View Full Version : UEFA Super Kupa / Manchester United - Zenit St Petersburg
KaF KeF
27.Ağustos.2007, 00:55
http://logotypes.designer.am/t/uefa_super_cup.png
http://static.oleolecdn.com/media/main/images/crests/team/000/019/manchester-united-80x80-en.jpg?1217431712 (http://www.oleole.com/england/premiership/manchesterunited/tlj.html) VS http://static.oleolecdn.com/media/main/images/crests/team/000/738/zenit-st-petersburg-80x80-en.jpg?1209177282 (http://www.oleole.com/russia/zenitstpetersburg/tlki.html)
Tarih:29.o8-2oo8
Saat: 21:45
Yer:Louis II - Monaco
deniz.91
27.Ağustos.2007, 00:59
ManU mutlak favori Zenit bu aralr çok kötü zaten
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2007, 01:12
Zenith geçen seneki performansından çok uzak.Eğer geçen seneki performanslarını devam ettirebilseydiler bir şansları olabilirdi ama Man.Utd mutlak favori diyorum..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2007, 19:31
Zenit Uefa'yı aldıktan sonra oyuncular futbol hayatları bitmiş gibi...Artık istekli değiller,gerçekten çok kötü oynuyorlar...ManUtd mutlak favori...
Varonil
27.Ağustos.2007, 20:01
Manchester United'ı kupaya yakın taraf olarak görüyorum.Zevkli bir maç olur umarım.
dakara
28.Ağustos.2007, 02:34
bu maçı manu alır
I3esiktas
28.Ağustos.2007, 03:13
Zenit Lige cok kötü başladı Ve bölede devam ediyor Kötü futbol Ve kötü sonuçlar alıyor. Man utd. Bu maçın mutlak favorisi.
garydelgadov
28.Ağustos.2007, 04:35
ManU için moraL maçı oLur,Rooney rekor kırabiLir...
ThersoN
28.Ağustos.2007, 05:19
üst olur bu maç üst :D
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2007, 00:51
Zenith geçen seneki performansından çok uzak.Eğer geçen seneki performanslarını devam ettirebilseydiler bir şansları olabilirdi ama Man.Utd mutlak favori diyorum..
Demiştim ama Zenith geçen sene UEFA'da oynadığı maçlardaki gibi oynarsa Man.Utd'yi zorlayabilir.Bu sene kötü performans sergilemelerinin sebebi Rusya ligine konsantre olamamaları,artık oradaki başarıyı küçümsüyor olmaları olabilir.Konsantrasyon önemli..
Fernando Gago
30.Ağustos.2007, 01:24
Çok zevksiz bir maç olacak bence :D ManUtd kupaya daha yakın
Ouzy
30.Ağustos.2007, 02:25
Hangi kanal veriyor? Daha doğrusu bir kanal veriyor mu? Son UEFA finalinin banttan verildiğini ve Şampiyonlar Ligi dışında tüm maçların (tüm elemeler, UEFA, Türkiye Kupası) şifreli yayınlandığını düşünürsek bu maçı da izleyemeyeceğiz herhalde.
JunkChorn
30.Ağustos.2007, 02:39
:) izleyeceğiz oğuz.
Show tv 7-8 senelik bir Süper kupa finali anlaşması yapmıştı.
Yine orada olacak(:
Ouzy
30.Ağustos.2007, 02:46
Vay be hayret.:)
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2007, 03:25
İnşallah yine son dakika kazığı yapmazlar UEFA finalindeki gibi.
Addolorato
30.Ağustos.2007, 03:33
ManU Parçalar tahmini skor 5-0 diyorum
Universal
30.Ağustos.2007, 03:38
Zenit kazanacak. Bu tarz kupalarda genelde UEFA'yı kazananlar gülüyor. ManU bana göre bu kupaya fazla önem vermez. Zenit kırkyılda gelebileceği bir kupa olduğundan daha çok kazanmak ister.
