Log in

View Full Version : Örnek kaptan

PhotoGrapher
08.Mart.2006, 18:01
http://www.superspor.com/images/1/29/4410_B_sergen004.jpg
Beşiktaş’ın ve Türk futbolunun usta ismi Sergen Yalçın’ın takım arkadaşlarına jesti Teknik Direktör Jean Tigana’yı ve yöneticileri duygulandırdı. Futbolcuların oynadıkları maç başına göre para kazanmaları siyah beyazlı takımda kadroya girme savaşını da kızıştırırken, kaptan Sergen Ankaraspor maçında örnek bir davranışta bulundu. Sergen sol ayak bileğine darbe aldığı maçta 90 dakikayı tamamlayabilecek durumdaydı. Ancak o, İbrahim Akın ya da diğer genç arkadaşlarının forma şansı yakalamasına yardımcı olmak amacıyla oyundan çıkmak istedi.
Takımın lideri
Takım arkadaşlarının da para kazanması için sahayı terketti. Jean Tigana ise Sergen’in performansı, fiziği ve tekniği ile takımın liderliğini en iyi şekilde yerine getirdiğini ve kulübedeki arkadaşlarını düşünmesinden de çok memnun olduğunu söyledi.
Tigana, Asbaşkan Kıvanç Oktay’a "Sergen futbolculuğunun yanısıra adam gibi adam. Takımın ve arkadaşlarının menfaati için her şeyi yapıyor. Sergen sahada olduğunda hem takım arkadaşları hem de tribünler rahat nefes alıyorlar. Genç arkadaşlarına da örnek oluyor" dedi.

nart_susruko
11.Mart.2006, 00:21
eğer gerçekten böyle bişeyi düşünerek yaptıysa helal olsun...
ama yine de ben hala ahh sergen ahh diyorum...
özel hayatına,kendine biraz dikkat etseydin şu anda barce de bile top oynardı...
abartmıyorum...

Laz_Asker_61
12.Mart.2006, 19:57
haklısın oynardı

e_mali
13.Mart.2006, 11:53
sergeni sergen bitirdi.

smnfrh
13.Mart.2006, 13:17
e_mali nin dediği gibi sergen i sergen bitirdi yazık oldu

TüMeR_yAğıZ
13.Mart.2006, 13:42
Artık yaşlandı ve olgunlaştı.Bu davranışını tebrik ediyorum kaptanın.Yalnız ben bu kelimelerin aynısını sabah gazetesinde ve süpersporda okumuştum :)

nekop
13.Mart.2006, 14:46
gercekten adam gibi adam:)

Navras
13.Mart.2006, 14:52
bence canı oynamak istememiştir

ridvanu
13.Mart.2006, 16:42
ben her zaman diyorum ve diyeceğim
sergenin hiç bir zaman avrupa hayali olmadı
hep türkiyede olmak istedi rahatı yerindeydi
kendine yetiyordu
gitmek istese zaten giderdi

TüMeR_yAğıZ
13.Mart.2006, 16:44
+111111111111

Frank_Castle
14.Mart.2006, 00:29
sergen fazlasıyla dürüst bir o kadar da keyif adamı .. canı istede elinde ince belli çay bardağı, ayağında terlik bile maç yapar; ama istemedikten sonra real dünyaları verse oynamaz..

Jesus_FB
14.Mart.2006, 02:42
Sergen bence yaşlandıktan sonra adam gibi adam oldu eski hallerini bi hatırlayın bi ara çocukluğumdan beri Fenerliyim bile demişti ;;):D:D

nart_susruko
14.Mart.2006, 04:02
evet ya fb ye trasfer olduğu zaman öyle demişti...

Jesus_FB
14.Mart.2006, 12:26
hatta söylemeklede yetinmeyip resimlerini dahi göstermişti :D:D:D

francesco10
14.Mart.2006, 15:38
kemal sunal ın bi filmi wardı aynı o ayaktı işte sergen de :)

maçtaki davranışıda güselmiş hakkaten

sergen in ilk bjk den ayrılacağı zaman newcastle a gideceği söylenmişti ki kendisi de bi röpartajında bunu doğrulamıştı ama türkiyeden önemli bi isim sergen i almayın o müzmin sakat,kumarbaz falan filan die kötülemiş(ki yalan deil)bunun üstüne ingilizler transferden vazgeçmiş, sergen bu ismi biliorm ama basına söylemem demişti zamanında