View Full Version : [UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu İlk Maçı] Siroki Brijeg - Beşiktaş
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2007, 08:11
http://www.topnews.in/sports/files/uefa_cup.jpg
http://cache.images.soccerway.com/new/teams/2701.gifhttp://www.loadtr.com/k-47213-bjk_logo.jpg
UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu İlk Maçı
Siroki Brijeg - Beşiktaş
Tarih : 14 Ağustos 2008 Perşembe
Hakem : Cesar Muniz Fernandez
Rsa
10.Ağustos.2007, 08:15
Beşiktaş'ın rahat bir şekilde kazanacağını düşünüyorum..
garydelgadov
10.Ağustos.2007, 08:22
ZorLanacağımızı düşünüyorum.MentaLi uLtra defansif oLarak ayarLayacakLardır.DeLgadonun şutLarı bizi beLki sonuca götürebiLir.
BlackEagle19o3
10.Ağustos.2007, 08:55
Şöyle bi fark atalım da sezon öncesi keyiflenelim, gerçi ben pek bi fark beklemiyorum.Fark daha çok 2. maç da gelir gibi geliyor.Uzatmıyorum 2-0...;)
RaSenGan
10.Ağustos.2007, 09:16
Beşiktaş zorlanmadan alır maçı fakat en fazla 2 farkla kazanır.
garydelgadov
10.Ağustos.2007, 10:12
Beşiktaş zorlanmadan alır maçı fakat en fazla 2 farkla kazanır.
hocam sen hiç bizim maçLarı izLemedin gaLiba :zuhaha
biz ve 2 fark :zuhaha
IcedEarth
10.Ağustos.2007, 18:14
Ben Beşiktaş'ın gol yemeden bu turu geçeceğini düşünüyorum. Defansif oyuncuları çok iyi olan Beşiktaş, ofansta etkili Holosko ve Delgado ikilisiyle sonuca gidecektir.
anilton
10.Ağustos.2007, 19:20
Zapotocny ve Sivok'un oynama ihtimalleri yükselmiş...
Sezona Uefa maçı ile başlıyoruz.Umarım iyi başlar iyi bitiririz...
RoNNiE91
10.Ağustos.2007, 19:21
Şöyle rahat bir maç çıkarırız diye düşünüyorum.Keyifler hat safhada.En az 2 fark atarız.
anilton
11.Ağustos.2007, 21:34
Beşiktaş'ı bekleyen tehlike...
Övünç ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)
Beşiktaş'ın 14 Ağustos Perşembe günü UEFA Kupası 2. ön eleme ilk maçında deplasmanda oynayacağı Siroki Brijeg maçı öncesi, ev sahibi takımın futbolcularının aşırı sert bir mücadeleye hazırlandıkları öğrenildi.
Bosna Hersek'in Mostar şehrine bağlı olan ve 1995 yılında sona eren Bosna Savaşı'nın ardından kurulan Siroki kasabasının takımı olan Siroki Brijeg'in özellikle yerli oyuncularının Beşiktaş karşısında sert bir oyun ortaya koyacağı ve karşılaşmada galibiyetten çok siyah beyazlı oyunculara zarar vermeye hazırlandıkları kaydedildi. Aşırı milliyetçi bir yapısı olan kulübün bünyesinde, Katolik Hristyan futbolcular dışında oyuncu yer almazken, Ortadosk Sırp kökenli ve Müslüman futbolcular bu takımda özellikle Bosna Savaşı'nın ardından forma giyemiyorlar. Tarihlerindeki en büyük başarılarını da Bosna Savaşı döneminde yani 1993/1994, 1994/1995, 1995/1996 yıllarında üç yıl üstüste şampiyon olarak kazanan kulübün taraftarlarının da bu milliyetçi yapı ile örtüştüğü kaydedildi. Saha içinde futbolcuların yapacakları aşırı sertlikleri, taraftarların da tribünlerde açacakları pankartlar ve yapacakları tezahüratlarla desteklemeleri bekleniyor.
