Log in

View Full Version : Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı: Galatasaray - Steaua Bükreş

barahir
09.Ağustos.2007, 04:59
http://www.fmscreenshots.com/images/oi6u60j1zuoiangwfo68.png (http://www.fmscreenshots.com/) VShttp://www.fmscreenshots.com/images/s88tal0imwq5fx8b17j8.png (http://www.fmscreenshots.com/)

Galatasaray - Steaua Bükreş

Tarih: 13 AĞustos 2008
Yer: Ali Sami Yen Stadı
Saat: 21.15
Yayın: D-Smart
Hakem: Laurent Duhamel

Yine bu maça da 5 gün kaldı.. Haydi konuşalım..

Nedvedmania
09.Ağustos.2007, 05:02
Allah'ın izniyle Bu maçı kazanıp Gruplara yükseliceğiz (ümit Karansız olsak bile )

Universal
09.Ağustos.2007, 05:19
Bu maçın skorunu merak ediyorum. Bükreş, futbo olarak çıkış içinde. Özellikle Romanya futbolu bir kaç sezona damgasını vurdu ve bunuda UEFA Katsayı puanı olarak gösterdiler.

Hagi, güzel bir açıklama yaptı. Galatasaray, Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynuyor ama; Bükreş böyle takımlarla oynayamıyor o yüzden bu maçın havasını daha iyi kaldırabilir dediler. Galatasaray hazırlık maçlarında gol atamıyor ama; bu maçta farklı olacaktır. Galatasaray eğer bu maçı gol yemeden kazanır ise turu geçeceğini düşünüyorum.

Başarılar.

nujman
09.Ağustos.2007, 05:50
Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaraya başarılar diliyorum umarım taraftarlarını ve türk halkını hayal kırıklığına uğratmaz.

GodfatheR
09.Ağustos.2007, 06:21
Deplasmanadaki maç çok kötü bir zemin ve çok ateşli bir seyirci önünde oynanacak.Bu yüzden Galatasaray'ın maçı ya gol yemeden tek farkla yada en az 2 farkla kazanması gerekiyor.Bunu yapabilirmi bence yapabilir.Tabi oyuncular gününde olursa.

Onurap
09.Ağustos.2007, 07:27
Üstün olacağımız bir maç tek korkum fazla gol kaçırırsak çok kötü olur..Ama turu geçeriz..

SefaReis66
09.Ağustos.2007, 07:30
Numaralı Grup 1: 250 YTL
Numaralı Grup 2: 200 YTL
Kapalı Alt Grup 1: 350 YTL
Kapalı Alt Grup 2: 250 YTL
Eski Açık: 50 YTL
Yeni Açık Üst: 50 YTL
Yeni Açık Alt: 50 YTL

ilk maçtan bilet fiyatlarını uçmuşlar..
bu maçı gol yemeden 1-0, 2-0 kazanırsak bnce de geçeriz turu..

Rsa
09.Ağustos.2007, 08:50
Zor maç.Umarım Galatasaray kazanır..

a.arıcı-11
09.Ağustos.2007, 15:25
Gol yollarında problem olduğu ve Ümit Karan'ın da bu maça yetişemiyeceği söyleniyor.Bükreş son yıllarda iyi bir çıkış halinde ama Galatasaray gol yiğerekte olsa kazanacaktır.

uAsamet91
09.Ağustos.2007, 17:13
Defansımız o kadar kötümü :/ .Bence gol yemeyiz Steaudan 2 farklı kazanırız gibi geliyor Nonda'dan bu sefer patlama bekliyorum.Kazanacagız inşAllah.

Revolution
09.Ağustos.2007, 17:24
Fiyatlara göre Yeni Açık yolu göründü.:) Savunmamız gerçekten çok iyi.Forvet sıkıntısını bence Nonda-Kewell'la çözebiliriz.Hatırladığım kadarıyla Kewell Leeds'de forvet oynuyordu.

shamur1
09.Ağustos.2007, 17:35
Şu cümleyede uyuz oluyorum .. bir x takımlı olarak Galatasaray'a başarılar diliyorum.. Yani ne gerek var insanın kendi takımını belirterek giriş yapmasına.. Neyse bende bir Trabzonspor'lu olarak Galatasaray'a cani gönülden başarılar diliyorum :) Gs gol yemeden kazanır bu maçı.

El Barto
09.Ağustos.2007, 17:42
Galatasaray kazanır. Ancak tek sorun golü bulduğu dakika olacak sanırım. Erken bulursa gol yemeden 3 farklı kazanır, gecikirse bir tane atar yatar Galatasaray. :) Gol yiyeceğini sanmıyorum ancak. Belki bir karambol topu.

RaSenGan
09.Ağustos.2007, 22:29
Gol sorunu yaşayacağımızı düşünmüyorum bu maç.Hem bu maç hazırlık maçı değil hem de oyuncular antrenmanda boş kaleye nasıl gol atılır diye çalışmışlardır :) Steaua erken bir gol bulursa işimiz zora girer fakat defansımızın pek geçit vereceğini sanmıyorum Steaua oyuncularına (: Zevkli olmasını ve Galatasarayımızın kazanmasını istediğim bir maç.

Lionel Andres Messi
09.Ağustos.2007, 22:34
Şu cümleyede uyuz oluyorum .. bir x takımlı olarak Galatasaray'a başarılar diliyorum.. Yani ne gerek var insanın kendi takımını belirterek giriş yapmasına.. Neyse bende bir Trabzonspor'lu olarak Galatasaray'a cani gönülden başarılar diliyorum :) Gs gol yemeden kazanır bu maçı.
aynen abi bende uyuz oluorum :):confused:ümit karan yoksa arda var,forvet yoksa orta sahz oyuncularımız atar yaser atar mutlaka bu maçı alırız.tahmini skor 2-1.

MaTRaKaN
09.Ağustos.2007, 22:45
Ben bu maçın çok sıkıcı olacağına inanıyorum.Steau'nun Galatasaray'a gol atacağını sanmıyorum .Galatasray bence maçı 1-0 alıcaktır...

fmsmyrna
09.Ağustos.2007, 23:23
Gol yememek önemli gol yemediğimiz bir galibiyet tur için avantajlı olur.Umarım kazanırız.

BlackEagle19o3
10.Ağustos.2007, 01:11
Galatasaray bu maçta gol yemez , ama mevcut forvet hattı ile de zor gol atar.1 tane atacaktır yine de Galatasaray.1-0 biter tahminim...

King_91
10.Ağustos.2007, 01:40
ilk maç dışarda olsaydı bir galibiyetle bu işi bitirebilirdik ama şimdi kesin gol yemememiz gerekiyor . müthiş bir defansif hata olmazsa yiyeceğimizi sanmıyorum ilk golu atana kadar sıkıntılı geçebilir maç umarım çok gecikmez . erken bulursak 2-0 3-0 gibi rahat skorları bulabiliriz .

eXcitinG
10.Ağustos.2007, 01:54
TemkinLi oLmak gerek, Steau hafife aLınmaması gereken bir rakip ve GaLatasaray dan daha hazır durumdaLar şu anda. GaLatasaray kaLitesini gösterirse turu geçecektir.

PesimiSTyLa
10.Ağustos.2007, 02:07
Şampiyonlar Ligi'ni özledik. Bi kere gol atamayız gibi sorunları kafamızdan silmemiz gerekir. Onların hepsi hazırlık macında kaldı. Onlar "Hazırlık" macıydı. Bu mac cok farklı. Her seyiyle oyuncular cok daha ciddiye alacaklardır bu macı. Rakip defansı cok iyi degilmiş sanırım. Bu da Arda, eger oynarlarsa Kewell, Lincoln gibi teknik oyuncular için iyi. Forvette Nonda oynayacak , benim bu konuda bir endişem yok. Nonda iyi bir forvet ve gerekeni yapacaktır. Defans ikilisinin Meira - Servet mi , Meira - Emre Aşık mi olacagı belli degil; fakat hangi 2 li olursa olsun cok saglam olacagı kesin. Önlerinde Mehmet Topal ve Barış gibi 2 koşan, basan oyuncu olacak. Yani kadro olarak Steau dan cok üstünüz. Taraftar da maca cok ilgi gösterecektir, müthiş bir atmosfer olacaktır. Gol yemeden 1 farklı dahi kazansak turu gececegimizi düşünüyorum. Steau ya deplasmanda gol atarız cünkü. 2 Takımında avrupa tecrubesi üstdüzeyde. Çekişmeli mac olacak. Ben 1-0 yada 2-0 kazanacagımızı düşünüyorum. Allah utandırmasın..

gerrrard
10.Ağustos.2007, 05:49
Allah nasib ederse bu maçta Samiyende olacağım. Eski açıkta yerim hazır. Çok gol kaçırma korkum var ama umarım olmaz.

Revolution
10.Ağustos.2007, 06:17
Eğer Nonda aynı performansı gösterirse maç 0-0 biter bence.Romanya'da Ümit olursa 0-1 alırız.

Onurap
10.Ağustos.2007, 06:36
Nonda iyi oynuyor bence bu maçta şanssızlığını kıracak..

hp-fm-gs
10.Ağustos.2007, 07:07
Bir şekilde alırız, iyi bir skorla gideriz deplasmana inşallah..

deniz.91
10.Ağustos.2007, 07:07
Bu maça kesin gözüyle bakılmamalı gs hazlk maçlarında çok iyi değildi açıkçası inşallah avantajlı bir skor elde derler

Onurap
10.Ağustos.2007, 19:30
Mça büyük ihtimal 11 ile çıkıcaz kewell ve lincoln tamamen iyileşmiş maçta oynayacaklar..

-------------------De santcis-------------------

Sabri--------Meira--------Servet-------H.balta

Arda-------Ayhan----------M.topal........Kewell

--------------------- Lincoln----------------------

---------------------Nonda-----------------------

King_91
10.Ağustos.2007, 21:27
Mça büyük ihtimal 11 ile çıkıcaz kewell ve lincoln tamamen iyileşmiş maçta oynayacaklar..

-------------------De santcis-------------------

Sabri--------Meira--------Servet-------H.balta

Arda-------Ayhan----------M.topal........Kewell

--------------------- Lincoln----------------------

---------------------Nonda-----------------------

zaten lincoln kewell ikilisi sakat olmadığı sürece bu kadroyla oynayacağız her maç bence ayhan hariç . barışı kesemez bence ayhan . ayrıca barış hazırlık maçlarında müthişti barış kesin oynar . zaten hazırlık maçında attığı tekmeden sonra hocanın da gözünden düşmüş olabilir . ayhan - barış değişikliğiyle yapılmış kadro süper olur .

PesimiSTyLa
10.Ağustos.2007, 22:39
Barış'ın yeri garanti. Ayhan oynamaz o kadroda.

King_91
11.Ağustos.2007, 00:26
lincoln gerçek lincoln'u herkes gorecek gibisinden laflar söylemiş ender oynadığı maçlardan önce söylediği gibi . allah sonumuzu hayır etsin :D

RaSenGan
11.Ağustos.2007, 02:26
Kewell ve Lincoln oynarsa sorun yok :p Yalnız Steaua ligte 3 maç yapmış.Kondüsyon olarak bizden daha üstünler.3 maçta 6 puan toplamışlar ligte.Bizde Ümit Karan'ın oynamaması üzücü fakat Nonda Hazırlık maçlarında yaptığı hatalardan ders almıştır ve bu maçta Ümit Karan'ı aratmaz bence.

Varonil
11.Ağustos.2007, 03:50
Romanya futbolu son yıllarda büyük sükse yaptı.Bükreş ekiplerinden Steua ve Dinamo Avrupa'da başarılı yıllar geçirdiler.Fakat Galatasaray da Avrupa'ya kendini tekrar hatırlatmak,2000'deki başarılarını tekrar yaşamak istiyor.Bu yüzden bu maç Şampiyonlar Ligi 3.ön elemedeki en keyifli maçlardan biri olacak.

