View Full Version : Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]
goosfraba
18.Ağustos.2007, 21:46
http://www.resim-upload.com/images/CNs58996.jpg (http://www.resim-upload.com/view.php?filename=CNs58996.jpg)
BlackEagle19o3
18.Ağustos.2007, 21:48
Antep-Fenerbahçe maçlarını Fener genelde kazanır, 3-0 geriye düşse bile:DYine kazancaklar bence...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2007, 22:02
fenerbahçe kazanacak gibi duruyor ama... gaziantep te bu sezon iyi transferler yaptı, iddialı yani bu nedenle taraftarlarıın önünde bir sürpriz yapabilirler...
Onurap
18.Ağustos.2007, 22:28
Gaziantep ne kadar iyi kadrosu olsada kaybeder maçı gelenek oldu artık :)
Universal
18.Ağustos.2007, 22:43
Aragones'in disiplinli yapısı bizi galibiyete taşıyacaktır. Fenerbahçe yıllardır disipsizlikten ilk maçları kazanamıyordu ama; bu sefer şeytanın bacağını kırar.
deniz.91
18.Ağustos.2007, 23:01
Fenerbahçe puan kaybı yaşayacak gibi geliyor.Antep iyi takviyeler yaptı her zaman zor bir deplasman oldu beraberlik süpriz olmaz
a.arıcı-11
18.Ağustos.2007, 23:30
Bizim Antepe satıpta geri çağırdığımz oyuncular nedeniyle bir belirisizlik ortamı oluşmuştur diye düşünüyorum.Zaten son yıllarda zor duran Antem maçlarını hep farklı kazanıyoruz.Yine kazanacağız büyük ihtimalle.
LaigLeNoiR
18.Ağustos.2007, 23:49
Fenerbahçe için bence zor bir deplasman olacak.Maçın favorisi tabii ki Fenerbahçe fakat ben bu maçtan beraberlik bekliyorum.
El Comandante
19.Ağustos.2007, 00:04
Fenerbahce gelenegi sürdürür ve Antepi rahat yener.
erdemzorer10
19.Ağustos.2007, 00:14
antep bu sene iyi yabancılar aldı ama bu fenerbahçe nin galibiyetine engel olmayacaktır..gelenek sürecek bence..
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2007, 00:47
G.Antep Nurullah Sağlam yönetiminde kadrosunu güçlendirecek transferler yapsada Fenerbahçe daha güçlü kadrosu sayesinde kazanır diye düşünüyorum.Yinede Fenerbahçe zorlanabilir Antep deplasmanında..
I3esiktas
19.Ağustos.2007, 00:52
Fenerbahçe genellikle lige kötü başlıyor Bu gelenegi sürdürebilir.
KaF KeF
19.Ağustos.2007, 01:22
Kazanacağımızı Düşünüyorum..Bu sefer Şeytanın Bacağını Kopartır,İlk maçı kazanırız ve Partizan Maçına Moralli Çıkarız...
GodfatheR
19.Ağustos.2007, 01:26
Artık ilk maçları kazanmamız lazım.Zor bir maç olucak ama kazanmaya daha yakın olan tarafız.
UlquioRRa
19.Ağustos.2007, 01:30
Her ne kadar Fenerbahçe'den galibiyet beklense de beraberlik ihtimali yüksek olan bir maç. Ancak Fenerbahçe, Partizan maçı öncesi kazanmak isteyecektir.
Rsa
19.Ağustos.2007, 03:29
Genelde ligin ilk maçlarını kazanamıyoruz ama Antep maçlarını kazanıyoruz.Zor maç umarım kazanırız..
Fietra 10
19.Ağustos.2007, 04:51
Fenerbahçe'nin son yıllarda lige kötü abşaldıgı ortada..Fakat kolay takımlar karşısında genelde kaybediyordular..Hatırladıgım bir Rize'de 2-2 lik başlangıç var..Geçen seneki İBB maçı var..Bence bu maç onlardan farklı..Anadolu'da zorlu bir deplasman Antep..Bu sene flaş transferlere de imza attılar..Özellikle Tabata'yı nasıl Türkiye'ye getirdiler şaşırıyorum..Fakat Fenerbahçeli futbolcular maçın öneminin farkına varıp ciddiyeti elden bırakmazsa kazanacaktır..Geçen sene İBB maçında çok ciddi olduklarını düşünmüyordum..Bu arada yeni Antep'i de oldukça merak ediyorum ..
goosfraba
19.Ağustos.2007, 10:52
Hedef 3 puan ile başlamak hem zaten Partizan maçını fazla düşünmemek gerek. Lige nasıl başlarsak öyle gider diye düşünüyorum ve umarım iyi şekilde başlayıp iyi şekilde sürdürürüz. Yeni sezonda bütün takımlara başarılar.
Cyzio
19.Ağustos.2007, 17:15
Fenerbahçe kadro kalitesi olarak çok daha üstün tabiki ama Antep'te bu senenin flaş ekiplerinden olacak bence.Zor maç beraberlik geçiyor içimden, Fener kazanırsa tek farkla kazanır..
sakary Ali
19.Ağustos.2007, 19:59
Fenerbahçe hep ilk haftada puan kaybeder yine öyle olacaktır G.Antep kazanır diyorum ben
JunkChorn
20.Ağustos.2007, 22:35
Aragones'in disiplinli yapısı bizi galibiyete taşıyacaktır. Fenerbahçe yıllardır disipsizlikten ilk maçları kazanamıyordu ama; bu sefer şeytanın bacağını kırar.
Bende bu şekilde düşünüyorum,ama ne kadar t.direktör değişsede yine aynısı oluyor umarım bu sefer bi değişiklik olur;)
KaF KeF
21.Ağustos.2007, 20:48
Hakemler belli oldu
2008-2009 sezonu Turkcell Süper Ligi ilk haftasında görev alacak hakemler belli oldu. TFF'den yapılan açıklamaya göre 23 Ağustos 2008 Cumartesi günü Gaziantepspor ile Fenerbahçemizin deplasmanda yapacağı karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Alper Ulusoy, Volkan Narinç yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Hakan Özkan.
Universal
22.Ağustos.2007, 17:25
Bende bu şekilde düşünüyorum,ama ne kadar t.direktör değişsede yine aynısı oluyor umarım bu sefer bi değişiklik olur;)
Olacak olacak, Aragones, Zico veya Daum gibi daha güler yüzlü ve yumuşak bir teknik adam değil. Zaten bunuda oyuncularına hissetirmiş durumda bu nedenle Aragones'den çekinerek oynayacaklar ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Daha hırslı bir Fenerbahçe bekliyorum.
KaF KeF
22.Ağustos.2007, 18:02
Selçuk Kadroda Yok ...
kral_67
22.Ağustos.2007, 20:00
tek ihtimalli maç...fener fark yapar bence...
Antep İnşallah küme düşecek bu sezon...
GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2007, 21:18
Antep İnşallah küme düşecek bu sezon..
O biraz zor bence.Eğer Nurullah Sağlam ile istikrar sağlarlarsa bu sezon düşmezler diye düşünüyorum.
Maksic
22.Ağustos.2007, 21:45
İnşallah G.Antepspor'umuz bu maçı alır ve 3 puanla başlar güzel bir maç oynanıcak ama Tabata ve Güiza'yı görmek istiyorum bakalım neler olucak...
Universal
22.Ağustos.2007, 21:46
Maldonado, ilkonbirde oynayacakmış. Bakalım nasıl performans gösterecek. Maldonado için belkide son şansı. Umarım büyük bir değişiklik olur. :)
deniz.91
22.Ağustos.2007, 21:50
Bu maçtan süpriz bekliyordum Anteple FB arasında olan olaylardan sonra birazdaha süpriz olacağına inanıyorum
KaF KeF
22.Ağustos.2007, 23:15
Alex de Souza ikinci dalya için!..
Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza, sarı-lacivertli takımın Türkcell Süper Lig'in ilk haftasında yarın deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçında görev alması halinde Fenerbahçe'de 200. maçına çıkmış olacak. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Alex'in şu ana kadar lig, Türkiye Kupası, Avrupa Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, özel ve hazırlık maçları olmak üzere toplam 199 kez Fenerbahçe formasını giydiği kaydedildi.
Brezilyalı oyuncunun, yarınki Gaziantepspor maçında da görev alması halinde, Fenerbahçe'de ikinci kez dalya diyeceği ve sarı-lacivertli formayla 200. maçına çıkmış olacağı ifade edildi.
22.08.2008
Kaynak : AA
GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2007, 00:55
Gaziantep muhtemel 11'i..
Murat Şahin - Emrah, Mehmet Polat, Bekir, İvan, Mehmet Yozgatlı, Zurita, Hakan Bayraktar, Erman Özgür, Tabata, Beto
eGowiCh
23.Ağustos.2007, 01:54
Umarım Gaziantepspor'u sıcak hava koşullarında yenerek lige iyi bir başlangıç yaparız.
Selçuk yerine ön liberoda kimin oynayacağını çok merak ediyorum. Maldonado için hem Aragones hem de Şili teknik direktörü hazır değil diyor. Aragones tercihini Maldonado'dan yana mı yoksa Emre'den yana mı kullanacak, bunu hep beraber göreceğiz.
Universal
23.Ağustos.2007, 05:11
Umarım Gaziantepspor'u sıcak hava koşullarında yenerek lige iyi bir başlangıç yaparız.
Selçuk yerine ön liberoda kimin oynayacağını çok merak ediyorum. Maldonado için hem Aragones hem de Şili teknik direktörü hazır değil diyor. Aragones tercihini Maldonado'dan yana mı yoksa Emre'den yana mı kullanacak, bunu hep beraber göreceğiz.
Emre Ön Liberoda sırıtır. Ofansif olarak Fenerbahçe'ye daha çok katkısı olacaktır. Eğer Maldonado hazır değil ise Kemal niye gönderildi? Kemal ön libero oynayabilecek bir oyuncu. Kemal keşke bu takımda olsaydı.
Cengo
23.Ağustos.2007, 05:20
Emre Ön Liberoda sırıtır. Ofansif olarak Fenerbahçe'ye daha çok katkısı olacaktır. Eğer Maldonado hazır değil ise Kemal niye gönderildi? Kemal ön libero oynayabilecek bir oyuncu. Kemal keşke bu takımda olsaydı.
Emre DMC değil, orada dayak yemekten beter olur, Beto ve Tabata'dan çıkış bekliyorum, Fenerbahçe için kolay maç olmasa bile çok da zorlanmayacağını düşünüyorum ama Beto - Hakan ikilisi orta sahayı çok ciddi kapatacaklardır.
Onurap
23.Ağustos.2007, 05:24
beto çok iyi gerçekten fiziği kuvvetli ve hızlı ligin 2. gs maçında özellikle kontrada bizi bi hayli zorlamıştı..Tabata yı çok övüyorlar bakalım o nasıl oynayacak..
Universal
23.Ağustos.2007, 05:54
Emre DMC değil, orada dayak yemekten beter olur, Beto ve Tabata'dan çıkış bekliyorum, Fenerbahçe için kolay maç olmasa bile çok da zorlanmayacağını düşünüyorum ama Beto - Hakan ikilisi orta sahayı çok ciddi kapatacaklardır.
Tek korkutuğum isim Beto, Mehmet Yozgatlı oynarsa Carlos'un olduğu kanatta muz orta yapamaz. Bu yüzden Yozgatlıdan tehlikeli orta beklemiyorum.
Hava sıcak, Antepli oyuncular bir bakıma daha şanslı o şehirde yaşıyorlar. Efsane teknik adam Nurullah Sağlam var. Eski günlerini hayal ediyorlar. Bu nedenle Feneri zorlayacakları kesin ama; Fenerbahçe kadrosu ile şu kadro yan yana geldiğinde Fenerbahçe'nin kadrosunun ne kadar ağır bastığı ortada. Fenerbahçe ne yapar ne eder Gaziantepspor'u yener.
nekop
23.Ağustos.2007, 06:11
Tek korkutuğum isim Beto, Mehmet Yozgatlı oynarsa Carlos'un olduğu kanatta muz orta yapamaz. Bu yüzden Yozgatlıdan tehlikeli orta beklemiyorum.
Mehmet'in arkasında Emrah Eren oynayacak ve Emrah bu ligin ofansif olarak iyi olan ender beklerinden biri sol açıkta Uğur oynarsa ve gününde olmazsa bence Mehmet-Emrah ikilisi Carlos'a ve Fenerbahçe defansına oldukça zor anlat yaşatırlar.
scar face
23.Ağustos.2007, 09:51
Ben macın zor ve gergin geçeceğini düşünüyorum kritik Partizan macı öncesinde 3 puan almalıyız.
Fietra 10
23.Ağustos.2007, 23:55
Gaziantep'te taşlı, sopalı kavga!
Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesinde her iki takım taraftarları birbirine girdi. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada bazı taraftarlar yaralanırken, çevik kuvvet ekipleri olayları güçlükle yatıştırdı.
Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak Gaziantepspor-Fenerbahçe maçı öncesinde olaylar çıktı. Stada girmek için öğle saatlerinde Kamil Ocak Stadı'na gelen Fenerbahçeli ve Gaziantepsporlu taraftarlar arasında yaşanan gerginlik, kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü. İki takım taraftarları, taş ve sopalarla birbirine girdi.
İstasyon Caddesi üzerinde karşılıklı kavgaya tutuşan taraftarları ayırmak için çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen çevik kuvvet ekipleri de olaya müdahale ederek, kavgayı ayırmaya çalıştı. Çevik kuvvet ekipleri, taraftarlara müdahale ederek, bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.
Yaşanan kavgada yaralanan bazı Gaziantepsporlu taraftarlar olay yerinde ambulans bekledi. Yaralı taraftarlar, arkadaşları tarafından olay yerinden götürüldü. Polis, olayların büyümemesi için stat çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı.