13 Ağustos günü Bosna Hersek'in Mostar şehrine hareket edecek siyah beyazlı kafile, güvenlik sebebiyle maçın oynancağı Siroki bölgesinde konaklamayacak. Bosna Hersek'te bir gece kalacak olan Beşiktaş takımı, maçın oynanacağı bölgeye kara yolu ile bir saat mesafede bulunan Mostar şehrinde geceyi geçirecek. Kafile maçın ardından ise özel uçakla İstanbul'a dönecek.
Eğer doğruysa çok yanlış yapıyor Siroki.Böyle olursa rövanşta neler olur Allah bilir.Ama bunun bilincinde değiller sanırım...
DeNiZ_1903
11.Ağustos.2007, 21:45
Ne var ne yok sahaya dökmektense içlerindeki sertliği dökmeleri bizim işimize yarar diyorum..
I3esiktas
11.Ağustos.2007, 21:53
Sivok Aşırı sert bir mücadele yapacakmıs. İnşallah geçen sezon gibi olmaz geçen sene Şampiyonlar Liginde maçında Her maçta 1-2 oyuncumuz sakatlanıyordu inşallah Lige sakatlarla başlamayız.
deniz.91
11.Ağustos.2007, 22:04
BJK turu rahat geçer kanımca
anilton
11.Ağustos.2007, 22:51
Boşnaklar organizasyon bekliyor
Bosnalı futbolseverler Siroki Brijeg karşısında Beşiktaş'ı desteklemek için imkan arıyor !..
Bazı Bosnalı Hırvatların EURO 2008'daki Hırvatistan-Türkiye maçından sonra kutlama yapmak isteyen Boşnaklara saldırmaya kalkışmasını unutmayan Bosnalı futbolsever, Siroki Brijeg deplasmanında Beşiktaş'ı desteklemek için çare aramaya başladı.
Otobüs ayarlanması durumunda maç için Siroki Brijeg'e gidebileceklerini belirten Boşnak futbolseverler, Saraybosna'ya 3 saat, Mostar'a ise sadece 45 dakika mesafede olan Şiroki Brijeg'deki maç gece oynanacağı için otobüs organizasyonu yapılmasını bekliyor.
Ulaşım sorununun halledilmesi durumunda Siroki Brijeg'deki maça Beşiktaş'ı desteklemek için seve seve gideceklerini belirten bazı Boşnak taraftarlar, bunun için Saraybosna takımları olan Zeljeznicar ve Sarajevo ile Mostar takımı olan Velez takımı ile bu takımların taraftar grupları olan "Horde Zla", "Maniatsi" ve "Red Army" ile temasa geçilmesinin organizasyonu daha da kolaylaştrıcağını ve Beşiktaş'a ayrılan koltuklarda İstanbul'dan gelecek taraftarlardan geriye kalan kotanın Boşnak taraftarlar tarafından rahatça doldurabileceğini belirtiyorlar...
Özgür Dirim Özkan - Saraybosna
Revolution
12.Ağustos.2007, 04:55
1-0 olsun bizim olsun.Fazla fark rehavet yapar(gaz yapar:D)..
anilton
12.Ağustos.2007, 17:59
Zapotocny kesin olarak oynayamayacakmış.U.İnceman bel spazmı geçirmiş...
-------------------Rüştü-------------------
Ali-----------Sivok------G.Zan---------Tello
--------------Kurtuluş--Cisse---------------
Holosko-----------Delgado-------------Aydın
-------------------Bobo--------------------
sakary Ali
12.Ağustos.2007, 20:24
bence rahat geçeriz turu onlar bu maçta sert olurlarsa inönüde savaş çıkar onuda söliyeyim ama ertuğrul hoca sivok ve zapo yu riske etmiyecekmiş defansta tuna-gökhan ikili oynacakmış
bu arada maçı hangi kanal verecek?
anilton
12.Ağustos.2007, 20:29
Maç Futbol Smart'tan yayınlanacak...
eXcitinG
12.Ağustos.2007, 20:40
10-0 aLırız. Brijeg kim yahu. AdLarını yazmak için biLe bir kaç kez yukarı baktım aşağı indim tekrar ve en sonunda da hataLı yazmış oLabiLirim. OnLar bizim ayakLara çaLışırsa bizde onLarın kaLeye çaLışırız.