Galatasaray'lı taraftarların takımın gol atamama konusundaki sıkıntılarını anlıyorum.Fakat bu bir Şampiyonlar Ligi maçı,mutlaka motivasyon daha farklı olur.Nonda atar,olmazsa Arda atar,olmazsa Kewell atar o da olmassa Lincoln atar :)

Galatasaray işi Sami Yen'de bitirir,fakat aksi bir kaza olursa Bükreş'teki rövanş kabusa dönüşebilir.Ben yinede Galatasaray'ın bu maçı 2-0 kazanacağını düşünüyorum.Temsilcimize yürekten başarılar dilerim.

Revolution
11.Ağustos.2007, 05:07
Lincoln bu maçı götürdü,götürdü,götüremedi taraftardaki değeri de kalmaz bence..Lincoln'ün bu maç ağırlığını koyması lazım.

Emurafu
11.Ağustos.2007, 06:11
Maç günü bilet kalmayabilir...Baya kombine satıldı.Çok az sayıda mı ne bilet satılacakmış..Kombinelerin nerdeyse 15,20.000'ni buldugu söyleniyor..Koreografi yapılma ihtimali varmış:)

Fenerbahce maçı 22:00'de Futbol smartta
Galatasaray maçı 21:30'da Dsporda

Deplasmandaki maçımız geçenseneki leverkusen maçından daha zor olacak..

Revolution
11.Ağustos.2007, 06:58
Koreografi yapılacaksa Yeni Açık'a alayım biletimi. (: Tam cepheden görüyorsun koreografiyi.:)Ben yarın 11'de kalırsa alırım biletimi Yeni Açık üstte.Beyler kalır heralde değil mi bilet?

Nedvedmania
11.Ağustos.2007, 18:49
Biletler çıktığı gibi bitebilir. Allah'dan bizim kombinemiz var Eski Açıkta :)

Revolution
11.Ağustos.2007, 18:59
Bitmiş zaten biletler.11'de gittiğimde Yeni Açık Üst ve Eski Açık bitmişti.Yeni Açık altta bayağı azdı.Bir dahaki maça artık.

Nedvedmania
11.Ağustos.2007, 19:09
He birde şeyvar. Stadın etrafında satılıyor (karaborsa değil). Küçük klübelerde satılıyor Üstündede hangi tribüne satıldığı yazıyor.

Ben GS TV den bilet kazanmıştım . GS STOREnin önünde stand açılacaktır 5 de gelip alabilirsiniz diye mesaj geldi. Gittim 5 de gittim 7 ye kadar bekledim içeri felan sordum şimdi açılır felan dediler. Taa klüp binasına gittim (ordan içeri girmek çok güzel bir duygu :) ) ordada açtılar kapandı dedi . Ben anlamadım nasıl olduğunu neyse ya dedim gittim klübeden aldım :)

Yani maç saatinde bile oluyor orda bilet

sakary Ali
11.Ağustos.2007, 19:50
gol yemden kazanırsa GS turu geçer

barahir
11.Ağustos.2007, 20:13
Maçı Fransız hakem Laurent Duhamel yönetecek

MaTRaKaN
11.Ağustos.2007, 20:54
Şampiyonlar Ligi´nde Steaua Bükreş ile karşılaşacak Galatasaray´da şanssızlıklar bitmek bilmiyor. Bursaspor maçında Ümit Karan´ın sakatlanmasının ardından bugün de Meira ile Yaser sakatlandı.

Artık antreman yapmayalım bence o hale geldik çünkü...

PesimiSTyLa
11.Ağustos.2007, 21:08
2 si de görev verilirse oynayabilecek durumda.

DeNiZ_1903
11.Ağustos.2007, 21:48
Kondisyon eksikliği yüzünden farklı bir skor çıkabilir ortaya gerçi Galatasaray da hazırlık maçları yaptı ama net bir tahmin yapmak zor..

Emurafu
11.Ağustos.2007, 22:15
Eski açık bitmiş şuan,Yeni açık üst ve alt kaldı.numaralı yok zateni,Bir de kapalı kalmış:)Saat 15 gibi biletler biter

EreN
11.Ağustos.2007, 22:34
Romanyalı yakın bir arkadaşımla konuşurken Steaua aynı sizin fenerbahçe gibi son zamanlarda çok güçlü dedi bana. Dinamo'lu kendisi. Bu eşleşmeyi sordum Steaua çok güçlü bir ekip ve Galatasarayı yenerse süpriz olmaz dedi. Biraz araştırdım bende ve kadroları gerçekten ortalamanın üstüne çıkmış eskiye göre. Ama hala GS'den güçsüzler. Zor bir rakip yine de.

Revolution
12.Ağustos.2007, 17:42
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/becali001.jpg

"Dünya'nın sonu değil"

Romanya Hükümeti tarafından şike ve teşvik iddiasıyla soruşturulan Steaua Bükreş Başkanı Becali, çar***ı açıklamalarda bulundu. Galatasarayımız ile oynanacak maç öncesi bir hayli temkinli konuşan deneyimli futbol adamı, “Uzun yıllardır bu işin içindeyim. Yüksek gerilimli maçları gerçekten çok iyi bilirim. Bu da onlardan biri olacak. Şampiyonlar Ligi elbette güzel ama, sonuçta Galatasaray ile oynuyoruz. Elenip UEFA’ya gidersek de dünyanın sonu olmaz, hayata küsmeyiz” ifadesini kullandı.
Yayın ihalesine rekor ücret
Becali sözlerini, “Bu işten trajedi çıkarmaya gerek yok. Çünkü şu ana kadarki futbol yaşantımız da gayet güzel oldu” diye sürdürdü. Bu arada, Galatasarayımız ile Steaua Bükreş arasında oynanacak iki maçın yayın ihalesi, Romanya’da rekor bir bedelle Antenna 1’in oldu. Normalde bu tip iki karşılaşma için en fazla 200 bin Euro ödenmesi gündeme gelirken, Antenna 1’in İstanbul’daki mücadeleye 200 bin, Bükreş’teki sınava ise tam 400 bin Euro ödeyeceği öğrenildi.
Kaynak: Fanatik

Kaynak fanatik olduğundan ne kadar doğrudur bilinemez. :D

deniz.91
12.Ağustos.2007, 17:58
Gsnin hazırlık maçlarındaki formsuzluğu beni düşündürüyor açıkçası inşallah birşey olmaz

a.arıcı-11
12.Ağustos.2007, 18:06
Resmi maçlar ile hazırlık maçlarının havası bir olmaz.Hatırlarsanız bizde Everton'u 5-0 yenmiştik ama ligin ilk iki maçında galip gelememiştik.Bence maçta Arda kendini gösterir ve yine maçı koparır diyorum.Galatasaray gol yemeden kazanırsa tur atlar kanımca.Yok gol yiğerek kazanırsa da ikinci maç bizim Sevilla maçı gibi adamı öldürür öldürür diriltir.:p

Maç günü bilet kalmayabilir...Baya kombine satıldı.Çok az sayıda mı ne bilet satılacakmış..Kombinelerin nerdeyse 15,20.000'ni buldugu söyleniyor..Koreografi yapılma ihtimali varmış:)

Galatasaray bu sene 20 000 kombine mi sattı?Zaten stad kapasitesi 25 000 kişi,20 000 kombine biraz abartılı gelmiyormu sana da?

BlackEagle19o3
12.Ağustos.2007, 21:00
Dün bir arkadaşım kombine satışlarının 12-13 bin civarı olduğunu söylemişti.Emurafu yanılıyor sanırım...

PesimiSTyLa
12.Ağustos.2007, 21:28
Eşi benzeri yok!

Cim Bom bugüne kadar Devler Ligi´nde tam 9 kez elemeye katıldı; bu turlarda elenmek bir yana yenilgi yüzü bile görmedi. Rakibi Steaua ise 10´da 5 yapabildi.
12.8.2008

Sözde ‘seribaşı’ ama deneyimsiz
Steaua Bükreş ile Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray, ‘seribaşı’ statüsündeki rakibine göre çok daha deneyimli, çok daha başarılı. Cim Bom, bugüne kadar tam 9 kez Devler Ligi’nde ön elemeye katıldı ve Sarı-Kırmızılılar, bu turlarda elenmek bir yana, mağlubiyet yüzü bile görmeden gruplara kalmayı bildi. Hem de rakip kim olursa olsun... Öyle ki, Aslan’ın ilk kurbanı 1993-1994 sezonunda İngiliz devi Manchester United oldu.

Avrupa karneleri oldukça zayıf
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi elemelerindeki bu müthiş performansının yanında Steaua Bükreş’in karnesi oldukça zayıf kalıyor. Rumen temsilcisi daha önce 10 kez eleme turlarına katıldı. Bu turlarda sadece Servette, Brugge, Salzburg, S. Liege ve Bate’yi safı dışı bırakabilen Steaua; Monaco, PSG, Panathinaikos, Dinamo Kiev ve Rosenborg karşısında ise tutunamadan Avrupa’ya veda etti.

Aslıhan ÇİL/Çağrı DAVRAN

GALATASARAY’IN DEVLER LİGİ ÖN ELEME KARNESİ

http://www.resimupload.us/out.php?i=55180_1.jpg

İnşAllah 9 da 9, 10 da 10 olacak. Güveniyoruz Aslanlarımıza.

RaSenGan
12.Ağustos.2007, 21:31
Vay be.Bende ilk kez öğrendim.9'da 9.:)

EreN
12.Ağustos.2007, 21:40
zaten sponsorlara 4 bin kombine verildi bu sene. birde 17 bin kombine satarsan stad kapasitesini aşmış olursun.
toplam sponsorlar dahil 12 bin kombine satıldı büyük ihtimalle.

Sir FRD
12.Ağustos.2007, 21:48
Gs erken bir gol yemezse yener ama yerse işi çok zor

erdemzorer10
12.Ağustos.2007, 22:20
Skibbe'nin 9 bankosu
Teknik direktörümüz Skibbe kafasındaki 11'i şekillendirdi

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında çarşamba Steaua Bükreş ile Ali Sami Yen'de zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Galatasarayımızın yeni teknik patronu Michael Skibbe, sahaya süreceği 11'i kafasında büyük ölçüde belirledi. Alman teknik adamımızın kalede ve savunmanın sağında ise hangi oyunculara forma vereceği konusunda kararsız kaldığı öğrenildi.

Hazırlık maçlarında oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla henüz lige hazır olmadığını gösteren Galatasarayımız, ilk resmi maçını çarşamba günü Steaua Bükreş'le oynayacak. Şampiyonlar Ligi'ne girerek kasasına 10 milyon Euro'yu koymak isteyen Sarı-Kırmızılılarımız, bu karşılaşmaya büyük önem veriyor. Teknik Direktörümüz Michael Skibbe, son antrenmanlarda taktik çalışması üzerinde duruyor. Alman teknik adamımızın, ilk 11'de oynatmayı düşündüğü 9 ismi kafasında belirlediği ifade edildi. Savunmanın göbeğinde Meira ve Servet Çetin'i oynatacak olan genç hocamız, savunmanın solunu ise Hakan Balta'ya verecek. Orta sahayı Hasan Şaş, Ayhan Akman, Mehmet Topal, Lincoln ve Arda Turan 5'lisinden oluşturacak olan Skibbe, forvette ise Nonda'ya forma verecek.

Skibbe'nin son yapılan çift kale maçlarda Aykut Erçetin ve De Sanctis'e görev vermesi dikkat çekiyor. Yeni transfer olan De Sanctis'in henüz hazır olmaması sebebiyle Skibbe'nin geçen yıl da başarılı bir peformans sergileyen Aykut'u oynatmaya sıcak baktığı belirtildi. Kalede olduğu gibi savunmanın sağında da taktik antrenmanlarda zaman zaman Barış Özbek zaman zaman da Sabri Sarıoğlu dönüşümlü olarak forma giyiyor. Özellikle Sabri'nin savunmada açıklar vermesi sebebiyle Alman teknik adamın Barış'ı oynatmaya daha yakın olduğu ifade edildi.

