View Full Version : Ankaragücü - Trabzonspor [ TSL 2. Hafta ]
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2007, 23:15
http://www.fmscreenshots.com/images/fqsuo8aftqyuvjtolk4z.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)http://www.fmscreenshots.com/images/0z6jeua3n5toif33n7ql.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)
sakary Ali
27.Ağustos.2007, 23:34
Ankaragücü kendi saha ve seyircisi önünde Trabzonu yener bence
Varonil
27.Ağustos.2007, 23:46
Trabzon ilk hafta kendi seyircisi önünde çok güzel bir açılış yaptı lige.İlk deplasman maçlarında Ankaragücü'nü devirip,çıkışlarını sürdüreceklerini düşünüyorum.
BlackEagle19o3
27.Ağustos.2007, 23:47
Ankaragücü puan veya puanlar alır bu maçtan...
Fietra 10
28.Ağustos.2007, 00:08
Geri dörtlüsü acayip kötü bir Ankaragücü vardı ilk hafta..Bu performansı sürdürürlerse çok rahat bir galibiyet bekliyorum..Defans konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum..Yattara-Gökhan-Colman-Selçuk dörtlüsünden en az ikisi gününde olsun yeter ..
Trabzonspor
28.Ağustos.2007, 00:13
bu hafta ılk deplasmanımıza cıkıyoruz rakıp takım bence bzm kalitemöızden çok aşağıda bu maçı gol yemeden kapatırız dıye düşünüyorum.rakbi tam ncelemedım ama gecen hafta defansları cok kötüydü.bzm maçdada kötü olsunlar sora düzelirler :D.yattara gününde olursa fark kaçınılmaz olur bence
bursa_mc
28.Ağustos.2007, 00:18
Trabzonspor'un kadrosu iyi ama.güçlüler kendi sahasında bu maçı vermez..Olası bir beraberlik..
Fietra 10
28.Ağustos.2007, 00:57
Maç suni çimde oynanacak..Çeşitli dezavantajları olsada teknik kapasitesi iyi olan takımlar için güzel bir zemin olacak..En azından eski 19 Mayıs'tan daha iyi olacagı kesin..
shamur1
28.Ağustos.2007, 01:28
Trabzonspor puan veya puanları bırakmaz Ankaragücüne.. ilk deplasman maçımızı kazanıp , lige verilecek olan arayıda güzel bir şekilde geçirerek 3 .haftada ki Beşiktaş maçına ilk 2 maçı kazanmanın moraliyle çıkarız.!
Trabzonspor
28.Ağustos.2007, 02:48
Maç suni çimde oynanacak..Çeşitli dezavantajları olsada teknik kapasitesi iyi olan takımlar için güzel bir zemin olacak..En azından eski 19 Mayıs'tan daha iyi olacagı kesin..
evet zemin suni çim takım onun için zemin suni çim olan antrenman sahasında çalışıyormus
I3esiktas
28.Ağustos.2007, 03:18
Trabzonspor'un Rahat alacagı maç bence.
Fietra 10
28.Ağustos.2007, 18:30
Trabzonspor ile Ankaragücü 61. randevuda
Trabzon - Trabzonspor ile Ankaragücü yarın yapacakları maç ile birlikte ligde 61. kez karşı karşıya gelecek.
Bugüne dek iki takım arasında yapılan 60 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 30-15 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.
Bordo-mavililer, 91 gol atarken kalesinde 56 gol gördü.
Universal
28.Ağustos.2007, 19:08
Trabzonspor iyi hava yakaladı. Şampiyonluk mücadelesinde ilk deplasman maçını kazanmak isteyeceklerdir. Ankaragücü ağzı ile kuş tutsa Tranbzon'u yeneceğini düşünmüyorum.
bugra 1905
28.Ağustos.2007, 20:09
Tek Bir Düşüncem Var Trabzonspor Kazanır
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ağustos.2007, 22:20
Trabzon Ka-za-na-cak-tır !
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2007, 22:33
Trabzon'nun güçlü bir kadrosu var tam olarak uyumları üst düzeyde olmasada.Yıldız oyuncularıyla sonuca giderler en kötü.Deplasman olmasına rağmen Trabzon'u favori görüyorum..
