Log in

View Full Version : Fenerbahçe - İstanbul BŞB [ TSL 2. Hafta ]

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2007, 23:17
http://www.fmscreenshots.com/images/hmp3urk5upwzlawousv.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)http://www.fmscreenshots.com/images/9xrks44cer76umf893l1.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2007, 23:22
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçını oynadıktan sonra konu açılacaktır.

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2007, 08:00
Fenerbahçe maçını oynadığına göre konu açılmıştır.

Universal
28.Ağustos.2007, 17:52
Partizan'ı eleyerek takım moral kazandı. Süper Lig'e artık bu maçla başlayacaklar. Galibiyet bekliyorum.

sakary Ali
28.Ağustos.2007, 17:59
İstanbul Büyükşehir Belediyesi geçen sezon büyüklerin korkulu rüyası olmuştu bu sezona istedikleri gibi başlayamadılar ama puan alabilirler gibi tam kontra atak takımı gibi zaten ibrahim akın'la sonuca gider İst.Büyükşehir Bld.

JunkChorn
28.Ağustos.2007, 18:14
Saraçoğlunda hiç şansları yok.Rahat bir galibiyet alırız.

Varonil
28.Ağustos.2007, 18:16
Artık lige dönme vakti,geçen sene 2 maçtada deviremediğimiz İstanbul BB bu sene eksik olan yerlere,yerinde takviyeler yaptı,bakalım bu sene de geçen seneki performanslarını sürdürebileceklermi.Fakat Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne kalmanın verdiği moralle İstanbul BB'yi yenip ligde ilk galibiyetini alacağını düşünüyorum..

Trabzonspor
28.Ağustos.2007, 19:20
fener ş.lye kaldı bu moralle sahasında beledıyeyı rahat yener dıye düşünüyorum.heralde guiza ligdeki ilk golünüde bu maçda atar.

BlackEagle19o3
28.Ağustos.2007, 19:53
Fenerbahçe kazanır.Geçen seneki gibi bir süpriz olmaz:)

Rsa
28.Ağustos.2007, 19:56
Şampiyonlar Ligi'nin verdiği moralle seyircimizin önünde kazanırız..

bugra 1905
28.Ağustos.2007, 20:01
Bence Beraberlik İBB Büyüklere Karşı Daha Motivasyonlu Oynuyor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ağustos.2007, 22:18
Banko Fenerbahçe Kazanır diyorum...

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2007, 22:23
Eğer Fenerbahçe ilk maçta puan kaybı yaşamamış olsaydı bu maçta bir kayıp olabilir diye düşünebilirdim ama hem ilk maçta kaybedilen maçtan sonra mutlak 3 puan zorunluluğunun üstüne ŞL'ye kalma moralinin üstüne birde Saracoğlu faktörünü göz önünde bulundurursak Fenerbahçe kazanır diyorum.

PesimiSTyLa
28.Ağustos.2007, 22:50
Fener zorlanır; ama galip gelir.

GodfatheR
28.Ağustos.2007, 23:09
Rahat bir galibiyet bekliyorum.Artık eve dönme zamanı geldi.

Crocodile1963
29.Ağustos.2007, 19:36
Fenerbahçe, İ.B.B. geçen sene her iki maçta da zorlanmıştı ve 5 puan kaybetti ama galibiyet zamanının geldiğini düşünüyorum. Fenerbahçe kazanır.

Neron_FB
29.Ağustos.2007, 20:18
Geçen senenin rövanşı olacak.. Kaçırmaz 3 puanı fener..

Raten
30.Ağustos.2007, 03:36
Geçen seneden kalan hesabı kapatıp İBB yi taraftarımızın önünde güzel futbolla devireceğimizi düşünüyorum

Sirius Black
30.Ağustos.2007, 03:45
Fenerbahçe, 2-0, 3-0 gibi skorlarla rahatlıkla rakibini yenecek güçte.

deniz.91
30.Ağustos.2007, 05:42
Fenerbahçe bir süpriz daha yaşatmaz taraftarına bu maçı alır

Fernando Gago
30.Ağustos.2007, 17:21
Bu maçta sorun çıkacağını sanmıyorum pek zorlanmadan kazanırız

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2007, 03:59
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Lugano
Yasin
Carlos
Kazım
Maldonado
Alex
Uğur Boral
Semih
Güiza

İSTANBUL B. BELEDİYE
Hasagiç
Kerim
Metin
Marcus
Ekrem
Efe
Okan
Tjikuzu
Serhat
İlyas
Bebe

Universal
31.Ağustos.2007, 04:09
Partizan maçı ile aynı kadro ile çıkıyoruz. Bu gün Alex'den resital ve Semih & Güiza'dan gol şovlar bekliyorum. Kazanırsak farklı kazanırız.

DeNiZ_1903
31.Ağustos.2007, 04:12
Çok ilginç bir maç olmasını bekliyorum Fenerbahçe Antep maçındaki gibi bir oyun oynarsa İ.B.B rahat kazanabilir ama böyle bir oyun olacağını pek de düşünmüyorum :)

Addolorato
31.Ağustos.2007, 04:45
Fener 2 Net gol pozisyonunu cömertce harcadı bide yazık valla uğur boralın kaçırdığı pozisyonu anlatmak imkansız diyebilirim :D

Rsa
31.Ağustos.2007, 04:48
İBB'den Metin kırmızı gördü..

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2007, 04:55
İBB'nin 10 kişi kalması Fenerbahçe'nin işini kolaylaştıracaktır.

Universal
31.Ağustos.2007, 05:07
Fenerbahçe uyum sorunu yaşıyor. Bir türlü topu ayağında tutamıyor ve oyunda olumlu kullanamıyor. Girdiğimiz pozisyonlarda takım olarak sorun yaşadı. Eğer bu sorunlar olmasa gol ile sonuçlanabilir. Güiza yetenekli bir oyuncu topu iyi kontrol ediyor ve iyi ara koşular yapıyor. Kırmızı kart gösterirkende yaptığı bu koşu sayesinde geldi. Fenerbahçe bu maçı ne yapar ne eder kazanır.

TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2007, 05:08
10 kişi kalan İBB karşısında dahi tam manasıyla üstünlük kuramadık. Şimdilik parlak bir görüntü vermiyoruz.

JunkChorn
31.Ağustos.2007, 05:10
Bu maçı şansımızla kazanırsak çok büyük kazanç olur.
Takım iyi oynuyor.Maldonado biraz daha iyi her geçen gün ısınıyor.
Uğur hala ve hala hatta yine hala top ezmeye devam ediyor.
Guiza çok iyi niyetli oynuyor giriyor çıkıyor koşuyor çabalıyor.Gol gelirse ondan gelebilir.