Kaynak: Zaman

eldeki kadroyla çıkılabilecek en doğru 11 bence..belki ayhanın yerine barışı koyarak sabriyi sağ beke alabilir ..çünkü skibbe barış a resmen yer arıyor hazırlık kampının açık ara en iyisiydi..

Revolution
13.Ağustos.2007, 03:39
İnşAllah Barış sağ bek oynamaz.Sağ bek oynayınca çok açık veriyor orada.Sağ bekte Sabri,orta sahada Barış,M.Topal,Arda,Lincoln,Aydın Forvet:Nonda(Yaser) gayet iyi olur..

Emurafu
13.Ağustos.2007, 04:19
Yaser sanırım ilkonbirde baslayacak..Gstvde gördüm..As oyuncularla aynı formayı giymişdi:D..Yabancılardan sadece Meira,Nonda,Lincoln olacak sanırım..Sag tarafta Hasan şaş falanda olabilir..

King_91
13.Ağustos.2007, 04:22
barışı sağ bekte harcamayalım . sabri iyi kötü öğrendi o mevkiyi . şu kadro iyidir bence aykut-meira,servet(emre),balta,sabri-barış,topal,arda,ayhan,lincoln-nonda eldeki en iyi kadro bu sanırım

ozgur.sener51
13.Ağustos.2007, 15:59
kewell da oynuyormuş arkadaşlar. ayhanın yaptıklarını inkar edemem fakat kewell daha faydalı olacaktır.

PesimiSTyLa
13.Ağustos.2007, 20:52
kewell da oynuyormuş arkadaşlar. ayhanın yaptıklarını inkar edemem fakat kewell daha faydalı olacaktır.

Kewell oynayamayacak dendi ?

klasgs
13.Ağustos.2007, 22:28
Kewell yok, Meira belki

Galatasarayımız salı günü Ali Sami Yen Stadı'nda yaptığı idmanla bu geceki maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı kırmızılı ekibimizde, Ümit, Orkun, Linderoth, Aydın, Mehmet Güven, Uğur ve Serkan'ın tedavileri devam ederken, Kewell'ın karşılaşmaya yetişmeyeceği açıklandı. Son idmana çıkmayan Meira'nın da soğuk algınlığı olduğu açıklandı. Skibbe, forvette Nonda'ya 11'de şans verecek. Sakatlığı geçen Lincoln de Alman hocanın bu geceki en büyük kozu olacak. Kaynak: Sabah

Cyzio
14.Ağustos.2007, 02:28
Maçı uydudan hangi kanal veriyor?

PesimiSTyLa
14.Ağustos.2007, 02:33
D-Spor verecek macı.

Cyzio
14.Ağustos.2007, 02:37
D-Spor verecek macı.

D-Smart, D-Spor biliyorum ama imkanımız yok onu izlemeye şöyle uyduda veren yabancı bi kanal var mı?

PesimiSTyLa
14.Ağustos.2007, 02:55
Antena 1 kanalı verecekmiş. Rumen TV si sanırım.
kanalın frekansi
12723 H
MPEG-2 27500 3/4 intelsat uydusu

Universal
14.Ağustos.2007, 02:56
D-Smart, D-Spor biliyorum ama imkanımız yok onu izlemeye şöyle uyduda veren yabancı bi kanal var mı?

Rumen kanallarında izleyebilirsiniz. Hangi Rumen kanalı veriyor bilmiyorum. Ama şu var, uyduda ki maçı yayınlayacak Rumen kanalı maç saati boyunca şifreli yayın olarak gözükecek ve maçı yayınlatmayacak. Bunu bütün maçlarda uyguluyorlar.

Burak Duran
14.Ağustos.2007, 04:03
kadro baya dusundurucu..
aykut
emre g.-servet-emre a.-hakan
topal-meira
arda-sas
lincoln
nonda

artik hayirlisi demekten baska bisi kalmiyor

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 04:14
Sakat kadro kesinlikle, Skibbe kimbilir ne planlıyor ?

Allah yardımcımız olsun..

El Comandante
14.Ağustos.2007, 04:17
Kendi sahamizdaki maca böyle defansif kadroyla cikmak mantikli degil.

GodfatheR
14.Ağustos.2007, 04:19
Bence pek defansif bir kadro değil Skibbe elde ne varsa onu kullanıyor.

Universal
14.Ağustos.2007, 04:22
Maça alt oynayacakken direkt 1 oynamışım. Hadi bastır Cimbom. :D Daha az para alacaz, güzel oran düştü. :)

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 04:24
Bu maça alt basmıştım ama şu şekilde bu da zor görünüyor. Kapanırsak biteriz..

Addolorato
14.Ağustos.2007, 04:28
1-1 biter ;) romanyada işi bitiririz :)

Universal
14.Ağustos.2007, 04:35
Aykut, yapma bunu ya. Hadi Cimbom devirirsin Rumenleri... Maç 1-1 bitmesin biterse orada Rumenler 0-0 bitirir.

GodfatheR
14.Ağustos.2007, 04:37
Ah Aykut Ah.Spikerin dediği gibi bütün kredisini yedi Aykut.

PesimiSTyLa
14.Ağustos.2007, 04:38
Aykut bu yapılır mı ya ? Bu çok kötü oldu. İşimiz bu dakikadan sonra cok cok zor maalesef.

Aşk-ı Şehir
14.Ağustos.2007, 04:41
Aykut'un kredisi tamamiyle bitti. Psikolojik anlamda bayağı çökmüş anlaşılan. Galatasaray'ın işi çok zor. Hayırlısı bakalım.

KaF KeF
Maçı çevirir Galatasaray..:)

El Barto
Radyodan dinleyen ve link verebilecek olan var mı?

eGowiCh
14.Ağustos.2007, 04:42
Aykut nasıl bir gol yedi, biraz anlatır mısınız? Belli ki hatalı bir gol yemiş.

Aşk-ı Şehir
14.Ağustos.2007, 04:43
2-0 oldu. Daha 13.dakika da bitti Galatasaray'ın işi. Şimdiden geçmiş olsun.

PesimiSTyLa
14.Ağustos.2007, 04:43
2 oldu. Bitti bu mac

El Barto
14.Ağustos.2007, 04:46
Neuchatel maçlarını unutmadık daha ;)

uAsamet91
14.Ağustos.2007, 04:48
Kadroyu gördüğümde deliye döndüm.Yenilelim skibbe gitsin bu kadar kabiliyetsiz bi adam getirilmez takımın başına.

Aşk-ı Şehir
Neuchatel maçlarını unutmadık daha ;)

Abi Neuchatel maçıyla bu maç çok farklı. Daha 13.dakikada evinde 2-0 yenik duruma düşmek çok çok zor bir durum. Artı, streside cabası...

Şimdi bana inat 3-2 yener Galatasaray... :D

ThersoN
hepimize geçmiş olsun

deniz.91
Bu Skibbeden bi halt olmaz yakın arkadaşlarıma bunu demiştim ama burda hiç demeiştim dediklerim çıkıyor

El Barto
14.Ağustos.2007, 04:49
Durun daha yahu 70 dk. var hemen t.d. gönderdiniz.

uAsamet91
14.Ağustos.2007, 04:49
Nonda atti.Ateşler umarım takımı.

ForsakeN
14.Ağustos.2007, 04:50
Oh Hadi GS. Sakin kalabilirsek bir gol daha bulabilirz.

Aşk-ı Şehir
14.Ağustos.2007, 04:50
Şimdi bana inat 3-2 yener Galatasaray...

Dediğim anda 2-1 oldu. :n:

uAsamet91
14.Ağustos.2007, 04:51
Durun daha yahu 70 dk. var hemen t.d. gönderdiniz.

Tr'ye gelen en kötü t.d lerden birisi. Takım maçı kazanırsa büyük ihtimal taraftar desteğiyle kazanır.2 gol yedik 5 atmak lazım

Aykan19o3
14.Ağustos.2007, 04:52
Nonda'nın golü çok iyi oldu takım ateşlendi..

El Barto
14.Ağustos.2007, 04:53
İlk yarı bitmeden 2-2 olursa 5-2 de olur merak etmeyin. :)

Aşk-ı Şehir
14.Ağustos.2007, 04:53
Tr'ye gelen en kötü t.d lerden birisi. Takım maçı kazanırsa büyük ihtimal taraftar desteğiyle kazanır.2 gol yedik 5 atmak lazım

Daha lig başlamadan bu kanıya nasıl vardın merak ediyorum açıkçası...

deniz.91
14.Ağustos.2007, 04:54
Maçı redyo veriyomu

uAsamet91
14.Ağustos.2007, 04:55
Bu hazirlik maclarındada böyLeydi hiç bi oyun anlayışı bi mantalite yok basit bi teknik diröktör.

LadroN
14.Ağustos.2007, 04:55
arkadaşım ole degil o sistem deplasman golune bakmak için atılan gollerin eşit olması lazım yanı diyelim burdaki maç 4-2 ordaki maç 0-0 bitti biz atıyoz turu ama atılan goller eşit olur yani burdaki maç 22 ordaki maç 11 ozaman onlar çıkar daha herşey bitmesi ama 2 gol bizim için dez avataj

Aşk-ı Şehir
14.Ağustos.2007, 04:56
arkadaşım ole degil o sistem deplasman golune bakmak için atılan gollerin eşit olması lazım yanı diyelim burdaki maç 4-2 ordaki maç 0-0 bitti biz atıyoz turu ama atılan goller eşit olur yani burdaki maç 22 ordaki maç 11 ozaman onlar çıkar daha herşey bitmesi ama 2 gol bizim için dez avataj

Bu cevap kime yahu tam anlayamadım?

Maksic
14.Ağustos.2007, 04:57
Radyospor'dan dinleyebilirsiniz.

PesimiSTyLa
14.Ağustos.2007, 04:58
İlk yarı bitmeden 2-2 yi bulursak bu macı alırız, 2-1 biterse ilk yarı işimiz zor olur. Stadda taraftar susmuyor, hakemin düdüğü duyulmuyor. sag bek de emre tercihi cok cok kötü bir tercih.

LadroN
14.Ağustos.2007, 05:05
Bu cevap kime yahu tam anlayamadım?
2 gol yediğimiz için 5 gol atmmmız gerekn arkadaş kardeşim:D

uAsamet91
14.Ağustos.2007, 05:06
5 gol atarsak turu geçme şansı yakalarız dedim.3-2 yensende bişey olmaz.

El Barto
14.Ağustos.2007, 05:08
Yalnız spiker hakeme saymaya başlamış işler cidden iyi gitmiyor demek ki. :)

Maksic
14.Ağustos.2007, 05:12
Lincoln'ün %100'lük penaltısı verilmemiş spikere göre Hasan Şaş ve Nicolita sarı kart gördüler...

Emurafu
14.Ağustos.2007, 05:22
Mehmet topal çok yanlız kalıyor..İki Emre'de oyundan cıkması lazım..Ayhan ve Barış'ın oyuna girmesi lazım..Rakip takım çok faul yapıyor..Hakemde bunlara göz yumuyor..Vermedigi penaltıda var..Hakem bence hızımı kesiyor..Şimidilik durum böyle..Ama kesinlikle Ayhan Ve barış girmesi lazım..Meirayı'da stopere çekmek lazım..

PesimiSTyLa
14.Ağustos.2007, 05:25
Lincoln un pozisyonu penaltıydı vermedi hakem. Onu gec ortasahada pas yapamıyoruz. Adamlar 3 pasda geciyorlar biz 1. pasda kaptırıyoruz. Sag bek de Emre nasıl denenirr böyle bir macta anlamak güç. Burdan cevirmemiz cok zor. 2. yarının baslarında gol bulursak cok iyi olur aksi takdirde işimiz aşırı zor olur.

