Log in

View Full Version : Fenerbahçe SK - Partizan Belgrad | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme | 2. Maç

Universal
26.Ağustos.2007, 00:28
http://www.turkspor.net/images/news/FenerbahceLogo.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/d/de/KK_Partizan_Logo.PNG/170px-KK_Partizan_Logo.PNG

Stad: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
Takvim: 27/08/2008 - 21.00
Hakem: Mejuto Gonzalez

Onurap
26.Ağustos.2007, 01:10
Bir sürpriz olmazsa fenerbahce kendi seyircisi önünde kazanacaktır ancak ilk maçtakinden daha güçlü bir partizan var karşılarında olimpiyatlara giden 4 oyuncusu ve sakat olan forvetleri iyileşmiş kolay maç olmayacak gibi..orta sahadaki defansif zayıflıklar başına bela açabilir fenerbahcenin..Semihin olmamasıda gol atımını zorlaştırabilir..

JunkChorn
26.Ağustos.2007, 01:37
İşimiz zor!
Ama bu sorun tamamne bizimle alakalı..Partizan orta düzey bir takım bile değil bence..

2-0'dan kendi evinde o kadar kolay 2-2 olmazdı.Aragones biraz sağlamcı oynamayı bırakırsa bence turu 2-1 3-1 gibi skorlarla geçeriz.

Goller geç gelir burada yine ufak tartışmalar olur:)

barahir
26.Ağustos.2007, 02:04
Hakem Açıklandı Mejuto Gonzalez.. İspanyol..

Bence farklı bi şekilde geçicez.. Pek fazla korkum yok..

GodfatheR
26.Ağustos.2007, 02:11
Rahat geçicez diye düşünüyorum.Deplasmanda 2-0 dan maç çevirdik.Evimizde maçı vermeyiz turru atlarız.

GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2007, 02:13
Partizan'da ilk maçta oynamayan isimlerin olması onlar adına avantaj.Yinede Fenerbahçe ile denk bir kadroları yok.Fenerbahçe'nin stadında oynuyor olması büyük avantaj.Açıkcası bu maçın sonucunu kestirmek zor.Fenerbahçe rahat bir şekildede geçebilir.Zorlanarakta geçebilir ama mutlaka bu maçtan turu geçecek skoru elde eder.

a.arıcı-11
26.Ağustos.2007, 02:19
0-0 bize yeten bir skor bu yüzden Partizan üstümüze gelecektir.Emre,Alex,Güiza üçlüsü iyi gününde olrusa rahat kazanırız.

Universal
26.Ağustos.2007, 02:31
Fenerbahçe, Gaziantepspor yenilgisini bu maçta çıkartmak isteyecektir. Artık ne yaparlar ne ederler Kadıköy'de kazanarak gruplara kalırız. Fenerbahçe'nin elenmesi süpriz olur.

sakary Ali
26.Ağustos.2007, 02:37
FB gol atmakta zorlanabilir partizan yine iyi başlarsa FB çok zorlanır ama partizan bu sefer o kadar iyi olmas

Rsa
26.Ağustos.2007, 02:40
Defansta saçma sapan hatalar yapmazsak rahat kazanırız..

UlquioRRa
26.Ağustos.2007, 02:50
Evimizde yenileceğimizi düşünmüyorum. Ama Partizan süprize açık bir takım. Dikkatli olmamız gerek.

aykut_gencfb
26.Ağustos.2007, 02:54
bu sefer olsun artık bu sefer kazanalımmmmm

fmsmyrna
26.Ağustos.2007, 03:33
Evimizdeki yenilmezlik serisini sürdürerek turu geçeriz ama rahat bir skor zor görünüyor.Semih'de oynamayacak.

deniz.91
26.Ağustos.2007, 05:01
Fenerbhaçe 3-0 yenip rahat geçecektir turu

Varonil
26.Ağustos.2007, 05:18
iLk maçtaki 2-2lik skorun tamamen rakibi küçümsememizden kaynaklandığını düşünüyorum.Bu maçta aynı hataları yapmamamız lazım.Yapılacak veya açıklanacak transfer için de bu turun geçilmesi bekleniyor.Camiamız için çok önemli bu maçta bir süprizin olacağını düşünmüyorum.Zor bir maç olur,fakat 90 dakika sonunda kazanan taraf olur ve gruplara kalırız.

TR.CaPTaiN
26.Ağustos.2007, 05:51
Güiza'nın maçının olacağını düşünüyorum. Bu maçın telafisi yok, futbolcular o ciddiyetle oynayacaklardır.

Rsa
26.Ağustos.2007, 09:17
Selçuk ve Semih'ten sonra Edu'da sakatlanmış, o da oynamayacakmış maçta..

Jesus_FB
26.Ağustos.2007, 09:44
Forvetlerinde ki diarra bizi çok zorlayacak. Benim tahminim erken bir gol yiyeceğimiz şeklinde açıkcası çook çekiniyorum bu maçtan

DisCo
26.Ağustos.2007, 18:14
Semih Partizan maçında yok!..

Sezona Gaziantepspor yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu. Sarı-Lacivertlilerde dünkü antrenmanda sakatlanan Semih'in Çarşamba günü Partizan maçında oynama ihtimalinin zayıf olduğu öğrenildi. Doktorlar sağ baldırından sakatlanan golcü futbolcunun tedavisine hemen başlarken, Semih'in 10 gün oynamama riskinin bulunduğu da belirtildi.

Fenerbahçe için Partizan maçı öncesi bir başka endişeli haber Selçuk'tan geldi. Çarşamba günkü maça yetişeceği açıklanan Selçuk ağrıları nedeniyle bugünkü antrenmana da çıkamadı. Doktorlar bu futbolcunun durumunun da yarın netlik kazanacağını açıkladı.

Sarı-Lacivertlilerde Gaziantep'de sakatlanan Edu'nun ise çok büyük bir olasılıkla Partizan maçında forma giyebileceği ifade edildi. Bu gelişmelerin ardından Teknik Direktör Aragones'in de Partizan karşısına Gaziantepspor maçının onibirini sürmeyi düşündüğü belirlendi. Aragones'in oyuncuları ile yaptığı toplantılarda sert uyarılarda bulunduğu ve Partizan maçında hata istemediğini bildirdiği de öğrenildi.

Bu arada Fenerbahçe-Partizan maçını İspanyol Hakem Mejuta Gonzales'in yöneteceği açıklandı.

Öte yandan Partizan'ın sakat oyuncularının iyileştiği ve olimpiyatlardaki futbolcularının da takıma döndüğü bildirildi. Sırp Ekibinin ligte oynadığı son maçı da iyi futbol ve 3 golle kazanmasının taraftarlarını da havaya soktuğu, taraftarlarının çok sayıda otobüsle İstanbul'a gelerek takımlarına destek vermeyi planladıkları öğrenildi.

Lig Tv

TR.CaPTaiN
26.Ağustos.2007, 18:42
Kadıköy'den çıkış yok

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun rövanşında yarın İstanbul'da Sırbistan'ın FK Partizan takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, sahasındaki etkili performansıyla rakiplerine geçit vermiyor.Özellikle son iki sezondur yaptığı maçlarda saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak etkili bir performans ortaya koyan sarı-lacivertliler, 2005-2006 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Milan (23 Kasım 2005) karşısında aldığı 4-0'lık mağlubiyetin ardından, Kadıköy'de yenilgi yüzü görmedi.

İtalyan ekibe karşı aldığı yenilgiden sonra sahasında 13 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Fenerbahçe, son olarak bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunun ilk maçında Macaristan'ın MTK Budapeşte takımını 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çıktığı son 13 Avrupa Kupası maçında 10 kez kazanırken, 3 maçta eşitliği bozamadı. Fenerbahçe, Kadıköy'deki üst üste yaptığı son 7 Avrupa Kupası maçından da galibiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertliler, teknik direktör Luis aragones yönetiminde yaptığı son 3 Avrupa kupası maçında 2 galibiyet 1 beraberlik aldı.

