View Full Version : Kayserispor - Galatasaray [ TSL 2. Hafta ]
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2007, 23:19
http://www.haber34.net/images/stories/kayserispor_logo_001.jpghttp://www.fmscreenshots.com/images/b0iqdzavyjxa24kn1e5.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2007, 23:23
Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını oynadıktan sonra konu açılacaktır.
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2007, 08:00
Galatasaray Avrupa maçını oynadığına göre konu açılmıştır.
sakary Ali
28.Ağustos.2007, 17:59
Kayserispor Galatasaraydan Süper Kupa rövanşını alır Galatasarayda moral da yok Kayseri kazanır diyorum
Varonil
28.Ağustos.2007, 18:17
Zor maç gerçekten.Galatasaray Steua önündeki yenilginin ardından ligdeki bu maçı kazanıp taraftarına bir nebze teselli vermek isteyecektir.Fakat Kayseri de öyle kolay teslim olmaz diye düşünüyorum.Bence berabere biter bu maç.
Oghuse
28.Ağustos.2007, 19:03
Biz buraya geliyoruz Galatasaray Kayseri'ye geliyor..Yine kaçırdık maçı..
Galatasaray'a Kayseri'yi yenerek taraftarına Steaua mağlubiyetini unutturmalı ancak Kayserispor evinde iyi bir takım bana berabere bitecekmiş gibi geliyor..İnşallah kazanırız..
Universal
28.Ağustos.2007, 19:07
Kayserispor iyi kadro kurdu. Ligde üst sıraları hedefliyor. Bunun için büyük takımlardan mutlaka puan alması gerek. Evinde iyi baskı kurarak Süper Kupa rövanşını alacağını düşünüyorum.
MaTRaKaN
28.Ağustos.2007, 19:10
Skibbe hâla Lincoln'ü oynatırsa fark yeriz..
Trabzonspor
28.Ağustos.2007, 19:22
haftanın maçı bu maç olur sonundada ya beraberlık yada kayseri alır dıyorum.gs üzüntülü oldugundan dolayı bu maca konsantre sorunuda yaşayabilr.
erdemzorer10
28.Ağustos.2007, 19:28
Kayserispor'a karşı istatistiğimiz çok iyi..umarım bu devam eder..
BlackEagle19o3
28.Ağustos.2007, 19:35
Kayserispor iyi bir kadro kurdu ve rakip 3 büyükler bile olsa evlerinde kolay kolay kaybetmezler.Beraberlik veya Kayseri diyorum...
Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 19:37
Umarım yeneriz fakat içimde kötü bir his var ve ertesi günkü gazetelerin manşeti gözümün önüne geliyor "Süper kupanın rövanşı !"
Revolution
28.Ağustos.2007, 19:38
Galatasaray böyle oynarsa maç berabere bitecektir.
erdemzorer10
28.Ağustos.2007, 19:52
kadro temennim:
kale : De Sanctis
sağ: Barış
sol: Hakan(Volkan)
orta: Servet-Meira
ön libero : Mehmet-Linderoth
sağ : Hasan Şaş
sol : Arda Turan
forvet : Baros-Ümit Karan
bugra 1905
28.Ağustos.2007, 20:02
Galatasaray Moralsizde Olsa Kayserisporu Yenecektir
RIDVAN TLM
28.Ağustos.2007, 20:48
erdemzorer10 kadrosuna katılıyorum sag kanat harıc orda aydın oynar ınsallahh yıne lıncolnle fln cıkarsak yenılırız
Belgorth
28.Ağustos.2007, 20:58
Karamsarlığa gerek yok bence, Galatasaray Kayseri deplasmanından puan çıkaracaktır. Beraberlik ya da Galatasaray diyorum ben.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ağustos.2007, 22:17
beraberlik yada kayseri...Kayseri bu maçı kendi sahasında kolay kolay bırakmaz diye düşünüyorum,Zaten Galatasaray'da ŞL'den elenmiş,moralsiz...
PesimiSTyLa
28.Ağustos.2007, 22:26
Kaybetmeyiz diyorum. 0-2
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2007, 23:04
Kayseri Süper kupa maçındada,Sivas maçındada bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.Galatasaray ise kötü oynasada bulduğu pozisyonları affetmeyen bir takım.3 ihtimalli olarak bakıyorum bu maça.Her sonuç çıkabilir..
ShevAnil
28.Ağustos.2007, 23:07
Bu Kez Kayseri Bizi Yenecektir. Üzüntülü Galatasaray'a bir Darbede Kayseri Vurur.
GodfatheR
28.Ağustos.2007, 23:11
Haftanın en kıran kırana geçicek maçı gibi duruyor.Tahminin zor bir maç ama Kayseri kaybetmez gibi duruyor.
JunkChorn
29.Ağustos.2007, 00:04
Türkiye liginde maçını alır sallar başını geçer kenara bizler yine avunuruz maalesef..
King_91
29.Ağustos.2007, 00:05
skibbe aykut,lincoln,ayhan,tek forvet ısrarını sürdürürse 1 veya 0 biter diyorum .
Onurap
29.Ağustos.2007, 01:06
Yenilginin acısını kayseriden çıkarırız :) Bence kesinlikle kazanacağız..