23.08.2008
Kaynak : İHA
GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2007, 00:07
Maç seyretmeye mi gidiyorlar savaşmaya mı belli değil.Bu konuda acil zihniyet değişimine gitmemiz gerekiyor.Sırf üzerindeki forma yüzünden birbirimizle kavga eder hale geldik.Yazık..
aykut_gencfb
24.Ağustos.2007, 00:46
ilk maç olduğundan fenerbahçe kadrosuylan değil ciddiyetiylen kazanır...aragones farkı....hersene anadolu takımlarına anti-ciddiğilimizden puan kaybedioduk ama bugün farklı olacak ve kazanacağız...ben 3-1 gibi bi skorlan alırıs diorum
uAsamet91
24.Ağustos.2007, 00:47
Çok zor maç olur genelde Antep deplasmanları.ama fener işini biliyor gerçekden antepden puan kaybı yaşamadan döner.5-0
Maksic
24.Ağustos.2007, 00:58
Madem herkes skor tahmini yapıyor 1-0 Antep alır Beto'dan gol bekliyorum..
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 01:29
Fenerbahçe mutlaka gol atar diye bekliyorum ama önceki yorumumda dediğim gibi yine puan kaybı olabilir.
Guiza bugün tek başına zorlanır.Gol orta saha'dan gelebilir.
IcedEarth
24.Ağustos.2007, 03:35
Ben bu maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Kalite farkı yüksek. Ama Aurelio'nun gidişinden sonra sorun yaşanan orta sahanın göbeği yine baş ağrıtabilir.
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 03:38
O yüzden Semih'i keseceğini duyurdu Aragones.
Ben Gaziantep'in yaşanan yönetimsel olaylardan dolayı hırslı oynayacağını düşünüyorum
eGowiCh
24.Ağustos.2007, 04:07
Of, Gaziantepspor'la mı oynuyoruz yoksa Chelsea'yle mi, belli değil! Semih'i kesmek ne demek yahu? Bu adam en formda dönemini yaşıyor, hala yedek kulübesinde, akıl alır gibi değil! Uğur'u kesip Semih'i koymak onun yerine bu kadar zor mu?
Uğur'un takıma kattığı OFANSİF bir şey var mı? YOK! DEFANSİF bir şey var mı? O HİÇ YOK! O halde Semih'i oynatmak, hem defansif hem OFANSİF -özellikle de ofansif- açıdan daha mantıklı değil mi?
Memedov
24.Ağustos.2007, 04:10
Eski günlere geri dönüyoruz, Tek forvet.
Bu takımda Semih'e yapılan haksızlık başka bir futbolcuya yapıldımı acaba?
IcedEarth
24.Ağustos.2007, 04:13
Bu maçı hangi frekans veya radyodan takip edebilirim acaba?
Universal
24.Ağustos.2007, 04:23
Dünya'da ki hiçbir futbolcu Semih'in yerini kesemez. Eğer Fenerbahçe tek forvet olacaksa oda Semih Şentürk olmalı. Dünya'da eşi benzeri olmayan bir futbolcu olarak görüyorum. Alex'İ kessin ama; Semih'i oynatsın.
GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2007, 04:27
Semih yine sonradan girip golünü atar.
Universal
24.Ağustos.2007, 04:28
Semih yine sonradan girip golünü atar.
Sonradan girip değil, ilk onbirde başlayıp atmasını isterim. Güiza'dan eksiği olduğunu düşünmüyorum.
IcedEarth
24.Ağustos.2007, 04:31
Bu maçı hangi frekans veya radyodan takip edebilirim acaba?
Sorumun cevabı var mı?
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 04:33
Sorumun cevabı var mı?
yayinonline.com'dan dinleyebilirsin.Tabi oradan radyo seçerek.
Aragones bir seçim yapmak zorundayDI yaptı.Biraz saygı duyup izleyelim derim.Yapılan transferlere göre mutlaka bişeyler değişecektir.
IcedEarth
24.Ağustos.2007, 04:35
yayinonline.com'dan dinleyebilirsin.Tabi oradan radyo seçerek.
Aragones bir seçim yapmak zorundayDI yaptı.Biraz saygı duyup izleyelim derim.Yapılan transferlere göre mutlaka bişeyler değişecektir.
Abi iyi de hangi kanal? Lig Radyo ise radyom zaten ona ayarlı, hemen açıveririm.
Fernando Gago
24.Ağustos.2007, 04:37
Lige kontollü girmek istemiş heralde Aragones Bu taktiği her maçta oynatmaz Zico gibi ((umarım)) :D
Bu taktik ile Şampiyonlar Liginde mücadele edicez o yüzden ara sıra bu taktikle oynatmakta fayda var ben çok yadırgamadım o yüzden
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 04:38
Abi iyi de hangi kanal? Lig Radyo ise radyom zaten ona ayarlı, hemen açıveririm.
Lig Radyo var orada(:
Gerçekten bende tam detay bilmiyorum ama birisi mutlaka veriyordur.
Eğer normal radyodan dinleyeceksen bana da frekans verirsen sevinirim.Nette Radyo1'de veriyordur
Universal
24.Ağustos.2007, 04:43
Radyo Spor, Raydo TRT, Lig Radyo'da dinleyebilrisiniz. Eğer elinizde Digitürk var ama; Lig TV'niz yok ise gene radyo kanallarında Lig Radyo'dan dinleyebilirsiniz.
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 04:44
Benim o son dediğinden acaba kaçıncı kanal oluyor bir bulsam.Aslında en iyisi FB Tv'den dinlemek ama orada da çok taraflı oluyor.
TuTh
24.Ağustos.2007, 05:00
vee maç başladı
Sheriff
24.Ağustos.2007, 06:18
Off ne pozisyon kaçtı yahu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Off off off neler kaçıyoru neler..
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 06:22
G.Antep çok yoruldu çoook
ShevAnil
24.Ağustos.2007, 06:22
Kim Kaçırıyor Bunları ?
Sheriff
24.Ağustos.2007, 06:25
Kim Kaçırıyor Bunları ?
Fener.. Aragones çok güzel bir müdahalede bulundu maça..
GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2007, 06:26
Antep savunmaya bir adam daha alacak herhalde.Bekir hazırlanıyor derken oyuna girdi.
Samih bu maçın kaderini değiştirecek gibi geliyor bana.Antep ilk yarıda bulduğu pozisyonları çok arayacak..
anilton
24.Ağustos.2007, 06:27
Maçın en iyilerinden Murat Ceylan çıkıyor Bekir giriyor.Stoperde mükemmel oynayan Deumi önliberoya geliyor.Yanlış yaptı hoca bence...
erdemzorer10
24.Ağustos.2007, 06:29
maç şuan çok heycanlı gidiyo..top bi o kalede bi bu kalede ama tam bi pozisyon çıkmıyor bu ataklardan..
yani pozisyonu bulan atacak gibi..1-0 iki takımdan birine gider bence maç..
metaLwrath
24.Ağustos.2007, 06:29
Antep'in ilk yarının sonlarında bi pozisyonları var ki bkz. nasıl kaçar -zaman zaman kontra atakla Fenerbahçe'nin üzerine geliyorlar.. böyle giderse berabere biter...
Gönlümüz Gaziantep'ten yana :)
edit: gol geldi :) Gaziantep 1-0 Fenerbahçe
Sheriff
24.Ağustos.2007, 06:30
Bizimde Önder giriyor.. O sanırım Gökhan'ın yerine girecek..
Bu arada Tabata' nın attığı çalım güzeldi ama vurduğu şut berbattı..
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 06:31
Antep ikinci yarıda sahada yok ama neye göre üstün oynuyor anlamıyorum?
erdemzorer10
24.Ağustos.2007, 06:35
Tabata göze hoş bir futbol sergiledi..
son dakikalar heycan dolu..!
Sheriff
24.Ağustos.2007, 06:35
Tek bir kontranın dışında 2. yarı Gaziantep'in hiç pozisyonu yok ve baskıdan dolayı savunmadan top çıkarmakta da zorlandılar uzun bir süre..
anilton
24.Ağustos.2007, 06:39
Tabata attı 1-0 oldu.Çok güzel bir gol...
JunkChorn
Tabata ters ayağıyla rahat bir gol attı..
PesimiSTyLa
Tabata dan mükemmel bir gol. 1-0
erdemzorer10
golü haketti tabata..!
gerçekten süper bir gol
Sheriff
3. Şutları gol oldu.. Az önce topu dağlara vuran Tabata bu sefer iyi vurdu.. Savunma çok dağınık sürekli karambole herkes kim bulursa dalıyo..
Maksic
24.Ağustos.2007, 06:40
Goooooolll süpersin Antep
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 06:42
7-10 dk arası bir süre var çevirmeye yeter ama çevirilir mi zor.
erdemzorer10
24.Ağustos.2007, 06:42
Fenerbahçe gerçekten iyi görünmüyor..Antep zorlarsa devamı gelebilir
Sheriff
24.Ağustos.2007, 06:43
Pozisyonda sanırım penaltı..
PesimiSTyLa
24.Ağustos.2007, 06:43
Bu arada Carlos un hareketi penaltı kokuyor. Tartışılır...
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 06:44
Net penaltı ama hakem veremedi.
Lionel Andres Messi
24.Ağustos.2007, 06:44
antepin golüne çok sevindim teşekkürler tabata devamını bekliyoruz:)
anilton
24.Ağustos.2007, 06:45
Pozisyon penaltı bence...
GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2007, 06:45
Antep skorun üstüne yatmaya başladı.Fenerbahçe bir gol bulabilir.Golü atan oyuncuda Semih olur diyorum..
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 06:47
En az 3 dakika uzatma gelir hala beraberlik olabilir.
metaLwrath
24.Ağustos.2007, 06:47
spiker bravo volkan dedi yahu :)
Sheriff
24.Ağustos.2007, 06:48
Çok kontra yiyoruz..
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 06:49
5 dakika uzatma verdi hakem
Sheriff
24.Ağustos.2007, 06:51
Verse ne olacak gitti maç..
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 06:54
Antep'i tebrik etmek lazım.Zaman zaman çok fazla zorladılar.
Hakem iki taraf içinde bence iyi değildi.Penaltı vermedi bir çok avantajı doğru kullanmadı.
Fenerbahçe hafta içi turu atlar hafta sonu herşey yine güllük gülistanlık olur
Sheriff
24.Ağustos.2007, 06:56
Bitti, yenildik, geçmiş olsun.. Transfer olmazsa bu takımla birşey yapamayız..
PesimiSTyLa
24.Ağustos.2007, 06:56
Tebrikler Antep... Haketti maçı. Tabata cok iyi bir oyuncu. Mükemmel transfer yapmış Antep...
Ilhan
24.Ağustos.2007, 06:57
Oğulcancığım oldukça optimist gördüm seni. Gerçi Antep de iyi kadro kurdu.
erdemzorer10
Antep haklı bir galibiyet aldı oyunun her alanında Fb den daha iyiydiler..
bu sene gerçekten çok farklı bir TSL izleyeceğiz..
spikerin de dediği gibi artık sürpriz yok bu lig de her takım her takımı yenebilir..!!
anilton
F.Bahçe lige mağlubiyetle başlama serisine devam ediyor...
Antep çok iyi bir futbol oynadı.İstediklerini yaptılar.En çok şaşırdığım F.Bahçe'nin bir türlü istediklerini yapamaması,Guiza'yı pozisyona sokamaması ve oyunu rakip yarı alana yıkamamasıydı...
Tebrikler G.Antepspor...
Universal
24.Ağustos.2007, 06:58
Her zamanki Fenerbahçe, o yüzden boşuna tartışmaya gerek yok.:) Emre ve Alex dışında koşan mücadele eden oyuncumuz olmadı. Lugano & Edu'da defansda iyi idi o kadar.
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 06:58
Oğulcancığım oldukça optimist gördüm seni. Gerçi Antep de iyi kadro kurdu.
Türkiye'nin halini söyledim abi.Hafta arası turu atlarız sonra bu maç/kötü oyun unutulur.
Antep haklı bir galibiyet aldı oyunun her alanında Fb den daha iyiydiler..
bu sene gerçekten çok farklı bir TSL izleyeceğiz..
spikerin de dediği gibi artık sürpriz yok bu lig de her takım her takımı yenebilir..!!
Erdem gerçekten maçı izledin mi bilmiyorum ama G.Antep fizik olarak gerçekten çok iyi hazırlanmış hem lige hemde bu maça..
45-65 arası çok zorlandılar tek şutu yoktu.Yani her alanda daha iyi değillerdi.Ancak çok iyi takım kurdular.
RaSenGan
24.Ağustos.2007, 06:59
Tebrikler G.Antep'e.Hakettiler ve aldılar maçı.Aragones çok hatalı değişiklikler yaptı ve sonuç bu oldu.Alex ve iki gol kralı forvetlerin bu maçta gol atamamaları ilginç.:) Bakalım ilerleyen haftalar neler olacak.
bySilver
24.Ağustos.2007, 06:59
Fenerbahçe' nin çıkmasını bekLedigim kadroyLa cıkmadı çift forvet Emre nin ön Libero da oynamasını bekLiyodum ama Aragones farKlı bi diziLiş tercih etmiş.
Kısaca Maç Antep' in hakkıydı.
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2007, 07:00
Maldonado ve zaman zaman Emre iyi oynadı. İlk yarıyı izleyemedim fakat ikinci yarı Antep'in golden önce üstünlüğü falan yoktu. Biraz şanssızlık biraz beceriksizlik kötü başlama serisini devam ettirdi.
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 07:01
Tebrikler G.Antep'e.Hakettiler ve aldılar maçı.Aragones çok hatalı değişiklikler yaptı ve sonuç bu oldu.Alex ve iki gol kralı forvetlerin bu maçta gol atamamaları ilginç.:) Bakalım ilerleyen haftalar neler olacak.
Aragones bence çok isabetli değişiklikler yaptı aygün abartma lütfen.Kazım çok kötüydü çıkardı.Uğur aynı şekilde.