Revolution
14.Ağustos.2007, 05:26
Böyle kötü bir kadroyu ilk defa görüyorum..Top yapamıyoruz.Bu hakemi Allah bildiği gibi yapsın bu kadar da taraf olunduğu gösterilmez ki yuh diyorum.

Maksic
14.Ağustos.2007, 05:26
Yaser yedek mi bilmiyorum ama Yaseri alıp çift forvet oynamak lazım benim fikrime göre böyle daha iyi olur Nonda'nın yükü hafifler

ThersoN
14.Ağustos.2007, 05:27
tempoyu buldugumuz anda ilk yarı bitti ikinci yarıda bozulmamamız lazım..

deniz.91
14.Ağustos.2007, 05:33
Servet Emre Günöör Meira Hakan Balyta Emre aşık nasıl bir sistem acaba

Nedvedmania
14.Ağustos.2007, 05:35
böyle hakem görmedim ya .Ali aydın yönetse daha iyi yönetir :mad: adam bide sadece 3dk uzatma verdi :mad:İkinci yarı alıcaz maçı :mad:

Maksic
14.Ağustos.2007, 05:36
Barış Özbek oyunda Mehmet Topal yok...

PesimiSTyLa
14.Ağustos.2007, 05:37
Emre - Servet - Emre A. - Hakan
------- Topal - Meira --------

garydelgadov
14.Ağustos.2007, 05:37
Bu nedir yahu avrupada döküLüyoruz fenerde 2 oLdu...:(

El Barto
14.Ağustos.2007, 05:39
2-2 Nonda :)

Maksic
14.Ağustos.2007, 05:39
Goooooooooooooollll Nonda!!

ThersoN
14.Ağustos.2007, 05:40
Nonda show devam ediyor

garydelgadov
14.Ağustos.2007, 05:40
noda nonda nodaaa !:)

PesimiSTyLa
14.Ağustos.2007, 05:43
Nonda coştu . Calım falan atmaya basladı :D Allah'ım yardım et kazanalım su macı.

batuhanry
14.Ağustos.2007, 05:46
Haydi aslanlarım ya! Alacağız bu maçı, alacağız!

deniz.91
14.Ağustos.2007, 05:47
Burda 3 2 alsan orda yine geçer steau onlar armut toplamıyo heralde gsnin 4 olması lazım en az

garydelgadov
14.Ağustos.2007, 05:49
51' 3. gole çok yaklaştık ancak Nonda ile Hasan Şaş arasındaki anlaşmazlık bizi mutlak bir üçüncü golden etti.
en az 4-2 gerekiyor evet.

Nedvedmania
14.Ağustos.2007, 05:49
Biz 2. maçı alırız bu maçıda 3-2 alıcaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ah be kaçtı 3. gol

Maksic
14.Ağustos.2007, 06:10
Hasan Şaş çıktı oyuna Erhan Şentürk girdi haydi Erhan!

ThersoN
14.Ağustos.2007, 06:11
Erhan oyunda, Skibbe'nin göz bebeği

LaigLeNoiR
14.Ağustos.2007, 06:14
Haydi Cimbom bir gol bulalım şimdi bir de son dakikada bu iş tamamdır...

a.arıcı-11
14.Ağustos.2007, 06:20
Umarım Galatasaray yine son dakikaların takımı olduğunu gösterirde şu maçı en azından 3-2 alır.Ama ne kadar yeterli bir skor olur o ayrı mevzu.

batuhanry
14.Ağustos.2007, 06:22
Hepimize geçmiş olsun şimdiden...

ThersoN
14.Ağustos.2007, 06:27
hakemin performansını hiç beğenmedim

garydelgadov
14.Ağustos.2007, 06:27
maç bitti:2-2
böyLe oLmamaLıydı GaLatasaray !

ThersoN
14.Ağustos.2007, 06:28
ha 0-0 ha 2-2 hiç birşey değişmez, herşey romanyadaki maça kaldı, evet böyle olmamalıydı

zemlinskis
14.Ağustos.2007, 06:28
Skibbe'ye şimdiden istifa!!!!!!!!!!!!

deniz.91
14.Ağustos.2007, 06:30
Romanyda Steau bırakmaz üzgünüm:(

uAsamet91
14.Ağustos.2007, 06:34
Zkibbenin bu maçta çıkarıdıgı kadroyu çıkarmaması lazım Romanya'da imkansız deil romanyada galip gelmek kaleye de santicsin koruması kanısındayım.Geçmiş olsun hepimize.

REsist JuvE11
14.Ağustos.2007, 06:34
biz bu turu geçeriz..rahat olun

PesimiSTyLa
14.Ağustos.2007, 06:35
2-0 geriye düştük , yenilmememiz güzel ama 2-2 de kötü bir skor. Skibbe ye hep şüphe ile yaklastım, bu macta maalesef cok garip işler yaptı. 2-2 bitmesi turu rakibe yakınlastrdı. Bu arada Steau da cok ahım sahım bir takım degil; fakat bizden daha hazır oldukları için avantajlı skoru elde ettiler. he orada yenemez miyiz Steau yu ? Yenebiliriz; fakat işimiz cok zor olacak. Önümüzde 2 hafta gibi bir süre var. Tüm bu hatalardan ders alıp, en iyi sekilde hazırlanmalıyız.

Benim yine de umudum var. Yenilmemiş olmamız iyi en azından. Umarım geceriz bu turu.

İsildur
14.Ağustos.2007, 06:35
Her ne kadar tur deplasmanada kalsa Galatasarayımızın şu anki durumunu düşündüğümüzde sonucun iyi olduğu kanısındayım.2 Hafta GS için iyi bir süre.Herşey daha iyi olacak renktaşlarım...

garydelgadov
14.Ağustos.2007, 06:36
BiLdiğim kadarıyLa kampın en iyisi oLan barış yerine hasan iLginç oLmuş.

deniz.91
14.Ağustos.2007, 06:36
Skibbenin yerine Abdullah Avcıyı tek geçerdim ben olsam

REsist JuvE11
14.Ağustos.2007, 06:38
yav daha ilk maçtan skibbe yi darağacına koymuşsunuz..bence bugün tek hatası vardı..o da aykut a güvenmek..ama canınızı sıkmayın..alıcaz

Maksic
14.Ağustos.2007, 06:38
Durun yahu hemen öfkenizi kusmayın 2-2'lik skor elbette iyi değil ama hele bi elenelimde sonra Skibbe'yi yollarsınız..

metaLwrath
14.Ağustos.2007, 06:40
böyle bir diziliş-böyle bir oyun...buneya
emrenin sağda ne işi var ? :uzgun:
meira neden defansın önünde ? adammı kalmadı oraya koyacak

işimiz çok zor.. :icon_confused:

UlquioRRa
Kalede Aykut, Ön Liberoda Meira, kanatta Hasan, sağ bekde Emre. Galiba Skibbe elenmemiz için elinden geleni yaptı. Süper Kupa maçını da kaybedersek, Adnan Polat bileti keser.

Ayrıca, Aykut'a güvenmemek gerektiğini bugün herkes öğrenmiş oldu. Aykut'a güvenenlerin yanıldığı görmek çok sevindirici.:D

gerrrard
Goodbye Champions League. Welcome Uefa...

Emurafu
14.Ağustos.2007, 06:44
Durun yahu hemen istifaya başlamıssınız..
Ayhan,Topal,Barış üçlüsü kesin oynaması lazımdı..Ayhan bugün nasıl oynamadı hayret ettim:).Miera yinede iyi oynadı..Yanlız 2.maçta stoper oynaması lazım..Çünkü deplasmanda top yapmak lazım...2.maçta benimde umudum yok ama hiç belliolmaz..Biz Türkler her zaman zoru basarırız..

metaLwrath
14.Ağustos.2007, 06:45
Kalede Aykut, Ön Liberoda Meira, kanatta Hasan, sağ bekde Emre. Galiba Skibbe elenmemiz için elinden geleni yaptı. Süper Kupa maçını da kaybedersek, Adnan Polat bileti keser.

Ayrıca, Aykut'a güvenmemek gerektiğini bugün herkes öğrenmiş oldu. Aykut'a güvenenlerin yanıldığı görmek çok sevindirici.

kesinlikle katılıyorum

aykut'un yaptığı hata neydi öyle ya.. :S

Alicanfmfan
14.Ağustos.2007, 07:16
Aykut un ne kadar kabiliyetsiz bir kaleci ve gol olduktan sonra topa sonradan ucutugunu anlamısızdır.Ah Mondi Ah..

Gene bir umut var herşey bitmiş degil Skibbe yi de tebrik ederim 2 stoperden ön libero çıkardı Bu Almanların huyu herhalde pff
Biz Romanya'da istesek 5 atarız 5 . Arda'm gene döktürdü.Penaltımızı vermedi FRANSIZ hakem.Türk takımlarının huyu oldu galiba Gol yemeden gol atamıyoruz.turu geçeriz

Onurap
14.Ağustos.2007, 07:19

Ayrıca, Aykut'a güvenmemek gerektiğini bugün herkes öğrenmiş oldu. Aykut'a güvenenlerin yanıldığı görmek çok sevindirici.:D

alakası yok bir kalecininin iyi olup olmadığı böyle ölçülmez yoksa cech de en kötü kaleci senin mantığına göre..Arda ve nonda hariç gerisini çöpe at gitsin..tur imkansız orda en az 2-3 farkl yeniliriz..

Alicanfmfan
14.Ağustos.2007, 07:21
alakası yok bir kalecininin iyi olup olmadığı böyle ölçülmez yoksa cech de en kötü kaleci senin mantığına göre..Arda ve nonda hariç gerisini çöpe at gitsin..tur imkansız orda en az 2-3 farkl yeniliriz..

Bi maçlar ölçülmez diosun geçen sezonun biyonik adamını serveti attın çöpe , yada barısı düşüncelere yaklasırken biraz sende düşün

Universal
14.Ağustos.2007, 07:33
Skibbe, zamanında da söyledi. Hazır değiliz, ligde maç oynamamız gerekiyor. Dediği ne yazıkki gerçekleşti. Galatasaray hazır olmaması bu maçta galibiyet alamamalarında önemli bir etken oldu.

Aykut maça başlamadan önce korkuyordu. Çünkü; yapacağı hatada taraftardan tepki alacağını biliyordu. Bu korkusu gerçekleşti ve hatalı bir gol yiyerek taraftardan tepkisini stadda aldı. Belki bu kaleci konusu bütün yaz konuşulması Aykut'u hataya zorladı.

Galatasaray hiç olmassa pes etmedi ve maçı iki gol atarak berabere bitirdi. Galatasaray umarım hazırlanır ve turu geçecek skoru deplasmanda elde eder.

metaLwrath
14.Ağustos.2007, 07:40
bu maçlardaki dikkatimi çeken en büyük şey :u:

İki takımda ezeli rakibi mağlup olduğunda üzüldü-Gol attığında sevindi..Beraber üzüldük beraber sevindik..

İşte olması gereken de bu be .. :tur:

Mirza
14.Ağustos.2007, 07:42
Galatasaray tur'u geçecektir. Bugün Skibbe'nin hataları başroldeydi. Bek olmayan bir oyuncudan bek yarattı. Stoperden ön libero yarattı ve Hasan Şaş'ın performansının ne olacağı belliydi onu çok geç çıkarttı.
Ben inanıyorum Galatasaray deplasmanda yenecek ve turu geçecektir.

BlackEagle19o3
14.Ağustos.2007, 07:44
Skibbe maçı Galatasaray'a kazandırmadı ve az kalsın da kaybettiriyordu.Gs tur avantajını büyük ölçüde kaybetti.Orda ipler Steau'nun elidne olacak ama yine de Galatasaray güçlü takım.Tur için şanslar %60 Rumen ekibinden yana bence...