Belgorth
29.Ağustos.2007, 03:43
Bir üzüntü-moralsizlik söylevi almış başını gidiyor. Çokça tam tersi olur arkadaşlar, bir takım hedeflediği yerden biraz uzağa düşerse daha bir hırslanır, daha fazla saldırır. Durum Galatasaray'ın tüm Avrupa Kupaları'ndan elenmesi olsaydı, eyvallah, böyle konuşabilirdik ama şu anda da motivasyon kaynağı olan Şükrü Saracoğlu'nda UEFA Kupası'nı almak hedefi var, üstelik daha önce "Tesadüf" denilmiş bir başarıyı böyle bir statta tekrarlamak isteğinin motivasyonu Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynama isteğinden daha yüksek bir motivasyondur. Şu anda da bu hırs ve motivasyon kazanılmış olabilir. Doğru taktik ve oyuncu seçimiyle yenilmemiz mümkün değil, yine bir macera aranmazsa.
Kısaca üzüntü-moralsizlik söylevi hikayedir başka da bir şey değil...
Crocodile1963
29.Ağustos.2007, 19:34
Beraberlik ağır basıyor. Üstün bir seyirci baskısı olmamasına rağmen Galatasaray'ın Kayseri'de zorlanacağını ve maçın berabere biteceğini düşünüyorum..
deniz.91
30.Ağustos.2007, 00:45
Avrupa yorgunu GSyi yenecez bu kez kupa rovanşını alacaz
erdemzorer10
30.Ağustos.2007, 00:51
Avrupa yorgunu GSyi yenecez bu kez kupa rovanşını alacaz
avrupa yorgunu olduğumuzu düşünmüyorum steau maçı boyunca çoğu oyuncumuz uyudu zaten :D
ortada bir mücadele olur..bu sene ligimizin bu kadar çekişmeli olması gerçekten çok güzel bir görüntü
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2007, 02:50
Galatasaray'ın Kayseri'yi yeni transferlerinin uyumu daha tam olarak sağlanmamışken yakalaması büyük avantaj.
Raten
30.Ağustos.2007, 03:39
Kayserispor'un evinden puansız çıkmayacağını düşünüyorum.Ve Galatasaray da puan kaybı yaşamamak için yüklenecektir beraberlik benim tahminim
DisCo
30.Ağustos.2007, 03:51
Çok rahat bir maç çıkacarağımızı düşünüyorum. Galatasaray, bu sezon deplasmandaki ilk 3 puanına bu maçla başlayacaktır. Burada yer alan yorumların çoğu şuan Kayseride'de dönüyordur. Bu evsahibi ekipte rehavet yaratacaktır. Karşılarında Galatasaray'ın olduğu bilincinden şaşacakları için çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
IcedEarth
30.Ağustos.2007, 04:26
Skibbe hâla Lincoln'ü oynatırsa fark yeriz..
Nedir bu Lincoln nefreti anlamıyorum. Lincoln'ün ismi bile yetiyor rakiplerin bacaklarının titremesi için.
Emurafu
30.Ağustos.2007, 04:41
Bazı takıntıları bırakıp..Sistem olarak Özümüze dönemeiz lazım..Yani 4-4-2'ye..Ozaman ligde ve avrupada çok basarılı oluruz..Geçen sezon 4-4-2 oynadıgımız maçların sonucları herseyi belirliyor.Ama bunun için en büyük sorun lincoln..Yenilecegimizi düsünmüyorum..Berabere kalma olasılıgımız büyük:;=)
deniz.91
30.Ağustos.2007, 05:55
Takımımızda bu maçta olamayacak oyuncularımızın çokluğu çok kötü bir durum Koray Çögeçen, Ragıp Başdağ. Cangele kesin yok Aydın ve Puroviç ise maç saatinde belli olacak durumu ayrıca Mehmet Eren kart cezalısı takımda rehavet kesinlikle yoktur çünkü gsye şansımız tutmuyor bir türlü o yüzden rehavet olacağını hiç sanmıyorum.Muhetem kadromuz şöyle olur.
GK:Hamidou
DR: Durmuş(Muslu)
DL:Toledo
DC:Eren Güngör
DC:Ali Turan
MR:Mehmet Topuz
ML:Salomon Olembe
MC:Escobar
MC:Abdullah
ST:Aghahowa
ST:Tevfik Köse
Onurap
30.Ağustos.2007, 06:14
fena kadro değil eksiklere rağmen...
RaSenGan
30.Ağustos.2007, 07:36
Defansta açık vermezsek ve M.Topuz'a uzaktan şut çektirmezsek alırız maçı.Kayseri'nin defansını geçmekte pek zorlanmayız bence.Aykut veya De Sanctis'e büyük iş düşebilir bu maç.
fmsmyrna
30.Ağustos.2007, 07:45
Kayserispor puan çıkartabilir zaten büyük takımlara karşı evlerinde puan alabiliyorlar bunu tekrarlayabilirler.
Fernando Gago
30.Ağustos.2007, 17:21
Galatasaray yorgun elenmenini üzüntüsü de var Kayseri bu maçta puan çıkarır
Jeam Beam
30.Ağustos.2007, 18:30
Gaslatasaray bu maçı zorda olsa alır çünkü taraftarlarına bir özür borçları var ve onun için bastıracaklardır. iddaa oynayanlarada banko 2 :D
C h A o S
30.Ağustos.2007, 19:03
Nedir bu Lincoln nefreti anlamıyorum. Lincoln'ün ismi bile yetiyor rakiplerin bacaklarının titremesi için.
