View Full Version : Ankaraspor’un UEFA Hayali
Universal
01.Ağustos.2007, 17:45
Ankaraspor’un kaptanı Hürriyet umut saçtı.
http://www.goal.com/images/26394.jpg
Ankaraspor takım kaptanı Hürriyet Güçer, Hollanda'da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.Yeni transferlerin takıma güç kattığını dile getiren Hürriyet, ''Zaten iyi bir ekiptik ve daha da güçlü bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın da takıma adaptasyonu geç olmadı, birbirimize hemen ısındık. Çünkü takım içinde arkadaşlık ön planda” derken, Ankraspor’un UEFA Kupası’na katılacağını iddia etti.
Kaynak: Goal TR
Revolution
01.Ağustos.2007, 18:16
Bu sene Ankaraspor'un UEFA'ya gitmesi çok zor bence.
zemlinskis
01.Ağustos.2007, 18:39
Ankara takımlarından kimse UEFA da mücadele edecek düzeyde değil
Fıratcan Alçınkaya
01.Ağustos.2007, 20:14
sadece hayal :0:
GReeN BeReT
01.Ağustos.2007, 20:17
Fıratcan abi'ye katılıyorum.Sadece hayalden ibaret olabilir bu.Keşke Uefa'ya katılsalar da Ankara'da bir Avrupa maçı seyretsek diyor insan.Şu an için Ankara takımları Avrupa düzeyinden oldukça uzak görünüyor.
Cyzio
01.Ağustos.2007, 22:46
Ankara bu sene küme düşmemeye baksın..
Nedvedmania
01.Ağustos.2007, 23:18
Keşke dahada güçlü olsa ve gide bilse ama şimdilik hayal :)
BeeTLeJuiCe
01.Ağustos.2007, 23:23
Ankaraspor Süper Lige çıktığında takımın hedefi 5 sene içinde zirveye oynayan bir takımı kurabilmekti.
Bu sene 5. senesi :) Kadro pek kaliteli olmasada en azından ilk 8 takım arasında bitirebilirse bu sene için büyük başarı olur. Takımın gerçek taraftarı olsa belki daha iyi yerlerde olabilir.
Sonuç olarak Uefa Kupası hayal :D Anca Türkiye Kupasında Final oynar, kupayı alır yada kupayı alan takım ilk 3'e girer öyle gider :D
Varonil
02.Ağustos.2007, 02:35
Birkaç sene önce İntertoto kupasına katılmışlardı sanıyorsam,fakat İntertoto'dan UEFA kapısı olduğu unutulup,sadece gençlerin tecrübe bulması için oynanan hazırlık maçları gibi görülmüştü.
Ankara'nın bu hayalinin sadece "hayal" olarak kalacağını düşünüyorum.UEFA'ya oynayacak bir kadroya sahip değiller bence.
ForsakeN
02.Ağustos.2007, 02:41
Sonuçta bir hedefleri var. Hiç yoktan iyidir. Hedefi büyüten Anadolu takımlarımızın sayısı her geçen günn artmaya başladı
garydelgadov
02.Ağustos.2007, 02:46
Ankaraspor'un intertoto maçındaydım.Jaba Tita Wderson gibi isimLeri bekLrken paf takımLa çıkınca 3-0 yeniLmişti.Bu yıL ise beLki Türkiye kkupasından giderLer.
RoNNiE91
02.Ağustos.2007, 03:25
Bence çok zor.Önce üst sıralar hedeflenmeli.İlk 6 veya ilk 7 gibi.Yani çıtayı yavaş yavaş büyütmek lazım.
GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2007, 21:53
İlk çıktıkları sezondu herhalde baya bir sükse yapmışlardı ama sonradan onlarda Anadolu takımlarının modasına uydular.İlerlemediler,yerlerinde saydılar..