RaSenGan
12.Ağustos.2007, 20:48
10-0 aLırız. Brijeg kim yahu. AdLarını yazmak için biLe bir kaç kez yukarı baktım aşağı indim tekrar ve en sonunda da hataLı yazmış oLabiLirim. OnLar bizim ayakLara çaLışırsa bizde onLarın kaLeye çaLışırız.
Abi onlarda UEFA'da oynamaya hak kazanmış bir takım sonuçta.Bu kadar küçümsenmemeli.Futbolda neyin ne olacağı hiç belli değildir.:)
BlackEagle19o3
12.Ağustos.2007, 21:02
Zapotocny kesin olarak oynayamayacakmış.U.İnceman bel spazmı geçirmiş...
-------------------Rüştü-------------------
Ali-----------Sivok------G.Zan---------Tello
--------------Kurtuluş--Cisse---------------
Holosko-----------Delgado-------------Aydın
-------------------Bobo--------------------
Uğur kesin olarak mı yok?O zaman Cisse'nin yanında Sivok oynar, Serdar sağ bek, Tuna Gökhan Zan'ın yanına...:)
sakary Ali
12.Ağustos.2007, 21:02
arkadaşlar araştırmalarıma göre hotbird bir kanal bizim maçı verecek şuan arıyorum öğrenirsem yazacağım:)
eXcitinG
12.Ağustos.2007, 21:06
Abi onlarda UEFA'da oynamaya hak kazanmış bir takım sonuçta.Bu kadar küçümsenmemeli.Futbolda neyin ne olacağı hiç belli değildir.:)
Niye küçümsemeyeyim. Bıktık artık böyLe adı sanı duyuLmamış takımLAra karşı abuk sabuk skorLardan. Ben Bosna Liginde takım kursam, ŞampiyonLAr Ligi ön eLemede oynatırım. AnLatmak istedikLerim farkLı şeyLere. Tabi ki herkese ve her takıma saygımız var.
BlackEagle19o3
12.Ağustos.2007, 21:30
arkadaşlar araştırmalarıma göre hotbird bir kanal bizim maçı verecek şuan arıyorum öğrenirsem yazacağım:)
Kanalın adı Ntv Hayat...
maçin türkiye yayincisi d-smart
bosna yayincisida ntv hayat sat tir
ntv hayat sat hotbirdde şifreli
ancak amos 4° W uydusunda açik olabilir
kanalin frekansları amos uydusu için 11.429 MHz sembol:5.926 fec:3/4 tür
Malum kanalın İnternet adresi
http://www.hayat.ba/content/view/882/31/
Bir de bunu gördüm Atlantic Bird uydusundaki frekansları sanırım;
http://img371.imageshack.us/img371/7549/unbenanntzq3.jpg
LaigLeNoiR
12.Ağustos.2007, 22:16
Ntv Hayat'da bizde şifreli :)
sakary Ali
12.Ağustos.2007, 23:43
evt Ntv hayat şifreli artık bir yerden bulup izleyeceğiz:)
RoNNiE91
13.Ağustos.2007, 05:05
Yeter ki kazanıp sezona ve Avrupa'ya güzel bir başlangıç yapalım.Umarım herşey gönlümüzce olur.
tnrr
14.Ağustos.2007, 12:24
Radyoda dinlediğim bir programda konuşuyolardı. Bosna takımı olmasına rağmen aslında hırvat takımıymış ve takıma müslüman bosnalıları ortodoks sırpları fln almıyorlarmış. Kadrolarında 15 yabancı varmış. Ligdeki bi maçını 4-0 mı ne kazanmış. İzlediklerine göre hiç de kötü takım değilmiş. Beşiktaşı çok zorlayabilirlermiş. Ayrıca diğer bosnalı takımların taraftarları gibi türklere çok misafirperver davranmaları beklenmiyormuş. Aşırı milliyetçilermiş. Yani fazla küçümsememek gerekiyormuş. Bilmiyorum valla ben Radyospor'un yalancısıyım ama dikkatli olmak lazım konuşurken. Daha bugün Anorthosis Olimpiyakosa 3 tane attı. Futbol bu belli olmaz kesin konuşmamak lazım.
