View Full Version : Lig başlamadan kıyım başladı
KaF KeF
14.Ağustos.2007, 03:20
Antalyaspor yönetimi, Turkcell Süper Lig'de 2008-09 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala, teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırdı.
http://www.ntvspor.net/Images/33941.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 17:51 TSİ 13 Ağustos 2008 Çarşamba
Antalyaspor'da teknik direktör Hikmet Karaman dönemi lig başlamadan sona erdi. Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor, anlaşmazlıklar sonucunda teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırdı.
Kırmızı-beyazlı kulübün yönetim kurulu, olağanüstü bir toplantı yaparak teknik direktör konusunu masaya yatıracak.
Turkcell Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen Antalyaspor yönetiminin takımın başına yabancı, muhtemelen de Alman bir teknik direktör getirmek üzere görüşmeler yaptığı öğrenildi.
barahir
14.Ağustos.2007, 03:25
Sanırım haber kolpa..
Görevimin Başındayım!
Antalyaspor'un, teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırdığı iddia edildi.
Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor'un, anlaşmazlıklar sonucunda teknik direktör Hikmet Karaman ile ilişiğini kestiği haberleri ajanslarda yer aldı.
MARATON.COM.TR olarak ulaştığımız Hikmet Karaman ise böyle bir olayın olmadığını, görevinin başında Antalyaspor'a hizmete devam ettiğini söyledi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: KORAY BULUT
Maksic
14.Ağustos.2007, 05:18
Haber kolpa olsa bile 3-4 hafta sonra kovarlar teknik adamların kaderi bu..
nekop
14.Ağustos.2007, 06:41
Yabancı ve alman t.d demek direk Lorant demek :D
deniz.91
14.Ağustos.2007, 06:43
Heheheh Lorantı getirirler takımı biran önce düşürmesi için:D
ForsakeN
14.Ağustos.2007, 07:18
Ntvspor haberi 3-4 hafta erken yapmış.
barahir
14.Ağustos.2007, 08:26
Lorant şimdilerde alman amatörliginden bi takımı fahri olarak çalıştırıyor:)
Nocna Mora
14.Ağustos.2007, 08:58
Kolpa haberdir büyük ihtimalle..
King_91
14.Ağustos.2007, 20:15
şimdilik yalan olsa bile 1 ay sonra kovarlar . hala zırt pırt adam değiştirerek bi yere varamayacaklarını anlayamadı türk klüpleri
KaF KeF
15.Ağustos.2007, 04:22
Ve Yollar Resmen Ayrıldı!
Turkcell Süper Lig başlamadan teknik direktör kıyımı kendini gösterdi. Antalyaspor´dan yapılan açıklamayla Hikmet Karaman belirsizliği sona erdi.
Dün ajanslardan geçen haberde Hikmet Karaman ile yolların ayrıldığı bildirilirken Hikmet Karaman bu durumdan haberdar olmadığını ve kendisine böyle bir bilgi ulaşmadığını kaydetmişti.
Bu açıklamaların ardından Antalyaspor resmi sitesinden de duyurduğu haberde Hikmet Karaman ile yolların ayrıldığını ve tecrübeli teknik direktörün futbolcularıyla vedalaştığını belirtti. Oldukça kısa süren görüşmenin ardından Hikmet Karaman ve futbolcular, kulüp binasında bekleyen basın mensuplarına hep birlikte poz verdi.
Yönetim ile anlaşmazlığa düşen Hikmet Karaman´ın "Antalyaspor küme düşer" sözleri yayınlanmış ve camiadan tepki görmüştü.
Öte yandan, Antalyaspor´da yeni teknik direktör arayışları devam ederken, futbolcular 3. etap kamp çalışmaları için Isparta Davraz´a gittiler. Kampın bitiş tarihinin ise henüz belirlenmediği belirtildi.
Hikmet Karaman ile birlikte yardımcılarının da görevden ayrılması sebebiyle takımı Davraz kampında Genel Kaptan Erdal Akpınar çalıştıracak.
Maksic
15.Ağustos.2007, 04:33
Yani belliydi zaten bu düzen çok ben artık yeni teknik direktörler görmek istiyorum ama bu düzenle genç bir teknik direktör hayatta göremeyiz gibime geliyor son dönemlerde Abdullah Avcı dışında pek genç teknik direktör çıkmıyor tabii ki Ertuğrul Sağlam,Tolunay Kafkas genç isimler ama benim dediğim futbolcu olmayıp direk antrenör eğitimi almış genç isimler kastım federasyonda bu (Yılmaz Vural,Hikmet Karaman,Saffet Susiç,Erdoğan Arıca)gibi her anadolu takımını gezmiş ve kovulmuş kişilere bir kural getirmeli bence ben yeni yeni teknik direktörler görmek istiyorum yöneticilerde gerçekten çok amatör sen Yılmaz Vural'a güvendiğinin yarısını iyi yetişmiş Abdullah Avcı modeli gibi teknik direktörlere güvensene ne bekliyorsunuz yahu...
a.arıcı-11
15.Ağustos.2007, 04:56
Vay be takımı Erdal Amca çalıştıracak demek.Bizim eski alt komşumzun oğlu Diş Hekimi kendisi benimde dişimi çekmişliği var yani:D:D
GEçenlerde resmini görmüştüm Burahnettin Çalım'la bareber takım otobüsünde ama benzettim heralde dedim demek ki gerçekten oymuş.Entrasan
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2007, 22:58
Hikmet Karaman ile olmayacağı aşikardı.Bu yüzden bence doğru bir karar ama kararın geç alınması yanlış.Birde yabancı hoca getireceklermiş.Daha gelecekte,takımı tanıyacakta,ülkeye uyum sağlayacakta bu sene yine Antalya'ya hüsran gözüküyor..