Gökhan hafta içi maç oynadı onu tam vaktinde çıkardı..Elinde Ronaldinho,Kaka vardı da onları mı oynatmadı?Bu kadar eleştirisel davranmayalım yahu.Fener kötü oynadı ama Aragones yapabileceklerini yaptı >maç içinde<
Emurafu
Guiza bence çok eleştirilir.Mesela bazı pozisyonlarda Karan gibi direk vursa gol atacaktı..Fenerbahce sistemi bana göre degiştirmeli..Avrupada tek forvet olabilir.Tabayı çok begendim..Baya ince paslar attı..Antepte şu muratta iyi oyuncu..Tebriker antep:)
Maksic
Madem herkes skor tahmini yapıyor 1-0 Antep alır Beto'dan gol bekliyorum..
Çok sevindim bu galibiyete Antepli olarak takımımız için şehrimiz için doping oldu ayrıca Tabata'da içimden geçti ama Beto'ya güvendim:)neyse bu yıl G.Antep gerçekten çok iyi diyebilirim Gaziantepsporumuza yürekten başarılar diliyorum...
BlackEagle19o3
24.Ağustos.2007, 07:02
Her zamanki Fenerbahçe, o yüzden boşuna tartışmaya gerek yok.:)
Devre arası alırız, atarız .Semih girer atar bi tane gibi rahat tavırlar.Maçtan sonra her zamanki Fenerbahçe.İlginç...:)
Maçı oynayan, yani hakeden kazandı, sonuç daha farklı da olabilirdi.Adamların üstüne üstlük penaltıları verilmedi.Harika kadro kurmuşlar.Bu sene ilk 8'de kesin olurlar.Daha da yukarları bile olabilir.
Universal
24.Ağustos.2007, 07:04
Devre arası alırız, atarız .Semih girer çakar bi tane gibi aşağılayıcı tavırlar.Maçtan sonra her zamanki Fenerbahçe.İlginç...:)
Evet dedim maç sonundada her zaman Fenerbahçe. Yalan mı? :)
eGowiCh
24.Ağustos.2007, 07:05
Fenerbahçe'den iki tane futbolcu çok iyi oynadı, biri Alex, biri Maldonado. Bence ön libero transferine falan gerek yok, Maldonado muhteşemdi. Alex de olağanüstüydü bugün, çok istekliydi. Edu, Lugano, Uğur, Kazım çok çok kötü oynadılar, Volkan ile Güiza iyiydiler, Emre, Burak, R.Carlos, G.Gönül ise vasattı.
Sıcak hava koşullarının da etkisiyle oyuncular istediklerini yapamadılar, ölü gibiydiler resmen. Benim hiç sıkıntım yok, ilerleyen haftalarda galip geliriz, bazı şeyler otursun yeter ki, şu an hala oturma aşamasında, Semih forvet arkası gibi oynuyor ve bugün iyi değildi, Alex daha geride oynadı ikinci yarı, Emre solda oynadı, fena değildi, bariz bir şekilde sağ kanat problemi olduğu aşikar, acilen Deivid iyileşmeli.
Sol kanada Aragones transfer istemekte çok haklıymış. Riera alınsın, ön libero alınmasın. Stoperlerden biri de kesilsin, yerine Önder veya Yasin oynasın. Yani Gökhan - Önder/Yasin - Lugano/Edu - R.Carlos, Kazım - Maldonado - Alex - Riera, Güiza - Semih şeklinde oynayalım. Maldonado hep böyle oynayacaksa gerçekten dandik bir ön libero alacağımıza hiç almayalım daha iyi.
Neyse hep ilk hafta yeniliyorduk zaten, gelenek bozulmadı.
Fernando Gago
24.Ağustos.2007, 07:06
Yazılacak o kadar çok şey var ki yazmaya üşeniyorum açıkcası :)
Sadece şunu söylüyorum Güiza'ya müthiş transfer diyenler verilen bonservisi ve Güiza'nın 4 5 maçlık performasını iyi düşünsünler Umut verecek bir şey görüyorlar mı ? Ne yazık ki beni yanıltmadığın için teşekkürler Güiza :)
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 07:08
Sonunda Maldonado'yu önyargısız birisi.Sağol Egemen.Alex'te çok koştu iki mevkide de iyi oynadı.Kanatlar(uğur&kazım) normal bir oyun oynasaydı maç böyle bitmeyebilirdi
Ayrıca ;
@Emurafu
Guiza konusunda haklısın bazı yerlerde bencillik yapmayayım dedi ama doğrusu vurmaktı..
Memedov
24.Ağustos.2007, 07:09
Aragones nerede yanlış değişiklikler yaptı anlamadım.
Kazım ile Uğur sahada yoktu, Gökhan da milli takımdan yorgun döndüğü ve varlık gösteremediği için oyundan alındı. Bence yerinde ve zamanında değişiklikler yaptı.
Oyuna gelirsek; Fenerbahçe adeta döküldü ileri uçta çaresiz kaldı bu da tek forvet ile bu işlerin yürüyemeyeceğine dahir gösterge Semih ve Burak girdikten sonra oyun biraz hareketlendi golüde bulabilirdik ama olmadı.
Gaziantepspor da Beto ve Tabata'yı çok beğendim, bu sezon cok can yakacaklar belli oldu.
Her sezon oldugu gibi yine mağlübiyet ile başladık umarım toparlarız, Tebrikler Gaziantep'e.
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2007, 07:09
Bu nasıl bir takım yahu...
Bu Antepspor bizim bildiğimiz Antep değilmi ? Adamlar ne top oynadı öyle yahu.
Fenerbahçeye adeta top yüzü göstermedi desek yeridir.Müthiş oynadılar müthiş.Her maç böyle oynasınlar yemin ederim şampiyon olur bu takım.
Maça iyi hazırlanmışlar bu çok belli.Evlerinde ve büyük bir takıma karşı oynamanın da verdiği bir gazla inanılmaz mücadele ettiler.
Hele hele sahada Tabata,Erman,Beto ve İvan gibi kusursuz 4 oyuncu var ki aman diyim.Beto ve Tabata belkide Türkiye'de olmayan bir forvet ikilisi olmuş.Erman desen her yerde oynadı.Bir ara solda bir ara göbekte...Heryerde vardı.Beto desen sürekli fırsat kolluyor defansın arkasına fırlamak için.Kısacası Antepspor çok iyi bir takım olmuş ve bugünde müthiş oynadılar.Maçı Fenerbahçeden daha çok kazanmak istediler ve kazandılarda tebrikler ve alkışlar Antep'e.
eGowiCh
24.Ağustos.2007, 07:10
Sadece şunu söylüyorum Güiza'ya müthiş transfer diyenler verilen bonservisi ve Güiza'nın 4 5 maçlık performasını iyi düşünsünler Umut verecek bir şey görüyorlar mı ? Ne yazık ki beni yanıltmadığın için teşekkürler Güiza :)
Arkadaşım 2 MTK, 1 Partizan ve 1 G.Antepspor maçlarıyla Güiza'nın iyi bir golcü olup olmadığına ne de çok karar verdin. Geleceği gören birisin herhalde.
Yahu 4 maçta adam yargılanıyor, akıl alır gibi değil.
Benden bir iki örnek, umarım bu "önyargı" tavrı değişir.
1) Kezman ilk geldiğinde bomba gibi bir oyun sergilemişti. İlk maçında gol atamadı, ikinci maçında Sivasspor'dan 20 metreden, üçüncü maçında ise Konyaspor'da 20-25 metreden aşırtma gol attı ve sonra da kesildi, berbat oynadı.
2) Deivid ilk geldiğinde rezaletti, golcü değil deniliyordu ama adam ikinci sezon resmen patlama yaptı ve Avrupa'da muhteşem gollere imza attı.
Yani böyle bir şey olmaz, Robbie Keane'i aldı Liverpool 20 küsür milyon Pound'a, adam 1-2 maçta mı yargılanıyor acaba orada?
EreN
24.Ağustos.2007, 07:10
Taktik kurbanıyız. Yeni taktiği hala futbolcular öğrenemedi ve tam alışamadılar.
Fernando Gago
24.Ağustos.2007, 07:11
Fenerbahçe'den iki tane futbolcu çok iyi oynadı, biri Alex, biri Maldonado.
Egemen Maldonado ne yaptı ki Allah aşkına yav inanamıyorum gerçekten inanamıyorum top alıp yasa pas atmaktan başka ne yaptı bu adam
PesimiSTyLa
24.Ağustos.2007, 07:12
Katılmamak elde degil. Maç 0-0 ken bi poziyon vardı. Güiza karsı karsıya kaldı kaleci ile. Vurması gerekirken pas atmayı denedi cok kötü bi pas attı ve Antep savunması araya girdi. La Liga gol kralı adam bence orada pas degil direk vuracak golü atacaktı. Bence maçın dönüm noktasıydı. Güiza golü yapsa 3 puan Fener'e gelirdi.
eGowiCh
24.Ağustos.2007, 07:14
Bilmem farkettin mi ama Maldonado birçok topu kesti, ayrıca eskiye nazaran çok da cesurdu, yani yan oynamadı, dikine de paslar çıkardı, uzaktan şut attı, kısacası eski Maldonado'ya göre hem savunmada hem oyun kurmada çok daha iyiydi. Ben azından Selçuk'tan çok daha iyi buldum. Maçı izlerken Selçuk'a istemdışı kötü sözler söylüyordum ama Maldonado'nun yaptığı bir hareket nedense bugün bana batmadı ve beğendim, sırıtmadı.
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2007, 07:14
Bu arada Gaziantepspor'un çok net bir penaltısıda verilmedi diye düşünüyorum.R.Carlos'un sanıyorum Ahmet Arı'ya yaptığı hareket.
Bu konuda oyumu beraberlikten yana kullanmıştım ancak Antep beni yanılttı.Rakip olarak gördüğüm bir takımın da puan kaybetmesine sevindim :)
Fernando Gago
24.Ağustos.2007, 07:15
Arkadaşım 2 MTK, 1 Partizan ve 1 G.Antepspor maçlarıyla Güiza'nın iyi bir golcü olup olmadığına ne de çok karar verdin. Geleceği gören birisin herhalde.
Yahu 4 maçta adam yargılanıyor, akıl alır gibi değil.
Benden bir iki örnek, umarım bu "önyargı" tavrı değişir.
1) Kezman ilk geldiğinde bomba gibi bir oyun sergilemişti. İlk maçında gol atamadı, ikinci maçında Sivasspor'dan 20 metreden, üçüncü maçında ise Konyaspor'da 20-25 metreden aşırtma gol attı ve sonra da kesildi, berbat oynadı.
2) Deivid ilk geldiğinde rezaletti, golcü değil deniliyordu ama adam ikinci sezon resmen patlama yaptı ve Avrupa'da muhteşem gollere imza attı.
Yani böyle bir şey olmaz, Robbie Keane'i aldı Liverpool 20 küsür milyon Pound'a, adam 1-2 maçta mı yargılanıyor acaba orada?
Yav Güiza dediğin nedir Egemen adamın 1 senelik kariyeri var 27 gol attı diye adamı dünya markası yaptınız Güiza için baştan beri söylüyorum sıradan bir forvet oyuncusu hiçbir artı özelliği olmayan bir isim çaresizlikten midir nedir aldık ve adama dünya markası muamelesi yapyıoroz o bile şaşıyor bu duruma verdiği ilk röportajı hatırlayın :)
erdemzorer10
24.Ağustos.2007, 07:16
tek forvet oynamak çok kolay değil arkadaşlar..şuana kadar eve güiza beklenenin çok altında kaldı ama tek forvet oynamak öyle kolay birşey değil..
forvet arkasındaki hücum attının çok aktif olması gerekiyor..bence Fenerbahçe deki asıl sorun orda bunun asıl nedeni de Aragones in orta sahaya güvenemeyip takımı çok ileri çıkarmaması..
şayet senna gelirse Fb nin taktiği Güiza yı daha iyi besler..
gerrrard
24.Ağustos.2007, 07:17
Antep tek kelimeyle Feneri ezdi büzdü. Antep'e helal olsun gerçektende. Fener ezildi resmen sanki beraberliğe oynayan Fenermiş gibi. Antep baya iyi geliyor bu sezon.
Güiza'ya gelirsek ben alışma süreci vs vs şeylere pek inanmıyorum. Adam olacak çocuk bellidir. Kewell geldiği gibi yeteneklerini sergiledi.
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 07:18
Egemen Maldonado ne yaptı ki Allah aşkına yav inanamıyorum gerçekten inanamıyorum top alıp yasa pas atmaktan başka ne yaptı bu adam
Fazla taraflı yorum yapıyorsun.Eğer önyargısız izlersen Maldonado'nun gerçekten bugün faydalı oynadığını görürdün
eGowiCh
24.Ağustos.2007, 07:19
Yav Güiza dediğin nedir Egemen adamın 1 senelik kariyeri var 27 gol attı diye adamı dünya markası yaptınız Güiza için baştan beri söylüyorum sıradan bir forvet oyuncusu hiçbir artı özelliği olmayan bir isim çaresizlikten midir nedir aldık ve adama dünya markası muamelesi yapyıoroz o bile şaşıyor bu duruma verdiği ilk röportajı hatırlayın :)
Adam boş kaleye gol mü kaçırdı bugün? Veya %100'lük gol mü kaçırdı? Bu eleştirileri hakedecek ne yaptı? Burak'a pas denemesi yaptığı pozisyonda topu muhteşem önüne aldı, istese kendi de vurabilirdi ama "önyargılıların" diyeceği belliydi: "Orada niye pas vermedi?"
Türkiye'de maalesef bu böyle, değişen bir şey yok. Burada herkes G.Antepspor'un penaltısı verilmedi demiş de, acaba sorarım Güiza'ya atılan tekme nedir, penaltı mıdır değil midir? Hiç kimse bundan bahsetmemiş, işlerine gelmediğinden olsa gerek.