eXcitinG
14.Ağustos.2007, 16:17
Radyoda dinlediğim bir programda konuşuyolardı. Bosna takımı olmasına rağmen aslında hırvat takımıymış ve takıma müslüman bosnalıları ortodoks sırpları fln almıyorlarmış. Kadrolarında 15 yabancı varmış. Ligdeki bi maçını 4-0 mı ne kazanmış. İzlediklerine göre hiç de kötü takım değilmiş. Beşiktaşı çok zorlayabilirlermiş. Ayrıca diğer bosnalı takımların taraftarları gibi türklere çok misafirperver davranmaları beklenmiyormuş. Aşırı milliyetçilermiş. Yani fazla küçümsememek gerekiyormuş. Bilmiyorum valla ben Radyospor'un yalancısıyım ama dikkatli olmak lazım konuşurken. Daha bugün Anorthosis Olimpiyakosa 3 tane attı. Futbol bu belli olmaz kesin konuşmamak lazım.
Akşama yerLe bir oLdukLarında görücekLer miş-muş neymiş :)
hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 18:33
Beşiktaş Brijeg'i geçecektir 2 maçta da ama bu kadar rahatlık futbolcularda olursa "top yuvarlaktır" ortaya çıkar. Yine de seçim sizin, işin ucunda havalanıp onca yüksekten yere çakılmakta var.. ;;)
eXcitinG
14.Ağustos.2007, 18:56
Amatör tabiri bir takıma gidip yeniLecekLerse, çakıLacakLarsa, güLe oynaya oynayarak kazanmayacakLarsa bıraksın bütün futboLcuLar, heyet aLsınLar başLarını nereye isterLerse oraya gitsinLer. Karşımızda Steau gibi Partizan gibi en azından Avrupada tanınan bir takım yok. Ne idi beLirsiz bir takım var. Ben böyLe takımLara karşı fark oLmadığı zaman kızıyorum. Azıcık göstersinLer kendiLerini.
BlackEagle19o3
14.Ağustos.2007, 19:53
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın sahaya şu muhtemel 11'i sürmesi bekleniyor; Rüştü, Serdar Kurtuluş, Sivok, Gökhan Zan, Tello, Uğur İnceman, Cisse, Holosko, Delgado, Aydın ve Bobo (Nobre).
Kaynak:Ntvspor
Bana göre de mevcut kadroyla en doğru 11 budur;)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2007, 19:56
uğur inceman sakat değil miydi ??? ayrıca forvette bobo oynamalı...ayrıca hayrettin abiye katılıyorum böyle takımları farkla yenemiyeceksek ne anlamı kalırki !!!
BlackEagle19o3
14.Ağustos.2007, 20:04
Uğur oynayabilcek duruma gelmiş.Forvette bence de Bobo oynamalı...
LaigLeNoiR
14.Ağustos.2007, 20:05
Justin.tv diye bir kanal varmış oradan izleyebileceğiz galiba maçı :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2007, 20:09
Justin.tv diye bir kanal varmış oradan izleyebileceğiz galiba maçı :)
şimdi denedim şifreli o da murat abi...
ShevAnil
14.Ağustos.2007, 20:12
Boşnak Futbolseverlerin Beşiktaş Tribünlerini Dolduracağını Bende Duydum.. Bende Orda Olsaydım BJK Tribününde Olurdum :p Bjk 1-0 Alır İstanbulda Güle Oynaya Turu Geçer.
garydelgadov
15.Ağustos.2007, 03:12
Ah şu takıma yürekten bağLı oLduğum kadar yürekten güvenebiLsem ama nerdee..
