View Full Version : Meira'ya milli davet..!!
erdemzorer10
16.Ağustos.2007, 19:13
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/meira007_1608.jpg
Scolari’nin yerine Portekiz Milli Takımı’nın başına getirilen Teknik Direktör Carlos Queiroz, Galatasaray’ın defanstaki tecrübeli futbolcusu Fernando Meira’yı milli takıma davet etti. Çarşamba günü Faroe Adaları ile oynanacak olan özel karşılaşma için 22 kişilik bir kadro belirleyen Queiroz, Meira’ya da yer verdi. Queiroz Sporting Braga’dan kaleci Eduardo ve Dinamo Moskova’dan Danny’ye ilk defa milli forma şansı verecek. Sakatlıkları devam eden Ronaldo ve Quaresma kadroda yer almayacak.
Kaynak: Akşam
mefisto16
16.Ağustos.2007, 19:18
Bu yıl Türkiyede yapılan transferlerde Sivoktan sonra en iyi 2. transfer GS de büyük başarı göstereceği kesin ..Türk futbolu için önemli bir oyuncu...
BlackEagle19o3
16.Ağustos.2007, 20:07
Kusura bakmayın ama bence bir gereksiz konu daha.Meira zaten kalitesiz bir oyuncu değil, ilk kez milli takıma çağırılmıyor.Bunda garipsencek bir durum yok aynı Guiza olayında olduğu gibi.Türkiye Liginden Milli Takıma çağırılan her oyuncu için konu açarsak bu bölümün hali ne olur acaba...
MeMo
16.Ağustos.2007, 20:12
Kusura bakmayın ama bence bir gereksiz konu daha.Meira zaten kalitesiz bir oyuncu değil, ilk kez milli takıma çağırılmıyor.Bunda garipsencek bir durum yok aynı Guiza olayında olduğu gibi.Türkiye Liginden Milli Takıma çağırılan her oyuncu için konu açarsak bu bölümün hali ne olur acaba...
Katılıyorum ayrıca "!!" lik bir durum yok ortada.
nekop
16.Ağustos.2007, 20:19
Bende milli takıma giden Song'la Sylva için başlık açsammı acaba yani herkes olaganüstü şeylermiş gibi karşılıyor durumu :D
Fernando Gago
16.Ağustos.2007, 20:25
Onlarca milli olmuş bir oyuncu Normal yani :)
PesimiSTyLa
16.Ağustos.2007, 20:31
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=65492
Güiza konusu. Kimse gereksiz falan dememiş . Yorumunu yapmış. Galatasaray ile ilgili bir sorununuz varsa bunu dolandırarak söylemeyin, direk söyleyin ;)
Konuya dönersek Portekiz milli takımında kaptanlık da yapmış bir oyuncu, cagrılmasaydı anormal olurdu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca sitenin haber bölümüne bile böyle bir haber ekleniyorsa ; böyle bir konunun gereksiz olmadığını da anlayabiliriz..
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/23668/meiraya-milli-davet.htm
nekop
16.Ağustos.2007, 20:38
Şu konuyu bile fanatikliğe çekmeyi başabiliyorsunuzya söyleyecek söz bulamıyorum bazı yöneticilerin dedigi gibi bazı üyelerimiz bilerek olay çıkartmak istiyor bencede...
Cyzio
16.Ağustos.2007, 20:40
Sanki adam ilk kez milli oluyor, yeni başlık açmaya gerek yoktu..
MeMo
16.Ağustos.2007, 20:43
Ne yani Meira'nın milli takıma seçilmesinin normal olduğunu savunmak fanatiklik mi ? Ben zaten Kerem'e katıldığımı yazdım burdan nasıl bunu çıkardınız ? Ben zaten Guiza konusuna bişey yazmadım.Zaten ordada herkes normal yazmış 2.defa açılınca milli takım konusu gereksizliği savunulmuş.
PesimiSTyLa
16.Ağustos.2007, 20:44
yahu sitede o kadar yönetici var kimse bilmiyor konunun gereksiz oldugunu, kimse birsey demiyor, siz gereksiz diyorsunuz :) Ne garip işler.
El Comandante
16.Ağustos.2007, 20:45
Üzerinde yorum yapilacak bir konu degil.
Ayrica konuda tartisma cikmasi da cok anlamsiz.Meira zaten Portekiz Milli takimina devamli cagirilan bir futbolcu,onun icin ayri baslik acmaya gerek yoktu.Zira Güiza icin de yoktu.
BlackEagle19o3
16.Ağustos.2007, 20:49
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=65492
Güiza konusu. Kimse gereksiz falan dememiş . Yorumunu yapmış. Galatasaray ile ilgili bir sorununuz varsa bunu dolandırarak söylemeyin, direk söyleyin ;)
Emre sanırım doğru okumadın mesajımı, Guiza olayında olduğu gibi ayrı bir başlık açılması gereksiz dedim.Gs ile ilgili bir durum değil yani.Her milli takıma çağırılan oyuncu için ayrı bir başlık açılması mı gerekiyor?Basit bir soru sordum sadece, cevaıbı benkliyorum.Ki bu isim Meira bu takıma yıllardır hizmet vermiş.Yöneticiler görse gereğini yapar zaten Emre merak etme sen...O mesajımda bile artniyet arayıp, tartışma çıkardın ya sana da helal olsun;)
erdemzorer10
16.Ağustos.2007, 21:36
Güiza milli takıma çağırılınca konu açılıyor da Meira çağırılınca açılamıyor mu ayrıca bu sitenin yöneticileri var gereksiz bir konu ise kaldırırlar..
itiraz eden Beşiktaşlı arkadaşlara gelince : geçen sene Bobo markete gitse konu açıyordunuz kimse birşey demiyordu..şimdimi aklınıza geldi konu temizliği..
garydelgadov
16.Ağustos.2007, 21:39
Meira Türkiyeye geLen stoperLerin içinde Songdan sonra en iyisi.
hp-fm-gs
16.Ağustos.2007, 21:42
Emre sanırım doğru okumadın mesajımı, Guiza olayında olduğu gibi ayrı bir başlık açılması gereksiz dedim.Gs ile ilgili bir durum değil yani.Her milli takıma çağırılan oyuncu için ayrı bir başlık açılması mı gerekiyor?Basit bir soru sordum sadece, cevaıbı benkliyorum.Ki bu isim Meira bu takıma yıllardır hizmet vermiş.Yöneticiler görse gereğini yapar zaten Emre merak etme sen...O mesajımda bile artniyet arayıp, tartışma çıkardın ya sana da helal olsun;)
Her konuda önce ortaya sivri bir laf atıp tartışma çıkaran, ardından birşey olmamış gibi sıyrılmaya çalışan sen değil misin arkadaşım ? Güldürme adamı..
GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 21:47
Bu konudaki tepkilere hak veriyorum ve Güiza'nın konusuyla birlikte bu konuyu GMA'ya gönderiyorum.Bu adamlar ülkemize gelmeden önce zaten milli takımda oynuyorlardı.Daha nesini konuşacağız..
gerrrard
16.Ağustos.2007, 21:47
Kerem aslında birşey dememiş ama olay şu noktaya gelmiş gördüğüm kadarıyla.
Güiza çok iyi oyuncu onun konuları oluyorda Meira çok mu gereksiz oluyor? durumuna dönmüş.
Yani Kerem öyle demek istememiş gördüğüm kadarıyla ama öyle anlaşılmış.