Crocodile1963
29.Ağustos.2007, 19:41
Maçın suni çimde oynanacak olması iki takımı da olumsuz yönde etkileyecek ama takımlarımızın buna alışmaları lazım. Ankaragücü, taraftarı önüne çıkıyor. Gönlümüzden geçen Ankaragücünün kazanması ama kaybetmemek de iyi olur. Ankaragücü yenilmez...
shamur1
29.Ağustos.2007, 22:10
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/8/7_227600_yattara_imza2908_414_232.jpg
MKE ANKARAGÜCÜ
Serkan
El Yasa
Dos Santos
Moin
İlkem
Gökhan
İbrahim Ege
Cem Can
Murat Erdoğan
Jaba
Mehmet Yılmaz
TRABZONSPOR
Tolga
Serkan
Egemen
Song
Cale
Yattara
Selçuk
Hüseyin
Colman
Gökhan
Umut
STAT:19 Mayıs
YAYIN:
Lig TV
SAAT:
21.00
HAKEMLER:
Hüseyin Gökçek Tarık Ongun Orkun Aktaş
Hüseyin Gökçek’le
1 galip, 1 mağlup
Ankaragücü-Trabzonspor karşılaşmasını Hüseyin Gökçek yönetecek. Gökçek, bugüne kadar Bordo-Mavililer’in iki maçında görev yaptı. Trabzonspor, Gençlerbirliği ile deplasmanda oynadığı mücadeleyi 3-0 kaybederken, sahası Hüseyin Avni Aker Stadı’nda ağırladığı Sivasspor’u ise 2-0 mağlup etmişti.
Kaybetmiyor.!
Geçen yıl deplasmanda Ankaragücü’nü 2-0 yenen Karadeniz temsilcisi, son 5 sezonda rakibiyle oynadığı karşılaşmalarda 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. İki takım arasında 61. randevu öncesi Trabzonspor’un, galibiyetlerde 30-15 üstünlüğü bulunuyor.
anilton
29.Ağustos.2007, 22:14
Bu maçta önceliğin beraberlik olduğunu düşünüyorum.Fakat kazanırsa Trabzon kazanır kaliteli ayaklarıyla...
Raten
30.Ağustos.2007, 03:34
Bu maçın beraberlikle kapanacağını düşünüyorum
İki takıma da başarılar
Onurap
30.Ağustos.2007, 04:20
hakem buz gibi golü yedi tsnin ofsayla..0-0
IcedEarth
30.Ağustos.2007, 04:24
Bu maçın bol gollü geçmesi temennim. İşime yarar doğrusu :)
Raten
30.Ağustos.2007, 04:54
Valla Trabzon 2 gol attı arka arkaya ve Trabzon'un oynamış olduğu bu futbolla bence şampiyonluk için önünde hiçbir engel yok
Maçı izlerken Trabzonlu olasım geldi güzel kadro dolayısıyla :)
Ankaragücü:0 Trabzonspor:2 Dk. 40
bySilver
30.Ağustos.2007, 04:57
Çok güzeL goLLer oLdu süper maç oLuor :)
nekop
30.Ağustos.2007, 04:57
Yattara ve Selçuk attı golleri Selçuk böyle giderse geçen sezon Alex'in olduğu gibi gol kralı olur. :D O degil maçı izleyemiyorum şuan ona yanıyorum. :)
shamur1
30.Ağustos.2007, 04:58
İşte bizlerin istediği Trabzonspor bu.!! geçmişte de olduğu gibi gerekiyorsa hakemi de yeneceksin!!
Dk.35 Yattara
Dk.38 Selçuk İnan..!
Selçuk 2 de 2 yaptı helal olsun :)
Raten
30.Ağustos.2007, 04:59
Yattara ve Selçuk attı golleri Selçuk böyle giderse geçen sezon Alex'in olduğu gibi gol kralı olur. :D O degil maçı izleyemiyorum şuan ona yanıyorum. :)
Valla biraz haklı olarak yanıyorsun abi çok zevkli bir maç oluyor bence :schaf:
Bravo Trabzonspor :)
nekop
30.Ağustos.2007, 05:12
Valla biraz haklı olarak yanıyorsun abi çok zevkli bir maç oluyor bence :schaf:
Bravo Trabzonspor :)
Sorma ya birazdan kuzenim Çanakkale'ye gidicek onu yolcu etmem lazım o yüzden maçı izlemeye gidemedim.Neyse özetini izlerim artık :)
shamur1
30.Ağustos.2007, 05:15
Yattara sakatlanmış.. umarım ciddi bir şeyi yoktur yazık olur valla..!
