Log in

View Full Version : Fenerbahçe-Galatasaray

comandante
07.Mart.2006, 17:46
yarın ki kupa maçı hakkında görüşleriniz,tahminleriniz,eleştrileriniz...

bence her kötü gidişinde galatasaraya patlayan fener yine avantajlı gözüküyor.ama tahminim beraberlik...

Burak Duran
07.Mart.2006, 17:48
valla gönlümden Galatasaray geçiyor ama çoooook zor bir maç galatasaray eğer sakin olup feneri üstüne çekerse bu maçı alır veya en kötü berabere bitirir. saidou nun olmaması kötü iliç ve volkana kaldık bu büyük dezavanataj ama fenerde hala Daum var :D:D

Neron_FB
07.Mart.2006, 18:03
Wala ben ligin başındaki maç kadar umutlu değilim bu sefer..Daumla ilgli fikirlerim son 2 ayda çok büyük değişikliğe uğradı zaten :D Ama umarın kazanırız..ben 1-0 olsun bizim olsun deyim..;;)

nart_susruko
07.Mart.2006, 18:06
zor ama alacağız inşaallah...

senderson
07.Mart.2006, 18:07
Bu maçı kazanıp yeniden yükselişe geçeceğiz

Jesus_FB
07.Mart.2006, 18:14
Rahat maç olur gese yine imdadımıza yetişti tam zamanında

Burak Duran
07.Mart.2006, 18:20
valla görcez bakalım ne kadar rahat oluyor inşallah rahat oynarsınızda bi 5-1 daha yaparız :D:D

emirduman
07.Mart.2006, 18:20
Fb daha avantajlı ama GS bence bu maçta gol atacak..

Önce FB galibiyeti, sonra gollü beraberlik diyorum...

Kerim Kerimov
07.Mart.2006, 18:21
valla görcez bakalım ne kadar rahat oluyor inşallah rahat oynarsınızda bi 5-1 daha yaparız :D:D

Papaz her zaman pilav yemez. Mondragon'un iyi oynamasına bağlı bence bi çok olay. Tabi bi de bizim efsanevi defansın yapacağı şovlara bağlı.

Burak Duran
07.Mart.2006, 18:23
valla fenerde önder luciano defansı kalsın bu maç kesin gölümüz var kaleyede volkan geçse çok iyi olur :D

ya tabi 5-1 olmazda bence bu maçta her şey olur sizin defans bizim mondi her şeyi belirler dediğin doğru

Jesus_FB
07.Mart.2006, 18:25
o 5-1 ler 6-0 lar 5 yolda 10 yılda bir olur ama biz sizi kadıköyde her sene yeniyoruz o yüzden rahat maç olcak dedim ben ;;)

Neron_FB
07.Mart.2006, 18:26
Wala önder iyi de lucianonun olması beni de endişelendiriyo...Bir de bence Volkan Rüştü den daha iyi :D Zaten rüştü sakat..

nart_susruko
07.Mart.2006, 18:29
bence tur daha önemli...biz fb yi kadıköyde yendik diyelim...turu geçemezsek ne anlamı varki...aynı şey fb içinde geçerli...

Burak Duran
07.Mart.2006, 18:40
Wala önder iyi de lucianonun olması beni de endişelendiriyo...Bir de bence Volkan Rüştü den daha iyi :D Zaten rüştü sakat..

volkan karşı karşıyalarda hiç iyi değil örnek son maç rüştü harika karşı karşıya bi pozisyon çıkarırken volkan yumurtladı volkan çok abuk hataları oluyo ama formdayken çok iyi kaleci

Neron_FB
07.Mart.2006, 18:41
O da formda olsun walla :D

EreN
07.Mart.2006, 18:41
Hele bi maç oynansın :)
Gönül FB diyor

bursa_mc
07.Mart.2006, 18:42
İddaa Da Gs Ye Verdİm Alir Dİyorum Almasi Gerek

Burak Duran
07.Mart.2006, 18:45
inşallah olmazda en az iki tane yumurtlar ve maç 2-1 biter :D:D

Neron_FB
07.Mart.2006, 18:48
Bilmem artık :) Ama ben yediğimiz gollerde hatanın daha çok defansımızdan kaynaklandığını düşündüğüm için defansınız beni korkutuyo.. Hatta biraz abartmak gerekirse rakip atak yapınca Korku filminde gibi hissediyorum kendimi :D

Burak Duran
07.Mart.2006, 18:48
ya zaten luciano bi komedi önder yavrum yırttı kendini ama volkan ne diye açıyo ki bacaklarını illa bacak arama at der gibi

Neron_FB
07.Mart.2006, 18:55
Bak onu bilemicm o sırada neler düşünmüşse artık açmış bacaklarını :D

Burak Duran
07.Mart.2006, 19:05
valla pek mantıklı düşünmemiş :D:D

EreN
07.Mart.2006, 22:47
Şu saat itibariyle bir biletim var :D
Maça gidiyorum :D:D

Neron_FB
07.Mart.2006, 22:53
ya abi ben buralarda çatlıorm yaa:( :( Neyse ben de evde izlerm artık :o

comandante
07.Mart.2006, 23:45
melih bak söz veriyorum sana:D:D:Dseney kadıköydeki derbiye gitcez:Dsen sadece gel buraya biletin benden:Dzaten üni.ye de girmiş olcan abi.

Neron_FB
07.Mart.2006, 23:50
Abi tabi ya sen iste alisamiyene de gelirim ben ;;) Ağzından bal damlıyo valla :D
İlk maç herkes kendi biletini alır, o maçta iddaya girerz kim kaybederse dier maç biletlerii o alır hehe:D:D

Kerim Kerimov
08.Mart.2006, 00:39
ya zaten luciano bi komedi önder yavrum yırttı kendini ama volkan ne diye açıyo ki bacaklarını illa bacak arama at der gibi

Karşı karşıyalarda kalecilerin en zayıf yeri bacak aralarıdır. Futbol kuralı ;)

Burak Duran
08.Mart.2006, 00:41
nedense rüştü oralardan hiç gol yemiyor (futbol kurallarına aykırı herhalde)

Eray Dengiz
08.Mart.2006, 00:42
Favori muhtemelen Fenerbahçe olarak gösterilir gibime geliyor. Ama Galatasaray bu maçı alacaktır. Samiyende ki maçada gitmekde güzel olacak. :)

comandante
08.Mart.2006, 00:52
Abi tabi ya sen iste alisamiyene de gelirim ben ;;) Ağzından bal damlıyo valla :D
İlk maç herkes kendi biletini alır, o maçta iddaya girerz kim kaybederse dier maç biletlerii o alır hehe:D:D

3tane bilet alıp da takımının galibiyetinin görememek üzücü olmaz mı be abi:D:D:D

Cengo
08.Mart.2006, 01:05
Karşı karşıyalarda kalecilerin en zayıf yeri bacak aralarıdır. Futbol kuralı ;)

Bunu bilmeden Volkan çok kötü gol yedi demek abes-i iştigal.

Gelmiş geçmiş en iyi kaleci bile bacak arasından gol yiyebilir.Bacak araları kalecilerin kontrol edemedikleri tek bölgeleridir.Hurmet sanırım hiç kaleye geçmemişsin :)

Volkan Rüştü'den daha iyi kaleci, çok memnunum Galatasaray maçında kaleye Volkan'ın geçecek olmasından.Rüştü'nün Kayserispor maçında elinden kaçırdığı çok kötü pozisyonlar var, Galatasaray maçında bu formu ile Rüştü büyük tehlike olurdu..

Bacak aralarını kontrol etmesi çok zor cidden.Yalnız ben yan toplarda da çok kötü kalecilik yapıyorum.
Halı sahada turnuvada kaleci kötü goller yiyince kaleye geçtim; 2 tane 90dan top çıkardım, kornerden çok kolay pozisyonda anlayamadan yedim :))))

Maç uzatmaya gitmiş, penaltılarla kaybetmiştik..

francesco10
08.Mart.2006, 01:37
walla rüştü tamam hakılısınız teke tek lerde en ii kalecilerden biri ama rüştününde favori pozisyonu bacak arası deil 30 metrden top almak, volkan her türlü daha iidir rüştüden kanımca

maça gelince fener açısından kilit adam luciano ve anelka
gs da saidou nun yokluğunda kimin oynayıcağı onun pozisyonda

Neron_FB
08.Mart.2006, 09:16
3tane bilet alıp da takımının galibiyetinin görememek üzücü olmaz mı be abi:D:D:D
Wala kazanan alsın dicem o da iddia kurallarına aykırı :D:D Ok o zaman bi sen ısmarlarsın bi ben :D Yada kendi biletimizi alırız Farkeden bişe yok hem daha mantıklı olur hehe:D:D

Maça son 11 saat 45 dakika....Haydi bakalım hayırlsı...

Selçuk iyileşti mi bilen var mı????

e_mali
08.Mart.2006, 13:18
daumla isimiz zor.
Yine Alex Ahelka yuruyecek ve Daum 90 dakika biletsiz seyirci misali macı seyredecek. Hızlı adamlarla GS bu macı alacak.

Laz_Asker_61
08.Mart.2006, 13:23
berabere biter bu maç samiyen de de gs turu geçer

Burak Duran
08.Mart.2006, 14:11
ya beyler fenere iyi haber bizim zeki gerets kaleye aykutu koyuyormuş fenerlilere şimdiden hayırlı olsun

Neron_FB
08.Mart.2006, 14:17
Yok ya öyle bi hata yapmaz bence Gerets..

Bence fenerin ilk 11'i şöyle olmalı : Volkan-Önder-Luciano(servet)-Ümit-Serkan-Aurelio-Selçuk-Appiah-Alex-Tuncay-Anelka

Burak Duran
08.Mart.2006, 14:25
Yok ya öyle bi hata yapmaz bence Gerets..

Bence fenerin ilk 11'i şöyle olmalı : Volkan-Önder-Luciano(servet)-Ümit-Serkan-Aurelio-Selçuk-Appiah-Alex-Tuncay-Anelka

yapmış lig tv söledi fenerin kadrosu aynen senin dediğin gibi ama bizde kalede aykut var of of yandık ki ne yandık

Neron_FB
08.Mart.2006, 14:29
Hadi ya cidden mi...Abi harika bu kadroyu özlemiştim ben de...(ı)

Niye aykut'u oynattığını öğrenebidn mi abi??

Burak Duran
08.Mart.2006, 14:32
kupa maçlarında hep aykuta yer verdiği için bu maçtada değişiklik yapmıyacakmış... bu kadro tahmini bu arada akşama ne olur bilinmez ama mondi kesin yok

zargı
08.Mart.2006, 14:34
ya beyler fenere iyi haber bizim zeki gerets kaleye aykutu koyuyormuş fenerlilere şimdiden hayırlı olsun

ben öle bii hata yapıcanı sanmıyorum asarlar gerets i öle bişe yaparsa

Burak Duran
08.Mart.2006, 14:34
Derbi öncesi Galatasaray cephesinde şok bir gelişme yaşandı. Gerets bir sürpriz yaparak kaleci Mondragon'u kadroya dahil etmedi, kaleyi Aykut koruyacak. Ayrıca Saido sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek...

Kaynak: Milliyet ve lig tv ve ultraslan forum

haber kesin böle bişey yapmış yani

zargı
08.Mart.2006, 14:35
maç sonucu bence ya fb yada berabere.Ama inşallah gs yener:)

zargı
08.Mart.2006, 14:36
Derbi öncesi Galatasaray cephesinde şok bir gelişme yaşandı. Gerets bir sürpriz yaparak kaleci Mondragon'u kadroya dahil etmedi, kaleyi Aykut koruyacak. Ayrıca Saido sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek...

abii nası yapar hemde fenere karşı salak mı bu adam yahu tecrübesiz kaleciyi koyuyo kaleye hayret bişe yaa

Burak Duran
08.Mart.2006, 14:38
aykuta güvenini gösteriyomuş falan filan bakalım hayırlısı akşam görücez inşallah hayırlısı olur

Neron_FB
08.Mart.2006, 14:40

Belki de bunun deplasmanı da olduğu için böyle bi karar vermiştir..Kim bilir...

zargı
08.Mart.2006, 14:42
gerets dua etsin dee aykut sacma sapan bi gol yemesin yoksa onu kimse kurtaramaz:(

Burak Duran
08.Mart.2006, 14:42
önce mondi yi oynat evinde aykutu oynat adam tersini yaptı neyse artık belki aykut iyi iş çıkarır o kadar umut suz değilim ama baya bi sarsılma oldu

Neron_FB
08.Mart.2006, 14:46
Neyse ya çok dert etmeyin ..Ligin en iyi defansı sizde ztn ;;)

Burak Duran
08.Mart.2006, 14:48
tabi sağ bek sabri sol bek orhan ne harika :D:D

Neron_FB
08.Mart.2006, 14:51
:D En azından öyle fazla bireysel hata yapıp da gol yemiolar..Rakip bizim defansa gelio, bi bakıyorum Luciano gol atmaya çalışmış atamamış ona üzülüo defans boş :D:D:D
Tabi ben abarttm o kdr da diil ;)

zargı
08.Mart.2006, 15:07
bu gerets in kafası güzel galibaaaa!!!!!!!!!!!!!

nart_susruko
08.Mart.2006, 15:26
bekleyip göreceğiz artık...neler olacağını...

ridvanu
08.Mart.2006, 16:17
gerets kupadan elenip
lige vermek istiyo demekki kendini

Burak Duran
08.Mart.2006, 16:19
ya aykutuda bu kadar ezmeyelim bence daha baya genç belki bu akşam iş yapar

PhotoGrapher
08.Mart.2006, 17:41
Şok! Mondragon kadro dışı!

http://www.superspor.com/images/1/131/8284_B_Mondragon006.jpg
Süper Lig’de nefes nefese yarışan Fenerbahçe ve Galatasaray, bugün Türkiye Kupası Çeyrek Finali ilk ayağında Kadıköy'de karşılaşıyor. Maç öncesi Galatasaray cephesinde şok bir gelişme yaşandı. Gerets bir sürpriz yaparak kaleci Mondragon'u kadro dışı bıraktı, kaleyi Aykut koruyacak. Ayrıca Saido sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek...

Bir yanda Fenerbahçe... Diğer tarafta Galatasaray... Onların kapışmaları, Dünya’nın en önemli 3 derbisinden biri olarak gösteriliyor. Süper Lig’de nefes nefese yarışan iki dev, bugün Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde karşılaşıyor. Son 5 lig maçında 10 puan kaybederek koltuktan inen Sarı-Lacivertliler, yeni lider Cim Bom’u devirip kötü gidişe ‘dur’ demek istiyor. Yokluklar içinde zirveyi ele geçiren Aslan da Saracoğlu’na yeni bir destan yazmak için çıkıyor. Artık nefesler tutuldu, Kadıköy’deki başlama düdüğü bekleniyor.