EreN
31.Ağustos.2007, 05:12
Futbolcular birbirini hiç tanımıyor adeta.. Çok kötü..
Hele ki güiza neler kaçırdı tarifsiz.. Bu arada Güiza gerçekten çok hızlı ve güçlü..
Kımızı kart haklıydı..

Universal
31.Ağustos.2007, 05:13
Bu maçı şansımızla kazanırsak çok büyük kazanç olur.
Takım iyi oynuyor.Maldonado biraz daha iyi her geçen gün ısınıyor.
Uğur hala ve hala hatta yine hala top ezmeye devam ediyor.
Guiza çok iyi niyetli oynuyor giriyor çıkıyor koşuyor çabalıyor.Gol gelirse ondan gelebilir.

Assan asamassın, kessen kesemessin derler ya Uğur Boral öyle bir oyuncu. Yetenekli ve koşan bir oyuncu ama; doğru kullanılmıyor. Doğru kullandığında çok iyi işler yapacak. Aragones umarım doğru şekilde eğitir ve takıma yararı belli olur. :)

Rsa
31.Ağustos.2007, 05:23
Serhat da kırmızı gördü.9 kişi İBB.

TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2007, 05:25
Sarı kartı olan bir oyuncu neden öyle dengesizce bir harekette bulunur anlayamadım.

Varonil
31.Ağustos.2007, 05:26
Artık farka gitmemiz lazım...

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2007, 05:27
İBB'li oyuncular ne yapıyorlar yahu? :icon_biggrin: Fenerbahçe buradan sonra yensin bi zahmet..

Rsa
31.Ağustos.2007, 05:28
Kazım attı , 1-0.

fenerbahce_1907
31.Ağustos.2007, 05:28
Kazım attı 1-0 öndeyiiz...

JunkChorn
31.Ağustos.2007, 05:32
İki kırmızıda çok netti:)
Semih bi tane daha kaçırdı
İBB hala oynuyor ama

Rsa
31.Ağustos.2007, 05:37
Semih attı, 2-0.Güiza'nın attığı pas çok iyiydi.

DeNiZ_1903
31.Ağustos.2007, 05:38
Semih attı 2 oldu..

JunkChorn
31.Ağustos.2007, 05:43
Guizada bi tane atsa çok güzel olacak..
Uğur yine çok net pozisyonda pas vermedi kendi kullandı ve şut çekti

Rsa
31.Ağustos.2007, 05:44
Roberto Carlos kale dibinden nasıl gol kaçırdı yahu, olacak iş değil..

JunkChorn
31.Ağustos.2007, 05:57
O kadar artis olmasa atabilirdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uğur çok çok kötü.
Guiza gerçekten çok olumlu oynuyor.Neredeyse takımın en iyisi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
90+3'de yine kaçırdık.
İBB'nin tek kaleyi tutan şutu yok.
Maldonado bu takımda bal gibi oynar.Bugün yine iyiydi.
Alex hem ileride hem geride beklenenden daha fazla pres yaptı.
Takımın yüz karası kesinlikle Uğur.

garydelgadov
31.Ağustos.2007, 06:16
AbduLLah Avcıyı 4-5 sene içinde CheLseanın başında görürsek şaşırmayaLım.Takımını asLa korkakça geri çekmedi.AntaLyanın yaptığını hiç yapmadı.Çatır çatır oynadıLar.Tebrik ediyorum.Fenerbahçenin organize atağı yok gibi bişeydi.CarLos ve Alex şişirsin,Semih indirsin Güiza vursun.Birde Güiza savunmanın arkasına kaçsın.Bu Fenerbahçenin taktği oLamaz.Kazım mahaLLe takımı mtk karşısında iki hareket yaptı hemen RonaLdo yaptınız.ÖyLe ayağını saLLıyor ama bi adam geçtiğini görmedim.Umarım Fenerbahçe bu performansını ŞLde göstermez.

EreN
31.Ağustos.2007, 06:17
Ben bu güiza önünde eğilirim arkadaş..
Kaçırdığı goller çok acemiceydi fakat bir adam takımın ortalamasının 2 katı koşar mı yahu :)
her pozisyonda olur mu? onu geçtim orta saha forvet arası hiç durmadan koşacak enerjisi nasıl var :)

Skor yetersizdi. Aynı fmde olduğu gibi tam 28 şut var 2 gol var :))
kırmızılar haklıydı.

Universal
31.Ağustos.2007, 06:17
Kötü oynadık ve kazandık.

Takım birbirini tanımıyormuş gibi oynuyor. Uyum sorunu var. Bu milli takım arasında mutlaka takımın düzelmesi gerekiyor. Umarım bu arada takımımıza ilaç gibi gelir.

Kazım gol atıyor, Kazım'dan başkası sevinmiyor. Bu nasıl takım?

R.C3 mükkemmel bir şut çekti. Gol olsada olmasa bizim için önemi yok sonuçta ikili averaj geçerli ligde. Ama yaptığı o hareket inanılmazdı.

Uğur beni katletti. Takıma acil sol kanat alınması gerekli ama; transfer zamanı bitti. Gürhan umarım bu takıma dahil edilir.

Gökhan sakatlıktan kurtulmuş ama; hala aklı sakatlığında korkusunu atarsa eski gücüne kavuşur Geçen yıl koskoca sezonda iki sarı kart gören Gökhan daha ikinci haftada iki sarı kart gördü.

Güiza çok kaliteli forvet. Bir attımı artık onu kimse tutamaz. Umarım gollerini kısa süre sonra izleriz. Bu arada eşi baya güzelmiş. :) Etkilenmedim değil yani. Maçtan çok eşini çekti kameralar. Çünkü; eşinin olduğu sahne daha heyacanlıydı. :)

Sekopej
31.Ağustos.2007, 06:18
Kırmızı kartlar doğruydu. Gökhan'ı da atabilirdi 1-0'dan sonra hakem ama atmadı. Gökhan bu sezon gerçekten formsuz, Önder formayı her an kapabilir.

Rakip 9 kişi kaldı fakat bunun avantajını Fenerbahçe kullanamadı. 2-0'dan sonra golden çok top çevirdik ve zaman geçsin diye uğraştık. 11'e 11'ken net pozisyon vermesek de maç dengeli gidiyordu yine baskı kuramamıştık. Bu milli maç arası iyi olacak diyeceğim ama takımın yarısı zaten milli takımlara gidiyor.

