View Full Version : Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı: Partizan - Fenerbahce
barahir
09.Ağustos.2007, 04:55
http://www.fmscreenshots.com/images/oht9xb7pikwudd4kkj.png (http://www.fmscreenshots.com/) VS http://www.fmscreenshots.com/images/2ggmbo69zyku9u5bohu.png (http://www.fmscreenshots.com/)
Partizan - Fenerbahce
Tarih: 13 Ağustos 2008
Yer: FK Partizan Stadı
Saat: 21.45
5 Gün Kaldı.. Başlayalım Konuşmaya..
garydelgadov
09.Ağustos.2007, 05:07
Partizan MTKya göre daha güçLü bir ekip.MTK gibi uLtra defans yapmayı kendiLerine yediremezLer.Pas yapıp goL pozisyonLarı buLmayı deneyecekLer.Fnerbahçede normaL futboLunu oynayarak 4-0 gibi bir skorLa yeneceğini düşünüyorum.
Addolorato
09.Ağustos.2007, 05:15
Fenerbahçe daha güçlü olsada partizan gerçekten avrupanın en ateşli taraftarlarından birine sahip deplasmanda beraberlikle dönüp kadıköyde bu işi bitirirler diye düşünüyorum ayrıca fotomaçta yazan bir köşe yazarının bir uyarısı vardı ; 25 yaş altı çocuklarınızı lütfen deplasmana yollamayın diye artık siz anlayın
Universal
09.Ağustos.2007, 05:15
Yugoslavya, iç savaşa girdikten sonra futbolunda büyük bir düşüş yaşadı. Sirbistan olarak tekrar Futbol Dünyasına dönen ülke'nin en büyük temsilcisi hiç süpşehiz Partizan. Partizan eski Yugoslavya döneminde ki gücüne yavaş yavaş kavuşmak istiyor. Bunuda son bir kaç yıl içinde gösteriliyorlar. Fenerbahçe'yi eleyebilecek bir kadroları yok. Kendi evlerinde taraftarı önünde Fenerbahçe'yi zorlayacaklardır. Bir süpriz olur mu derseniz, bu futbol belli olma ama; hiç sanmıyorum.
Partizan taraftarını merak ediyorum. Özellikle Kosava'yı tanıdıktan sonra bize antipati kuran Sırp Hükümeti bu ateşli taraftarı ile bize nasıl davranacak merak ediyorum? Bakalım ne kadar fanatiklermiş...
Küçük bir not, bu takım Kezman'ın yetiştiği takımdır. Kezman futbola ilk adımlarını bu kulüpte attı.
fmsmyrna
09.Ağustos.2007, 06:38
Bu maç deplasmanda olduğu için açık bir kanalda yayınlanacak sanırım bilgisi olan varmı?
Rsa
09.Ağustos.2007, 08:52
Mtk maçı gibi kolay olmayacağı kesin..
scar face
09.Ağustos.2007, 09:26
Mtk macı kadar kolay olmaz evet ateşli seyircileri var bu da bir gercek kendi sahalarında bambaska oynarlar ama biz işi ciddiye alırsak Guiza ve Semih pozisyon bulursak orada işi bitiririz.
Diarra denen bi adamları var tehlikeli diyorlar ona dikkat etmeliyiz mesela R.Carlos kademeye girmeli yoksa Eduyla Luganoyu rahat gecer.
Kanatlarımız cok iyi calısıyor oradan gelp golü bulabiliriz.
Alexin biraz daha oyuna katılması gerekiyor.Semih 4 gol atarak Aragonesi zor durumda bıraktı.4 gol atmasaydı onun yerine Emreyle baslayacaktı bence..
Memedov
09.Ağustos.2007, 11:25
Partizan darmadağın
Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi’ndeki yeni rakibi Sırp temsilcisi Partizan’da sıkıntılar bir türlü bitmiyor.
Takımdaki en iyi oyuncuları; Ljubomir Fejsa, Zoran Tosic ve Marco Javanovic’i olimpiyat takımına gönderen, Inter Bakü ile oynanan rövanş maçında Juca’nın sakatlığıyla sarsılan Sırp ekibinde Portekizli Almani Moreira’nın da sarı kart cezalısı olduğu bildirildi.
Bu arada yardımcı antrenörümüz Önder Özen’in Partizan - Bakü maçını izlediği ve gerekli raporu Aragones’e sunduğu bildirildi.
Kaynak: Milliyet
a.arıcı-11
09.Ağustos.2007, 15:23
Eşşeğe altın semerde vursan eşşek yine eşşektir.Biraz kaba bir tabir oldu ama takım kötü ise taraftar istediği kadar fanatik olsun cart olsun curt olsun futbol sahada oynanıyor sonuçta.Tabi takımın iyi olur seyircinide arkana alarak büyük takımları yenebilirisin ama takım kötüyse taraftar ne yapsın insin onlar mı oynasın.
Yani anlatmak istediğim biz Partizana üstünlük kurarsak taraftar falan vız gelir.
TR.CaPTaiN
09.Ağustos.2007, 19:20
Partizan'ın taraftar grubu ile yunanistan'ın Paok takımının taraftar grubu arasında kardeşlik anlaşması varmış. Gerginlik adına tribünlerde yunan bayrakları görürsek şaşırmayalım.
Selçuk'a güvenmesem de Partizan'ı tek önliberolu sistem ile geçebileceğimizi düşünüyorum.
scar face
09.Ağustos.2007, 21:22
Ben tek ön liberonun biraz riskli olacağını düşünüyorum ama bu arada gfbde organizsyon yapmayacakmıs Partizan deplasmanına.Malum Kosava'nın bağımsızlığının ardından vize vs işlemler zor oluyor.Taraftarlarımızın orda olmaması daha iyi olur..
Onurap
09.Ağustos.2007, 21:57
"Asıl cehennemi görmediler"
http://www.sporx.com/images/1/37/5660_B_partizan001.jpg
Partizan'ın Grobari (Mezarkazıcılar) lakaplı taraftar grubundan büyük iddia: "Şükrü Saracoğlu´nun ününü biliyoruz ancak onlar daha burayı görmedi"Fenerbahçe’nin önünde Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edebilmesi yolunda tek bir engel kaldı: Partizan. Bu eşleşmede Sırp ekibinden daha önce çıkan birşey var; Taraftarı. 13 Ağustos Çarşamba günü Belgrad’da oynanacak maçta Fenerbahçe’yi 32 bin çılgın taraftar bekliyor. Partizan taraftarları ‘Grobari’ lakabıyla anılıyor. Türkçesi ‘Mezarkazıcılar.’ Bu lakabı, renklerinin Siyah-Beyaz olmasından dolayı ezeli rakipleri Kızılyıldız’ın taktığı söylentileri var. Bir diğer iddia ise, stadın bulunduğu sokağın adının Humska (Mezarlar) olması yüzünden bu lakabın takıldığı.
Saygı duyuyoruz ancak...
Hırçınlıkları ve ırkçı söylemleriyle tanınan Partizan taraftarları, çarşamba günkü maç öncesi büyük bir iddiada bulundu. İşte iddiaları: “Fenerbahçe, Galatasaray gibi Türk takımlarının Avrupa kulüpleri üzerinde yarattığı etkiyi biliyoruz. Kupalarla Türk takımlarıyla eşleşen Avrupa’nın dev ekipleri, ‘Eyvah! Cehenneme gidiyoruz’ diye korkuyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’nın müthiş ambiansını, 50 bin taraftarın orayı rakipler için bir cehenneme çevirdiğini biliyoruz. Onlara bu nedenle saygı da duyuyoruz. Ancak Fenerbahçeliler gerçek cehennemi henüz tanımadı. Asıl cehennemi çarşamba günü göstereceğiz.”
En büyük grup
Böylesine iddialı sözler sarfeden Mezarkazıcılar, ülkenin en büyük taraftar grubuna sahip. 2005’te Partizan önce Devler Ligi ön elemesi, ardından UEFA Kupası 1. turu ve Sırbistan Kupası’nda bir 3. lig ekibine elenince, taraftarlar bunun sorumlusu olarak Sportif Direktör Nenad Bjekoviç ile Genel Sekreter Zarko Zecevic’i göstermiş ve bu ikili görevden ayrılmak zorunda kalmıştı. Geçen sezon ise UEFA Kupası’nda Bosna ekibi Mostar maçında çıkardıkları olaylar yüzünden Partizan kupadan ihraç edilmişti. Sırplar işin ciddiyetini İnter Bakü maçında anladı ve olay çıkarmadıkları gibi Sırp kasabı Karadziç’in posterini açmaktan kaçındı.
PAOK taraftarlarıyla kardeşler
Grobari’nin, Yunanistan’da aynı renkleri taşıyan PAOK takımının taraftar grubu “Gate 4”le de güçlü bir kardeşlik anlaşması var. İki grup, geçen sezon PAOK ile Kızılyıldız arasında oynanan basketbol maçında güçlerini birleştirip, rakip takım taraftarlarına saldırmıştı. Sırp taraftarlarının felsefesi ise korkutucu: Kuralsız ve karşılıksız şekilde kulüp için ölmek. Bu arada dikkat çekici nokta, taraftarların birçoğunun, Grobari yazısını vücutlarının çeşitli yerlerine dövme olarak yaptırmış olması.
Nocna Mora
09.Ağustos.2007, 22:08
Arkadaşlar maç hangi kanalda yayınlanacak
El Comandante
09.Ağustos.2007, 22:13
Fenerbahce bu maçta umarım Partizan'a fark atar,ırkçı takıma ve taraftarlarına haddini bildirir.
RaSenGan
09.Ağustos.2007, 22:26
Bu ülkeyi ve takımlarını sevmiyorum.Fenerbahçe'nin kazanmasını isterim bu yüzden.Pek heyecanlı bir maç beklemiyorum.Fenerbahçe 1-0 veya 2-0 kazanır bence.