Aldığı paranın hakkını vermiyor.Herkes 3 koşarken, Lincoln 2 koşuyor.Umursamaz bir tavrı var.Sanki zorla oynuyor gibi duruyor sahada.Artık taraftarda zaten tribüne çağarmayarak Lincoln'e tepkisini koydu.Bu gidişle sezon sonuna kadar da çağırılmayacak gibi...
erdemzorer10
30.Ağustos.2007, 20:06
kadro temennim:
kale : De Sanctis
sağ: Barış
sol: Hakan(Volkan)
orta: Servet-Meira
ön libero : Mehmet-Linderoth
sağ : Hasan Şaş (Kewell)
sol : Arda Turan
forvet : Baros-Ümit Karan
kadromda ısrarcıyım..Lincoln kesinlikle yedek oturmalı , formsuz bir Lincoln ün sahada olması Barış'a Hasan'a Yaser'e haksızlık olur..ne zamanki form tutar yine çıkar giyer formasını..
garydelgadov
30.Ağustos.2007, 22:32
ArkadaşLar Kayseri-GaLatasaray maçında bir TSİ buLuşması oLabiLirmi ? .:D
Erciyesin maçLarına çok gittimde bu gideceğim iLk Kayserispor maçı oLacak.:)
deniz.91
30.Ağustos.2007, 22:35
ArkadaşLar Kayseri-GaLatasaray maçında bir TSİ buLuşması oLabiLirmi ? .:D
Erciyesin maçLarına çok gittimde bu gideceğim iLk Kayserispor maçı oLacak.:)
Gelen olursa olur ama forumda pek kayserili olmadığından buluşma olmuoyr hiç maça gelirsen beklerim benim yerim belli Sivas kale arkası c blok 715 numara
garydelgadov
30.Ağustos.2007, 22:39
Gelen olursa olur ama forumda pek kayserili olmadığından buluşma olmuoyr hiç maça gelirsen beklerim benim yerim belli Sivas kale arkası c blok 715 numara
Bi kere mça gittiğimde maraton diye girmiştim c bloğa baktım kaLe arkası gibi birşey.:D
MutLaka uğrarım oraya.:)
Emurafu
31.Ağustos.2007, 02:14
De Sanctis ve Baros 11'de!
Galatasaray'ın Steaua Bükreş maçı sonrasında Kayserispor ile deplasmanda yapacağı zorlu karşılaşmada teknik direktör Skibbe'nin kadroyu değiştireceği öğrenildi. DHA'nın haberine göre "Alman hocanın, sakat olduğu için kadrodan çıkartılan Nonda'nın yerine yeni transfer Milan Baros'a ilk 11'de görev vermesi bekleniyor. Skibbe'nin ayrıca kaleci Aykut'un yerine de İtalyan kaleci De Sanctis'e de Kayserispor karşısında görev vereceği öğrenildi."
30.08.2008
Kaynak : DHA
Nedvedmania
31.Ağustos.2007, 02:23
Gol AtcanMI LAN BAROS :D
Bakalım Sanctis ne yapacak.
erdemzorer10
31.Ağustos.2007, 05:24
yahu Muslu Nalbantoğlu Kayserispor da değil mi neden yok ortalarda ? bilen varmı sakat mı acaba
GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2007, 05:29
yahu Muslu Nalbantoğlu Kayserispor da değil mi neden yok ortalarda ? bilen varmı sakat mı acaba
Sanırım beklentileri karşılayamamış.
erdemzorer10
31.Ağustos.2007, 06:48
Sanırım beklentileri karşılayamamış.
peki gönderilmiş mi acaba ? bu sene en çok dikkatimi çeken transferlerden biriydi açıkçası..
Emurafu
31.Ağustos.2007, 07:13
http://www.this11.com/boards/1220129648156416.jpg
Söyle bir onbir kurdum:)..Ligde her maç 4-4-2 oynarsak çok basarılı oluruz..Kaldıki Türkiyede 4-4-2'yi en iyi uygulayan takım Galatasaray;).Nedense 2 senedir abuk sapuk sistem deniyoruz..Bizim zaten oturmuş biz düzenimiz vardı:).Hocalar bence lincoln yüzünden sistem kurmakta zorlanıyor..Sag bek transferi kesin sart..Ugur kavuk'u alırsak iyi olur..Linderoth'un ofans gücüde iyi,Sık sık ileri cıkar ara pasları falan atar hemde rakibi bozar..
Ziya38
31.Ağustos.2007, 07:14
Yarin Sanctis ilk 11 cikar sanirim , ama Baros ikinci yari girer diye dusunuyorum.
Sag bek ya baris ya linderoth.
GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2007, 17:41
peki gönderilmiş mi acaba ? bu sene en çok dikkatimi çeken transferlerden biriydi açıkçası..