Nasıl düzelir bilmiyorum ama çarklar dönmüyor Fenerbahçe'de. Güiza net goller kaçırsa da sahanın en iyilerindendi bence. Kırmızı kartın olduğu pozisyon gibi çok pozisyon olabilirdi ama topu bir türlü Güiza'ya atamadılar. Ama oyun olarak Güiza elinden geleni yaptı, gol sorun değil, mutlaka gol de atacaktır ama oyun olarak katkısı fazla.

Fazla da yorum yapılacak bir maç değildi. İBB'yi de bu mücadelesinden dolayı tebrik etmek gerekir. 9 kişi de kalsalar defansa gömülüp savunma yapmadılar. Yeni nesil hocalar belki Türk futbolunda farklılıklar yaratabilirler.

EreN
31.Ağustos.2007, 06:20
Acilen bir sol açık lazım bu takıma..

sakary Ali
31.Ağustos.2007, 06:21
Fb kötü oynadığı bir maçı kazandı.Zaten Kadıköyde iyide oynasa kötüde oynasa kolay kolay maç vermiolar İst.Bldyede İBRAHİM AKIN gibi bir adam varken niye Serhat oynadı anlamadım hep adamlar doğru düzgün pozisyona giremiolar hemde İbrahim Akın'ı oynatmadılar.Oynatsalarda Akın'ı uzaktan sert şut felan çeker en azından şansları olurdu.

Rsa
31.Ağustos.2007, 06:22
İyi değildik ama kazanmasını bildik.Alex, Güiza ve Maldonado'yu beğendim.Güiza gol kaçırdı ama takıma faydalıydı.Uğur Boral berbattı,bir adam bu kadar nasıl istikrarsız olur hayret ediyorum.Bu 3 puan takıma moral oldu.Milli maç arası umarım takıma fayda sağlar..

Sekopej
Sol ayaklı olabilirsin ama bu adamlar her gün topla çalışmıyorlar mı? Ben bile futbolcu değilim ayda yılda 1 top görüyorum ama 2 ayağımla da topa vurabiliyorum yani. Antreman da hiç mi sağ ayağıyla topa vurmaz bu Uğur? Hadi kanatta yapması gerekenleri yapmıyor da bari boş pozisyonlarda golü at yahu.

LaigLeNoiR
Güiza çok formda :) bide gol atabilse...

Sekopej
31.Ağustos.2007, 06:23
Sol ayaklı olabilirsin ama bu adamlar her gün topla çalışmıyorlar mı? Ben bile futbolcu değilim ayda yılda 1 top görüyorum ama 2 ayağımla da topa vurabiliyorum yani. Antreman da hiç mi sağ ayağıyla topa vurmaz bu Uğur? Hadi kanatta yapması gerekenleri yapmıyor da bari boş pozisyonlarda golü at yahu.

Golden önce sağ ayağıyla Güiza'ya gönderdiği top vardı, unutmuşum.:p

Sekopej
31.Ağustos.2007, 06:25
Güiza çok formda :) bide gol atabilse...

Atamamanın kendisi üzerinde sıkıntı olduğunu söylemişti, gol attıkça moralim düzeliyor demişti. Zaten kaçırdıktan sonra ki mutsuzluğunu yüzünden anlıyoruz. Gol bulduktan sonra sahada daha da hırslı olacağı kesin, umarım bu süreç uzun sürmez ve çok sıkıntıya girmez.

goosfraba
31.Ağustos.2007, 06:25
Uğur Boral'ın yeteneğinde, hızında Türkiye'de çok çok az futbolcu var ama Uğur biraz daha aklını kullanmalı. Ayrıca Burak oyuna girdikten sonra olumlu bir performans sergiledi. Ortalarını biraz daha düzeltirse daha iyi olacak.

KaF KeF
31.Ağustos.2007, 06:34
Takımın En iyisi Guiza'idi..Gerçekten çok koştu,Mücadele etti..Kötü oynadık ama Kazanmayı bildik..Tebrikler Fenerbahçem..

TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2007, 06:35
İBB eksik kalana kadar ortada olan, İBB 10 kişi kaldıktan sonra Fenerbahçe'nin biraz daha ağırlığını koyduğu, İBB'nin 9 kişi kalmasından sonra antremana dönen bir maç oldu.

Güiza'nın Semih'e asistinden sonra Semih de dahil tüm oyuncuların golü Güiza atmışçasına onu tebrik etmesi, Alex'in bir pozisyonda takla attıktan sonra kalkarak topu sürmeye devam etmesi, Alex'in şutunun Semih'i yıkması ve Kazım'ın dansı maçın ilginç ve güzel görüntülerindendi.

erdemzorer10
31.Ağustos.2007, 06:46
2.kırmızı kartın doğru olduğunu düşünmüyorum açıkçası ..İBB elinden geleni yaptı ama 9 kişiyle Fb den puan almaya yetmedi..

Aragones in maç sonrası Josico transferinin sorulması ile ilgili yorumu gerçekten çok ilginçti..aklı hala Senna da kalmış bir kez daha söyledi bunu..

Cengo
31.Ağustos.2007, 06:52
Bütün kartlar doğruydu, 2. kırmızı kartta direk bileğe hamle var.

İBB oyuncuları ofsayttan sonra top vurup gol attı, ona da sarı kart gösterilmesi gerekti.

Taktiği yabancıladılar, Güiza üzülüyor o yüzden oyundan kopuyor, sürekli yerden deniyor kafası dağınık olduğu için.

Hakemler çok iyiydi, lig seviyesinin üzerinde yönettiler.

Her kim hakemler üzerine yoğunlukta konuşuyorsa, ısrar eden (söz meclisten dışarı) varsa direk söylüyorum fanatiktir.İBB oyuncuları bile konuşmadılar, kabul ettiler.

Güiza çok iyiydi, form tutarsa rahat 20+ gol garanti.

erdemzorer10
31.Ağustos.2007, 06:54
Bütün kartlar doğruydu, 2. kırmızı kartta direk bileğe hamle var.
[/B]

Serhat ın gördüğü ilk sarı kart gereksizdi

BlackEagle19o3
31.Ağustos.2007, 07:31
Serhat ın gördüğü ilk sarı kart gereksizdi

İlk sarı kartı bilmiyorum, izlemeden yorum da yapmak pek doğru olmaz ama; 2. sarı kartta Lugano olayı abartıp , zorla kart göstertti diyenler var.Bu pozisyon kesin kırmızı mı onu merak ettim de?Özetleri izleyince daha sağlıklı yorum yaparım ben kendi adıma...