Fernando Gago
24.Ağustos.2007, 07:19
Bilmem farkettin mi ama Maldonado birçok topu kesti, ayrıca eskiye nazaran çok da cesurdu, yani yan oynamadı, dikine de paslar çıkardı, uzaktan şut attı, kısacası eski Maldonado'ya göre hem savunmada hem oyun kurmada çok daha iyiydi. Ben azından Selçuk'tan çok daha iyi buldum. Maçı izlerken Selçuk'a istemdışı kötü sözler söylüyordum ama Maldonado'nun yaptığı bir hareket nedense bugün bana batmadı ve beğendim, sırıtmadı.
Selçuk risk alan bir oyuncu malum yeteneklerinden dolayıda genelde bu tür pozisyonalrda da topu kaptıyor bnunda taraftarda tepki toplaması normal . Maldonado adam üstüne doğru gelirse topu almaya çalışıyor Birde ona atılan pası geri olarak adama yolluyor başka ne yapıyor bu adam :D
Memedov
24.Ağustos.2007, 07:20
Guiza da aynı Kezman gibi taktik kurbanı olacak demedi demeyin. Tek forvet oynamak o kadar kolay değil 6 kişinin arasında adeta ezildi Guiza.
Aragones'in bu duruma el atması gerekiyor. Bir röportajında demişti önce gol atmayı öğrenmeliyiz diye hakikaten doğru demiş MTK'ya 5 gol atmak değilmiş süper lig'de top oynamak.
Ayrıca bugün de takımın en iyisi Roberto Carlos ile Maldonado idi tartışmasız.
erdemzorer10
24.Ağustos.2007, 07:20
Türkiye'nin halini söyledim abi.Hafta arası turu atlarız sonra bu maç/kötü oyun unutulur.
Erdem gerçekten maçı izledin mi bilmiyorum ama G.Antep fizik olarak gerçekten çok iyi hazırlanmış hem lige hemde bu maça..
45-65 arası çok zorlandılar tek şutu yoktu.Yani her alanda daha iyi değillerdi.Ancak çok iyi takım kurdular.
haklısın ama mücadele anlamında gerçekten çok istekliydiler..
pozisyon olarak da golü bulacak pozisyonlara girdiler ve bence Fenerbahçe den daha fazla istediler maçı..
Antep in bu fizik kondisyonunu görünce Nurullah Sağlam ın Skibbe den Aragones ten ne eksiği var diyorum kendimce..
Büyükler oyun olarak döküldü bugün..
Fernando Gago
24.Ağustos.2007, 07:22
Adam boş kaleye gol mü kaçırdı bugün? Veya %100'lük gol mü kaçırdı? Bu eleştirileri hakedecek ne yaptı? Burak'a pas denemesi yaptığı pozisyonda topu muhteşem önüne aldı, istese kendi de vurabilirdi ama "önyargılıların" diyeceği belliydi: "Orada niye pas vermedi?"
Önyargı filan boşa laf tüketiyorsun arkadaşım kimsenin ona önyargı ile baktığı yok adam ortada zaten Kaç defa top kaptırdı keşke bir istatistiki bilgi olsa elimizde Kaç defa pas hatası yaptı Bunları görebilseydik çok daha iyi yorum yapardık Şİmdi o bir dünya yıldızı ya izlerken gözlerimiz kamaşıyor heralde hatalarını göremiyoruz ;;)
Memedov
24.Ağustos.2007, 07:25
Olurda Guiza ilerleyen haftalarda patlama yaparsa, Şuan hakkında atıp tutan arkadaşları görmek isterim. 4 maçta adamı yerden yere vuruyorsunuz. O defansın arasında kim olursa olsun dünyanın en futbolcusu olsun tek başına bir varlık gösteremez. Guiza'nın bugün tek hatası bence kaleciyle karşı karşıya kalıp kaleye şut atmak yerine topu içeri Burak'a çevirmesiydi.
Fernando Gago
24.Ağustos.2007, 07:25
Fazla taraflı yorum yapıyorsun.Eğer önyargısız izlersen Maldonado'nun gerçekten bugün faydalı oynadığını görürdün
Neyin kimin tarafıı tutuyorumda "taraflı" yorum yapıyorum Gerçekten anlamadım bu cümleyi :) Gördüklerimi yazıyorum Maldonado'nun paso alıp geriye vermesi sizce alkışlanacaksa tamam hep beraber aklışlayalım o zaman Şampiyonlar Ligi veya Derbi gelince de eleştirilerimizi teker teker sıralarız gerçekleri o zama görürürz muhtelemen inş. çok geç olmazda
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2007, 07:26
Burada herkes G.Antepspor'un penaltısı verilmedi demiş de, acaba sorarım Güiza'ya atılan tekme nedir, penaltı mıdır değil midir? Hiç kimse bundan bahsetmemiş, işlerine gelmediğinden olsa gerek.
gel seninle tartışalım Egemen.
Güiza'nın posizyonu bana kafadan penaltı gibi geldi.Tekrar tekrar izledim ve penaltı olmadığına kanaat getirdim neden diyeceksin.Güiza topa hamle yaparken Deumi'de aynı anda hamle yapıyor ve Deumi hem topa hemde Güiza'ya vuruyor.Yani amacı Güiza'ya vurup düşürmek değil.Topu uzaklaştırmak.Bu sırada da Güiza'yada galiba hafif bir müdahalesi oluyor.Tam emin değilim şiddet derecesini.Ancak Carlos'un posizyonunda Carlos'un topla alakası yok direkt olarak rakibinin sağ kaval kemiğine vuruyor.
eGowiCh
24.Ağustos.2007, 07:26
Önyargı filan boşa laf tüketiyorsun arkadaşım kimsenin ona önyargı ile baktığı yok adam ortada zaten Kaç defa top kaptırdı keşke bir istatistiki bilgi olsa elimizde Kaç defa pas hatası yaptı Bunları görebilseydik çok daha iyi yorum yapardık Şİmdi o bir dünya yıldızı ya izlerken gözlerimiz kamaşıyor heralde hatalarını göremiyoruz ;;)
Ya ben mükemmel oynadı mı diyorum Güiza için? Allah'ım Ya Rabb'im! Bir maçla adam yargılayacaksak o zaman sana ufak birkaç değerlendirme benden:
1. Tabata Güiza'dan kat be kat iyi.
2. Beto Semih'le kıyaslanamaz bile.
3. Diumi Lugano ile Edu'yu 5'e katlar.
4. Murat Ceylan Emre ile Maldonado'dan 10 gömlek iyi.
5. Nurullah Sağlam Dede'yi cebinden çıkarır.
Bu adam daha ilk lig maçını oynamış, yerden yere vuruluyor, önünde 33 maç var bir sakatlık veya ceza olmazsa, acaba diyorum Güiza ilerleyen haftalarda La Liga'daki gibi oynayınca ne diyeceksiniz, bu lafları alıntı yapacağım.
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2007, 07:28
La Liga kralını 4 maçla yerden yere vuracak kadar gelişmiş bir futbolumuz, ligimiz var.
Fernando Gago
24.Ağustos.2007, 07:28
Olurda Guiza ilerleyen haftalarda patlama yaparsa, Şuan hakkında atıp tutan arkadaşları görmek isterim. 4 maçta adamı yerden yere vuruyorsunuz. O defansın arasında kim olursa olsun dünyanın en futbolcusu olsun tek başına bir varlık gösteremez. Guiza'nın bugün tek hatası bence kaleciyle karşı karşıya kalıp kaleye şut atmak yerine topu içeri Burak'a çevirmesiydi.
Güiza 25 gol atsa sevinmeyeceğimi mi sanıyorsun ? HFenerbahçe gibi bir takımda TSL gibi bir ligde çok atmak çok mu zor sanki 14 milyon euroluk bir oyuncudan tabiki patlama yaomasını 20 25 gol atasını bekleyeceğiz ama zor çok zor ? Dünya yıldızımızı eleştirmeye hakkım yokmuş bu sitede Onun hakkında daha fazla yorum yapmayacağım İnş. ben yanılırım :)
eGowiCh
24.Ağustos.2007, 07:30
Ağzına sağlık.
Güiza 25 gol atsa sevinmeyeceğimi mi sanıyorsun ? HFenerbahçe gibi bir takımda TSL gibi bir ligde çok atmak çok mu zor sanki 14 milyon euroluk bir oyuncudan tabiki patlama yaomasını 20 25 gol atasını bekleyeceğiz ama zor çok zor ? Dünya yıldızımızı eleştirmeye hakkım yokmuş bu sitede Onun hakkında daha fazla yorum yapmayacağım İnş. ben yanılırım
Abicim sen klasik taraftarsın, takım kötüyken herkesi eleştiren, kötü diyen, iyiyken de göklere çıkaransın. Kötüyken de bir kere gel de "Şu iyi, bu iyi" falan de, ne biçim taraftarsın? Hep destek, tam destek deniliyor ama bu hep lafta.
4 maçla eleştirenler hakkaten ileride ne diyecekler onu merak ediyorum. Sezon bitsin, adamı o zaman değerlendiririz veya daha fazla maç oynadığında, daha adam takım arkadaşlarıyla uyumunu bile tamamlamadı. Kolay bir şey sanıyorsunuz herhalde. Euro 2008'de 2 gol atmış, La Liga'da gol kralı olmuş adamı herhalde 4 maçla yerden yere vuran başka bir taraftar anlayışı var mıdır acaba?
gel seninle tartışalım Egemen.
Güiza'nın posizyonu bana kafadan penaltı gibi geldi.Tekrar tekrar izledim ve penaltı olmadığına kanaat getirdim neden diyeceksin.Güiza topa hamle yaparken Deumi'de aynı anda hamle yapıyor ve Deumi hem topa hemde Güiza'ya vuruyor.Yani amacı Güiza'ya vurup düşürmek değil.Topu uzaklaştırmak.Bu sırada da Güiza'yada galiba hafif bir müdahalesi oluyor.Tam emin değilim şiddet derecesini.Ancak Carlos'un posizyonunda Carlos'un topla alakası yok direkt olarak rakibinin sağ kaval kemiğine vuruyor.
İsterse Güiza'yı okşamak olsun niyeti, ayağına gömüyorsa o penaltıdır. Niyetten banane?
Şöyle düşün, adam topu aldı gidiyor arkasından koşuyorum topu kapma niyetiyle, tamamen iyi niyet yani, tam diyorum ki kapacağım bu topu bir atlıyorum topa doğru ki adam topu bir dürtüyor öne, ben direkt adamın ayağına gömüyorum, ee ama benim amacım topa vurmaktı? Ne yani faul değil mi bu?
Güiza'nınki de bariz penaltı. Ben penaltı olayında değilim, demek istediğim Antepspor lehine görenler FB lehine görmüyorlar nedense. Penaltı bahanelerine sığınacak değilim. Antepspor'un penaltısını bas bas bağıranlara tepki olarak söyledim penaltı olayını da.
KaF KeF
24.Ağustos.2007, 07:31
Guiza en azında birşeyler yapmaya çabaladı..Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda egoistlik yapıp vurabilirdi..Pas attı olmadı...Vursa Eleşitirsiniz Pas verse eleştirirsiniz..Hep Olumlu şeyler olmuyor ne yazık ki..Bu Akşam yerden yere vurursunuz 2-3 hafta sonra Guiza neymiş be Abi nersiniz...
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2007, 07:34
İsterse Güiza'yı okşamak olsun niyeti, ayağına gömüyorsa o penaltıdır. Niyetten banane?
Şöyle düşün, adam topu aldı gidiyor arkasından koşuyorum topu kapma niyetiyle, tamamen iyi niyet yani, tam diyorum ki kapacağım bu topu bir atlıyorum topa doğru ki adam topu bir dürtüyor öne, ben direkt adamın ayağına gömüyorum, ee ama benim amacım topa vurmaktı? Ne yani faul değil mi bu?
Güiza'nınki de bariz penaltı. Ben penaltı olayında değilim, demek istediğim Antepspor lehine görenler FB lehine görmüyorlar nedense. Penaltı bahanelerine sığınacak değilim. Antepspor'un penaltısını bas bas bağıranlara tepki olarak söyledim penaltı olayını da.
Haklısın eğer sen topu kapma bahanesiyle gelip topa dokunamadan direkt bana dalıyorsan bu tabiiki de faul ancak Deumi direk Güiza'ya vurmuyor ki.Yanlış gördün galiba posizyonu.Deumi ve Güiza neredeyse aynı anda vuruyor topa oldukları yer ve kullandıkları güç sonrasıda Güiza' yerde kalıyor budur olay.
Az önce de dediğim gibi ben hakem olsaydım ve posizyonu bir kere görme imkanım olsaydı bende penaltı verirdim ancak hata yaparmışım onu anladım.Hem sen merak etme ben kimin lehine kimin alehine olursa olsun gördüğümü söylerim taraflı bir yorum yapmam yani :)
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 07:36
haklısın ama mücadele anlamında gerçekten çok istekliydiler..
pozisyon olarak da golü bulacak pozisyonlara girdiler ve bence Fenerbahçe den daha fazla istediler maçı..
Antep in bu fizik kondisyonunu görünce Nurullah Sağlam ın Skibbe den Aragones ten ne eksiği var diyorum kendimce..
Büyükler oyun olarak döküldü bugün..
Bir Avrupa Şampiyonluğu var ama onun dışında Türkiye fazlalılığı var galiba..
Memedov
Hakem çok kötüydü bugun, Fenerbahçenin kötü oyununa hakemin de kötü performansı etkilenince ortaya böyle bir sonuç çıktı.
Bırakmıyorlar ki futbolcular ağız tadıyla topunu oynasın, en ufak hareket de faul. Bir ingilter premier, ispanya la liga ligine bakıyorum bir de içinde bulundugumuz Türkiye Süper ligine. Hakemlerimizin Uluslararası yapılan turnuvalarda görev almaması bence hiç de gocunulacak cinsten degil. Uefa doğruları görüyor ve bence en iyisini yapıyor.