Yok gönderilmedi diye biliyorum ama Kayserili arkadaşlar daha net bilgi vereceklerdir.
deniz.91
31.Ağustos.2007, 18:46
Tolunay Kafkas Muslu Nalbantoğlunu şuan yetersiz bulduğunu söylüyor ve onun için oynatmıyor ama gönderilmiş falan değil kadroda hala
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ağustos.2007, 19:09
Gol AtcanMI LAN BAROS :D
Bakalım Sanctis ne yapacak.
güzel olmuş...:icon_smile:
sakary Ali
31.Ağustos.2007, 22:03
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Serdar Diyadin, Asım Yusuf Öz
KAYSERİSPOR: Souleymanou, Ali Turan, Aydın, Eren Güngör, Toledo, Mehmet Topuz, Abdullah, Saidou, Olembe, Aghahowa, Puroviç
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas
GALATASARAY: De Sanctis, Barış, Meira, Servet, Hakan Balta, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Kewell Lincoln, Milan Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
Eğer Galatasaray bu 11 le çıkarsa yazık olur bence Nonda Ümit'ten biri illaki oynamalı Galatasarayın çift forvet oynaması lazım
Kayseriporda Purovic Sakattı ama Ligtv'de oynayacak gözüküyor umarım oynar:)
PesimiSTyLa
31.Ağustos.2007, 22:17
ali nonda sakat. ümit de steaua macında sakat sakat oynadı. bu macta da sonradan girebilir.
sakary Ali
31.Ağustos.2007, 22:19
ali nonda sakat. ümit de steaua macında sakat sakat oynadı. bu macta da sonradan girebilir.
hım tamam abi
Onurap
31.Ağustos.2007, 23:18
Söyle bir onbir kurdum:)..Ligde her maç 4-4-2 oynarsak çok basarılı oluruz..Kaldıki Türkiyede 4-4-2'yi en iyi uygulayan takım Galatasaray;).Nedense 2 senedir abuk sapuk sistem deniyoruz..Bizim zaten oturmuş biz düzenimiz vardı:).Hocalar bence lincoln yüzünden sistem kurmakta zorlanıyor..Sag bek transferi kesin sart..Ugur kavuk'u alırsak iyi olur..Linderoth'un ofans gücüde iyi,Sık sık ileri cıkar ara pasları falan atar hemde rakibi bozar..
Arda sağda oy--na--ya--maz nedeni açık arda çizgide oynayan sürekli orta açan kanat oyuncusu değil..Ters ayaklı sol kanatta hem içeri katedebilir hemde daha iyi çalım atabilir..
yunusgs
31.Ağustos.2007, 23:38
Aynen katılıyorum Arda sola yakışıyor sağda olmuyor çünkü hep solda oynatıldı oraya artık alışma değil ambargo koydu Arda Steau B. ile oynadığımız ilk maça bakalım ne kadar etkili oldu Arda ama sağa geçince etkisiz kalıyor.
King_91
31.Ağustos.2007, 23:56
Lincoln'süz oynayacaksak bu kadro süper tabi kalede de sanctis . eğer defans oynayan anadolu takımıyla oynanıyorsa hatta tek ön libero bile gider . o zaman arda amc de oynar .
Emurafu
01.Eylül.2007, 00:01
Arda ve Kewell maç sırasında sürekli kanat degistiriyorlar..Bir Sag'da olur bir solda..
garydelgadov
01.Eylül.2007, 00:53
Yok artık !
Maça gitmeyi düşünüyordum.BiLet fiyatLarına bakmak için resmi siteye girdiğimde KALE ARKASI tribününün 20 ytl oLduğunu görünce şok oLdum.Hem maça geLin diyorLar hemde koydukLarı fiyata bak.Ayıptır yahu !
deniz.91
01.Eylül.2007, 00:56
Yok artık !
Maça gitmeyi düşünüyordum.BiLet fiyatLarına bakmak için resmi siteye girdiğimde KALE ARKASI tribününün 20 ytl oLduğunu görünce şok oLdum.Hem maça geLin diyorLar hemde koydukLarı fiyata bak.Ayıptır yahu !
Bunda ayıp olan bişey yok istanbulda biletler bunun 2 3 katı
garydelgadov
01.Eylül.2007, 01:03
İstanbuLda beLirLi bir seyirci kitLesi var,ticarete dönüyor orada tribünLer.Burada maça geLen yokki,ne bu fiyatLar.Bu fiyatLar sadece seyirci kaçırıyor.
deniz.91
01.Eylül.2007, 01:09
Valla bence iyi oldu millet alışmıştı yıllardık 3 ytlye 5 ytleye maçlara kimse kombine almıyordu bu yıldan sonra kombinelerde daha çok artış olacaktır.5500 kombine satılmış zaten şuan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mehmet Topzu bu maç sakat sakat oynayacak iğneyle sahaya çıkacakmış bu bizim için çok kötü oldu
sakary Ali
01.Eylül.2007, 01:28
Topuzunda sakatlanması kötü oldu
C h A o S
01.Eylül.2007, 03:27
KAYSERİSPOR
Souleymanou
Ali Turan
Aydın (Durmuş)
Eren Güngör
Toledo
Mehmet Topuz
Abdullah
Saidou
Umut Koçin (Olembe)
Puroviç (Tevfik Köse)
Aghahowa
GALATASARAY
De Santics
Servet
Meira
Linderoth
Hakan Balta
Barış
Ayhan
Arda
Kewell
Aydın
Ümit Karan
Oh Lincoln yok.Baros'un zaten oynamasını beklemiyordum.Santics ve Aydın'ın ise oynama zamanı gelmişti.
Cengo
01.Eylül.2007, 03:31
Gs'lıların beklediği şey oldu, Lincoln yedek, 4-2-3-1 Kewell oyun kurucu.
Bakalım neler olacak..
