View Full Version : yama problemi vista
burakdodo
27.Ağustos.2007, 08:02
:s7:arkadaslar. vista kullanıyorum. su fmf programıyla graphics dosyasını normale cevirdim eskisini ordan kaldırdım. içine paketlerde yazdığı gbi yamaları yerleştirdim. cache olayı vistada yok heralde arattım cıkmıyor cunku. oyuna giriyorum ama hicbir yama calısmıyor oyun aynen eskisi gbi. acaba graphicsi yine fmfmi yapacam yoksa yeni oyun acılıncamı cıkacak yamalar. fm 2007 ve xp platformunda hicbir problem yasamıyodum.
bu sorunun cozumunu bilen varmı??*:s7:
Bekq
27.Ağustos.2007, 08:18
Arkadaşım Vistada Cache var.Önce gizli dosyaları aç.Denetim Masasına gir.Klasör seçeneklerinden ayarla.Sonra sırasıyla:
Bilgisayarım<Kullanıcılar<Kullanıcı adın<AppData<Roaming<Sport İnteractive<Football Manager 08
Burdan cache sil.İyi oyunlar.;;)
burakdodo
27.Ağustos.2007, 08:24
eywallah dostum saolasın. vista cıktı herseyi bastan ooreniyoruzz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cozuldu artık sabaha kadar oynarım..
Bekq
27.Ağustos.2007, 08:29
İyi oyunlar arkadaşım.:)Bende Vistaya ilk başladığımda öyleydim.Sonra baya bi araştırdım.Uğraştım ve baya şey öğrendim Vista ile ilgili.:D
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2007, 08:31
İyide bu bahsettiğiniz olay Xp'de de var.Vista'ya has bir şey değil yani.
Bekq
27.Ağustos.2007, 08:34
Şemsi XP'de Roaming diye birşey yok.Arkadaş orda karıştırmış.Bak sana resimle anlatayım.
http://img504.imageshack.us/img504/3527/adsmdalmdasee1.jpg
burakdodo
27.Ağustos.2007, 11:57
evet arkadas haklı. roaming olayı sadece vistada var. cache klasoru iki işletim sisteminde farklı yerlerde.
Selman Ozturk
27.Ağustos.2007, 12:12
Bir konunun daha mutlu sonla bitmesini görmek güzel.
Berkay'a (ibob) katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni soru ve sorunlarda buluşmak üzere konuyu kilitlerim...