Fernando Gago
Abicim sen klasik taraftarsın, takım kötüyken herkesi eleştiren, kötü diyen, iyiyken de göklere çıkaransın. Kötüyken de bir kere gel de "Şu iyi, bu iyi" falan de, ne biçim taraftarsın? Hep destek, tam destek deniliyor ama bu hep lafta.
4 maçla eleştirenler hakkaten ileride ne diyecekler onu merak ediyorum. Sezon bitsin, adamı o zaman değerlendiririz veya daha fazla maç oynadığında, daha adam takım arkadaşlarıyla uyumunu bile tamamlamadı. Kolay bir şey sanıyorsunuz herhalde. Euro 2008'de 2 gol atmış, La Liga'da gol kralı olmuş adamı herhalde 4 maçla yerden yere vuran başka bir taraftar anlayışı var mıdır acaba?
Senin dediğin gibi taraftar olsam Güiza geldiğinde "ooo mükemmel bir transfer yaptık o bir dünya yıldızı " derdim :) Kazım MTK maçında 5 kişiyi çalımladığında ona marşlar söyler bir avrupa devi yapardım :) Veya Maldonado için güney amerikanın en iyi dmsi diyip övünç duymaya devam ederim ama kusura bakma senin taraftar profiline sığmıyorum hayal kırıklığına uğrattıysam özür dilerim :)
eGowiCh
24.Ağustos.2007, 07:38
Bilmem farkında mısın ama bunca Fenerbahçeli arasında kötü düşünüp de kendi oyuncusunu 4 maçla yerden yere vuran, yani hiçbir dayanağı olmadan sallayan bir sen varsın. Diğer herkes 4 maçla adam değerlendirilmeyeceğinin farkında ve objektif, sabırlı ama sen istiyorsun adam ilk maçında çıksın 3 gol atsın, ikinci maçında çıksın 4 tane atsın, sonra çıksın 2 tane atsın. Neden? 14 milyon Euro verildi. Başka isteğin?
FM oynamıyoruz burda yüklü bir bedele iyi bir santrafor alıp da koy forvete bir başına gol atsın ileride. Futbol FM değil!
Fernando Gago
24.Ağustos.2007, 07:44
Bilmem farkında mısın ama bunca Fenerbahçeli arasında kötü düşünüp de kendi oyuncusunu 4 maçla yerden yere vuran, yani hiçbir dayanağı olmadan sallayan bir sen varsın. Diğer herkes 4 maçla adam değerlendirilmeyeceğinin farkında ve objektif, sabırlı ama sen istiyorsun adam ilk maçında çıksın 3 gol atsın, ikinci maçında çıksın 4 tane atsın, sonra çıksın 2 tane atsın. Neden? 14 milyon Euro verildi. Başka isteğin?
Güiza'nın kötü performansı bir yana ben işin orasında değilim Fenerbahçe'de TSL'de gol atmak çok zor olmamalı bir forvet oyuncusu için Ben Güiza'nın en az 16 17 gol atacağını düşünüyorum ama Güiza'nın Fenerbahçe ve Fenerbahçe'nin hedefleri için yetersiz bir oyuncu olduğunu transfer olduğuundan beri söylüyorum bu adamla olmaz oyun içinde verim alamayız Bunu sizinle transfer bölümünde de çok tartıştık ilk 4 5 maça baktığımızda malesef Güiza vasat oynadı Ben bu durumu eleştiriyorum Güiza Avrupua kupalarında ilerisini hedefleyen bir klüp için yetersiz bir oyuncu Nokta umarım sizlere vereceğim son cevap olur artık yoruldum cevap yazmaktan bu konuyla ilgili daha mesaj yazacağımı sanmyıorum Herkese İyi Geceler :)
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2007, 07:47
Bugün tüm takım iyi oynadı da Güiza mı sırıttı ? Yoksa kaleye vurmak yerine arkadaşına vermeyi tercih etti -bana göre doğru olanı yaptı- diye mi Güiza
tartışılıyor ? Biz bugün Güiza'ya sahip çıkmazsak yarın QTM'den bu adamın La Liga gol kralı olduğunu bilmeyen adamlar bile Güiza'ya sallamaya başlar.
eGowiCh
24.Ağustos.2007, 07:47
Bugün tüm takım iyi oynadı da Güiza mı sırıttı ? Yoksa kaleye vurmak yerine arkadaşına vermeyi tercih etti -bana göre doğru olanı yaptı- diye mi Güiza tartışılıyor ? Biz bugün Güiza'ya sahip çıkmazsak yarın QTM'den bu adamın La Liga gol kralı olduğunu bilmeyen adamlar bile Güiza'ya sallamaya başlar.
Hay ağzını öpeyim güzel kardeşim. Gören de boş kaleye gol kaçırdı, 100'de 100'lük gol kaçırdı sanacak :) Kezman bunların alasını (olumsuz olarak) yaptığında bile bu kadar eleştirilmiyordu.
Orada pas vermesi de en mantıklısıydı, dediğine katılıyorum. Pas vermeseydi orda, şut atsaydı, zaten gol olma ihtimali azdı, açı iyi değildi fazla, defans adamı da geliyordu yanına yani çok da yakın değildi, adam niye pas vermedi diye eleştirilirdi bu sefer, bahaneler çok. :)
Eleştirmek kolay olan, övmek zor olandır. Her oyuncunun bir açığını bulursun, kötü şeyini bulursun ama yaptığı katkıları da görmek çok zordur.
Memedov
24.Ağustos.2007, 07:49
Bir futbolcunun 1-2 maçta gösterdiği performans değil bir sezona yansıttığı performans önemlidir. Nereden biliyorsun Guiza'nın kendine gelemeyeceğini ileri görüşünüze hayranım biraz mantıklı düşünün bu adam La Liga gibi bir lig de 27 gol atıp gol kralı oluyorsa vardır bir yeteneği tüm gollerini penaltıdan atığı yok ya, aksine tek bir penaltı golü bile yok.
Sadece sabır diyorum, daha takım rayına oturmadan kalkmışınız Guiza'yı konuşuyorsunuz önce bir takım toparlansın sonra Guiza da kendini gösterir merak etmeyin. İlerleyen haftalar da takım kendine gelince gerçek Guiza'yı da herkes görecek golleri attığı zaman bu dedikleriniz aklınıza gelecek. Bu adam süper men değil ya, Takım kötü oynarken çıkıp 2 gol atsın takımı kurtarsın.
Futbol bir takım oyunudur bunu unutmayalım.;)
UlquioRRa
24.Ağustos.2007, 07:49
Güiza İspanya'nın dışına çıkmamış adam, her sene 11'de oynuyor. Alıştı eski takımına, eski taktiğine ve Türkiye'ye alışması için zaman gerek, bence en azından 10-15 hafta sonra eleştirebilirsiniz. Koskoca La-Liga'da 27 golle gol kralı olmuş adamı 3-4 maçla eleştiremezsiniz.
BeaT
24.Ağustos.2007, 07:50
çok kötü oynadık umarım oturtulcak bir taktikle ve oyuncuların disiplinlerini üst düzeye taşıdığında böyle olmaz partizan ve bu maçta defansımızın verdiği açıkları antep bize vermedi bakalım ilerleyen zamanlar bize neleri getircek.
gerrrard
24.Ağustos.2007, 07:53
La Liga gibi bir lig de 27 gol atıp gol kralı oluyorsa vardır bir yeteneği
2007-2008 senesinde 27 gol atıyor ama ondan önce Getafede 2 senede sadece 20 gol atıyor. O zaman sadece 1 sezondaki performanslamı ölçülür bu yetenek sizin dediğinize göre.
Maksic
24.Ağustos.2007, 07:56
Daha yeni gelmiş bir futbolcuyu eleştirmek biraz haksızlık olur bence Güiza değil tüm futbolcular için bu yorumu yapmak erken bence mesele Güiza meselesi olmamalı...
gerrrard
24.Ağustos.2007, 07:56
Sabit fikirli olmak değilse ne senin yaptığın? :)
O kadar abartılmış ki değil abartanlardan, daha doğrusu övgüler düzenden biri de sendin, herhalde ya o zaman ne dediğini bilmiyordun ya da şimdi ne dediğini bilmiyorsun, zira aradan en fazla 1 ay (4 maç) geçti.
Çünkü Güiza 27 gol atarak La Liga gol kralı olmuş bir isim. Nistelrooy,Raul,Henry,Eto'o vs vs adamlar varken bu adam çıkıp gol kralı oluyorsa, Euro 2008'de de Torres'le eşit gollere sahipse iyi bir adam diye düşündüm. Herkes süper diyordu işin doğrusu bende süper dedim.
Ama bakıyorumki hüsran.
EreN
24.Ağustos.2007, 07:57
Bu arada eklemeden edemem. Güiza'nın pozisyonu kesinlikle penaltı ve kırmızı karttı.. maçın kaderini değiştirdi bunu vermemesi
Memedov
24.Ağustos.2007, 07:59
2007-2008 senesinde 27 gol atıyor ama ondan önce Getafede 2 senede sadece 20 gol atıyor. O zaman sadece 1 sezondaki performanslamı ölçülür bu yetenek sizin dediğinize göre.
Demek ki kendini geliştirmiş, üzerine birşeyler katmış. Bırakında takıma alışsın 20-25 maç oynasın ondan sonra tartışalım. Daha Bismillah ilk maçta adamı pas pas gibi çiğnediniz.
Ayrıca Guiza hakkında atıp tutanların Guiza'nın şu 4 maçı dışında bir maçını izlediğini sanmıyorum. Keşke Guiza yerine bugun ilk onbir de Semih tek forvet oynasaydı. Bakalım yere göğe sığdıramadığımız Semih tek başına ileride ne yapacaktı.
O zaman kimse Semih'i konuşmayacaktı buna eminim. Biraz objektif baksanız gerçeği göreceksiniz ama nerde.
eGowiCh
24.Ağustos.2007, 08:01
Çünkü Güiza 27 gol atarak La Liga gol kralı olmuş bir isim. Nistelrooy,Raul,Henry,Eto'o vs vs adamlar varken bu adam çıkıp gol kralı oluyorsa, Euro 2008'de de Torres'le eşit gollere sahipse iyi bir adam diye düşündüm. Herkes süper diyordu işin doğrusu bende süper dedim.
Ama bakıyorumki hüsran.
Abicim kaç maç izledin Güiza'yı bu 4 maçın dışında? 4 maçla adam değerlendirilecekse;
1. Geçen yıl ligin 4 haftasına göre Lincoln dünyanın en iyi forvet arkası futbolcusu, uzaktan goller atıyor, bamgüm çakıyor kaleye, süper adam!
2. Geçen yıl ligin 4 haftasına göre Efe İnanç Türkiye'nin en iyi orta sahası (İBB).
3. Geçen yıl ligin 4 haftasına göre R.Carlos futbolcu falan değil.
4. Eveli yıl ligin 4 haftasına göre Kezman dünyanın en iyi santraforlarından, uzaktan 2 gol attı, bomba gibiydi, Randers'a attı!
5. Eveli yıl ligin 4 haftasına göre, Deivid gol makinesi değil, bulaşık makinesi!
Sonuç?
gerrrard
24.Ağustos.2007, 08:02
Demek ki kendini geliştirmiş, üzerine birşeyler katmış. Bırakında takıma alışsın 20-25 maç oynasın ondan sonra tartışalım. Daha Bismillah ilk maçta adamı pas pas gibi çiğnediniz.
Ayrıca Guiza hakkında atıp tutanların Guiza'nın şu 4 maçı dışında bir maçını izlediğini sanmıyorum. Keşke Guiza yerine bugun ilk onbir de Semih tek forvet oynasaydı. Bakalım yere göğe sığdıramadığımız Semih tek başına ileride ne yapacaktı.
O zaman kimse Semih'i konuşmayacaktı buna eminim. Biraz objektif baksanız gerçeği göreceksiniz ama nerde.
Evet Mehmet haklısın ben Güiza'yı hiç izlemedim. Ama görüşleri,yorumları filan gördüğünde sende bu adamın çok sağlam bir forvet olduğu görüşüne inanırsın ama çok kaçırdı izlediğim resmi maçlarda. MTK maçı olsun bugünki Antep maçı vs vs. Dediğim gibi yeteneklerinede yeniden alışacak değil ya.
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2007, 08:07
Bu arada eklemeden edemem. Güiza'nın pozisyonu kesinlikle penaltı ve kırmızı karttı.. maçın kaderini değiştirdi bunu vermemesi
Katılmıyorum sana Eren bence burada hakem posizyonu çok iyi süzmüş.Devam kararıda son derece doğru.Posizyon sonrası zaten sadece Burak itiraz ediyor o da 5 saniye.
gerrrard
24.Ağustos.2007, 08:16
Alonso için kimse Fenerin aradığı tip değil demedi tam aksine gelirse bomba olur dedi. Ayrıca Deivid gol makinesi zaten değil. :p
Fernando Gago
24.Ağustos.2007, 08:22
Sonuç basit adamın üzerindeki forma sarı lacivert ise golcülüğü de tartışılır, La Liga krallığı da tartışılır İspanya Milli Takım oyuncusu olması da tartışılır. Tıpkı Xabi Alonso haberleri çıktığında Alonso Fenerbahçe'nin aradığı tip adam değil Fenerbahçe'ye Senna gibi adam lazım denildikten sonra Senna haberi çıktığında Senna yaşlı, çok para, Aurelio'dan farkı yok yorumları gibi. Anlatmak istediğim anlaşılmıştır sanıyorum.
Bu forumda kimse Fenerbahçeli'liğimi tartışamaz ! Siz Güiza'ya dünya yıldızı muamelesi yapıyorsunuz diye Güiza'yı beğenmeyenleri hain ilan edemezsiniz böyle bir hakkınız yoktur !!! Anlatmak istediğim anlaşılmıştır sanıyorum .