-KADIKÖY'DEKİ SON 13 AVRUPA MAÇI-

Fenerbahçe'nin, AC Milan yenilgisinden sonra Kadıköy'de yaptığı son 13 Avrupa Kupası maçında aldığı sonuçlar şöyle:

2006-2007 Sezonu:

Fenerbahçe-B36 Torshavn.......: 4 - 0
Fenerbahçe-Dinamo Kiev........: 2 - 2
Fenerbahçe-Randers............: 2 - 1
Fenerbahçe-Palermo............: 3 - 0
Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt: 2 - 2
Fenerbahçe-AZ Alkmaar.........: 3 - 3

2007-2008 Sezonu:

Fenerbahçe-Anderlecht.........: 1 - 0
Fenerbahçe-Inter..............: 1 - 0
Fenerbahçe-PSV Eindhoven......: 2 - 0
Fenerbahçe-CSKA Moskova.......: 3 - 1
Fenerbahçe-Sevilla............: 3 - 2
Fenerbahçe-Chelsea............: 2 - 1

2008-2009 Sezonu:

Fenerbahçe-MTK Budapeşte......: 2 - 0

-30 GOL ATTI, 12 GOL YEDİ-

Fenerbahçe, Kadıköy'deki 13 maçlık yenilmezlik serisinde attığı toplam gol sayısında da dikkat çekiyor. 13 maçta rakip filelere toplam 30 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde 12 gol gördü.

-SAHASINDAKİ 72. MAÇ-

Fenerbahçe, Avrupa kupaları mücadelesinde yarın sahasında 72. maçına çıkacak. Bugüne dek evinde yaptığı 71 karşılaşmada 36 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, 24 karşılaşmada yenildi, 11 kez de berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, sahasında yaptığı maçlarda toplam 105 gol atarken, kalesinde 81 gol gördü.

AA

Sekopej
26.Ağustos.2007, 19:10
Maçı kaydebeceğimizi sanmıyorum, eksiklerimiz olsa da kaybetmeyiz. Son maçta ortaya konan kötü futbolun karşılığında alınan mağlubiyet bazı dersler çıkarılmasını sağlayacaktır. 7 maçtır sahamızda kazanıyoruz, seriyi devam ettiririz.

El Barto
26.Ağustos.2007, 19:12
Fenerbahçe çok zorlanmayacak kanısındayım.

Neron_FB
26.Ağustos.2007, 19:43
Partızanın eksık oyuncuları yerlerını alacak. Fenerbahce de cok kotu futbol oynadı son 2 macta.. Fenerın oyuncu eksılerı de ortada zaten. 7 maclık galıbıyet serısı bozulursa bu macta bozulur. Chelsea macında bıle bu kadar endıselı deıldım. Insallah bızı cok heyecana sokmadan alır fenerbahce macı.. Gruplara kalırsak transfer şart zaten. Deplasmanlara 10 kısı cıkıyoruz cunku !!

EreN
26.Ağustos.2007, 19:46
Fenerbahçe taraftarında bu transfer olaylarına karşı tepki büyüyor. Herkes huzursuz bu konuda. AÇık açık görülmesine rağmen transfer yapmayan yönetimin hiç bir bahanesi yok. Transfer kolay mı oluyor! diyecekler elbet. Ama daha önce insanları bu konuda imrendirmeyeceklerdi... Biz istediğimizi istediğimiz zaman alırız demeleri büyük hataydı. Hele ki ezeli rakibin kendini kat be kat aşıp bir sürü transfer yaparken durmak. Partizan maçına büyük eksiklerle çıkacağız. 3 Büyük eksik var.
1) Taraftar güveni
2) Takım ruhu
3) Transfer edilmesi gereken yerlerin boşluğu..

vay halimize..
Kadıköyün kutsal havası da olmasa hiç sanmıyorum kazanalım.

Mirza
26.Ağustos.2007, 19:54
Antep maçından sonra kesin alırız diyesim gelmiyor; ama Fenerbahçe TSL ile Avrupa Liglerinde aynı performansı sergilemiyor kaç yıldır.

TheTrooper
26.Ağustos.2007, 21:15
20. yada 30. dakikada gol yeriz.80e kadar bastırırız.80'de atarız.

eGowiCh
26.Ağustos.2007, 22:01
Edu da sakatlanmış, 4 hafta yok, bu maçta Önder veya Yasin oynayacak defansta, umarım Diarra sıkıntıya düşürmez bu isimleri ve arkaya top kaçırılmaz.

fthz
26.Ağustos.2007, 22:10
Rahat yenmemiz gereken bir rakip ama hiçbir skor şaşırtmaz beni ve her türlü sonuç çıkabilir maçtan.

Fernando Gago
26.Ağustos.2007, 23:16
Maç öncesinde epey sorunumuz var Maçın zor geçeceğini düşünüyorum ama Tur atlarız ilk maçta çok iyi skor aldık

Sekopej
26.Ağustos.2007, 23:25
Ne olursa olsun bu tedirginlik bile bize yakışmıyor arkadaşlar. Oynadığımız rakibin kapasitesi belli sonuçta. Antep'e karşı en kötü oyunumuzu oynadık. Mutlaka o maçtan dersler çıkarılmıştır. Bugün, dün veya geçen hafta 3 transfer yapılsa değişen ne olacaktı? Bu maçta yine oynamayacaklardı.

Defansın artık o kadar önde kurulacağını sanmıyorum. Edu yerine de Önder oynayabilir. Maldonado-Emre-Alex-Güiza, kanatlarda yapacağı seçim önemli. Sol tarafta bu maçta Gürhan'ı denemez diye düşünüyorum ve Uğur oynar yine, sağda ise Burak ile başlayabilir.

Taraftar aman kaybederiz diye düşünürse ve bu tedirginlik oyunculara da geçerse işte o zaman kaybederiz. Ben kaybedeceğimizi sanmıyorum hatta beklenilenin aksine rahat da bir maç olacaktır.

Rsa
26.Ağustos.2007, 23:50
Sol tarafta bu maçta Gürhan'ı denemez diye düşünüyorum ve Uğur oynar yine, sağda ise Burak ile başlayabilir.

Burak iki sarı karttan cezalıydı galiba..

BlackEagle19o3
27.Ağustos.2007, 08:33
Bu maç sanıldığı kadar kolay geçmez.1-1 biter Fenerbahçe tur atlar diyorum...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2007, 18:35
Bu maç sanıldığı kadar kolay geçmez.1-1 biter Fenerbahçe tur atlar diyorum...
katılıyorum kolay geçmeyeceğine... içimden yine bir dinamo kiev faciası olacak gibi geçiyo ama inşAllah öyle olmaz ve Fenerbahçe tur atlar...

ShevAnil
27.Ağustos.2007, 19:47
Orta Sahada Sıkıntısı Olan Fenerbahçe Zorda Olsa Turu Geçmeyi Başarıcaktır

TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2007, 19:54
Maalesef Emre de sakatlığı nedeniyle kadroda yok.

Sekopej
27.Ağustos.2007, 19:56
Bu kötü oldu, oynayacak oyuncu kalmadı takımda yahu. Deniz acaba hazır duruma geldi mi?

ShevAnil
27.Ağustos.2007, 19:58
Deniz zaten Hazırmılş Serkan abi. Aragones Onu Oynatmayı İstemiyormuş.

TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2007, 19:58
...

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonuna deplasmanda Gaziantepspor yenilgisiyle başlayarak moral kaybeden sarı-lacivertli ekipte eksik futbolcular can sıkıyor. Sakatlıkları bulunan Selçuk, Edu ve Emre Belözoğlu'nun Partizan karşısında forma giyemeyeceği belirtilirken, Semih Şentürk'ün ise forma giyebilecek duruma geldiği öğrenildi.

MTK Budapeşte ile rövanş ve FK Partizan ile yapılan ilk maçta gördüğü sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düşen Fenerbahçeli futbolcu Burak, bugünkü mücadelede takımdaki yerini alamayacak.