Sekopej
31.Ağustos.2007, 07:36
Direk kırmızı göstermedi 2. pozisyonda. İlkini şu anda ben de hatırlayamıyorum. 2. sarı gördüğü pozisyonda artık bu şekilde rakibe girişlerde müdahele olmasa bile kart gösteriliyormuş ki bence müdahale de var. Oyuncunun amacı belli, tam isabet etse büyük sakatlık olabilirdi ve direk kırmızı olurdu o pozisyon, tabanıyla giriyor çünkü.

TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2007, 07:50
İlk kırmızı kart (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=43597)

İkinci kırmızı kart (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=43598)

---
Aragones maçtan sonra yönetimden Xabi, Senna ve Petit'yi istediğini fakat bu oyuncuların alınamadığını söyledi. Resmi site ise Xabi'yi '' Xabi Alonso için hiçbir girişimimiz olmadı '' şeklinde yalanlamıştı.

erdemzorer10
31.Ağustos.2007, 07:55
Aragones her fırsatta belirtiyo bunu içinde kalmış baya Senna konusu..neyse belki Josico çok daha yararlı olacaktır..

Sekopej
31.Ağustos.2007, 07:57
Belki de Xabi nasılsa kabul etmez diye bizimkiler teklif yapmamıştır.:D

Ama Aragones de çok uzattı, takımı nasıl düzelteceğini söylesin bize, olası başarısızlıkta ben demiştim, istediğim oyuncular alınmadı bahanesine sığınacak sanırım...

JunkChorn
31.Ağustos.2007, 07:57
Aragones her fırsatta belirtiyo bunu içinde kalmış baya Senna konusu..neyse belki Josico çok daha yararlı olacaktır..

Belkide..Bunu zaman gösterir ama Aragones kafasındaki şablona Senna'yı oturttuduğundan dolayı öyle düşünüyor.

İlk sarı kartı bilmiyorum, izlemeden yorum da yapmak pek doğru olmaz ama; 2. sarı kartta Lugano olayı abartıp , zorla kart göstertti diyenler var.Bu pozisyon kesin kırmızı mı onu merak ettim de?Özetleri izleyince daha sağlıklı yorum yaparım ben kendi adıma...

İlk sarıyı da haketti top 25-30 metre ötedeyken hala lugano'yu çekiyordu.
İkinci sarı kartta zaten müdaheleye değil o şekilde gelmesine verdi kartı.Biraz dikkatli izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

EreN
31.Ağustos.2007, 08:32
Bugün anladım ki güiza 14milyondoları sonuna kadar hakediyor

BlackEagle19o3
31.Ağustos.2007, 09:12
Kezman Guiza'dan daha az mı koşuyordu sanki, gollerini atmaya başlasın da o zaman karar verirsiniz o değeri edip etmeyeceğine;)

Cengo
31.Ağustos.2007, 09:26
Kezman Guiza'dan daha az mı koşuyordu sanki, gollerini atmaya başlasın da o zaman karar verirsiniz o değeri edip etmeyeceğine;)

İzlemeden yorum yapıyorsun sen de muhtemelen :)

Fazlası ile eder, poziyonların hepsini o yarattı, kırmızı kart aldırdı, son vuruşları psikolojik baskıdan dolayı.Yerden vurdu sürekli, normalde yerden vurmayı seven biri değildir.

Kezman, Güiza'nın yarısı etmez!

Çok iyi oldu, çok iyi :)

Jesus_FB
31.Ağustos.2007, 09:37
Çok kötü oynuyoruz çok.

Bugün takımda iyi oynayan bir Alex vardı birde Güiza vardı. İkiside çok koştu özellikle Alex alışkın olmadığımız şekilde çalışkandı Güiza'da çok koştu ama bunda kazım ve uğur ikilisinin rolü çok büyüktü adam sürekli çapraz koşular ters koşular neler yaptı ama bu bizim iki süper kanadımız top sevdasından vazgeçemedikleri için hiç topla buluşturamadılar Güiza'yı. Bu durum bir kaç maç daha devam ederse Güiza o koşularıda yapmaz bir daha. Delirttiler resmen.

Ben son 5-6 senedir bu kadar savruk bu kadar ne yaptığını bilmeyen hiç bir atak organizasyonu olmayan bir fener izlemedim. Allah sonumuzu hayır etsin.

Cengo
31.Ağustos.2007, 09:47
Çok kötü oynuyoruz çok.

Bugün takımda iyi oynayan bir Alex vardı birde Güiza vardı. İkiside çok koştu özellikle Alex alışkın olmadığımız şekilde çalışkandı Güiza'da çok koştu ama bunda kazım ve uğur ikilisinin rolü çok büyüktü adam sürekli çapraz koşular ters koşular neler yaptı ama bu bizim iki süper kanadımız top sevdasından vazgeçemedikleri için hiç topla buluşturamadılar Güiza'yı. Bu durum bir kaç maç daha devam ederse Güiza o koşularıda yapmaz bir daha. Delirttiler resmen.

Ben son 5-6 senedir bu kadar savruk bu kadar ne yaptığını bilmeyen hiç bir atak organizasyonu olmayan bir fener izlemedim. Allah sonumuzu hayır etsin.
Taktiğin etkisi var onda. Uğur ve Kazım gibi giderek oynayan oyuncuların olduğu bir kadroda tek DM olmaz, Deivid gelinde Gökhan çok çıkacak.
Kazım da Gökhan'ı kitliyor bu yüzden çok oynadığı için.

Alışık değiller tek DM ile oynamaya herkes yine oyunu geride kurmaya çalışır gibi paslaşıyor, Aragones de çıkın çıkın diye bağırıp duruyor.
3-5 maç dikine duvar pası misali tek pas yapmayı öğrenirsek ligi domine ederiz.

Haftaya Deivid de dönüyor, 15 güne ihtiyac var adamın.
Josico oyunu hızlandırıp teklemezse o bölgede ben kötü görmüyorum ilerisini.

Hatta geçen seneden artısı var takımın, aynı taktiği yine oynayabilir.

DisCo
31.Ağustos.2007, 15:47
Hakemlerin birden fazla kart çıkarması hep şu düşünceyi oluşturur. Kartı gören ekip az kişi kaldığı için tabiri caizse gariban konumundadır bu nedenlede hakem kesinlikle haksızlık etmiştir. Bir maçta 10 kırmızı kartlık hareket varsa hakem 10 taneyide gösterir altında illa birşey aramak doğru değildir. İBB ekibinin iyi oyunu varken 2 kart görmesi sizlerde de bu düşünceyi oluşturmasın. Futbol kuralları çerçevesinde dün akşamki kırmızı kartlar doğruydu.