Trabzonspor
30.Ağustos.2007, 05:16
ewet deıgım ooldu bu mac fark olur bu takımı rtık kım tutar yonetım sampıyonluğa 10 tırılyon verdı bıde oda dopıng oldu.selcuk sezonun transferı olur heralde
Addolorato
30.Ağustos.2007, 05:39
Yattara'nın bileği dönmüş.. çokta güzel gol atmıştı sağ kanattan kaleciyle karşı karşıya kaldı nerdeyse 6 pas alanına kadar girdi düzgün bir vuruş yapmıştı.. neyse ilk yarıda umut'un bir golü ofsayttan verilmedi ve gökhan ünalın yerden açtığı ortada çokkk net bir pozisyonu harcadı umut.
deniz.91
30.Ağustos.2007, 05:45
Yattara uzun süre forma giyemez bileği döndüyse kötü bir durum
IcedEarth
30.Ağustos.2007, 06:18
Maç bitti sanırım. Skor ne durumda acaba?
KaF KeF
30.Ağustos.2007, 06:20
2-1 bitti....
Son Dk'da İglesias attı...
Addolorato
30.Ağustos.2007, 06:20
2-1 bitti ankaranın golünü iglesias attı
Universal
30.Ağustos.2007, 06:21
Maç bitti sanırım. Skor ne durumda acaba?
Trabzon 2-1 yendi. Geçen haftada dedim Trabzon gümbür gümbür geliyor.
Ankaragücü ise iki haftasonunda sıfır puanda kaldılar. Hakan Kutlu Ankaragücü için efsane bir isim bakalım ilerki haftalarda sıkıntı yaşamamsı için mutlaka galibiyet şart.
Fietra 10
30.Ağustos.2007, 06:48
Gerçekten harika bir maç çıkardık .. maçın baaşından itibaren üstün olan taraftık .. 2.Dk yan hakemin ofsayt diyerek golümüzü vermemesi ve nice önemli pozisyonumuzu ofsayt diyerek kesmesi sinir etti bizleri .. çok daha erken golü bulabilirdik ..
Maç değilde suni çim hakkında birşeyler söylemek istiyorum .. Yattara'nın sakatlandıgı pozisyon tamamı ile sahadan kaynaklanıyor .. İzleyenler hak verecektir .. Umarım ciddi bir şeyi yoktur ilk alınan duyumlar da durumun pek ciddi olmadıgı yönünde .. Bu sakatlıklar sıkça yaşanacaktır Ankara'da .. Bunun hesabını kim verecek peki .. ?
Neyse artık 15 gün sonraki Bjk maçını bekliyoruz ..
shamur1
30.Ağustos.2007, 06:50
Ankaragücü: 1-2 Trabzonspor
Stad: 19 Mayıs
Hakemler: Hüseyin Göçek, Tarık Ongun, Orkun Aktaş, Mürvet Sezer
Ankaragücü: Serkan, Elyasa, Tolga, Gökhan (Dk. 61 Metin), Cem Can, Jaba, Murat, İbrahim Ege, İlkem (Dk. 46 Murat Erdoğan), Shaabani, Mehmet Yılmaz (Dk. 78 İglesias)
Trabzonspor: Tolga Zengin, Serkan (Dk. 86 Ceyhun), Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Colman (Dk. 80 Barış), Selçuk, Yattara (Dk. 46 Tayfun), Umut, Gökhan Ünal
Goller: Dk. 34 Yattara, Dk. 37 Selçuk (Trabzonspor), Dk. 90+2 İglesias (Ankaragücü)
Sarı Kartlar: Tolga, Elyasa, Mehmet (Ankaragücü), Hüseyin (Trabzonspor)
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/290808mac2.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/290808mac3.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/290808mac4.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/290808mac5.jpg
Raten
30.Ağustos.2007, 06:54
Maçı başından sonuna kadar hakeden taraf Trabzonspor'du ve hakettikleri 3 puanı aldılar ve bu şekilde oynamaya devam ederlerse şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak görüyorum Trabzonspor'u
fmsmyrna
30.Ağustos.2007, 06:56
Ankaragücü'nün bu kadroyla daha iyi oynaması lazım.İyi oynamadılar ama yinede gol pozisyonu buldular.Aynı şekilde Trabzon'da pozisyon buldu.Aradaki fark Trabzon bunları değerlendirmesini bildi.Daha çok orta alan müücadelesi şeklindeydi oyun
byunuss1
30.Ağustos.2007, 07:00
hakem golümüzü yedi %99.9 gol olabilecek 2 pozisyonada ofsayt...
farka giderdik dikkatli oynasak
doktor yattara da burkulma olabilecegini söyledi kemikte sorun olmazsa önemli birşeyi yok dedi ama yattaranın ağrıları devam ediyormuş..
