View Full Version : "Beni arkadan bıçakladılar"
PesimiSTyLa
19.Ağustos.2007, 19:36
Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephan Appiah, BBC'ye yaptığı açıklamada sözleşmesinin askıya alınmasına yanaşmadığı için Fenerbahçe yönetimiyle arasının açıldığını belirtirken, artık Fenerbahçe'de oynamayacağını söyledi ve sözleşmesinin bitimine sadece bir hafta kala Sarı-Lacivertli takımdan ayrıldığını açıkladı.
Ganalı yıldız BBC'ye yaptığı açıklamada dizindeki sakatlığından dolayı Fenerbahçe yönetimi tarafından istenmediğini ve aylarca parasını alamadığını belirtti. Appiah, aldığı bu karara FIFA'nın saygı göstereceğini ve bu ay sonunda transfer olmasına izin vereceğine inandığını dile getirdi. Appah şöyle devam etti: "Şunu sevinerek söylüyorumki sakatlığımı tamamen atlattım ve iyi durumdayım. Ama artık daha fazla Fenerbahçe'de oynamayacağım. Fenerbahçe'den ayrılmama neden olarak sakat olduğum dönemde bana takındıkları tavırı gösterebilirim. Ama bana muhteşem bir şekilde destek veren sarı-lacivertli taraftarı terketiğim için üzülüyorum. Fenerbahçe'de sakat sakat oynadım. Sırf takımımın başarısı için ameliyatımı erteledim"
19.08.2008
Kaynak : DHA
anilton
19.Ağustos.2007, 19:44
Bence çok yanlış bir tutum.Sonuçta F.Bahçe için oynarken sakatlanıyor futbolcu.Oda istemez sonuçta sakatlanmayı ama sözleşmenin askıya alınması ve ya parasının verilmemesi son derece yanlış.Millet sakat futbolcuyu alıyor,iyileşmesini bekleyip oynatıyor.Sakatlandı diye oyuncudan vazgeçmek doğru bir şey değil...
a.arıcı-11
19.Ağustos.2007, 19:52
Parasını takır takır aldığını hepimiz biliyoruz.Appiah duygu sömürüsü yapıyor aklınca.FIFA tarafından haklı gösterilmek için.
nerazzuri
19.Ağustos.2007, 19:54
Anıl hakılsında, o dönemde Appiah'ın iğleşmesini beklemek gibi bir lüksümüz yoktu. Yerine mutlaka bir oyuncu almalıydık. Ama Maldonado alınıp yanlış yapıldı. Hem Appiah'ı kaybettik Hem Maldonado bir işe yaramadı olan paramıza oldu. Dediğin çok doğru ama 6 yabancı hakkımız vardı ve Ön liberoda çok ciddi sorunlarımız vardı o dönem doğru olan yapıldı ama transfer yanlıştı, transfer yanlış olunca olay baştan aşşağı yalan oldu.
anilton
19.Ağustos.2007, 20:19
Appiah bir sene oynar öbür sene yine çok iyi bir takıma transfer olur bence...
deniz.91
19.Ağustos.2007, 20:22
Appiaha çok iyi teklifler gelmişti oda gitmek istiyodu o ara satmalıydılar onu
sakary Ali
19.Ağustos.2007, 20:27
evet appiah satılmaylıydı çünkü teklif geldikçe appiah şımarıyoru::D :D
a.arıcı-11
19.Ağustos.2007, 20:42
Appiah için gelen teklifler vardı ama rakamlar Appiah için komik rakamlardı.Hatırlarsanız Schalke'nin iki önerisi olmuştu.
Birincisi 4 milyon €
İkinciside 18 milyon €+Appiah=Kuranyi demişerdi.Başkada resmi bir teklif yoktu.
Oghuse
19.Ağustos.2007, 20:57
Appiah için gelen teklifler vardı ama rakamlar Appiah için komik rakamlardı.Hatırlarsanız Schalke'nin iki önerisi olmuştu.
Birincisi 4 milyon €
İkinciside 18 milyon €+Appiah=Kuranyi demişerdi.Başkada resmi bir teklif yoktu.