Lionel Andres Messi
30.Ağustos.2007, 03:49
Zenit kazanacak. Bu tarz kupalarda genelde UEFA'yı kazananlar gülüyor. ManU bana göre bu kupaya fazla önem vermez. Zenit kırkyılda gelebileceği bir kupa olduğundan daha çok kazanmak ister.
niye önem vermesin ki avrupada sezonun en büyük takımı belli oluyor tsyd kupası değil ki kazanacağı varsa kazanır yoksa yenilir zaten.
maçı izleyecem umarım zevkli olur rooney,tevez ve hargreavsin hırslı futbolu aşırı zevk veriyor manuda.danny arshavin iklisinide çok merak ediyorum.
Universal
30.Ağustos.2007, 04:05
niye önem vermesin ki avrupada sezonun en büyük takımı belli oluyor tsyd kupası değil ki kazanacağı varsa kazanır yoksa yenilir zaten.
maçı izleyecem umarım zevkli olur rooney,tevez ve hargreavsin hırslı futbolu aşırı zevk veriyor manuda.danny arshavin iklisinide çok merak ediyorum.
Bu hafta İngiltere lig maçı oynayacaklar. Sonra Şampiyonlar Ligi bu maçtaki bir sakatlık onların hem lig şampiyonluğuna hemde Şampiyonlar Liginde etkiliyebilir. Bu nedenle bu kupada kazanacakları bir maçın onlar için önemi olmaz. Zaten bu kupa Avrupa'nın en büyüğünü belirtmez. UEFA ile Şampiyonlar Ligi sahipleri kapışıyor ve transfer yapmış oluyorlar. Kadroları değişiyor.
Hugo
30.Ağustos.2007, 04:45
Bizim uyduda arıza var Show u göstermiyor. Ama Onların da maçı vereceği kesin mi bilmiyorum ama netten takip edeceğim. İnşallah bol gollü olur.
Raten
30.Ağustos.2007, 04:48
Show Tv maçı kesin verecek Hugo emin ol ;;) Kupanın sahibinin normal sürede ortaya çıkacağını zannetmiyorum.Uzar bence bu maç ve uzatmalarda ayakta durmayı başarabilen takım da kupayı kazanır.ManU yu mutlak favori olarak görmüyorum.
equinox_cs
30.Ağustos.2007, 04:56
Ronaldo çekmiş takım elbisesini oturmuş tribüne:) Man utd kupaya yakın
Raten
30.Ağustos.2007, 05:06
Ses kalitesi 0 resmen baş ağrıtıyor
Universal
30.Ağustos.2007, 05:13
Ses kalitesi 0 resmen baş ağrıtıyor
Kesinlikle. Sanırım Show TV kendi sistemini götürmedi orada bir kiralama işlemi ile maç anlatıyorlar.
Raten
30.Ağustos.2007, 05:19
Kesinlikle. Sanırım Show TV kendi sistemini götürmedi orada bir kiralama işlemi ile maç anlatıyorlar.
Evet büyük ihtmalle öyledir Ronaldo'nun olmayışı ve Arshavin'in oynamayışı zaten maçın lezzetini kaçırıyor bir de bu ses :)
JunkChorn
30.Ağustos.2007, 05:47
Maç zevkli olmasada Zenit attı golü.
İnş alırlar kupayı
deniz.91
30.Ağustos.2007, 06:27
Danny çok güzel bir gol attı zenit 2 0 yeniyor
PesimiSTyLa
30.Ağustos.2007, 06:29
30 milyonluk adam süper bi gol attı :)
Bu arada 2-1 oldu Vidic attı. dk 73... Son 17 dk zevkli gececek...
JunkChorn
30.Ağustos.2007, 06:53
Bu kadar laubali oyunun karşılığını verdi.
Bir kez daha gördük ki maç oynanmadan kazanılmıyor:)
Rezaletti Man.U.
eXcitinG
30.Ağustos.2007, 06:57
Danny tek başına siLdi süpürdü Manu yu.
Raten
30.Ağustos.2007, 06:58
Kupayı başından sonuna kadar hakeden ve isteyen taraf Zenit'ti ve kupayı almalarına sevindim
Giderek de Avrupa'da yükselen bir değer haline geliyorlar.Tebrikler Zenit.
fmsmyrna
30.Ağustos.2007, 07:08
Yaptıklarına rağmen beğenilmeyen Ronaldo'suz Manu'yu da gördük.Tebrikler Zenit'e hakettiler aldılar.
