View Full Version : Kral milli takıma faydalı oldumu bundan sonra olurmu?
Sheriff
22.Kasım.2003, 08:57
Kral yani hakan Şükür milli takımımıza nekadar faydalı oldu bundan sonra neler verebilir kadroya çağırılmalımı ???
e_mali
22.Kasım.2003, 11:36
Eskiden mis onun krallığı. GS den gitti, Sukur bitti.
Artık onun Milli takımda yeri yok.
Sheriff
22.Kasım.2003, 21:51
Bencede kesinlikle katılıyorum. kral yıllardı gol kralı olamıyo (r)
Vieri
23.Kasım.2003, 04:22
yinede milli takımda onun kadar koşan adam yok birde becerikli olsa :) ilhan mansızı gördük yürüyor sahada
Sahingu
26.Kasım.2003, 19:25
hakan şükür futbolu bırakana kadar milli takıma yararlı olabilecek bir oyuncu..en kötü ihtimalle yedek beklemesi lazım..hatta ne yazıkki diyorum ama şuanda bile alternatifi yok..nihat ve hakan dan başka nitelikli adamımız yok bariz şekilde hücumda..ilhan giibi istikrarsız ve güzel gol atmaktan başka zelliği olmayan ya da serken,okan gibi son vuruştan başka birşey yapamayan adamlar yerine,en azından hava topu alıp defansı dağıtan bir adam herzaman tercih edilmeli.
Protothyas
27.Aralık.2003, 20:06
İmkansız. Milli takım için çok iyi ileri uç oyuncuları varken, geçmişini arayan ve gelene gidene çamur atan, kendini ortaçağ lordu zanneden ve gençlere bağırıp çağıran biri Milli takımı zirveye taşıyamaz. Milli takımın en önemli özelliği tekniği ve yeteneği olağanüstü futbolcularının olması. Takımımız zaten uzun değil. İlle de uzun forvet lazımsa o kişinin tekniği de çok iyi olmalı. Bunlar da yetişiyor. Milli takım gollerini göbekten delerek, ama oyunu kanatlarda oynayarak atmalı. Yani oyunu rakip sahada oynamak yerine hızlı çıkarak, patlayan deparlarla. Bunları dünyada en iyi yapanlar arasında Türk oyuncular da var.(Nihat, Emre, Hamit, Sinan, Tuncay, Serhat vs. vs.)
snoopfb
28.Aralık.2003, 11:02
su anda alternatifi yok alternatifi yoksa oynatmak zorundasin hakanin forvette durmasi bile takima gol yollari aciyor
hakan milli takima inanilmaz faydali oldu bu tartisilmaz bile bundan sonra eskisi kadar olamaz ama oynayacak kadar iyi hala...
Protothyas
28.Aralık.2003, 14:45
Oynayacak kadar iyi olduğuna inanmıyorum. Ligde gol sıralamsında kaçıncı ve takımı kaçıncı ona bir bakın önce. Üstelik GS'nin en çok sahada kalan oyuncularından biri. Artık ondan geçmiş. Nihat-Serhat ikilisinin -kısa olmalarına rağmen- denenmesi lazım. Çünkü kanatlarımızdan sürekli orta yapacak kimse yok. Bizim oyun stilimiz ara pasa ve patlayan deparlara yönelik. İkisi gol rekoru kırar diye düşünüyorum. Çok yetenekli ve zekiler.
e_mali
29.Aralık.2003, 21:11
Hakan Şükür bu sene sonunda bıraksın bence. Hem bu sene eskiye oranla (2-3 seneye) daha iyi. Yoksa GS onu gonderir, ayıp olur.
Cengo
30.Aralık.2003, 06:51
Hakan gider,yerini Tuncay bırakır :!:
Bu kadar :!:
Koray Düşova
30.Aralık.2003, 13:53
Bazı oyuncular vardır alternatifi olmadığı için 40 yaşına kadar oynayabilir...
1 Örnek;Peter Schemichel
Danimarka milli takımında ki ciddi kaleci yetiştirememe sorunu yıllarca sürdü ve Schemichel 35-36 yaşına kadar milli takımda oynadı çünkü ülkesi için mecburdu...
Bence Hakan Şükür alternatifi olmayan oyunculardan biridir.
Aynı şey Rüştü için de geçerlidir çünkü Rüştü şuanda 35 yaşında olsa bile oynamak zorundadır çünkü alternatifi yok...
Hakan Şükür'e karşı benim kendi takımındaki tutumları yüzünden bir soğukluğum var fakat en azından alternatifini yaratana kadar kazanılmaya devam edilip oynatılmasından yanayım çünkü Türkiye'nin gelmiş gelçmiş en iyi golcülerinden biridir.
Cfksanal
31.Aralık.2003, 20:02
Eskiden Milli Takım için biçilmiş kaftan bir oyuncuydu. Çok yararlı oluyordu. Ama bundan sonra pek yararlı olamaz.
Koray Düşova
02.Ocak.2004, 14:56
Hakan Şükür oynamasın diyenler alternatiflerini de söylesin lütfen...
MiCRoB
23.Şubat.2004, 19:14
hakan türkiyede alternatifi olmayan iki oyuncudan bir diğeride Rüştü
ayrıca türk teknik adamlarda da çok iş yok!!!
S-B-Z
23.Şubat.2004, 19:31
arkadaşlar kendi oyuncumuz diye değil ama zafer biryol gerçekten hakan şükürün daha kaliteli bir varisi olacak bence(son 2-3 maçlık kötü performansını ayrı tutuyorum yorgundu)teknik yönden ve hava toplarındaki üstünlüğüyle banko oynar.tuncay la hakan bence farklı özellikte oyuncular,tuncay daha aktif
Frank_Castle
23.Şubat.2004, 23:18
hakan yüzünden tüm oyuncular doldur boşaltı ezberledi ... şuna eminm ki hakan yerine kısa boylu bir forvet oyuncusu olsaydı milli takımda belki daha başarılı olamazdık ama oyunumuz daha göze hoş gelen cinsten olurdu...
Koray Düşova
24.Şubat.2004, 13:24
Katılıyorum fakat ozaman da nasıl bir taktikle oynaacağmızı çok merak ediyorum çünkü sürekli oyunu Hakan'ın kafasının üstüne kurduk.
Cengo
24.Şubat.2004, 17:13
Tuncay - Serhat - Nihat üçlüsünün oynaması lazım ..
Cengo
24.Şubat.2004, 17:30
4-3-3
Frank Castle
25.Şubat.2004, 11:08
tuncay- nihat oynamalı ..2 forvet..
Koray Düşova
25.Şubat.2004, 11:59
Serhat'ı neye dayanarak bu kadroyqa dahil ettiğin anlaşılıyor ama bu bir yanlış Serhat önce Fenerbahçe'de kadroya girmeli...
S-B-Z
25.Şubat.2004, 12:45
evet serhata gelene kadar (d)