Teknik direktör Aragones'in, sakat futbolcuların durumuna göre, ''Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Kazım, Maldonado, Uğur, Alex, Semih ve Guiza''dan oluşan muhtemel 11'i sahaya sürmesi bekleniyor.

Partizan'ın ise, Fenerbahçe karşısına Mladen Bozovic, Stevanovic, Djordjevic, Sikimic, Obradovic, Juca, Fejsa, Moreira, Tosic, Paunovic ve Diarra muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Manuel Mejuto Gonzalez yönetecek.
...

Ntvspor

Sekopej
27.Ağustos.2007, 20:01
Semih oynayacaksa zaten orta sahada Maldonado olur sadece. Semih oynamazsa orta sahada Maldonado'nun yanında Deniz olmalı. Çift forvet başlamaktansa tek başlayıp maçın gidişatına göre çift forvete dönmek daha mantıklı olabilir. Sonuçta gol atması gereken ve bunun için bastıracak olan onlar. Baştan fazla risk almaya gerek yok.

King_Theoden
27.Ağustos.2007, 20:19
Bu maçta benim gözümde formaliteden öte geçemez. Fenerbehçenin karşısındaki takım Fenere kadıköyde rakp olacak takım değil zaten.

Fernando Gago
27.Ağustos.2007, 21:27
Emre'nin 90 dakikayı çıkaramayacağı belliydi Geçen maçta çok orladı Aragones

Trabzonspor
27.Ağustos.2007, 21:33
fenere basarılar dılerız eksıklerı var ama fener napar ne eder alır macı dıye dusunuyrum.avrupadakı ulke sıralamaları ıcın bu maclar cok onemlı

bursa_mc
27.Ağustos.2007, 21:40
Fenerbahçe turu rahat geçer..

uAsamet91
27.Ağustos.2007, 22:00
Aksine fener bu maçta çok çok çok zorlanır.

Ghonedre
27.Ağustos.2007, 22:21
hangi kanalda

Addolorato
27.Ağustos.2007, 22:27
hangi kanalda

D-Spor.......

Onurap
27.Ağustos.2007, 23:11
Fenerbahçeye başarılar diliyorum..Turu geçeceğini umuyorum..

Universal
28.Ağustos.2007, 01:31
Emre'de sakatlanmış. :( Umarım gençlerimiz oynarda kazanırız. :icon_cool:

hangi kanalda

Futbol Smart, D-Smartta 7. kanal.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ağustos.2007, 01:35
Fenerbahçe'nin kesin kadrosu açıklandı:
Volkan
Gökhan Gönül
Lugano
Yasin
Roberto Carlos
Maldonado
Kazım
Alex
Uğur Boral
Semih
Güiza
.......................

Kaynak: Lig Tv

KaF KeF
28.Ağustos.2007, 01:35
Benim İçin İlhan Oynasın Yeter..:p

Başarılar Kanaryam...

LaKe
28.Ağustos.2007, 02:18
Fenerbahçe, 1.maça rehavet ile başlamıştı. Elbette ki her bakımdan Partizan'dan çok daha kaliteli, üstün oyunculara sahip bir takım ama rehavet takıma her zaman eksi ve dezavantaj getirir. Partizan, maçta mücadeleci bir futbol sergileyecek ve kafasında sadece Fener'i elemek olacaktır. Fenerbahçe'nin kafasıda maça odaklanıp, sadece kazanmayı düşünmek olmalı. Zaten 1.maçtaki o üst üste yediği gollerle 2 farkla geriye düşmek, Fener'li futbolcuların birşeyleri kavramasına sebep olmuştur ve aynı hatayı bu maçta tekrarlamayacaklardır.

Fenerbahçe'ye başarılar diler, kazanmasını umarım...

bugra 1905
28.Ağustos.2007, 02:38
Eğer Rakip Maldonadoya Yakın Oynayıp Alex Markaj Altına Alır Uğur Boralın Koridoruda Kapatırsa Fenerbahçenin İşi Zor Ama Bence Fenerce Rakibini Yenecektir Başarılar Fenerbahçe

Raten
28.Ağustos.2007, 03:22
Bugün tüm ciddiyetimizle sahada olmalıyız.Gaziantepspor ve Partizan 1. maçında gereken dersleri aldık zaten ve bugün takımıma güveniyorum.Orta sahada yaşadığımız sıkıntı Emre gününde olursa binevi kapanır Maldonado'ya güvenemiyorum açıkçası.Ne koşuyor ne basıyor ne top kapabiliyor ne de fizik ve teknik var.Onun yaptığını ben de yaparım açıkçası.Ama ne olursa olsun bugün bu maçı kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne kalacağız diyorum.Skor tahmini gerekirse de 3-0 gibi net bir skorla kazanırız.

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2007, 04:41
6 pas üzerinde top Semihe doğru giderken Güiza ayağını soktu topa ve top uzaklaştı.Belkide dokunmasa Güiza , Semih golü atacaktı.

KaF KeF
28.Ağustos.2007, 04:44
Semih Attı..
1-0...

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2007, 04:45
Uğur Boral'ın arka direğe ortasında Semih iyi yer tuttu ve yere vurdu top kaleciyle birlikte içeri girdi.Ağlara kadar gitmeden kaleci ne kadar topu dışarı atsada top çizgiyi geçti.

1-0.

Wesley Sneijder
28.Ağustos.2007, 05:02
İlk yarı bitti. 1-0.

Memedov
28.Ağustos.2007, 05:11
Semih Diyorum başka birşey demiyorum. Bu adamı yedek otutturanlar utansın, Teknik Direktörsün böyle bir oyuncun var elinde kadroyu kurarken ilk Semih'in ismini yazmalısın ama nedense bu adam yedek oturuyor.

Aragones anlamıştır artık diye düşünüyorum, 2. partizan üstümüze gelecek daha çok gol pozisyonu buluruz fark bile olabilir.

canavar20
28.Ağustos.2007, 05:23
Kazım ne yaptı öyle. :)

Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 05:27
Kazım önemli bir gol pozisyonunu kaçırdı

Wesley Sneijder
28.Ağustos.2007, 05:28
Kazım kötü kaçırdı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ofsaytı verdi neyse ki hakem...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Paunovic çıktı Bogunovic girdi...

Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 05:31
2- 0

Wesley Sneijder
28.Ağustos.2007, 05:31
Gooooool 2-0. Rahatladık sonunda! Alex!!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güiza'nın 2. asisti...

Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 05:37
luganonun kendi kalesina attığı golü hakem vermedi.

Wesley Sneijder
28.Ağustos.2007, 05:37
Gol değil. Bir an Lugano kendi kalesine attı zannettik ama ofsayt...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Semih çıktı Önder giriyor.
Bu arada Partizan kalemizi yoklamaya başladı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-1. Frikikten yedik...

Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 05:49
2-1 oldu Partizan bu maçı çeviremez

Wesley Sneijder
28.Ağustos.2007, 05:50
Bir gol daha yersek maç uzar. :(

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2007, 05:55
Güiza'nın 2. asisti...

İlk asisti Uğur yaptı nasıl 2.asist oluyor ?

Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 06:06
Maç bitti

Memedov
28.Ağustos.2007, 06:09
Yarın ki kura çekiminde Fenerbahçe SK var. Tebrikler..

Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 06:10
stad da Disco Disco partizani çalınarak partizana gönderme yapılıyor :)

TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2007, 06:11
Olympiakos 1 Anorthosis 0 dakika 53
Atletico Madrid 2 Schalke 0 dakika 53 maçlar böyle bittiği takdirde 3. torbadan katılıyoruz.

Universal
28.Ağustos.2007, 06:13
(55) Disco Disco Partizani (55)

B 34, Kiev, Palermo, Frankfurt, AZ, Anderlencht, Inter, PSV, CSKA, Sevilla, Chelsea, MTK ve şimdi de Partizan.

Sırada ki gelsin artık.

Gümbür gümbür geldik. Ait olduğumuz yerdeyiz. Yarın 3. torbada görüşmek kısmetiyle.