Bu maç biLe tedirgin ediyor beni.BiLiyorsunuz bizde Serdar KurtuLuş gibi tükürsen sakatLanıcak bir oyuncu var.Geçen sene oynadığı her avrupa maçında sakatLandı.Birde karşı takım haLı sahanın 3.tipLemesine uygun agresif arkadaşLardan oLuşuyormuş,haLimiz vahim diyorum sakatLanmaLar konusunda.
GodfatheR
15.Ağustos.2007, 03:48
Ben bugün BJK'den fark bekliyorum.Sanki bu maç yıllar önce oynanan Sarajevo maçının bir eşi olucak.
BlackEagle19o3
15.Ağustos.2007, 04:17
UEFA Kupası'ndaki temsilcimiz Beşiktaş, 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımıyla karşı karşıya geliyor. Saat 21.30'da başlayacak maç öncesi temsilcimizin ilk 11'i de belli oldu. İşte 11 Kartal;
Rüştü
Ali
Sivok
Gökhan
Tello
Cisse
Uğur İnceman
Aydın
Delgado
Holosko
Bobo
Kadro'da Ali yerine Serdar olsa çıkabilecek en iyi kadro olurdu.Tek o tercihini beğenmedim hocanın...
garydelgadov
15.Ağustos.2007, 04:22
Serdarın sakatLık eğiLimi nedeniyLe böyLe yapmıştır.
LaigLeNoiR
15.Ağustos.2007, 04:55
Dakika 12
0-0 devam ediyor.
LaigLeNoiR
15.Ağustos.2007, 05:02
gol gol gollll
Aydın'ın soldan ortasında Delgado uçan kafayla topu ağlara gönderdi.
Artık gol gelsin demiştim :) Dakika 20 , 0-1
Bugra19o3
15.Ağustos.2007, 05:08
Delgado güzel bir gol attı gerçektende haydi kartalım .....
Universal
15.Ağustos.2007, 05:12
Babam maçın oynanan stadını beğenmedi. Bunun için izleyemiyorum. :) Zaten stad bizim buradaki Koşuyolu Halı Sahasından bile kötü. :) Radyospor'da canlı anlatım mevcut.
Delgado ile Beşiktaş 1-0 öne geçti. Beşiktaş burada kazanır. İnönüde daha genç kadro ile bir hazırlık maçı havasında maçı bitirir ve birinci tura yükselir. Artık Türk Takımları ön eleme oynamamalı. Bunun içinde bu iki maçta galibiyet önemli tabii düşük puan getiriyor ama; her puanın önemi var.
LaigLeNoiR
15.Ağustos.2007, 05:17
Şu D-Smart'taki spikerin HOLOŞKO demesine gıcık oldum acayip...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Ağustos.2007, 05:30
Şu D-Smart'taki spikerin HOLOŞKO demesine gıcık oldum acayip...
aynen...!!!
Universal
15.Ağustos.2007, 05:35
Bu arada maça iddaa'da üst verdim. Maç size göre üst bitebilir mi?
Addolorato
15.Ağustos.2007, 05:45
Bence maç 2-0 biter sanırım 3 gol ve üstü üst sayılıyordu dimi ?
Universal
15.Ağustos.2007, 05:48
Bence maç 2-0 biter sanırım 3 gol ve üstü üst sayılıyordu dimi ?
Evet 2.5 gol üstü. :)
LaigLeNoiR
15.Ağustos.2007, 06:05
Siroki gol atarsa üst olur yoksa Beşiktaş en fazla bir gol daha atar o kadar bence.
garydelgadov
15.Ağustos.2007, 06:07
bobo <
nobre >
LaigLeNoiR
15.Ağustos.2007, 06:11
Aydın çıktı Serdar Özkan girdi...
garydelgadov
15.Ağustos.2007, 06:15
cisse <
serdar kurtuluş >
LaigLeNoiR
15.Ağustos.2007, 06:20
Serdar Özkan'ın pasında Nobre topa dokundu ve 2-0.
garydelgadov
15.Ağustos.2007, 06:22
2 oLd fakat aydın sakatLandı.Umarım uzun süreLi değiLdir.
metaLwrath
15.Ağustos.2007, 06:29
aha üst bitti (::)
Siroki 1-2 Beşiktaş
deniz.91
15.Ağustos.2007, 06:30
BJK rahat geçeceği belliydi.
garydelgadov
15.Ağustos.2007, 06:36
Bizden fark bekLeyenLere kim oLduğumuzu gösterdik.:zuhaha
Universal
15.Ağustos.2007, 06:39
Maçın üst biteceğini bildim. Ama başka maçtan yattım.