Kırmızı kartlar olmasaydı Fenerbahçe yenemez gibi görünüyordu ama ben bu düşünceye katılmayacağım. Çünkü Fenerbahçe'nin oyunu sayesinde kartlardan bir tanesi meydana geldi. Fenerbahçe önemli bir takıma karşı galibiyet aldı. İBB takımıda deplasmanda eksik oynamasına rağmen Fenerbahçe'ye karşı oynamasına rağmen cesaretini gösterdi. Meyvelerini toplayabilirdi de ama bu seferlik olmadı.

deniz.91
31.Ağustos.2007, 16:57
FByi 3 puan için için tebrik ederim ama FB bu oyunla gitmez kanımca özellikle Avrupada hadi Partizan gibi ekipleri geçiyosunda grubun çokzorlu bu oyunla bişe yapamazsın gruplarda.Ayrıca İBBye bazı gereksiz kartlar verildi kanımca

Onurap
31.Ağustos.2007, 16:59
İbb iyi mücadele etti ama gördüğü kırmızı kartlar direncini kırdı özellikle 2.karttan sonra maç koptu zaten..

anilton
31.Ağustos.2007, 17:50
F.Bahçe kazandı tebrikler...

Ama şunu gözardı etmemek lazım.F.Bahçe eski oyununu oynayamıyor.Benim bildiğim F.Bahçe gol atması gerektiği dakikalarda rakibi bunaltır,sağlı sollu baskı kurar(özellikle Kadıköy'de) ve bir şekilde gol atar.Ama bu sene o görüntüden çok uzak.Geçen seneki F.Bahçe olsaydı Partizan'ı burada beşlerdi örneğin.Ama bakıyoruz eskisi kadar pozisyon zenginliği ve hücum varyasyonları yok.Kazım ve Uğur hala Kadıköy'de ki MTK maçında kalmışlar.Ne top sürebiliyorlar doğru düzgün ne beklere yardım edebiliyorlar ne de onların bindirmesine zemin hazırlayabiliyorlar.Bu yüzden özellikle Gökhan ve Carlos alışılmıştan uzak bir performans sergiliyor.Maç 11'e 11 devam etseydi sonucu kestirmek gerçekten güç olurdu.Hatta ve hatta 11'e 10'ken bile Belediye iyi idare ediyordu.Ben 9 kişi kaldığında bu maç beş olur dedim.Öyle olmasıda gerekiyordu ama olmuyor,çünkü geçen seneki F.Bahçe yok.Ama sakatlıklar var.Deivid,Emre ve Josico takıma girdiğinde neler değişecek göreceğiz...

Bu arada kırmızı kartlar hakkında yorum yapmak istemiyorum.İkiside doğru karar.Ama Serhat'ın gördüğü ikinci sarı kart müdaheleden değil giriştendir.Dikkatle izleyin pozisyonu Lugano'nun ayağına müdahele yok,Lugano kendisine çok açık bir şekilde Serhat'ın üstüne atıyor ve abartılı bir şekilde dakikalarca kıvranıyor.Yakıştıramadım...

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2007, 18:02
Fenerbahçe ligin zor takımlarından biri olan İBB karşısında 3 puan almayı başardı.İBB bu maçta Fenerbahçe'yi zorladı ama 9 kişi kaldıktan sonra işleri çok daha zorlaştı.Fenerbahçe'de bu avantajı değerlendirmesini bildi.Tebrikler Fenerbahçe..

Fernando Gago
31.Ağustos.2007, 18:06
Belediye eksik kalmasa bu maçta çok sıkıntı yaşardık . Takım şuanda çok kötü durumda 9 kişi kalmış taıma bile adam gibi baskı kuramadık Bu takımda Uğur ve Kazım aynı anda sahada olduğu sürece uzun vadede başarılı olma ihtimalimiz çok çok az .

Onurap
31.Ağustos.2007, 20:00
Guiza psikolojik baskıda sanırım gol atamıyor kötü yerlere vuruyor..Gol atamazsa ne yaparsa yapsın kezmanla aynı muameleyi görür..Ben en fazla 10-15 gol atacağını düşünüyorum..

fmsmyrna
31.Ağustos.2007, 21:25
Serhat'ın ilk sarı kartında hakem Lugano'yu şortundan çekmesine faul verdi ve o bölgeye gitti.Kart gösterecek gibi değildi.Serhat oradan ayrıldıktan sonra Volkan ve Yasin Serhat'ı göstererek hakeme itiraz ettiller kart görmesi için.Muhtemelen Serhat oradan ayrılırken kötü bir laf etti ve sarı kartı bu yüzden gördü.

Gökhan Gönül sakatlıktan yeni çıkmasının ve önünde Kazım gibi İngiliz disiplini ile kanat oynamaya alışmış bulunduğu bölgeyi terk etmeyen bir oyuncu sebebiyle kötü performans gösterdiğini söyledi.Deivid varken sürekli Deivid içeri katediyordu ve Gökhan'ın önünde boş alan kalıyordu.Şimdi Kazım sırtı dönük top alıyor Gökhan'a çıkacak alan kalmıyor.

Maldonado'yu bende beğendim.Şampiyonlar Ligi'nde Josico ile beraber çok daha iyi oynar diye düşünüyorum.

EreN
31.Ağustos.2007, 21:45
Guiza psikolojik baskıda sanırım gol atamıyor kötü yerlere vuruyor..Gol atamazsa ne yaparsa yapsın kezmanla aynı muameleyi görür..Ben en fazla 10-15 gol atacağını düşünüyorum..

Hiç sanmıyorum. Tribünden maçı izleyenler kezman ile güiza'nın farkını çok net görüyorlar ve taraftar forumlarında falan güiza'ya övgüler yağıyor.

eXcitinG
31.Ağustos.2007, 23:50
Fenerbahçe haLa iyi top oynayamıyor. Eğer BeLediye dün acemiLik yapmasa maçı 11 e 11 tamamLayabiLseLerdi bence maçı aLacakLardı ki aLırLardı da. Zaten AbduLLah Avcı da maçtan sonra onu söyLedi. Eğer 60 dk ya kadar denk gidebiLseydik ki gidiyorduk sonradan Adriano ve İbrahim Akın hamLesi iLe maçı kazanmaya oynayacaktık diyordu.

Fenerbahçenin ciddi anLamda sıkıntı yaşadığı aşikar. Kırmızı kartLardan sonra boL pozisyona girmesi kimseyi yanıLtmasın bence.

eGowiCh
01.Eylül.2007, 01:28

Maçı izlemediğin belli oluyor. Güiza dün harika oynadı. Kesinlikle de verilen değeri hakediyor.