Varonil
Ve maç bitti.Tebrikler Fenerbahçe.6.kez Şampiyonlar Ligine giriyoruz.Maça gelirsek zor bir maç oldu,Kazım ve Güiza bazı pozisyonları cömertçe harcadılar.Ortasahada Maldonado kritik yerlerde olumlu işler yaptı,Alex maçın yıldızıydı zaten.Defansta Yasini beğendim,Gürhanda oyuna girdikten sonra istekliydi.

Artık yarınki kurayı beklemeye başladık,bu sene geçen seneki başarıların üstüne katacağız artık.Fakat ortasahaya takviye şart diye düşünüyorum.

EreN
3. Torbada sayılırız. Basel bir gol yese birde..

enforcer
Olympiakos 1 Anorthosis 0 dakika 53
Atletico Madrid 2 Schalke 0 dakika 53 maçlar böyle bittiği takdirde 3. torbadan katılıyoruz.

önümüzde 3 rakip yok mu?

Addolorato
28.Ağustos.2007, 06:15
Ve maç bitti.Tebrikler Fenerbahçe.6.kez Şampiyonlar Ligine giriyoruz..

6 Değil 8 olması lazım

Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 06:16
O kadarda değil 6. kez :)

TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2007, 06:17
önümüzde 3 rakip yok mu?

Sanıyorum Glasgow Rangers elendiğinden önümüzdeki 2 takımın elenmesi yetiyor.

Rsa
28.Ağustos.2007, 06:17
Hayırlı uğurlu olsun.Umarım geçen seneki başarımızı tekrarlarız..

EreN
28.Ağustos.2007, 06:18
O kadarda değil 6. kez :)

O kadarda değil cümlesini neye istinaden kurdun kardeşim?

Evet 6. Kez katılıyoruz.

Addolorato
28.Ağustos.2007, 06:19
Tamam 6'mış özür dilerim :D

Fernando Gago
28.Ağustos.2007, 06:20
Çok pozisyon kaçırdık Bu kadar cömert olmamalıyız Şİmdi yarını bekliyoruz Bakalım nasıl bir kura çekeriz ...

Varonil
28.Ağustos.2007, 06:22
6 Değil 8 olması lazım

1996-97,2001-02,2004-05
2005-06,2007-08 ve 2008-09 ..

92-93ten sonra Şampiyonlar Ligi adı altında oynanan bu turnuvaya bu sene 6.kez katılıyoruz diye biliyorum.Daha önce adı Şampiyon Kulüpler Kupasıyken katıldıysak dediğin doğru olabilir :):)

Maçlar bizim lehimize biterde,3.torbadan katılrız umarım kuraya.

EreN
28.Ağustos.2007, 06:23
Çok gol kaçırdık, ayrıca iyi oynadık ama orta saha hala sorunlu...
Güiza rolleri değişti son maçlarda..
Abicim akıllı ol, sen asistçi değil golcüsün:)

enforcer
28.Ağustos.2007, 06:23
atletico ve anorthosis maçları böyle biterse 3. torbadayız...

Universal
28.Ağustos.2007, 06:24
Maldonado nasıldı. İlk yarıda ki son 15 dk ve ikinci yarıda ki son 15 dk'yı izledim. Beğendiniz mi? Taraftar çıkarken alkışladı. :)

EreN
28.Ağustos.2007, 06:24
Şu an transferi yapmaya gittiler kesin :D
bilmem ama son 2 maçtır ben maldonado'yu resmen fm'dek ideğerlerinde görüyorum. Çok iyi..

Bekq
28.Ağustos.2007, 06:27
Güiza çok hırslıydı ama 14 M Euro etmez be kardeşim.Mallorca'nın bize kazığıydı Güiza.Tamam çok hırslıydı.Hatta bi ara ağlıyacak sandım ama herşey hırs değil.Ondan Kezman da dolu var.:D

Fernando Gago
28.Ağustos.2007, 06:27
Maldonado ilk yarı iyidi hatta iyi bir şut attı da kaleci köşeden çıkardı :) Ayrıca Aragones Deniz ve Önderi liberoda denedi transfer olmasa bile alteratifler yaratrıyor bakalım ne yapar yönetim... Güiza keşke gol atsaydı bu maçta Kezman gibi çok stres yapıyor taraftar desteğini versede böyle giderse iyice hırçınlaşır en kısa zamanda gol atması dileğiyle

Universal
28.Ağustos.2007, 06:28
Güiza çok hırslıydı ama 14 M Euro etmez be kardeşim.Mallorca'nın bize kazığıydı Güiza.Tamam çok hırslıydı.Hatta bi ara ağlıyacak sandım ama herşey hırs değil.Ondan Kezman da dolu var.:D

En azından Kezman ağladı. Manisa deplasmanında "Help, Help" diye bağırıyordu. :) Çektiği şut kalecinin eline çarpıp kaçması tamamen şansdır. Bu kadar olmaz. :D

Bekq
28.Ağustos.2007, 06:29
Güiza İnşallah bize Kezman'ı aratmaz.

Universal
28.Ağustos.2007, 06:31
Villareal'den oyuncu aldık. Josico geldi. :)

Memedov
28.Ağustos.2007, 06:32

Kaynak nedir Batuhan ?

Fernando Gago

Ben hala buna inanmak istemiyorum :D

Bekq
Evet.Josico nasıl bir oyuncu?Aurelio'nun yerini doldurmak için alındıysa acaba doldurabilirmi?

Sekopej
28.Ağustos.2007, 06:33
Beklediğim gibi geçti maç, maçta 4-5 gol atamamış olmamız tamamen Partizan'ın şansı. Rahat maç oldu, rakibin zaten bizimle kıyaslanacak yanı yoktu bu nedenle de bu sonuç doğal. Tebrikler Fenerbahçe.

Semih orta saha değil de daha ileride olunca daha faydalı olduğunu gördük. Bu şekilde ligde oynarsak gol atmakta sıkıntı çekmeyiz. Kaderimizde Önder'i orta saha oynarken de görmek varmış.:p

Alex bu sezon daha farklı gerçekten. Bugün takımı çok iyi yönetti, hani koşmuyor deniyor ya koşarsa nasıl oynayabileceğini bize gösterdi. Uzun vadede de inşallah bu formunu sürdürür.

Defans önde kurulduğunda sıkıntı çekiyoruz. Edu da oynasa Yasin de oynasa bu değişmiyor. Rakip bizi pek zorlamadığından Yasin de sırıtmadı. Rakip yine fazla zorlamadığından Maldonado da Fenerbahçe'deki en iyi oyununu oynadı ama bu takıma hala yetersiz.

Aragones şimdi Senna'yı istedik ama olmadı dedi, Josico ile ise iyi bir oyuncu eğer gelecekse yetenekli bir oyuncu faydalı olur dedi. Ama gelecekse lafı benim garibime gitti açıkçası.;)

Fernando Gago
28.Ağustos.2007, 06:33
Kaynak nedir Batuhan ?

Anadolu Ajansından SporX'e LigTv'den NtvSpor'a bütün siteler bu haberi yaptılar hatta Madrid'den İstanbul'a uçuyor diyor SpoX kaynalar sağlam bakalım :)

Universal
28.Ağustos.2007, 06:35
Kaynak nedir Batuhan ?

Kesinlikle alındı. İmzaya geliyor İstanbul'a. 33 Yaşında bir oyuncu. Son sahibi olduk. Oyuncu hakkında başka bir bilgim yok. Nasıl bir oyuncu bilmiyorum.

Memedov
28.Ağustos.2007, 06:38
Bence Cok gereksiz bir transfer olur, neyse maça dönelim transferi diğer topicde konuşuruz. Maçtan süper bir resim..

http://img177.imageshack.us/img177/9281/63685f61695f63616169516ge0.jpg (http://imageshack.us)
http://img177.imageshack.us/img177/9281/63685f61695f63616169516ge0.4106b59cf3.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=177&i=63685f61695f63616169516ge0.jpg)

Fietra 10
28.Ağustos.2007, 06:44
Fenerbahçeli arkadaşlar alınmasın ama sen eger Partizan deplasmanına gidemiyorsan istediğin kadar pankart hazırla...:) adamlar taraftar anlamında 1-0 önde başladı eşleşmeye..neyse zaten pek bi önemi kalmadı artık..Gruplara da 3.torbadan katılmak üzere Fenerbahçe .. Gruptan çıkmayı alışkanlık haline getirmek en büyük hedef olmalı..