Diğer yazdıklarıa gelince eğer takımının iyi bir taraftarıysan transfer iyi ve kötü yönlerini beraber düşünüceksin Bu böyle olması gerekir
Senna gelse yapabileceğimiz en iyi transfer olurdu ama 32 yaşına gelmiş bir oyuncuya 20 milyon euro bonservis verirsende akıllarda soru işareti kalır ok
Xabi gelse defansif yönünün çokta iyi olmadığını bütün dünya biliyor bunu yazmak fenerbahce formasına ihanet midir ?
Ayrıca bu yazdıkların tüm takımlar için geçerli . Zapatocny geldiğinde kariyeri tartışılmadı mı ? Alex geldiğinde Parma kariyeri tartışılmadı mı ? Kewell geldiğinde fazla sakatlanması konuşulmadı mı ? Veya Nonda geldiğinde sakatlıkları tartışma konusu olmadı mı ? Bu çok doğal bi durumdur fazla hassas olmama gerekir
KaF KeF
24.Ağustos.2007, 08:27
Aragones: "Ciddi iyileştirmeler yapmalıyız"
Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aragones, takımda her mevkii de ciddi iyileştirmeler yapılması gerektiğini belirtti.
Luis Aragones, Fenerbaçhe'nin bugün yeterince hızlı bir şekilde top çeviremediği, sadece ileri uçta değil, takım içinde her mevkii de ciddiyetle iyileştirmeler yapmaları gerektiğini söyledi.
Maç sonrası açıklamalar yapan Aragones, "Bugün, bizim alışık olduğumuzdan farklı bir oyun sergiledik. Topu, istediğimiz kadar hızlı çeviremedik. Maç aslında dengeli gitti. İki ekip de maçı çevirebilirdi. Aslında sadece Fenerbahçe gol pozisyonu bulmakta zorlanmadı. İki ekip de gol pozisyonu sıkıntısı çekti. Tabii ki ben, Fenerbahçe'nin daha fazla gol pozisyonuna girmesini isterim. Sadece ileri uçta değil, her alanda ciddiyetle iyileştirmeler yapmalıyız. Sadece ileri uçta değil, defansta ve orta sahada da iyileştirmeler yapmalıyız" diye konuştu.
Aragones, transfer konusundaki soruları ise, "Transfer konusunda çok fazla söylenecek bir şey yok. Tabii ki takımı güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Ama bu konu tamamen bana bağlı bir konu değil" diye cevap verdi.
-------------------------
Alex: "Bu mağlubiyeti unutturacağız"
Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, Çarşamba günü oynayacakları Partizan maçıyla taraftarlarına bu mağlubiyeti unutturacaklarını belirtti.
Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan kaptan Alex, Partizan maçıyla taraftarlara bu maçı unutturacaklarını belirterek şunları söyledi: "İki ekip adına sıkıntılı bir maçıt. Bizim de onların da yakaladığı şanslar vardı. Bunlardan birsini değerlendiren Gaziantep oldu. Zemin çok kuru olduğu için paslarımız istediğimiz hızda gitmiyordu. Ama tabi bahanelerin arkasına sığınmamak gerekiyor. Çarşamba günü taraftarımız stadı doldurursa onlara bu mağlubiyeti unutturacağız."
ogcj_me
24.Ağustos.2007, 08:36
Çok kötüydük ..
gerrrard
24.Ağustos.2007, 08:40
Ronaldinho gelse, ilk maçta sahaya çıksa, normal oynasa, o bile eleştiriler, yok Ronaldinho bitti, eski R10 yok artık gibisinden, tabii giydiği formadan dolayı; ama 2 yıldır sakatlıktan oynamayan Kewell "adam olacak çocuk" olur, Lincoln ile Ricardinho zaten Alex'ten iyiydiler.
Neyse fazla söze gerek yok, yıllardır bu ülkeye 10 numara alınıyor, hepsi de Alex'ten iyi oluyor (Delgado, Carrusca, Ricardinho, Lincoln, Marcelinho) ama bir şeylerini göremedik. Şimdi de Güiza o eleştirilere maruz kalıyor ama ben eminim ki La Liga gol kralı, İspanya Milli Takımının golcüsü bunların karşılığını en güzel şekilde verecek.
Evet Ronaldinho gelse ve kötü oynasa ben eski R10 yok artık derdim. İyi oynasa eski R10'u yeniden izleyebiliriz derdim. 2 yıldır sakatlıktan oynamayan Kewell o kondisyon eksikliğiyle bomba gibi oynuyorsa adam olacak çocuktur. ;;) Hiç alışma filan demeyin yetenekli adam herşeyi yapar. Bak Torres geldiği gibi attı Liverpool'da. ;;)
Hiç mazeret olamaz bu alışma süreci. Lincoln'e gelirsek Ayrıca saha içine bakıldığında Lincoln Alex'in koşan haliydi ama Beşiktaş maçında kadro dışı oldu bitti gitti. Bugünki Galatasaray maçını izlediysen Lincoln'ün nasıl oynadığını görürdün. ;;) Bu Galatasaray-Lincoln'ü hiç açmamaya çalıştım ama ısrarla açtırdın.
Görelim Güiza'yı göstersin bakalım maarifetlerini.
EreN
24.Ağustos.2007, 08:45
Katılmıyorum sana Eren bence burada hakem posizyonu çok iyi süzmüş.Devam kararıda son derece doğru.Posizyon sonrası zaten sadece Burak itiraz ediyor o da 5 saniye.
Dizin üstüne direkt inen taban darbesini saymaz isek dediklerin doğru..
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2007, 08:53
Bu forumda kimse Fenerbahçeli'liğimi tartışamaz ! Siz Güiza'ya dünya yıldızı muamelesi yapıyorsunuz diye Güiza'yı beğenmeyenleri hain ilan edemezsiniz böyle bir hakkınız yoktur !!! Anlatmak istediğim anlaşılmıştır sanıyorum .
...
Kimsenin senin Fenerbahçeliliğinle işi yok. Beni de hiç ilgilendirmiyor ne kadar Fenerbahçeli olduğun. Beni ilgilendiren taraf sadece yazdıklarımın kime yazıldığına dikkat edip etmemendir. Yazdıklarımla senin uzaktan yakından ilgin yok.
Alonso için kimse Fenerin aradığı tip değil demedi tam aksine gelirse bomba olur dedi. Ayrıca Deivid gol makinesi zaten değil. :p
Transfer konusunda mevcut. Alonso döneminin haberlerine bakabilirsin.
Ayrıca oyuncuları 3-5 maçla ( 1 maç ile değerlendirilenler de var ) değerlendiriyoruz ya bu Tabata acaba ilk yarının sonunda Real Madrid'e mi gider Manchester United'a mı merak ediyorum. Gökhan Güleç de Bursaspor'a 3 puanı getirdi yakındır Avrupa kulüplerine transferi.
Ek olarak; son dönemlerde lige hep kötü giriyoruz bu lige her kötü girişimizde yeni transferimizi asacak olursak ligin sonunda kendimizi astığımızı görürüz. Güiza bugün izlediğim ikinci yarıda doğru düzgün pozisyon bile bulamamışken '' Güiza bugün çok kaçırdı '' sözünde ben kasıt ararım.
Alex'in koşan haliydi
R10 henüz Türkiye'ye uğramadı.
Aykan19o3
24.Ağustos.2007, 09:18
Gaziantepspor kesinlikle haketti ve kazandı. Tabata'ya Fm'de bakmak lazım :)
Rsa
24.Ağustos.2007, 09:21
Kötü oynadık ve kaybettik.Bir tek Maldonado'yu beğendim.Eskisi gibi sürekli sağ sola pas atmadı, ileriye oynadı, araya pas attı, şut çekti...
Tebrikler Antep..
eGowiCh
24.Ağustos.2007, 09:31
Bu manzarayı geçen da gördük. Muhammed dediklerinde sonuna kadar haklı, Tabata konusunda tamamen katılıyorum ve bir örnek daha vermek istiyorum.
Geçen yıl Ağustos'un bir cuma gününde oynanan İBB-Fenerbahçe maçının sonunda İBB galip gelen taraftı ve göklere çıkarılan bir isim vardı, Efe İnanç. Yine bir maçla futbolcu değerlendirenler iş başındaydı ve Efe'yi göklere çıkarıp ileride milli takıma bile gireceğini iddia ettiler. Ben de aksini savundum, Efe'yi daha gençken çıplak gözle izlediğimi ve abartıldığı kadar iyi bir futbolcu olmadığını söyledim ve sonuç olarak haklı da çıktım. Dileyen arşivden geçen yılki o konuyu bulup bakabilir.
Şimdi de aynı yanılgıya düşülüyor ve 1 maçla bir oyuncu (Tabata, M.Ceylan, Beto vs.) göklere çıkarılırken, 1 maçla da bir oyuncu (Güiza) yerden yere vuruluyor. Bunun önüne geçmek imkansız herhalde Türkiye'de.
Güiza süperman veya robocop ya çıkıp 4 tane gol atacak zaten, insan bu insan, robot değil! İnsanlara özgüdür bazı şeyler ve bugün Güiza'nın yaptığı da insana özgü şeylerdir, eğer robot olsaydı ve 14 milyon Euro verilseydi o zaman eleştirilerinizde haklı olabilirdiniz.
Aykan19o3
24.Ağustos.2007, 09:36
Basın tarafından insan dışı bir varlık olarak gösterilince Guiza insanllarında beklentileri farklı oluyor ve bir maçta yerden yere vuruyor..
physicist87
24.Ağustos.2007, 09:46
İlk maç, Antep sıcağı, sahanın aşırı kuruluğu, yeni teknik direktör gibi etmenler bir tarafa dursun yenilgimizin nedenini Antep takımının geçen yıl Fenerbahçe'ye kendi sahasında üstelik paf takımına 5-0 yenilmesinin bilinç altında yarattığı etki artı lig öncesi ilk ve en önemli müsabakalardan biri olan bu maçta alınacak puanın son derece ehemmiyetli olduğunu bilerek çıkıp sağlam bi defansif anlayışla oynamalarına bağlamaktayım .. Bu maçı Antep Fenerbahçe değil de başka takımla oynasaydı bence yenilirdi : ) Ama bence bizim için iyi oldu ben hep kötü başlamaktan yanayım, insan kendi hatasını görmeli eksiğini görmeliki ona göre kapatsın açığını gediğini..
Guiaza'ya verilen paranın son derece anlamsız olduğunu savunan insanlardan biri de bendim, ama bir futbolcu 3-5 maç ile yargılanamaz ..
Maldonadoya şans verilmesinden yanaydım ben , bilenler bilir , yine aynı şeyi düşnüyorum , bence alıcaksak sol kanada bir adam almalıyız uğur istikrarlı bi şekilde solda oynayamaz ..
Semih'e de gerçekten üzülüyorum Almanya maçını hatırlarsanız o kadr uzun boylu ve sayıca fazla olan defansın arasından tüm topları indirmiş çalmıştı , bugün bi guizadan bunları göremedik ve bu adam oturup üzülmez mi morali bozulmaz mı, adamın suçu ne ya Türk olmak mı ? gol atıyor mu atıyor .. oyuna girerken ki yüz halini hatırlıyorsanız bana hak verirsiniz ..
Antep'i tebrik eder ve bu galibiyetle rehavete kapılmamalarını tavsiye ederim..
gerrrard
24.Ağustos.2007, 09:53
Basın tarafından insan dışı bir varlık olarak gösterilince Guiza insanllarında beklentileri farklı oluyor ve bir maçta yerden yere vuruyor..
Kesinlikle katılıyorum sana bu kadar abartılırsa ilk maçlarda golde beklenir herşey beklenir.
Ek olarak Ronaldinho'nun Türkiye'ye gelmesine gerek yok Alex'in koşan hali çok var Türkiyede kaptan kafanı yorma sen. :) (Duran toplar hariç tabi.) :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu manzarayı geçen da gördük. Muhammed dediklerinde sonuna kadar haklı, Tabata konusunda tamamen katılıyorum ve bir örnek daha vermek istiyorum.
Geçen yıl Ağustos'un bir cuma gününde oynanan İBB-Fenerbahçe maçının sonunda İBB galip gelen taraftı ve göklere çıkarılan bir isim vardı, Efe İnanç. Yine bir maçla futbolcu değerlendirenler iş başındaydı ve Efe'yi göklere çıkarıp ileride milli takıma bile gireceğini iddia ettiler. Ben de aksini savundum, Efe'yi daha gençken çıplak gözle izlediğimi ve abartıldığı kadar iyi bir futbolcu olmadığını söyledim ve sonuç olarak haklı da çıktım. Dileyen arşivden geçen yılki o konuyu bulup bakabilir.
Şimdi de aynı yanılgıya düşülüyor ve 1 maçla bir oyuncu (Tabata, M.Ceylan, Beto vs.) göklere çıkarılırken, 1 maçla da bir oyuncu (Güiza) yerden yere vuruluyor. Bunun önüne geçmek imkansız herhalde Türkiye'de.
Güiza süperman veya robocop ya çıkıp 4 tane gol atacak zaten, insan bu insan, robot değil! İnsanlara özgüdür bazı şeyler ve bugün Güiza'nın yaptığı da insana özgü şeylerdir, eğer robot olsaydı ve 14 milyon Euro verilseydi o zaman eleştirilerinizde haklı olabilirdiniz.
Bak mesela bugün Antep'te Erman diye bir adam var çok güzel oynadı benim düşüncem gayet yetenekli biri. Tabata'da öyle. Ama önemli olan istikrar. Bak mesela Yattara süper yetenek ama istikrarı yok.