Emurafu
01.Eylül.2007, 03:36
--------------De Sanctis---------------
--Linderoth--Meira--Servet--Hakan------
-------------Baris---Ayhan-------------
--------Aydin--------------Arda--------
--------------------Kewell-------------
-----------Ümit Karan------------------
Arda'da forvet arkasında olabilir.Kewell Liverpool'da iken barosun arkasında oynamısdı.Mehmet Topal’ın biraz dinlenip kendini toparlaması lazım.Gerci Ayhan ondan formsuz..;)..Ortasahadaki oyuncularımız çok yönlüler bu iyi..Baros 60'dan sonra falan girebilirmiş.Yanlız bahri havadır söyledi:D
GeNç KaRTaL
01.Eylül.2007, 04:18
Yok artık !
Antalyaspor-Beşiktaş maçındada kale arkası 20 ytl idi.Anadolu takımları büyüklerle oynadığı zaman fiyatları çok yükseltiyor.
ThersoN
01.Eylül.2007, 04:21
Sanctis'i görücez sonunda :)
RaSenGan
01.Eylül.2007, 04:24
Bravo Skibbe'ye.Linderoth yine sağ bek.Kalli'yi aratmıyor.Lincoln ve Topal'da yedek.Sevmesemde Topal yine oynamalıydı.Kupa maçında tam kadro zorlandık Kayseri'ye.Bu maçta hem deplasmandayız hemde Lincoln ve Topal yok.Of Skibbe Of.
anilton
01.Eylül.2007, 04:26
Barış sakatlandı ve yerini M.Topal'a bıraktı...
Universal
01.Eylül.2007, 04:27
Yok artık !
Gene ucuzmuş yahu. Keşke İstanbul'da bu fiyat olsada gitsek. :)
RaSenGan
01.Eylül.2007, 04:27
Başka bir şey istesem olucakmış.Mesajı yazalı 2 dk. geçti Topal girdi.:)
PesimiSTyLa
01.Eylül.2007, 04:34
Bravo Skibbe'ye.Linderoth yine sağ bek.Kalli'yi aratmıyor.Lincoln ve Topal'da yedek.Sevmesemde Topal yine oynamalıydı.Kupa maçında tam kadro zorlandık Kayseri'ye.Bu maçta hem deplasmandayız hemde Lincoln ve Topal yok.Of Skibbe Of.
pardon aygun sen mi oynayacaksn dr de ?
Universal
01.Eylül.2007, 04:46
Olembe'ye bak, Televizyon başında uyurken beni uyandırdı. İki %100 gol kaçırdı. Birini yeni kaleci De Santics, diğerinide defansdan bir oyuncu çıkardı.
RaSenGan
01.Eylül.2007, 04:49
pardon aygun sen mi oynayacaksn dr de ?
Barış bir maçta sağ bek oynamıştı.Bu maçtada oynayabilirdi.Linderoht'tan daha iyi iş yapardı orda.
De Sanctis süpersin :p
IcedEarth
01.Eylül.2007, 04:50
Galatasaray'ın bu gidişi gidiş değil. Acilen yönetimin duruma el koyması lazım.
PesimiSTyLa
01.Eylül.2007, 04:52
barış ın dr oynadığı son macta kusenden 5 yedk. barış oynarsa cok pas hatası yapar. linderoth eldeki en ii adam.
Alicanfmfan
01.Eylül.2007, 04:52
Mehmet Topal'ın son maçlarını izledin mi Aygün.Hiç birşey yapmıyor.Israrla söylüyorum keşke satılsaydı..
REsist JuvE11
01.Eylül.2007, 05:07
bu maç ilk yarı itibariyle hayatımda izlediğim en kötü maçlardan birisi.arda sahada yok,servet eski günlerine dönme sinyalleri veriyor hatalar yaparak,aydın nın tarafına söylecek sözüm bile yok..sağ taraf yol geçen hanı..aydın ne basıyor ne de alan kapatıyor,bütün yük linderoth da..yazık adama..
Alicanfmfan
01.Eylül.2007, 05:15
Servet neden eski günlerine dönme sinyalı verioyor açıklayaylım ;
Skibbe 2 Ağır stoperinin Servet ve Meira yı önde oynatıyor.Ve buda Servet in Fenerbahçe de ki hataları yapmasını saglıyor.Geçen sene nasılsın Galatasaraydayken Gerideydi ve hatasız oynuyordu yada Milli takımda ama atılarn her uzun top tehlike oluyor artık buda mantıksız birşey.Göbekte çift ön libero Ayhan ve linderoth olacaktı.Mehmet topal ı satıkcaktık..
Cengo
01.Eylül.2007, 05:32
Kayseri yapabileceği en önemli hamleyi yaptı, Topuz sağa geçmiş, Escobar girdi.
Universal
01.Eylül.2007, 05:34
Kayserispor defansı çok iyi müdahaler yapıyorlar. İyi bir görünüm verdiler. Bu maçı bir taraf kazanırsa 1-0 gibi bir skor ile kazanır ve gol duran toptan gelir.
Ortamı bozmayın arkadaşlar.. yorumlara devam.
Universal
01.Eylül.2007, 05:44
Baros girecek ama; hiç takımla idamana çıkmayan bir oyuncuyu oyuna almak ne kadar doğrudur tartışılır. Gol atarsa çok iyi transfer yorumu çıkacak. Şimdiden söylemesi...
