View Full Version : Beşiktaş'ı Yunan takımı yaptılar
PhotoGrapher
08.Mart.2006, 17:54
Beşiktaş'ı Yunan takımı yaptılar
http://www.superspor.com/images/1/29/1887_B_Logo002.jpg
Fransa'nın dünyaca ünlü gazetesi L'Equipe'den büyük gaf. Gazetenin internet sitesinde, futbolcu künyelerinin yer aldığı bölümde Beşiktaş, Yunanistan takımı olarak gösterildi. Futbolcuların başarılarının anlatıldığı sayfada, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Wolfsburg'un Slovak oyuncusu Miroslav Karhan'ın künyesinin yanındaki Beşiktaş isminin karşısında yer alan Yunan bayrağı şaşkınlık meydana getirdi.
Alinti
bu kadarda olmaz ya bjk bir TURK takimidir ya adamlara bak ya
Neron_FB
08.Mart.2006, 17:57
Al işte..Bizi bakalım daha ne durumda gösterecekler...Yani Slovak-rus-bulgar falan da değil ha..Yunan...
10_Osmanozc
08.Mart.2006, 17:59
Kasti yapıldı bence.
FeYYaz1989
08.Mart.2006, 17:59
çArşı yı tanmıyorlar herhalde onlar.Bu kadarda rezillik olmaz.Gerçi nankör Fransızlardan başka bir şey beklenmez.
imperius
08.Mart.2006, 21:32
yuh be armanızda bıle ay yıldız tr bayragı var..kustah fransızlar
Frank_Castle
08.Mart.2006, 22:13
zamanında sergen yalçınıda newcastle a transfer etmişti bu fransız basını .. önemsemeyin..
Nedvedmania
08.Mart.2006, 22:39
kesin kasıtlı yapmışlardır :(
yuh be takimi armasında turk bayragı var..gazete cahilmiş
imperius
08.Mart.2006, 23:24
fransızları--anelka harıc--sevmıorum hıcc,,
Çok kötü bir durum.Derhal düzeltilmeli, resmi yollardan uyarı gönderilmeli..
nart_susruko
09.Mart.2006, 00:19
nasıl olur böyle bişey ya...kesin kasıtlı yapılmıştır bu ya...
TüMeR_yAğıZ
09.Mart.2006, 00:42
boşver üzülmeyin,olaya fransız kalmışlar :D
fransızlar hep böyle takmayın,resmi olarak gereken yapılmıştır zaten.Pascal Nouma nasıl fransız şaşırım zaten.yoksam frenchleri hiç sevmem.
Neron_FB
09.Mart.2006, 01:02
koptum abi :D:D:D
fransızlar hep böyle takmayın,resmi olarak gereken yapılmıştır zaten.Pascal Nouma nasıl fransız şaşırım zaten.yoksam frenchleri hiç sevmem.
Üzülmek değil ki bu.Türk takımı Beşiktaş, nasıl Yunan takımı olabilir?
Buna seyirci kalınabilir mi?!
Kerim Kerimov
09.Mart.2006, 01:39
Ya hiç aklınız alıyor mu, herkesin herşeyi bildiği, bilginin parmaklarımızın ucunda olduğu, her gün onlarca ülkeden 100'lerce maç seçip izleyebildiğimiz bir dünyada bu konuda HATA yapılması mümkün mü?
Sokaktaki 10 yaşındaki bir çocuğa sorsanız, Auxerre İtalyan takımı der mi mesela?
francesco10
09.Mart.2006, 01:43
kasıtlı yaptı şerefsizler :(:(
ortada koskaca ,şanlı türk bayrağı duruo :(
ridvanu
09.Mart.2006, 16:23
dur bakalım
intikamı alınır elbet bir fransız takımından
Burak Duran
09.Mart.2006, 17:22
ya bu fransızlar hep böle ya kaşınıyolar ama hadi hayırlısı
RoCCo_42
09.Mart.2006, 22:26
Bu fransızlar her zaman kasınmısdır kasınmayada devam edecekler millet olarak zamanında dışkılarını selelerle dısarı atan ve WC alıskanlıgını bile bizden ögrenen bir halka yakısır bu dawranıslar hiç sasırmadım dogrusu.
TüMeR_yAğıZ
09.Mart.2006, 23:34
Üzülmek değil ki bu.Türk takımı Beşiktaş, nasıl Yunan takımı olabilir?
Buna seyirci kalınabilir mi?!
bana göre bu kasıtlı yapılan bir olay.kesinlikle tasvip etmiyorum.bizim on yaşındaki çocuklarımız yabancı takımları tam kadro sayarken franzsızların yaptığı kabul edilebilir değil.ya kasıtlı bişey var,yada fransızlar çok cahil.
yuhhhhh diyorum. nasıl olur böyle bişey ya. beşiktaş bir türk takımıdır. yunan takımı olarak nasıl gösterilir.
Laz_Asker_61
10.Mart.2006, 21:46
fransızdır ne yapsa yaptığına fransız kalır