Universal
14.Ağustos.2007, 07:55
Skibbe maçı Galatasaray'a kazandırmadı ve az kalsın da kaybettiriyordu.Gs tur avantajını büyük ölçüde kaybetti.Orda ipler Steau'nun elidne olacak ama yine de Galatasaray güçlü takım.Tur için şanslar %60 Rumen ekibinden yana bence...

Katılıyorum. Rakibe beraberlik ve galibiyet ihtimalini vermişsiniz. Geriye sadece kazanma ihtimalimiz kalmış. Bu yüzden Steaua'nın turu geçme oranı daha yüksek geriyorum ve %70 olarak bakıyorum. Galatasaray kazanmsı için topu rakibin sahasına yıkacak. Kalece yeni transfer olacak ve Nonda'nın yanıda başka bir forvet oynatılması gerekecek. Umarım Galatasaray turu geçer.

KanaKe
14.Ağustos.2007, 07:58
Lincoln cok zayif bir fizige sahip mac boyunca bir cok faul yapildi kendisine fakat her pozisyonda yerdeydi.. Galatasaray sonuna kadar mücadele etti bence galibiyetide hakettiler ayrica Lincoln'ün düsürüldügü pozisyon kesinlikle penaltiydi..

GodfatheR
14.Ağustos.2007, 07:58
Galatasaray kötü bir skor aldı.Ama hiçbir şey bitmiş değil.Bükreş'in çok hızlı ve teknik golcüleri var Dayro Moreno,Nicolita bunlar çok hızlı forvetler defansın arkasına çok rahat kaçabilirler.Bu yüzden GS'ın sabırlı ve çok dikkatli olması lazım.Benim bildiğim kadarıyla Bükreş'in sahası çok bozuk,zemin çok bozuk bunu çok iyi avantaja çeviren bir takım.Yani iş zor ama imkansız değil.

barahir
14.Ağustos.2007, 08:10
Galatasaray maçın son bölümlerinde bastırması gerekirken nerdeyse hiçbişi yapamadı.. Tabi sezon başındayız ve henüz hazır olmamalarının çok payı var bunda..

Ancak Steaua galibiyeti kaçırdı diyebilirim.. Üzülerek söylüyorum ki Galatasaray'ın işi orda çok çok çok zor..

fmsmyrna
14.Ağustos.2007, 08:12
Üzücü bir skor ama bence Galatasaray orda bir galibiyet alıp turu geçecek.

Nocna Mora
14.Ağustos.2007, 08:51
Galatasaray maça Skibbe'nin kötü taktiğiyle yani doldur-boşalt taktiğiyle başladı. Galatasaray'da Lincoln-Arda gibi teknik oyuncular varken bu tamamen yanlış bir taktikti. İlk yarının sonlarına doğru Lincoln-Arda üzerinden kısa paslarla oynamaya başladık ve etkisini gördük; İkinci yarıda tamamen kısa ve dik paslarla oynayan bir Galatasaray vardı. İkinci yarının başındaki oyunumuzu maçın geneline yayabilseydik kesinlikle fark atardık.... Arkadaşlar bir kaç konuya daha değinmek istiyorum;

1- Hakem maçı katletti diyebilirim...
2- Arda kendini çok geliştirmiş, kondisonu buna bağlı olarakta hızı artmış....
3-Mehmet Topal baskı karşısında hiç bir şey yapamadı. Bu maçta onun yerine Ayhan ve ya Barış gibi çift yönlü bir oyuncu daha iyi olabilirdi..

gerrrard
14.Ağustos.2007, 08:57
Aykut'un hatası bi kere sakız çiynemek. Sakız çiynerken oynarsan çok rahat olursun...

Nocna Mora
14.Ağustos.2007, 09:04
Ne alakası var Oliver Kahn, Taffarel vs. kalecilerde şapka takıyorlar ama hiçbir etkisi olmuyor :)

ShevAnil
14.Ağustos.2007, 09:07
Şapka ve Sakız Bravo Süper Kıyaslama... Herneyse Maçta Hiç birşey Yapmadık, Yapamadık Sanki Biz Deplasmandaydık.. Neyseki Arda'nın Tek Başına Çırpınışı Takımı Belli bir Sürelerde Şahlandırdı ve Skoru Eşitledik.. Bu Futbolla Orda Fark Yeriz Bi Güzel Eleniriz, Ayrıca Belirtmeden Geçemiyeceğim Bu Takımda Oynuyacak 1 Forvet Bile Yokmu? Erhan Şentürk'emi Kaldık?

Nocna Mora
14.Ağustos.2007, 09:09
Erhan Şentürk'ü Skibbe büyük bir hataya düşerek sağ kanat olarak oyuna aldı ama Erhan daha çok AMC gibi oynadı ve maçın son 15 dk'sı oyundan düştük

gerrrard
14.Ağustos.2007, 09:17
Ne alakası var Oliver Kahn, Taffarel vs. kalecilerde şapka takıyorlar ama hiçbir etkisi olmuyor :)

Yahu ne alakası var. Şapkayla özel bi hareket yapmıyosunki. Ama hem çiyneyip hemde oyuna odaklanamazsın. Bi dene bakayım bi yanda sakız çiynerken bi yanda topa uçabilir misin, hamle yapabilir misin?

Nocna Mora
14.Ağustos.2007, 09:27
Haklı olabilirsiniz ama ben katılmıyorum neyse kapatalım bu konuyu ve maçı konuşlaım :)

eGowiCh
14.Ağustos.2007, 09:29
Benim anlamadığım böylesine kritik bir maçta sen ne diye oyuna Erhan Şentürk'ü alırsın, adamın daha ilk tecrübesi, ilk maçı, resmen hem takımını hem futbolcunu harcıyorsun. Skibbe'ye Cevat Güler'in yardımı lazım takım kurma konusunda.

GReeN BeReT
14.Ağustos.2007, 10:22
"Dizilişte hata yapmadım"

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Steaua Bükreş maçında, daha önce resmi maç oynamamanın sıkıntısını yaşadıklarını, ancak rövanşta çok daha formda olacaklarını söyledi.
Michael Skibbe, ilk 15-20 dakikada rakipten 2 gol yedikleri maçın kendileri için iyi geçtiğini söyleyemeyeceğini belirterek, ''Gollerden sonra toparlandık. Özellikle Lincoln ve Arda ile birçok fırsat ele geçirdik ve Nonda bize beraberliği getiren 2 golü sağladı. İkinci yarının ortalarına doğru, bizim şimdiye kadar sadece hazırlık maçları yaptığımız belli olmaya başladı. Sakatlıktan çıkan arkadaşlarımızın, 90 dakika boyunca üst düzey maça hazır olamayacağını gördük. Son 15 dakikada yorgunluğumuz iyice belli oldu. Rövanşta çok daha formda olacağımızdan eminim, çünkü arada Süper Kupa ve lig maçı oynayacağız. Skor bu haliyle Steaua Bükreş için avantaj gibi görünüyor. Turu geçmek için yapmamız gereken çok şey var'' diye konuştu.
Basın mensuplarının, hazırlık maçlarında oynamayan Emre Güngör'e neden şans verdiğini sorması üzerine, Emre'nin kendisine verilen defans görevini yerine getirdiğini vurgulayan Alman teknik adam, şunları söyledi:
''İlk 15 dakikada hatalar yapmış olabilir, ama sonra görevini yaptı. Sağ bacak üst adalesinde sorunu oldu. Emre sakatlığını atlattıktan sonra çok iyi hazırlandı ve çalıştı. O yüzden oynattım. Bükreş'in çok iyi hücumcularına karşı sağlam bir defans kurmak istedik. Meira'nın Almanya'da orta sahada iyi oynadığını biliyorduk. Uğur'un sakatlanmasından sonra bizim gerçek defansçı sağ bekimiz olmadı. Sabri daha çok ileride oynama özelliklerine sahip bir oyuncu. O yüzden Emre Güngör'ü orada kullandık.''
Skibbe, yedikleri ilk golü Aykut'un şansızlığından, ikinci golü de uzun taç atışından yediklerini kaydederek, ''Bu gollerden sonra defansta sorun göremedim. Daha sonra orta saha iyi iş yaptı ki çok pozisyon yaşadık. Bu akşam şanssız olduğumuzu da söylememiz gerek. Rövanşta Ümit ile Nonda'yı kullanmak isterim. Hazırlık maçlarında bunu yaptık zaten'' dedi.
''DİZİLİŞTE HATA YAPMADIM''
Dizilişte hata yapmadığını düşündüğünü kaydeden Skibe, ancak yedikleri 2 golde hatalı olduklarını söyledi. Alman çalıştırıcı,''Ama 2-0'dan 2-2 yapmak güzel bir şey. İyi bir iş çıkardığımızı ve ileride çok daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. Ayrıca bu akşam taraftarımız çok iyi iş başardı. Hücuma yönelik oyuncularımız ve golcülerimizden eksiğimiz var. Ümit Karan yok, Kewell hazır değil. Gelecek maç onların da hazır olacağını düşünüyorum. Daha iyi olacağımızdan eminim'' diyerek sözlerini tamamladı.

14.08.2008

Kaynak : AA

Lacatus: "Kazanabilirdik"
Steaua Bükreş takımının teknik direktörü Marius Lacatus, Galatasaray karşısında maçı kazanma şansları bulunduğunu, ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

İki gol attıktan sonra topu çok uzun süre kalelerinden uzak tutamadıklarını kaydeden Lacatus, ''Böylece ev sahibi takıma gol atabilme fırsatı verdik. Bazı fırsatları değerlendirdiler ve gol buldular. Maalesef ikinci yarıda kazandığımız pozisyonları iyi değerlendiremedik. Rövanş maçına kadar eksikleri tamamlamamız gerekiyor. Bunu fark ettik. Bir sonraki maçta gerekli skoru elde edebileceğimizi umuyoruz. Kazanma şansımız vardı, ama olmadı. Bunun için üzülüyoruz'' dedi.

Lacatus, rövanşta çok iyi oynamak zorunda olduklarını belirterek, ''Çünkü karşımızda tecrübeli ve çok iyi oyunculara sahip bir takım var ve çok da hırslılar. Bizim için tur atlamak önemli. İkinci maçta savunmaya yönelik, ya da bekleyerek oynamayacağız. Bir ya da birkaç gol atmayı istiyoruz'' diye konuştu.

Skibbe'nin hazırlık maçlarına göre beklemediği 3 yeni oyuncuyla maça çıktığını dile getiren Lacatus, Lincoln'ün penaltı pozisyonu için de ''Bunu iyi göremedim, ama hakem her pozisyonda aynı yorumu getirdi. Ayrıca maçta Nonda kırmızı kart görmeliydi'' diyerek sözlerini tamamladı.

14.08.2008

Aykut: "Özür diliyorum"
Steaua Bükreş karşısında Galatasaray'ın yediği ilk golde, uzaklaştırmak istediği topu rakibe nişanlayan kaleci Aykut, bu hatasından ötürü özür diledi.
Olmaması gereken bir gol yediğini dile getirerek takımından ve camiasından özür dilediğini kaydeden Aykut, ''Tek bir pas hatası yaptım ve gol oldu. Herkesin başına gelebilecek bir şey'' dedi.

Aykut, rakiplerini deplasmanda yenerek Şampiyonlar Ligi'ne kalacaklarına inandığını söyledi.

Bu arada, sarı-kırmızılı takımın yeni transferlerinden Meira, karşılaşmayla ilgili olarak, ''Çok zor bir maçtı. Bugün beklediğimiz kadar güçlü değildik. Şampiyonlar Ligi'ne kalma yolunda hala büyük şansımız olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu.