Alicanfmfan
01.Eylül.2007, 05:48
Gol atmadan dedik saten Müthiş bir transfer diye
RaSenGan
01.Eylül.2007, 05:50
Ve Milan Baros oyunda :) Gol atar hemen :p
Alicanfmfan
01.Eylül.2007, 06:05
2.Haftada tökezledik kötü oldu.İnşAllah düzeliriz.Böyle günleri hatırlamak bile istemiyorum
eXcitinG
01.Eylül.2007, 06:06
De sanctis yerine kaLede bu gün Aykut oLsaydı GaLatasaray maçı kaybetmişti. Skibbe bir doğru hamLe yaptı ama yinede takımın puan kaybetmesine engeL oLamadı.
Universal
01.Eylül.2007, 06:07
Kayserispor defansı ile maçı kazandı. Çok iyi müdahaleler yaptılar. Kritik anda topu kestiler. Maçın hakkı bu skordu ve öyle bitti.
PesimiSTyLa
01.Eylül.2007, 06:07
ligin en zor deplasmanından 1 puan almak kötü değil. Kewell sahanın en iyisiymiş yine.1 puan bence kötü değil. Diğer rakiplerimizin de puan kaybetme ihtimali en yüksek mac... dediğim gibi yenilmedik. 0-2 .
King_91
01.Eylül.2007, 06:16
iki tespitim var :
1.si bu tip maçlarda skibbe çift forvete dönmezse başımız daha çok ağrır.
2.si bazı kaleciler vardır takım batırır , bazı kaleciler vardır maç kurtarır . ;)
Baros nasıldı arkadaşlar? İzleyemedim girdiği kısımları.
Onurap
01.Eylül.2007, 06:24
top ayağına değmedi ki..
ğuan kaybettik ama zor deplasman ne olursa olsun çift forvet oynamamız lazım maçın böyle sıkıştığı anlarda..
King_91
01.Eylül.2007, 06:24
skibbe tarafından tek forvet oynatılarak katledilmeye calışılmasına rağmen çok kötü değildi . ikili mücadeleleri iyiydi . fazla top gelmedi dediğim gibi tek forvet oynadı .
Burak Duran
01.Eylül.2007, 06:26
takim daha tam oturmadi ki normal bir durum. Skibbe vs kimseye suc bulmamak lazim. Kayseri cok sert oynuyor ve teknik oyunculari yildiriyor. Hakem biraz daha pozisyonlara mudahale edip kayserililere kart gosterse takim daha rahat oynardi. kewell ve sanctis superdi servet kendine cok guveniyor ama bu hata yapmasina sebebiyet veriyor
Emurafu
01.Eylül.2007, 06:29
Hocamız hakkında şimdiye dek tek kelime laf söylemedim..Artık buraya kadar;),Bu kadar kötü takım mı yönetilir?,Takıma etkisi olmayan, oyuna adam sokamayan, oyuncuları konstantre edemeyen vasıfsız bir teknik direktör...Son olarak Bu korkaklıkla hiçbiryere varamayız..
Gelelim Ümit Karan'a Bundan sonra biraz zor forma sansı bulur gibime geliyor..Hoca Aydın'a nasıl sabretti merak ediyorum...Yahu lincoln soksana,Aydın'da nedense bir panik vardı..Arda çırpınıyor aydın ise izliyor..Be aydın kaçsana top istesene;)
Sahanın en iyisi Kewell'di..Sanctis ise formayı baan göre kaptı..Kalede çok dikkatli..
Servet gözünü sevim,Topla çok oynama;)..Acil sag bek sart..Linderoth'a yazık
Özümüze Yani 4-4-2'ye dönmemiz lazım....Cevat güler çıkın oynayın dese daha iyii olurdu..Hoca sistem'i degiştirmesi sart:)
PesimiSTyLa
01.Eylül.2007, 06:32
takımın en zayıf halkası skibbe. böyle bi takım kuruyosun emanet ettiğin hoca yanlış. geldiği andan beri ısınmadım hala öyleyim.
RaSenGan
01.Eylül.2007, 06:34
Skibbe her zamanki gibiydi.Tek forvet nereye kadar gidicek acaba ? 4-1-2-1-2 oynamalıyız ve herkes mevkiisinde oynamalı yoksa Skibbe bu sene sonu yolcu.
anilton
01.Eylül.2007, 06:39
Skibbe oyundan memnunmuş...
Universal
01.Eylül.2007, 06:41
Skibbe, hiçbir risk almadı. Maçı başlattığı şekilde bitirdi. Baros'u alarken defansdan veya ortasahadan çıkaracaksın Ümit'in yanına koyacaksın. Oturduğu yerden izledi ve memnun kaldı.
King_91
01.Eylül.2007, 06:46
kayseri hiç pozisyon yakalayamıyorken bile çift forvete dönemiyorsan - ki hiç birşey yapmayan aydın var çıkabilecek - ne zaman döneceksin anlamadım . ümit ne yapabilir 5-6 defansın arasında ? zaten kayseri 7-8 kişi defans yaptı . tek forvet oynadın geçen maçlarda çünkü nonda vardı ama her maçta her oyuncuyla olmaz tek forvet .skibbenin bunu gormesi lazımdı
RaSenGan
01.Eylül.2007, 06:50
Skibbe oyundan memnunmuş...
Ne zaman memnun değil ki ? 5 yesek yine memnun olur.
