View Full Version : Zenit, Danny Alves'i 30 Milyon Avroya Aldı
Fernando Gago
26.Ağustos.2007, 00:34
Zenit, Rusya transfer rekorunu kırarak 30 milyon avroya Dinamo Moskova'dan Portekizli orta saha oyuncusu Danny Alves'i kadrosuna kattı.
Zenit menajeri Dick Advocaat, Danny'i Rus ligindeki en iyi performans gösteren oyuncusu olarak gösterirken, imzadan doğan mutluluğunu dile getirdi.
UEFA.com'a açıklama yapan Hollandalı, şöyle konuştu:
"Danny ile uzun zamandır ilgileniyorduk. Bence Rus ligindeki en iyi orta saha oyuncusu. Takıma oldukça faydalı olacak. Hücuma dönük ortasaha ya da kanat olarak oynayabilir"
2005 yılında Sporting Lisbon'dan Dinamo'ya gelen Danny, 97 maçta forma giyip 16 gol kaydetti.
Bundan önceki Rusya transfer rekoru ise Maniche'ye aitti. Dinamo Moskova, Portekizli oyuncu için 16 milyon avro ödemişti.
Danny'nin kontratı hakkında ise Zenit bir açıklamada bulunmadı. Bu transfer sonrası Arshavin'in gönderileceği, Danny'nin de onun yerini doldurması için alındığı spekülasyonları yapılmaya başlandı.
Lionel Andres Messi
26.Ağustos.2007, 00:42
diyecek söz bulamıyorum para onların saygı duymak gerekir.
nerazzuri
26.Ağustos.2007, 00:43
Bence dani Alves'le karıştırdılar. yok yok kesin.
bySilver
26.Ağustos.2007, 00:49
Bence dani Alves'le karıştırdılar. yok yok kesin.
Bencede. Bu kadar para havaya atıLırmı ya :S
spider3784
26.Ağustos.2007, 00:49
Helal adamlara bir şekilde Rusya'nın ismini duyuruyorlar.
Danny'i sadece fmde gördüm.Sportingde gelmişti Rusyaya.Birde Cape Verde diye bir ülkeydi galiba ikinci vatandaşlığı.Bunun dışında AMRLC diye kalmış aklımda.
QaaN-07
26.Ağustos.2007, 01:07
Adamlar için parayı saçmak ne kadar kolay yahu!
GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2007, 01:16
Bu konu için zenginin parası fakirin çenesini yorarmış demekten başka bir yorum yapamayacağım.:icon_biggrin: Çünkü bahsi geçen oyuncu hakkında bir fikrim yok.
JunkChorn
26.Ağustos.2007, 01:24
İlk gördüğümde Dani Alves zannettim parasında değilim bu adam aptal mı diye yorum yazacaktım:)
Ayrıca bahsi geçen oyuncu 4 büyüklerde biraz zor oynar gibime geliyor.
Keza bu kadar yorumda bilen çıkmayınca..
deniz.91
26.Ağustos.2007, 05:14
Bizim Mehmet Ereni verseydik 10a hemde:p
hayırlı olsun çok pahalı bence
PesimiSTyLa
26.Ağustos.2007, 05:18
30 milyon mu :icon_eek:
fmsmyrna
26.Ağustos.2007, 05:56
Ben bir kez izledim tekniği yüksek bir oyuncu Rus ligine göre hatta çok iyide diyebiliriz.Ama bu kadar para verilmez.Kadrolarındaki Dominguez tarzı bir oyuncu
ThersoN
26.Ağustos.2007, 06:11
çok para futbolu bozuyor
REsist JuvE11
26.Ağustos.2007, 08:28
kara para böyle aklanır
dakara
27.Ağustos.2007, 01:45
yuh artık bunlar işi abarttılar bence artık avrupaya değil rusyaya oyuncu satmalıyız herifler pek bilinmedik bir oyuncuya bu kadar para ödüyorlarsa... mesela kayseri gökhan ünalı zamanında rusyaya satsaydı daha fazla kar edebilirdi ama sanırım g.ünal istememişti
Fietra 10
27.Ağustos.2007, 01:56
Ayrıca bahsi geçen oyuncu 4 büyüklerde biraz zor oynar gibime geliyor.
Keza bu kadar yorumda bilen çıkmayınca..
Öncelikle oyuncu Türkiye'de bütün takımlarda çok rahat oynar..
Danny'i Ligtv'den takip etme şansı buluyordum..Bana göre de Rusya'nın en iyi orta sahalarından biri belkide en iyisi..Oldukça hızlı bir oyuncu..Kaka'dan aklımızda kalan dikine kaleye dogru koşuları her maçta en az 3-4 kez yapan bir oyuncu .. Eminim Zenit'e faydalı olacaktır .. Fakat 30 M€ gerçekten çok yüklü bir meblağ..Kariyerinin şu aşamasında o kadar para verilir mi soru işareti ?..ama katkı saglayacaktır eminim..Avrupa'da izleme şansı bulacağız bu adamı kanımca ..
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2007, 01:59
Şöyle bir şeyde olabilir.Hatta kesin böyledir.Kulübü satmak istememiştir oyuncuyu.Zenith'te oyuncuyu alabilmek için parayı bastırıp almıştır.Nede olsa para bol heriflerde..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2007, 19:35
yuhhhh 30 milyon mu !!! :icon_eek:
erdemzorer10
30.Ağustos.2007, 20:11
dünkü süper kupa maçında döktürdü fakat 30 milyon biraaa.....z fazla bence..
barahir
30.Ağustos.2007, 20:14
Dünki performansıyla 15 M € yu gösterdi.. Geri kalan 15'i de bence Şampiyonlar Liginde Gösterir:)