PDA

View Full Version : Beşiktaş 2008 de İnönü'de

Bugra19o3
28.Temmuz.2007, 05:07
Büyük maddi gelir beklediği İnönü Projesi'ni henüz netleştiremeyen Beşiktaş yönetimi beklenen kararını verdi. Siyah-beyazlılar 2008-2009 sezonunun ilk yarısındaki maçlarını, BJK İnönü Stadı'nda oynayacak. Yöneticiler, bu karardan sonra kombine bilet satışında patlama beklediklerini söylerken, İnönü Projesi için de çalışmaların sürdüğünü belirttiler.

27.07.2008

Kaynak : Sabah

DeNiZ_1903
28.Temmuz.2007, 05:11
''bu karardan sonra kombine bilet satışında patlama beklediklerini söylerken '' :zuhaha

Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2007, 05:19
Fenerbahçe-Galatasaray-L'Pool-Leeds yapmadı ya bu yönetimin Beşiktaş'a yaptığını..

RoNNiE91
28.Temmuz.2007, 06:05
Yeter ki şu stadı yapsınlar da artık nerde oynarsak oynayalım.Sanırım ikinci yarı Olimpiyat'ta.

BlackEagle19o3
28.Temmuz.2007, 06:25
Patlar kombineler merak etmeyin:icon_eek:

I3esiktas
28.Temmuz.2007, 06:51
Stat yüzünden kombinelerin azaldıgını dusunuolar. İşte bu kadar futbol bilgileri var.

Maksic
28.Temmuz.2007, 07:07
Bence sezon sonuna kadar İnönü'de yapılır maçlar kombine ile stadın alakası yok...

anilton
28.Temmuz.2007, 08:19
Stad yapmamıza bile izin verilmiyor.Koskoca otel yapılırken tarihi değeri yok.Biz stad yapınca tarihi eser.İlginç...

barahir
28.Temmuz.2007, 08:22
Gerekli izin alındı diye biliyorum ben.. Sanırımbu herzaman ki gibi Y.Demirören ve ekibinin bi beceriksizliği..

anilton
28.Temmuz.2007, 08:24
Beceriksizlikle ne alakası var bunun.Gerekli izinler alınamadığı için başlanamıyor inşaata.İzin alınsaydı anında yıkılacaktı stad...

barahir
28.Temmuz.2007, 08:28
Dediğim gibi ben alındı diye biliyorum. NTVspor'da falan haber halen kulaklarımda..

Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2007, 08:32
Saraçoğlu'nu Fenerbahçe apartmanların arasına yaptı ya her yanı kapalı stadın bizim stadın her tarafı açık izin mizin hikaye bnce yine yönetimin beceriksizliği...

anilton
28.Temmuz.2007, 08:36
Ne gibi yönetim beceriksizliği olabilir ki.Cebinden paramı veriyorsun sanki.Stadı yapacak firma ile bile anlaşılmıştı.İzinler alınsaydı anında başlanacaktı.Tarihi değer taşıdığı için kazma vurulamıyor...

Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2007, 08:49
bunu yönetim bilmiyormuydu peki sezon bitmeden stad ya***az dedi ?? Gerekli izinler alınabilicektiki yönetim böyle dedi sezon bitmeden..

Doğru adımlar atamadığı ßesßelli yine Y.Demirören yönetiminin ..

anilton
28.Temmuz.2007, 08:59
Evet bilmiyordu yukarıdan birilerinin izin olayına el atıcağını.Hemde bu kişilerin Beşiktaş'lı olacağını...

uAsamet91
28.Temmuz.2007, 10:02
Stad işi yalan oldu ozaman.

Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2007, 10:07
Bırakın bu kraldan çok kralcılığı.. En az ßende senin kadar Beşiktaş'lıyım bu adamların daha kaç kez Beşiktaş'ı kçük düşürmesine seyirci kalacaksınız S.Seba olsa bu stad olayı olurmuydu %99,9 olmazdı... Fiyasko icraatlarına bir yenisini daha katmıştır yönetim...

anilton
28.Temmuz.2007, 20:04
Bizde biliyoruz yönetimin hatalarını ve her seferinde bizde vurguluyoruz.Bunda yönetimin ne gibi hatası olabilir...