Alicanfmfan
01.Eylül.2007, 06:52
Arda ya yapılan penaltı verilmemiş hakemlere bak yahu
Emurafu
01.Eylül.2007, 06:56
İTALYA MİLLİ TAKIMI KADROSUNDA BİR GALATASARAYLI!..
Galatasaray'ın yeni transferi kaleci Morgan De Santcis, İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi tarafından Gürcistan ve Kıbrıs Rum Kesimi maçları aday kadrosuna çağırıldı
Milli takımada cagrılmış..
PesimiSTyLa
01.Eylül.2007, 07:07
Sanctis'in kurtarışı Tafo'nun UEFA finalinde henry'nin kafa sutunun ayak versiyonuymuş. Çok kritik bi toptu. Arda, Kewell iyilerdendi. Linderoth dr de yine sırıtmadı. İlk yarıda Ks etkiliymiş; 2. devre biz kısmen daha iyiydik. Baros oyuna alınırken Ümit i cıkarmak hataydı; çünkü o dakikalarda etkiliydik, ks kalesine yükleniyorduk, Aydın ı çıkarmalıydı 2 fc ye dönmeliydi.Bunu tercih etmedi. Zorlu bir deplasmandı. Beraberlik muhtemel sonuctu ve 0 bitti...
eXcitinG
01.Eylül.2007, 07:09
Morgan ın çıkardığı top her babayiğitin harcı bir kurtarış değiL. Doğru.
PesimiSTyLa
01.Eylül.2007, 07:13
Morgan ın çıkardığı top her babayiğitin harcı bir kurtarış değiL. Doğru.
ve bu adamı ilkkez oynatıyor :icon_neutral:
GeNç KaRTaL
01.Eylül.2007, 07:24
Maçın en net pozisyonunda Kaleci De Sanctis ve M.Topal golü engellediler.Bundan başka öyle ahım şahım bir pozisyon yoktu.Belki o gol olsa çok değişik sonuçlar çıkabilirdi bu maçta.Galatasaray maçı çevirebilir yada Kayseri galibiyeti ile bitebilirdi.Tolunay hoca kupa maçından ders alarak mı böyle bir dizilişle çıktı bilemem ama bu sefer ortasahayı kalabalık tutarak Galatasaray'ı etkisiz hale getirdi.Bugün Arda ve Aydın'ın kötü oynamalarıda etkiledi Galatasaray'ı.Özellikle Arda'nın performansı önemli Galatasaray için.Kewell iyi gözüktü.Şimdiye kadarki oyunuyla bu sene Galatasaray'a çok faydalı olacağını gösterdi.Yeni transfer Baros'unda yapabileceği çok fazla bir şey yoktu aslında.Kayseri son zamanlarda ilk defa Galatasaray'dan puan aldı bu arada.Galatasaray içinse henüz hazır değilken Kayseri gibi bir deplasmandan 1 puan almış olmak çokta kötü sonuç sayılmaz..
nekop
01.Eylül.2007, 12:14
Arda ya yapılan penaltı verilmemiş hakemlere bak yahu
Bence penaltı verilcek bir pozisyon degildi.Aydın'dı galiba omzunu koydu direk topu çekti aldı.
Ayrıca maç sonunda Skibbe fırsatları değerlendiremedik dedi acaba biz mi farklı maçlar izledik onunla Galatasaray'ın 2 pozisyonu yok maçta hangi fırsatlardan bahsediyor.
Alicanfmfan
01.Eylül.2007, 13:21
Bence penaltı verilcek bir pozisyon degildi.Aydın'dı galiba omzunu koydu direk topu çekti aldı.
Ayrıca maç sonunda Skibbe fırsatları değerlendiremedik dedi acaba biz mi farklı maçlar izledik onunla Galatasaray'ın 2 pozisyonu yok maçta hangi fırsatlardan bahsediyor.
Topla alakası yok rakibe bakıyor ve pozisyonu bozmak için kontrolsüz bir omuz vuruyor.Penaltı bence.
Ayrıca Skibbe ye hayranım :D
Varonil
01.Eylül.2007, 15:17
Maçın berabere biteceğini tahmin ediyordum,ama iki takımdan da gol bekliyordum.İki takım da beraberliğe oynuyor gibiydi sanki.Kayserispor çok sağlam oynadı,Aghahowa'yı çok beğendim Kayseri'de,Galatasaray defansını çok yıprattı ama kalede bir isim vardı ki Galatasaray'a dün maçı kurtardı belkide.
Skibbe'den maçı kazanmak adına hamleler yapmasını beklerdim ama hiçbirşey yapmadı nerdeyse,beraberliğe razı gibiydı.
DisCo
01.Eylül.2007, 15:34
Maç başladı ve başladığı gibi bitti.