Mondi'yi kadroya almayarak herkesi şaşırtan Gerets bugüne kadar kupa maçlarına hep Aykut ile çıkmasını gerekçe göstererek 'Aykut'a güveniyorum' dedi.

Fenerbahçe: Volkan, Serkan, Önder, Luciano (Deniz), Ümit Özat, Appiah, Aurelio, Alex, Tuncay, Nobre (Selçuk), Anelka.

Galatasaray: Aykut, Sabri, Song, Tomas, Orhan Ak, Ayhan, Iliç, Volkan, Hasan Şaş, Ümit Karan (Hakan Şükür), Necati.
Stat: Şükrü Saracoğlu.
Saat: 20,00.
Hakem: Cüneyt Çakır.
Yayın: Lig TV.

Büyük yemin
Kanarya’daki tek eksik, Kayseri’de sakatlanan Rüştü. Kaleyi Volkan’a emanet edecek olan Daum, ideal kadrosunda başka değişiklik yapmayacak. Samandıra’da dün yapılan son idman öncesi ilginç görüntüler vardı. Sahanın ortasında toplanan futbolcular, hep bir ağızdan derbiyi kazanacaklarına dair yemin etti.
Aslan’a Kadıköy kâbus!
Cim Bom’un 21. yüzyılda Şükrü Saracoğlu’nda galibiyeti yok! Rakibini Kadıköy’de en son 22 Aralık 1999’da Hasan Şaş ve Marcio’nun attığı gollerle 2-1 mağlup eden Galatasaray, sonraki 6 maçta yokları oynadı. 6 senelik dönemde Fenerbahçe’yle Saracoğlu’nda biri kupa olmak üzere toplam 6 kez karşı karşıya gelen Sarı-Kırmızılılar, 5 lig maçında puan dahi kazanamazken, kupadaki 90 dakika 4-4’lük beraberlikle tamamlamış, penaltılarda 3-2’lik üstünlük kuran ezeli rakibi mücadeleden 7-6’lık galibiyetle ayrılmıştı.

PhotoGrapher
08.Mart.2006, 17:44
G.Saraylı taraftarlar dağıtıldı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Türkiye Fortis Kupası maçını izlemek için topluca Kadıköy'e gitmek isteyen sarı kırmızılı taraftarları polis anonsla dağıttı. Mecidiyeköy'de toplanan yaklaşık 300 kadar Galatasaray taraftarı vapurla Kadiköy'e geçmek için Beşiktaş İskelesi'ne yürümeye başladı. Fulya'da taraftarların önünü kesen polis, toplu yürüş yapmaları halinde müdahele etmek zorunda kalacaklarını ve maça giremeyeceklerini söyleyerek taraftarlardan dağılmalarını istedi. Polisin bu uyarısı üzerine dağılan sarı kırmızılı taraftarlar 10'arlı gruplar halinde Beşiktaş İskelesi'ne yürümeye devam etti.

PS:Gelismelerle karsinizda olmaya devam edecegim:D

Neron_FB
08.Mart.2006, 17:46
Sağolasın ayaklı gazete :D:D Haberlerini 4 gözle beklicez ;;)

PhotoGrapher
08.Mart.2006, 17:52
Lucescu: "G.Saray kupayı alır"

http://www.superspor.com/images/1/131/1653_B_Lucescu002.jpg

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yorumlayan Lucescu, Galatasaray’ın turu atlayıp yine kupayı alacağına inanıyorum dedi. Lucescu, iki takımı şöyle değerlendirdi:

"Önce lig yarışına bakmalı, Galatasaray’ın liderliğe yükselmesinden bahsetmeliyim. Bazen maddiyat ve yıldız oyuncu faktörü çok önemli değildir. Fenerbahçe’nin Kayseri’de aldığı yenilgi büyük bir sürpriz sayılmamalı. Çünkü ligin altında, ortasında yer alan takımlar, büyüklere karşı daha iyi motive oluyor. Türkiye’de ben de benzer durumlar yaşamıştım. Bana göre Fener, Kayseri’de kötü değildi, baskılı oynadılar, ama bazı anlarda çaresiz kaldılar. Galatasaray mutlu sona ilerliyor. Ekip olmanın meyvelerini almaya başladılar. Ancak çok mutlu olmamalılar. Çünkü bundan sonrası daha zor.
Kupaya gelince... Dirençli bir mücadele olacak. İki maç oynanacağı için, ilk karşılaşmada, lig yarışındaki gibi heyecan olmayabilir. Kişisel beceriler ön plana çıkabilir, yetenekli yıldızlar takımları lehine olumlu sonuçlar yaratabilir. İsim vermek istemiyorum, ama iki maç sonunda elde edilen sonuç, muhtemelen yıldızların takımlarına katkılarıyla gerçekleşecektir. İki ekibin şu anki durumlarına bakar, geçen seneki kupa finalini de hatırlarsak, Galatasaray’ın turu atlayıp yine kupayı alacağına inanıyorum. İlk maç için çok fazla bir şey söylenemez. Çünkü bunun bir de rövanşı var...
Fener taraftarı bize epey eziyet çektirmişti. Bu durum statla ilgili. Kale arkaları sahaya çok yakın ve oradaki seyirci baskısı kural dışı. Umarım seyirciden yana sıkıntı olmaz. Meslektaşlarıma gelince... Daum biraz tok! Üst üste gelen şampiyonluklar nedeniyle rahat gibi. Fener’deki gevşeme bununla ilgili olabilir, ama kişisel tercihlerine karışamam. Gerets ise yeni bir ülkede, yeni bir heyecan peşinde. Ondan daha az profesyonellik beklenebilir. Böyle durumlarda Avrupalı hocalar maddiyata fazla bağlı kalmaksızın, başarı için özverili çalışır. Gerets’in artı yönü bu, daha motive..."

Alinti

perpetua
08.Mart.2006, 17:54
Aykut her ne kadar kalede bir Mondragon olmasada yetenekli bir kaleci ve bu macta Galatasaray'in gelecekte kalecisi olup olamayacagi konusunda onemli sinyaller verecektir. Ozellikle son zamanlarda yedek olarak beklemesi konusunda uzuntusunu dile getiren Aykut icin onemli bir sans. Gerets'i kupa maclarinda Aykut'a verdigi guven gercekten cok dogru.

Galatasaray icin buyuk handikap sag bek oynayacak Sabri olacaktir. Samsun macinda pozisyon hatasi cok yapan Sabri orta saha oyuncusu oldugu icin topa ayakla mudahele edip yerine vucudunu kullanmadigi icin Galatasaray sag kanadindan pozisyon verecektir ve Sabri'nin aciklarini kapatmasi gereken Song icin zor bir mac olacaktir. Hasan Sas'in sag kanatta defansif acidan daha dikkatli olmasi ve Sabri'ye yardimci olmasi ofansif gucunu de azaltabilir.

flake
08.Mart.2006, 17:54
bence bu maci fb alir kalede mondide yok bakalim ne olcak fb de galibiyete hasret herkesi super mac bekliyor bence

comandante
08.Mart.2006, 18:38
photographer ya ağzından bal damlıyo...denizin oynayabilme ihtimaline bile sevindim:Dgerçi luciano da iyi ama:D

aykuta güveniyorum ben ya...

imperius
08.Mart.2006, 21:29
luciano ve gol 1-0 onde fenerrr..

imperius
08.Mart.2006, 22:18
su an ıtıbarıyle mac 1-1 oldu..

Nedvedmania
08.Mart.2006, 22:25
gooooool ümit zımbaladıııı febe ye 10. golü

yaa mondi niy e kadro dışııı:(:(:( :(:((:(:

nart_susruko
08.Mart.2006, 22:32
gooooool ümit zımbaladıııı febe ye 10. golü

yaa mondi niy e kadro dışııı:(:(:( :(:((:(:
ya bu adam tr kupasında hep aykutu oynadıyo...

Nedvedmania
08.Mart.2006, 22:37
yaa hakem yine golümüzü saymadıyaaaa :'( :(:(:(

nart_susruko
08.Mart.2006, 22:46
alex attı ya frikick ten...
2-1

imperius
08.Mart.2006, 22:48
aleexxxxx super bı gol 2-1 oldu..ama gs ye yazık olduu mac boyle bıterse..bı fenerlı olarak bunu soylemek cok acı ama mac gs nın hakkı su an ıcın

Nedvedmania
08.Mart.2006, 22:50
1-hasanın kafasına taş atılar :(
2-tuncay gs li taraftarlara harekeet çekti
3-golü mondi olsa tutardı

Frank_Castle
08.Mart.2006, 22:50
şansımız tutmuyor diyorum ..

ayrıca aziz yıldırımın küfüre ne kadar karşı olduğunu bir kere daha gördük ..
aziz yıldırıma kızamıyorum , küfredenlere de kızamıyorum ; asıl kızdıklarım aziz yıldırım küfüre karşı savaşıyor diyen fenerbahçeliler .. yahu küfürbaz olun, aptal olmayın yahu ..

Nedvedmania
08.Mart.2006, 22:53
Tribünler Hasan'a küfür ediyor.. Hani kadıköy'de küfür yoktu!!! Hasan yine korneri kullanmadı. Kafasına taş geldi...

Frank_Castle
08.Mart.2006, 22:54
gerets nobre nin girmesine gerekli önlemi alamadı ..
ortasahayı güçlendirmesi lazımdı ..

nart_susruko
08.Mart.2006, 22:56
2-1 bitti bakalım...
Sami Yende ne olacak...

Nedvedmania
08.Mart.2006, 22:58
2. maçı yeniceez

Navras
08.Mart.2006, 22:59
allahtan ne zaman düşüşe geçsek gs maçı çıkıo ortaya:D

imperius
08.Mart.2006, 22:59
yarı fınale cıktık sayılır samı yen de ısımız daha kolay,uzerımızdekı stresı attık artık ohh bee

imperius
08.Mart.2006, 23:00
allahtan ne zaman düşüşe geçsek gs maçı çıkıo ortaya:D
kotu gun dostu gs :)

nart_susruko
08.Mart.2006, 23:00
2. maçı yeniceez
...inşaallah...

comandante
08.Mart.2006, 23:02
böyle rezalet görmedim ya.gerets aykutu oynatıyo.sanki petr cech.sanki mersin idy ile oynuyoruz...ike gölü de mondi çıkarır dı.hele ikincisi.tomas zaten ayrı bi mal.pas veremiyo bi de gidip faul yapıyo...

ayrıca kadıköyde cidden küfür yokmuş ya.mikrofona kadar geldi hepiniz bilmem nesiniz diye.aziz yıldıvım çıksında konuşsun bakalım.

hakanı da biri sürgüne göndersin yoksa çıkıp ben vururum.

PhotoGrapher
08.Mart.2006, 23:04
Masallah macta kar,yagmur,çer,çöp ne varsa yagdi.Bu mactan sonrada febe ceza almazsa kim ne cezasi alir cok merak ediyrum?!

Maymuncuk
08.Mart.2006, 23:05
Kadıköy'de Küfür yok diyen Aziz Yıldırım'a kapak olsun..Hasan Şaş'a neelr yaptılar Ama bunun Samiyen'i var..Allah'tan küfür yoktu olsa ne yapıcaz Ana bacı kalmaz artık..Hepiniz ... ..... diyen .. .. .. hasan diyen taraftar küfür etmiyorsa o zaman biz adam öldürelimm...

Gelelim maça ..Bence maçın hakkı beraberlikti..Alex'in sayılmayan golü gol idi foul falan yok orada..Orhan'ın Golü 2 adım ile ofsayt ama 2 metreyi görmeyen hakemin bu posizyonu veremesi yadırgadı beni ..Tebrik Ederim Fenerbahçe'yi ama haketmediler..Aykut'un golde tecrübesizliği var asla bir frikikte tahmin olmamalı öbür köşeye atacak diye oraya gitmemeli sonra kapattığı köşeden golü yer..

Hasan Şaş ve Necati bugün etkisizdi..Bu hırs ile Galatasary'ın tur atlaması lazım..

Fener ceza almazsa artık sölenecek birşey kalmıyor..

comandante
08.Mart.2006, 23:07
cidden alexin o pozisyonu goldu bence de.aykutu oynatan geretse laf bulamıyorum.

lucianonun golü de güzeldi.bence alexinkinden daha güzeldi

Maymuncuk
08.Mart.2006, 23:11
cidden alexin o pozisyonu goldu bence de.aykutu oynatan geretse laf bulamıyorum.

lucianonun golü de güzeldi.bence alexinkinden daha güzeldi

Aykut'u oynatmakla bence hata etmedi..Kupa maçlarında Aykut'u oynuyordu Fener ile diğer takımların bir farkı yok dedi Gerets..Ve sözünün arkasında durdu..Aykut tecrübesizlikten yedi golü frikikler tahminle olmaz..Ama görürsünüz böle oynarsa 2-3 sene sonra diceksiniz ki helal olsun Gerets..

PhotoGrapher
08.Mart.2006, 23:12
Aykut'u oynatmakla bence hata etmedi..Kupa maçlarında Aykut'u oynuyordu Fener ile diğer takımların bir farkı yok dedi Gerets..Ve sözünün arkasında durdu..Aykut tecrübesizlikten yedi golü frikikler tahminle olmaz..Ama görürsünüz böle oynarsa 2-3 sene sonra diceksiniz ki helal olsun Gerets..

Kesinlikle haklisin.Gerets Türk teknik adamlarin yapamadigini yapiyor.Ben Aykut ugruna 1 Türkiye Kupasina Raziyim:)

Nedvedmania
08.Mart.2006, 23:13
Tribünler Hasan'a küfür ediyor.. Hani kadıköy'de küfür yoktu!!! 80' Hasan yine korneri kullanmadı. Kafasına birşeyler geldi... adamın kafasına TAŞ attılar yaa bu ne böyle aziz yıldırım konuştu okadar şimdi ne oldu bide tuncak hareket çekiyo gs li taraftarlara

nart_susruko
08.Mart.2006, 23:17
ne diyecek acaba aykut ile alakalı soruları(kesin sorulur herhalde neden oynatmadığı)...
yoksa bu adam önem mi vermiyor Türkiye kupasına

Eray Dengiz
08.Mart.2006, 23:18
Olan oldu.. Yinede Aykut iyidi. Daha önce doğru düzgün bir maç oynamamasına rağmen öyle bir maçta o performans çok çok iyi.. Şimdi Samiyendeki maça bakacağız. Bu maça topluca gitmeyi düşünüyoruz :D Yani bu maçta bu kadar sinirlendim ama acısını koltuklar çekti. Şimdi giderim Samiyenime mis gibi izlerim maçımı.. 1-0 olsun bizim olsun. Galatasaray, Fenerbahçeden kat kat daha avantajlı!!
Ayrıca Cifaa çok haklı. HANİ KADIKÖYDE KÜFÜR YOKTU? yalan!!! Aziz Yıldırım şimdi çıkar derki bir kaç kendini bilmez taraftar yaptı. Neyse. Samiyende görüşmek üzere :)

imperius
08.Mart.2006, 23:26
gs lı oyuncuların ozellıklede hasan ın kıskırtmalarını goz arda etmeyın!!kım olsa eder kufur..yenılgınızı ort pas etmek ıcın kufure sıgınmayın..