14.08.2008

tnrr
14.Ağustos.2007, 12:11
Yahu ne alakası var. Şapkayla özel bi hareket yapmıyosunki. Ama hem çiyneyip hemde oyuna odaklanamazsın. Bi dene bakayım bi yanda sakız çiynerken bi yanda topa uçabilir misin, hamle yapabilir misin?
Sakız çiğnemek bence bir kaleci için problem teşkil etmez. Kalecilerin en büyük sorunu konsantrasyondur sakız çiğnemek bence insanın konsantrasyonunu olumlu etkiler...

eXcitinG
14.Ağustos.2007, 16:13
GaLatasaray işini hayLi zorLaştırdı. DepLasmanda GaLatasarayın en büyük kozu daha büyük takım oLması oLacak. Gerçek bir büyük takım gibi oynar ise zorLansada turu geçmesini biLecektir. Steau hiçte yabana atıLmayacak bir takım.

GaLatasaray a şimdiden depLasmanda başarıLar.

a.arıcı-11
14.Ağustos.2007, 17:30
Galatasaray işini çok zora soktu.Kimin nerde oynadığı belli olmayan yap-boz gibi bir takımın Şampiyonlar Liginde başarılı olması çok zor olacaktır.4.torbada olduğunuda düşünürsek gruplardan UEFA'ya gitmesi bile zor olur.Belkide bu turda elenmesi daha hayırlı olur.UEFA'da nispeten daha zayıf rakiplere karşı alacağı olumlu sonuçlarla ülkemize daha çok puan kazandırır.

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 17:40
Bu kadar olumsuzluklar üst üsteyken maç çevirdik, bu güzel. Ancak 2. maç hem doğru tercih hem "KONSANTRASYON" hem de biraz şans gerekecek. Benim umudum az olsa da var, takımıma ne olursa olsun güveniyorum.

Ayrıca; bir takım bu kadar kolay harcanmaz. Biz tam kondisyonla, doğru teknik ve taktikle bu maçta bu skoru almadık. Eksikler vardı ve Skibbe'nin hatasından doğan taktiksel hatalar bu sonucu getirdi. Herkes hata yapabilir, telafisi önemlidir. 2. maçta böyle bir çılgınlık kesinlikle olmayacaktır..

Diğer takım taraftarlarının tepkisi olabildiğine ağır olmuş zaten, art niyetli düşünenler bile görülüyor açıkça. Ancak Galatasaray taraftarı kendine gelip, takımına sahip çıkmalıdır..

Revolution
14.Ağustos.2007, 17:55
Aykut bir hata yaptı diye yiyin Aykut'u yiyin ama unutmayın ki geçen sene buraya gelmemizdeki en büyük paylardan biri de Aykunt'undu.Aykut'a güvenim tam benim.O topun gidip de adama çarpması büyük şanssızlıktı.Ben Skibbe'ye ne desem onu bilmiyorum..4 stoperle çıkardı takımı ya.2. maçta tam kadroyla doğru düzgün bir taktikle çıkarsak Steaua'da hiçbir şey yok.Ben de iyi bir takım sanıyordum.

Universal
14.Ağustos.2007, 17:55

Bu kadar olur?

İtalya liglerinde bütün maçlar gündüz oynanıyor(derbi ve birkaç maç hariç). Burada oynayan kaleciler güneşten etkilenmemek için hep şapka takıyorlar ve hiçbir yan etkisi yok. O kaleciye ait bir özellik şapka takıpda hatalı gol yemenin ne alakası var?

Zaten Futbol'da sakız yasak olmalı. Bir ters darbede oyuncunun boğazında kalarak boğulmasına sebep olabilir.

Revolution
14.Ağustos.2007, 17:59

Böyle bir saçmalığı ilk kez senden duyuyorum kusura bakma Gökay abi.Ben de kaç yıldır basketbol oynuyorum ve bilerek maçlarda sakız çiğnerim..Sakız çiğnerken blok koyup,3lük attığımı falan da çok iyi hatırlıyorum.Küçücük sakıza odaklanmayın.

eXcitinG
14.Ağustos.2007, 18:02
Tamam bu sakız oLayınada son verin. Birşeyi uzattımı uzatıyorsunuz artık.

ShevAnil
14.Ağustos.2007, 18:02
İşimizin Çok Çok Zor Olduğuna falan İnanmıyorum, Doğru Bölgelerin Doğru Oyuncularıyla Oynarsak Orada Gol Bile Yemeden Yeneriz Bu Rumenleri

Nedvedmania
14.Ağustos.2007, 18:08
Ben anlamıyorum neden avrupadaki hermaçta bize böyle hakemler çıkıyor. Maçın hakkı beraberlik olsa tamam birşey demem ama hakem yüzünden kaybetmek (bana göre bu skor kaybetmekdir)insana çok koyuyor.

Aykut bence hatasını uçarak telafi etti. Gerçekten çok fotojenik uçtu :) Sadece ilk yarıyı izleyebildim çünkü 2. yarıda fenere geçtiler :)
Steau nun taraftarını kutlamak lazım tabi onun yanında bizim polisleride kutlamak lazım o stada 50 tane meşalenin girmesine nasıl izin veriyorsun ?

İnşallah rövanşta alırız.

Skibbe'ye şimdiden istifa!!!!!!!!!!!!Bir maça göre ne kaleci ne futbolcu nede td takımdan atılmaya çağırılır. sizin görüşünüze göre bakarsak dünyada bir tane futbolcu bir takımda 1 sene boyunca kalamaz.Ozaman maradona da penaltıyı kaçırdığında takımdan atılsaydı.Koskoca bir maradona nasıl penaltıyı kaleye tutturamaz demi ? Her futbolcunun yada td nin kötü bir günü yada bir hatası olur oda bugündü.Her kul hata yapar.

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 18:18

Bu kadar olur !

Bit Pazarı bölümünün yıldızı yine iş başında. Helal olsun. Bir kişi ancak bu kadar kolay ve çabuk harcanabilir..

Aykut bence hatasını uçarak telafi etti. Gerçekten çok fotojenik uçtu

Komik olma arkadaşım.

Böyle bir maçta 2 tane gol yemişsin, ikisine de müdahele etme gibi bir derdin yok. Yıllardır beklenen Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını neredeyse 0'lara düşürüyorsun ve işler bu haldeyken yaptığın güzel bir kurtarış var. Bu hiçkimsenin umrunda olmaz. Buna "telafi" denmez..

King_Theoden
14.Ağustos.2007, 18:38
Arkadaşlar daha 1 resmi maç oynadık bazılarımız hemen ipi çekmiş bu kadar acımasız olmayın yahu :D Ben bir Galatasaray taraftarı olarak 2-2 lik skora o kadar üzülmedim 2-0 dan oyunu çevirebilmekte bir marifet sonuçta. 3-2 de bitirebilirdik ama şunu unutmayalım karşımızdaki takımda iyi bir takım, bence deplasmanda yenip turu da geçebiliriz 2-0 dan sonra skoru korumaya çalıştılar 2 gol yediler şimdi deplasmanda da büyük ihtimalle en azından berabere kalmak için oynayacaklar yani gene yenebiliriz. Bizde her an oyunu değiştirebilecek oyuncu sayısı onlardan fazla. Ama elensek bile medyadaki skoryazarları gibi yapmayalım bence en azından bir süre sabretmek lazım :D

ShevAnil
14.Ağustos.2007, 18:44
Maç İçerisinde Taraftarın Aykut'a Moral vermek Yerine Islıklaması Aykut'u Oyundan İyice Düşürdü... Birkez Daha Gördük ki bu Takıma Tecrübeli Kaleci Lazımdı Bu Kaleciyi Aldık ama CL Maçında Oynatmadık Saçma Bir Durum :)

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 18:45
Maçı çevirmemiz bile başlı başına bir tedirginlik yaratacak onlarda ve yukarıdaki abimin dediği gibi yenmek için olmayacaklar sahada. Ayrıca şunu da görmemiz lazım ; biz bir sürü olumsuzluğa rağmen yenilmedik, berabere kaldık ki ben bekliyordum açıkçası böyle birşeyi..

2. maç için umudum kesinlikle en az bu maç kadar var, takımıma güveniyorum. Diğer G. Saray'lı arkadaşlarında böyle düşünmesi gerekir. Bir maçla yerden yere vurulacak kadar düşmedik biz, büyük takımız. Herkes vurabilir, herkes kötüyü görebilir ama takımın kendi taraftarıda bunu yaparsa o zaman sorun vardır..

Onurap
14.Ağustos.2007, 18:55
Yahu bu adam tribünden kombine mi aldı en önemli maçta yok..

http://img73.imageshack.us/img73/4628/capture1se7.jpg (http://imageshack.us)

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 18:59
Yahu bu adam tribünden kombine mi aldı en önemli maçta yok..

http://img73.imageshack.us/img73/4628/capture1se7.jpg (http://imageshack.us)

Kewell sakat değil miydi ? :confused:

Onurap
14.Ağustos.2007, 19:01
Avrupa maçlarına hep kötü başlıyoruz geçen seneki sion leverkusen vs..Sonra toparlanıyoruz ama atı alan üsküdarı değil edirneyi geçiğ sınıra çıkıyor..Ordada aynı şey olması çok yüksek ilk 20 dakikada gol veya goller yemezsek ben inanıyorumki şansımız var..(dünkü maçın sinirinden sonra daha mantıklı düşünebiliyorum :p)

De sanctis

Sabri---------Meira---------Servet--------------H.Balta

-------------------M.Topal(Barış ya da Ayhan)------------------------

Aydın----------------------------------------------Arda

------------------------Lincoln-------------------------------------

--------------------------Nonda----------------------------------

Bu 11 ile çıksak daha iyi olurdu..

Kewell sakat değil miydi ?

sorunda o yaa..Hep sakat..Oynamadıktan sonra maradonayı getirsen nefarkeder..

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 19:07
Bence çift forvet oynamamız lazım..

De Sanctis

Sabri
Meira
Servet
Hakan B.

Barış
Mehmet[Ayhan]
Lincoln
Arda

Nonda
Ümit K.

gerrrard
14.Ağustos.2007, 19:26
Böyle bir saçmalığı ilk kez senden duyuyorum kusura bakma Gökay abi.Ben de kaç yıldır basketbol oynuyorum ve bilerek maçlarda sakız çiğnerim..Sakız çiğnerken blok koyup,3lük attığımı falan da çok iyi hatırlıyorum.Küçücük sakıza odaklanmayın.

Fazla uzatmayalımda basketbolla futbol aynı şeyler değil be kaanali. :)

UlquioRRa
14.Ağustos.2007, 19:48
Ben anlamıyorum neden avrupadaki hermaçta bize böyle hakemler çıkıyor. Maçın hakkı beraberlik olsa tamam birşey demem ama hakem yüzünden kaybetmek (bana göre bu skor kaybetmekdir)insana çok koyuyor.

Aykut bence hatasını uçarak telafi etti. Gerçekten çok fotojenik uçtu :) Sadece ilk yarıyı izleyebildim çünkü 2. yarıda fenere geçtiler :)
Steau nun taraftarını kutlamak lazım tabi onun yanında bizim polisleride kutlamak lazım o stada 50 tane meşalenin girmesine nasıl izin veriyorsun ?

İnşallah rövanşta alırız.

Bir maça göre ne kaleci ne futbolcu nede td takımdan atılmaya çağırılır. sizin görüşünüze göre bakarsak dünyada bir tane futbolcu bir takımda 1 sene boyunca kalamaz.Ozaman maradona da penaltıyı kaçırdığında takımdan atılsaydı.Koskoca bir maradona nasıl penaltıyı kaleye tutturamaz demi ? Her futbolcunun yada td nin kötü bir günü yada bir hatası olur oda bugündü.Her kul hata yapar.

