Log in

View Full Version : Galatasaray'dan Ayrıldığım İçin Çok Mutluyum

Universal
03.Ağustos.2007, 23:53
Almanya Bad Wörishofen'da yeni sezona hazırlanan Ankaragücü'nün kaptanı Murat Erdoğan, takım içindeki dostluğun çok iyi olduğunu belirterek, bu dostluğun başarıyı da beraberinde getireceğini söyledi.

http://www.haberturk.com/2008/08/03/kuturesim/murattt.jpg

Murat Erdoğan, yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takıma gelene kadar bir çok kulüpte profesyonel futbol oynadığını, ancak hiç birisinde Ankaragücü'ndeki dostluğu göremediğini söyledi.

Galatasaray'a transferi sırasında çok sevindiğini, ancak tam bir hayal kırıklığı yaşadığını ifaden eden kaptan, ''Galatasaray'a ilk geldiğim sene kiralık olarak Gaziantepspor'a gittim. Daha sonra tekrar Galatasaray'a döndüm ve bir sezon orada geçirdim. Takımda hiç arkadaşlık yoktu ve ben bundan hiç hoşlanmadım. Galatasaray'dan ayrıldığım için çok mutluyum'' diye konuştu.

Ankaragücü gibi bir takımın kaptanı olmaktan dolayı büyük bir gurur taşıdığını ifade eden Murat Erdoğan, taraftarlarını iyi günde de kötü günde de yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Almanya kampının çok iyi geçtiğini, takıma yeni katılan arkadaşların da gelmesiyle daha da güçlendiklerini belirten kaptan Murat, çalışmalarının karşılığını ligde göreceklerini sözlerine ekledi.

Bu arada, Murat Erdoğan 32. yaşgününü takım arkadaşlarıyla beraber kutladı. Takımın kamp yaptığı Kreuzer Otel'de doğum günü pastasını kesen Murat Erdoğan'a malzeme sorumlusu Musa Cimilli de futbolcuların alkışları arasında küçük bir konser verdi.

Kaynak: Habertürk

erdemzorer10
04.Ağustos.2007, 00:07
Galatasaray da arkadaşlığın ne derece büyük olduğunu bütün Türkiye öğrendi bi Murat Erdoğan öğrenememiş..çok gereksiz bir yorumda bulunmuş herkes işine bakmalı..yolu açık olsun..

Revolution
04.Ağustos.2007, 00:09
Murat Erdoğan ayrılmanın acısını hala çekiyor anlaşılan..Her gelen yabancı ve genç oyuncu bunu söylüyor.Tüm Türkiye bunu biliyor.Eğer Galatasaray'da arkadaşlık olmasaydı geçen sene kadrosu Fenerbahçe'den daha kötü olmasına rağmen şampiyon olamazdı..;;)

ShevAnil
04.Ağustos.2007, 00:09
Kaç Sene Oldu Gideli, Şimdimi Aklına Gelmiş..

deniz.91
04.Ağustos.2007, 00:11
Gereksiz bir açıklama

Memedov
04.Ağustos.2007, 00:12
Murat Erdoğan ayrılmanın acısını hala çekiyor anlaşılan..Her gelen yabancı ve genç oyuncu bunu söylüyor.Tüm Türkiye bunu biliyor.Eğer Galatasaray'da arkadaşlık olmasaydı geçen sene kadrosu Fenerbahçe'den daha kötü olmasına rağmen şampiyon olamazdı..;;)

O zaman ki takımla bu zaman ki takım arasında dağlar kadar fark var. Haklı olabilir ama eğer böyle konuşmuşsa yanlış yapmış boş konuşmuştur. Yeri ve zamanı bu zaman olmamalı daha önceden bunları dile getirmeliydi diye düşünüyorum.

Oghuse
04.Ağustos.2007, 00:13
Çok çok net hatırlıyorum Murat Erdoğan bir antrenman çıkışında Galatasaray'da ki arkadaşlık ortamının ne kadar iyi olduğundan bahsetmişti şimdi nedense U dönüşü yapıyor..Durduk yere gereksiz bir açıklama..Sebebi ne acaba?

El Barto
04.Ağustos.2007, 00:14
Ankaragücü'nün kaptanı Murat Erdoğan

Artık bırak geçmişi gözünü seveyim...

Tabii adamda durup dururken dememiştir bunu mutlaka sormuşlardır oda açıklama ihtiyacı hissetmiştir.

TR.CaPTaiN
04.Ağustos.2007, 00:21
Murat Erdoğan, yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takıma gelene kadar bir çok kulüpte profesyonel futbol oynadığını, ancak hiç birisinde Ankaragücü'ndeki dostluğu göremediğini söyledi.

Bu dostluk ortamının oluşmasında Hakan Kutlu'nun etkisi çok fazla.

Addolorato
04.Ağustos.2007, 00:25
Bizde sen takımdan gittin diye çok mutluyuz

CeNTeR_TR
04.Ağustos.2007, 00:52
Bu açıklamaları yapan bir oyuncunun ya bir gocunması vardır yada bir gocunması demekki Murat Erdoğan'ın sıkıntısı büyük :)

King_91
04.Ağustos.2007, 03:17
çok mutlu olduğun belli bu açıklamadan

sitte
04.Ağustos.2007, 03:20
Bırak bu işleri gündem oluşturup milletin seninle ilgilenmesini sağlamaya çalışma kimse takmaz seni artık

SiR ToMaSRoSiCkY1
04.Ağustos.2007, 03:50
O olsa ne olurdu olmasa...

kral_67
04.Ağustos.2007, 04:22
o dönem olimpiyat faciası yaşadığımız dönemdi...
çok kötü bir sezondu bizim için...
ama yinede....
murat erdoğan gittiği için bende çok sevinçliyim...

Hugo
04.Ağustos.2007, 04:46
Sanki çok işe yaradı da bir çıkıp konuşuyor yıllar sonra.

paco
04.Ağustos.2007, 08:42
Artik futbol hayatinin son gunleri, Galatasaray veya benzeri bir takima transfer yapamiyacak onun icin cok rahat konusuyor valla takimdan ayrilali kac sene oldu hatirlamiyorum bile, yillar sonra bu aciklamayi yapiyor, ilginc. Bir sekilde gundemde kalacak isde.
Belli bir yasdan sonra ceneye vurur derlerdi, dogruymus.

Xipe Totec
04.Ağustos.2007, 18:34
Tamamen gündem oluşturma meselesi...

Onurap
04.Ağustos.2007, 19:18
bizde çok mutluyuz :D

Clayman
04.Ağustos.2007, 19:21
İyi ki de gitmiş. Böyle bi adamın Galatasaray'da kalması zaten yanlış olurdu...

DisCo
05.Ağustos.2007, 00:22
İnanın bu ülkede laf olsun diye bir çok şey söylenir. Ancak Galatasaraylılık ruhu diye belirtilen kısım laf olsun diye söylenen birşey değildir. Bu ruhun içinde var olan şeylerden biride arkadaşlıktır. Buraya gelen oyuncu, sanki doğduğu gibi Galatasaray'da oynuyormuşçasına takıma bağlanıyor. Bunun sebeblerinden biride takımdaki arkadaşlıktır. Konuya dönersek mutlaka bu açıklamanın bir sebebi vardır. Onuda buradan anlayamıyoruz.