Nedvedmania
08.Mart.2006, 23:28
ne bir kaç kendini bilmezi yaa bütün stad bağırdı hepiniz ......... diye
bu arada bende rövanşta mmaça geliyorum zaten bütün maçlara gidiyorum konbine varda bende

abim marmara uni başkanı eski açıkta olanlar varsa bilir pankartın orada durucaz

buda açık adres veerirmiş gibi oldu be :D:D

FeYYaz1989
08.Mart.2006, 23:30
gs lı oyuncuların ozellıklede hasan ın kıskırtmalarını goz arda etmeyın!!kım olsa eder kufur..yenılgınızı ort pas etmek ıcın kufure sıgınmayın..
Sizde ettiğiniz küfürleri ört pas etmek için bahanelere sığınmayın.Biz keyfimizdenmi küfür ediyoruz kaç senedir?İlla ki kışkartmalar olacaktır.Önemli olan buna aldırmamak.Küfür kolay olan yol.

Maymuncuk
08.Mart.2006, 23:31

Ne gibi kışkırtma :?:Biraz açık konuşurmusun..Tuncay'ın yaptığı ne peki onu da açıklarmısın..

Yenilgimizi tabii ki de ört pas etmeye çalışmıyorum her maçta küfür olur ama sizin başkanınız küfür olmıcak burada küfür yok diyorsa ve bu bizim futbolculara ana avrat olarak geri geliyorsa kusura bakma da siz susun biz konuşalım..

imperius
08.Mart.2006, 23:31
bız de hemen yanınızda olcaz 1100 kısı gorusmek uzere...bu arada arada sırada kadıkoy e de gelın arkadaslar mısafırımız olun . . .

PhotoGrapher
08.Mart.2006, 23:32

Hakkinizi vermiyor degiliz.Hatta mesajlarda sizin sayilmayan golünüzün gol olduugunu bile savunuyoruz.Burada asil önemli olan Büyük FenerBahce Taraftari diye böbürlenen asla kufur etmeyiz diye kendilerini farkli kilmaya, turkiyeden soyutlamaya calisan taraftar grubunun ;Aslinda hic bir farki olmadigini anlamamiz ve buna Tepkimiz.Bir daha biz farkliyiz biz en iyiyiz lafini bir fenerli taraftarddan duyarsam aci aci gülecegim(hem de farkli bir organ secimiyle)

imperius
08.Mart.2006, 23:33
Sizde ettiğiniz küfürleri ört pas etmek için bahanelere sığınmayın.Biz keyfimizdenmi küfür ediyoruz kaç senedir?İlla ki kışkartmalar olacaktır.Önemli olan buna aldırmamak.Küfür kolay olan yol.
her hangı bır macta fener e kufur ederken kıskırtma nerde oluyo sorması ayıp!!fenerbahce taraftarından baska kım alkıslardı 3-4 yenıldıgı ozellıkle kalecısız bı takıma yenıldıgınde rakıbını alkıslayan!!bırakın artık ya bu fenerbahce dusmanlıgını..

PhotoGrapher
08.Mart.2006, 23:34
her hangı bır macta fener e kufur ederken kıskırtma nerde oluyo sorması ayıp!!fenerbahce taraftarından baska kım alkıslardı 3-4 yenıldıgı ozellıkle kalecısız bı takıma yenıldıgınde rakıbını alkıslayan!!bırakın artık ya bu fenerbahce dusmanlıgını..

Hangi taraftar dövdü kendi milli kalecisini?

zargı
08.Mart.2006, 23:34
2-1 bitti bakalım...
Sami Yende ne olacak...

nolcağı varmı hakem desteğiyle fenerbahçe

FeYYaz1989
08.Mart.2006, 23:35
Hangi taraftar dövdü kendi milli kalecisini?
Tam ben yazacaktım...

Maymuncuk
08.Mart.2006, 23:37
o zaman ben devam ediyim..

Hangi taraftar anneler kutaldır diyip ondan sonraki hafta ana bacı dümdüz gitti..

Hangi taraftar bir kimsenin babası ile bu kadar dalga geçti(kapıcılık kutsaldır o zaman)

Hangi taraftara bu kadar kim düşman,neden düşman ...neden Fener taraftarı hariç hiç kimse Feneri sevmiyor..Bunları ayna karşısında kendinize sorun bence ;)

imperius
08.Mart.2006, 23:38
Hakkinizi vermiyor degiliz.Hatta mesajlarda sizin sayilmayan golünüzün gol olduugunu bile savunuyoruz.Burada asil önemli olan Büyük FenerBahce Taraftari diye böbürlenen asla kufur etmeyiz diye kendilerini farkli kilmaya, turkiyeden soyutlamaya calisan taraftar grubunun ;Aslinda hic bir farki olmadigini anlamamiz ve buna Tepkimiz.Bir daha biz farkliyiz biz en iyiyiz lafini bir fenerli taraftarddan duyarsam aci aci gülecegim(hem de farkli bir organ secimiyle)
senın begenmedıgın taraftar en kotu zamanında 6. ıken bıle gelıp stadı en az 20000 kısı dolduruyordu,,senın begenmedıgın taraftar senın stadının kapasıtesı kadar hatta daha fazla(23000)kombıne aldı,senın begenmedıgın taraftar 2-3 yıllık kombıne parasını pesın verıp trıbun yapımına destek oldu,,senın begenmedıgın taraftar her yıl 15 mılyon dolarlık fb urunu alıp takımına destek oluyo,,daha sayıyım ıstersen..

Maymuncuk
08.Mart.2006, 23:39
senın begenmedıgın taraftar en kotu zamanında 6. ıken bıle gelıp stadı en az 20000 kısı dolduruyordu,,senın begenmedıgın taraftar senın stadının kapasıtesı kadar hatta daha fazla(23000)kombıne aldı,senın begenmedıgın taraftar 2-3 yıllık kombıne parasını pesın verıp trıbun yapımına destek oldu,,senın begenmedıgın taraftar her yıl 15 mılyon dolarlık fb urunu alıp takımına destek oluyo,,daha sayıyım ıstersen..

Senin beğendiğin taraftar bir önceki mesajlarımı neden yaptı..

Bu arada İnönü 3200 kişi.....

Neron_FB
08.Mart.2006, 23:40
Ya Yeter Be Şuraya Futbol Adina 2 Laf Edİm Dİe Geldİm Yİne TartiŞma Var Ve Konu Futbol Dİİl :mad: :mad: :mad: :mad:

imperius
08.Mart.2006, 23:40
bjk lı kardeslerım sıze soyleyım belkı bılmezsınız ama alpay bjk de ıken takım kotu gıderken bı mac oncesı tum takımı kapalıya cagırıp hepınız ... cocugusunuz dedı,,yıl tam hatırlamıorum ama 96-97 falandı,,

PhotoGrapher
08.Mart.2006, 23:41

say, say da bari kendini tatmin et.Karsinizda cocuk yok böyle basit seylerle kendinizi avutmayin...

Maymuncuk
08.Mart.2006, 23:42
1-)Ben G.S. 'liyim ama her zaman haklının yanında olmaya çalışmışımdır
2-)verdiğim soruların cevabını foruma veya ö.m. ile bana ulaştırırmısın :?:
3-)Neron haklısın ama yenilgimizde bile tebik ettiğimiz takımın seyircisi gelmiş burda bize böle söleyemez..

imperius
08.Mart.2006, 23:42
ya beyler yendık mı YENDIK,,DAHA UZATMAYIN VE AGLAMAYIN YA..gs ıyı oynadı dıyoruz kacan gollerı vardı yazık oldu gs ye ama unutmayın fenerbahce en kotu zamanında bıle gs yı cok rahat yendı..

Navras
08.Mart.2006, 23:43
abi hasan şaş tam oscarlık, bide gs den bizim kırılan koltukların parasını temin etmemiz lazım

FeYYaz1989
08.Mart.2006, 23:44
Daha sonrada yaptık onu.Ama en azından dövmedik.Futbolcuları soyunma odasına hapsetmedik.Sadece yağmur,çamur demeden maça gelen,gözünden yaş akana kadar bağıran,90 dakika susmayan taraftar futbolcunun mücadele etmediğini,maçları sallamadığını görünce bunu yaptı.Dediğim gibi yakın zamanda bir daha yaptık ama hak edene yaptık ve kimseyi ne dövdük ne esir ettik sadece tepkimizi dile getirdik.
Beşiktaş taraftarı yenilsede mücadele eden oyuncu istiyor.Ama en falza onları uyarıyor.Üzerine saldırmıyor...

PhotoGrapher
08.Mart.2006, 23:44
ya beyler yendık mı YENDIK,,DAHA UZATMAYIN VE AGLAMAYIN YA..gs ıyı oynadı dıyoruz kacan gollerı vardı yazık oldu gs ye ama unutmayın fenerbahce en kotu zamanında bıle gs yı cok rahat yendı..

1-)Caps Lock acik birakarak yazi yazma bu forum kurallarinda bagirma anlamina gelir ,adabini bil.
2-)En basta böyle bir yorumla girseydin zaten bu tür tartismalar yasanmazdi...

Maymuncuk
08.Mart.2006, 23:45

Ağlayan kim :?:Çok mu rahat yendiniz:?:

abi hasan şaş tam oscarlık, bide gs den bizim kırılan koltukların parasını temin etmemiz lazım

evet Aziz yıldırım da oscar ödülü alması lazım..

Kırılan koltukların parasını veremeyiz paramız yok üzgünüz ama bu yoksulluk ile birinciyiz..

imperius
08.Mart.2006, 23:45
o zaman ben devam ediyim..

Hangi taraftar anneler kutaldır diyip ondan sonraki hafta ana bacı dümdüz gitti..

Hangi taraftar bir kimsenin babası ile bu kadar dalga geçti(kapıcılık kutsaldır o zaman)

Hangi taraftara bu kadar kim düşman,neden düşman ...neden Fener taraftarı hariç hiç kimse Feneri sevmiyor..Bunları ayna karşısında kendinize sorun bence ;)
rıza pankartını acan 5-10 kısı bunu tum stada mal edemezsın!!
cok da uzgunuz bızı kımse sevmıyo dıye ah vah cekıyoruz her zaman bızı sevmıyolar dıye...ne olur sevın bızı ya !!!

imperius
08.Mart.2006, 23:46
1-)Caps Lock acik birakarak yazi yazma bu forum kurallarinda bagirma anlamina gelir ,adabini bil.
2-)En basta böyle bir yorumla girseydin zaten bu tür tartismalar yasanmazdi...
bırader sus ıstersen adabı sana mı sorcam!!

Nedvedmania
yaa sen ne diyosun imperius burası o maçı tartışma topic i sen ne deediğinin farkındamısın daha uzatmayın diyosun uzatmassak bu konu kapanır ki zaten üstüne üstlük ağlamayın diyosun burda ağlayan yok tamamı burası bu maçı tartışma topici

imperius
Ağlayan kim :?:Çok mu rahat yendiniz:?:

evet Aziz yıldırım da oscar ödülü alması lazım..

Kırılan koltukların parasını veremeyiz paramız yok üzgünüz ama bu yoksulluk ile birinciyiz..
yendık ya sen ona bak..

PhotoGrapher
08.Mart.2006, 23:47
rıza pankartını acan 5-10 kısı bunu tum stada mal edemezsın!!
cok da uzgunuz bızı kımse sevmıyo dıye ah vah cekıyoruz her zaman bızı sevmıyolar dıye...ne olur sevın bızı ya !!!

Niye kendinizi bu ülkenin topraklarindan soyutlamaya calisiyorsunuz.Bu ülkede yasiyorsan herkesle her türlü saygi sevgi cercevesinde yasamaliyiz.''Beni sevmesinler ben zaten yemisim olayi'' gibi fikir teatrileri sadece ananizin liginde ise yarar....

Cengo
08.Mart.2006, 23:48
Tartışmanızı futbolun içine çekmeniz konusunda uyarıyorum!
Bu şekilde tartışılırsa konuyu kapatırım..

Avrupa'da Alex'in golünü vermeyen hakemin hakemlik kariyeri anında biterdi!
Büyük rezalettir..

imperius
5.sayfada kı yazdıgım yazıyı okuyun sora laf soyleyın macın hakkı gs nın dıyen kımmıs bakalım!!

Maymuncuk
Tamam beyler forum kirlilği baya bir yaptık herkes artık neyin ne olduğunu görmüüştür..Kendi adıma fanatizm içeren terbiyes,zce bir mesaj yazdıysam özürlerimi buradan iletmek istiyorum

PhotoGrapher
08.Mart.2006, 23:49
bırader sus ıstersen adabı sana mı sorcam!!

Ben senin biraderin degilim!...

Evet gerekirse soracaksin 2 senedir bu forumdayim buaradaki ahlak va adabi senden daha iyi bilirim!...

Maymuncuk
08.Mart.2006, 23:49
Tartışmanızı futbolun içine çekmeniz konusunda uyarıyorum!
Bu şekilde tartışılırsa konuyu kapatırım..

Büyük rezalettir..

Evet biterdi bence de foul yok ama sende şunu kabul et daha doğrusu sadeec sen değil kabul etmeyenler..Maç Fener'in hakkımıydı:?:

Cengo
08.Mart.2006, 23:51
Ben senin biraderin degilim!...

Evet gerekirse soracaksin 2 senedir bu forumdayim buaradaki ahlak va adabi senden daha iyi bilirim!...

imperius ve PhotoGrapher karşılıklı olarak bu şekilde tartışmanıza izin veremem.Son uyarımdır.Tartışacaksanız futbolu tartışmalısınız..