Arkadaşlar daha 1 resmi maç oynadık bazılarımız hemen ipi çekmiş bu kadar acımasız olmayın yahu :D Ben bir Galatasaray taraftarı olarak 2-2 lik skora o kadar üzülmedim 2-0 dan oyunu çevirebilmekte bir marifet sonuçta. 3-2 de bitirebilirdik ama şunu unutmayalım karşımızdaki takımda iyi bir takım, bence deplasmanda yenip turu da geçebiliriz 2-0 dan sonra skoru korumaya çalıştılar 2 gol yediler şimdi deplasmanda da büyük ihtimalle en azından berabere kalmak için oynayacaklar yani gene yenebiliriz. Bizde her an oyunu değiştirebilecek oyuncu sayısı onlardan fazla. Ama elensek bile medyadaki skoryazarları gibi yapmayalım bence en azından bir süre sabretmek lazım :D

O kadroyla maça çıkmak hata olarak kabul edemez. Biz Meira'yı stoper diye transfer etmedik mi? Ettik. De Sanctis'i kaleye 11'de oynayacak diye almadık mı? Aldık. Ön liberoda Ayhan, Linderoth, Barış gibi adamlarımız yok mu var? E Meira'yı orda ne diye oynatıyorsun ki? O bölgede oyuncumuz mu kalmamış? Bunu geçelim, geçen seneki ikiliyi bozup Servet'in yanına E. Aşık'ı aldın, E. Güngör'ü sağ beke koydun. Sağ bekte Sabri yok mu? Var. Bunlar hiç de hataya benzemiyor. Orada Kalli olsaydı daha da iyi kadro çıkarırdı. Egemen abi doğru dedi, Skibbe'nin Cevat Güler'den öğrenecek çok şeyi var.

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 19:51
O kadroyla maça çıkmak hata olarak kabul edemez. Biz Meira'yı stoper diye transfer etmedik mi? Ettik. De Sanctis'i kaleye 11'de oynayacak diye almadık mı? Aldık. Ön liberoda Ayhan, Linderoth, Barış gibi adamlarımız yok mu var? E Meira'yı orda ne diye oynatıyorsun ki? O bölgede oyuncumuz mu kalmamış? Bunu geçelim, geçen seneki ikiliyi bozup Servet'in yanına E. Aşık'ı aldın, E. Güngör'ü sağ beke koydun. Sağ bekte Sabri yok mu? Var. Bunlar hiç de hataya benzemiyor. Orada Kalli olsaydı daha da iyi kadro çıkarırdı. Egemen abi doğru dedi, Skibbe'nin Cevat Güler'den öğrenecek çok şeyi var.

Saydıklarının hepsi yapılan hatalar işte. Bu kadar karalamaya gerek yok, ha devam etmek istiyorsan buyur. Sonra da "iyi günde kötü günde" diye geçinirsin..

Nedvedmania
14.Ağustos.2007, 20:07
Devler Ligi elemelerinde hiç yenilmeyen Galatasaray, unvanını korudu.
14.8.2008

15 yıllık yenilmezlik
Daha önce 9 kez Şampiyonlar Ligi ön elemesinde sahne alan Galatasaray, saf dışı kalmak bir yana, yenilgi yüzü bile görmemişti. Buna karşın Steaua Bükreş karşısında kalesinde 2 şok gol görerek sarsılan Sarı-Kırmızılılar, pes etmeyerek mücadeleyi 2-2’ye getirmeyi başardı. Aslan böylece Devler Ligi ön elemelerindeki 15 yıllık yenilmezlik unvanını korumuş oldu. Forvet oyuncularında yaşanan gol sıkıntısı da, Kongolu yıldız Shabani Nonda’dan gelen iki golle sona erdi.

Sadece Manchester United
Şampiyonlar Ligi’ndeki ön elemeler göz önüne alındığında ilginç bir not daha göze çarpıyor. Cim Bom 15 sene boyunca eleme turlarının ilk ayağında sadece 1 kez berabere kaldı. O da 1993-1994 sezonunda Manchester United ile Old Trafford’da yapılan ve 3-3 sona eren mücadeleydi. Galatasaray, o maçın rövanşında İngiliz deviyle golsüz berabere kalarak gruplara yükselmiş, Devler Ligi’nde statü değişikliğine gidilmesine yol açmıştı.

Gheorghe Hagi'nin, Ali Sami Yen'e ayak basmasıyla tribünler yıkıldı... Taraftarlar, Cim Bom'a kupalar kazandıran efsane futbolcuya 'I love you Hagi' diye seslendi.
14.8.2008

Onun için de özeldi
Galatasaray'ın, Steaua Bükreş’le oynadığı maçı, her iki takımda da hem futbolcu hem de teknik adam olarak görev yapan Gheorghe Hagi de izledi. Sarı-Kırmızılı formayı giydiği dönemde 4 lig şampiyonluğunun yanı sıra UEFA ve Süper Kupa’nın kazanılmasında büyük pay sahibi olan Hagi’ye tribünler büyük sevgi gösterisinde bulundu. Rumen yıldız, Sami Yen’in çimlerine ayak bastığı anda seyirciler, efsane futbolcuya ‘I love you Hagi’ şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Dün Sarı-Kırmızılılar’ın sahada lider oyuncu eksikliğini yaşadığı anlarda Galatasaray taraftarları, Hagi’li günleri bir kez daha hatırladı. Sezonun ilk resmi maçına çıkan Cim Bom’a gönül verenler, 90 dakika boyunca desteklerini sürdürürken, bu sezon için yaptırılan turuncu formalara ilgi bir hayli fazlaydı. Seyircilerin büyük bir bölümünde, bu renkteki formaların ağırlıklı olması dikkat çekti.

Ve maçtan önce Emreye hazırlanan bir pankartla protesto yapıldı ve Hakan Şükür'e ise "Bu kalp seni unuturmu, Yerin hiçbir zaman dolmayacak Kral" pankartları yapıldı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tiplere dikkat :D
http://www.fmscreenshots.com/images/je6cszci508suu6xqdl9.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)

I love you Hagi
http://www.fmscreenshots.com/images/v5mi2fr1766jadvav4.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)

Ah şurda bi yumruk atsaydın ne rahatlardım be
http://www.fmscreenshots.com/images/tk2po4l3rf2z45443t5q.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)
http://www.fmscreenshots.com/images/a7mfqdtnk44gri76f0e.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)

http://www.fmscreenshots.com/images/q8noozs8u2yuh2tke6dp.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)

Herkez samiyeni özlemiş. Yüzlerdeki hafif gülümseme bunu gösteriyor. Bu gülümsemeyi yaşamak çok büyük bir duygu :)

http://www.fmscreenshots.com/images/dcuwxqudsj0rkpqiimsq.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)

Revolution
14.Ağustos.2007, 20:27
Fazla uzatmayalımda basketbolla futbol aynı şeyler değil be kaanali. :)

Ben de onun için basketbolu örnek verdim..Basketbol daha hızlı ve nerede ne olacağı belli olmayan bir oyundur.Refleksler çok önemlidir.Orada da Aykut'u engelleyen sakız olamaz.

King_91
14.Ağustos.2007, 20:31
dün çok hatalı bir kadroyla çıktık bence 2-0 dan sonra da en fazla 20 dakikalık bir periyotta toparlanmış gözüktük . son 15 dakikada bir gol daha yemememiz şansımızın eseri oldu . son 15 dakikada oyundan iyice düştük . skibbe de orta sahayı toparlayacak ayhanı sokmak yerine erhanı sokarak orta sahayı bomboş bıraktı . gençlere yer ver tamam ama bu maç o maç değil . neden kaleci istediğimiz de belli oldu sanırım .

Sirius Black
14.Ağustos.2007, 20:55

Yavaş... :)

Sekopej
14.Ağustos.2007, 21:15
Skibbe'ye mutlaka dışarıdan bir müdahele gelir ve Amerika'Yı yeniden keşfetmeyi bırakır. Meira'nın adını ilk yarı 2 defa duydum sanırım, bu adamı orta saha oynatma fikri kenarda Ayhan ve Barış dururken nereden aklına geldi acaba?

Burası Türkiye, Skibbe'ye bir uyarı gelir ve taşları yerli yerine koyar. Dün bu kadar kötüyken neredeyse kazanacaktı Galatasaray. Deplasmanda doğru tercihlerle ve daha hazır bir takımla kazanmaması için bir neden göremiyorum.

King_Theoden
14.Ağustos.2007, 21:51
Biz asla pes etmemeliyiz Galatasaraylılık bunu gerektirir. Daha önce milan, Real madrid maçlarını hatırlayın sonuçta karşımızdaki takımda zaafları olan bir ekip . Biz umutlu olacağız inatçı olacağız ki takımda umutlu ve inatçı oynasın. İkinci bir husus sonuçta ne olursa olsun inanmalıyız takıma. Ben ilk Portekiz maçında bu foruma girip o sinirle bir şeyler yazmıştım sonraki maçlarda kendimde milli takımla ilgili o söylediklerimden utanmıştım. Bu galatasaray içinde geçerli bence daha sonra pişmanlık duyabileceğiniz şeyler yazmayın :D

eXcitinG
14.Ağustos.2007, 21:53
Meira asıL oLarak oynadığı mevki ÖnLibero dur. Daha sonra ALmanya da Stuttgart ta Savunma da oynamaya başLadı ve orada daha başarıLı oLdu. Meira savunma için aLınmış oLabiLir ama o mevkinin de yabancısı değiL. Hoca nerede görev verirse oynicaksın kardeşim madem profesyoneL futboLcusun. BöyLe önemLi maçLarda yok o orda oynamazmış yok mevkisi değiLmiş oLmaz. KaLeciysen forvet biLe oynatıLsan çıkıcaksın goLü atıcaksın. Yoksa böyLe seyrederiz sadece TV den maçLarı.

Zaten yıLLardır bu yüzden başarısız oLuyoruz. Herşeye bahanemiz hazır.

Onurap
14.Ağustos.2007, 21:58
Arda'dan ilginç uyarı

G.Saray'da Steaua Bükreş maçında sergilenen futbol tehlike sinyalleri verirken, Arda'dan ilginç bir uyarı geldi: "Herkesin biraz daha sorumluluk alması gerekli"

Arda Turan maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Karşılaşma berabere bittiğine göre, orada kazanırsak turu geçeceğiz demektir. Yapılmayacak bir şey değil. Bunun için oynayacağız ama herkesin biraz daha sorumluluk alması gerekiyor. Aykut ağabeye de yüklenmeyi gerektiren herhangi bir şey yok. Sonuçta futbol hatalar oyunu. Biz her zaman Aykut Ağabeyin yanındayız. Ben mucizelerin olduğu maçlarda da bulundum. Mucizeye bile gerek yok. Sadece bir galibiyete ihtiyacımız var" dedi.

2 tane arda olsaydı dün alabilirdik maçı..

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 22:06
Avrupalılar mevkisi olmasa bile bir oyuncuyu farklı yerde oynattığı için mi başarılı oluyor ? Onlar hata yapmıyorlar herhalde, yada biz göremiyoruz..

ultraslanerdem
14.Ağustos.2007, 22:09
Neyse artık. Deplasmanda kesin alırız gözüyle bakıyorum...

eXcitinG
14.Ağustos.2007, 22:13
AvrupaLıLar çatır çatır soL oyuncudan sağ oyuncu yaratıyorLAr. Savunma oyuncusundan önLibero yaratıyorLar. Forvetten orta saha yaratıyorLar. Duruma göre oyuncusuna sen şurada oynayacaksın dedikLerinde adamLAr çıkıyor takır takır oynuyor.

Tutupta sen Meira yı savunursam ben güLerim. Adam orda oynayamazmış. Peh adamın zaten asıL mevkisi orası, oynayacak. NasıL oynamıyor. Meira neden savunmada oynarken topu oyuna iyi sokuyor, biLindik savunma adamLarına göre neden daha teknik bir yapısı var ?