Universal
09.Ağustos.2007, 22:31
Parizan taraftarı kendilerine mezarcı diyormuş, bu sefer kendilerini gönmek için çukur kazacaklar. Biz Kızılyıldız'a benzemeyiz. ;)
Umarım Kadıköy'de ki maçta, dostumuz olan Bosna Hersek & Kosva bayrağı açarak onlara gereken yanıtı veririz.
UlquioRRa
09.Ağustos.2007, 23:49
Taraftarları ateşli olan her takımın deplasmanı zor olur.Fenerbahçe orada berabere kalıp Kadiköy'de işi bitirir.
uAsamet91
10.Ağustos.2007, 00:01
Kabul etmek gerekirki Partizan taraftarı fanatik orda cehennem gibi bir yer olacaktır.partizan mtkya da benzemiyor.sıkı maç olur.
BlackEagle19o3
10.Ağustos.2007, 01:10
Partizan takımını deplasmanda yenmek baya zor bana göre...Yine de sonucu kestirmek güç..
RaSenGan
10.Ağustos.2007, 01:13
Parizan taraftarı kendilerine mezarcı diyormuş, bu sefer kendilerini gönmek için çukur kazacaklar. Biz Kızılyıldız'a benzemeyiz. ;)
Umarım Kadıköy'de ki maçta, dostumuz olan Bosna Herkes & Kosva bayrağı açarak onlara gereken yanıtı veririz.
Partizan'ın taraftarlarını görücez maçta.Bayrak mı açıyolar stada mı atlıyolar nabıyolar :)
El Barto
10.Ağustos.2007, 02:31
N.Ş.A. deplasmandaki MTK maçından farklı olmamalı. Fenerbahçe iki maçıda kazanır, birini farklı kazanır. :)
Partizan taraftarıda cehennemi görmediniz falan diyeceklerine Güiza, Carlos, Alex, Semih ... gibi iyi oyuncuları canlı gözle seyredecekleri için sevinsinler. (::)
gerrrard
10.Ağustos.2007, 05:59
Partizan taraftarının fotolarını koysam banlanırım heralde. Beraberlik Fenere turu getirir.
Aykan19o3
10.Ağustos.2007, 06:02
Deplasmanda Fenerbahçe'nin işi zor
Kendi evinde atacağı gol sayısı önemli..
GodfatheR
10.Ağustos.2007, 06:39
Futbol sahada oynanır bıraksınlar bu cehennemi filan.:) Yıllardır nerde bu Partizan yeni mi çıktı bu mezarcılarda bu kadar iddaalılar.
Deplasnmanda ilk 15-20 dakika zorlanabiliriz hatta gol bile yiyebiliriz.Fakat bir süreden sonra oyunun kontrolünü elimize alacağımızı düşünüyor ve deplasmandan en az beraberlik,evimide de kazanarak Devler ligine adımımızı atarız diye düşünüyorum.
RaSenGan
10.Ağustos.2007, 06:44
Futbol sahada oynanır bıraksınlar bu cehennemi filan.:) Yıllardır nerde bu Partizan yeni mi çıktı bu mezarcılarda bu kadar iddaalılar.
Cehennemi siz de söylüyorsunuz Kadıköy Cehennemi diye :) Mezarcıları ilk kez duydum.Bakalım kimin mezarını kazıcaklar :)
Onurap
10.Ağustos.2007, 06:46
Aurelio ve deivid oynasa ve fenerbahce zico'nun 4-5-1 ini oynasa partizanın laflarına gülerdim ama şuan oynanan taktik 442 ve oldukça riskli kazım alex semih guiza geri dönüşü olmayan oyuncular..Selçuk tam bir ön libero sayılmaz..Kadıköyde olsa bunlar pek tınlamaz ama zorlu deplasmanda zorlanacağını düşünüyorum.Burdan ne sonuç çıkarsa çıksın fenerbahce kadıkmyde işi bitiirir yine de..
GodfatheR
10.Ağustos.2007, 06:47
Cehennemi siz de söylüyorsunuz Kadıköy Cehennemi diye :) Mezarcıları ilk kez duydum.Bakalım kimin mezarını kazıcaklar :)
Taraftar çok önemlidir hem de çok önemlidir.Ama iyi futbol iyi futbolcular ile oynanır fakat Partizan'ın kaliteli oyuncu sayısı çok az bu yüzden sadece taraftarla olmaz demek istemiştim.
Cengo
10.Ağustos.2007, 06:48
Umarım Kadıköy'de ki maçta, dostumuz olan Bosna Hersek & Kosva bayrağı açarak onlara gereken yanıtı veririz.
Sakın!
Adamlar bu yüzden ceza aldı, aman aman böyle bir şey yapmıyoruz!!
GodfatheR
10.Ağustos.2007, 06:50
Bencede böyle şeylere hiç gerek yok zaten mimli bir ülkeyiz.
deniz.91
10.Ağustos.2007, 07:09
FB bu turuda geçer kanımca rahat ama bnm bir korkum var açıkçası inşallah ordaki maçta bir olay olmaz
akyoliverpool
10.Ağustos.2007, 07:10
Bence fb partizanı deplasmanda bitirir çünkü açık oynayacaklardır hepimiz biliyozki fb kayseri hariç :) açık oynayan her takımı yener :D
hp-fm-gs
10.Ağustos.2007, 07:10
İki maçı da kazanıp gruplara kalır FB bana göre. Sırplara en iyi cevabı futbolu ile versin yeterli..
Sheriff
10.Ağustos.2007, 07:17
Galibiyetimizin ardından gazetelerde "disco disco partizani" manşetleri çıkacağı kesin gibidir :zuhaha
Bu arada kanal sanırım D-Smart mış yine..
GodfatheR
10.Ağustos.2007, 07:19
Bu arada kanal sanırım D-Smart mış yine..
Abi İlker Yasin deplasmanda ki maçları almıyoruz demişti:icon_confused:
Sheriff
10.Ağustos.2007, 07:24
Abi İlker Yasin deplasmanda ki maçları almıyoruz demişti:icon_confused:
Araştırdım biraz kesin olarak yazan biryer buldum orada D-Smart yazmış, emin olmadığım için kesin bir dille yazmadım zaten..
fmsmyrna
10.Ağustos.2007, 07:34
Başka bayrak açmaya gerek yok TÜRK bayrağımızı açalım yeter.Zaten Bosna'lı ve Kosova'lıların bizim onları sevdiğimiz kadar bizi sevdiklerini düşünmüyorum neyse.Maça gelirsek bence kazanacağızSonuçta kalite farkı var iki takım arasında zorlu geçecek ama kazanacağız.
nekop
10.Ağustos.2007, 07:45
Partizan bence evinde mutkala puan alır.Maç 1-1 biticekmiş gibi bir his var içimde Fenerbahçe Kadiköy'de 3-0 falan yener geçer. :)
Sekopej
10.Ağustos.2007, 20:59
2 maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. Emre'nin daha fazla süre almasını bekliyorum, maça Alex yerine Emre ile başlayıp 2. devre skora göre ALex'i almak daha mantıklı bana göre.
barahir
11.Ağustos.2007, 01:04
bu maç d-smart'ın takviminde yok.. Yani açık bi kanaldan verilcek maç..
Universal
11.Ağustos.2007, 02:14
Kanal ihalesi daha yapılmadı. Bu yüzden şuan hangi kanalın vereceği belli değil. Belkide hiçbir kanal vermeyecek ama; eğer ücretli bir kanal verseydi şu zamana kadar mutlaka bu ücretli platformlar reklamını yapardı. Büyük ihtimalle açık kanada da olabilir. Bu gidişle uydudan Sırp kanallarında maçı izleyeceğiz. :) Onuda artık uyduda Sırp kanalları bulabilirsek...
Varonil
11.Ağustos.2007, 03:41
Son oynadığımız MTK maçı gibi olmalı bu maç.Biz normal şartlarda Partizan'ı 2 maçtada yenecek güce sahibiz.Fakat ben Partizan'ın ateşli taraftarlarının maçın gidişatına etki edecek faaliyetlerinden tedirginim,inşallah hakem Sırp taraftarlardan dolayı baskı altında kalıp da maçı batırmaz.
Bunun dışında zor bir maç olacak kesin,kazanabilecek güçteyiz.Fakat berabere kalsak bile Kadıköy'de işi bitirip,kalırız Şampiyonlar Ligi'ne.
tosunpasa
11.Ağustos.2007, 05:38
Bence tahmin edilenin aksine deplasmanda çok rahat bir skor alacağız.. Güiza ve Kazım Kazım'ın bu maçta gol atacakları gibi bir his var içimde ayrıca, hayırlısı..
Emurafu
11.Ağustos.2007, 06:09
Fenerbahce maçı 22:00'de Futbol smartta
Galatasaray maçı 21:15'de Dsporda
Renkdaşlar Partizan maçını Hotbird´de RTS Sat kanalı şifresiz olarak verecek..
RTS Sat kanalının frekans bilgileri:
11585 V 27500
Universal
11.Ağustos.2007, 06:31
Maçı umarım Ertem Şener anlatır, en sevdiğim spiker. :)
KaF KeF
11.Ağustos.2007, 06:41
Selçuk ve Gürhan sakatlandı
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, 13 Ağustos Çarşamba günü Sırbistan'ın Partizan takımıyla deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.
Samandıra Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanında futbolcular, tam sahada çift kale taktik ağırlıklı maç yaptı. Antrenman maçının son bölümünde Selçuk, Burak ile girdiği ikili mücadele sırasında bir sakatlık geçirdi. Maça bir süre devam eden Selçuk, çalışmayı tamamlayamadı. Takımdan ayrı çalışan Deniz, Selçuk'un yerine oyuna girdi. Gürhan da maçın son bölümünde sol bacağındaki ağrı nedeniyle karşılaşmayı tamamlayamadı. Selçuk ve Gürhan'ın durumlarının yarın netlik kazanacağı bildirildi.
Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Sarı-lacivertliler, 12 Ağustos Salı günü saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Sırbistan'a gidecek.
tnrr
11.Ağustos.2007, 07:52
D-smart şl ön elemelerinde ev sahibi olduğumuz maçların yayın haklarına sahip. Yani bu maçın yayın hakları d-smartta değil. Büyük ihtimal NtvSpor ya da TRT alacaktır maçın yayın haklarını. Ama yine de siz sırp televizyonunun frekanslarını alıp uydunuza ekleyin ne olu ne olmaz ;)
Edit: Yukarda biri yazmış maç Futbol Smartta diye görmemişim, hayallerim yıkıldı. Neseki sırp kanalı var :)
Sheriff
11.Ağustos.2007, 07:52
Selçuğun yerine Emre oynasa ne olur acaba..
tnrr
11.Ağustos.2007, 08:04
Selçuğun engellediği pozisyonlar kadar tek başına yarattığı pozisyonlar da oluyor. Bence Emre oynayabilir ama yanındaki adam alex olacağı için biraz problem olabilir..
Nedvedmania
11.Ağustos.2007, 19:19
Emurafu fenerin maçını hangi uydu veriyor RTS Sat diye uydu kanalı yok
Renkdaşlar Partizan maçını Hotbird´de RTS Sat kanalı şifresiz olarak verecek..
RTS Sat kanalının frekans bilgileri:
11585 V 27500
sakary Ali
11.Ağustos.2007, 19:45
fener turu rahat geçer bence ilk maçta zorlanmadan geçerler
3-0 fln yerner FB
EreN
11.Ağustos.2007, 21:11
Partizan'ın kadrosu ligimize göre iyi. Yani burda olsalar rahat ilk 3ü zorlarlar. Ama fenerbahçe kadar kaliteli değiller. Bu yüzden eğer disiplinize edilmiş futbola devam edersek rahat kazanırız.
fmsmyrna
11.Ağustos.2007, 23:03
Selçuk'un yerine Emre'yi deneyebiliriz aslında olumlu da olabilir.Emre pas trafiğini Alex ile birlikte daha iyi ayarlar ama görünüşe göre Aragones Selçuk'tan vazgeçmez.
Yine kahvede izleyeceğiz maçı :icon_frown:
BlackEagle19o3
11.Ağustos.2007, 23:37
Emre Selçuk'un yaptıklarını yapamaz bence.Selçuk'la devam edilmeli bu maçta da.Aksi kumar olur...
TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 23:43
Fenerbahçe'ye Selçuk'tan iyi haber geldi. Dün sakatlanan Sarı-Lacivertli futbolcunun çekilen Mr'ında önemli bir sorunu olmadığı belirlendi ve Çarşamba günü Partizan'a karşı oynayabileceği öğrenildi.
Maldonado'nun formsuz, Deniz'in de antrenmanlara yeni başlaması nedeniyle Selçuk'un sakatlığını çok önemseyen teknik direktör Luis Aragones'in, Mr sonucundan sonra rahat bir nefes aldığı belirtildi.
Aragones'in Çarşamba günü Partizan karşısına MTK maçlarındaki onbiri görevlendireceği ifade edilirken, İspanyol hocanın rakibin maç kasetlerini izlemekle yetinmeyip, Partizan'ı izleyen antrenör Önder Özen'den çok ayrıntılı bir rapor aldığı ayrıca Atletico Madrid'in analiz ekibinden de Sırp ekibiyle ilgili bilgi topladığı öğrenildi.
Aragones'in oyuncularıyla yaptığı toplantıda Partizan'ın MTK'dan daha güçlü bir ekip olduğunu ve Belgrad'taki maç gol yememeye dikkat etmeleri gerektiğini vurguladığı öğrenildi
Sarı-Lacivertlilerin MTK maçlarındaki yıldız futbolcusu Kazım da Partizan'ı eleyerek, Şampiyonlar Ligine katılmak istediklerini söyledi. Kazım, Fenerbahçe Gazetesine verdiği röportajda " Geçen sene tadı damağımızda kaldı. Sanki güzel bir yemek yedikten sonra ağzınızda güzel bir tat kalması gibiydi. Açıkçası doyamadık. Şu anda hocamızın dikkat çektiği gibi Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli. İyi takımlara karşı elimizden gelen mücadeleyi vererek, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyor, kendimizi o arenada göstermek istiyoruz" dedi.
Öte yandan İngiliz basını Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Ganalı oyuncu Stephan Appiah'a İngiltere premier ligi takımlarından West Ham'ın talip olduğunu iddia ederken, Sarı-Lacivertli yöneticiler kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini belirttiler.
LigTV
scar face
12.Ağustos.2007, 03:37
Selcuk kadar macın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyorum.TRT vermez olimpiyatlar için çoğu spikerleri Çin'de. :D
Universal
12.Ağustos.2007, 03:45
Selçuk Şahin'in oynayacağına bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum. :) O mevkide tek oyuncumuz olduğundan mutlaka transfer yapılması gerektğini belli oldu. Deniz Barış iyileşce bile iki oyuncu ile yürümez.
Aşk-ı Şehir
12.Ağustos.2007, 03:48
Fenerbahçe'den galibiyet bekliyorum. Ancak taraftardan etkilenirse Fenerbahçe işi zor olabilir.:)
Revolution
12.Ağustos.2007, 04:56
Partizan'da gollü beraberlik olur bence burda Fenerbahçe rahat kazanır.
Onurap
12.Ağustos.2007, 05:01
çok çirkef taraftarları var fb nin atacağı erken bir gol onları susturmaya yeter..
erdili
12.Ağustos.2007, 21:32
partizan taraftarları bu maçta da karaciç'in pankartını açarsa kadıköy'e gelmeden avrupa kupalarından ihraç edilir diye düşünüyorum.
Fener'in bu sezonki ilk ciddi deplasman maçı olacağı için maçın başlarında biraz zorlanacağını ama sahadan galibiyetle ayrılacağını umuyorum.
maçı da 3-1 alırız :)
Sekopej
12.Ağustos.2007, 22:18
Selcuk kadar macın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyorum.TRT vermez olimpiyatlar için çoğu spikerleri Çin'de. :D
Yayın hakkını D-Smart almış. Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe maçını yayınlayacaklar aynı gün.
fmsmyrna
12.Ağustos.2007, 23:41
İddaa listesinde maç Ntvspor'da gösteriliyordu heyecanlandım bir an ancak yayın akışında böyle birşey görünmüyor.
scar face
13.Ağustos.2007, 09:01
Evet iddaa listesinde öyle gözüküyordu ama
bende reklamlarda duydum iki macında d smart tarafından verileceğini...
ForsakeN
13.Ağustos.2007, 19:18
İçimde garip bir his var.Sanki yenileceğiz gibi. İnşallah böyle birşey olmaz
KaPaLı
13.Ağustos.2007, 22:44
Yine D-Smart yüzünden gecenin bir yarısı eve gelmek zorunda kalıyoruz. Şaşırmadım.
Maça gelince bu akşam En kötü ihtimalle berabere kalacağımızı düşünüyorum. Partizanda sakat ve Olimpiyat kadrosunda olan oyuncular var. Bu maçta gol atamazsak berabere biter eğer gol atarsak bu maç farka gider.
ForsakeN
13.Ağustos.2007, 22:49
Arkadaşlar Sırp kanalı olan RTS1 maçı naklen verecekmiş.Eğer uydudan izleyebilecek imkanı olan varsa izleyebilir.
13 Ağustos için yayınlanan yayın akışları:
RTS 1
20:55 Fudbal: Partizan - Fenerbahe‚ kv. za Ligu ampiona‚ prenos
RTS Sat
20:55 Rezervisano vreme
RTS Sat da bizdeki TRTint gibi Sırpların Avrupaya yayın yapan kanalıymış.
Nedvedmania
14.Ağustos.2007, 00:05
tamamda hangi uyduda var yani uydusunun adına ne Turksat mı hotbird mi ... ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
buldum
rts sat kanalı hotbird uydusunda
frekansı: 11585 V 27500
RTS 1 kanalıda eutelsat uydusundaymış
ayrıca:
arkadaşlar bu maç hakkında bilgi vermem gerekiyor..
benim gibi planlarını maçı uydudan izlemek üzerine kuranlar için kötü haberim var maç yüzde 90 ihtimal bu kanalda yayınlanmayacak gibi nedenine gelince
daha 2-3 gün önceye kadar maçın hotbird uydusunda şifresiz yayın yapan rts sat kanalında yayın yapacağı söyleniyordu ve internet sitelerinde bu şekilde dolaşıyordu ama dünden beri maçın yayınlanacağı kanal bir anda değişti ver rts grubunun diğer bir kanalı olan rts 1 serbia'ya alındı
bu rts oranın trt tarzı bir kanalı geçen hafta oynanan inter bakü-partizan maçında bu kanallar yanılmıyorsam ortak yayın yaptılar ama bu hafta nolduysa oldu ve muhtemelen dsmart olaya el koydu ve bir şekilde maçı şifreli kanala aldırdı gibime geliyor
tek umudumuz bu kanallar trt 1-2-3-int gibi yani ortak yayın yapabilme şansı zayıf bir ihtimal da olsa var ama ben riske girmem maçı kahve de falan izlerim diyenlere de birşey diyemem
sonuç olarak bu konuyu açtım ama biraz mahçup oldum aniden değişiklik gösteren bu olaylardan ötürü yine de sizi bilgilendireyim dedim planını maçı buradan izlemek isteyen arkadaşlar için..
ShevAnil
14.Ağustos.2007, 00:11
Partizan'ın Ne Yapacağı Belli Olmadığından 0-2 Oynadım. Fenerbahçe Umarım İstediğini Alır ve Türkiye'ye Döner.