F.Bahçe kazandı tebrikler...

Ama şunu gözardı etmemek lazım.F.Bahçe eski oyununu oynayamıyor.Benim bildiğim F.Bahçe gol atması gerektiği dakikalarda rakibi bunaltır,sağlı sollu baskı kurar(özellikle Kadıköy'de) ve bir şekilde gol atar.Ama bu sene o görüntüden çok uzak.Geçen seneki F.Bahçe olsaydı Partizan'ı burada beşlerdi örneğin.Ama bakıyoruz eskisi kadar pozisyon zenginliği ve hücum varyasyonları yok.Kazım ve Uğur hala Kadıköy'de ki MTK maçında kalmışlar.Ne top sürebiliyorlar doğru düzgün ne beklere yardım edebiliyorlar ne de onların bindirmesine zemin hazırlayabiliyorlar.Bu yüzden özellikle Gökhan ve Carlos alışılmıştan uzak bir performans sergiliyor.Maç 11'e 11 devam etseydi sonucu kestirmek gerçekten güç olurdu.Hatta ve hatta 11'e 10'ken bile Belediye iyi idare ediyordu.Ben 9 kişi kaldığında bu maç beş olur dedim.Öyle olmasıda gerekiyordu ama olmuyor,çünkü geçen seneki F.Bahçe yok.Ama sakatlıklar var.Deivid,Emre ve Josico takıma girdiğinde neler değişecek göreceğiz...

Bu arada kırmızı kartlar hakkında yorum yapmak istemiyorum.İkiside doğru karar.Ama Serhat'ın gördüğü ikinci sarı kart müdaheleden değil giriştendir.Dikkatle izleyin pozisyonu Lugano'nun ayağına müdahele yok,Lugano kendisine çok açık bir şekilde Serhat'ın üstüne atıyor ve abartılı bir şekilde dakikalarca kıvranıyor.Yakıştıramadım...

Yeni sistemde bu tarz şeylerin olması normal. Zico'nun oynattığı futbol da ilk zamanlarda bundan farksız değildi, hatta bırak ilk sezonu 2. sezon bile sancılar çok fazlaydı. Luis'in sistemi oturana kadar bu tarz şeyler olabilir, önemli olan skor. İspanya Milli Takımında da sistemin oturması epey zaman almıştı, bizde de zaman alacaktır ama oturduğunda da muhteşem bir şey olacaktır.

Fenerbahçe haLa iyi top oynayamıyor. Eğer BeLediye dün acemiLik yapmasa maçı 11 e 11 tamamLayabiLseLerdi bence maçı aLacakLardı ki aLırLardı da. Zaten AbduLLah Avcı da maçtan sonra onu söyLedi. Eğer 60 dk ya kadar denk gidebiLseydik ki gidiyorduk sonradan Adriano ve İbrahim Akın hamLesi iLe maçı kazanmaya oynayacaktık diyordu.

Fenerbahçenin ciddi anLamda sıkıntı yaşadığı aşikar. Kırmızı kartLardan sonra boL pozisyona girmesi kimseyi yanıLtmasın bence.

Daha dur bismillah, Aragones'in 6. resmi maçı. Daha 6 maçta adam sistemini tamamen oturtamaz. Zamana ihtiyacı var. Sistem oturduğunda o zaman raylar oturunca daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.

Güiza dün akşam muhteşem oynadı, sahanın bence en iyisiydi. Alex ve Maldonado da muhteşemdi, bence bu 3 futbolcu dün gecenin en iyileriydi. Alex geçen yıllardan daha hırslı, istekli ve çalışkan oynadı, Maldonado da aynı şekilde geldiğinden beri en iyi futbolunu oynuyor son 3 maçtır, bence mutlaka bu takımda oynamalı, kalitesini gösteriyor. Böyle devam ederse takımın bankosu olur. Güiza ise dehşet bir adam, böyle defansı dağıtan, asist yapan, pozisyona giren bir adam görmedim, gerçekten verilen parayı sonuna kadar hakediyor. Sistem tamamen oturduğunda ve kanatlar iyice işlediğinde, Deivid de bu takıma katıldığında Güiza gol şov yapar. Şu an bile yeterliyken, raylar oturunca Güiza'yı hayal bile edemiyorum. Nazar değmesin, maşallah diyelim.

sakary Ali
01.Eylül.2007, 01:59
Güiza dün akşam muhteşem oynadı, .

ben maçı izledimGuiza nası iyi oynadı ya sadece semihe verdiğigol pası vardı altıpastan kaçırdığı kafa topu önünde seken topa vuramayan bir golcü hani bu adamher bulduğunu atıyordu??

Cengo
01.Eylül.2007, 02:17
ben maçı izledimGuiza nası iyi oynadı ya sadece semihe verdiğigol pası vardı altıpastan kaçırdığı kafa topu önünde seken topa vuramayan bir golcü hani bu adamher bulduğunu atıyordu??

Yuh ama 2. hafta daha.
Nikaragua'ya git bakalım, evindeki gibi mutlu olabilecek misin?

Bana videolarını attıracaksınız illa yani?

goosfraba
01.Eylül.2007, 02:21

Bir oyuncu gol atınca mı iyi oynamış sayılıyor :) Güzia dün çok koştu, pres yaptı, pozisyona girdi ama değerlendiremedi. Eğer iyi oyuncudan kastınız her maçta en az 2 gol atan ise, birşey diyemeyeceğim.

sakary Ali
01.Eylül.2007, 02:23
Yuh ama 2. hafta daha.
Nikaragua'ya git bakalım, evindeki gibi mutlu olabilecek misin?

Bana videolarını attıracaksınız illa yani?

tamam 2.hafta daha ben hep böle olacak demedim ki!

Arkadaş maçta çok iyidi dedi ben hayır iyi değildi dedim çok kötü oyuncumu dedim

Cengo
01.Eylül.2007, 02:29
tamam 2.hafta daha ben hep böle olacak demedim ki!

Arkadaş maçta çok iyidi dedi ben hayır iyi değildi dedim çok kötü oyuncumu dedim

Şaka gibi.
C.Ronaldo 6 pastan gol kaçırdı, kimse tek kelime etmedi.

Futboldan anlamayanlar ile tek kelime konuşmayacağım bundan sonra.
O futbola kötü diyenin kendinde olmaması lazım.

14 değil, 20-25 Milyon €'luk bir oyuncu Güiza.
Maç içinde yaptıkları, yer tutuşu, presi, çapraz koşuları, topla hızlı driblingi, sürekli çizgide ters tarafa ofsayttan kaçarak poziyon yaratması, defansı peşine çekmesi.