Nedvedmania
08.Mart.2006, 23:52
tamam uzatmayalım artık

Neron_FB
08.Mart.2006, 23:52
Tamam yeter abi allah aşkına kesin tartışmayı msnde fln devam edin...

Maymuncuk
08.Mart.2006, 23:53
Görende savaş oldu zanleder!!!

Yukarıda Allah var arkadaşlar kim hakediyorsa o geçsin turu..

ibo
08.Mart.2006, 23:53
Beni tanıyan tanır ortamı germek ve tartışmaya girmeyi seven bir üye değilim. Bir galatasaray lıyım ve olayları objektif olarak kendi düşüncelerim şular ;

maç bence denge de gitti. bölüm bölüm 2 takımında etkili olduğu anlar oldu. Ancak Hakem in sert futbola izin vermesi,saçma sapan düdükler çalması (özellikle sabri orta sahada FB li bir oyuncuyla resmen güreş tuttu hakem dewam dedi.),FB nin buz gibi golu verilmedi.Bunlar futbol kalitesinin düşmesine ve oyunun daha da gerilmesine yol açtı.

Trübünlere gelirsek. FB-BJK maçındada trübünlerden yabancı madde atılması olayı dikkatimi çekmişti. Bu maçtada oyunu ciddi biçimde etkileyecek şekilde trübünlerden yabancı maddeler atıldı. Peki hasan şaş'a (p.ç hasan) diye edilen küfürler de neydi? Peki ya tüm gs camiasına (hepiniz O.Çocuğusunuz.) diye bağırmalara nedemeli. Hani sizin stadınızda KÜFÜR yoktu. Daha geçenlerde AZİZ YILDIRIM bey efendi BJK TARAFTARINI BEN ADAM EDERİM. demiyormuydu? Bu maçta neden kendi taraftarına sahip çıkamadı ? Kendinden o kadar emin konuşmamak gerekiyormuş demekki. Ayrıca şunuda önemle vurgulamak istiyorum. " O KÜFÜRLERİ BÜTÜN STAD ETTİ. 2,3 ÇUPULCUNUN yaptığı bir şey değildi o stad o küfürlerle inledi çünkü.

Birde işler iyi giderken stadda küfür olmaması ÇOK BÜYÜK başarı değil. Önemli olan İşler kötü giderken küfürü önlemek. Buna en iyi örneğe bu maçta rastladık. Maç 1-1 hasan şaş korner kullanıyor trübünden yabancı madde geliyor ve ardından HASAN a küfür ediliyor. Bu olaydan sonra maç 1-1 giderken top HASAN a geldiğinde BÜTÜN stat hasan ı ıstıklıyor. Şimdi asıl önemli yeri şurası. ALEX golü atıyor maç 2-1 oluyor ve ardındanda HASAN ŞAŞ oyundan alınıyor ama oyundan çıkarken en ufak bir tepki,en ufak bir küfür yok. NEDEN Mİ? ee ÇÜNKÜ 2-1 de iken skor işler iyi gidiyor. fenerbahçe galip çünkü. HASAN 1-1 de iken çıksaydı hasan a çok büyük tepki verileceğindende eminim. Yani konunun özeti = işler yolundayken küfürsüz stad,bozulmaya başlarsa KÜFÜR lü bir stad halini alıyor SARAÇOĞLU.

hasan şaş a gelirsek çok fazla artislik yaptı. her pozisyonda kendini yere attı. Resmen tiyatro oynadı sahada. Aykut kalede çok kötü değildi. ALEX o frikiği kullanırken ben gol olacağını sezdim ve FB li arkadaşıma bu gol dedim. o gol değil dedi. iddaa ya girdik iddaa yı kazandık

Amacım galibiyetinize GÖLGE düşürmek değil FB li kardeşlerim. Hepinizi tebrik ediyorum. Ben aklımda kalan pozisyonları çirkin görüntüleri Bir gs li oalarak değilde OBJEKTİF olarak yansıtmaya çalıştım. Ha bu arada şimdi AKLIMA geldi GALATASARAY lı taraftarlarda bulundukları yerde koltuk kırdılar ve tel örgüleri kırdılar. Onların yaptıkları da APTAL lıktan başka bişey değildir ve KLÜBE YARAR ı değil sadece ve sadece ZARARI vardır. Onlarıda kınıyorum...

Cengo
08.Mart.2006, 23:54
Evet biterdi bence de foul yok ama sende şunu kabul et daha doğrusu sadeec sen değil kabul etmeyenler..Maç Fener'in hakkımıydı:?:

Bir ara kaleyi bulan hiç şutu yoktu Galatasaray'ın.
Fenerbahçe'nin de 7de 4 kaleyi bulan şutu vardı.

Fenerbahçe'nin bir çok pozisyonu vardı, Galatasaray'ın 2 pozisyondan 1 gol çıkarmayı başardı.

Maç kesinlikle Fenerbahçe'nin hakkı idi, Daum risk alarak önde pres yaptırsa idi çok değişik bir skor ile bitebilirdi.

Galatasaray'da orta saha adına kimse kalmadı ikinci yarı.Herkes çok kötü oynuyordu..

Çok fazla yorum yapılamaz aslında, sonuçta çok kötü hava şartları altında oynandı..

Futbol dışı polemik yaratabilecek tartışmalara izin veremem, sonrasında kişisel tartışmalara sebep veriyor.Bkz. bir kaç cevap yukarısı..
Hizlioglu konuyu alevlendirme lütfen, bir daha uyarmam kimseyi..

Burak Duran
08.Mart.2006, 23:57
6alatasaray seni çooookkkkk sewiorumm yine yetiştin imdadımızaa

bence modsan doğru düzgünşeyler yaz ve modluğunu bil derim

ayrıca iyi ki kadıköyde küfür yoktu şimdi büyük ihtimalle yazıcaklarımdan dolayı ban yerim onun için burda kesiyorum bence biraz mediniyet görmesi lazım taraftarların koro halinde küfür anneler kutsal dediler aynı hafta ana bacı saydırdılar hasan şaşa atılan taş ayıp günah be
Bunun sami yenide var beyler

Jesus_FB
Top daha çok galatasaraydaydı ama sadece gelip gidiyorlardı bence gs iyi oynamadı mücadele bakımından da Fenerbahçe daha iyiydi eğer daum forveti biraaz daha erken 2 li yapsaydı dahada çok pozisyon bulurduk ama daum işte :D

imperius
son senelerde kadıkoyde seyrettıgım en ızdıraplı gs macıydı..oyuncularda bence asırı bı stres vardı..aurelıo alex yok gıbıydıı...ama alex gene ısını gec de olsa yaptıı...volkan ıyı kı varsın..ıhsallah bu mac bızım ıcın bı serı baslangıcı olur..

Maymuncuk
Maç kesinlikle Fenerbahçe'nin hakkı idi, Daum risk alarak önde pres yaptırsa idi çok değişik bir skor ile bitebilirdi.

Herkesin görüşüne saygılıyım ...

Jesus_FB
08.Mart.2006, 23:59
bence modsan doğru düzgünşeyler yaz ve modluğunu bil derim
sen o kadar yazı içinde sadece benimkini mi gördün kendi renkdaşlarının yazdıklarına bak ben gayet esprili bi mesaj attım ne var bunda sen mi karar vercen nasıl konuşacaıma

Jesus_FB
09.Mart.2006, 00:00
son senelerde kadıkoyde seyrettıgım en ızdıraplı gs macıydı..oyuncularda bence asırı bı stres vardı..aurelıo alex yok gıbıydıı...ama alex gene ısını gec de olsa yaptıı...volkan ıyı kı varsın..ıhsallah bu mac bızım ıcın bı serı baslangıcı olur..

Ben sahada Necatiyi hiç göremedim çok şaşırdım en korktuum adamdı halbuki

Maymuncuk
09.Mart.2006, 00:00
şuraya bak yaw herkes birbirine girdi yok mu bu mesajları düzeltecek bazı yöneticilerde girdi u ortama..

Beyler tamam maç bitti yaw!!

ibo
09.Mart.2006, 00:01
Bir ara kaleyi bulan hiç şutu yoktu Galatasaray'ın.
Fenerbahçe'nin de 7de 4 kaleyi bulan şutu vardı.

Fenerbahçe'nin bir çok pozisyonu vardı, Galatasaray'ın 2 pozisyondan 1 gol çıkarmayı başardı.

Galatasaray'da orta saha adına kimse kalmadı ikinci yarı.Herkes çok kötü oynuyordu..

Çok fazla yorum yapılamaz aslında, sonuçta çok kötü hava şartları altında oynandı..

Futbol dışı polemik yaratabilecek tartışmalara izin veremem, sonrasında kişisel tartışmalara sebep veriyor.Bkz. bir kaç cevap yukarısı..
Hizlioglu konuyu alevlendirme lütfen, bir daha uyarmam kimseyi..
yazdığım yazıda konuyu alevlendirecek bişey yok :mad: GÖrdüklerimi yazdım hiç bir kimseye hakaret yazmadım,bir gs li olarak sadece ;FB yi değil GS yide eleştirdim. Mesajımda Hiç bir KÜFÜR de yok. Yada takımlara alaycı sözde yok :mad: Uyarı alacakta bişey yapmadım.

imperius
09.Mart.2006, 00:01
evet necatı den bende cok cekınıyodum ama bı kafa vurusu dısında yoktu pek..

Burak Duran
09.Mart.2006, 00:03
sen o kadar yazı içinde sadece benimkini mi gördün kendi renkdaşlarının yazdıklarına bak ben gayet esprili bi mesaj attım ne var bunda sen mi karar vercen nasıl konuşacaıma

sen modsun ortamı germemen lazım ama allaha şükür sende böle yapıyosun ve benlede adaplı konuş

Neron_FB
09.Mart.2006, 00:05
yazdığım yazıda konuyu alevlendirecek bişey yok :mad: GÖrdüklerimi yazdım hiç bir kimseye hakaret yazmadım,bir gs li olarak sadece ;FB yi değil GS yide eleştirdim. Mesajımda Hiç bir KÜFÜR de yok. Yada takımlara alaycı sözde yok :mad: Uyarı alacakta bişey yapmadım.
Abi sinirlenme onu sana yazmadı ki....Aranızda(msjlarınızın arasında) 1 dk var onu başka üyeye yazdı... nolur sinirlenmeyin hemen böyle yaw...:(

Jesus_FB
09.Mart.2006, 00:06
sen modsun ortamı germemen lazım ama allaha şükür sende böle yapıyosun ve benlede adaplı konuş

Bak arkadaşım ben esprili bi mesaj attım herkes gülüyor buna ama bi tek sen alındıysan sorun sendedir
yeter daha da fazla uzatma konu kapanmıştır!!

Lucas Neill
09.Mart.2006, 00:09
ben böyle hakem görmedim önder kaç tane faul yaptı bişey göstermedi.bi de sözüm febe başkanı sayın aziz yıldırıma gs'yi çok iyi konuk ettiler.sahada hiç küfür yoktu

ibo
09.Mart.2006, 00:09
Abi sinirlenme onu sana yazmadı ki....Aranızda(msjlarınızın arasında) 1 dk var onu başka üyeye yazdı... nolur sinirlenmeyin hemen böyle yaw...:(

hocam ABOO yazmışki;
hizlioglu: konuyu alevlendirme. bi daha kimseyi uyarmam...

benim tepkim buna. Konuyu alevlendirecek bişey yazmadım tek tek okuyun yazdığımı...

Cengo
09.Mart.2006, 00:13
hocam ABOO yazmışki;

benim tepkim buna. Konuyu alevlendirecek bişey yazmadım tek tek okuyun yazdığımı...

Konu tartışıldı ve bir çok üye birbirine karşı mesajlar yazmaya başladılar.
Hoşuma gitmiyor bu durum; yarın yazarsın,sonraki gün yazarsın.

Şu an sadece futbol konuşulsun istiyorum.Birbirinizi kırarsanız hem çok üzülürüm hem de ceza vermek zorunda kalırım.

Şu andaki gerilim biraz alt seviyeye insin, o zaman rahat bir şekilde tartışılabilir.
Kızmadan, büyük harfleri bağırmak anlamında kullanmadan ciddi bir seviyede tartışılabilecek bir konu olarak görülüyor bu konu.Sadece kişisel tartışmaları önlemeye çalışıyorum ama maalesef kişisel tartışmaların önüne geçemiyorum ...

Burak Duran
09.Mart.2006, 00:13
hocam ABOO yazmışki;

ya kardeş modların %90 fbli olunca böle oluyor buyrun kardeşler banlayın beni bu maçın sami yeni var herşey orda çözülecek bakın temiz futbolun çalışmaları yapılırken böle bi stat ve taraftar helal olsun fenere sizin statta hiç kötü olay olmaz küfür hiç yoktur

comandante
09.Mart.2006, 00:18
maç fenere daha yakındı.alexin pozisyonunun gol olması gerekirdi bence.

imperius abi en ufak bi kıvılcımdan yangın çıkarıyorsun.her takımın taraftarıyla tartışabiliyorsun.azıcık sakin ol be abi.

Burak Duran
09.Mart.2006, 00:19

imperius abi en ufak bi kıvılcımdan yangın çıkarıyorsun.her takımın taraftarıyla tartışabiliyorsun.azıcık sakin ol be abi.

kesinlikle katılıyorum imperius ortalağı saldırıyor anlamadım gitti

imperius
09.Mart.2006, 00:20

pekii:) benım kızdıgım yenılgıyı ort pas edıp hemen kufuru konusmaları..mac dewam ederken gs ıyı oynuo dıye yazan da benım ama gozarda etme:)

senderson
09.Mart.2006, 00:24
Stattan yeni geldik.Bu kadar güzel galibiyet olmaz.Bu galibiyeti Hasan Şaş,Volkan Arslan ve Hakan Şüküre hediye ediyoruz.Bundan sonra hakemlerin bizi tuttuğunu kimse söyleyemez

Burak Duran
pekii:) benım kızdıgım yenılgıyı ort pas edıp hemen kufuru konusmaları..mac dewam ederken gs ıyı oynuo dıye yazan da benım ama gozarda etme:)

ya kardeş iyi güzel yazmışsında allah rızası için ortamı gericek şeyler yamayalım bu maçın üstüne konuşulcak bi sürü iyi ve kötü şey varken burda birbirimiz girmenin manası yok.... futbol güzel seyirci kötü benim tek yorumum bu maçla ilgili sami yende olaylar daha sarpa saracak bunuda biliyorum

comandante

abicim benim göz ardı ettiğim birşey yok.ben de fenerin hakkıydı diyorum yani.demek istediğim bu ilk değil be abi.kaç kere bjkli arkadaşlar ile de tartıştığını gördüm.sakin ol abi bi anlık sinirle yazma aklına geleni.yani siz yenilseniz siz de hasan şaş şöyle yaptı golümüz verilmedi diye kızgılıkla girerdiniz di mi buraya?ister istemez yapılan birşey bu bahane bulma olayı.bak ben de yazmışım küfür var falan die.yok da değildi hani.ama bahane olmamalı.çıktınız yendiniz.iki takımı da tebrik edip görüş bildirmek düşer bizlere di mi???tartışmanın falan lüzmu yok bu kadar.