JunkChorn
30.Ağustos.2007, 07:07
Helal olsun trabzona..iyi veya kötü ilk haftaları kazasız atlartırsa gerisini getirir.
nekop
30.Ağustos.2007, 07:24
Maçın özetini izledim maç başından sonuna kadar etkili olan taraf bizdik yanlız Umut böyle kaçırmaya devam ederse İsaac formayı kapar.Gerçi golünüde attı verilmedi ayrı mesele.Colman yavaş yavaş takıma alışıyor Yattara'ya attığı pas çok iyiydi ve Yattara'da pozisyonu gole çevirdi.Selçuk kaldığı yerden devam ediyor 2'de 2 yaptı umarım devamı gelir.Gökhan Umut'a çok iyi paslar çıkardı fakat son vuruşları kötüydü umarım sadece 1 maçlık bir durum olur bu.Genel anlamda yavaş yavaş takım olma yolunda ilerliyoruz önümüzde milli maçlar var ve ardından Beşiktaş'la oynayacağız.Bu maçı kazanırsak müthiş bir seri yakalayabiliriz bence ama kaybedersekte çok karamsar olmamamız gerekir.Ayrıca Yattara umarım Beşiktaş maçına yetişir yoksa onun yokluğunu fazlasıyla hissedebiliriz.
Cengo
30.Ağustos.2007, 07:30
Yattara sakatlanmış :(
fmsmyrna
30.Ağustos.2007, 07:38
Gökhan bencilliği de bırakmış pozisyonda hazırlıyor Umut'a net bir pozsiyon yarattı 1-2 kez de denedi ama Umut hareketlenmedi.İsaac gelince Umut kesilebilir bence.
shamur1
30.Ağustos.2007, 08:48
http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Image/Photo/3669_20080830001509270_mac22.jpg
http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Image/Photo/3669_20080830001441067_mac9.jpg
http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Image/Photo/3669_20080830001441114_mac11.jpg
http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Image/Photo/3669_20080830001509208_mac15.jpg
http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Image/Photo/3669_20080830001509255_mac20.jpg
http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Image/Photo/3669_20080830001509270_mac21.jpg
:mad:
physicist87
30.Ağustos.2007, 10:10
Trabzon maçını izledim , güzel oynadı Trabzon, etkili hücuma çıktılar, savunmaları da sağlamdı ama pozisyon vermediler desek yalan olur ..
Serkan Balcıyı koşmak dışında başka şeyler yaparken görmek de sevindirici, Fenerbahçe'den ayrılanlar gücüne güç katarak futbol hayatlarına devam ediyorlar bu da enteresan ve sevindirici bi durum..
Gökhan süper ara toplar attıı çok iyiydi gol de atıyordu ama biraz şanssızdı.. Umut acayip bişekilde gol kaçırıyor formayı her an kaptırabilir..
Yattara'ya denecek kelime bulamıyorum mükemmel bir futbolcu yaa, arkadaşlar attığı gole bir bakın şutunu çekmeden önce nasıl bi hareket yapmış kereta : ) yok böle bişey yaa harika valahi : ) Ki anında nazar değdirdim sanırım, sakatlanıp oyundan çıktı çok üzüüldüm inşallah öneml bi durumu yoktur, bilek hareketleri sağlam ve teknik oyuncuların geçireceği bi sakatlık yaşadı bileği pis döndü biran önce onu izleriz inşallah..
Ankaragücü de kötü oynamadı aslında, ben beğendim iyi takım olmuşlar ama kanatları kullanmamalarının cezasını çektiler hep göbekten girmek istediler göbekte de savunma kendini çok iyi kapadı ve şans vermedi nitekim gol sağ taraftan bi ortayla geldi, biraz daha zaman olsaydı ya durum 2-2 olurdu ya da kntradan 1-3 olurdu skor..
Süper Lig'in gerçekten havası değiişiyor izlediğim maçlarda, Anadolu takımlarımızda maça asılmış ortak olmuş bir durumda çok önemli bir gelişme bu önümüzdeki haftalarda daha iyi mücadeleler görürüz inşallah ..
anilton
30.Ağustos.2007, 18:06
Tebrikler Trabzonspor...