Ne olsa yönetime giydiriyoruz.Tamam hatası varsa söyleriz ama böyle her konuda yönetime giydirmek olmuyor.İnönü stadının önünde kaza olsa yönetim hatası diyeceğiz...

Anıtlar Yüksek Kurulu izin vermedikten sonra kazma bile vuramazsın.Bu yeni stadın düşünülmesi,projesinin hazırlanması bile güzel bir olay.Ama siz bir kere yönetimi bellemişsiniz kafanızda...

RoNNiE91
28.Temmuz.2007, 20:37
Stad işi yalan olmadı.Sadece ligin ilk yarısında İnönü'de oynanacağı söylendi.

GeNç KaRTaL
28.Temmuz.2007, 21:48
Bu sezonu İnönü'de oynayacağız.Gerekli izinler alınsa bile bu sezon başlanmayacak büyük ihtimal inşaat.

Stat olayı yalan olmadı,ertelendi.

Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2007, 21:52
Anıtlar Yüksek Kurulu mu ? Hani BJK liler en altmıştı ??

Burdan ne sonuö çıkıyor biliyormususun Antılar Kurulunu bir BJK li etkilemiş sözü geçiyor orada ama Y.Demirören'in geçmiyor bu bile yeter yönetim beceriksizliği için...

anilton
28.Temmuz.2007, 21:54
Anıtlar Yüksek Kurulu mu ? Hani BJK liler en altmıştı ??

Burdan ne sonuö çıkıyor biliyormususun Antılar Kurulunu bir BJK li etkilemiş sözü geçiyor orada ama Y.Demirören'in geçmiyor bu bile yeter yönetim beceriksizliği için...

O bir Bjk'li dediğin öyle böyle bir Bjk'Li değil.Yoldan geçen Bjk'linin sözünü dinleyecek değiller.Onuda anlayamayosan artık.Yukarılardan birileri el atmış diyoruz...

Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2007, 21:59
A.Gül'mü el attı yahu sen anlamiyorsun bir BJK li el atıp stadı yaptırmıyorsa (ki kesinde değil yönetim kendini aklamaya çalişiyorda oalbilir) Y.Demirören v bir dünya kurmayının bu adamdan ileri gidememesi bile acı bir gerçek A.Yıldırım olsa kim dururdu önünde bırakın bu işleri sizin gibiler yüzünden bugün bu haldeyiz yönetimi hep siz şımartiyorsunuz...

anilton
28.Temmuz.2007, 22:07
Adamların kendi projesi bu,ister yaparlar ister yapmazlar.Yapamayacak olsalar hiç böyle bir projeye girişmezlerdi zaten.Hala anlamıyosun,izin verilse neden yapmasınlar.Ceplerinden paramı vereceklerde kaçıyorlar?Stadı yapacak firma bile hazır.İzin çıksaydı inşaata başlanacaktı.On mesajdır söylüyorum bunu anlamıyosun.A.Gül demiyorum.Demek ki Anıtlar Yüksek Kurulunda olan kişilere sözü geçen bir kişi bu.Ve bu yönetimi istemediği için,bu önemli projeyide bu yönetimin yapmasını istemiyor ve gerekli izinlerin çıkmasını engelliyor...

Kimsenin yönetimi falan şımarttığı yok.Biz her zaman yaptığı hataları söylüyoruz,her zamanda stadta tepkimizi koyuyoruz,istifa diye bağırıyoruz.Yani klavyeden yönetimi eleştirmekle kalmıyoruz.Ama yönetimin suçu olmayan bir olayda da yönetimi suçlamak insafsızlıktır.Doğruya doğru,eğriye eğri...

Bugra19o3
03.Ağustos.2007, 18:45
"Taraftarımızla yıkacağız"

Yeni İnönü Stadı projesinin son sürat devam ettiğini belirten Deriş, “Sanılanın aksine biz projeyi istersek hemen başlatabiliriz. Fakat bunun ihale süreci var ve bu da sezonun ortasına yakın bir zamana denk gelecek. Takımın şampiyonluğa gitmesi ve ligde iyi bir performans sergilemesi durumunda biz takımı Atatürk Olimpiyat Stadı’na götüremeyiz. Böyle bir şeyi yönetim olarak uygularsak takımı sabote etmiş oluruz. İnşallah sezon sonunda şampiyon olursak İnönü Stadı’nı seyircimizle birlikte yıkacağız” ifadelerini kullandı.