Neron_FB
09.Mart.2006, 00:26
Stattan yeni geldik.Bu kadar güzel galibiyet olmaz.Bu galibiyeti Hasan Şaş,Volkan Arslan ve Hakan Şüküre hediye ediyoruz.Bundan sonra hakemlerin bizi tuttuğunu kimse söyleyemez
Abi hakem konuşmasak ii olucak tartışma yeni yeni diniyo zaten ok??;;)

Jesus_FB
09.Mart.2006, 00:32
ewet ya zaten her yerde hakemler konuşuluyor bari burda konuşulmasın artık

nart_susruko
09.Mart.2006, 00:34
biz de artık kupayı alınca 23+1 yıldır kupayı alamayan fb taraftarlarına armağan ederiz...

senderson
ben maçta polislere üzüldüm.gsliler telin bir kısmını yıkınca kar yağarken orda beklemek zorunda kaldılar

Burak Duran
ewet ya zaten her yerde hakemler konuşuluyor bari burda konuşulmasın artık

şimdi gözüme girdin :D:D ;;)

Burak Duran
09.Mart.2006, 00:39
ben maçta polislere üzüldüm.gsliler telin bir kısmını yıkınca kar yağarken orda beklemek zorunda kaldılar

bende size üzülüyorum gittiniz dondunuz bütün maç küfür dinlediniz

TüMeR_yAğıZ
09.Mart.2006, 00:45
iyi maç hava koşulları yüzünden olmadı ama mücadele üst düzeydeydi.iki teknik direktörde taktik hatalar yapıp oyuncu değişikliklerinde geç kaldılar bana göre.İliç daha önce oyuna girebilirdi.Fizik mücadelesinin yüksek olduğu maçta daum serkanı ve kemali oyuna almalıydı.Alex frikik ile hem kendini hemde hocasını rahatlattı ama fenerbahçe bir an önce hocasını uyarmalı.Günü kurtaracağım derken feneri zor durumlara düşürüyor.Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.İki takımıda mücadelelerinden dolayı tebrik ederim.

Kerim Kerimov
09.Mart.2006, 00:48
Ya bi durun bi, bir şeyler yazacam maçla ilgili sürekli sayfa sayısı artıyor. Maçı izlemeyenler bi yazmasın bi kere. Sonra tartışırsınız.

mutlee
09.Mart.2006, 00:51
Hakemi de yendik bugun.
TErbiyemizide verdik.

Cengo
09.Mart.2006, 00:55
TErbiyemizide verdik.

Bu tür yazıları yazmazsanız sevinirim.Tekrar uyarmayacağımı size de hatırlatıyorum.Ortam tekrar gerilmemeli..
Zaten dişlerimden dolayı sıkıntı çekiyorum, beni konuyu takip etmek zorunda bırakmayın lütfen..

Burak Duran
Hakemi de yendik bugun.
TErbiyemizide verdik.

ya arkadaşım ortam duruluyo sen yine geriyosun ne terbiyesi birader asıl terbiyeyi samiyende görücez abuk subuk yorum yapma futbol konuş saçma sapan şeyler yazma takımın nasıl oynadı falan onu yaz hakem makem ne karıştırıyosun smaç bastığınız günleri unutma allahım ya sen bana sabır ver sakin olalım diyoz adam geliyo ortamı geriyo offf ooffff

perpetua
Büyük rezalettir..
Hakem bu konuda aciklama yapti. Kurallara gore kalecinin aksiyonu bitmeden Alex mudahele ettigi icin faul vermis. Yani eger Aykut topa vursa ve Alex ayak koyarak topu kapsa ve gol atsa nizami. Ama Aykut'un degaji tamamlanmadan topu havadan kaptigi icin hareketi kural disi.

emirduman
Ya Arkadaşlar!

Ne oluyor ya, niye futbol konuşmuyoruz, burada bir sürü şey konuşulmuş sadece bir kaç tanesi doğru düzgün maç yorumu, diğerleri bu forumunun seviyesine ve bize hiç yakışmayan anlamsız, muhabbete olumsuzluk birkaç şey dışında hiç birşey katmayan, tamamen tartışmaya yönelik yazılar...

Abiler, lütfen kendinize gelin ya, yorumlarımızı da objektif, kimseye taş atmadan sakin bir şekilde yapalım, ne oluyor ya....

Burak Duran
09.Mart.2006, 00:56
Bu tür yazıları yazmazsanız sevinirim.Ortam tekrar gerilmemeli..
Zaten dişlerimden dolayı sıkıntı çekiyorum, beni konuyu takip etmek zorunda bırakmayın lütfen..

ya allahını seversen kapa şu konuyu ya yoksa bu akşam banlanıcam sabır sabır bi yere kadar

Maymuncuk
09.Mart.2006, 00:56
beyler tamam artık ya!!!

Cengo
09.Mart.2006, 00:58
Hakem bu konuda aciklama yapti. Kurallara gore kalecinin aksiyonu bitmeden Alex mudahele ettigi icin faul vermis. Yani eger Aykut topa vursa ve Alex ayak koyarak topu kapsa ve gol atsa nizami. Ama Aykut'un degaji tamamlamadan topu havadan kapyigi icin hareketi kural disi.

Sanırım kural değişti?
Bildiğim kadarı ile kuralda bu durum geçerli değildi, top elden çıktığında havada dokunulabiliyordu.

perpetua
09.Mart.2006, 00:59
Sanırım kural değişti?
Bildiğim kadarı ile kuralda bu durum geçerli değildi, top elden çıktığında havada dokunulabiliyordu.

Kural yeni benim dedigim sekile degismis. Hakemlerimizin bu konuda bilgili olmasi bence guzel bir haber :)

Kerim Kerimov
09.Mart.2006, 01:01
Ben uzun zamandan beri Fenerbaçe’yi bu kadar koşarken görmedim. Özellikle Ümit Özat’ı bu kadar hırslı görmüyordum bayadır. İki takım oyuncuları da mücadele etti. Yalnız GS taraftarları hiç kusura bakmasın, GS topu ayağına alınca sürekli şişiriyor. Forvetler topu arkadaki AMC ye indirirse ne ala ama indiremezse böyle oyun sistemi olmaz. Gelecek sene GS Avrupa’dan hemen elenir bu şekilde oynamaya DEVAM EDERSE.

Burada şimdi dürüst olun. 5 maçta 15 puan kaybeden Fenerbahçe’yi bu şekilde hırslı oynatmayı her Teknik Direktör becerebilir mi? Takımı 3 günde bu şekilde motive edebilir mi? Daum hakkında konuşanlar şimdi dürüstce yanıtlasın.

Maç ile ilgili olarak GS golü attığında kaleyi bulan şutu YOKTU(veya 1 taneydi tam hatırlamıyorum), ayrıca topu sürekli şişiriyorlardı demin de söylediğim gibi. Fenerbahçe öne geçemeseydi çok yazık olurdu bu mücadeleye. Fenerbahçe bugünkü oyunu ile rakibinden üstün olduğunu gösterdi bana gore, sürekli uzun top atarak futbol olmaz.

Ayrıca hakem 1 golümüzü vermedi hepimizin hemfikir olduğu üzere. Buna ilaveten Nobre’nin kayıp topa vuramadığı pozisyon sonrasında Ayhan topu ceza sahası dışına çıkaramayacağını anlayınca kendini yere bırakıverdi, hakem de gözünün önündeki pozisyona foul çaldı. Oyun devam etseydi gol olacağını söylememe gerek yok herhalde.

Küfür konusuna gelince. Ben sürekli FENER stadına giden, gidemediğim zaman da kahveden mutlaka maç izleyen biriyim. FENER stadında KÜFÜR YOK normalde, bu son 2 derbide oldu küfür. Siz tabi sadece bu maçları izlediğiniz için bu şekilde konuşuyorsunuz. FB taraftarı en azından Anadolu kulüpleri ile oynarken maçın ortasında diğer büyük kulüplere küfür etmiyor.

Hasan Şaş’ın nasıl biri olduğunu burada anlatmaya gerek yok heralde. Her zaman yapıyor bunu. Tribünleri gerene kadar da küfür yoktu, bundan sonra Hasan’ın sürekli seyirciye oynaması ile seyirci çıldırdı.

Ayrıca Tuncay’a KESİNLİKLE kasıtlı olarak ÇİFT DALDI büyük bir SÜRATLE. Tuncay atlamasa kesin kırılcak ayağı. Del Horno’ya kırmızı kart veriliyorsa HASAN neden atılmıyor? Oyundan çıktıktan sonra da Hasan’ın sürekli ortamı gerici hareketleri gözden kaçmamıştır heralde. Küfür ettiği de bariz. Dua okumuyordu heralde. Bunları GÖRMEDİNİZ Mİ siz? Gördünüzse neden bahsetmiyorsunuz?

emirduman
09.Mart.2006, 01:03
Ben maç hakkındaki yorumlarımı yazmayacağım buraya; çünkü görüyorum ki yorumlar yazılırken hiç tam olarak objektif davranamıyoruz...

imperius
09.Mart.2006, 01:06
helal olsun kardesım super bı yorum yapmısın...bızler de ınsanız bı sabır bı yere kadar..her mac ana avrat kufur edılıo bızee eee bızde bı yere kadarr..nobrenın golden sora kı frıkıkte kafa vurusuna helal olsun dedım olumune uctu keske hepsı her mac bole oynasa..

VoLkaN BaROs
09.Mart.2006, 01:13
Hakem bu konuda aciklama yapti. Kurallara gore kalecinin aksiyonu bitmeden Alex mudahele ettigi icin faul vermis. Yani eger Aykut topa vursa ve Alex ayak koyarak topu kapsa ve gol atsa nizami. Ama Aykut'un degaji tamamlanmadan topu havadan kaptigi icin hareketi kural disi.

Kural yeni benim dedigim sekile degismis. Hakemlerimizin bu konuda bilgili olmasi bence guzel bir haber

Bu kural zaten vardı, ve uygulanıyordu. eskiden yani yakşlaşık 3-5 yıl öncesinde uygulanmıyordu sadece...

Ben maçı izlemedim ama aykut degaj yaparken topu elinden çıkardığında rakip oyuncu topa temas ederse faul olur... ben geçen senelerde çıktığım maçlarda da bu kuralı uyguluyordum ve hakem kitapçığımızda da bu kural yazıyor ;)

VoLkaN BaROs
09.Mart.2006, 01:18
Arkadaşlar anlıyorum sizleri oldukça heyecanlısınız ama bazı konuları tartışırken kendinizden geçmeyin. Olayı kişisel boyuta indirip biribirinizin kalbini kırmayın, forumun düzenini bozmayın.

Ben bu forumda konuların düzeysiz tartışmalar yüzünden kilitlenmesi taraftarı değilim onun için yeni ceza sistemi getirdim ve kişisel tartışmalara girenlere yazma cesası uyguluyoruz... Bu nedenle çok çok aşırıya kaçılmadığı sürece konuyu kilitlemeyeceğimizi bilin, otokontrolününzü konuşturun ve ona göre düzeyi elden bırakmadan tartışın. Bunları yapamayanlar yazma cesası alır hatırlatmak istiyorum.Uyarımı 1 kere yaparım tekrarında uygulamaya dökerim onun için düzeyli tartışın lütfen...

Eray Dengiz
09.Mart.2006, 01:46
Galatasaray'ın Avrupa macerasını konuşmak için çok erken. Eğer konuşacak biri varsa bence bu Galatasaray camiasının içinden olmalı.

Ayrıca her Galatasaray maçını izlediğim gibi bu maçıda izledim. Galatasaray son 5-6 maçtır Hakan Şükür olsa dahi topu şişirmek yerine yerden oynamayı tercih ediyor. Tamam elbette ki orta yapılıp gol atılacak ama daha çok yerden oynuyoruz.

Anadolu kulüplerine Fenerbahçe küfür etmiyor. Belki ortam sadece derbi maçlarında geriliyor. Peki o zaman Fenerbahçe niye tüm Türkiye takımlarını içine alacak bir küfür ediyor bunu merak ediyorum..

Burada Hasan Şaş veya Tuncay'î tartışmak saçma olacak. Ne kadar Hasan Şaş'ın hatası varsa bir o kadar Tuncay'ında hatası vardır. Çünkü iki futbolcuda sinirlerine hakim olamıyor.

Son olarak bir yorum yapıp başka konulara geçeceğim. Rıdvan Dilmen bana kalırsa yorumculuğu bırakmalı veya sadece mümkünse Fenerbahçenin Anadolu kulüpleri ile oynadıkları maçlarda yorum yapsın. Ben bir Galatasaraylı olarak televizyonda maç izlerken, devamlı bir Fenerbahçeye övgü gönderen, karşı takımı ezici bir üslupla konuşan bir yorumcu dinlemek istemiyorum.

Herkese saygılar, iyi akşamlar.

mutlee
09.Mart.2006, 01:52
Bu kural zaten vardı, ve uygulanıyordu. eskiden yani yakşlaşık 3-5 yıl öncesinde uygulanmıyordu sadece...

Ben maçı izlemedim ama aykut degaj yaparken topu elinden çıkardığında rakip oyuncu topa temas ederse faul olur... ben geçen senelerde çıktığım maçlarda da bu kuralı uyguluyordum ve hakem kitapçığımızda da bu kural yazıyor ;)
aynen benim kitapcigimda da boyle yaziyor :)

---> Alex'e bide sari kart gerekirdi. Bunuda okurlarimiza aktaralim.

francesco10
09.Mart.2006, 01:56
Burada şimdi dürüst olun. 5 maçta 15 puan kaybeden Fenerbahçe’yi bu şekilde hırslı oynatmayı her Teknik Direktör becerebilir mi? Takımı 3 günde bu şekilde motive edebilir mi? Daum hakkında konuşanlar şimdi dürüstce yanıtlasın.

