Log in

View Full Version : Alkolik Ortega İkinci Ligde

Nocna Mora
08.Ağustos.2007, 17:49
Alkol problemleri nedeniyle River Plate´te disiplinsiz davranışlar sergileyen ve takımdan gönderilen Fenerbahçe´nin eski futbolcusu Ariel Ortega Arjantin ikinci ligi´nde mücadele eden Independiente Rivadavia takımına transfer oldu.

http://futbol.turksportal.net/tsi/v2/image/Haber/ortega.jpg

Takımdan geen hafta kovulan 34 yaşındaki futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralayan Independiente Rivadavia tecrübeli futbolcu için 500 bin dolar ödeyecek. Arjantin gazetelerinden Uno´ya konuşan Ortega "Bu transferden dolayı çok mutluyum. Umarım herkes için en iyisi olur. En iyi şekilde geri döneceğim" dedi ve River Plate taraftarlarına olan sevgisini dile getirdi.

River Plate ikinci başkanı Domingo Diaz ise Ole Gazetesi´ne yaptığı açıklamada Ortega´nın bir başka Arjantin kulübüne transfer olmasını istemediklerini fakat 34 yaşındaki futbolcunun bu transferde çok ısrarcı olduğunu ifade etti.

King_91
08.Ağustos.2007, 23:33
nerden nereye . . .

deniz.91
08.Ağustos.2007, 23:56
Bıraksa iyi olur artık

Fernando Gago
09.Ağustos.2007, 02:54
Kendi kendini bitirdi Böyle bir ismin ileride futbol hayatında olacağını sanmıyorum

Sheriff
10.Ağustos.2007, 07:08
Ah Ortega ah.. Şu adama bide bizim Yusuf'a üzüldüğüm kadar hiç kimseye üzülmedim.. Dünyanın en iyi futbolcuları arasındaydı ama şimdi nerelerde.. Maradona'nın izinde işte.. O uyuşturucu, bu alkol..

GodfatheR
10.Ağustos.2007, 07:24
Bizdey içme huyu yoktu sonra alıştı galiba :)

Sheriff
10.Ağustos.2007, 07:37
Bizdey içme huyu yoktu sonra alıştı galiba :)
Alkol vardı ama alkolik değildi.. Geldiği ilk hafta Laila da sabahlamıştı ama sarhoş çıkmamıştı çıkarken.. Yani sanırım ara sıra bi kaç kadeh içiyordu.. Ama psikolojik sorunları futboldan uzak kalması ve bir türlü eski günlerine dönememesi onu bu hale getirdi.. İyi antrenmanla tekrar eski haline dönebilecek potansiyel görüyorum ben ama hiç öyle bir niyeti yok gibi.. Maradona 94 Dünya kupasına çağırıldığında kulübü yoktu, uyuşturucudan yeni kurtulmuştu yaklaşık bir sezondur antrenmansızdı ve kupaya 3 ay kala Maradona'yı hazırlamaya başladılar.. Ve kupaya katıldı ancak testlerde dopingli çıktı..Söylediğine göre herzaman kullandığı vitamin ilacından farklı bir ilaç kullandı ama o farklı olduğunu bilmiyordu.. İlaçta yasaklı madde olduğu için ceza aldı, sonrasında zaten tekrar toplarlayamadı şevki kırıldı kilolardan kurtulamadı.. Yani Ortega Maradona kadar istekli çalışıp tekrar adını duyurmak isterse bunu yapabilecek potansiyeli var.. Ama pek istekli görmüyorum.. Bu sene kiralık oynar gelecek sene tekrar döner ve bırakır..

Lionel Andres Messi
22.Ağustos.2007, 01:10
kesinlikle gördüğüm en iyi top cambazlarından biriydi we serilerinde dribling accuary özelliği 99 olan tek oyuncuydu keşke kariyerinde akıllı adımlar atabilseydi daha saygın biri olurdu kesinlikle.

fb olayını konuşmuyorum bile:) bir futbolsever olarak gerçekten üzüldüm.