Sekopej
30.Ağustos.2007, 20:19
Trabzonspor'u tutuyorum fakat rakip sarı lacivert olunca ister istemez orta alan mücadelelerinde yanılmalar yaşadım.:D Nasıl bir heyecanla izlediysem artık maçı.:D
Trabzon gerçekten çok iyi oynadı ama Yattara sakatlandıktan sonra yapılan değişiklik bence yanlıştı. Sağ bekte sorun var diyordunuz ama ben dün Serkan'ı çok beğendim. Kendisini geliştirmiş. Yattara sakatlandığında Barış'ı alsa oyuna daha farklı bitebilirdi maç.
Bir de Colman henüz hazır olmadığından böyle oynuyordur umarım. Oynadığı süre boyunca pek katkısı yoktu, Barış oyuna girdiğinde oyunu hareketlendirdi. Colman'ın daha iyi olmasını bekliyordum.
Babam Trabzonspor'ludur. Geçen sene de Umut'a çok kızardı ama dünkü maçta kızdığı gibi hiç kızmamıştı. Gerçekten Umut atabileceği pozisyonları harcadı. Formayı kaptırabilir.
Henüz mükemmel değil Trabzonspor ama bu uyum sürecinde bile göze hoş gelen oyunla galibiyetlere devam ediyorlar. Zamanla daha da iyi olacaklarını düşünürsek Trabzon'u güzel günler bekliyor.
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2007, 20:21
Yattara'nın golden önce yaptığı hareket gerçekten süperdi.Kalecide yedi direk zaten hareketi.Maçtan önce Trabzon kazanır demiştim.Nitekimde öyle oldu.Lige iyi başlamaları ve şimdi bizimle yapacakları maçtan önce 15 günlük aranın olması büyük şans gerçekten onlar adına.Trabzonspor'u tebrik ediyorum.
Trabzon lige çok iyi başladı.Bakalım Ersun hoca bu sezon iyi başlayıp devamını getirememe sorununu yaşayacak mı bir kez daha?
TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2007, 21:05
Trabzonspor transfer döneminde göze batan yerli oyuncuları ve kaliteli yabancıları kadrosuna katarak bu sene tehlikeli olacağının sinyallerini vermişti.
Trabzonspor maça daha hızlı başladı, üst üste pozisyonlar buldu. Golün geleceği belliydi. Nitekim uyuyan Ankaragücü savunmasının arkasına atılan uzun top ve Yattara'nın cambazlığı ile gol geldi. Ankaragücü toparlanmaya vakit bulamadan 2. golü kalesinde gördü. Trabzonspor'da Barış girdikten sonra fark açılabilirdi. Ankaragücü'nde Iglesias girdikten sonra karşı karşıya kaçırdığı pozisyon önemliydi. O pozisyondan 1-2 dakika sonra da Tayfun'un kafasına çarparak giren gol skoru belirledi.
Ankaragücü'nde orta sahada ise fizik gücünü iyi kullanabilen Kirita'nın eksikliği hissedildi. Murat Duruer'in daha etkili olmasını beklerdim. Forvette Jaba, Mehmet Yılmaz, Iglesias umarım diğer maçlarda daha etkili olurlar.
Varonil
30.Ağustos.2007, 21:07
Tebrikler Trabzon,2'de 2 yapıp sürdürdüler çıkışlarını.Güzel bir maçtı,izlerken epey keyifle seyrettim Trabzon'u.
Fietra 10
30.Ağustos.2007, 21:42
Yattara'nın MR'ı çekildi
Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçında sol ayak bileğinden sakatlanan Yattara'ya bugün MR çektiklerini belirterek, "Çekilen MR sonucunda oyuncumuzun sol ayak bileğinde ödem ve zorlanma tespit ettik. Bu durum neticesinde tedavisini büyük bir yoğunlukla sürdürüyoruz. Futbolcumuzu Beşiktaş maçına yetiştirmeye çalışacağız" dedi
garydelgadov
30.Ağustos.2007, 21:55
Evinde Lig TV buLunup ta dünkü maçı kaçıran arkadaşLar maçın banttan yayını şuanda veriLiyor.
Bizim maç süper oLacak.Avni Akerde oLması da bence bizim için avantaj.Trabzon seyircisiz maçLarda ve depLasmanLarda çok iyi oynuyor.En azından şuana kadar bu böyLeydi.Bu maç ayne zamanda bunun değişip değişmediğini gösterecek.Ben kazanacağımızı düşünüyorum.Yattaranın oynamaması bizim için çok iyi oLacak.ÖzeLLikLe İ.ÜzüLmez için.:D
Fietra 10
30.Ağustos.2007, 23:19
Evinde Lig TV buLunup ta dünkü maçı kaçıran arkadaşLar maçın banttan yayını şuanda veriLiyor.