Bordo61Mavi
24.Ağustos.2007, 12:58
Antepin maca asilacagini biliyodum ama boyle bi skor beklemiyodum. Fenerbahce toparlar haftaya ve ondan sonra yoluna devam eder
anil luque
24.Ağustos.2007, 15:34
antep hakettiği bir galibiyet aldı tebrik etmek gerek.. fenerbahce hftaya evınde telafı edecektır
Fernando Gago
24.Ağustos.2007, 15:52
Bak yine aynı yanılgıya düşüyorsun 1 ay önce seninle Güiza transferini sayfalarca tartışmadık mı yazılanları arattırma bana o zaman söylediklerimle bu zaman söylediklerim arasında ne değişti söyler misin farklı bir şey sölüyor muyum ??
Güza ilk geldiğinde onun formasını alıcam , o bir dünya yıldızı , Güza geldi bir maçta 6 gol atar gibi naralar atsam ve bugün Güiza'yı eleştirsem söylediklerinde sonuna kadar haklısın dersin ki skora göre yorum yapıyorsun ama kusura bakma ben dün söylediklerimi 1 ay öncede eksiksiz söylüyordum ve 1 ayda değişen hiçbir şey olmadı
sakary Ali
24.Ağustos.2007, 16:40
Antep Fenere oranla daha fazla kazanmak istedi daha iyi oynadı aslında skor daha farklı olabilirdi FB nin şöle güzel hiçbir pozisyonu yoktu Antep'in direkten dönen topu o topun dönüşünde boş kaleye kaçan pozisyon Volkan'ın kurtardığı toplar bence Antep hakettli ve kazandı...
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2007, 17:32
Ek olarak Ronaldinho'nun Türkiye'ye gelmesine gerek yok Alex'in koşan hali çok var Türkiyede kaptan kafanı yorma sen. :) (Duran toplar hariç tabi.) :p
.
Haklısın Alex Türkiye'de artık sembol olduğundan her gelen direk Alex ile kıyaslanıyor. Artık sadece Alex ile kıyaslamak da kesmiyor yanına bir de koşan hali, uçan hali ekleniyor. Lakin sezon sonu ortada ne uçan oluyor ne koşan.
____
Geçen yılın gol kralı, EURO 2008'de de Milli Takım'ın kralıydı. Hazırlık maçlarında banko oynadı, MTK karşısında tarihe geçti ama lig başlayınca gerçek yerine geri döndü!
Onun adı 'Nöbetçi golcü'ydü. Ağzıyla kuş tutsa, hiçbir teknik adamın gözüne giremedi. Gol kralı oldu, Euro 2008'de harikalar yarattı, hazırlık maçlarının gözdesiydi, hatta Şampiyonlar Ligi elemesinde şov yaptı ama o unvanından kurtulamadı bir türlü. Çoğu maçta yedek kalmasına rağmen sezonu gol kralı olarak tamamlayan Semih, aynı görevi Milli Takım'da da başarıyla yerine getirdi. Hep son anda kurtarıcı oldu, asla 'as' olamadı. Herkes ona güvendi, ama onbirde forma verecek kadar güvenemedi!
MAKUS TALİHİ BIRAKMADI
Aragones'in de gözbebeği oldu sezon öncesi. Hatta MTK karşısında 4 gol atıp, bir Avrupa Kupası maçında rakip fileleri en çok havalandıran futbolcu olarak Fethi Heper'le beraber Sarı-Lacivertli kulübün şanlı tarihine geçti... Ama ne zaman ki sezon başladı, gerçeklerle yüz yüze geldi 'Nöbetçi golcü'. İspanyol teknik adam ligin ilk maçında yine takımın en golcü ismini kulübeye gönderdi. O da makus talihine razı olmuş bir şekilde yerine geçti, dergisini okuyup zamanının gelmesini bekledi.
Fanatik
Dün kanatlarımızın çalışmadığını, kanat oyuncularımızın istikrarsız olduğunu bir kez daha gördük. Bu saatten sonra hem sol kanat hem sağ kanat hem defansif orta saha alınamayacağına göre Semih'i, Alex'i, Güiza'yı bir arada oynatmak için 4-3-1-2 sistemine geçilmesi gerekiyor. Fakat bunun için de ortasahaya alınacak adamın çok iyi olması gerekiyor. Yılların tecrübesi Aragones umarım bu işe bir çare bulur çünkü Semih'in yedek kalması can sıkıcı.
GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2007, 18:44
O biraz zor bence.Eğer Nurullah Sağlam ile istikrar sağlarlarsa bu sezon düşmezler diye düşünüyorum.
G.Antep Nurullah Sağlam yönetiminde kadrosunu güçlendirecek transferler yapsada Fenerbahçe daha güçlü kadrosu sayesinde kazanır diye düşünüyorum.Yinede Fenerbahçe zorlanabilir Antep deplasmanında..
Antep ile ilgili maç öncesinde yaptığım tahminlerde haklı çıktım.Fenerbahçe'yi zorladılar,hatta beklemiyordum ama kazanmayı başardılar.Antep Nurullah sağlam ile bu takımın temelini geçen sezon devre arasında atmıştı.Antep Nurullah Sağlam ile ne olursa olsun yolları ayırmamalı.Çünkü 2 side birbirini çok iyi tanıyor,tamamlıyor.İstikrar sağlanırsa Antep bir kaç sene öncesinde yaşadığı büyük çıkışı tekrardan yakalayabilir.Anadolu takımları bunun farkına yavaş yavaş varmaya başlıyor gibi.Bu güzel bir haber.Antep birazda rakibinin Fenerbahçe olmasından dolayı iyi bir görüntü vermiş olabilir ama bence bu takım iyi yolda.Yeterki istikrar sağlansın.
Fenerbahçe son senelerdeki serisini devam ettirdi.İlk maçta hep kaybediyorlar.Ama birde Antep ile bir serileri vardı.Antep'i hep rahat yeniyorlardı ama bu sefer olmadı.Aragones yönetimindeki Fenerbahçe henüz hazır olduğuna dair bir görüntü sergileyemedi.Bunun olmasıda gayet normal.Çünkü Aragones Fenerbahçe'nin yıllardır alıştığı şablondan farklı bir sistem oturtmaya çalışıyor takıma.Aragones'in elinde İspanya milli takımı olmadığı için elindeki oyuncuların istediklerini yapmaları zaman alacaktır.
Güiza ile eleştiriler olmasıda gayet normal.Evet doğrudur 4-5 maçta bir adamın iyi olup olmadığı yargılanmaz ama kamuoyunda Güiza hakkındaki yorumlar beklentileri artırdı.Haliyle gol atamadığı içinde eleştiri alıyor.Bugün Güiza gol atıp takımının yenilgisini engelleseydi büyük ihtimal göklere çıkartılacaktır.Taraftarın hemen sevgilisi olacaktı ama gol atmadığındada tabii ki eleştiri olacak.Zaman her şeyin ilacı.Güiza'nın neler yapacağını/yapabileceğini zamanla göreceğiz..
Varonil
24.Ağustos.2007, 19:09
Oldukça kötü bir oyun oynadık,Gaziantepspor'u çok beğendim,oldukça iyi hazırlanmışlar hem lige hem de maça.Galibiyeti hakeden taraf Antep'ti.
Oyuncuların bireysel performanslarının 1-2 maçla değerlendirilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.Sonuçta lig daha yeni başladı,ilerleyen haftalarda bu konuştuğumuz oyuncuların performanslarında değişiklikler görebiliriz.(iyi veya kötü)
Bu mağlubiyetin Fenerbahçe açısından ilerleyen maçlar için iyi olacağını düşünüyorum.En azından daha iyi toparlanıp,iyi maçlar çıkarmak için.Hafta arasında Partizan'ı eleyip,bu mağlubiyeti unuttururuz.
Onurap
24.Ağustos.2007, 19:18
Antep harika bir kadro ve oyuncular kurmuş yani böyle oynarlarsa ilk 3 girebilirler :) Tabata inanılmaz bir oyuncu keşke lincoln yerine bizde olsa :p Beto da kaka gibi oynuyor fiziği olsun hızı olsun..Murat ceylanda çok iyidi..
Ilhan
24.Ağustos.2007, 19:19
Alex'i savunmayın lütfen. Alex bu sistemde de forvet arkasında oynadığı yerden başka yerden oynayınca Fenerbahçe golü yedi.
Buyrun:
http://img33.picoodle.com/data/img33/3/8/24/f_1m_ba940c7.jpg
Görüntüde Alex'in olması gerektiği yerde olmadığını görüyoruz. Tabata'yı rahatsız edebilecek bir tane bile oyuncu yok.
http://img34.picoodle.com/data/img34/3/8/24/f_2m_11e802a.jpg
Bu resimde de Alex'in sadece izlediğini, savunma adına birşey bile yapmadığını Fener'in golü yediğini görüyoruz.
Tamam, Alex'in rolü o değildir ancak porfesyonel futbolcu sahada oynadığı bölgenin hakkı verecek. MC oynatılıyorsa rakibinin peşinden biraz koşacak. Bunu yapmazsa, ne yaparsa yapsın profesyoneliğinden şüphe ederim.
Bunda Aragones'in de hatası var tabii.
deniz.91
24.Ağustos.2007, 19:39
GAntep maçı haketti diye düşünyorm çok akıllı oynadılar takım savunmasını iyi yaptılar kazandılar tebrikler
eGowiCh
24.Ağustos.2007, 19:45
Geçen yılki orta saha çok kaliteliydi, rakibe bu tarz pozisyonlar verilmiyordu. Deniz-Aurelio ikilisi orta alanı inanılmaz kapatıyorlardı. Dün Maldonado elinden geleni yaptı, yukarıda İlhan abinin gösterdiği pozisyona bakarsak Maldonado'nun suçu yok, tek başına 2-3 adamla uğraşmak zorunda kalıyor, Emre'nin desteğe gelmesi, hatta Alex ile Semih'in de yardım etmesi gerekirdi.
Fenerbahçe'nin ilerleyen zamanlarda bence tamamen orta alana yönelik oyun oynaması gerekiyor. Yani orta alan (göbek) kalabalık olacak, kanatlar boş olsa da olur nasıl olsa iki kanat da hiçbir şey yapmıyor, bu sayede hem defansif hem ofansif etkinlik artacak.
Deivid ile Vederson gelirse takıma bence bu sorun çözülür. Vederson orta alanı çok iyi kapatıyor, sağda da Deivid dikine oynadığında, forvet oyuncusu ve Alex ile çok sık verkaç denediğinden kilidi açıyor. Umarım ikisi de bir an önce iyileşir. Uğur'a nasıl tahammül ediliyor, anlamıyorum, bu adam yerine Gürhan oynasın, ona sabredilir, anlayış gösterilir ama artık milli takıma kadar yükselmiş, birçok Avrupa maçında forma giymiş bir oyuncu daha hırslı, istekli, yırtıcı futbol oynamalı. Dün 5-10 tane top kaybetti herhalde Uğur, inanılmaz fazla top kaybı yaptı. Geçen yıl da Zico 60'lı dakikalarda her maçta Uğur yerine Vederson'u oyuna alıyordu ve sonuç birden Fenerbahçe lehine dönüyordu.
King_91
24.Ağustos.2007, 20:07
ben gaziantep in iki yabancısı olan beto ve tabata'ya dikkati çekmek istiyorum . anadolu takımlarının da kaliteli yabancı adam alabileceklerini gösterdiler . cidden ikisine de hayran kaldım . eğer fener maçındaki ciddiyetleri devam ederse (ki mutlaka fark olur) çok can yakar bu ikili .
a.arıcı-11
24.Ağustos.2007, 20:28
Kötü oynadık ve yenildik.Buna etkisi olan oluşumlar var tabi(sıcak,isteksizlik,sistem) ama büyük takım olmak bunları olumlu hale dönüştürerek maçı kazanabilmektir.Bunu bu maç yapamadık ama ömür boyu yapamayacağımız anlamınada gelmez.
Çoğu kişi G.Antep bu sene çok iyi iyi yerlere gelecekler falan yazmış.Antep bu sene önceki senelerden farklı olmayacak.Gelecek hafta Ankaraspor ile deplasmanda oynacaklar bide o maça veya 4.Hafta BJK maçı var bide o maça bakın.Görecekseniz ki bu maçtaki G.Antep'i sezon boyunca bir daha zor göreceğiz.Bunun nedeni ise belli.Bir hafta önce 5 gol yiyen takım bile sırf üzerinden prim yapabilmek için veya geçmişten gelen kuyruk acısı nedeniyle Fener'e karşı hayatlarının maçını oynarlar.Bunun bir çok örneği var ilk aklıma gelen geçen sene Kayserispor.Galatasaray karşısında pozisyonları yoktu orta sahayı geçemediler birkaç hafta sonra Kadıköy'deki maçı herkes hatırlıyodur.
Güiza olayına gelince 4 maçta adam yargılanmaz ama bence kumaşı iyi olan oyuncu istedeği kadar olumsuzlukla savaşsın yine kendini belli eder.Tamam o pozisyonda Burak'a pas vermesi doğru olanı ama pas vereceği takım arkadaşı ile arasında iki tane rakip futbolcu varsa ve o pası veriyorsa bence sıradan bir futbolcudur.Bakın Kewell ne kadar sakatlıktan yeni çıkmış olsada adam sahada kendini belli ediyor.Kezman'ın geçen sene Denizli maçında kaçırdığı gol hala alay konusu iken attığı gol onun ne kadar kaliteli bir tek vuruş oyuncusu olduğunu belli ediyordu.Ama malesef Güiza'da bunlara benzer hiç bir özellik göremiyorum.Transfer bölümünde de Güiza'nın beni tatmin etmediğini belirtmiştim zaten.Umarım yanılırım ve Güiza istenilen performanssı gösterir.
fmsmyrna
24.Ağustos.2007, 20:59
Gaziantep haketti ve kazandı tebrikler.Maçta sadece 3 kez falan 5 er dakikalık bölümleri oynadık diğer bölümlerde bir iş yapmadık.Alex ve Semih takım için birşey yapma çabasındaki oyunculardı.Diğerleri tatilde gibiydi.Özellikle 2 bekimiz çok kötü sürekli arkalarına sarktı Yozgatlı ve Erman Özgür.