BlackEagle19o3
15.Ağustos.2007, 06:41
Hiç kasmadık, yürüyerek top oynadık.Birazcık ciddiye alsak fark olurdu, pozisyon vermedik son saniyede uzaktan şanssız bir gol yedik.2-1 bitti.İnönüde fark atarız...
garydelgadov
15.Ağustos.2007, 06:46
İnönüde dağıtırız canım orda sorun yok.:)
I3esiktas
15.Ağustos.2007, 06:52
Beşiktaş fazla zorlamadı Ama Aydın sol kanatta ucurdu resmen Sivok Defansda çok iyi toplar engelledı Delgado yine klas paslarını attı Maçda en iyi oynıyan oyuncularımız bu bence. İnönüde turu atlıcaz inş.
anilton
15.Ağustos.2007, 07:18
Hazırlık maçı temposunda bir maç oynadık.Hiç kasmadık,Hoca büyük ihtimalle sakatlık olmasın diye topla fazla oynamayın demiş,sahada çok sertti zaten.Sürekli Aydın ve Holosko'ya uzun top oynadık ve böyle gol aradık.Buda bize yetti zaten.Aydın yine görerek,mükemmel yere orta açtı ve golü attırdı.Onun yerine oyuna giren S.Özkan'da nazire yaparcasına Brijeg savunmasını çizgi üstünde başını döndürerek Nobre'ye alda at dedi...
Savunmada Sivok mükemmel oynadı desek yeridir.Kritik noktalardaki müdahaleleri,hava toplarındaki hakimiyeti ve topu oyuna sokması sıfıra yakın hatayla oynamasını sağladı.G.Zan'da eskiye nazaran sağlam gözüktü...
Fazla konuşulacak bir maç değil.Bu tur bizimdir...
Sir FRD
15.Ağustos.2007, 08:08
siroki'nin golünü izleyemedim nerden izleyebilirim:D
garydelgadov
15.Ağustos.2007, 10:02
siroki'nin golünü izleyemedim nerden izleyebilirim:D
Yarın düşer tüm siteLere.:D
eXcitinG
15.Ağustos.2007, 16:19
Tam bekLediğim gibi bir maç oLdu. FazLa kasmadık. Ama ben haLa kasmama konusunda kızgınım. En azından iLk yarıda biraz kasıp, işi farkLı bitirebiLirdik. İnönü de daha tempoLu ve taraftarı mutLu edicek bir maç beKLiyorum.
Vasat maçın en iyi, en sağLam adamı Sivoktu. Bütün maç boyunca o da diğer arkadaşLarı gibi yürüyerek oynamasına rağmen çok yerinde hamLeLer yaptı. Adam azıcık koşsa neLer oLacak biLmem :D
DeLgado ve Aydında çaLışkanLıkLarı iLe eh iyidi dedittirdi. Bu maç benim için kesinLikLe öLçü değiL. Son goLde tam anLayamadım ama yine bir Rüştü hatası gündemde. En son top kaLeye girdiğinde penaLtı noktasının orda feLan duruyordu.
Bu yıL çekersek sadece kaLeden çekeriz gibi geLiyor. Savunma sağLam, hücum sağLam, kaLeye şut gitmemeLi yoksa kesin goL oLuyor.
sakary Ali
15.Ağustos.2007, 20:23
Tam bekLediğim gibi bir maç oLdu. FazLa kasmadık. Ama ben haLa kasmama konusunda kızgınım. En azından iLk yarıda biraz kasıp, işi farkLı bitirebiLirdik. İnönü de daha tempoLu ve taraftarı mutLu edicek bir maç beKLiyorum.