Ayrıca Tuncay’a KESİNLİKLE kasıtlı olarak ÇİFT DALDI büyük bir SÜRATLE. Tuncay atlamasa kesin kırılcak ayağı. Del Horno’ya kırmızı kart veriliyorsa HASAN neden atılmıyor? Oyundan çıktıktan sonra da Hasan’ın sürekli ortamı gerici hareketleri gözden kaçmamıştır heralde. Küfür ettiği de bariz. Dua okumuyordu heralde. Bunları GÖRMEDİNİZ Mİ siz? Gördünüzse neden bahsetmiyorsunuz?

bilader ii güsel yazmışsnda bend maçı izledm, maçın başında appiah ın arka arkaya yaptığı,aurello nun yaptığı hareketler wardı :) appiah ın da kesin kırmızı görmesi lasımdı o pozisyonda

daum konusunda da bana kimse o adam hakkında teknik ve taktik açıdan güsel bişi söyletemez, bjk deykende sewmezdm ztn :) bi zahmette milyon dolarlar alan teknik direktör bu maça takımını motive etsn , gs en azından bi puan kurtarsaydı fb moralmen sıfırdı, bu maç daum için son şanstı, ligde uzuzn süre sonra ikinciliğe düşmüş ve liderle oynuo hemde kendi sahasında tabiki fb saldıran rakibi boğan yeri gelince sahada deli gibi koşan bi takım görüntüsünde olmalıydı bu maçta

tmm hasan herzaman böyle, rakiple oynuo ve özellikle kornerlkerde rakiple ağız dalaşına girio gerekirse. ozman bnede sana şunu sorarım tuncayın golden sonra yaptığı hareket neydi

ayrıca gs maçta süreklide ezik oynamadı, volkan da çok ii 2 top çıkardı sol taraftan 2-1 ken 2-2- olsa tur şansı zora girecekti fb nin

perpetua
09.Mart.2006, 01:59
Ilginc ve mucadele duzeyi yuksek bir mac oldu. Ozellikle Galatasaray skoru 1-1 yaptiktan sonra Fenerbahce'li oyuncularin normal olarak daha fazla mucadele ettigini ve Galatasaray defansini zor durumlara dusurdugunu gorduk. Bu konuda belki de Gerets degisiklik yapmada biraz gec kaldi.

Fenerbahce'nin ilk golunde Lucano'nun cok guzel sutu vardi. Ilk golde Fenerbahce'nin serbest vurusu cabuk kullanip Appiah'in hemen ortalamasi, Serbest vurus icin ileriye girmis Luciano ve Sabri eslesmesine yol acti. O pozisyona Luciano'yu marke ederek baslayan Sabri'nin Luciano ve Song hava topuna cikip, Luciano kazandiktan sonra yerinde cakili kalmasi cok buyuk hata olarak degerlendirilebilir. Defans oyuncusu olmayan Cihan ve Sabri gibi oyuncular bu tip hatalari cok kolay yapiyorlar. En azindan Anelka'ya dogru yonelerek Sabri Luciano'nun onunnu kapatabilirdi ancak orta saha oyuncusu ile defans oyuncusunun sezileri tabii ki farkli oluyor.

Fenerbahce mac boyunca Galatasaray defansinin orta saha ile paslasmasini cok iyi onledi ve Galatasaray toplari sisirmek zorunda kaldi. Bu acidan mac Kayseri - Fenerbahce macina benziyordu ancak bu macta Fenerbahce defansini daha geride kuran ve oncelikle gol yememeyi cabalayan takimdi.

Galatasaray'in golunde, Hasan Sas ve Hakan Sukur belki de calisilmis bir paslasma yapti. Hakan Sukur, Hasan'in sag kanattan ceza sahasi icine verdigi pasi, defansi oyundan dusurerek tekrar gobege dogu yonelen Hasan'in onune dogru birakti ancak pozisyonu iyi sezen Umit Karan topun gelisine vurdu ve top Volkan'in altindan gol oldu.

Bu dakika'dan sonra Fenerbahce daha da istekli oynamaya basladi ve Deniz-Nobre degisikligi ile Galatasaray defansina daha da fazla baski yapmaya basladi. Bu dakikalarda Gerets'in oyuncu degistirip takimi sakinlestirmemesi bence bir hata idi. O dakikalarda Hakan Sukur'un yerine girip bos alanlara kacacak ve pas verebilecek bir Ilic, Galatasaray'i rahatlarirdi. Galatasaray defanstan cikmakta zorlanirken Tomas ileriye vurmak yerine verdigi riskli bir pasi ceza sahasinin disindan kapan Alex ceza sahasina dogru yonelirken, Tomas topa mudahele etmeye calisip basarili olamayip Alex'i dusurdu (ve bence gereksiz bir mudahele idi). Kazanilan serbest vurusta, Galatasaray barajinin hemen yaninda Fenerbahce'nin akillica kurdugu baraj Aykut'un gorusunu engelledi ve Aykut bos biraktigi koseye yonelirken Alex Aykut'un kaptattigi koseden golu atti.

Mactaki olaylara gelince. Hasan Sas belki de bu sezonun en iyi maclarindan birisini oynadi. Maca guler yuzle basladi, kendisi degil futbolu agresifti. Macta sert mudaheleler de oldu ama yukarida yazildigi gibi Hasan Sas'in Tuncay'a mudahelesi kasitli degildi. O sirada Fenerbahce seyircileri Hasan'a tepki gosterirken, Tuncay'in Hasan'a sarilip verdigi "aramizda bir sorun yok" mesaji guzel bir sahne idi. Hasan Sas korner kullanirkan tribunlerden atilan bir maddenin kafasina gelmesinden sonra yine Tuncay'in Hasan'a kosup ve herhalde iyi olup olmasigini sormasi Hasan'a yerde yatarken belki de daha fazla madde atilmasini onledi. Bu olaydan once de yine ayni koseden Hasan'in kullandigi bir kornerde yine yabanci maddeler atildigi icin hakem iki takim kaptanlari ile konusmusdu.

Macin tamamina bakarsak Fenerbahce daha geride kurulmus defansi ve ileriye hizli cikislari ile daha etkili tarafti. Ozellikle Necati'nin orta sahaya geri gelip yardim etmemesi Galatasaray orta sahasinin gobegini zoe durumda birakti. Galatasaray orta sahada topun oldugu yere uclu pres yaptigi zamanlarda, topu diger kanada aktarabildigi zaman Fenerbahce, tehlike yaratti ancak duran toplar disinda (ilk golu duran top varyasyonu sayarsak) Fenerbahce'nin kaleyi bulan (ve benim su anda hatirladigim) 1 sutu vardi. Bu sut da Anelka'dan geldi.

Galatasaray'da onemli iki pozisyon Volkan'in harika bir kurtarisla, Umit Karan'in sutunu cikartmasi ve Hakan Sukur'un ceza alanina girerken ve koseye vurdugu topu kornere cikartmasi idi.

Hakeme gelince bence maci iyi yonetti. Macin basinda Appiah'in Orhan'in yuzune ayagi ile vurusunu gormemesi, Onder'in arkadan yaptigi cekmede ve Ayhan'in kendisini yere atmasinda gostermedigi sari kartlar vardi. Ayrica Onder'e gosterilmeyen sari karta itiraz eden Hakan Sukur'e gosterdigi kart her ne kadar dogru olsa da, Onder'e kart verilmemesinden dogdu.

Mac sonunda Umit Milli Takimdan arkadas Sabri, Semih ve Mahmut Hanefi, Volkan ve Appiah, Tuncay ve Hakan Sukur ve belki de bir cok digerlerinin birbirlerine gosterdikleri dosthane hareketler belki de macin en memnun edici anlari idi. Her ne kadar teknik acidan fazla memnun edici bir mac olmasa da heyecanli ve yuksek mucadele olan bir macti. Fenerbahce maci kazansa da 2-1 gibi riskli bir skorla bitti.

Burak Duran
09.Mart.2006, 02:00
apiah bencede atılmalıydı ayhana yaptığı hareket çok sertti ama bunların tartışmasını yapmak için geç güzel maçtı inşallah sami yende yenerek turu atlarız

Aydin
09.Mart.2006, 02:07
bence artık "yapmıştı, vermemişti" gibi -mişli geçmiş zaman kullanarak cümle kurmak gereksiz. artık olmuş bitmiş bir olay. "Fenerbahçe maçı kazandı." bence maçın özeti budur. dahasına gerek yoktur.

Kerim Kerimov
09.Mart.2006, 02:10
Galatasaray'ın Avrupa macerasını konuşmak için çok erken. Eğer konuşacak biri varsa bence bu Galatasaray camiasının içinden olmalı.

Bu şekilde düşünce sistemi olur mu? O zaman eleştiriye kapalı bir sistem olursun. Senin dediğin gibi bir sistem olsaydı herkes kendi takımını konuşur, hiç bir ilerleme de olmazdı.

Mesela 90 dakika programında her takım sırayla konuşulur. Sıra BJK'ye geldiğinde mesela Hıncal; "Ben bu camianın içinde değilim, yorum yapmayayım" mı diyecek?

Francesco Arkadaşım: Tuncay'ın golden sonraki hareketini görmedim, gol sevinçlerinden sonra gergin maçlarda abartılı hareketler her zaman olur, hiç bir ligde de oyuncu atıldığını görmedim, eğer atılması gerekirdi diyorsan.

Burak Duran
09.Mart.2006, 02:29
ya daha avrupa için konuşmak erken ama bence bu kalite ile hiç bi türk takımı avrupada iş yapamaz

perpetua
09.Mart.2006, 02:35

Bende Toroglu'nun yalancisiyim sonucta .. :)

Bednarx
09.Mart.2006, 10:10
Merhaba Arkadaşlar!Dün akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray Fortis Türkiye Kupası maçı çok zevkli ve heyecanlı bir mücadeleye sahne oldu;;) :o Byle bir maç izlettirdikleri için bütün futbolculara BRAVO!!!:o :) Stadın dolu olmasıyla birlikte daha da istekli olan futbolcularımız;iyi bir oyun şablonu ve hırs sergileyerek maçı alma şansını yakaldılar, maçı aldılar da...:) :p 2 hafta sonra oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçında da böyle centilmence ve heyecanlı bir maç olması en büyük isteğimizdir!!!:rolleyes: :D Bravo Fenerbahçeli'lere!!!Helal Olsun;;) :o ;;) >>>FB<<<(s) :cool: HsY\

ridvanu
09.Mart.2006, 16:18
maçı seyretmedim ama sayfalara sığdıramadığınız fenebahçe
kendi sahasında yine kendi yorumunuzla iyi top oynamayan galatasaraya karşı
pekde içaçıcı bir sonuç alamamış kanaatimce
sonuçta fenerbahçe turu atlamış değildir herşey bitmiş değildir
ben isterimki fenerbahçe tur atlasın (bizim işimize gelir)
ama öyle olacağını sanmıyorum.
Ali Samiyen de herşey farklı olabilir

Berkaiser
09.Mart.2006, 18:05
Bu maçın rövanşı da var kimse unutmasın.Orda herşey daha farklı olacak ve turu geçen biz olacağız.

Kerim Kerimov
09.Mart.2006, 18:21
maçı seyretmedim ama sayfalara sığdıramadığınız fenebahçe
kendi sahasında yine kendi yorumunuzla iyi top oynamayan galatasaraya karşı
pekde içaçıcı bir sonuç alamamış kanaatimce
sonuçta fenerbahçe turu atlamış değildir herşey bitmiş değildir
ben isterimki fenerbahçe tur atlasın (bizim işimize gelir)
ama öyle olacağını sanmıyorum.
Ali Samiyen de herşey farklı olabilir

Skora bakıp konuşursan yanılırsın. GS golü attığında kaleyi bulan şutu yoktu yukarıda yazdığım gibi. Unutmayın ki GS'yi Samiyende yendik geçen devre, şimdi de gol atmak çok zor olmasa gerek. Tabi belli olmaz futbol bu.

Fener turu geçerse BJK'nin gelmesini çok istiyorum gerçekten. Çok merak ediyorum 2 maçta ne olacak...

Neron_FB
09.Mart.2006, 18:40
Fener turu geçerse BJK'nin gelmesini çok istiyorum gerçekten. Çok merak ediyorum 2 maçta ne olacak...
Ben de kesinlikle BJK'yi tercih ederim..Büyük takımlara karşı daha HIRSLI oynuyoruz çünkü...Takımımızdan bazı oyuncuların Anadolu klüplerini ne yazık ki küçümseyebilme ihtimaleri var

Maymuncuk
09.Mart.2006, 18:41
yaw şuraya bak Fener tur atlamış haberimiz yok :)

Neron_FB
09.Mart.2006, 18:43
yaw şuraya bak Fener tur atlamış haberimiz yok :)
İhtimaller üzerine konuşuyoruz..Başka şansımız da yok ki ztn ;;) sen de yaz kardeş.

Cengo
09.Mart.2006, 18:45
Ben de kesinlikle BJK'yi tercih ederim..Büyük takımlara karşı daha HIRSLI oynuyoruz çünkü...Takımımızdan bazı oyuncuların Anadolu klüplerini ne yazık ki küçümseyebilme ihtimaleri var

Malatyaspor daha iyi değil mi? :)
Finalde Kayserispor'un oynamasını isterim, ayrıca hep aynı takımlar şampiyon olmasın artık.Diğer takımlar da yatırımlar yapmalı..

Neron_FB
09.Mart.2006, 18:50
Malatyaspor daha iyi değil mi? :)
Finalde Kayserispor'un oynamasını isterim, ayrıca hep aynı takımlar şampiyon olmasın artık.Diğer takımlar da yatırımlar yapmalı..
Bak malatya ile eşleşme ihtimalimiz varsa ve bizimkiler küçümsemiceklerse o da olur :) ben en iyisi fikstüre bi daha bakim....

Hakkaten mesela biz olalım şampiyon...:D

Maymuncuk
09.Mart.2006, 18:51
İhtimaller üzerine konuşuyoruz..Başka şansımız da yok ki ztn ;;) sen de yaz kardeş.

İyi yazıyim kardeş :)

Benim gönlüm finalde Kaysersipor ve Beşiktaş&Trabzon ikilisinin oynamasından yana idi ama bu ihtimaller otradan kalktı :)

Bari şimdi Kayserispor ile G.S. oynasın :)

Ataxman_650
09.Mart.2006, 18:54
ooooooooooffffffffffffffffffffffffffffff.......
olurmu be cimbomum sana yakışırmı.

