View Full Version : Ermenistan ile karşılaşacak olan Ümit Milli Takım kadrosu açıklandı.
shamur1
16.Ağustos.2007, 02:13
Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde 20 Ağustos 2008 akşamı Erivan'da Ermenistan ile karşılaşacak olan Ümit Milli Takım kadrosu açıklandı.
17 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de Polat Renaissance Oteli'nde toplanacak Ümit Milli Takım 19 Ağustos Salı günü saat 09.30'da özel bir uçakla Ermenistan'a hareket edecek.
Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı ve yardımcısı Abdullah Ercan tarafından açıklanan kadroda şu futbolcular bulunuyor:
Kaleciler
Onur Recep Kıvrak(Trabzonspor), Volkan Babacan (Fenerbahçe), Ufuk Ceylan(Manisaspor)
Savunma Oyuncuları
Bayram Durmuş, Eren Güngör (Kayserispor), Orhan Şam (Hacettepe), Emre Balak (Gençlerbirliği), Aykut Muhammet Demir (Excelsior), Emre Özkan (Beşiktaş), Alparslan Erdem (Galatasaray), Ferhat Öztorun (Manisaspor)
Orta Saha Oyuncuları
Barış Memiş (Trabzonspor), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Abdullah Durak (Kayserispor), Özer Hurmacı (Ankaraspor), Jem Paul Karacan (Reading), Murat Duruer (MKE Ankaragücü), Volkan Şen (Bursaspor)
Hücum Oyuncuları
Mehmet Batdal (Bucaspor), İlhan Parlak (Fenerbahçe), Tunay Torun (Hamburg)
anilton
16.Ağustos.2007, 02:21
Ayrıca fedarasyondan yapılan açıklamaya göre;
Uğur Uçar, Mehmet Güven, Aydın Karabulut, Aydın Yılmaz ve Batuhan Karadeniz sakatlıkları nedeniyle Ümit Milli Takım kadrosuna çağırılamadı...
Gerçekten çok iyi geliyoruz.İnanılmaz ümitliyim.A takıma çağrılan futbolculara bakıyorum,Ümit milli takıma çağrılan futbolculara bakıyorum.İnanılmaz yetenekli bir jenarasyon oluşuyor.Önümüzdeki 10 sene A ve Ümit milli takımın senteziyle birlikte çok iyi görünüyor...
Daha geçen yaz U-16 milli takımında Karadeniz oyunlarında mücadele eden Barış,Batuhan ve Tunay gibi yeteneklerin aradan bir yıl gibi kısa bir süre sonra Ümit milli takıma seçilecek kadar aşama kaydetmeleri inanılmaz derecede umut verici...
deniz.91
16.Ağustos.2007, 05:45
Beyler abartıszı diyorum Abdullaha dikkat edin next mehmet topuz:p
anilton
18.Ağustos.2007, 23:43
Ermenistan - Türkiye
20 Ağustos 2008, Çarşamba 19:10'da
Fransa'da Millilerimizin, Toulon Turnuvası'nı ekrana getiren Kanal 1, şimdi de Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Ermenistan maçıyla Ümit Milli takımın yanında!
Grupta liderlik mücadelesi veren Millilerimiz son deplasman maçında Ermenistan ile karşılaşacak.
A Milli Takımın, 6 Eylül'deki Ermenistan Dünya Kupası Grup Eleme maçından önce ilk kez Ümit Milli Takım Erivan'da sahaya çıkıyor.
“ERMENİSTAN-TÜRKİYE” Ümit Milli Avrupa Şampiyonası Grup maçı,
20 Ağustos Çarşamba günü, saat 19.00'da canlı yayınla Kanal 1 ekranlarında olacak…
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özer Hurmacı ve Emre Özkan Ümit Milli Takım kadrosundan çıkartıldı
Ermenistan'la deplasmanda oynacağı grup eleme maçı öncesi Ümit Milli Takım kadrosundan kulüplerinden sakat gelen Özer Hurmacı ve Emre Özkan çıkartıldı. Ümit Milli Takım yarın sabah saatlerinde Erivan'a hareket edecek.
sitte
21.Ağustos.2007, 01:31
Kanal 1'e cidden teşekkürler
sakary Ali
21.Ağustos.2007, 01:38
kanal 1 çok iler yapıyor:)
anilton
21.Ağustos.2007, 01:41
Kadromu yazmadan duramayacağım:)Umarım böyle bir kadro ile çıkarız...
--------------------Onur-------------------
Durmuş-----O.Şam--E.Güngör------Ferhat
Barış----------Abdullah-M.Duruer------Volkan
-----------------Tunay----İlhan---------------
Universal
21.Ağustos.2007, 04:03
Aykut az önce şom ağzını açtı ve dakika 89'da gol yedik. Skor 1-1. Hadi Ay Yıldızlılar.
KaF KeF
21.Ağustos.2007, 04:04
Hay Ağzıma ..Kalecinin hatası vardı bana göre ..
2-1 oldu..yazık..
Universal
21.Ağustos.2007, 04:06
Belliydi böyle olacağı, rakip takımın atacağı belliydi. 2'yi atacaklarınıda ben Aykut'a söyledim. Artık Çek Cumhuriyeti galibiyetide yetmeyebilir. 2009 hayal olmak üzere.
IcedEarth
21.Ağustos.2007, 04:15
İçlerinde Milli duygu kalmamış bunların. Ben olsam sırf Ermenistan'a yenilmemek için ayağım kopsa ölümüne oynarım.
Emurafu
21.Ağustos.2007, 04:30
Kahroldum resmen...ermeniler stadı full doldurmuş..Maç bitince seviçten yerlere yattılar..Yazık oldu resmen:(
gerrrard
21.Ağustos.2007, 04:46
Nasıl yeniliriz ya of Ermenileri sevindirdik. İşe bak.
Universal
21.Ağustos.2007, 04:48
Grupta herkese yenilin önemli değil ama; şu iki maçı kazanın yeter. Katılıyorum. Takımın yarısı zaten Almanya'da Hollanda'da yetişmiş milli duygu bu yüzden az.
deniz.91
21.Ağustos.2007, 05:10
Ya yazık oldu be ermenilere yenilirmi
anilton
21.Ağustos.2007, 06:20
Bu kadar ciddiyetsizlik olmaz.Son dakikalarda 2 gol birden yenilir mi yaaa.Kahroldum adamlar sevinirken.Dünya kupası almış kadar sevindiler...
fmsmyrna
21.Ağustos.2007, 06:55
Maçı 86 da açtım keşke açmasaydım çok yazık gerçekten.
erdemzorer10
21.Ağustos.2007, 06:55
Ermenistan ı aldığı galibiyetten dolayı kutlarız eyvallah ama be kardeşim göz göre göre bu kadar sert oynanmaz ki hele 9 numaraları gerçekten hiç spor ahlakı olmayan bir oyuncu..
kalan 2 maçı alacak kalitedeyiz..haydi..Ay-Yıldızlılar!!