Universal
14.Ağustos.2007, 01:05
Yabancı sitelerdeki bahis oranlarına bakıyorum ve Fenerbahçe'ye çok fazla oynanyan yabancı bahisçiler var ve bu yüzden Fenerbahçe'nin oranları düşüyor. Dakikalar geçikçe favori olarak artıyoruz. :)
GodfatheR
14.Ağustos.2007, 01:16
Biz de 2 tane RTS SAT var birinde hiç bir şey gösterilimiyo birinde ise sürekli şarkı türkü yarışmalara var.Maçı bu kanalın vermiyeceği ya da yayın saatinde kapatacağı kesin mi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bi bilen arkadaş yardım ederse sevinirim.Yani biz şimdi RTS SAT kanalında maçı seyredemiycekmiyiz?
a.arıcı-11
14.Ağustos.2007, 04:20
Fenerbahçemizin Partizan ile yapacağı karşılaşmada forma giyecek ilk 11'imiz şöyle: Volkan Demirel , Gökhan Gönül , Lugano , Edu , Roberto Carlos , Kazım, Uğur, Selçuk , Alex , Semih, Güiza
fenerbahce.org
eGowiCh
14.Ağustos.2007, 04:42
Maldonado yedek, Selçuk sakat sakat oynayacak herhalde.
ForsakeN
14.Ağustos.2007, 05:12
Hotbird te RTS Sat maçı veriyor arkadaşlar.
Maksic
14.Ağustos.2007, 05:19
Maç başladı bol şans Fenerbahçe..
deniz.91
14.Ağustos.2007, 05:26
Fenerde gol yedi:S
batuhanry
14.Ağustos.2007, 05:26
Fenerbahçe' de yedi... Amma kötü bir gece ya...
Revolution
14.Ağustos.2007, 05:27
Yapma Fenerbahçe ya bari sen yapma..Takımlarımıza ne oluyor yahu? :(
Maksic
14.Ağustos.2007, 05:28
Resmen kabus...iki takımımızda silkelenip kendilerine gelmeli 2 oldu maalesef..
PesimiSTyLa
Erken dakikalarda yenilen goller inanılmaz kötü oluyor. Bizim macta da öyle oldu . 2-0 oldu bu arada.
El Barto
2-0 oldu yahu
ThersoN
bu akşam takımlarımız çok kötü
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2007, 05:30
16 dakika 2 gol. Diyecek pek söz yok.
batuhanry
14.Ağustos.2007, 05:31
Fenerbahçe bu maçı alamasada kesinlikle avantajlı bir skor elde edecektir!
garydelgadov
14.Ağustos.2007, 05:34
16' Partizan üç kez kaleye geldi, ikisi gol oldu!
beLLiydi zaten bu şekiLde oynayacakLarı.
Nedvedmania
14.Ağustos.2007, 05:35
şimdi 2-1 olucak :)
El Barto
14.Ağustos.2007, 05:37
3-0 oldu .
Vermemiş golü. Oflu Sait abi gelmiş. :)
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2007, 05:38
Ofsayt gol geçerli değil.
Nedvedmania
14.Ağustos.2007, 05:39
3 oldu hakem ofsayt dedi
ThersoN
14.Ağustos.2007, 05:43
Fener biraz toparlanmalı, Partizan gazı çok aldı
LaigLeNoiR
14.Ağustos.2007, 05:48
Volkan kaleyi yine boşalttı ama Diarra dışarı attı.
garydelgadov
14.Ağustos.2007, 05:50
32' Partizan kapandı... Bu dakikalarda bir gol lazım bize.
partizan bekLeneni yapıyor ama aragones buun nasıL çözemedi anLamış değiLim...
deniz.91
14.Ağustos.2007, 05:53
FB çok kötü oynuyor bu skora iyi oyuna göre
poggerpohl
14.Ağustos.2007, 05:59
Fener yıllardır 4-4-1-1 ile oynuyordu. 2 maç 4-4-2 oynadı. Sonra ilk ciddi maçta sonuç ortaya çıktı. Zico da denedi 4-4-2'yi, Daum da... Tutmuyor işte... Zorlamanın anlamı yok.
4-4-2 oynansa da Edu-Lugano ikilisiyle ve Selçuk'la olmaz. Defansın göbeğindeki oyuncuların ve Ön libero oynayan oyuncunun çok kaliteli olması lâzım...
Penaltı.... Ve Alex... Goolll!!!!
İnşallah yanılıyorumdur... İnşllah Fenerbahçe beni yanıltır...
Nedvedmania
14.Ağustos.2007, 05:59
Penaltı .
Addolorato
14.Ağustos.2007, 06:00
Gol Alex 2-1
batuhanry
14.Ağustos.2007, 06:01
Gooll Alex. 2-1 !
garydelgadov
14.Ağustos.2007, 06:01
ve goLLLL.:)
UlquioRRa
14.Ağustos.2007, 06:02
İşte bu be. İlk yarı bitmeden farkı 1'e indirmemiz çok çok iyi oldu. 2. yarı da bir gol atarsak bitti bu iş.
ThersoN
14.Ağustos.2007, 06:02
alex geçen sene kaç defa attı, yüzdefa attı, bin defa attı :D, spiker çoşmuş abi bu ne ya, Radyo D'den dinliyorum, az öncede roberto carlos tacı kullanıcak, arkadaşlarına bakıyor arkadaş bulamıyor, uzun oynayın diyor(kim diyor?), uzun oynuycam diyor (roberto sanırım) :D, sinir oldum spikerlere iyice
Umarım Fb daha gol bulur, Gs gibi ikinci yarıya iyi başlar
LaigLeNoiR
14.Ağustos.2007, 06:13
Kendi görüşümü söyleyeyim ama Penaltı yoktu bana göre :) Olsun birazda FİFA hakemleri bizlere çalışsın...
Haydi Fener bir gol daha bulursak turu çok rahatlatırız.
a.arıcı-11
14.Ağustos.2007, 06:14
Maça iyi başalayan taraftık bir kaç şut ve gol girişim oldu ama sonrasında gelen iki hol takımı moral olarak çökertti.Ardından maçı dengeye getirdik ve ilk yarının son dakikasında ki penaltı piyangos ile farkı 1'e indirdik.
Şimdi yapılacak şey basit Emre Semih-Güiza ikilisinden birinin yerine girecek,orta saha güçlencek pozisyon vermeyeceğiz ve Emre,Alex,Kazım,Carlos gibi yıldızlarımızla sonuca gideceğiz.Çift forvet devam edersek kontraları yemeye devam edeceğiz.
ThersoN
14.Ağustos.2007, 06:25
Guiza konuştu!
garydelgadov
14.Ağustos.2007, 06:28
bu iş bitti artık.:)
Maksic
14.Ağustos.2007, 06:30
Okçu attı:)
Addolorato
14.Ağustos.2007, 06:30
disco disco partizani dedi Güiza ve 2-2 fener alır bu maçı :)
garydelgadov
14.Ağustos.2007, 06:39
partizan 4-2ye getirse biLe önemLi değiL artık.:)
Wesley Sneijder
14.Ağustos.2007, 06:41
Haydi bir gol daha...
Sheriff
14.Ağustos.2007, 07:01
Boyna atak yiyoruzya hadi hayırlısı..
deniz.91
14.Ağustos.2007, 07:08
Maç bitti 2 - 2
Universal
14.Ağustos.2007, 07:31
Fenerbahçe rakibini küçümsedi. Buda maç başında yediği iki gollede gösterdi. Toparlanması geç oldu ve ikinci yarı olmak üzere geri kalan dakikarlarda oyun kontrolünü eline geçirmesine rağmen ağır temboda oynayarak maçı avantajlı bir skor ile bitirdi.
Fenerbahçe sezona hazır değil. Bu maçda da gözükdü. Ligde Gaziantepspor maçı ile bir maç daha oynamış olacağız. Kadıköy'e daha hazır bir şekilde çıkacağız. Partizan'ı Kadıköy'de yenerek turu geçeceğimizi düşünüyorum.
GodfatheR
14.Ağustos.2007, 07:38
Yani gittiğim kafede maçmı seyrettim dayak mı yedim bilmiyorum:).Yani ne olduğunu anlayamadım.Maça felaket başladık resmen.Daha 0-0 ken Lugano boş kaleye giden bir topu kesti.Ardından yenilen 2 gol ve Partizan'ın üst üste kaçırdığı 3 net pozisyon.Maçın kırılma anı şüphesiz penaltıydı.Bu gol 2.yarıda maçı tamamen bizim tarafımıza çevirdi.
2.yarı oyun tamamen bizim kontrolümüzdeydi.Golü de erken bulmamız çok önemliydi.Kısacası tur biletini cebimize koyamasak da önemli bir avantaj yakaladık.Ayrıca bu takımın kesinlikle iki yönlü bir orta saha oyuncusu alınması lazım.
BlackEagle19o3
14.Ağustos.2007, 07:40
Fenerbahçe rakibini küçümsedi. Buda maç başında yediği iki gollede gösterdi. Toparlanması geç oldu ve ikinci yarı olmak üzere geri kalan dakikarlarda oyun kontrolünü eline geçirmesine rağmen ağır temboda oynayarak maçı avantajlı bir skor ile bitirdi.
Fenerbahçe sezona hazır değil. Bu maçda da gözükdü. Ligde Gaziantepspor maçı ile bir maç daha oynamış olacağız. Kadıköy'e daha hazır bir şekilde çıkacağız. Partizan'ı Kadıköy'de yenerek turu geçeceğimizi düşünüyorum.
Fenerbahçe'nin daha rakiplerini küçümsemeye hakkı yok bence.Daha Avrupa'da o kadar söz sahibi bir takım değil.Hadi diyelim küçümsedi, nerde Aragonnes'in disiplini... Partizan biraz daha tecrübeli olsa bu maç çok rahat alır götürürdü.Diarra denen adam Fb defansını , özellikle Lugano'yu baya bi hırpaladı.Sonuç olarak 2-2 çok iyi sonuç.Maçtan beraberlik bekliyordum öyle oldu, %90 gruplarda Fener...