Ouzy
30.Ağustos.2007, 07:09
Scholes, kolunu 2 metre kaldırıp eliyle gol attığında spiker "Gol!" diye bağırdı ya, ne deyim.:)
Clayman
30.Ağustos.2007, 07:09
Zenit kazanacak.
Tek doğru tahmin:):)Herkes Manchester derken Zenit süpriz yapıp kazandı. Helal olsun...
BlackEagle19o3
30.Ağustos.2007, 07:12
Hakeden kazandı, helal olsun Zenit;)
JunkChorn
30.Ağustos.2007, 07:13
Danny tek başına siLdi süpürdü Manu yu.
1 Hafta önce o kadar edermi diyorduk:)Gerçi tek maç ile bişey diyemeyiz ama yine de boş adam değil.
Ayrıca o kadar paranın aslı transfer değil kara para aklamak:icon_wink:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tek doğru tahmin:):)Herkes Manchester derken Zenit süpriz yapıp kazandı. Helal olsun...
Bir yerde bende belirttim ama güme gitti(:
Hak etti Zenit.
Bende tekrik isterim:icon_twisted:
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2007, 07:43
Demiştim ama Zenith geçen sene UEFA'da oynadığı maçlardaki gibi oynarsa Man.Utd'yi zorlayabilir.Bu sene kötü performans sergilemelerinin sebebi Rusya ligine konsantre olamamaları,artık oradaki başarıyı küçümsüyor olmaları olabilir.Konsantrasyon önemli..
Bende maç öncesinde uyanmıştım aslında ama yinede Zenith çıkar yener demedim.:icon_razz: Dediğim gibi Zenith'in bu düşüşünün sebebi konsantrasyon meselesi olduğu çıktı.Ronaldo olsa farklı olabilirdi belki Man.Utd adına.Tebrikler Zenith..
Bu arada maçı seyretme imkanı bulamadım maalesef ailem yüzünden.:uzgun:
Wesley Sneijder
30.Ağustos.2007, 15:21
Zenit iyi oynadı. Danny ve Denisov iyi oynadı. Pogrebnyak bedavadan gol attı. Arshavin ikinci yarı girdi bir şeyler yapmaya çalıştı ama yapamadı.
King_91
30.Ağustos.2007, 18:05
açıkçası maçtan önce hiç şans vermiyordum zenit'e ama adamlar çıktı takır takır oynadı tebrikler zenit . keşke tekke de oynasaydı .
Universal
30.Ağustos.2007, 18:17
Ben demiştim demeyi sevmem ama; Zenit kazandı. :) Yukarıda arkadaşlar ManU'nun parçalayacağını söylediler ama; Zenit'te farkı yakalayacak pozisyonlara girdi. Tebrikler Zenit. ;)
Tek doğru tahminHerkes Manchester derken Zenit süpriz yapıp kazandı. Helal olsun...
Teşekkürler. ;)
anilton
30.Ağustos.2007, 18:18
Thymoschuk,Zyrianov,Denisov'lu müthiş orta saha kurgusu M.United'e adım attırmadı.Zaten geri kalanıda Danny,Arshavin,Pogrebnyak halletti.Ve maçı almasını bildiler...
Danny çok yumuşak,aşırıya kaçmıyor.Alıyor veriyor,yapması gerekeni yapıyor...
Oghuse
30.Ağustos.2007, 18:48
Scholes'un elle attığı gol de çok güzeldi voleybolcular bile topa öyle yöne veremez.. :D
Onurap
30.Ağustos.2007, 19:00
Danny çok iyi oynadı gerçekten attığı gol harikaydı..Sanırım verilen parayı hakediyor.. :)
Varonil
30.Ağustos.2007, 20:52
Güzel maç oldu,Zenit kazanmayı hakettiği maçta kupayı kazanmasını bildi.Tebrikler Zenit St. Petersburg.