Böyle bir oyuncu bulamazsınız.

Son vuruşu yapamadı çünkü hala üzgün, hala alışamadı.
Sürekli yerden vurdu, konsantrasyonsuz oynuyor, hazır değil henüz.

sakary Ali
01.Eylül.2007, 02:33
Şaka gibi ya.
C.Ronaldo 6 pastan gol kaçırdı, kimse tek kelime etmedi.

Futboldan anlamayanlar ile tek kelime konuşmayacağım bundan sonra.
O futbola kötü diyenin kendinde olmaması lazım.

14 değil, 20-25 Milyon €'luk bir oyuncu Güiza.
Maç içinde yaptıkları, yer tutuşu, presi, çapraz koşuları, topla hızlı driblingi, sürekli çizgide ters tarafa ofsayttan kaçarak poziyon yaratması, defansı peşine çekmesi.

Böyle bir oyuncu bulamazsınız.

Son vuruşu yapamadı çünkü hala üzgün, hala alışamadı.
Sürekli yerden vurdu, konsantrasyonsuz oynuyor, hazır değil henüz.

Çok iyi oynadı, fanatiklik yapan lütfen yazmasın.

tamam ben başka birşşey demiyorum Guiza mükemmeldi bundan sonradaartık FB ile ilgili hiç bir yere mesaj yazmıyacağım

Kim fanatiklik yapıyor onuda karıştırdın galiba

Addolorato
01.Eylül.2007, 02:45
Madem Hazır Değil Bu Adam ;

Bunları Nasıl Yaptı .Afedersiniz Ama Son Vuruşları Yapmadıktan sonra hiç bir işe yaramaz bence bu yaptıkları

DisCo
01.Eylül.2007, 02:47
Birbirinizi suçlamadan yorum yazamıyormusunuz acaba.

Daha yeni bir başlıkta dedim. Yorumlara saygılı olalım. Burası herkesin aşırıya kaçmamak şartıyla özgürce mesaj yazabileceği bir platformdur. Guiza yada X bir adam çok iyi golcü olsada herhangi birisi beğenmeyebilir. Size göre maçta iyidir başka birine göre iyi değildir. Kendi düşüncenizi savunurken fanatiğim demiyorsanız başkalarının düşüncelerinede demeyiniz.

Bu adam gol kaçırmıştır, parası şudur, çok koşmuştur vs. bunları tartışırken sizleri okumaktan zevk alıyorum. Ne zaman ki olayı birbirinize laf atmaya getirirseniz bu tarz bir mesajı atmak zorunda kalıyorum.

Alicanfmfan
01.Eylül.2007, 05:01
Guiza gol kaçırma makinası bence Kezman dan farkı yok.Spiker den şu sesi çok duyucaz Guiza karşı karsıya inanılmaz bir pozisyon kaçtıı :D . İ.B.B 9 kişi kalmıs Kartları izlemedim ama 2. si çok agır kaçtıı.Fenerbahçe hiç iyi oynayamıyor.Mustafa Denizli'yede hayran kaldım akıllı yorumları yapıyor Ama Fenerbahçe maçına.Nese Fenerbahçe 3 puan aldı tebrik ederiz

eGowiCh
01.Eylül.2007, 05:03
Güiza sadece bir tane net gol kaçırdı o kadar, gören de 50 tane pozisyondan faydalanamadı sanacak. Bir asist yaptı, ayrıca güzel pozisyonlar da hazırladı. M.Denizli de maç içinde Güiza'yı epey bir övdü.

Alicanfmfan
01.Eylül.2007, 05:05
Güiza sadece bir tane net gol kaçırdı o kadar, gören de 50 tane pozisyondan faydalanamadı sanacak. Bir asist yaptı, ayrıca güzel pozisyonlar da hazırladı. M.Denizli de maç içinde Güiza'yı epey bir övdü.

Yahu ben sadece bu maç için yapmadım ki izledigim maçlar kadarıyla Guiza çok gol kaçırdı ,Semih daha iyi top oynuyor Guiza'dan.Mustafa denizli hakikaten çok övdü.Spikerden fazla konusuyor yalnız

Cengo
01.Eylül.2007, 05:13
Guiza gol kaçırma makinası bence Kezman dan farkı yok.Spiker den şu sesi çok duyucaz Guiza karşı karsıya inanılmaz bir pozisyon kaçtıı :D . İ.B.B 9 kişi kalmıs Kartları izlemedim ama 2. si çok agır kaçtıı.Fenerbahçe hiç iyi oynayamıyor.Mustafa Denizli'yede hayran kaldım akıllı yorumları yapıyor Ama Fenerbahçe maçına.Nese Fenerbahçe 3 puan aldı tebrik ederiz

51. kez baştan anlatmamı ister misin?

"Guiza gol kaçırma makinası bence Kezman dan farkı yok."

2. maçı, bambaşka bir ülke, çok normal.

Liverpool maçına bir bak bakalım 6 pastan neler kaçmış???

Sekopej
01.Eylül.2007, 05:14
Semih ile Güiza kıyaslamasına hiç girmeyelim, kıyaslanacak bir durum yok, beraber oynuyorlar.

Güiza kırmızı kartın çıktığı pozisyon gibi çok pozisyon hazırladı ama bir türlü topu onun koşu yoluna atamadılar. Nereye koşacağını açıkca belli etmesine rağmen atamadılar. Atabilseler her seferinde rakip üşürmeyeceği için mutlaka golü de atardı.

Ayrıca Güiza böyle oynadığı sürece Semih daha çok boş alan bulup ondan daha çok gol atacaktır. Takım da kazandıktan sonra bu sorun olmaz. Hakan Şükür için yıllarca sahada 3 kişi tutuyor onu bu nedenle formsuz da olsa oynar yorumları yapıldı, Güiza'yı belki 3 kişi tutmuyor ama Güiza da gol atamasa da yaptığı çapraz koşular, pres defansın dengesini bozuyor. Bu nedenle bir oyuncunun illa gol atması gerekmiyor, sahada faydalı iller yapıyorsa sorun olmamalı.

Zico'yu ilk sene 8. hafta futbolu bilmiyor diye kovacaktık neredeyse. Ama sonra yaptıklarını da gördük. Daha durun kaç hafta oldu takım bu yeni sisteme geçeli, biraz sabır.