ForsakeN
14.Ağustos.2007, 07:42
Gökhan,Volkan,Uğur,Kazım berbattı. Gökhan'ı hiç bu kadar kötü görmemiştim.
Edu-Lugano ilk yarıya çok kötü başladılar 2.yarı toparlandılar.
Alex fena değildi hücum-savunma arasında gidip geldi.İkisini de tam anlamıyla yapamadı.
Beğendiğim oyuncular Emre biraz da Guiza'ydı.Emre çok dinç ve akıllı oynuyor.İkinci devre takımı toparladı. Guiza attığı gol sonrası kendine geldi takıma daha yararlı işler yaptı
Takım olarak bakacak olursak sezona hala hazır değiliz.Kanatlarımız işlemiyor ve orta sahada Selçuk tek başına kalıyor bu yüzden de top kaybı yapıp konta yiyoruz
Universal
14.Ağustos.2007, 07:43
Fenerbahçe'nin daha rakiplerini küçümsemeye hakkı yok bence.Daha Avrupa'da o kadar söz sahibi bir takım değil.Hadi diyelim küçümsedi, nerde Aragonnes'in disiplini... Partizan biraz daha tecrübeli olsa bu maç çok rahat alır götürürdü.Diarra denen adam Fb defansını , özellikle Lugano'yu baya bi hırpaladı.Sonuç olarak 2-2 çok iyi sonuç.Maçtan beraberlik bekliyordum öyle oldu, %90 gruplarda Fener...
Aragones şuan açıklama yapıyor. İlk yirmi dakika beklemediğimiz bir Partizan olduğu ve bu yüzden 2-0 yenik duruma düştüğümüzü açıkladı. Zaten geri kalan dakikalarda da Partizan etkili olamadı.
Aragones bu arada basın açıklamasında bütün basın mensuplarını güldürüyor. :) Bunla beraber beraberliğe hiçbir zaman sevinmem dediğini gösterdi. Mutlaka futbolcular azar yiyecektir.
Bu arada taraftarında bir özelliği yokmuş. Bende daha iyi bir taraftar bekliyordum. Hiç fanatik değillerdi.
ForsakeN
14.Ağustos.2007, 07:45
Evet taraftar abartıldığı kadar ateşli değilmiş.Daha etkili olmalarını beklerdim ben de
GodfatheR
14.Ağustos.2007, 07:45
Aynen bende ateşli bir taraftar bekliyordum.Ama tek yaptıkları ellerine verilen bayrakalrı sallamak ve ellerini iki yana açarak şak şak yapmaktı.
KaF KeF
14.Ağustos.2007, 07:47
Futbolcular Taraftardan bayağı çekinmiş..İlk yarıda belli oldu..Ama golleri bulunca Taraftarda fayda etmedi Partizan'a ..
fmsmyrna
14.Ağustos.2007, 07:48
Daha önceki maçlarda dediğim gibi Şampiyonlar Ligi'nde ve ligdeki zorlu maçlarda Güiza ve Semih oynuyorsa Alex oynamamalı eğer Alex varsa bu ikiliden biri kesilmeli.
Oyun olarak ise yıllardır hızlı çıkmayan,tek pas oynamayan bir takımın sistemini değiştimek zor zaman alacağa benziyor.Ayrıca önlibero tek pas ve hızlı çıkmada çok önemli bir mevki Selçuk yerine daha hızlı oynayan biri alınmalı.
Volkan çok kötüydü umarım kendini toplar ona çok iş düşecek.
Gökhan geçen Mtk maçındada iyi değildi bu maçta da.Gökhan'ın bu kötü formu sürerse Önder oynamalı o bölgede en azından savunma yönü güçlü.
Emre bir şekilde 11'e monte edilmeli top ayağındayken en rahat olduğum oyuncu Emre tekniği çok üst seviyede ve çok iyi top sürüyor.
ForsakeN
14.Ağustos.2007, 07:50
Bir de şu var.Bizim ya çift forvetten ya da 2 kanattan birinden taviz vermemiz gerekiyor.Çünkü orta saha çok garip olmuş.Selçuk'a yardım şart. Uğur'un kesilip orta saha Emre-Yeni ön libero-Kazım şeklinde oluşması daha doğru olur bence
Memedov
14.Ağustos.2007, 07:53
Partizanlı taraftarlar Cehennem görmemiş Kadıköy'ün ambiyansına bekleriz..;)
Takım maça adapte olamadı ilk dakikalarda ama sonradan kendimize gelmeyi başardık. Guiza sonunda golü buldu şanssızlığını yenmesi lazım yenerse bu takımda baya bir gol atar.
Kadıköy'de işi bitiririz. Avantajlı bir skorla evimize dönüyoruz.
Tebrikler.
metaLwrath
14.Ağustos.2007, 08:00
Fener turu geçecektir.. ;;)
scar face
14.Ağustos.2007, 08:03
Kabus dolu 20 dakika Allah'tan gec kalıp o anları görmedim neyse 2-2ye getirdik macı artık gruplara yakınız.Rakibi hafife almısız gercekten ama Guiza sahneye cıktı okunu attı.
GodfatheR
14.Ağustos.2007, 08:07
Ok yaydan çıktı artık:) .Bu işin şakası Güiza'nın daha yararlı olabilmesi için daha çok ve daha iyi toplar alması lazım.
barahir
14.Ağustos.2007, 08:07
Bence taraftarlarının etkisiz kalmasında en büyük pay UEFA'nın yapmış olduğu uyarıdır.. Zira onlar yapardı bişiler en azından meşale falan yakarlardı kesin.. Ama ona bile cesaret edemediler..
Maça gelicek olursa ilk 30 dakika partizan inanılmaz oynadı; ya da fener kötü oynadı. Ancak kesin olan bişi var ki turu kadıköy de rahat geçicez..
fmsmyrna
14.Ağustos.2007, 08:42
Şu Doğan grubu spikerlerinden de bıktım benzetme yapacağım diye iyice saçmalıyorlar değişik maç anlatmaya çalışıyor Trt'nin durgun spikerleri bile daha iyiydi.
barahir
14.Ağustos.2007, 08:47
evet Alex'in şutu aklıma geldi birden
"Ne de güzel vurdun Alex. Az farkla dışarı gitti az farkla (Halbu ki en az 2 metre:n:) Reklam Panolarını parçaladın Alex (Yok Stad yıkıldı:)), ama olucak ağları da parçalıcaksın " by Emre Tilev:D
UlquioRRa
14.Ağustos.2007, 08:49
Galatasaray-Steaua maçının kopyasıydı.;)
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2007, 08:56
Fenerbahçe'de oyundan alınan Colin Kazım, değişiklik esnasında formayı yere atarken oyuna giren takım arkadaşı Burak'ın da elini sıkmadı.
Aragones maçtan sonra yaptığı basın toplantısında böyle bir olayı görmediğini söylese de, basın mensuplarından gelen haberlere göre olay doğru hatta basının elinde fotoğraflar bile var.
Maraton
___
Haber doğruysa Kazım Fenerbahçe'nin büyüklüğünün farkına varamamış, Aziz Başkan'ın O'na Fenerbahçe'nin büyüklüğünü göstermesini umarım.
fmsmyrna
14.Ağustos.2007, 09:05
Kazım oyundan çıkarken suratı asıktı direk kulübeye gitti formayı orada çıkardı zaten oraya kadar gösterdi.Orada da muhtemelen sandalyerin birinin üstüne bırakmıştır atacağını sanmıyorum.
Ayrıca ilk yarıda Kazım'ın bir topu eper farkla gitti direği sıyıran dedi herhalde diğer taraftarda Galatasaray maçını falan izliyordu
erdili
14.Ağustos.2007, 09:15
sezonun ilk ciddi deplasman maçı olduğu için Fener'in zorlanacağını düşünüyordum ama kalesinde bu kadar pozisyon göreceğini tahmin etmemiştim.
Bu maçta Fener'in önemli maçlara alex-guiza-semih üçlüsü ile çıkmaması gerektiği anlaşıldı, zaten uğur ve kazım iyi pres yapıp top kazanan oyuncular değiller bir de üstüne bilinen üçlü eklenince takım iyi ekiplere karşıçok sayıda pozisyon veriyor. şampiyonlar liginde çok iyi ekiplerle oynayacağımıza göre aragones'in amc rolundeki semih'ten vazgeçeceğini ve önümüzdeki maçlarda guiza-alex ikilisini kullanacağını umut ediyorum.
"Taşıma suyu ile değirmen dönmez" diye bir atasözü vardır. Semih'i amc, Alex'i cm oynatırsın ama gerçek performanslarını sergilemelerini beklemek hayalperestlik olur. Umarım Aragones bunu ilerleyen zamanlar da tekrarlayıp inat haline getirmez. Şu an takımı tanıma aşamasında olduğu için bundan vazgeçeceğini sanıyorum yoksa appiah'ı sağ açık oynatan Zico'dan farkı kalmaz.
Guiza-Alex tercihi sonucunda Semih'i mecburen yedeğe çekmek zorunda kalacak ama bu karar 1 gol ile euro 2008'de gol krallığını kaçırmış Semih'i mutlu etmeyecek ve geçen sezonlardaki sessizliğini korumayacaktır.
Alex'i yedek bırakmak da bir alternatif ; cm(emre), çift forvet(Semih-Guiza), amc(boş) kalmalı. Ama kaptan Alex'i iki maç arka arkaya yedek bırakmak da kolay iş değil ve bence doğru da değil. Fakat zaman zaman yapılması da gerekir.
Kanatlara gelirsek; Deivid'in sezon başında geçirdiği sakatlık takımın en büyük kaybı oldu çünkü bir sağ açık olarak Deivid çok başarılı bir sezon geçirdi ve üst düzey bir amr görüntüsü çizdi. açtığı ortalar, hava topu hakimiyeti, gol bölgelerine sızması, geriye dönüp Gökhan'a yardımları vs..