Bizim maç süper oLacak.Avni Akerde oLması da bence bizim için avantaj.Trabzon seyircisiz maçLarda ve depLasmanLarda çok iyi oynuyor.En azından şuana kadar bu böyLeydi.Bu maç ayne zamanda bunun değişip değişmediğini gösterecek.Ben kazanacağımızı düşünüyorum.Yattaranın oynamaması bizim için çok iyi oLacak.ÖzeLLikLe İ.ÜzüLmez için.:D
Yeni takım sadece bir iç saha maçı yaptı nereden bu kanıya vardın yahu..Seyircisiz maç ise oynamadık.. :)
Yeri gelmişken şu yardımcı hakem hakkında da bi kaç şey söylemek gerekir..Bu hakem tam bir skandal acayip hatalı bayraklar kaldırdı..Ne durdugu yeri biliyor ne de ofsaytın tanımını..Galip gelmişken söyleyelim de bir daha olursa yenildi bahane arıyorlar durumuna düşmeyelim ..
Allah aşkına şu bayraga bakın..Birde durdugu yere dikkat..!!
http://www.fmscreenshots.com/images/x4hzuwtfb1vvcw60e8eb.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)
Defansın arkasına 4 kere adam kaçırdık ve hiçbiri ofsayt değildi fakat kaleciden önce bir türlü yardımcı hakemi geçemedik ..:)
garydelgadov
30.Ağustos.2007, 23:21
En azından şuana kadar bu böyLeydi.
Bu kısmı okumamışsın gaLiba.:)
Fietra 10
30.Ağustos.2007, 23:32
Bu kısmı okumamışsın gaLiba.:)
o kısıma ragmen bu mesajı yazdıgımın farkındayım..:)
Transfer döneminde ilk 18'in 13'ü yeni olunca bu mesajı yazma ihtiyacı hissettim..Sonuç olarak ortada yeni hoca,yeni yönetim ve yeni oyuncular var .. Sende galiba bu detayı gözden kaçırmışsın ..
Ersun Hoca'dan sonra da içerde daha başarılı oldugumuz ortada .. ;)
Sekopej
30.Ağustos.2007, 23:46
Hakem art niyetli değildi bence ama gerçekten kötüydü. 2. devrede de durmadan kaldırıyordu bayrağını. Biz bunu görebiliyorsak yönetenler nasıl görmüyor da böyle hakemler maç yöneteye devam ediyor acaba?
Bir de suni çime hep karşıyım, plastikten yapılmış şey hiç doğalın yerini tutar mı? Ha güzel görünüyori çamur olmuyor diyenler de olabilir ama doğallık yok. Sahanın balçık tarlasına dönmesini engellemek için Fizik profesörü olmaya gerek yok, bilinçli kişilerden yardım alınsa her gün maç da yapsan sapasağlam doğal çimde oynarsın.
O kadar büyük sahanın, yeşilin, toprağın, nemin verdiklerini düşünün bir de plastikle dolu böyle bir alanın verdiklerini. Oyuncular kayıyordu bilmiyorum ilgisi var mı ama Yattara da düşerken bu nedenle sakatlanmış olabilir.
Fietra 10
30.Ağustos.2007, 23:53
Bir de suni çime hep karşıyım, plastikten yapılmış şey hiç doğalın yerini tutar mı? Ha güzel görünüyori çamur olmuyor diyenler de olabilir ama doğallık yok. Sahanın balçık tarlasına dönmesini engellemek için Fizik profesörü olmaya gerek yok, bilinçli kişilerden yardım alınsa her gün maç da yapsan sapasağlam doğal çimde oynarsın.
O kadar büyük sahanın, yeşilin, toprağın, nemin verdiklerini düşünün bir de plastikle dolu böyle bir alanın verdiklerini. Oyuncular kayıyordu bilmiyorum ilgisi var mı ama Yattara da düşerken bu nedenle sakatlanmış olabilir.