Vasat maçın en iyi, en sağLam adamı Sivoktu. Bütün maç boyunca o da diğer arkadaşLarı gibi yürüyerek oynamasına rağmen çok yerinde hamLeLer yaptı. Adam azıcık koşsa neLer oLacak biLmem :D
DeLgado ve Aydında çaLışkanLıkLarı iLe eh iyidi dedittirdi. Bu maç benim için kesinLikLe öLçü değiL. Son goLde tam anLayamadım ama yine bir Rüştü hatası gündemde. En son top kaLeye girdiğinde penaLtı noktasının orda feLan duruyordu.
Bu yıL çekersek sadece kaLeden çekeriz gibi geLiyor. Savunma sağLam, hücum sağLam, kaLeye şut gitmemeLi yoksa kesin goL oLuyor.
görüşlerine aynen katılıyorum abi Ertuğrul Hoca niye hla rüştüde ısrar ediyor anlamadım rüşrü golü yediğinde nerde duuyordu benimde dikkaitimi çekti
ShevAnil
15.Ağustos.2007, 21:21
Ben Maçtan Hiç Zevk Almadım, ama Bjk Avantajlı Bir Skor Elde Etti. İstanbul'da Güle Oynaya Geçeriz Turu
anilton
15.Ağustos.2007, 21:26
Teşekkürler Şabri Ugan!
Bugün D-Şmart'ta yayınlanan Beşiktaş - Şiroki karşılaşmaşını izleyenler, maçı anlatan Şabri Ugan'dan hiç bilmedikleri bir gerçeği, Beşiktaş'ın Şlovak futbolcuşunun adının "Holoşko" olduğunu öğrendiler
Medyaşpor'a e-poşta gönderen yüzlerce şporşever Şabri Ugan'a teşekkürlerini iletti. "Şağolaşın Şabri, şayende bilgilendik" e-poştaları şon derece yoğun bir biçimde yağmaya devam ediyor.
Biz de meşlektaşımız Şabri'yi tebrik ediyor, "Holosko" adının hangi dilde, hangi lehçede "Holoşko" olarak okunduğu şorusunu şorup olayı kurcalamıyoruz.
(*) Kaynak göşterilmeden kullanılamaz.
Medyaspor
:D:D
BlackEagle19o3
15.Ağustos.2007, 23:15
Bir de ''(*) Kaynak göşterilmeden kullanılamaz.'' yazmamışlar mı :D Hay Allah'ım ya:zuhaha
eXcitinG
15.Ağustos.2007, 23:20
Benim biLdiğimde HoLosko nun okunuşu HoLoşko. SLovak miLLi takımında giydiği formada S nin üstünde tırnak var. SLovakLarın çoğunda oLan birşey. Adam da zaten açıkLamasını yaptı ve bir biLdiği oLmasa HoLoşko demezdi zaten.
GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 00:44
Maçı seyretme imkanım olmadı.Babamın kanalları en baştan silip yeniden kurmasından sonra Beşiktaş Tv'de artık çıkmıyor tv de.Bundan dolayı hiç seyredemeyeceğim herhalde.
Neyse 2-1 yendiğimizi öğrendiğimde Hayrettin abi gibi düşünmüştüm.Böyle bir rakip karşısında farklı kazanmamız gerekiyor diye düşünmüştüm ama buradaki yorumlara bakınca fazla kasmadığımı görünce bir nebze rahatladım.2.maçta evimizde 3-4 farkla turu geçeriz diye düşünüyorum.
Bu arada Holoşko mevzusunda Bjk Tv spikerleride Holoşko diyorlar.Onlarda Holosko'nun isminin böyle okunduğunu söylediğini söylemişlerdi.Bende genele holoşko diyorum ismini söylediğim zaman.Hoşuma gidiyor.
Bu arada illegal olmayan bir link varmı golleri seyredebileceğim?
hp-fm-gs
16.Ağustos.2007, 00:51
Beşiktaş kimseyi yanıltmadı herhalde, tebrikler..
İkinci maç 5-0 olur..