Kazım'ın zamana ihtiyacı var çünkü yürümeyi öğrenmeden koşmaya başladı, avrupa maçlarında çeyrek final ve yarı finali çok erken gördü. Kazım'a mutlaka katkısı oldu ama zamana ihtiyacı var ve aragones'in onu iyi işleyeceğini umuyorum.
Burak ise sağ açık mevkinde Bjk'da başarılı olamadı, Fenerde' de olamaz çünkü orta açmasını bilmiyor. Manisaspordaki çıkışını da forvet arkasında yaşadı çünkü asıl mevkisi amc.
Sol açıkta ise Gürhan'ın yükselen performansı beni en çok sevindiren gelişmelerdendi, hem kişiliği hem de futboluyla geçen sene Gökhan Gönül'ün gerçekleştirdiği patlamayı bu sezon ondan bekliyoruö. Uğur Boral'dan formayı kapacağına inanıyorum. Fakat bugün dökülen Uğur'un yerine Maldonado'yu alıp Gürhan'ı almamasını, avrupa maçı tecrübesinin olmayışına veriyorum yoksa son 15 dakika Gürhan varken Uğur'un yerine Maldonado alınmaz oyuna!
Fener'in Kezman gönderildikten sonra (gideceğini ümit ediyorum) kesinlikle yabancı bir forvete ihtiyacı yok. Semih-Guiza ve arkalarında Alex-Burak varken 5. forveti almak mantıksızca bir hareket olur. (İlhan'ı es geçiyorum çünkü büyük takımlarda oynayacak potansiyeli ben göremedim, france football dergisi beklentilerimi yükseltti belki de ondandır).
Kezman'ın yerine kaliteli bir DM ile Fenerbahçe şampiyonlar liginde başarılı olacaktır ama önce Aragones'in kafasındaki soru işaretlerine bir son vermesi gerekir !
eGowiCh
14.Ağustos.2007, 09:23
Defans araya çok top kaçırdı, iki gol de bu yüzden oldu, belki bir üçüncü gol de olabilirdi ama şanslıydık. Lugano ile Edu çok ağır iki isim, defans çizgisi biraz önde kurulduğunda hızlı olmadıklarından arkaya çok kaçırıyorlar. İkinci yarı arkaya adam kaçırmadılar, bunda da Aragones'in payı var sanıyorum, geriye yaslanmalarını sağladı.
Avrupa maçlarında güçlü rakiplere karşı mutlaka ya Alex ya da Semih yedek kulübesine oturmalı ve Emre oynamalı. Esasında kesilmesini istediğim isim Uğur, ama Aragones bunu yapmaz. Uğur'u kesip Emre'yi oynatsa ve sol kanadımız bitse ona bile razıyım, yeter ki orta alan boş kalmasın. Emre bu takımda banko oynamalı, Selçuk yerine de çok acil iyi bir ön libero lazım. Selçuk'la bu iş yürümez, top kapamıyor, çok basit çalım yiyor, pas hataları yapıyor, kısacası saç baş yolduruyor. Deniz Barış adapte edilse o bölgeye esasında çok rahatlarız.
tnrr
14.Ağustos.2007, 09:52
sezonun ilk ciddi deplasman maçı olduğu için
Sol açıkta ise Gürhan'ın yükselen performansı beni en çok sevindiren gelişmelerdendi, hem kişiliği hem de futboluyla geçen sene Gökhan Gönül'ün gerçekleştirdiği patlamayı bu sezon ondan bekliyoruö. Uğur Boral'dan formayı kapacağına inanıyorum. Fakat bugün dökülen Uğur'un yerine Maldonado'yu alıp Gürhan'ı almamasını, avrupa maçı tecrübesinin olmayışına veriyorum yoksa son 15 dakika Gürhan varken Uğur'un yerine Maldonado alınmaz oyuna!
Gürhan maç kadrosunda yoktu ve sanırım bir sakatlığı vardı.
GReeN BeReT
14.Ağustos.2007, 10:27
"Sonuçtan memnun değilim"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında FK Partizan karşısında aldıkları 2-2'lik sonuçtan memnun olmadığını ancak sonucun rövanş için fena bir skor olmadığını ifade etti.
İspanyol teknik adam maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi:
''İlk 20-25 dakika Partizan takımı gerçekten bizi şaşırtan bir futbol sahaya koydu. Hızlı başlayıp iyi oynadılar. Daha sonra yavaş yavaş toparlandık ataklar geliştirdik. Mücadele etmeye başladıktan sonra gol bulduk ve daha fazla pozisyon üreten ekip bizdik. Sonuçtan normal olarak çok memnun değilim. Ben her zaman kazanmak isteyen, bunu görmek isteyen bir teknik adamım. Yine de fena sonuç değil.''
Dünkü basın toplantısında beraberliğin kendileri için bir avantaj olmayacağı ifadeleri hatırlatılan Aragones, ''Tekrar söylüyorum, ben hiçbir zaman beraberlik gibi sonuçlardan memnun olmayan insanım. Kazanmalıydık. Her şeyi yaptık ama kazanamadık. Deplasmanda attığımız 2 gol de önemli. Bu tip turnuvalarda başarılı bir sonuç diyebiliriz'' diye konuştu.
Kazım'ın oyundan alındıktan sonra yedek kulübesinde formasını yere attığının görüldüğü ifade edilerek bir problem olup olmadığı sorulan Aragones, ''Bunu çok göremedim. Ama görseydim daha farklı bir tepki verebilirdim'' dedi. Öte yandan FK Partizan Kulübü'nün basın toplantılarında Türkçe tercüme için görevlendirdiği kişinin bozuk tercümesi ve zaman zaman Aragones ile yaşadığı diyalog gülüşmelere neden oldu. Fenerbahçe kafilesi Partizan Stadı'ndan ayrılarak, İstanbul'a gitmek için Nikola Tesla Havalimanı'na hareket etti.
14.08.2008
Kaynak : AA
"Şanslarımızı değerlendiremedik"
FK Partizan Teknik Direktvörü Slavisa Jokanovic, 2-2 berabere kaldıkları maçta Fenerbahçe karşısında çok gol pozisyonu bulduklarını ancak değerlendiremediklerini söyledi.
Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında maçı değerlendiren Jokanovic, ''Bu gece kaliteli bir maç oynadık. Partizan iyi bir maç çıkardı. Elimize daha çok gol şansları geçti ama değerlendiremedik. İkinci maçta daha iyi olmaya çalışacağız. Fenerbahçe çok kaliteli bir ekip. Hakem bu gece iyi değildi ama rövanşta daha iyi olacak sanıyorum'' diye konuştu. Jokanovic, ilk yarının son dakikalarındaki Fenerbahçe'nin gol bulduğu penaltı pozisyonuyla ilgili, ''Tam olarak penaltı olup olmadığını bilmiyoruz'' yanıtını verdi.
14.08.2008
Kaynak : AA
eGowiCh
14.Ağustos.2007, 11:02
Kazım yerini Burak'a, Uğur yerini Emre veya Gürhan'a bırakabilir ilerleyen haftalarda. Kazım özellikle MTK maçında çok iyi oynamasına rağmen kötü bir özelliği var, o da demoralizasyon. Bekleneni veremeyince demoralize oluyor, bugün oyundan çıkarken de gördük bunu. Burak ise son iki maçtır sonradan oyuna girdiğinde çok iyiydi, özellikle bugün çok beğendim, Güiza'ya güzel bir gol attırıyordu az daha. Emre zaten üç maçtır mükemmel, bu takımın bankosu olur sakat olmadığı müddetçe, ona mutlaka kadroda yer açılmalı.
R.Carlos'un düşük performansı dikkatimi çekti, hiç geriye koşmuyor, rakip yanından geçiyor, bilmiyorum bana mı öyle geldi ama çok isteksiz, hırssız, koşamayan bir halde gördüm Carlos'u ve bu benim moralimi bozdu. Edu geldi daha çok sola kademeye R.Carlos'un yerine, zaman zaman da Emre oradan top çıkardı.
tnrr
14.Ağustos.2007, 12:07
Bence Burak tam bir kanat oyuncusu değil. Etkili bir Kazımla yarışamaz. Ama Kazım çoğunlukla oyun içinde sönük kalıyor. En büyük dileğim Deivid'in biran önce iyileşmesi. Gerçekten Fenerbahçe için çok büyük bir kayıp oldu.
Takımda şu anda en büyük problem Aurelio kadar yararlı bir ön liberonun olmaması. Buraya transfer şart. Transfer edilecek kişi Emreyle yan yana oynamalı. Bu durumda tek forvet oynamamız gerekiyor. Güiza , Semih ve Alex'ten birinin kesilmesi gerekecek. Bence Alex gibi bir oyuncu asla kesilmemeli. Semih ve Güiza ya gelince o seçimi aragonese bırakıyorum gerçekten zor bir seçim. Bir Fenerbahçe taraftarı olarak hiç birinin yedek kalmasından memnun olmayacağım doğrusu.
Aragonesin ispanya milli takımı benzeri bir takım oluşturma uğraşı var. İşte bu beni korkutuyor. Özellikle defansı önde kurma çabası takımın çok fazla defansif hata yapmasına neden oluyor. Önde defans yapmak için stoperlerimiz yavaş. Zico nun taktiğinin üstüne koymayı deneseydi başarı kesindi ama bu durumda ne olacağı hiç belli değil.
Partizan'ı eleyip ŞL ye kalırız ama gruplarda ne yaparız bilmiyorum. Geçen seneki kadar başarılı olup olmayacağımız konusunda kuşkularım var.
hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 17:54
Fenerbahçe savunmasıda öyle bir takıma karşı çok hata yaptı, araya atılan toplar tehlike sinyali verdi. Bunda Aurelio'nun yokluğunun da etkisi var mutlaka. Ayrıca futolcuların ilk yarıda çekingen olduğu da apaçık ortadaydı.