Universal
28.Ağustos.2007, 06:46
Bence Cok gereksiz bir transfer olur, neyse maça dönelim transferi diğer topicde konuşuruz. Maçtan süper bir resim..

http://img177.imageshack.us/img177/9281/63685f61695f63616169516ge0.jpg (http://imageshack.us)
http://img177.imageshack.us/img177/9281/63685f61695f63616169516ge0.4106b59cf3.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=177&i=63685f61695f63616169516ge0.jpg)

Arkadaki bey okey diyor çok güzel. :)

enforcer
28.Ağustos.2007, 06:47
Fenerbahçeli arkadaşlar alınmasın ama sen eger Partizan deplasmanına gidemiyorsan istediğin kadar pankart hazırla...:) adamlar taraftar anlamında 1-0 önde başladı eşleşmeye..neyse zaten pek bi önemi kalmadı artık..Gruplara da 3.torbadan katılmak üzere Fenerbahçe .. Gruptan çıkmayı alışkanlık haline getirmek en büyük hedef olmalı..

fenerin taraftarı sahada baskı kuruyor belgratta can güvenliği yok ki!

Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 06:50

Arkadaki tipler çok güzelmiş bu günde bile güldürdü beni :n:

Rsa
28.Ağustos.2007, 06:53
Üçüncü torbadan gruplara katılmamız kesinleşti..

Mirza
28.Ağustos.2007, 06:53
Josico'nun transfer gerçekten de iyi olmadı, umarım beni yanıltır. Neyse maça dönersek eğer :
Fenerbahçe iki şekildeydi bu maçta benim gözümde :
1. Yarıdaki Fenerbahçe
2. Yarıdaki Fenerbahçe.
---
1. Yarıdaki Fenerbahçe : Avrupa kupalarında geçen sezonki karşılaşmalarından görmeye alışık olduğumuz Fenerbahçeydi. Sağ kanat harici ( Gökhan-Kazim ) her şey tabir-i caizse tıkırındaydı. Merak ettiğim şey kanatlardaki hiçbir oyuncu çizgiye inerek orta yapmadı. Tüm kanat oyuncuları ortaçizgiyi geçti 2 top sürdü içeri ortaladı. Çizgiye inebilselerdi sonuç daha farklı olabilir, üstelik 2 kanadımızdaki oyuncularda çizgiye inebilecek yetenekteydi. Neyse 1. Yarı % 65'e % 35 topla oynama yüzdemiz vardı gerçekten de çok iyiydik. Maldonado bu yarıda 2. yarıdan daha iyi oynadı. Hücum'a bile zaman zaman kalktığını gördük. Neden 2. bir Deivid vakası yaşanmasın ki ? Bence bizim açımızdan çok güzel olur ya da gelecek Defansif Orta Saha'nın alternatifi olur Maldonano.
2. Yarıdaki Fenerbahçe : Ilk yarıdaki Fenerbahçe'den eser yoktu. Partizan atakları üstüste geliyordu ve Tosic'in frikikten sol ayağıyla vurduğu güzel şut gol oldu. Diarra, Tosic ve Moreira Fenerbahçe savunmasını gerçekten de çok zorladı. Özellikle Moreira verdiği derinlemesine paslarla, ceza sahasına koşularla, uzaktan şutlarıyla çok iyi bir oyuncu olduğunu farkettirdi. Bence bu oyuncu TSL'de çok iş yapar, umarım TSL'den bir takım görür.
---
GS'de keşke çıksaydı da çifte kutlasaydık ŞL'i. GS'nin çıkamamasına bir açıdan üzülüyorum ülke puanı açısından diğer bir yandansa Fenerbahçemizin 10 milyon Euro ayakbastı parasını almasına seviniyorum. Güiza'nın parasını da böylece çıkarmış olduk.

Mirza
28.Ağustos.2007, 06:57
2006-2007 Sezonu:

Fenerbahçe-B36 Torshavn.......: 4 - 0

Fenerbahçe-Dinamo Kiev........: 2 - 2

Fenerbahçe-Randers............: 2 - 1

Fenerbahçe-Palermo............: 3 - 0

Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt: 2 - 2

Fenerbahçe-AZ Alkmaar.........: 3 - 3

2007-2008 Sezonu:

Fenerbahçe-Anderlecht.........: 1 - 0

Fenerbahçe-Inter..............: 1 - 0

Fenerbahçe-PSV Eindhoven......: 2 - 0

Fenerbahçe-CSKA Moskova.......: 3 - 1

Fenerbahçe-Sevilla............: 3 - 2

Fenerbahçe-Chelsea............: 2 - 1

2008-2009 Sezonu:

Fenerbahçe-MTK Budapeşte......: 2 - 0

Fenerbahçe-FK Partizan........: 2 - 1

TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2007, 06:59
Atletico 4 Schalke 0
Olympiakos 1 Anorthosis 0

Maçlar bitti. 3. torbadayız.

fthz
28.Ağustos.2007, 07:03
Gruplara kaldık hadi hayırlısı, bu seneki performansımız nasıl olur muamma. Sanki bir kopukluk var takımda Aurelio çok önemliydi ya da taktik anlayışta bir sorun var uygulamada. Önümüzdeki maçlarda inşallah daha güzel bir tablo ile daha güven veren bir takım hüviyetine kavuşur Fenerbahçemiz.

Raten
28.Ağustos.2007, 07:03
Genel olarak baktığımızda özellikle ilk yarıda iyi bir futbol ortaya koyduk ancak basit pas hataları fazlaydı bu da yapılacak bir ön libero transferiyle giderilebilir diyeceğim ama Josico alınmış bile galiba.33 yaşında olması beni düşündürüyor ama ön liberoda da tecrübenin önemi daha fazladır.Son 15 dakika ecel terleri döksem de özellikle 1.devredeki futbolumuzu beğendim ben.2-0 'dan sonra oldukça basit pas hataları yapıp topu ayağımızda tutamadık.Bu sorunu da giderirsek daha iyi olur.Ne olursa olsun Şampiyonlar Ligi'ndeyiz mutluyuz,gururluyuz :)

Jesus_FB
28.Ağustos.2007, 07:04
Beğenmediğimiz Maldonado'ya yedek almışız hayırlı olsun :mad:

Neyse ben maça geleyim yine maçtaydım açıkcası taraftar vasattı yine şahsen ben hiç maçın havasına giremedim. Hatta sıkılıp sürekli resim falan filan çektim. Kanatlarımız hiç işlemiyor uğur boral bir rezaletti bugün Kazım ondan biraz daha hareketliydi ama üretkenlik bakımından o da 0 sıfır çekti.

Alex diyorum başka bir şey demiyorum top onun ayağına değmeden ileriye çıkamıyoruz partizan eğer ona markaj uygulasalardı işimiz çok daha zor olurdu. Burda çıplak gözle izleyince daha iyi anladım partizan çok sıradan bir takım yani hafta sonu oynadığımız Antep ile eşleşseler antep çok rahat geçerdi.