Neron_FB
09.Mart.2006, 18:58
Fikstüre tekrar baktım..Yarı finalde Malatya Finalde BJK tercihlerim...Eğer GS'yi elrsek tabii ;;)

@maymuncuk: Niye gönlünde olanlar arasında GS yok :)

Maymuncuk
09.Mart.2006, 19:02
Hep biz mi alcaz neron :):)

Neron_FB
09.Mart.2006, 19:05
Hep biz mi alcaz neron :):)
Evt tahmin ettiğim gibi almanızdan bıkmışsın...Yine de fazla mal göz çıkarmaz :D

nart_susruko
09.Mart.2006, 19:11
Türkiye kupasında gol avantajı diye bişey yok dimi...yani GS Sami Yende 1-0 yenerse maç uzayacak di mi...

Maymuncuk
09.Mart.2006, 19:14
Türkiye kupasında gol avantajı diye bişey yok dimi...yani GS Sami Yende 1-0 yenerse maç uzayacak di mi...

Hayır G.S. 1-0 Yenerse G.S. çıkacak..Avaraj var..

Neron_FB
09.Mart.2006, 19:16
HAyır var...
1-0 GS yenerse GS tur atlar
2-1 GS yenerse uzar..
3-2, 4-3, 5-4 ..vs. tek farklı ve gollü GS galibiyetlerinde FB tur atlar ;;)
Tüm beraberliklerde ve FB galibiyetlerinde FB tur atlar..

nart_susruko
09.Mart.2006, 19:16
Hayır G.S. Yenerse G.S. çıkacak..Avaraj var..
oyuna fazla kaptırmışım demekki kendimi...FM 2006 öylede...maç uzuyor...

nart_susruko
09.Mart.2006, 19:17
HAyır var...
1-0 GS yenerse GS tur atlar
2-1 GS yenerse uzar..
3-2, 4-3, 5-4 ..vs. tek farklı ve gollü GS galibiyetlerinde FB tur atlar ;;)
Tüm beraberliklerde ve FB galibiyetlerinde FB tur atlar..
bilgi için teşekkürler...

Neron_FB
09.Mart.2006, 19:18
ne demek ;;)

Frank_Castle
09.Mart.2006, 21:15
Fifa'nın çıkartmış olduğu soru cevap kitapçığının 12 kuralın 19. maddesi şöyle;

Soru:As a goalkeeper releases the ball to kick it into play, an opponent
intercepts it before it touches the ground. is this permitted?

Cevap: No.İt is an offence to prevent a goalkeeper releasing the ball from his
hands. the releasing of the ball from his hands and the kicking of the ball is considered to be a single action.

---------------------------------------------------------------------

alexin pozisyonu fifa kitapçığına göre de gol değil .. tartışılmasın boşuna sağda solda ..

Navras
09.Mart.2006, 22:00
fifa kitapçığından bize ne.biz hakemlerle kazanıoz zaten o goldü :D:D:D:D

francesco10
09.Mart.2006, 22:47
Francesco Arkadaşım: Tuncay'ın golden sonraki hareketini görmedim, gol sevinçlerinden sonra gergin maçlarda abartılı hareketler her zaman olur, hiç bir ligde de oyuncu atıldığını görmedim, eğer atılması gerekirdi diyorsan.

yok bilader bende görmedm ztn ama maç içinde oluo sonuçta, maçın başında belliydi böyle bi gerginliğin olcağı, o yüzden hasanın tribünle girdiği olay da normal karşılanabilir :)

ayrıca 2.maç içinde şunu söyleyebilirm, gs bu maçta sürekli kanatlardan gelmeye çalıştı eğer 2. maçta iliç i kullanabilirlerse ortadan fb savunmasını daha rahat geçebilirler

comandante
09.Mart.2006, 22:57
tuncayın yaptığı yanlış bi hareketti.ama bence maçın en çok yanlış hareket yapan adamı hasan şaştı.kaç kere tuncata saçma sapan girdi.hırsı zarar verecek tekıma.keskin sirke küpüne zarar verir.yaptığı hareketler gerçekten de güzel değildi.

RoCCo_42
09.Mart.2006, 23:07
Hasan SAS taki Hırs Keske Her Oyuncuda Olsa

zargı
10.Mart.2006, 00:14
Hasan SAS taki Hırs Keske Her Oyuncuda Olsa

aynen katılıyorum

emirduman
10.Mart.2006, 00:16
Hasan Sas'ın hırsı bir yerde çok müthiş; o da hırsını futbol içinde kullandığı zaman...

Ancak hırsı yüzünden futboldan çıkıp, ters yanlış hareketler yaptığında kendisine ve takımına zarar veriyor, hırsını sadece futbol içindeki performansına katkı olarak kullansa, çok daha iyi olacak...

Neron_FB
10.Mart.2006, 00:20
Tuncay maçtan sonra GS'li taraftarlardan özür diledi...;;)

Maymuncuk
10.Mart.2006, 00:23
Her özür kabul edilseydi ...

Yapmadan önce düşünecekti..

Neron_FB
10.Mart.2006, 00:27
Her özür kabul edilseydi ...

Yapmadan önce düşünecekti..
1.Günümüzde kaç futbolcu hareketlerinden sonra özür dileme büyüklüğünü gösteriyo?? Hele de Derbi maçından sonra(o atmosferde)..Lütfen Tuncayın bu davranışını kötü görme allah aşkına

2.Özür dileme büyüklüğünü yapan kişinin özrünü kabul etmek asıl büyüklüktür.........Özür dileyen kişi de bunu biliyordur..

Kerim Kerimov
10.Mart.2006, 00:29
Tuncay maçtan sonra GS'li taraftarlardan özür diledi...;;)

Tuncay hareketleri GS taraftarına yapmadığını açıkladı, yine de özür dilemiş. Büyüklük onda kalsın diye.

perpetua
10.Mart.2006, 00:53
tuncayın yaptığı yanlış bi hareketti.ama bence maçın en çok yanlış hareket yapan adamı hasan şaştı.kaç kere tuncata saçma sapan girdi.hırsı zarar verecek tekıma.keskin sirke küpüne zarar verir.yaptığı hareketler gerçekten de güzel değildi.

Esasinda yukarida yazdigim gibi Hasan maca guler yuzle basladi ve hic de agresif bir tavirda degil gibi gorunuyordu. Hasan'in sert girdigi pozisyonda,Tuncay arkadan vucut gucunu kullanarak (ve faul yapmadan) Hasan'dan topu aldi. Hasan'da yere dustukten sonra gidip topu geri almak icin sert girdi ve yaptigi hareket faul'du. Bu arada hala bir sorun yoktu iki futbolcu arasinda (Tuncay'da biliyor ki Hasan topu almaya calisiyor, canini yakmaya niyeti yok). O sirada seyircilerden Hasan'a tepkiler gelmeye basladi. Tuncay'da Hasan'i alip oradan goturdu (burada Tuncay'in olgunlugu gercekten cok guzeldi).

Bu olaylarda ve sonrasinda buradaki tepkileri gorunce aklima Milan-Fenerbahce maci geldi. O macta Gattuso bir cok pozisyonda agresif bir sekilde ozellikle Tuncay'in ayagindaki toplara girmisti. O mac sonrasi en ufak bir tepki olmamisti, Gattuso cok kotu girdi provoke etti kufur edelim, kafasina biseyler atalim gibilerden.

Peki niye Hasan Sas'a bu gibi tepkiler var? Bunu anlamakta zorluk cekiyorum. Hasan'in agresifligi onu her macta kolay sari kart gorebilir konuma getiriyor bu dogru. Ama defansta agresif olmayan bir Hasan ofansta da agresif olamiyor. Hasan topa girmesin, rakip oyuncu yanindan gecerken mudahele etmesin mi tepki gormemek icin? Bu tip hareketlerin futbolun bir parcasi oldugunu unutmamak gerekli. Islik ve aleyhte (kufursuz) tezahurat ile Hasan'i oyundan dusurmeye calismak cok daha insancil bir davranis olacaktir. Buyuk paralar verilen yabanci oyuncular da arkadaslarina Turkiye'de taraftarlar gercekten cok guzel diyebilecektir. Lig kalitesi artacaktir. Diyarbakirdaki olaylari duyan yabancilar, Turkiye'ye gelme konusunda 3-5-10 kere daha fazla dusunecek, daha fazla para isteyeceklerdir. Mevcut oyuncular burada hayatlarindan memnun olacak, ligimizde isteyerek top oynayacaklardir.

Simdi bu yapilanlardan sonra hic kuskum yok ki Alex Ali Sami Yen'de korner atarken benzer tacizlere ugrayacak ve futbolun guzellikleri katledilecektir. Belki de Fenerbahce'nin en onemli silahi olan korner atislari etkisiz hale getirilecektir, belki de Fenerbahce'nin tur atlamasini onleyecektir. O zaman neden atildi o maddeler Hasan'a? Butun sezon kornerden belki iki gol atmis Galatasaray korneri iyi kullanamasin diye mi? Akilli taraftarin bunu ongorup, bu tip hareketleri kendi takiminin iyiligi icin yapmamasi gerekir.

Diyelim ki Alex'in kafasina bir sey isabet etti ve Alex ben bu ligde bu hallerde oynamam, takimdan ayrilmak istiyorum dedi ve bu butun avrupa ve guney amerika gazetelerinde yayinlandi. Veya Anelka'ya ayni seyler oldu. Bunlar olursa hangi kaliteli yabanci hangi sekilde Turkiye'de oynamak icin ikna edilecek?

Maymuncuk
10.Mart.2006, 00:53
1.Günümüzde kaç futbolcu hareketlerinden sonra özür dileme büyüklüğünü gösteriyo?? Hele de Derbi maçından sonra(o atmosferde)..Lütfen Tuncayın bu davranışını kötü görme allah aşkına

2.Özür dileme büyüklüğünü yapan kişinin özrünü kabul etmek asıl büyüklüktür.........Özür dileyen kişi de bunu biliyordur..

1. Maddende haklısın ama günümüzde ka. futbolcu bu kadar tribünleri kışkırtdı hele derbi hele Türkiye kupası maçında..

Affetmek daha büyüklüktür ama gerçekten çok zor ...

Maymuncuk
10.Mart.2006, 00:55
Esasinda yukarida yazdigim gibi Hasan maca guler yuzle basladi ve hic de agresif bir tavirda degil gibi gorunuyordu. Hasan'in sert girdigi pozisyonda,Tuncay arkadan vucut gucunu kullanarak (ve faul yapmadan) Hasan'dan topu aldi. Hasan'da yere dustukten sonra gidip topu geri almak icin sert girdi ve yaptigi hareket faul'du. Bu arada hala bir sorun yoktu iki futbolcu arasinda (Tuncay'da biliyor ki Hasan topu almaya calisiyor, canini yakmaya niyeti yok). O sirada seyircilerden Hasan'a tepkiler gelmeye basladi. Tuncay'da Hasan'i alip oradan goturdu (burada Tuncay'in olgunlugu gercekten cok guzeldi).

[/B]

Bu posizyonda ilgili birşey sölemek istiyorum Tuncay o posizyonda zıplamasa idi kırmızı kartlık posizyon olurdu..Hasan Şaş o posizyonda hiç profesyonelce düşünmedi..

Neron_FB
10.Mart.2006, 01:03
1. Maddende haklısın ama günümüzde ka. futbolcu bu kadar tribünleri kışkırtdı hele derbi hele Türkiye kupası maçında..

Affetmek daha büyüklüktür ama gerçekten çok zor ...
olsun zoru başarmak iyidir ;;)

perpetua
10.Mart.2006, 01:07
Bu posizyonda ilgili birşey sölemek istiyorum Tuncay o posizyonda zıplamasa idi kırmızı kartlık posizyon olurdu..Hasan Şaş o posizyonda hiç profesyonelce düşünmedi..
Hasan'in agresifligi de iste bundan doguyor. Aklina birsey geldi mi "acaba yapmasam mi?" diye kontrolu yok. (Bir cok yabanci madde atan ve kufur eden seyirci gibi) Ama amacinin Tuncay'in canini acitmak oldugunu soylemek bence cok agir bir infaz olur. Eger o pozisyonda kirmizi kart gorse kendisini ve Galatasaray'i yakacakti, Fenerbahce'yi degil. Buna seviyesiz tepki gosterip belki de takiminin ceza almasina neden olacak taraftar ise Fenerbahce'yi yakar.

cgdsshn
10.Mart.2006, 15:27
Hasan Şaş'ın genel oyun yapısında bir agresiflik var tıpkı Tuncayda veya Appiahda olduğu gibi. Ama 8 yıldır Galatasarayda 1 kez olsun rakibini sakatlamaya yönelik hareket yapmadı. 1 kez olsun Appiahın topsuz alanda Ayhan'a yaptığı hareketi yapmadı. Hırsı sadece topa veya hata yapan takım arkadaşlarına karşı oldu. Aksini söylemek Hasan'a yapılmış büyük haksızlıktır.

Maymuncuk
10.Mart.2006, 16:54
Hasan Şaş'ın genel oyun yapısında bir agresiflik var tıpkı Tuncayda veya Appiahda olduğu gibi. Ama 8 yıldır Galatasarayda 1 kez olsun rakibini sakatlamaya yönelik hareket yapmadı. 1 kez olsun Appiahın topsuz alanda Ayhan'a yaptığı hareketi yapmadı. Hırsı sadece topa veya hata yapan takım arkadaşlarına karşı oldu. Aksini söylemek Hasan'a yapılmış büyük haksızlıktır.

Doğru sölüyorsun ...Appiah'ın o posizyonda yaptığı insanlık değil..Kardeşim sende futbolcusun o da sende insansın o da daha ne yapıyorsun :@

Nedvedmania
10.Mart.2006, 19:03
Tuncay hareketleri GS taraftarına yapmadığını açıkladı, yine de özür dilemiş. Büyüklük onda kalsın diye.
allah allah tuncay o hareketi bize yapmadıysa kime yaptı kendi taraftarlarına mı ???:eek:
bide appiah ın yaptı şey neeydi öyle yaa :mad:

mutlee
10.Mart.2006, 20:16
Yaw ilk Umit Karan ve Sabri yapmadi mi bu hareketi, kahabat yine Tuncaya patladi

Maymuncuk
10.Mart.2006, 20:18
Sabri ile Ümit küfürlerden sorna sinirlerini bırakın da çıkarsın..

Tuncay küfür bile etmeyen G.S. taraftarına onu YAPAMAZ..
bİ DAHAKi maç .......

mutlee
10.Mart.2006, 20:29
Sabri ile Ümit küfürlerden sorna sinirlerini bırakın da çıkarsın..

Tuncay küfür bile etmeyen G.S. taraftarına onu YAPAMAZ..
bİ DAHAKi maç .......

Bunu ciddi soylemedin galiba? Ozaman Gs li futbolcular Tuncayi falan da dovselerdi kufur yedikleri icin.
ASY de Fenerbahceli futbolcular sanki hic kufur edilmemisti.