Ben Fenerbahçe'nin umut verici futbol oynadığını düşünmüyorum. Ancak 2. maçı evinde oynayacak olması, ilk maçın skor avantajı ve rakibinden çok daha büyük bir kulüp olması, F. Bahçe'yi maça 1-0 önde başlatacak ve turu geçirecektir.
Nedvedmania
14.Ağustos.2007, 18:01
Partizan taraftarının tezahuratları çok hoş geldi kulağıma.Spikerde cidden komedi :D
Maç için fazla söylenicek birşey yok GS maçının aynısıydı ve dediğim gibi dakika dakika golleri bildim :)
Fenerbahçede Galatasaray gibi rövanşta alır maçı
Universal
14.Ağustos.2007, 18:31
Burak, sarı kart cezalısı oldu. Burak mutlaka bu sorunun çözmeli. Çünkü; sezon içinde de bu kartları görmeye devam ederse takımımız için sorun olabilir.
fmsmyrna
14.Ağustos.2007, 18:54
Burak'ın kart pozisyonunda birşey yoktu aslında normal bir omuz attı ancak rakibide gitti reklam panolarına kadar.Bence Kazım oynamalı her zaman 11'de Burak kanat adamı değil forvet adamı.
Kazım'ın siniri kendine olabilir istediği hareketleri yapamadı maçta.
Alicanfmfan
14.Ağustos.2007, 20:08
Kazım oyundan çıkarken suratı asıktı direk kulübeye gitti formayı orada çıkardı zaten oraya kadar gösterdi.Orada da muhtemelen sandalyerin birinin üstüne bırakmıştır atacağını sanmıyorum.
Ayrıca ilk yarıda Kazım'ın bir topu eper farkla gitti direği sıyıran dedi herhalde diğer taraftarda Galatasaray maçını falan izliyordu
Onca kişi yanlıs gördü sen dogru gördün.Kazım'ın yaptıgı son derece yanlıs
fmsmyrna
14.Ağustos.2007, 20:24
Onca kişi yanlıs gördü sen dogru gördün.Kazım'ın yaptıgı son derece yanlıs
Ben doğru gördüm diye birşey söylemedim ki zaten oraya kadar gördüm dedim gerisi içinse sanmıyorum dedim cümlemde kullandığım kelimeler gayet açık.
Sekopej
14.Ağustos.2007, 20:57
Kazım söylene söylene kulübeye geldi, sonrasını televizyon göstermediği için göremedik ama oyundan alınırken bir Alex, bir Semih bile laf etmiyorken Kazım böyle şeyler yaparsa kendisine zarar vermiş olur. Aragones'e burada iş düşüyor, bakalım Kazım'ın bu huyuna bir etkisi olacak mı?
Maça çok kötü başladık, rakibi küçümsemişler bence. Ciddiyet olmayınca da çok pozisyon hatası yaptı defans. Orta saha rakibe basmazsa defansı önde kurmak intihar olur. Öyle de oluyordu neredeyse. Yenilen 2 gol çok saçmaydı. Geçen seneden kalan özellik devam ediyor, oynamak için önce yememiz gerek.:p
İlk yarının sonlarına doğru oyunu dengeledik. İlk yarı bitmeden attığımız gol de çok iyi oldu. 2. yarı sahanın hakimi Fenerbahçe'ydi, devre arası fırçayı yemişler sanırım. Emre ve Burak'ın girmesi de orta sahanın direncini arttırdı. İlk günden beri yazıyorum, elimizde Alex varken Semih'ten bir Alex yaratmaya gerek yok. Orta sahanın daha dirençli olması için Emre'nin orada olması şart. Semih yine sıkıştığımız anlarda maçı kurtaracak adam rolüne bürünmeli.
Selçuk makine gibi işlemesini istediği sisteme uymuyor Aragones'in ve O'nun yaptığı bir hata tüm takımı olumsuz etkiliyor. Hızlı ve kısa paslarla oynatmayı istiyor Aragones ama takım Daum zamanından beri durarak oynamaya alışmış. Selçuk'a da top geldiğinde hızlı hareket edemiyor, ahenk yakalanamıyor, Uğur ve Kazım da ortaya destek vermediğinde dünkü durum çıkıyor meydana.
Uğur'un yerine Gürhan artık oynamalı. Gökhan Burak'la daha iyi anlaştı ama ikisi de kaç tane müsait pozisyonda saçma orta yaparak top kaybına neden oldular.
Bu saatten sonra olmaz ama Lugano gönderilip topu oyuna sokmasını bilen avrupalı bir stoper alınmalı takıma. Bu sene için bu değişiklik olmaz ama önümüzdeki sene mutlaka daha kaliteli bir stoper gerekli.
Aragones de mutlaka görecektir, Alex'i öne kaydırıp, Uğur ve Selçuk'un yerini doldurursa çok daha iyi olacağız. 2. devre oynanan oyuna bakınca bu takımdan üstün olduğumuz çok net görülüyor, beraberlik bile beni memnun etmedi. İstanbul'da rahat bir maç olur, farklı kazanıp turu geçeriz, ilk yarım saat yapılan hataları tekrarlamayız.
barahir
14.Ağustos.2007, 21:00
Selçuğun yerine Bence kesinlikle maldonado oynamalı artık.. Dün de gördük selçuk bi pası 10 sn de verirken maldonado aldığı gibi güzel bi şekilde başkabi yere iletiyo topu..
Onurap
14.Ağustos.2007, 21:04
Fenerbahce turu büyük ihtimal geçecektir ama gruptan çıkması bu futbolla zor gözüküyor defansif olarak büyük sıkıntılar var.
EreN
14.Ağustos.2007, 21:12
Turu geçersek eğer zaten ORTA SAHA Transferi olacağı için... rahatım ben
Sekopej
14.Ağustos.2007, 21:19
Evet turu geçtiğimizde orta saha transferi olacak, Emre bu takıma girecek. Avrupa maçlarında geçen seneki sistemle, daha hızlı ve kısa paslarla oynayacağız. Orta sahanın göbeğinde Aurelio-Selçuk yerine yeni gelecek transfer ve Emre olacak. Daha yaratıcı bir orta saha olacağı kesin, forvette de Kezman'ın yerine Güiza var. Geçen seneki başarıdan daha iyisi olmasa bile geçen seneki kadar başarılı olacağımıza inanıyorum ben. Şu orta saha oyuncusu belli olsun, daha net yorumlar yaparız.
EreN
14.Ağustos.2007, 21:34
Dün güiza iyi bir görünüm sergileyemedi fakat kezmandan daha güçlü olduğu kesin pres konusunda.
Sekopej
14.Ağustos.2007, 21:39
Denilenler doğru, golü attıktan sonra daha istekliydi. Gol attığı sürece morali yüksek olur diye okumuştum. Hala istenilen seviyede değil ama arkasında Semih değil de Alex olduğunda gelen pasları iyi değerlendirebilirse çok gol atar. Şu an için bu konuda sıkıntı var.
eGowiCh
14.Ağustos.2007, 22:17
Uğur Boral lütfen oynamasın. Dün maçı kahvede izledim, biri "Uğur Boral'dan nefret ediyorum." diye bağırdı, oyundan alınırken de çoğu kişi "Sonunda." dedi, kısacası Uğur'u çoğu kişi beğenmiyor, sevmiyor. Uğur oynamasın da, gerekirse onun oynadığı bölgede Semih oynasın, ona bile razıyım. Semih - Alex - Emre - Kazım dörtlüsüne bile razıyım orta sahada, yeter ki Uğur olmasın. Aragones İspanya'da Silva'yı sol kanatta kullanmıyordu, soldan genelde bek sayesinde hücum geliştiriyorlardı, bana göre bu Fenerbahçe'de de olmalı, Uğur kesilsin yerine Semih serbest rolde oynasın, daha faydalı olur, R.Carlos zaten o bölgede ofansif eksiği tamamlıyor, Uğur ne hücumda etkili ne savunmada.
Güiza
Semih - Alex - Kazım
Ön Libero - Emre
şeklinde dizilsek, Semih serbest oynasa, bir forvette, bir orta sahada, bir solda, bence çok daha faydalı oluruz. Sol kanattan zaten Uğur'la dediğim gibi verim alamıyorsak bari onun yerine Emre'yi orta alanda oynatıp Semih'i serbest oynatırsak daha etkili oluruz.
hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 23:16
Uğur Boral'a Euro 2008'de "yetersiz" dediğimiz zaman bize karşı çıkan arkadaşlar vardı. Haklı çıktığımızı düşünüyorum. Sürekli bir oyuncu olmadığı için her zaman göz önünde olamıyor. Bu da taraftarın hoşuna gitmiyor doğal olarak..
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2007, 23:26
Uğur yetenekli fakat istikrarsız bir oyuncu. Gün olur (Sevilla maçları gibi) karşısında Daniel Alves bile olsa dağıtır rakip takımı fakat gün olur karşısında sıradan oyuncular olsa bile etkili olamaz.
Gürhan bu sene geçen sene Gökhan'ın yaptığı patlamayı yapabilir.
a.arıcı-11
14.Ağustos.2007, 23:28
Uğur Boral'a Euro 2008'de "yetersiz" dediğimiz zaman bize karşı çıkan arkadaşlar vardı. Haklı çıktığımızı düşünüyorum. Sürekli bir oyuncu olmadığı için her zaman göz önünde olamıyor. Bu da taraftarın hoşuna gitmiyor doğal olarak..
Orada karşı çıkılmasının sebebi elmizde ondan daha iyi bir sol açık yoktu o şartlarda.Tabi Arda,Tuncay gibi oyunculardan sonra.Yani zaten yedekti takımda.Sadce bir maçta ilk 11'de oynamış ve Almanya'ya hem golünü atmış hemde iyi oynamıştı.
İstikrarsız bir futbolcu olduğunu ve bu takıma bir sol açık almamız gerktiğini söylüyordum ne zmandan beri.Gürhan ligi birkaç maç dışında götürür ama Avrupada bişey yapamaz.