Olabilir değil o yüzden oldugu söylendi .. Pozisyondan sonra ayagını yere bastıgında kramponun çivileri zemine girmedi plastik oldugu için..Halbuki dogal çim olsa topraga girecek ve bilekte sorun olmayacaktı..Aniden sert bir zemine bastıgı için ayak bileği burkuldu ve döndü .. Bu çim olayı çok konuşulacak daha .. Her takım en az 3 maç oynayacak burada malesef .. Ankaraspor,Ankaragücü ve Gençlerbirliği'ne ise denecek tek şey var .. Allah Yardımcıları olsun ..
Sekopej
31.Ağustos.2007, 00:01
Bir de şöyle ki bir insan toprak, çim üzerinde yürüyorsa/koşuyorsa bu kemiklerin/eklemlerin sertleşmemesi için de avantaj. Ama suni çimde spor yapmak betonun üzerinde yürümek/koşmak gibi ve gereksiz sertliğe neden olabilir. İnsan sağlığı için de zararlı bu yönden, oluşacak sakatlıklara ise girmiyorum, dün Yattara'yı gördük.
Maliyetten kaçtıkları için bu yönteme başvurdular, doğal çim olsa yine yurt dışından birilerine yaptıracaklar, sonra da olmuyor çok maç oynanmasından diyecekler ve suçu hiç üstlerine almayacaklar.
Şöyle ki orada deniz kumu kullanılmış çimleme esnasında. Ve suladıkça deniz kumunun özelliğinden dolayı çoraklaşması çok normal. Oysa ki nehir kumu ile doğru çim türlerinin seçiminden sonra çok da güzel zemin olabilirdi. Geçen sezonun bitiminde bu çalışmaya başlansa ligin ilk haftalarında olmasa da eylül ortasından itibaren saha kullanılmaya başlanırdı sorunsuz.
Trabzonspor
31.Ağustos.2007, 01:45
bu zemn cok can yakacaga benzıo gercekten.inş sakatlıklar yasanmaz fazla
shamur1
31.Ağustos.2007, 02:09
Trabzon'a Yattara müjdesi!
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/8/7_227792_Yattaraibrahima5700_414_232.jpg
Ankaragücü ile dün oynanan karşılaşmada sakatlanan Yattara'nın, çekilen MR sonucu sol ayak bileğinde ödem tespit edildi. Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenilen Yattara'nın ciddi bir sakatlığının olmaması sevinç yarattı.
Süper Ligi'nde iki haftada aldığı 6 puanla yoluna kayıpsız devam eden Trabzonspor'da teknik patron Ersun Yanal, Ankaragücü maçı sonrası futbolcuları kaçan gol pozisyonları nedeniyle eleştirdi. Özellikle forvet oyuncularına harcadıkları çok basit gol pozisyonları nedeniyle uyarılarda bulunan Yanal, "Her maçta bu kadar gol pozisyonu olmaz. Bu kadar cömert olmamalıyız" diyerek tepkisini ortaya koydu. Bu arada Yanal'ın savunma oyuncularının sergilediği performanstan ise fazlasıyla memnun kaldığı öğrenildi.
nekop
31.Ağustos.2007, 05:02
Yattara büyük ihtimal Beşiktaş maçına yetişecek arada milli maç olması çok işimize yaradı. :)
Bordo61Mavi
01.Eylül.2007, 10:11
Macin ilk yarisinda ozelikle cok cok gol kacirdik. Hakemde yapti yapacagini tabi Umutun golunu saymiyarak.
Takimda butun taslar yerlerine oturmaya basladi. Kaptanimiz yeniden dogmus gibi, en istekli gordugum futbolcu.
Selcuk bi baska, milli takimdada cok iyi isler yapacak bundan eminim. Bu sezon begendiim ve en yararli transfer olarak goruyom, belkide super ligin en iyi transferi olcak.
Tony Sylva dan emin degilim ama Isaac kesinlikle bisiler katacak bu takima.
shamur1
01.Eylül.2007, 10:22
Bende bunu bir çok kez söyledim iyi bir takımda Hüseyin her zaman oynar..! Her ne kadar geçen sene bir çok maçta bizleri delirtse de yanında oynayan Ayman, Hasan gibi oyuncuların da bunda etkisi vardı.. kendisiyle aynı tip oyuncularla oynamak zorunda kaldığı için hem atak kesecek , top kapacak hemde takımı atağa kaldıracak pasları atması beklendi ama bütün bunları Avrupa'da yapabilen ön libero sayısı çok az..
Selçuk her ne kadar 2 maçta 2 gol atsa da performansını daha %50 lerde.. Ayrıca gollerden sonra ki sevinç tarzı da çok keyif verici..