Fernando Gago
15.Ağustos.2007, 23:03
Ne ilginç işler yapıyoruz ya
a.arıcı-11
16.Ağustos.2007, 15:54
Karaman bombaladı
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/8/7_226133_karaman1608bb.jpg
Antalyaspor'un yollarını ayırdığı Hikmet Karaman, FANATİK'e konuştu...
16.8.2008
"Baştan beri gönderilmek isteniyordum. Her şey önceden planlanmış..."
‘Yönetimden garanti istedim’
Antalyaspor'dan gönderilen teknik direktör Hikmet Karaman, güney ekibinde yaşadıklarını FANATİK’e anlattı. Geçtiğimiz sezonun ortasında göreve gelen Karaman, “Geldiğim ilk günden beri Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel kafayı bana takmıştı. Göreve gelmeden önce yöneticilerle yaptığım görüşmede takıma uzun yıllar hizmet etmeyi arzuladığımı ve bu konuda garanti verilmesini istemiştim. Çünkü ben de geleceğe yönelik transferleri belirleyecektim” dedi.
‘Jarabinsky ile anlaşılmış’
Karaman, sözlerine şöyle devam etti: Konuştuğum yöneticiler bunu Menderes Türel’e iletmiş ve para istediğim söylenmiş. Bunun üzerine de kendisi, ‘Onu takımdan öyle bir kovacağım ki, bütün dünyaya rezil edeceğim’ demiş. Para istediğim yalan. Zaten kamptan önce de, geçmişte Antalya’yı çalıştıran Jarabinsky ile anlaşılmış yani her şey önceden planlanmış. Gerekçe olarak ‘Antalyaspor küme düşer’ dediğim iddia edildi. Ben aptal mıyım bunu diyeyim. İnsan bindiği dalı keser mi?
Edip ADANIR
ForsakeN
17.Ağustos.2007, 00:30
Beklediğimden de erken oldu.Yeni antrenörün oyuncuları tanıması,ısınması,takıma alışması derken lig yarılanır....
Kısaca Antalya büyük ihtimal bu yıl küme düşecek.
Universal
17.Ağustos.2007, 00:31
Atalarımız güzel demiş: "Doğru Söyleyeni Dokuz Köyden Kovarlar" Hikmet Karaman doğruları söyleyerek açıklama yaptı yöneticilerin ağrına gitti ve kovdular. Antalya'nın bu yıl ligde kalacağına inanmıyorum.
mefisto16
17.Ağustos.2007, 00:35
söz çok güzel oturmuş bu yıl Gençlerbirliğinden rekora kşmasını v 7 yi geçmesini bekliyorum :D
Cengo
18.Ağustos.2007, 07:44
Hikmet Karaman'lardan, Güvenç Kurtar'lardan kurtulmamız lazım artık, kısır döngü..
bursa_mc
18.Ağustos.2007, 21:08
Hikmet Karaman'lardan, Güvenç Kurtar'lardan kurtulmamız lazım artık, kısır döngü..
kesinlıkle nöbetçi hocaların devri bitti bence..
I3esiktas
18.Ağustos.2007, 21:13
Aynı şeyi 3 sene önceydı sanırım 1. Lige çıkarken Sakaryaspor yapmıştı 2. Ligdeki t.d Şaban diye hatırlıyorum kovmuştu yeni td. almıstı ve sakaryaspor büyük düşüşe geçmişti son 5 haftada tekrar Şaban t.d lige getirrirdi 5 Haftada çok iyi puanlar almıştı ama çok kötü bırakmıştı eski td. aynı şeyi Antalyaspor yapıo Bizim Türk takımlarında Hastalık gibi olmul Bu.
GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2007, 21:31
Aynı şeyi 3 sene önceydı sanırım 1. Lige çıkarken Sakaryaspor yapmıştı 2. Ligdeki t.d Şaban diye hatırlıyorum kovmuştu yeni td. almıstı ve sakaryaspor büyük düşüşe geçmişti son 5 haftada tekrar Şaban t.d lige getirrirdi 5 Haftada çok iyi puanlar almıştı ama çok kötü bırakmıştı eski td. aynı şeyi Antalyaspor yapıo Bizim Türk takımlarında Hastalık gibi olmul Bu.
Yalnız şöyle bir şey var.Antalya Hikmet Karaman sayesinde çıkmadı lige.Şansa bala çıktı tabiri caizse.Olmayacağı belliydi bu işin ama çok önceden alınması gerekiyordu bu kararın..
a.arıcı-11
18.Ağustos.2007, 23:34
Hikmet Karaman'ın Yılmaz Vural'dan bir farkı olmadığı için yollar ayrıldı.Karar doğru ama zamanı yalnış.Neyse yeni hocada eskiden Türkiye'de görev yapmış biri olduğundan uyum sıkıtısı çekilmez lig için.
deniz.91
19.Ağustos.2007, 00:03
Çek antrenör ile anlaşmışlar jorbinsky ile hayırlı oslun