Al bide burdan yak:

Fortis Türkiye Kupası’nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasına gelen konuk ekip taraftarları, Türkiye’nin en modern ve en iyi stadı olarak kabul edilen Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na zarar verdiler.
Galatasaraylı taraftarlar bulundukları tribünün yanında yer alan tel örgülerin bir bölümünü yıktılar 500 koltuk ile tuvaletteki klozet, pisuvar ve kapılara zarar verdiler. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bugün yapılan incelemeler sonucunda hasar tespiti yapıldı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Müdürü Ayhan Bak, verilen hasarın Futbol Federasyonuna ve Galatasaray Kulübe’ne fatura edileceğini söyledi

Maymuncuk
10.Mart.2006, 20:40
Bunu ciddi soylemedin galiba? Ozaman Gs li futbolcular Tuncayi falan da dovselerdi kufur yedikleri icin.
ASY de Fenerbahceli futbolcular sanki hic kufur edilmemisti.

Al bide burdan yak:

Fortis Türkiye Kupası’nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasına gelen konuk ekip taraftarları, Türkiye’nin en modern ve en iyi stadı olarak kabul edilen Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na zarar verdiler.
Galatasaraylı taraftarlar bulundukları tribünün yanında yer alan tel örgülerin bir bölümünü yıktılar 500 koltuk ile tuvaletteki klozet, pisuvar ve kapılara zarar verdiler. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bugün yapılan incelemeler sonucunda hasar tespiti yapıldı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Müdürü Ayhan Bak, verilen hasarın Futbol Federasyonuna ve Galatasaray Kulübe’ne fatura edileceğini söyledi

Sölediğim hep ciddi hem ciddi değil ortası gibi hem gerçekelri söledim orada ..Tuncay ortalığı sakinleştirmye çalıştı her dakika ama o hareketi ile bütün negatifleri üzerine çekti...

Her maçta oluyor böle şeyler ona bakarsak Aziz yıldırım da küfür yok demişti oldu bu koltuk olayları her maçta olur ama suçluyuz onu kabul ediyoırum..

Şuunu da sölicem Suç ne tuncay ne sabri de suç appiahtadır herif neler yaptı nasıl başladı maça kuyruk acısı demek meğersem bu imiş..

mutlee
10.Mart.2006, 20:42
O koltuklari nasil odeyeceksiniz onu dusunun.

Maymuncuk
10.Mart.2006, 20:44

para toplarız eheahea:D:D

Ataxman_650
10.Mart.2006, 20:47

NE DİYOSUN KARDEŞİM , HERKESLE DALGA GEÇEBİLİRSİN AMA GALATASARAYLA ASLA.. BUNA NE SENİN GÜCÜN YETER NEDE FENERBAHÇENİN AKILLI VE SAYGILI OL.

mutlee
10.Mart.2006, 20:51
NE DİYOSUN KARDEŞİM , HERKESLE DALGA GEÇEBİLİRSİN AMA GALATASARAYLA ASLA.. BUNA NE SENİN GÜCÜN YETER NEDE FENERBAHÇENİN AKILLI VE SAYGILI OL.

tmm ya afedersin:rolleyes:

tombul taho
10.Mart.2006, 21:11
arkadaşlar lütfen ortamı gerecek yorumlarda bulunmayalım. sonuçta burda hepimiz seviyeli düzgün bi sohbet ortamı yaratmak için toplandık ve bunun meyvelerini de zaten alıyoruz. hepimiz keyif aldığımız için burdayız. hangi takımın taraftarı olursanız olun lütfen başka takımları aşağılayacak imalarda bulunmayın.

ayrıca zaten mutlee arkadaşımda özür dileyerek hatasını anamış. onu da hatasını anadığı için tebrik ediyorum.

senderson
10.Mart.2006, 21:39
http://upload3.postimage.org/72848/farkli.jpg (http://upload3.postimage.org/72848/photo_hosting.html)

TüMeR_yAğıZ
10.Mart.2006, 21:57
Önce müslüman-gayri müslüm diyerek ülkemizi bölmeye çalıştılar.sonra dinci-laik ekseninde çalışmalarını devam ettirdiler.60-70'lere gelince sağ-sol deyip ayırdılar ikiye.pes etmeye niyetleri yoktu.90'larda Türk-Kürt diyerek bölmeye çalışıyorlardı.Beceremediler,milenyum çağında artık Fb-Gs diye bölmeye çalışıyorlar.:D
Arkadaşlar tuzağa düşmeyin :D,bu kadar hiddetlenmeyin,spor dostluk ve kardeşliktir :)

tombul taho
10.Mart.2006, 22:09
Önce müslüman-gayri müslüm diyerek ülkemizi bölmeye çalıştılar.sonra dinci-laik ekseninde çalışmalarını devam ettirdiler.60-70'lere gelince sağ-sol deyip ayırdılar ikiye.pes etmeye niyetleri yoktu.90'larda Türk-Kürt diyerek bölmeye çalışıyorlardı.Beceremediler,milenyum çağında artık Fb-Gs diye bölmeye çalışıyorlar.:D
Arkadaşlar tuzağa düşmeyin :D,bu kadar hiddetlenmeyin,spor dostluk ve kardeşliktir :)
daa bişe sölemeye gerek war mı bilmiyorum!!!! ;;) :cool:

Nedvedmania
10.Mart.2006, 22:17
bu arada ben maça gidemedim ama abim gitti . sizde belki tv den görmüşsünüzdür galatasaraylı taraftarlar telleri yırtıp fener bahçe taraftarlarına saldırmışlar ve nasıl olduysa galatasaraylılar dövmüş:D tabi sonra polis ayırmış

Laz_Asker_61
10.Mart.2006, 22:17
altına sadece imza atarım

senderson
10.Mart.2006, 22:24
bu arada ben maça gidemedim ama abim gitti . sizde belki tv den görmüşsünüzdür galatasaraylı taraftarlar telleri yırtıp fener bahçe taraftarlarına saldırmışlar ve nasıl olduysa galatasaraylılar dövmüş:D tabi sonra polis ayırmış
telleri yıktıkları doğru ama Fenerbahçe taraftarlarına gelemediler

Ataxman_650
10.Mart.2006, 22:30

Arkadaşım bu geçmiş yıllardada vardı yeni olan bişey değil gs fb ayrımı ben sadece takımımla dalga geçilmesini istemem bunu yanlış yerlere çekipte şiir yazmanıda istemem arkadaşla konuştuk konu kapandı..

TüMeR_yAğıZ
10.Mart.2006, 22:44
Arkadaşım bu geçmiş yıllardada vardı yeni olan bişey değil gs fb ayrımı ben sadece takımımla dalga geçilmesini istemem bunu yanlış yerlere çekipte şiir yazmanıda istemem arkadaşla konuştuk konu kapandı..
arkadaşım birincisi geçmiş yıllarda neyin olup olmadığını senin kadar bende biliyorum,ayrıca yirmi yıl önceye kadar galatasaray ve fenerlilerin yanyana maç izlediğinide biliyorum polis yok tel örgü yok,şimdi mümkünmü böyle birşey?ikincisi bende ne takımımla nede başka takımla dalga geçilsin istemem ama senin veya bir başkasının lafını çekipte burada şiir yazmadım sana cevapda vermedim genel olarak forumdaki herkese söylemek istediğimi eprili bir dille yazdım.ama sen nasıl benim yazımı üstüne alınıp buraya çektin çok şaşırdım :) üstüne alınacak yada sana yönelik bir yazı değil hepimize yönelik özellikle en sonda yazdığımı okursan anlarsın demek istediğimi...

perpetua
10.Mart.2006, 23:35
Bunda da basaramazlarsa herhalde windows - macintosh kavgasi cikar..

Cok guzel bir bakis acisi ve tebrik ederim. Turkiye'de bazi baska ulkelerde oldugu gibi futbol takimi uzerine kavga etmek gercekten cok gereksiz.. Burasi protestanlar (Rangers) ve katoliklerin (Celtic) yuzyillardan gelen munakasalarinin devam ettigi Iskocya, ayirimci Katalanlar veya Basklilarin (Barcelona, Espanyol veya At. Bilbao, Real Sociedad) Franco'un takimi Real Madrid ile politik ve irksal nedenlerle kavga ettigi Ispanya veya Italyan asillilar (Palmeiras) ve Ispanyol asillilarin (Corinthians) kavga ettigi Brezilya degil ki.

Bizim memleketimizde aile icinde farkli takimlari tutan fertler kolaylikla bulunur. Bundan daha dogal ne olabilir ki? Galatasaray'li bir baba, Fenerbahceli esi ve oglu ile Ali Sami Yen'de maca gidemesin mi? Veya GS ve FB'yi tutan iki kardes Saracoglu'na mac seyretmeye gidemesin mi? Birisi ev sahibi tribununde digeri misafir tribununde mi otursun. Baska takimi tutan kardes hic mi yok memlekette saniliyor? Nedir bu kin bu nefret? Nedendir?

Hafta sonlari macini takip ettigimiz bir takimdan daha fazla bir anlami yoktur hicbirinin. Hepimize bir hobidir, hobi olarak kalmalidir. Olum kalim meselesi, bir parcasi olmak icin kendimizi yirttigimiz bir sey degildir.

Bundan sonra sabah kahvesini sade icenler ile tatli icenler arasinda da mi kavga cikacak yoksa? "Zaten siz tatli kahve icinler hep boylesiniz, hopurdetemeden icemezsiniz.. yapma provoke oluyorum atacam kasigi kafana" mi denilecek. Veya kahvesinin yaninda su icmeyenle dalga mi gecilecek? Birisi ileride "sade kahveciler cumhuriyeti" diye bir slogan atip ulke capi fourumlarda onun uzerine tartisma ustune tartisma mi yasanacak? (f):D

Maymuncuk
10.Mart.2006, 23:46
Ya beyler Tuncay hep yapıyor 6-2 lik maçta da yapmıştı skoru 4-2 ye getirince..

Batistuta da Barca'ya sanırım gol atmıştı binlerce kişiyi susturmuştu orada o hareket tam yeri idi..Ama tuncay'ın ki kaç kişiyi susturdu ki:?:

Kerim Kerimov
10.Mart.2006, 23:50
http://upload3.postimage.org/72848/farkli.jpg (http://upload3.postimage.org/72848/photo_hosting.html)

Tuncay'ın yaptığı hareket bu muymuş? Ya bırakın hemen tartışmayı, hemen bırakın. Maç bitmiş gitmiş, Ü. K. ile Sa.nin hareketi arasında hiç bi fark yok ki Sabri kim, daha yaşı ne başı ne?

Tuncay da kendi tarafratını ateşlemek için yaptığını söyledi. Daha tartışmayın. Çok saçma.

nart_susruko
11.Mart.2006, 00:15
iyi de böyle hareketler...deplasman takımı gol attğı zaman daha mantıklı olur...yani sesiniz gelmiyor gibi bişey...bu hareketi yapmak içinde belirli bi yaş sınırı mı var...

Cengo
11.Mart.2006, 00:27

Öncelikle bu şekilde yazamamalısınız.
Büyük harfler ile yazmanın anlamı bağırmaktır ve 100 yıllık bu güzel rekabetteki havayı kimse bozamaz.

Senin söylediklerinden çıkardığım anlam, Galatasaray ile dalga geçilemez, Fenerbahçe ile geçilebilir olabilir mi?Herkesle dalga geçilebilir cümlesi hoş bir cümle olmuyor farkedersin ki.Fenerbahçe olmasaydı Galatasaray, Galatasaray olmasa idi Fenerbahçe olmazdı.

Hiç bir takım ile dalga geçilemez, geçilmesine de asla izin vermeyiz.
Eğer hoşnut değilseniz yazılanlardan "!" işareti ile belirttilen butonu kullanarak şikayetinizi belirtebilirsiniz.Forum kurallarına uymayan bir durumun cezası uygulanacaktır.

Bu güzel rekabeti (sizler için konuşmuyorum, genel anlamda) farkedemeyen o kadar çok kişi var ki, fanatizmin hiç bir yararı yoktur.Herkesin bu durumu farketmesini isterdim.

Burası bir paylaşım yeri ve kişisel tartışmaların hiç bir anlamı yoktur.Bu güzel paylaşım ortamının herkese yararlı olması için kişisel olarak tartışmamanızı rica ediyorum.

Biliyorum ki buradaki herkes bir arada olabilseydi hiçkimse bu şekilde tartışmaz, en ufak bir kavga bile olmazdı.

Kerim Kerimov
11.Mart.2006, 01:12
iyi de böyle hareketler...deplasman takımı gol attğı zaman daha mantıklı olur...yani sesiniz gelmiyor gibi bişey...bu hareketi yapmak içinde belirli bi yaş sınırı mı var...

İşte deplasmanda yapılınca seyirciyi TAHRİK ETME oluyor zaten olay. Bu hareketi yapmak için bir sınır yok, fakat insanlardan saygı kazanmak için gereken belli bir olgunluk derecesi ve hareketlerini kontrol edebilme seviyesi var.

Eray Dengiz
11.Mart.2006, 01:22
Bence çok saçma bir hareket. Yani ne demek "sus"? Futbol oynuyoruz orda öyle hareketler yapmaya ne gerek var. Hem Ümit Karan hem de Tuncay bu hareketlerden vazgeçmeli.

comandante
11.Mart.2006, 02:11
ümit karan yaptı tuncay da aklınca cevap verdi çok süper birşeymiş gibi...bence suçun ümit daha suçlu bu konuda...

nart_susruko
11.Mart.2006, 13:35
Bence çok saçma bir hareket. Yani ne demek "sus"? Futbol oynuyoruz orda öyle hareketler yapmaya ne gerek var. Hem Ümit Karan hem de Tuncay bu hareketlerden vazgeçmeli.
tribünlerde ve sahada futbolla alakası olmayan o kadar gereksiz hareketler yapılıyor ki...sadece bu maç için konuşmuyorum...

jacke
11.Mart.2006, 15:59
tribünlerde ve sahada futbolla alakası olmayan o kadar gereksiz hareketler yapılıyor ki...sadece bu maç için konuşmuyorum...

sonuna kadar katiliorum....kardeş cok haklısın.he bu arada ilk defa cimbomlu bi kardeşle hemfikir oluyorum :)

imperius
11.Mart.2006, 17:01
evet haklısın bu konuda.ben bı fb lı olarak tuncayın bu hareketını cok gereksız ve hatalı buluyorum,,aynısını old trafford da da yaptı,komık duruma dusmustu,,bıraksınlar artık bu tıp seylerıı