Güiza'nın kötü olduğu yok yalnız kalıyor ben onu zaten next Kezman olarak görüyorum.En yakın oyuncu Alex arada 20-30 metre fark var.Takım yine geniş alanda oynamaya başlamış zaten Edu ile Lugano yaslanmışlar arkaya bekliyorlar.
Maldonado aynı değişmemiş sürekli yan pas yan pas değişen birşey yok.Hadi pası geçtim top kapma da yok.
Bence bu takıma bir sol kanat ,bir önlibero,birde forvet lazım.
uAsamet91
24.Ağustos.2007, 21:19
Semih güiazadan kat kat daha iyi bir forvet bana göre fenerbahce Semihle başlamayarak büyük hata yaptı.güizanin normal bir forvet(misal kezman).Semihin özellilkerinin yarısna sahip değil.Aragones sırf 17 milyon € verdi bu adama yazık değilmi verilen paraya.Sırf vatandaşı diye kendi çağırdı diye forvette güizayı oynatıyor ve oynatacak.Semih bu takımdan ayrılmalı diye düşünüyorum.forma şansı çok az.yazik oluyor cocuga.
fmsmyrna
24.Ağustos.2007, 21:22
O değilde Alex'in koşan hali mi?.Alex zaten maçta en çok koşan oyunculardan biri.Yanılmıyorsam geçen sezon yapılan derbilerden birinde bu istatistik yansıtıldı.Alex hem koşuyor hem de gol atıp asist yapıyor.Alex'i koşmayan gösteren şey hızlı top sürmemesidir.Topu yavaş sürüyor ama tekniği de 'diğer'lerinden yüksek olduğu için topu kolay kolay kaptırmıyor faul alıyor.Ne zaman Fenerbahçe klasik 4-4-2'ye döner o zaman Fenerbahçe'de bulunan forvetler yıldızlaşır.En son Hooijdonk-Nobre döneminde çoğu maçta böyle oynuyorduk ve iki isimde yeterli derecede gol atıyordu.
Güiza*2=Semih gerçekten böyle mi ?
Addolorato
24.Ağustos.2007, 21:27
Guiza'yı 6 saatte bitirdiniz yahu =) yapmayın etmeyin bir devre arası gelsin en azından ondan sonra bu performansı sürüyorsa eliştirinizi yaparsınız rahat rahat kimsede size birşey diyemez.. maça dönecek olursak ilk yarısını izledim gaziantep zaten yanlış hatırlamıyorsam hazırlık maçlarında udineseyle berabere kalıp lazio'yu yenmişti belliki iyi hazırlanmışlar..
uAsamet91
24.Ağustos.2007, 21:35
Kesinlikle öyLe.Benim gibi bir Galatasaray'lı bile semihin böyLe eriyip gitmesine üzülürken siz fenerlilerin hala güiza israrini kesinlikle anlayamadım.
GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2007, 21:36
Tamam beyler yeter bu kadar.Tartışmanız iyice konu dışına kaymaya başladı.Siliyorum mesajlarınızı ve bu konuya burada bir son vermenizi rica ediyorum.:icon_wink:
Universal
24.Ağustos.2007, 23:35
Alex'i savunmayın lütfen. Alex bu sistemde de forvet arkasında oynadığı yerden başka yerden oynayınca Fenerbahçe golü yedi.
Buyrun:
http://img33.picoodle.com/data/img33/3/8/24/f_1m_ba940c7.jpg
Görüntüde Alex'in olması gerektiği yerde olmadığını görüyoruz. Tabata'yı rahatsız edebilecek bir tane bile oyuncu yok.
http://img34.picoodle.com/data/img34/3/8/24/f_2m_11e802a.jpg
Bu resimde de Alex'in sadece izlediğini, savunma adına birşey bile yapmadığını Fener'in golü yediğini görüyoruz.
Tamam, Alex'in rolü o değildir ancak porfesyonel futbolcu sahada oynadığı bölgenin hakkı verecek. MC oynatılıyorsa rakibinin peşinden biraz koşacak. Bunu yapmazsa, ne yaparsa yapsın profesyoneliğinden şüphe ederim.
Bunda Aragones'in de hatası var tabii.
Bu golde Maldonado'nun hatası mevcuttur. Koyduğun bütün resimlerde boş bir alanda duruyor. Bir savunması olarak orada Tabata'ya topun gelmesini engellemesi gelse bile vurmasını engellemesi gerekiyordu. Alex geldiği günden beri savunma yapmıyor zaten. Ama dün Fenerbahçe'de ki en iyi isimdi. Koştu mücadele etti ve pozisyon yarattı.
King_91
25.Ağustos.2007, 02:10
Çoğu kişi G.Antep bu sene çok iyi iyi yerlere gelecekler falan yazmış.Antep bu sene önceki senelerden farklı olmayacak.Gelecek hafta Ankaraspor ile deplasmanda oynacaklar bide o maça veya 4.Hafta BJK maçı var bide o maça bakın.Görecekseniz ki bu maçtaki G.Antep'i sezon boyunca bir daha zor göreceğiz.Bunun nedeni ise belli.Bir hafta önce 5 gol yiyen takım bile sırf üzerinden prim yapabilmek için veya geçmişten gelen kuyruk acısı nedeniyle Fener'e karşı hayatlarının maçını oynarlar.Bunun bir çok örneği var ilk aklıma gelen geçen sene Kayserispor.Galatasaray karşısında pozisyonları yoktu orta sahayı geçemediler birkaç hafta sonra Kadıköy'deki maçı herkes hatırlıyodur.
aynı dertten galatasaray ve beşiktaş da muzdarip . acaba 4 büyüklere karşı daha hırslaıyor olmasınlar ? :/
Sheriff
25.Ağustos.2007, 06:11
Yukarıdaki resimde Maldonado'nun durması gereken yerde değilde zaten adam olan bölgelerde kademe yaptığını görüyoruz.. Zaten o bölgede 3 tane oyuncu mevcu sen bide boşta adam varken ne diye oraya gidersin.. Aurelio olsa o golü yemezdik.. Artık oraya adam gibi birini bulmamız şart oldu..
Raten
25.Ağustos.2007, 08:58
Bu maç için yorum yapmak istemiyorum söylenecek pek laf yok.Sadece ve sadece bir ön libero almazsak ileriki haftalarda bunun sıkıntısını fazlasıyla çekeriz.Ayrıca bu futbolu umarım Partizan karşısında oynamayız.
meddah
25.Ağustos.2007, 09:31
İki sene evvel Alex'in ofansif anlamda koşmasının gerekip gerekmediğini tartışıyorduk.
Nitekim Alex mükemmel bir sezon geçirdi; boşa çıkan, top isteyen, alan, kullanan, sadece rakip onsekiz civarında değil, orta yuvarlak civarında da pas dağıtan bir Alex izledik ve bu Alex, Fenerbahçe'nin geçen sezon Avrupa'da ortaya koyduğu performansta en önemli etkenlerden biriydi.
Bu sezon, eğer Fenerbahçe bu sistemle oynamaya devam ederse, Alex'in defansif anlamda koşmasının gerekip gerekmediğini tartışacağız anlaşılan.
Bence lüzumsuz bir tartışma olacak.
Alex o pozisyonda orada bulunuyorsa bu, eğer topu takım arkadaşlarından birisi kazanırsa ondan alıp kullanmak için olmalı. Harici bir sebep için Alex'in orada bulunması dahi anlamsız.
bugra 1905
27.Ağustos.2007, 22:18
Gaziantepspor Gerçekten Çok İyi Oynuyor Özellikle Tabata- Beto İkilisi Harika Gerçekten Çok İyi Bu Sene 3 Büyüklerin Canını Çok Yakarlar Diye Düşünüyorum
Addolorato
23.Ağustos.2008, 22:51
Sorumun cevabı var mı?
en iyisi radyodan dinle sen =) edit edit
IcedEarth
23.Ağustos.2008, 22:59
Fenerbahçe pek iyi başlamadı gibi. Direkten dönen bir top var.
GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2008, 23:01
Antep üst üste tehlikeli pozisyonlar buldu ama değerlendiremedi.Direkten dönen bir top var..
JunkChorn
23.Ağustos.2008, 23:03
Şimdi de Fenerbahçe kaçırdı bir tane.Başından dinlemedim ama biraz ortalandı gibi maç
Mirza
23.Ağustos.2008, 23:03
allahım allahım maldonado hücum'a çıktı (:
JunkChorn
23.Ağustos.2008, 23:04
Bir anda top yine Fener kalesine geldi maç bir orda bi burda:)
ShevAnil
23.Ağustos.2008, 23:05
Fenerbahçe açılışları hep Kötü Yapıyor bakalım Bugünde Aynısımı Olacak...
JunkChorn
23.Ağustos.2008, 23:06
TrtFm'in bir spikeri var allahım allahım...Dinleyenlere sabır versin.Lig Radyo frekansı lütfen:(
Beto yine kaçırdı:)
IcedEarth
23.Ağustos.2008, 23:12
TrtFm'in bir spikeri var allahım allahım...Dinleyenlere sabır versin.Lig Radyo frekansı lütfen:(
Beto yine kaçırdı:)
Abi Lig Radyo şu anda Hacettepespor'un maçını yayınlıyor.
PesimiSTyLa
23.Ağustos.2008, 23:18
Antep adet tek kale oynuyor... Beto cok iyi topcu. FB defansı cok kötü.
BlackEagle19o3
23.Ağustos.2008, 23:21
Antep resmen eziyor, sanki formalar değişmiş.Fb antep gibi, antep Fb gibi oynuyor...4 tane net pozisyonu var Antep'in...Fb berbat defans, orta saha , forvet , komple çok kötü.
JunkChorn
23.Ağustos.2008, 23:33
O kadar da net değil abartmayalım arkadaşlar şu anda izliyorum son 10 dakikadır tek atağı bile yok.
Sheriff
23.Ağustos.2008, 23:37
Bu Beto çok can yakacak demedi demeyin.. Çok hızlı..
BlackEagle19o3
O kadar da net değil abartmayalım arkadaşlar şu anda izliyorum son 10 dakikadır tek atağı bile yok.
Zaten senin o söylediğin 10dk da pek bi pozisyon olmadı, oyun dengelendi.Dk 33-34 den sonra...Ama benim o mesajı yazdığım sıra Antep bariz üstündü:)
Universal
Gaziantep yaptığı skı ve adam adama markaj ile Fenerbahçe'yi durdurdu ama; sıcak hava ve yorulmalar olduğu zaman bu markajın etkisi azalacaktır. Son on beş dakikada Fenerbahçe etkili oynayarak kazanacaktır. Semih oyuna kesinlikle girmeli ve çift forvete dönemliyiz.
Fernando Gago
23.Ağustos.2008, 23:38
Rezalet durumayız :D Semih girerse ancak kilit çözülür
IcedEarth
23.Ağustos.2008, 23:39
Fener iyi durumda değil. Defansif açıdan dökülüyor, en basit toplar bile Volkan'a gidiyor. Forvetle orta saha arasında bağlantı kurulamıyor. Güiza da bu gece Nonda'nın yaptığından fazlasını yapamıyor. Güiza tek forvet adamı değil bence. Onu besleyecek bir Semih olmayınca Güiza yokları oynuyor.
JunkChorn
23.Ağustos.2008, 23:39
R.Carlos çok iyiydi ilk yarıda.
Maldonado'ya bence haksızlık ediyoruz.Neredeyse hiç pas hatası yapmadı basit oynadı ama yararlıydı.
Emre biraz pasifti 25 dakika falan izledim Aragones sürekli onu uyardı.
Guiza çok istekli sürekli koşular yapıyor.
Antep fizik olarak çok fazla zorlandı özellikle 70'den sonra oyundan mutlaka düşecektir.Puan kaybı olabilir hala aynı görüşteyim ancak biraz seyredince yenebiliriz diye de düşünüyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten senin o söylediğin 10dk da pek bi pozisyon olmadı, oyun dengelendi.Dk 33-34 den sonra...Ama benim o mesajı yazdığım sıra Antep bariz üstündü:)
Evet şimdi saatlere bakınca fark ettim:)Bir ara gerçekten ezildi ama ikinci yarı değişir durum.yoruldular
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fener iyi durumda değil. Defansif açıdan dökülüyor, en basit toplar bile Volkan'a gidiyor. Forvetle orta saha arasında bağlantı kurulamıyor. Güiza da bu gece Nonda'nın yaptığından fazlasını yapamıyor. Güiza tek forvet adamı değil bence. Onu besleyecek bir Semih olmayınca Güiza yokları oynuyor.
Nonda'yı izlemedim ama Guiza çok istekli yalnız kaldığı için dediğin gibi etkili olamıyor:)
Fernando Gago
23.Ağustos.2008, 23:43
Kazım'a gelen her top ölüyor zaten fazla konuşmaya gerek yok , Uğur bal yapmayan arı misali top alıyor ama ondan sonrasını O da bilmiyor pas mı atıyor orta mı aıyor çalım mı atıyor hiçbir şey belli değil Herşey çorba halinde :) Bu kanatlarla çok çok zor
Sheriff
23.Ağustos.2008, 23:45
Savunmada çok dağınıktık.. İkinci yarı buna önlem alınsa yeter.. Oyuncular etkili oynamaya başlayınca gol gelir zaten..
garydelgadov
23.Ağustos.2008, 23:49
Emre BeLözoğLu iLk maçında(MTKyı takım oLarak sayarsak 3.maçında)beni neden aLdınız havasındaydı.GeLen tüm pasLarı kaçırdı,Aldığı tüm topLarı kaptırdı.Her markajda böyLe oynayacaksa...
JunkChorn
23.Ağustos.2008, 23:50
Her markajda böyle oynarsa gerçekten işimiz var doğru ama o kadar sert bir markajdı ki kendi yarısahasında bile markaj yaptırıyor G.Antep.Çok fazla fizik gücü harcadılar.