İkinci bir ara sürekli Güiza'yı izledim hatta kameraya bile çektim topsuz oyunda sürekli hareket halinde sürekli defansı bir sağa bir sola taşıyor boş alanlar yaratıyor ama o boş alanlara girecek bir Deivid yok malesef.

fmsmyrna
28.Ağustos.2007, 07:05
Carlos sürekli ofsaytı bozuyor orta alan çok boş kalıyor Maldonado geçen seneden oldukça iyi olmasına rağmen yinede tam istenileni veremiyor çünkü yalnız kalıyor.Deivid ve Vederson iyileşsin o zaman göreceğim Kazım ve Uğur'u nasıl oynayacaklar.

tnrr
28.Ağustos.2007, 07:26
arkadaşlar 3. torbadan katılıyoruz ama atleticonun elemesiyle 2. torbaya juventus çıktı 4. torbaya atletico geldi. iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. 4. torbadan shaktar, fiorentina veya atleticoyu çekmessek iyi olur.
maça gelince iyiydik ama yine de ön libero sorunumuz sırıttı. deniz geçen sene bu zamanlardaki deniz olursa bu problem ortadan kalkabilir yoksa takım çok zorlanacak. kanatlar bence çok iyiydi. uğur ve kazım antepteki gibi hiç değildi. 2. yarının başında da çok iyiydik ama saçma sapan goller kaçırdık. 2. golden sonra biraz daha kötü oynamaya başladık. önderin girmesiyle takım iyice defansa çekildi gerçekten kötü oynamaya başladık. yasin iyiydi gerçekten defansta problem yok gibi ama ön libero olmadıkça ne kadar iyi olursan ol açıklar verirsin. maç daha farklı olabilirdi. önemli maçlarda bu kadar cömert olmamalıyız. volkan çok iyi gerçekten. eleştirenleri anlamıyorum. ama frikik golü gerçekten kötüydü. çok iyi oynadığı bir maçı son anda eksi puanla kapattı. ama alex gibi bir futbolcumuz olduğu için gerçekten gururluyum. biraz ortasaha ortada oynamak da yaramış defansa bile yardıma geldi arada. güiza da gerçekten fenerbahçeye çok yararlı olacak bunu bugün belli etti. kezmanla karşılaştırmayın bence gerçekten ayıp etmiş olursunuz. iyi bir ön libero gelirse bir problemimiz kalmayacaktır bence. ama bu josico olmamalı. josico gelirse bunu kesin aragones önermiştir. josico villarealin kaptanı ve transfermarkt a göre 1 milyon euro değeri var. yani kaliteli bir oyuncuya benzemiyor. bakalım gelecek ne gösterecek.
ayrıca deivid iyileşirse onun fırsatçılığı bizim daha rahat gol bulmamıza yardımcı olacaktır. ve bence tam aragonesin adamı.

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2007, 07:30
Bence bu maçta Maldonado ömrünün en iyi futbolunu oynadı.

Universal
28.Ağustos.2007, 07:32
İkinci bir ara sürekli Güiza'yı izledim hatta kameraya bile çektim topsuz oyunda sürekli hareket halinde sürekli defansı bir sağa bir sola taşıyor boş alanlar yaratıyor ama o boş alanlara girecek bir Deivid yok malesef.

Güiza topu iyi indiriyor. Bu günkü maçta her topu ayağına indirdi. Topu olumlu kullandı. Uğur'a verdiği pas ve Uğur'un güzel ortası Semih'e golü getirmesinde de payı oldu. Güiza gol atmasada topu tutabiliyor ve buda ileride çoğalmamız için vakit kazandırıyor.

Raten
Bence bu maçta Maldonado ömrünün en iyi futbolunu oynadı.
Ömrünün en iyi futbolunun bu olduğunu düşünürsek kalitesi ortada Maldonado'nun abi :icon_lol:

Fernando Gago
Fenerbahçemiz 3. torbada

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Partizan'ı mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'ne kalmaya hak kazanan Fenerbahçemiz Olympiacos ve Schalke'nin elenmesiyle grup kuralarında 3. torbaya yükseldi.

Partizan'ı 2-2 ve 2-1'lik sonuçlarla saf dışı bırakan takımımız, Olympiacos'un Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Anorthosis'e, Alman temsilcisi Schalke'nin de İspanyol Atletico Madrid'e elenmesiyle 3. torbaya yükseldi.

KaF KeF
28.Ağustos.2007, 07:39
Tebrikler Kanarya...3.Torbadan Katılmakta Ayrı bir Haz...

EreN
28.Ağustos.2007, 07:46
Maldonado bu futbolun aynısını antep maçında da oynadı arkadaşlar

Jesus_FB
28.Ağustos.2007, 07:56
3. torbada olmamız iyi olmuş en azından grupta sonuncu olmayız

barahir
28.Ağustos.2007, 07:59
Umarım 3. torbada olmamıza yarın 19 dan sonra da seviniriz.. Zira A. Madrid gelirse:(

Raten
28.Ağustos.2007, 08:05
Atletico Madrid gelirse gerçekten işimiz çok zorlaşır ancak Anorthosis Beta gibi takımlar gelirse o zaman Uefa'ya katılmayı neredeyse garantiledik sayılır :) Umarım şöyle bir kura çekeriz :

İnter
Psv Eindhoven
Fenerbahçe
Cluj :) Maksat tahmin olsun tutarsa hava atarız :D Ama şaka bir yana böyle bir grup gelirse gruptan çıkma şansımız da oldukça yükselir.

Mirza
28.Ağustos.2007, 08:39
Bence güçlü bir grup olsun. Yoksa Fenerbahçe rehavete kapılır, çok sürpriz sonuçlar çıkar ortaya.

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2007, 08:43
Maldonado bu futbolun aynısını antep maçında da oynadı arkadaşlar

Bu maçta Antep maçından ekstra olarak şut çekebildiğinide gösterdi bence bizlere biraz daha olumluydu :)

BeaT
28.Ağustos.2007, 09:01
guzel mactı hakederek kazandıgımızı soyleyebilirim.Gruplara gelecek olursak 4. torbada fiorentina ve a.madrid gibi zorlu takımlar var 3. torbada bunun gibi rakip pek görmedim umarım iyi bir kura cekerız 1.torbadan kim gelirse gelsin 2.torbadan Villareal veya lizbon gelsin psvnin onumuzdeki 2-3 sene düşecegını pek tahmin etmiyorum :) 4.torbadan Aalborg, Cluj, Anorthosis Famagusta, Bate Borisov den birisi gelse kafi olacagını dusunuyorum.

KaF KeF
28.Ağustos.2007, 09:01
Antep maçında da Şut çekmişti...

physicist87
28.Ağustos.2007, 09:07
stau yu çekme ihtimslimix var mı peki?

KaF KeF
28.Ağustos.2007, 09:11
Hayır..Aynı Torbadayız..

Raten
28.Ağustos.2007, 09:18
İşte muhtemel rakiplerimiz

http://img440.imageshack.us/img440/4880/rakipgt7.jpg (http://imageshack.us)
http://img440.imageshack.us/img440/4880/rakipgt7.05cc4862fa.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=440&i=rakipgt7.jpg)

KaF KeF
28.Ağustos.2007, 09:19
Zor: Real Madrid-Bayern Munih-Fenerbahçe-Fiorentina
Kolay: O.Lyon-Sporting Lizbon-Fenerbahçe-Aalborg

erdili
28.Ağustos.2007, 09:19
Josicco transferine çok üzülsem de Alex'in önderliğinde bu sezon yine şampiyonlar liginde çeyrek final oynayabiliriz.
Gürhan bugün bende çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı, ilk resmi maçı olmasına ve kritik dakilarda oyuna dahil olmasına rağmen bu kadarkötü bir performans beklemiyordum.
doğru koşuları yapamadı hatta onun pres yapması gereken bölgeye dahi Guiza koştu, yediğimiz golde de gereksiz bir foul yaptı. sürati de yeterli değil.
umarım sonraki haftalarda böyle bir maç çıkarmaz, bence sol kanat Allah'a emanet gidiyor.

sağ kanat için de aynı durum geçerli diyebiliriz, Deivid gelene kadar Kazım'a baya gıcık atacaz anlaşılan. bu kadar laubali olunmaz; gereksiz şutlarıyla, bencilliğiyle pes dedirtti. Fenerdeki 2. sezonu ama 1 gol bile atamadı. Deivid dönünce ilk 11'i rüyasında görür bi gidişle.