Isaac gerçekten de bu takıma çok şey katacak .. özellikle deplasmanlar da öne geçtiğimiz zaman tam aranılan forvet ..
Colman'ın henüz uyum sorunu var tabi bunda kampta yaşadığı sakatlığın da etkisi olabilir ama yine de A.gücü maçında ki Yattara'ya attığı mükemmel pas ile boş bir oyuncu olmadığını gösterdi..
Kuşkusuz Trabzonspor'un bu sene yaptığı en iyi transfer Rigobert Song .. Takımını bir şef gibi yönetiyor , Egemen ile olan uyumu da çok iyi.. Bu sene çok az gol yeriz gibime geliyor.. Geçen sene ki Erdinç-Tolga , Erdinç-Çağdaş ikilisini düşünüyorum da... neyse..!
Önümüzde ki Beşiktaş maçı çok önemli bizim için .. o maçtan alınacak olan 3 puan Trabzonspor'a çok şey kazandıracak..
Alicanfmfan
01.Eylül.2007, 10:41
Song Trabzon'da yeniden dogdu.Gerçekten birisi demişki sen bu takımı yöneticeksin abisi olakcasın demiş gerçekten öylede olmus.Hata yapana nasıl bagırıor.Duran toplarda song u bu kadar hareketli görmemiştim hiç gerçekten :D .Tebrikler Trabzon'a Beşiktaş'ı da yenerlerse bizden başka kimse tutamaz gibime gelior :D
shamur1
01.Eylül.2007, 15:41
http://img301.imageshack.us/img301/7228/adszpd8.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/8297/adsz1ls0.jpg
Şu sıfata bak..!
Bu %100 golün dışında ilk yarıda 3 tane de gollük pozisyonda da ofsayt kararı verdi yan hakem..! ama olsun artık hakemleride yenmek gerekiyor bunu başarmak güzel..
Trabzonspor
01.Eylül.2007, 19:36
Bende bunu bir çok kez söyledim iyi bir takımda Hüseyin her zaman oynar..! Her ne kadar geçen sene bir çok maçta bizleri delirtse de yanında oynayan Ayman, Hasan gibi oyuncuların da bunda etkisi vardı.. kendisiyle aynı tip oyuncularla oynamak zorunda kaldığı için hem atak kesecek , top kapacak hemde takımı atağa kaldıracak pasları atması beklendi ama bütün bunları Avrupa'da yapabilen ön libero sayısı çok az..
Selçuk her ne kadar 2 maçta 2 gol atsa da performansını daha %50 lerde.. Ayrıca gollerden sonra ki sevinç tarzı da çok keyif verici..
Isaac gerçekten de bu takıma çok şey katacak .. özellikle deplasmanlar da öne geçtiğimiz zaman tam aranılan forvet ..
Colman'ın henüz uyum sorunu var tabi bunda kampta yaşadığı sakatlığın da etkisi olabilir ama yine de A.gücü maçında ki Yattara'ya attığı mükemmel pas ile boş bir oyuncu olmadığını gösterdi..
Kuşkusuz Trabzonspor'un bu sene yaptığı en iyi transfer Rigobert Song .. Takımını bir şef gibi yönetiyor , Egemen ile olan uyumu da çok iyi.. Bu sene çok az gol yeriz gibime geliyor.. Geçen sene ki Erdinç-Tolga , Erdinç-Çağdaş ikilisini düşünüyorum da... neyse..!
Önümüzde ki Beşiktaş maçı çok önemli bizim için .. o maçtan alınacak olan 3 puan Trabzonspor'a çok şey kazandıracak..
ewet erah soyledıklerıne tamamen katılıyorum issac önde oldumuz maclarda rakıp ustumuze gelırken arkada olan bosluga hızıyla ıyı kacacak olan bı oyuncu umuttan daha bıtırı bı oyuncu cok işmze yarar.
song harıka büyük isim olduğunu bir kere daha kanıtladı adam
nekop
01.Eylül.2007, 19:50
ewet erah soyledıklerıne tamamen katılıyorum issac önde oldumuz maclarda rakıp ustumuze gelırken arkada olan bosluga hızıyla ıyı kacacak olan bı oyuncu umuttan daha bıtırı bı oyuncu cok işmze yarar.
song harıka büyük isim olduğunu bir kere daha kanıtladı adam
İsaac Umut'tan daha hızlıdır fakat Umut'tan daha bitirici bir oyuncu degildir böyle bir beklenti içine girmeyin bence...