PDA

View Full Version : O Tam Bir Gol Makinası

Universal
20.Ağustos.2007, 23:02
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-19_guiza446.jpg

Real Madrid Televizyonu'ndan oyuncumuz Daniel Güiza'ya övgü dolu sözler. Real Madrid Tv, Fenerbahçemizin bu sezon transfer ettiği Daniel Güiza'yı göklere çıkardı. Real Madrid Tv geçtiğimiz sezonun özet yayını sırasında İspanya'da gol krallığına ulaşan Güiza için, 'O tam bir gol makinesi. İspanya Ligi La Liga'daki tüm şöhretleri geride bırakıp mutlu sona ulaşarak kalitesini gösterdi' denildi.

Güiza'nın attığı gollerden bazılarının da yayınlayan Real Madrid Tv, oyuncumuzdan sözederken 'Güiza'nın her sezon artan performansı var. 2007-2008 sezonunda Mallorca ile 27 gol atarak kariyerinin zirvesini yaptı ve İspanyol Milli Takımı'nın değişmez oyuncularından oldu' denildi.

Kaynak: Fenerbahçe Resmi Sitesi

deniz.91
20.Ağustos.2007, 23:43
Bakalım burdada aynı performansı göstereckmi

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Ağustos.2007, 23:59
bence güiza fenerbahçe'nin aradığı santrafor değil...fenerbahçe'ye gerçek anlamda bir pivot santrafor lazımdı...

bursa_mc
21.Ağustos.2007, 00:11
Guıza ne kadar gol atar bilemem ama Semih Guiza'yı aratmaz..

Fernando Gago
21.Ağustos.2007, 00:50
Gol makinası denmesi için daha kariyerli biri olması lazımdı Bu sene göstereceği performans çoık önemli o krallığın tesadüf olmadığını herkese ispatlamalı

GodfatheR
21.Ağustos.2007, 00:56
Deniz yapma Allah aşkına La Liga'da gol kralı olmak tesadüf olurmu.

Fernando Gago
21.Ağustos.2007, 01:03
Deniz yapma Allah aşkına La Liga'da gol kralı olmak tesadüf olurmu.

Her oyuncunun patlama yaptığı 1 2 senesi olur Ben Guiza'yı izlediğimde 27 gol atabilecek bir kapasite göremiyorum ama atmış :D 28 yaşında patlamayı yapmış Ha Toni gibi bunun devamını getirirse saygı duyarım ve alkışlarım ama biz çok oyucu gördük balon gibi sönen :) Guiza için bu sene belirleyici olur bende bunu diyırum umarım yine gollerini sıralarda coşturur bizi :) Guiza'nın kariyeri ve şuana kadar oynamış olduğu maçlarda gösterdiği performans beni kuşkuya düşüren olay

anilton
21.Ağustos.2007, 01:12
Guiza evet İspanya liginde gol kralı olarak çok büyük bir iş başardı...

Ama Guiza'nın İspanya'nın Okan Yılmaz'ı,Zafer Biryol'u olup olmadığını önümüzdeki senelerde göstereceği performansla anlayacağız...

Bence Guiza ligde çok gol atar,ama Avrupa'da bekleneni verecek ve başarıya ulaştıracak bir golcü değil...

GodfatheR
21.Ağustos.2007, 01:16
Yani Güiza'yı Zafer Biryol yaptınızya başka bişey demiyorum.

Fernando Gago
21.Ağustos.2007, 01:18

Yazdıklarımdan bunu anladıysan birşey diyemeyeceğim . . .

anilton
21.Ağustos.2007, 01:19

Oradaki benzetmeyi bu şekilde anlayacak kadar sığ bakıyorsun olaya...

Senin bu yazdığın şey benim yukarıda söylemek istediğim şeyin 468748651 km uzağından bile geçmiyor...

GodfatheR
21.Ağustos.2007, 01:22
Ben tartışma çıkarmak için söylemedim.Bu adam Fenere gelmeden önce çok iyi kaliteli gölcüydü ne zaman biz transfer ettik bu oyuncuya şüphe ile bakılmaya başlandı.

Fernando Gago
21.Ağustos.2007, 01:24
Ben tartışma çıkarmak için söylemedim.Bu adam Fenere gelmeden önce çok iyi kaliteli gölcüydü ne zaman biz transfer ettik bu oyuncuya şüphe ile bakılmaya başlandı.

