Log in

View Full Version : Fanatik'e Kapılar Kapatıldı!

İsildur
13.Ağustos.2007, 23:11
Kamuoyuna Duyuru: Fanatik Gazetesi

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_1688_GSKLOGO_B.jpg

Muhabir Cüneyt Karakaya, daha önce birçok kez uyarılmasına rağmen çalışmakta bulunduğu Fanatik Gazetesi’nde asılsız ve maksatlı olduğuna inandığımız haberlerini yayınlamayı sürdürmüştür.

Adı geçen muhabirin bugün yayınlanan son haberi neticesinde Galatasaray Spor Kulübü, Yönetim Kurulu kararıyla, Fanatik Gazetesi temsilcilerine kapılarını kapatmıştır.

Bugünden itibaren Fanatik Gazetesi temsilcilerinin tesislerimize girişleri, takımlarımızla birlikte seyahat etmeleri, her tür röportaj yapmaları, tüm aktivite ve basın toplantılarımıza katılmaları yasaklanmıştır.

Sporseverleri yanıltan, asılsız ve kasıtlı haberlerin son bulması dileğiyle, kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Mirza
13.Ağustos.2007, 23:12
Aynısını diğer takımlardan da bekliyoruz. Gerçekten de Galatasaray'ı tebrik etmek lazım.

PesimiSTyLa
13.Ağustos.2007, 23:14
Aynı muhabir daha öncede 2-3 kere bu tür haberler yapmıştı. Yönetimi kutluyorum, kolpa basın da akıllı olsun :D

KaF KeF
13.Ağustos.2007, 23:15
Galatasaray'ı Tebri Etmek Lazım..

deniz.91
13.Ağustos.2007, 23:21
Galatasatı tebrik ederim çok iyi yaptı vallahi inşallah diğer takımlarda yaparda şu beleş ekmek yiyen gazeteler hep kapanır

eXcitinG
13.Ağustos.2007, 23:26
ALkışLıyorum GaLatasaray Yönetimini. Bütün diğer takımLarda bir an önce bu kararı aLmaLarı Lazım.

ThersoN
13.Ağustos.2007, 23:28
çok güzel olmuş

El Barto
13.Ağustos.2007, 23:32
Acaba oturup düşünecekler mi bu yasak neden kondu diye yoksa medyaya sansür vs. gibi başlıklarla savaş balatalarını mı çıkaracaklar çok merak ediyorum?

Addolorato
13.Ağustos.2007, 23:32
Ohhh Canıma Deysinn Bi daha zor kolpa haber yaparlar

deniz.91
13.Ağustos.2007, 23:37
Ohhh Canıma Deysinn Bi daha zor kolpa haber yaparlar
Yine yaparlar haberi adamlar zaten gerçeği yazmıyo ha kulübün içinde durmuş ha dışında fark etmiyo:D

El Comandante
13.Ağustos.2007, 23:38
Kolpa Basin´a karsi süper bir hamle.

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 00:10
Helal be yönetim. Böyle devam.. :D

klasgs
14.Ağustos.2007, 00:16
Acaba oturup düşünecekler mi bu yasak neden kondu diye yoksa medyaya sansür vs. gibi başlıklarla savaş balatalarını mı çıkaracaklar çok merak ediyorum? bende aynı düşünceler içindeyim ama farketmiyor kaybeden her türlü kendileri olcak. Helal olsun bu yönetime

Nedvedmania
14.Ağustos.2007, 00:27
İşte bunu seviyorum :D

Bir tezahurat var bizde

Basın yalan yazıyor Şampiyon olmayınca
Basın yalan yazıyor Şampiyon olmayınca

Gerisini yazamam :)

Artık şampiyon olsak bile basın yalan yazıyor :D

IcedEarth
14.Ağustos.2007, 00:35
Basının yalanları artık devam edemeyecek. Fanatikin hesabı görüldü, sıra Fotospor ve Fotomaç'ta. Onlar da akıllarını başlarına devşirsinler. Yoksa onlar da Fanatik gibi olur.
Bir de, bu cezalar daha önce de verilmiş cezalar. Fatih Terim döneminde yanlımıyorsam bir ara Sabah Gazetesi'ne de aynı ceza verilmişti.

anilton
14.Ağustos.2007, 01:08
Cüneyt Karakaya: "Haberimin Arkasındayım!"