Aziz Yıldırım gibi idealist bir başkana da Josico transferini yakıştıramadım.
çok üzüldüm walla :(

EreN
28.Ağustos.2007, 09:40
Chelsea, Porto, Cluj istiyorum

Jesus_FB
28.Ağustos.2007, 09:50
Biraz önce Star'da izledim şampiyonlar ligine katıldığımız için şimdiden kasamıza

Ayak bastı parası: 3 Milyon Euro
Maç başına para: 400bin Euro * 6 = 2,400 Milyon Euro
Yayın geliri: 8 Milyon Euro
Toplam: 13.4 Milyon Euro

Bunlara ek olarakta performans paraları var
Galibiyet: 600bin
Beraberlik: 400bin

Vieri
28.Ağustos.2007, 09:55
Fenerbahçe rahat kazandı ama yinede ufak bir stres yaratmadı değil. Daha farklı olmalıydı. Kazım bazen gerçekten beni deli ediyor. Ama genel olarak Fenerbahçe devler ligine kalarak bu gece bizi sevindiren Türk takımımız oldu. Umuyorum ki ŞL'inde güzel bir kura ile puanları ülkemize getirir

TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2007, 10:23
Biraz önce Star'da izledim şampiyonlar ligine katıldığımız için şimdiden kasamıza

Ayak bastı parası: 3 Milyon Euro
Maç başına para: 400bin Euro * 6 = 2,400 Milyon Euro
Yayın geliri: 8 Milyon Euro
Toplam: 13.4 Milyon Euro

Bunlara ek olarakta performans paraları var
Galibiyet: 600bin
Beraberlik: 400bin

Bunlara da ek olarak süperstar Josico.:0:

Jesus_FB
28.Ağustos.2007, 12:57
Bunlara da ek olarak süperstar Josico.:0:

Delirmemek elde değil dimi :)

JunkChorn
28.Ağustos.2007, 14:28
Aykut zor grup tahminin epey zor:)
Ayrıca bence bir ingiliz takımının üstüne Lizbon gelecek:)böylece durum eşitlenir.4. Torbada olmadığımız seviniyoruz umarım Fiorentina falan gelmez...

Hadi hayırlısı.
Maçta Alex'i çok beğendim çok etkili oynadı gerçekten!

Wesley Sneijder
28.Ağustos.2007, 14:44
Şu an transferi yapmaya gittiler kesin :D
bilmem ama son 2 maçtır ben maldonado'yu resmen fm'dek ideğerlerinde görüyorum. Çok iyi..
Josico'yu yedek bırakır böyle oynarsa. Gerçekten harikaydı.

Mirza
28.Ağustos.2007, 15:28
Arsenal, Villareal, Shakhtar.

Wesley Sneijder
28.Ağustos.2007, 15:49

Güzel grup olur, büyük ihtimalle 2. çıkarız böyle bir gruptan...

El Barto
28.Ağustos.2007, 15:59

Bu grupta yerler seni Özkancım. :) Muhtemelen 3. veya 4. olunur böyle bir grupta. Gerçi geçen seneki performans ile Fenerbahçe daha ilerlere gidebilir ancak geçen seneye oranla bu sene kadro daha zayıf bence. Aurelio'nun boşluğunu dolduramayacak gibi takım. Maldonada iyi bir performans göstermiş umarım üzerine birşeyler koyarak devam eder.

Tebrikler Fenerbahçe geçen senenin üzerine birşeyler koyamanı bekliyoruz artık. ;;)

JunkChorn
28.Ağustos.2007, 16:22
Bu grupta yerler seni Özkancım. :) Muhtemelen 3. veya 4. olunur böyle bir grupta. Gerçi geçen seneki performans ile Fenerbahçe daha ilerlere gidebilir ancak geçen seneye oranla bu sene kadro daha zayıf bence. Aurelio'nun boşluğunu dolduramayacak gibi takım. Maldonada iyi bir performans göstermiş umarım üzerine birşeyler koyarak devam eder.

Tebrikler Fenerbahçe geçen senenin üzerine birşeyler koyamanı bekliyoruz artık. ;;)

Villereal o kadar da ahım şahım değil yani Fm'deki gibi değil..
Shaktarı yeneriz.Bence bu gruptan çıkılır.Gazete şöyle bir baktım da bana da şu güzel geldi;

Chelsea - Lizbon - Aalborg

Bir ingiliz gelecek diye düşünüyorum aralarından da bize fark atmayacak sadece Chelsea var.Yani 2-0'da oyun yavaşlar diye düşünüyorum.Ama Man.U Liverpool'da öyle olmaz:)Örneklerini 6-2 8-0'da canlı yaşadık.

Lizbon 2.torbanın en güçsüzü bence şans bize gülecek:)
4.Torbada hep biz istenmeyen olurduk..
Aalborg Cluj Famagusta Borisov - 1.Torbadaki gibi %50 durum.
Biris bize gelecek Famagusta demeye gerek yok Aalborg'da makul bir kura olur.

Eğer bu grup çıkarsa geçen seneki oyunumuzla gruptan çıkarız.

Sirius Black
28.Ağustos.2007, 16:31
Fenerbahçe geçen senenin üstüne çıksın Şamp. olsun, biz de Uefa da şamp. olalım, süper kupa maçı: Fenerbahçe - Galatasaray :) olsun.

El Barto
28.Ağustos.2007, 16:49
Oğulcan Villarreal ahım şahım bir takım değilde Fenerbahçe'de ahım şahım bir top oynamıyor;;)

Mirza
28.Ağustos.2007, 16:55
Önemli olan bizim nasıl top oynadığımız. Rakipler o kadar da önemli değil. Geçen sene bunun bariz örneğini gördük. Kadro her zaman her şey değil. Dün gece de GS maçında bunun bariz örneğini gördük. GS'nin kadrosu güzeldi ama şans yanında değildi dün akşam ki maçta. Dediğim gibi önemli olan rakipler değil bizim nasıl oynadığımız. Ben Josico harici bir kaliteli önlibero alınırsa Deivid ve Vederson'un iyileşmesiyle de güzel maçlar çıkaracağımıza inanıyorum.

El Barto
28.Ağustos.2007, 17:01
Dün gece de GS maçında bunun bariz örneğini gördük.

Özkancım Galatasaray daha çok yeni bir takım. Steau ile sene sonunda 2 maç yapsınlarda Galatasaray elensin bakalım. Çok zor. Fenerbahçe'de bu sene yeni transferlerin uyum süreci vs. ve bana göre yapılan yanlış transferler ile geçen seneyi aratacak.

Mirza
28.Ağustos.2007, 17:03
http://www.internetspor.com/galeri/images/gallery/546/1.jpg

http://www.internetspor.com/galeri/images/gallery/546/3.jpg

http://www.internetspor.com/galeri/images/gallery/546/4.jpg

http://www.internetspor.com/galeri/images/gallery/546/6.jpg

http://www.internetspor.com/galeri/images/gallery/546/7.jpg

http://www.internetspor.com/galeri/images/gallery/546/9.jpg

http://www.internetspor.com/galeri/images/gallery/546/13.jpg

http://www.internetspor.com/galeri/images/gallery/546/14.jpg

http://www.internetspor.com/galeri/images/gallery/546/16.jpg

http://www.internetspor.com/galeri/images/gallery/546/19.jpg

http://www.internetspor.com/galeri/images/gallery/546/21.jpg

http://www.internetspor.com/galeri/images/gallery/546/31.jpg

JunkChorn
28.Ağustos.2007, 17:03
Oğulcan Villarreal ahım şahım bir takım değilde Fenerbahçe'de ahım şahım bir top oynamıyor;;)

geçen seneki oyunumuzla

Diye belirttim zaten abim:)bi gruplara kadar da Fener'i beklemek lazım keza transferlerde biter.

El Barto
28.Ağustos.2007, 17:05
İşte Oğulcan geçen seneki oyunu oynamıyor FB ve oynayabileceğinide sanmıyorum ben endişelerim oyüzden.