Universal
01.Eylül.2007, 05:26
Güiza'nın ilk geldiği günden beri istemiyordum. Nedeni Kezman gibi çıkması ve verilen para ama; gördüm ki Güiza mükemmel bir forvet. Çünkü; pozisyona giriyor. Dün sayısızca pozisyona girdi, girmekle kalmadı kırmızı kart göstertti. Topu ayağına alıyor topu ayağında tutuyor. O tutarken ortasaha geliyor. İleride takım kalabalıklaşıyor. O yetmiyor o aldığı topu koruyor ve birebirde etkili olup rakip eksiltebiliyor. Tek gol atmıyor attırıyor. Eğer Güiza bir atarsa tam atar. Daha üçüncü dördüncü maçı. Biraz zaman verin.

eXcitinG
01.Eylül.2007, 05:56
BaşkaLarını nasıL eLeştiriyorsanız, başkaLarıda sizi eLeştirdiğinde saygı duyun. ELeştiriLere katLanamıyorsanız, o zaman gidip sizde eLeştiride buLunmayacaksınız. Demek istedikLerim anLaşıLmıştır umarım.

Şimdi maç haricinde başka şeyLer konuşuLmasın.

Cengo
01.Eylül.2007, 05:58
BaşkaLarını nasıL eLeştiriyorsanız, başkaLarıda sizi eLeştirdiğinde saygı duyun. ELeştiriLere katLanamıyorsanız, o zaman gidip sizde eLeştiride buLunmayacaksınız. Demek istedikLerim anLaşıLmıştır umarım.

Şimdi maç haricinde başka şeyLer konuşuLmasın.

Eleştiri argüman ile olur.
Kötü demek eleştiri değildir, kötüyse açıklayacaksın açıklayamıyorsan susacaksın..

eXcitinG
01.Eylül.2007, 06:02
Herkesin eLeştiri görüşü farkLıdır. Kimi sadece kötü der bu da bir eLeştiridir. Ama kimi de açıkLayarak ne demek istediğini beLirtir bu da eLeştiridir. Canını sıkan bir şey var veya sınırLarın aşıLdığını düşündüğün birşey varsa sana düşen buna aynı şekiLde cevap vermek değiL bize biLdirmektir. Sonuçta sende neyin ne oLduğunu az çok biLen birisisin.

Cengo
01.Eylül.2007, 06:09
Herkesin eLeştiri görüşü farkLıdır. Kimi sadece kötü der bu da bir eLeştiridir. Ama kimi de açıkLayarak ne demek istediğini beLirtir bu da eLeştiridir. Canını sıkan bir şey var veya sınırLarın aşıLdığını düşündüğün birşey varsa sana düşen buna aynı şekiLde cevap vermek değiL bize biLdirmektir. Sonuçta sende neyin ne oLduğunu az çok biLen birisisin.

Yanlış bildiğini savunma lütfen.

http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF437673 4BED947CDE&Kelime=ele%c5%9ftiri

eleştiri
isim

1 . Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit:
"Fırkacılık, karşıya sövüp saymadan çamur atmadan çok önce hatta karşıyı eleştiriden önce, kendi ilke ve amaçlarını, uygulama yöntemlerini anlatmak olmalıydı."- T. Buğra

--------

Eleştiri içeriği hakkında karşı tezler sunularak yapılan şeyler.

Diğerine çekememezlik, fanatiklik, pislik atmak diyoruz.

Universal
01.Eylül.2007, 06:09
Eleştiri, iyi veya kötü yapılan yorumların bir bütünüdür. Sadece kötü veya iyi yoruma eleştiri demek tamamen yanlıştır. Ne yazıkki ülkemizde eleştiri denilince kötü yorum anlamnına geliyor. Biz burada Güiza'nın maçtaki performanısını yorumluyoruz ve neden bize bu yorumu yapmayan gibi bir uyarıda bulundun anlamadım Hayro abi?

eXcitinG
01.Eylül.2007, 06:17
Yanlış bildiğini savunma lütfen.

http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF437673 4BED947CDE&Kelime=ele%c5%9ftiri

eleştiri
isim

1 . Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit:
"Fırkacılık, karşıya sövüp saymadan çamur atmadan çok önce hatta karşıyı eleştiriden önce, kendi ilke ve amaçlarını, uygulama yöntemlerini anlatmak olmalıydı."- T. Buğra

--------

Eleştiri içeriği hakkında karşı tezler sunularak yapılan şeyler.

Diğerine çekememezlik, fanatiklik, pislik atmak diyoruz.

Bana bu tarz şeyLer sunarak birşey kanıtLayamazsın. NasıL ki senin karşı takım taraftarLarı hakkında oLumsuz yazıLar oLduğunda bazı üyeLer bundan rahatsız oLup bize biLdiriyorsa, sende geLip bize biLdireceksin. BiLdiğim biLdik deyip burda tartışmaLarı fitiLLeyemezsin Cengiz.

Canınınız neyi anLamak istiyorsa onu anLıyorsunuz. AnLamanız gereken yerLeri es geçiyorsunuz bakıyorumda.

Bu daha uzamasın. Kimsenin canı da sıkıLmasın akşam akşam.

Maç hakkında devam.

Ilhan
01.Eylül.2007, 07:34
Cengiz sen de yöneticilik yaptın ama bir yöneticiye bu şekilde yazılan her mesaj bir aşağılama bâbında olacağından üyenin sert biçimde uyarılmasını bildiğini düşünüyorum.

physicist87
01.Eylül.2007, 11:01
Eksiklerimiz tamamladıkça daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum şimdilik oyun ve oyuncular hakkında olumsuz bişeyler söylemicem biraz daha sabır lazım bize..

Aragonesin sennanın gelmeyişine taktığını düşünmüyorum gazetecilerin sorduğu sorular üzerine öyle bi cevap vermiştir..Maldonada'ya selçuk ve denizden çok daha fazla güveniyorum inşallah daha da iyi olur utandırır herkesi..

İBB'nin ikinci atılan oyuncusunun ilk sarı kartının nedeni luganoya arkadan hafif tekme sallamasıdır bu da doğru bir karardır, maçta 4 kırmızı da olur ne yani 3 kırmızı var diye adama kafa atıldığında adam oyundan atılmıcak mı?

Sakat futbolcularımızın dönmesini dört gözle bekliyorum çünkü böyle çok zor bişeyler yapmamız..

Varonil
01.Eylül.2007, 15:20
Maldonado'yu gün geçtikçe daha iyi görmeye başladım,nazar değmesin umarım bu formunun daha da zirvesine çıkar.

Güiza'yı biraz heyecanlı gördüm,bir gol atsa üzerindeki bütün baskıyı atacak gibi.

MeMo
01.Eylül.2007, 20:41
Guiza süper yararlı.La Liga gol kralına gol kaçırma makinesi diyebilen arkadaşıda tebrik ediyorum.