Juventus' ta 8 Milyon Euroluk bir teklif verdi diye biliiyorum..
fmsmyrna
19.Ağustos.2007, 21:07
Appiah bir sezon çok iyi oynadı ve ondan sonra talipleri çıkmaya başladı.Gitmek istediğini dile getirmedi sorulduğunda burda mutlu olduğunu söyledi ama sürekli gitmeye çalıştı.Sonra bir sakatlık çıktı 1 sene sürdü.Anelka'da gitmek istedi ve insan gibi gitti.Aynı şekilde Kezman'da.Appiah halen taraftar tarafından sevildiğini sanıyorsa yanılıyor benim tanıdığım çoğu Fenerbahçeli gitmesinden memnun ve karakteri hakkında benimde katıldığım düşünceleri var.
eGowiCh
19.Ağustos.2007, 21:38
Appiah'ın yaptığı davranış çok yanlış. Taraftarın gönlünde taht kurmuşken resmen kendini bitirdi. Kime sorsanız o dönem en çok Appiah'ı seviyordu, Denizlispor maçından sonra yere yatıp ağlaması ve hırsı, azmi, bunlar taraftarda büyük yer edinmişti. Parasını takır takır aldı Appiah, Fenerbahçe tüm parasını ödedi ve kendi gelip Türkiye'den parasını çekip gitti.
Bu transfer dedikoduları yüzünden çok yıprandı, eski performansını gösteremedi, Zico ile tartıştı, kısacası aklı karıştı ve sakatlık da buna eklenince bağlar koptu. Yanlış tedavi uygulandığını iddia edip kulüpten ayrıldı, FIFA'lık dava oldu. Appiah bana göre bu konuda suçlu ve FIFA'nın bizi haklı bulacağını düşünüyorum.
Ortega davasını Fenerbahçe'ye kazandıran dünyaca ünlü bir avukat ile anlaşmış Fenerbahçe ve o hem Aurelio'nun hem de Appiah'ın FIFA'daki davalarına bakacakmış, bu bizim için avantaj, bunu bir gazetede okumuştum, eğer doğruysa iki davayı da kazanırız büyük ihtimalle.
Sekopej
19.Ağustos.2007, 23:10
Duygu sömürüsü yapıyor, parasını hiç gününü geçirmeden aldı. Yönetimin bu konuda bir açıklaması olmuştu, orada herşey anlatıldı. Appiah şu anda istediği kulübe transfer olabilir ama bu sözleşmesi devam ederken kulübünü bırakıp gitmesinden dolayı ödeyeceği tazminatı etkilemiyor.
Fenerbahçe sözleşmesini dondurmadı, parasını vaktinde ödedi. Davayı da kazanacaktır, bırakıp giden kendisi çünkü...
El Barto
19.Ağustos.2007, 23:32
Yalnız çok alakasız olacakta başlık biraz garip duruyor. :p
Bari sırtımdan vurdular, arkamdan vurdular falan birşey yapıverin. :D
gerrrard
19.Ağustos.2007, 23:44
Bende dedim kim kimi bıçakladı meğer Appiah'mış. :D
Fernando Gago
20.Ağustos.2007, 00:25
Kendini masum göstermeye çalışıyor Appiah bizim içinde bitti bu açıklamalara gerek yok artık
KaPaLı
20.Ağustos.2007, 03:52
Ayrıca dün akşam fox tvde futbol ateşimi tribün ateşimi ne karın ağrısıysa o programda Appiah röportajı vardı. Orda appiah Ali Yıldırım dedi alt yazıda Aziz yıldırım olarak yazdılar.
Appiah'ı kimse boşuna savunmasın tamam çok iyi oyuncuydu şimdi gelse yine severiz onu ama teklif geldikten sonra appiah eski appiah olmadı hiçbirzaman, Sakatlandı ve kendini toparlayamadı. Deivid ameliyat oldu damarda kan pıhtılaşması olur diye onu brezilyaya Annesinin cenazesine göndermediler. Appiah sakatlandı hep İtalya'ya gitti geldi. Yanlış tedavi derken birazda kendi dikkat etmedi
EreN
19.Ağustos.2008, 18:27
Acıtasyon yapma be appi. Paran ödenmese sende bizde biliyoruz ki sen çoktan fifaya gitmiştin bile..