Mirza
28.Ağustos.2007, 17:09
Emre, Deivid ve Vederson gelince işler düzelir. Iyi bir önlibero yahut elimizdeki bir önlibero da iyi performans gösterirse işler yine tıkırında gider diye düşünüyorum bende. Dün gece Edu yoktu sağ kanadımızda Deivid yoktu. Deivid sahayı dolaşan bir futbolcu, Kazım ise çizgiden ayrılmayan zaman zaman orta çizgiye doğru gelen bir futbolcu. Deivid ile Kazım arasında dağlar kadar fark var. Deivid, Kazım'dan daha iyi futbolcu demiyorum; ama bu sistemde Deivid, Kazımdan daha iyi oynar. Uğursa tamamen artist, sanki dünya onun. Formayı garantiledi, yerinde oynayacak futbolcu yokya sere sere oynuyor. Geçen seneki ŞL maçlarındaki Uğur'un %10'u bile etmez bu seneki Uğur. Bekleyip göreceğiz... Deivid ve Vederson geldiğinde + iyi bir önlibero, takım hala böyleyse ben de sana katılırım Emreciğim.

JunkChorn
28.Ağustos.2007, 17:14
iyi bir önlibero derken Josico diyorsak,biraz beklemek lazım.İzleyip görmek hiç huyumuz değildir:)Yaş ile direk üzerine çizgiyi çekeriz.Ayrıca resmi sitede Josico'nun önelemede oynadığını gördüm.Yani bizde gruplarda oynamayamaz..

Josico bir aldatmada olabilir liste 1Eylülde veriliyor bugünü de sayarksak 2 resmi günü var.

Emre'den hiç ümidim yok milli takıma gitmiyor gelip takımda oynuyor , sakat değil deniliyor kadrodan çıkartılıyor.Vederson bu takımın hiç bir zaman tam oyuncusu olamadı.Yine rotasyon bekler Özkan abi.

Deivid gelirse bence Gökhan'da rahatlar daha güzel olur.Herşeye rağmen Maldonado'ya en azından 4 - 5 maç daha şans vermek lazım.Gerçekten iyi işler yapmaya başladı.G.Antep maçında bunları söylerken dalgaya alınıyorduk..

Uğur eskisi gibi değil ama Carlos'ta aynı.Bence biraz da bundan dolayı Uğur rahat oynamıyor.

El Barto
28.Ağustos.2007, 17:23
Emre'den hiç ümidim yok milli takıma gitmiyor gelip takımda oynuyor , sakat değil deniliyor kadrodan çıkartılıyor.Vederson bu takımın hiç bir zaman tam oyuncusu olamadı.Yine rotasyon bekler Özkan abi.

Tamamen katılıyorum. Emre'yi zaten Alex'in Semih'in Güiza'nın olduğu bir takımda oynatacak tek yer ön libero ama bu adam orada performans vermiyor. Galatasaray'daki Emre yok. Ne fizik açıdan ne mental açıdan. Birde sakatlıklar. Vederson'da yedek olarak sırasını bekleyecek bencede.

Deivid'in dönüşü elbette büyük katkı sağlayacak takıma. Mustafa Denizli'nin Mosheu ile onadığı bir kumar vardı gerçi o tutmamıştı ama Aragones Maldonado ile bu kumarı oynamalı ve ısrarcı olmalı bu oyuncuda. Maldonado performans verirse zaten transfere ihtiyaç yok. Selçuk, Deniz zaman zaman Emre rotasyonu ile açık kapatılabilir ama asla Aurelio'nun varlığında oldugu gibi bir orta saha beklememek lazım.

JunkChorn
28.Ağustos.2007, 17:26
Tamamen katılıyorum. Emre'yi zaten Alex'in Semih'in Güiza'nın olduğu bir takımda oynatacak tek yer ön libero ama bu adam orada performans vermiyor. Galatasaray'daki Emre yok. Ne fizik açıdan ne mental açıdan. Birde sakatlıklar. Vederson'da yedek olarak sırasını bekleyecek bencede.

Deivid'in dönüşü elbette büyük katkı sağlayacak takıma. Mustafa Denizli'nin Mosheu ile onadığı bir kumar vardı gerçi o tutmamıştı ama Aragones Maldonado ile bu kumarı oynamalı ve ısrarcı olmalı bu oyuncuda. Maldonado performans verirse zaten transfere ihtiyaç yok. Selçuk, Deniz zaman zaman Emre rotasyonu ile açık kapatılabilir ama asla Aurelio'nun varlığında oldugu gibi bir orta saha beklememek lazım.

Evet abi rotasyon ile zaman zaman o açık kapatılır ayrıca ne kadar ciddeye alınmasa da Tümer gelecek bu takıma o da ara ara forma bulacaktır bence.

En azından 1 maç kazandırsa ne istersin ki başka?

Universal
28.Ağustos.2007, 17:27
Fenerbahçe'ye Madrid veya Fiorentina gelmesinden çok korkuyorsunuz. Yahu, Fenerbahçe güçsüz bir takım değilki son çeyrek finalist ve üçüncü torba takımı bırakında onlar düşünsün. Geçen yıl bir mağlubiyet ile gruptan çıktık kim gelirse gelsin en kötü üçüncü olacağımızı düşünüyorum.

El Barto
28.Ağustos.2007, 17:29
Tümer Alex'in yerine son 10-15 dk forma bulur :p Beşiktaş'ta Sergen'in arkasında kaldıgı gibi.

JunkChorn
28.Ağustos.2007, 17:29
Madrid'den ben korkmuyorum.Fazla fm vari bir yorum ama fiorentinadan çekiniyorum açıkcası:)

Ayrıca son çeyrek finalistiz ancak oyun olarak o kadar iyi olamadığımız için bu kaygılar var herkeste:)

Ayrıca Sevilla tabiki bunlardan çok daha iyi takım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Tümer Alex'in yerine son 10-15 dk forma bulur :p Beşiktaş'ta Sergen'in arkasında kaldıgı gibi.

Sarı kart cezası mutlaka olur Alex'in o zaman ki tek maçı kazansa işte:icon_cool:

Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 19:24
Fenerbahçe Eski gücünü koruyup üstüne birşeyler katarsa dahada büyük şeyler olabilir :)

KaPaLı
28.Ağustos.2007, 21:18
Çok farklı kazanacağımız maçı 60. dkdan sonra çok heyecanlı izledik. Kazandık artık iş gruplara kaldı. Daha öncede yazmıştım ilk hedef gruptan çıkmak olmalı. Çünkü eğer gruptan çıkarsak geçen senedende tecrübeliyiz ve kendimize güvende gelecektir.

eGowiCh
29.Ağustos.2007, 00:25
Güzel bir galibiyet aldık. Kanat oyuncuları tehlike yaratamıyor rakip kalede, sonuca gidemiyorlar daha doğrusu. Sola Vederson'u, sağa Deivid'i iple çekiyorum, ikisi bu takıma girdiklerinden çok şey değişir hem hücumda hem savunmada.

Maldonado geldiğinden beri en iyi futbolunu oynuyor, hem G.Antepspor maçında hem de bu maçta, bence bu performans ile forma şansını hakediyor. Selçuk ile aralarında rekabet olabilir, Josico çok gereksiz bir transfer oldu, Maldonado böyle oynarken 2. sınıf bir oyuncu transfer edilmesi anlamsız.

Ilhan
29.Ağustos.2007, 00:29
Dur hele Egemen, bekle bakalım, belki süper oynayacak Josico. Bir kere herşeyden önce devamlılığı olan bir oyuncu Josico. Ama Maldonado gibi bir yetenek varken alınması bana saçma geldi açıkçası.

Jesus_FB
29.Ağustos.2007, 01:00
Dur hele Egemen, bekle bakalım, belki süper oynayacak Josico. Bir kere herşeyden önce devamlılığı olan bir oyuncu Josico. Ama Maldonado gibi bir yetenek varken alınması bana saçma geldi açıkçası.

Maldonado ve yetenek :) vallahi birbirlerine çok uzak şeyler

Ilhan
29.Ağustos.2007, 01:01
Maldonado ve yetenek :) vallahi birbirlerine çok uzak şeyler

Yetenek derken CA kastettim dermişim:) Ama yine de iyi bir ön libero bence.