Galatasaray Spor Kulübü tarafından önce yalanlanan ardından da ambargo koyulan Fanatik gazetesinin muhabiri Cüneyt Karakaya, Medyaspor'a konuştu.
Fanatik Gazetesi muhabiri Cüneyt Karakaya'nın açıklamaları şu şekilde;

Yalanlama olayı son zamanlarda en üst noktada bulunuyor. Kulüpler, haberleri yalanladıktan sonra yalanlamalarının aksi yönünde açıklamalar yaparak komik duruma düşmeye başladılar.

Son yaptığım Türk Telekom haberini de yalanlayan Galatasaray Spor Kulübü, aradan 22 gün geçtikten sonra, Türk Telekom ile yeni stat projesini imzaladıklarını resmi siteden açıkladı.

Bu 22 gün içerisinde, bırakın gazeteciliği insan olarak nasıl bir yalancı psikolojisi içerisinde olduğumu düşünün. Ben bu işleri onuruyla yapan bir gazeteciyim. Bugün yaptığım haberin de sonuna kadar arkasındayım. Türk Telekom ve daha önceki yalanlama haberlerinde olduğu gibi yine sabretmeye hazırım.

Spor kulüplerimizin bu tür tavırlarından biran önce vazgeçerek kurumsallaşma yolunda önemli bir adım atmalarını bekliyorum.

Ayrıca, Lincoln haberinin Steaua Bükreş maçı öncesine denk gelmesi tamamen rastlantıdır. Galatasaray Spor Kulübü'nün iddia ettiği gibi her maç öncesi benim bu tür haberler yaptığım asılsız bir iddiadır.

Güzide kulüplerimiz değerli birçok gazeteci arkadaşımı sık sık yalanlamaktadır. Ben de Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri tarafından yalanlanmış bir gazeteciyim. Bu yalanlanan haberlerin zaman içinde doğrulanıyor olmasını kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Her insan gibi gazetecilerde hata yapar ama bu hataların bilinçli olarak yapıldığına inanmıyorum.

Galatasaray'ın şampiyonlar ligi şampiyonu olmasını canı gönülden isteyen bir gazeteci olarak "zaman her şeyin ilacı" diyorum.

Revolution
14.Ağustos.2007, 01:16
Helal olsun bizim yönetime.Diğer takımlardan da bunu bekliyoruz..

erdemzorer10
14.Ağustos.2007, 01:31
eğer ekmeğini haksız bir şekilde kazanmaya çalışıyorsan cezan bu olur..tebrikler yönetim..

Sekopej
14.Ağustos.2007, 01:41
Zaten oturdukları yerden haber yapıyorlardı, değişen pek birşey olmaz onlar için, yine oturdukları yerden sallarlar.

Her takımın bu şekilde katı olması lazım. Kulüpler Birliği'nde görüşülüp ortak hareket etme kararı alınırsa ve 1 kulüp hakkında yalan haber yapıldığında tepki tüm kulüplerden gelirse daha da zor durumda kalırlar.

Universal
14.Ağustos.2007, 01:59
Galatasray'ı tebrik ediyorum. Büyük bir adım attılar. Bu gazetede çalışanlar maçaları izlemeyip, oyuncularla röportaj yapamıyacakları zaman bakalım neler yazacaklar. Aynı kararı Fenerbahçe ile Beşiktaş'da alırsa artık Fanatik Gazetesi iflasa bile gelir ama; unutmamak gerek Bu gün yayınlanacak olan D-Smart'ın sahibi ile Fanatik Gazetesi sahibi aynı şirkettir bu yüzden Galatasaray için gelir kayanığı oluşturan D-Smart yetkilerinin tavrını merak ediyorum.