Eğer GaLatasaray bunLarı bahane ederek rövanş maçına hazırLanır, bu maçtan dersLer çıkarmaz ise depLasmanda hüzünLü bir sonuç oLur ki bunu hiçbirimiz istemeyiz.

eGowiCh
14.Ağustos.2007, 23:01
De Sanctis neden bu maçta oynamadı? Onu anlayamadım, bir sakatlığı falan mı var?

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 23:04
De Sanctis neden bu maçta oynamadı? Onu anlayamadım, bir sakatlığı falan mı var?

Kondisyon olarak mevcut takımdan daha gerideymiş sanırım, öyle duymuştum..

barahir
14.Ağustos.2007, 23:06
Henüz takıma uyum sağlamadığı ve antreman eksiği olduğunu söle skibbe

El Comandante
14.Ağustos.2007, 23:08
Maca Skibbenin yanlis tercihleri,Aykutun beceriksizligi yüzünden kötü basladik.Sonradan taraftarlarin destegiyle takim toparlandi ve skoru esitlemeyi bbasardik.Demek istedigim Steau öyle ahim sahim,yenemeyecegimiz bir takim degil.Bi kivilcimda nasil toparladigimiz ortada,onlardan daha iyi oynadigimiz ortada.Yeter ki futbolcular maca iyi konsantre olsunlar,Skibbe de fantezi yapmasin.

Benim ümidim var,biz onlari yenip turu gececegiz.

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 23:11
Biz doğru sistem ve oyuncu seçimlerinin yanısıra futbolcularımızın yüreğinden yoksunduk dün, özellikle ilk 15-20 dk..

Ama buna rağmen zoru başarıp maç çevirdik. Steaua öyle ahım şahım bir takım olmasa bile maç çevirmek kolay değildir, netice de futbolcularımız yoruldular..

İkinci maç için bu hataların olmayacağına neredeyse eminim ve gerçek Galatasaray orada turu geçecektir. İnanıyorum..

metaLwrath
14.Ağustos.2007, 23:38
Skibbe'nin hataları var fakat gördüğüm şey takımın oturmamış olmasıydı..
ama ne olursa olsun Galatasaray büyük takım, deplasmanda Steau Bükreş'i yenemeyecek kadar aciz değil yahu.Biz ne deplasmanlar gördük.. :icon_cool:

ayrıca O Steau'nun teknik direktörüne'de uyuz oldum.Bakalım yenilince neler söyliycek :)

UlquioRRa
14.Ağustos.2007, 23:51
AvrupaLıLar çatır çatır soL oyuncudan sağ oyuncu yaratıyorLAr. Savunma oyuncusundan önLibero yaratıyorLar. Forvetten orta saha yaratıyorLar. Duruma göre oyuncusuna sen şurada oynayacaksın dedikLerinde adamLAr çıkıyor takır takır oynuyor.

Tutupta sen Meira yı savunursam ben güLerim. Adam orda oynayamazmış. Peh adamın zaten asıL mevkisi orası, oynayacak. NasıL oynamıyor. Meira neden savunmada oynarken topu oyuna iyi sokuyor, biLindik savunma adamLarına göre neden daha teknik bir yapısı var ?

Eğer GaLatasaray bunLarı bahane ederek rövanş maçına hazırLanır, bu maçtan dersLer çıkarmaz ise depLasmanda hüzünLü bir sonuç oLur ki bunu hiçbirimiz istemeyiz.

Çok doğru diyorsun da abi stoperden sağ bek yaratmaya ne gerek var ki? Sağda Sabri var Uğur var. Adam mı eksik ki Emre Güngör'ü sağ bek yapıyorsun?

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 23:53
Uğur sakattı ama Sabri'nin neden oynamadığını bende anlamış değilim..

SiR ToMaSRoSiCkY1
15.Ağustos.2007, 00:24
Tek kelimeyle hakem tam bir fiyaskoydu.

BlackEagle19o3
15.Ağustos.2007, 00:45
2. maç bence 1-1 bitecek.Turu rumenler geçecek.Deplasmanda kazanmak zor olur; ancak erken bi gol bulursa Galatasaray roller değişebilir...

eXcitinG
15.Ağustos.2007, 01:03
2. maç bence 1-1 bitecek.Turu rumenler geçecek.Deplasmanda kazanmak zor olur; ancak erken bi gol bulursa Galatasaray roller değişebilir...

Ağzını ayrı aç Kerem :)

Belgorth
15.Ağustos.2007, 02:26
Hoca nerede görev verirse oynicaksın kardeşim madem profesyoneL futboLcusun. BöyLe önemLi maçLarda yok o orda oynamazmış yok mevkisi değiLmiş oLmaz. KaLeciysen forvet biLe oynatıLsan çıkıcaksın goLü atıcaksın.

Yok canım, bu kadar da abartmayalım. Tamam futbolcu nerede oynarsa oynasın maksimum verimle oynamak için çaba sarfetmelidir ama bunun da bir sınırı var. Neden Galatasaray günlerdir iyi bir golcü arıyor? Arda'yı adapte etseydik o zaman oraya, ne yetenek eksiği var ne hırs ne de mentalite. Ama kabul etmek gerekir ki gol atmak farklı bir beceridir. Jardel ya da günümüzde Suazo tabiri caizse leblebi gibi gol atan adamlar ama ikisi de yetenek olarak Arda'nın tırnağı olamazlar, diğer yandan Arda'da ne yaparsa yapsın onlar kadar iyi bir golcü olamaz. Ayrıca oynadığın mevkiye alışmak diye bir şey de var. Yıllarca stoper oynadıysan, aslen ön libero olsan dahi artık stopersindir, aklın hep top kesmededir öncelikli olarak, atak kesmede değil, oyun kurmada değil. Sıkıntı da buradan başladı zaten Meira'da bence, aklında hep top kesmek vardı ama kendi kendine "top kesmemeliyim atak kesmeliyim" diye hatırlattı ve bunu yaptıkça kendini durdurdu. Evet bir oyuncu başka mevkiye adapte edilebilir ancak bu ne bir maçta gerçekleşir ne de böyle bir maçta denenir. Benim hep korkum Skibbe'nin yapacağı atraktif, şova yönelik hareketlerdi ki bu farklı mevki durumu bu korkularımın her ikisini de karşılıyor. Dediğim gibi, böyle şeyler yapılabilir, hazırlık maçlarında, lig maçlarında yaparsın, insanlar yine acımasızca eleştirir ama hazırlaık maçları zaten bunun içindir, lig maçları da telafi edilebilir. Sadece 2 maçta tamam ya da devam diyeceğin bir durumda yapılmaz, bunu yapmak intihardır. Ben bunu yaparak biraz rahatladığını düşünüyorum Skibbe'nin "Denedim ve tutmadı" diyip ikinci maça çok daha akıllıca bir kadroyla çıkacaktır.

metaLwrath
15.Ağustos.2007, 06:36
Yok canım, bu kadar da abartmayalım. Tamam futbolcu nerede oynarsa oynasın maksimum verimle oynamak için çaba sarfetmelidir ama bunun da bir sınırı var. Neden Galatasaray günlerdir iyi bir golcü arıyor? Arda'yı adapte etseydik o zaman oraya, ne yetenek eksiği var ne hırs ne de mentalite. Ama kabul etmek gerekir ki gol atmak farklı bir beceridir. Jardel ya da günümüzde Suazo tabiri caizse leblebi gibi gol atan adamlar ama ikisi de yetenek olarak Arda'nın tırnağı olamazlar, diğer yandan Arda'da ne yaparsa yapsın onlar kadar iyi bir golcü olamaz. Ayrıca oynadığın mevkiye alışmak diye bir şey de var. Yıllarca stoper oynadıysan, aslen ön libero olsan dahi artık stopersindir, aklın hep top kesmededir öncelikli olarak, atak kesmede değil, oyun kurmada değil. Sıkıntı da buradan başladı zaten Meira'da bence, aklında hep top kesmek vardı ama kendi kendine "top kesmemeliyim atak kesmeliyim" diye hatırlattı ve bunu yaptıkça kendini durdurdu. Evet bir oyuncu başka mevkiye adapte edilebilir ancak bu ne bir maçta gerçekleşir ne de böyle bir maçta denenir. Benim hep korkum Skibbe'nin yapacağı atraktif, şova yönelik hareketlerdi ki bu farklı mevki durumu bu korkularımın her ikisini de karşılıyor. Dediğim gibi, böyle şeyler yapılabilir, hazırlık maçlarında, lig maçlarında yaparsın, insanlar yine acımasızca eleştirir ama hazırlaık maçları zaten bunun içindir, lig maçları da telafi edilebilir. Sadece 2 maçta tamam ya da devam diyeceğin bir durumda yapılmaz, bunu yapmak intihardır. Ben bunu yaparak biraz rahatladığını düşünüyorum Skibbe'nin "Denedim ve tutmadı" diyip ikinci maça çok daha akıllıca bir kadroyla çıkacaktır.

Tam düşündüklerimi yazmışsın Belgorth .çok doğru-fena doğru--acayip doğru :)

Nedvedmania
15.Ağustos.2007, 18:13
bu arada Steau nun td si rıdvan dilmene çok benziyor :D

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 01:50
Evet 2-2 lik skor 2.maçın deplasmanda oynanacağını göz önünde bulundurursak çok kötü bir skor ama bu skorun 2-0 dan gelinerek elde edildiğini düşünürsek fena bir skor değil.Olaya bardak felsefesinden yaklaşıyorum..:)

Maçın tekrarınını Nonda'nın golüne kadar seyretme imkanım oldu.Açıkcası Aykut'un yaşadığı olayda şansızlığı başrol oynamış.Top gidip adamın kafasına çarpmasa böyle olmazdı.Taraftarın golden sonra tepki göstermesi Aykut'a zaten baya gündemde olan kaleciler yeterli mi yetersiz mi tartışmasından dolayı muhtemelen yıpranan Aykut'u bitirme aşamasına getirdi bence.Ne olursa olsun sen o an oyuncuna destek olacaksın.Tepkini göstereceksen maçtan sonra göster.Bundan sonra Aykut kaleye geçtiğinde daha çok stres altında olacak.Tabii nadir olarak bu şansı elde edeceğini düşünüyorum.Bir oyuncuyu harcamak bu kadar kolay olmamalı..

Neyse maçı seyredemediğim için maçla ilgili fazla yorum yapamayacağım.Skibbe'nin tercihlerine ve 2.maç için tahminlerime değinmek istiyorum.

Skibbe'nin tercihleri gerçekten çok şaşırtıcı.Aynı sorunu geçen sene Galatasaray Feldkamp ilede yaşamıştı.En azından Feldkamp ilk zamanlarda değişik kadrolar kurmuyordu.Skibbe daha ilk günden kurduğu kadro ile tartışma konusu oldu.Belki böyle olması daha iyi olacaktır Galatasaray için.Hatasını anlayıp bundan sonra fantazi yapmak yerine en doğru kadroyu sahaya sürer.Buda Galatasaray için daha iyi olacaktır muhtemelen.

Galatasaray yanlış kadroya rağmen,rakibine göre daha hazır olmamasına rağmen,bireysel hatalardan yediği gollere rağmen maçı vermiyorsa bu Steau'dan daha iyi takım olduğunu gösterir.Yani daha hazır bir kadro ile ve daha doğru bir dizilişle Galatasaray'ın Steua'yı yenebilir orada ama önemli olan Steua'nın evinde böyle oynayıp oynamayacağı.Taraftarlarının ateşli olduğunu biliyoruz.Zaten buradada hafiften ortam yapmışlar.Taraftarlarının önünde daha farklı oynayabilirler.Zeminleride pek iyi değilmiş.Buna muhtemelen alışkındır Steua ve bunu avantaja çevirmek isteyeceklerdir.Galatasaray zemin konusunda zorlanacaktır.Yani Galatasaray'ın işi kolay değil ama tur imkansızda değil..