Log in

View Full Version : türksportal masaüstü

sergio 2099
23.Ağustos.2007, 19:14
Türksportal Masaüstü hakkında bir soru sorabilirmiyim
ben açıyorum programı oyunu çalıştıra basıyorum oradan sonra lütfen bekleyin diyor.jiletin reklamı çıkıyor 3-4 kutu doluyor reklam bitiyor sonra mause klavye donuyor daha yüklenmeden reklam bittikten sonra run time error diyor.bunun nedenini bilebilirmisin acaba lütfen çok acil

KaF KeF
23.Ağustos.2007, 19:16
Soru: Runtime Error şeklinde bir hata mesajı alıyorum.
Cevap: İlk olarak “C:\Program Files\Turksportal Masaüstü 2008” liveupdate.exe dosyasını çalıştırmanız gerekiyor. Dosyalar güncellendikten sonra bu hata mesajı yine çıkıyorsa izlemeniz gereken yol şu: Başlat->Çalıştır->regedit yazıldıktan sonra çıkan pencereden HKEY_CURRENT_USER\Software dosyasına geldikten sonra Turksportal.Net anahtarını silmeniz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra Masaüstü yazılımını güncelleyip oyunu çalıştırabilirsiniz.

sergio 2099
23.Ağustos.2007, 19:21
Soru: Runtime Error şeklinde bir hata mesajı alıyorum.
Cevap: İlk olarak “C:\Program Files\Turksportal Masaüstü 2008” liveupdate.exe dosyasını çalıştırmanız gerekiyor. Dosyalar güncellendikten sonra bu hata mesajı yine çıkıyorsa izlemeniz gereken yol şu: Başlat->Çalıştır->regedit yazıldıktan sonra çıkan pencereden HKEY_CURRENT_USER\Software dosyasına geldikten sonra Turksportal.Net anahtarını silmeniz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra Masaüstü yazılımını güncelleyip oyunu çalıştırabilirsiniz.
2. yolu denedim.ama yine aynı hata çıktı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
başka yardım edecek yokmu

Ririshii
24.Ağustos.2007, 01:29
Arkadaşlar benim de Turksportal Masaüstü'nde sorunum var ve buraya yazayım dedim.Umarım arkadaş darılmaz.:)
Yazılımı çalıştırıyorum ve ''Oyuna Başla'' diyorum.Altta ''Ayarlardan Oyun Klasörünü Seçiniz'' diyor.Ayarlar'dan kastı sanırım şu kare içine aldığım yer:
http://img134.imageshack.us/img134/1748/turksportalmasastdw8.jpg

Oraya girince ''Oyun Tavsiye Et'' diyorum ve şu hata karşıma çıkıyor:
-Run-time error '424':
Object Required

Durumu nasıl düzeltebilirim?:(

futbolog37
24.Ağustos.2007, 02:44
Ayarlara girdiğiniz zaman oyunu kurduğunuz yeri seçeceksiniz.Altta da cache dosyalarını sil gibi bişey yazar onu işaretleyip kaydedin.ondan sonra oyuna başla.

El Barto
24.Ağustos.2007, 02:48
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=60668

Linkteki konuda sıkıntınızı belirtiniz.