Cüneyt Karakaya bu arada Türkiye'de çok fazla gerçeceği biliyor, bunu belirtmek isterim. Tabii bunları Gazeteye yazamıyor ve özellike üç büyükleri çıkmaza sokacak kelimeleri köşesinde yazamıyor.

nekop
14.Ağustos.2007, 02:19
Galatasray'ı tebrik ediyorum. Büyük bir adım attılar. Bu gazetede çalışanlar maçaları izlemeyip, oyuncularla röportaj yapamıyacakları zaman bakalım neler yazacaklar. Aynı kararı Fenerbahçe ile Beşiktaş'da alırsa artık Fanatik Gazetesi iflasa bile gelir ama; unutmamak gerek Bu gün yayınlanacak olan D-Smart'ın sahibi ile Fanatik Gazetesi sahibi aynı şirkettir bu yüzden Galatasaray için gelir kayanığı oluşturan D-Smart yetkilerinin tavrını merak ediyorum.

Cüneyt Karakaya bu arada Türkiye'de çok fazla gerçeceği biliyor, bunu belirtmek isterim. Tabii bunları Gazeteye yazamıyor ve özellike üç büyükleri çıkmaza sokacak kelimeleri köşesinde yazamıyor.

Hemen hemen aynı şeyleri yazıcaktım.Bende D-Smart'ın tavrını bekliyorum acaba süpriz bir şekilde bu akşamki maç yayını kalkarmı diye düşünüyorum ama olmaz herhalde.

Universal
14.Ağustos.2007, 02:37
Hemen hemen aynı şeyleri yazıcaktım.Bende D-Smart'ın tavrını bekliyorum acaba süpriz bir şekilde bu akşamki maç yayını kalkarmı diye düşünüyorum ama olmaz herhalde.

Bu akşamki kalkmaz çünkü; maç yayını içinde reklam veren ve devre arasında reklam veren şirketler ile anlaşmalar var bu yüzden yayın kalkmaz. Ama yayının içine ederek bir yayın gerçekleştirebilirler. Tabii bu ne kadar gerçekleşir bilmiyorum.

jarosik_61
14.Ağustos.2007, 03:21
gazetecilik mesleği bu kadar basit bir meslek mi acaba çok merak ediyorum.eline kalemi al bilip bilmeden yaz ondan sonra seyreyle cümbüşü yazık gerçekten.
galatasarayı tebrik etmek lazım bende olsam aynısını yapardım

ForsakeN
14.Ağustos.2007, 07:21
Diğer büyük kulüplerimizinde bu kararı almasını diliyoruz.Çok doğru karar almış GS.Sadece Fanatik değil Fotomaça da bu yasağın gelmesi gerekli.

barahir
14.Ağustos.2007, 08:44
Hep merak etmişimdir Fanatik muhabirleri Binadan dışarı çıkarlar mı die?:) Açıkçası ben gazeteci olsam Fanatikte çalışmayı çok isterdim:) Zahmetsiz masa başında:)

Nocna Mora
14.Ağustos.2007, 09:06
Bence çok yoruluyorlar çünkü bugün Fenerbahçe'ye kimi getirsem, Galatasaray'dan kimi göndersem diye düşünmekten yoruluyorlardır :D

King_91
14.Ağustos.2007, 20:13
bu sefer oturduğu yerden sallayacak galatasaray ile gezmesine gerek yok ki

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2007, 22:50
Bütün kulüplerin özellikle büyük kulüplerin bu konuda daha sert bir tutum içinde olmaları gerektiğini düşünüyorum.

Fernando Gago
15.Ağustos.2007, 23:05
Yalan haberlere bu tutum da çözüm olmayabilir ama ses getirecek bir yasak bencede yaygınlaşması lazım bu tür yasakların Yalan haberlerden bizde bıktık ...

ultraslanerdem
15.Ağustos.2007, 23:16
Oh be. Sonunda Fanatik'in dımdılfıstık haberlerine çevrimdışı kaldık...:)

Nedvedmania
16.Ağustos.2007, 06:32
Yalnız şimdide şu başladı bu karar çıktıkdan sonra fanatik gs yi olumsuz yönde eleştirmeye başladı. Yani galatasaraya karşı tavır aldı.