Fenerbahçe transfer bölümünde Güiza ile yazdıklarımı okumadığın için böyle genel bir yorum yapabilirsin ama keşke o yazdıklarımı okusaydın :)

GodfatheR
21.Ağustos.2007, 01:25
Fenerbahçe transfer bölümünde Güiza ile yazdıklarımı okumadığın için böyle genel bir yorum yapabilirsin ama keşke o yazdıklarımı okusaydın :)

Deniz ben yazdıklarımı sana değil Anilton adlı arkadaşa yazdım.Yani ben daha çok sıradan golcü muammelesine kızdım o kadar.

anilton
21.Ağustos.2007, 01:36
Deniz ben yazdıklarımı sana değil Anilton adlı arkadaşa yazdım.Yani ben daha çok sıradan golcü muammelesine kızdım o kadar.

Ben Guiza'ya sıradan bir golcü falan demedim ki bana yazasın.Guiza önemli meziyetlere sahip bir futbolcu ama sen Guiza'yı geçen sene Mallorca'da ki performansından önce tanıyormuydun?Zafer Biryol,Okan Yılmaz benzetmemi ise şöyle açıklayım.Çok açık ama ben senin için biraz daha açarım.Bu iki oyuncuda Türkiye liginde hatrı sayılır düzeyde goller attılar ve gol krallıkları yaşadılar.Ama devamını getiremedikleri ve aşama yapamadıkları için hep geriye gittiler ve asla büyük futbolcu olamadılar.Bende diyorum ki Guiza'da İspanya'da çok iyi performans göstererek gol kralı oldu.Önümüzdeki yıllarda Guiza aynı performansı gösteremezse,istenileni veremezse benim gözümde İspanya'nın Zafer Biryol'u,Okan Yılmaz'ı olur...

Tekrar söylüyorum,bence Guiza Türkiye'de çok gol atar,hatta gol kralıda olabilir.Ama F.Bahçe'yi Avrupa'da başarıya taşıyacak bir forvet değil.Ama bir Kanoute,Carew,Adriano olsaydı çok daha farklı olurdu...

Umarım anlatmak istediklerimi anlamışsındır.Yanlış anlaşılmaktan çok rahatsız oluyorum.Sanki Guiza'yı kötülermişim gibi lanse ediyosun,üzülüyorum...

Bu arada yanılmıyorsam Guiza ilk defa kulüp düzeyinde Avrupa kupalarında mücadele ediyor...

GodfatheR
21.Ağustos.2007, 01:41
Ben Guiza'ya sıradan bir golcü falan demedim ki bana yazasın.Guiza önemli meziyetlere sahip bir futbolcu ama sen Guiza'yı geçen sene Mallorca'da ki performansından önce tanıyormuydun?Zafer Biryol,Okan Yılmaz benzetmemi ise şöyle açıklayım.Çok açık ama ben senin için biraz daha açarım.Bu iki oyuncuda Türkiye liginde hatrı sayılır düzeyde goller attılar ve gol krallıkları yaşadılar.Ama devamını getiremedikleri ve aşama yapamadıkları için hep geriye gittiler ve asla büyük futbolcu olamadılar.Bende diyorum ki Guiza'da İspanya'da çok iyi performans göstererek gol kralı oldu.Önümüzdeki yıllarda Guiza aynı performansı gösteremezse,istenileni veremezse benim gözümde İspanya'nın Zafer Biryol'u,Okan Yılmaz'ı olur...

Tekrar söylüyorum,bence Guiza Türkiye'de çok gol atar,hatta gol kralıda olabilir.Ama F.Bahçe'yi Avrupa'da başarıya taşıyacak bir forvet değil.Ama bir Kanoute,Carew,Adriano olsaydı çok daha farklı olurdu...

Umarım anlatmak istediklerimi anlamışsındır.Yanlış anlaşılmaktan çok rahatsız oluyorum.Sanki Guiza'yı kötülermişim gibi lanse ediyosun,üzülüyorum...

Bu arada yanılmıyorsam Guiza ilk defa kulüp düzeyinde Avrupa kupalarında mücadele ediyor...

Olay anlaşılmıştır kardeşim.Uzatmaya çok gerek yok.Ben senin kötü niyetle söylemediğini biliyorum zaten.Sadece benzetmeye biraz bozuldum.:p