BlackEagle19o3
15.Ağustos.2007, 00:49
Kazım'a tepkiler büyük...!
Taraftarlar bir maçta(Mtk) vezir ettikleri Kazım'ı, dünki kötü performansı, umursamaz tavırları ve daha da önemlisi kulüp için manevi değeri yüksek olan formayı yere fırlatması sonucu rezil ettiler...Yarısından fazlası gönderilmesi gerektiğini savunuyor, forumları takip ettiğim kadarıyla vardığım kanı bu...
hp-fm-gs
15.Ağustos.2007, 00:50
Eğer formayı gerçekten yere attıysa taraftar tepkisinde haklı bence..
Onurap
15.Ağustos.2007, 00:51
Kazım'ın umarsamaz bi hali var zaten..
eGowiCh
15.Ağustos.2007, 00:58
Tomas en son formayı attığında kadro dışı kalmış ve gönderilmişti. Kazım da para cezası alabilir, kadro dışı da bırakılabilir, eğer gerçekten böyle bir şey yaptıysa cezasını çekmeli, kadro dışı bırakılmalı.
Universal
15.Ağustos.2007, 01:02
Kazım'a herhangibi bir tepki yok. Tomas o formayı atarken daha sahadan çıkmadan yere çok sert bir şekilde bıraktı. Kazım ise saha kenarında ki kulübede oturmak üzereyken attı. Zaten her futbolcu atar ama; atarken düşündüğü niyet önemli.
BlackEagle19o3
15.Ağustos.2007, 01:05
Kazım'a herhangibi bir tepki yok. Tomas o formayı atarken daha sahadan çıkmadan yere çok sert bir şekilde bıraktı. Kazım ise saha kenarında ki kulübede oturmak üzereyken attı. Zaten her futbolcu atar ama; atarken düşündüğü niyet önemli.
Batuhan tepki yok falan diyip adamı yalancı durumu sokma; mesajları tek tek alıntı yaptırtma.Hatrı sayılı bir kesim tepki gösterdi.Tabi tepki gösterenlere karşı çıkanlar da baya bir fazlaydı, yere fırlatmadı sinirli bir şekilde bıraktı diyenler.Ben sadece okuduklarımı söyledim;)
Universal
15.Ağustos.2007, 01:24
Batuhan tepki yok falan diyip adamı yalancı durumu sokma; mesajları tek tek alıntı yaptırtma.Hatrı sayılı bir kesim tepki gösterdi.Tabi tepki gösterenlere karşı çıkanlar da baya bir fazlaydı, yere fırlatmadı sinirli bir şekilde bıraktı diyenler.Ben sadece okuduklarımı söyledim;)
Grup CK & GFB'nin resmi sitelerinin yanı sıra a.n.t.u'da herhangibi bir tepki yok. Bu yüzden bana göre sorun yok. He forumda üyelerin yazması tepki oluşturur mu bilmem. Türkiye'de 70milyon insan yaşıyor. Bu insanlar içinde elbette tepki gösteren Fenerbahçeli çıkar o yüzden bana göre sorun yok.
Bu arada seni yalancı durumuna düşürmek istemem, zatende öyle bir amacım yok. :)(::)
Sekopej
15.Ağustos.2007, 01:29
Eğer formayı fırlattıysa "ben görmediğim için eğer yazdım" mutlaka bunu gören olmuştur ve Aragones'e söylemiştir. Aragones de gereken cezayı mutlaka verecektir. Kazım'ı adam edebilecek birisi, bu yaşta bu şekilde takımdan gönderilip parlak geçmesi muhtemel futbol kariyerinin sönük geçmesine izin vermez. Oyuncuyu kazanacaktır.
Ama taşıdığı formanın ağırlığı, değeri çok fazladır. Onu öyle yere fırlatmak cezasız kalmaz, gereken cezanın eğer olay doğruysa verileceğinden şüphem yok.
Onurap
15.Ağustos.2007, 05:45
İspanya orta sahada tek kanat oynuyordu euro 2008de bence böyle daha iyi olur hem emre hem yeni ön libero oynar kazım veya uğurdan biriside çıkar..
EreN
15.Ağustos.2007, 06:21
Yalnız formayı atıp atmadığı kesin değil. Kimsede buna dair bir gözlem ve belge yok?
Onurap
15.Ağustos.2007, 06:35
Ben pozisyonu görmedim ama tahminimce abartılacak bir şey yoktur kazım sadece dikkatsiz davramıştır..Kasten olmayadabilir yani..
erdili
15.Ağustos.2007, 08:47
kazım'ın formayı atıp atmaması tartışılacak bir durum değil, futbolcu o anda sinirlenip üzerindekini atabilir, bu herhangi bir nesne de olabilir, bu takıma yapılmış bir saygısızlık anlamına gelmez. "forma kutsaldır aman ha" gibi bağnazlıklardan kurtulalım. neden öfkeyle yapılmış bir anlık hareketmiş diye değerlendirmiyoruz da buralara çekiyoruz.
formasını yere ne kadar sert attığının dahi tartışmasını bile yapmışsınız yani söyleyecek söz bulamıyorum, böyle gereksiz konuları abartıp tartışma konusu yapmayın lütfen.
ayrıca bazı arkadaşlar kazım'ın bu haberini provokatif bir dille foruma taşımışlar
buna da gerek yok, lütfen biraz daha bilinçli hareket edelim.
ogcj_me
15.Ağustos.2007, 09:44
fmsmyrna die bi arkadaş vardı (hala var xD) durmadan sistemde orta saha boş kalıyor diyordu
Bu doğru ama bunun nedeni oyuncu karakterleri
Alex Boral savunma yapan oyuncular deil ve Boral'ın yerine Emre denense iyi olur
garydelgadov
15.Ağustos.2007, 09:50
fmsmyrna die bi arkadaş vardı (hala var xD) durmadan sistemde orta saha boş kalıyor diyordu
Bu doğru ama bunun nedeni oyuncu karakterleri
Alex Boral savunma yapan oyuncular deil ve Boral'ın yerine Emre denense iyi olur
Emre ? SoLda ?
Oynamaktan nefret ettiği böLgede oynatarak hiçbirşey kazanamaz fenerbahçe.
ogcj_me
15.Ağustos.2007, 09:54
Emre ? SoLda ?
Oynamaktan nefret ettiği böLgede oynatarak hiçbirşey kazanamaz fenerbahçe.
Sen sistemi tam olarak bilmiyorsun galiba arkadaşım
Boral ortaya yakın solda oynuyor ve zaman zaman Selçuk'a yardım etmesi gerekiyor
Bunuda en iyi Emre yapar
fmsmyrna
15.Ağustos.2007, 18:50
Orta saha boş kalıyor derken nedenlerini de yazmıştım.Uğur Boral ve Kazım kanat oynamayı seven oyuncular onları içeriye pek fazla çekemiyoruz.Oyun karakterleri gereği sürekli kanadı savunuyorlar.İspanya orta sahasında Senna,Xavi,İniesta,Silva bu dört oyuncuda göbeği iyi kapatıyorlar,birbirlerine yakın oynuyorlardı.
Uğur'un yerine Emre oynamalı artık.
garydelgadov
15.Ağustos.2007, 20:12
Sen sistemi tam olarak bilmiyorsun galiba arkadaşım
Boral ortaya yakın solda oynuyor ve zaman zaman Selçuk'a yardım etmesi gerekiyor
Bunuda en iyi Emre yapar
Eğer öyLeyse biLe Emre iş yapmaz.Emreden maksimum verim aLmak için şef oLarak oynatmaLısınız yani şuanda Semihin eskiden Alexin oynadığı öLgedeki ora Alexin mekanı.Yani yine aynı oLay ortaya çıkıyor.Emre çok iyi bir transfer ama gereksiz Lüks için yapıLmış bir transfer.
GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 03:14
NtsSpor seyrederken alt yazıda geçen canlı skor ekranında Fenerbahçe'nin 2-0 geride olduğunu görünce açıkcası çok şaşırdım çünkü Fenerbahçe'nin Partizan'dan daha güçlü olması sebebiyle böyle bir sonuç şaşırtıcı oldu gerçekten.Bu arada bir kaç net pozisyon daha bulmuşlar.Zaten Edu ve Lugano'lu Fenerbahçe savunmasının arkasına kim sarkmayı başarabiliyorsa çok net pozisyonlar veriliyor hep.Bunu geçen seneki Kadıköy'deki Beşiktaş maçlarında çok net görmüştüm.Neyse farkın açılmaması iyi olmuş.Fark açılsa Fenerbahçe'nin işi çok daha zor olurdu.Ayrıca devre biterken golün gelmeside çok iyi olmuş Fenerbahçe için.2.yarıda Güiza ile beraberliğin yakalanması ve maçın böyle bitmesi avantajlı bir skor sayılır.Hele hele 2-0 dan çevirdiğini göz önünde bulundurursak çok iyi bir iş başardı Fenerbahçe.Partizan'da baya eksik varmış diğer maça yetişirlermi bilmiyorum ama Fenerbahçe evinde turu geçecek skoru elde edecektir diye düşünüyorum.Tabii 2.maçı çok ciddiye alıp ona göre oynamak kaydıyla..
erdili
16.Ağustos.2007, 07:49
emre çok iyi bir transfer gereksiz değil ve ayrıca amc değil emre garydelgadov.
emre sakatlıp problemi yaşamazsa çok iyi bir orta saha oyuncu, defansif orta sahanın önünde. bunun dışında emre sol kanatta oynayamaz 4-4-2'ye aykırı bir diziliş olur, fener sol kanattan atak gerçekleştiremez ancak gelen atakları daha ii kesebilir.
Fenerin ideal 11'i:
Guiza
Uğur Deivid
(Gürhan) Alex (Kazım)
Emre
(Maldonado)
Yabancı DM
(Selçuk)
R.Carlos Edu Lugano Gökhan