Sağ kanadı tamamen felç bir Galatasaray izledik. Savunma tam oturaklı değildi. Oyuncular pas bile veremez durumdaydı. 2. yarı Kewell çok istekliydi. Servet'in 2 kafa vuruşu hariç doğru düzgün pozisyonumuz yoktu. Kalecimizide çok beğendim. Tek kurtarışa göre konuşmuyorum ama hareketleri vs. bana aşırı güven verdi.
deniz.91
01.Eylül.2007, 17:09
Sıkıcı bir maçtı ve hakkıda haliyle beraberlikti.GSden daha net poziyyonlar yakaladığımızı düşünüyorum.Takım iyiye gidiyor ama şu sakatlıklar çok canımı sıkıyor as takımdan 6 oyuncu sakat ve cezaları nedeniyle yoktu bugün sahada.Dün Gsden özellikle De Santicsi çok beğendim.Olembenin o şunutu çok iyi kurtardı.Bizden ise Aghahowa takımın en iyisiydi ileride çok çabaladı ama meira servet gibi adamların arasında etkisizi gördünü.Tolunay Hoca Purovici son 20 dakika oyuna alsaydı maç daha farklı bitebilirdi kanımca.Gsden 1 puan almamıza rağmen takım iyi bir görüntü çizdi şu sakatların düzelmesiyle daha iyi olacak 2 maçta 2 puan aldık ama birisi sivas deplasmanında diğeri gs maçında ki iki maçtada daha net poziyonu olan bizdik.
Revolution
01.Eylül.2007, 19:28
Galatasaray böyle oynarsa maç berabere bitecektir.
Berabere olacağını düşünmüştüm ve öyle de oldu..Maçın geneli sıkıcıydı..Birkaç pozisyon oldu vasat bir maçtı.
erdemzorer10
01.Eylül.2007, 20:33
2 korkak teknik direktör ve katledilen bir maç..
maçtan akılda kalan tek şey ise DeSanctis in güven verici hamleleriydi..
şunu da eklemek isterim ki : Tolunay hoca PSG yi eleyecek bir kadroya sahipken dünkü kafayla çıkarsa maça PSG Kayseriyi gözü kapalı eler..
deniz.91
01.Eylül.2007, 22:34
2 korkak teknik direktör ve katledilen bir maç..
maçtan akılda kalan tek şey ise DeSanctis in güven verici hamleleriydi..
şunu da eklemek isterim ki : Tolunay hoca PSG yi eleyecek bir kadroya sahipken dünkü kafayla çıkarsa maça PSG Kayseriyi gözü kapalı eler..
Tolunay Hocanın elinde istediği kadromu vardıda takımı atak çıkarsın 7 as oyuncu yoktu takımda mecburen böyle bir tatikle çıktı
Trabzonspor
01.Eylül.2007, 23:57
tolunay kafkas şni bilir rakp küçük b rakp değil adam hucum oynatsın.
erdemzorer10
02.Eylül.2007, 00:22
Tolunay Hocanın elinde istediği kadromu vardıda takımı atak çıkarsın 7 as oyuncu yoktu takımda mecburen böyle bir tatikle çıktı
o zaman çıkıp da maçtan sonra istediğimizi alamadık demeyecek ;)
sanki sahada futbol oynandı da istenilen alınamadı ! ( 2 takım için de konuşuyorum hemen savunma moduna geçme )
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tolunay kafkas şni bilir rakp küçük b rakp değil adam hucum oynatsın.
rakip kim olursa olsun hücum yapmadan maç kazanılmaz
örnek : Arsenal ile oynadığımız Uefa kupası finalinde Hagi nin kırmızı kartından
sonra Fatih Hoca nın sürekli eliyle ileri ileri diye direktif vermesi..en iyi
savunma hücumdur her zaman..rakip kim olursa olsun
El Comandante
02.Eylül.2007, 00:40
ileride cogalamadik,beklenen ataklari gerceklestiremedik.Lincoln olmadan iyi organizasyonlar gerceklestiremiyoruz.Ayrica Ümit Karanin oynamasi hataydi,yerine Nonda ile baslanmaliydi,ama oyundan cikmasi da hataydi.Hatayi hatayla kapatti Skibbe.Ileride cogalamazken takimi bilmeyen,daha bu hafta gelen bir adami gol aradigin zamanda ileride yanliz birakman mantikli bir hareket degil.Skibbeye güveniyorum,ama artik pasif görüntüsünü üstünden atmali ve biraz daha aktif olmali.Teknik direktörlük kolay istir yoksa herkes yapar.Cevat hoca da 6da 6 yapti gecen sene.Skibbe artik göstermeli kendisini,yapboz oynamayi birakmali.
erdemzorer10
02.Eylül.2007, 00:44
Skibbe ile ilgili bir abimizin yazısı :
geldiğinde kaos içindeki bayer leverkusen'i tekrar takım yapmış teknik adam.
leverkusen ile iki sene üst üste uefa'da çeyrek final oynadı. son sene şampiyon zenit'e elendi.
bundesliga'da son sezonda bayern munich, werder bremen, schalke arkasında son haftaya 4. sırada girdi. son hafta gelen mağlubiyetle uefa'yı kaçırdı.
hepsinden önemlisi yaşları 20-22 arasında değişen rene adler, arturo vidal, tranquillo barnetta, gonzalo castro, karim haggui gibi isimleri takıma başarıyla dahil etti.
taraftar arkasında durduğu ve sabırlı olduğu sürece çok şeyi başaracak adamdır skibbe. bir çok gence şans verip yıldız yaratacak, hücum futbolunu seven bir ekip kuracak, iyi iletişim becerisi ile yıldızlardan maksimum faydayı alacaktır. yeterki ben galatasaraylıyım diyenler sabırlı olsun. sadece güven ve sabır.
çok doğru konuşmuş bence de..
eğer başarı istiyorsak Skibbe de ısrar etmeliyiz arkadaşlar..sabır ve istikrar !
El Comandante
02.Eylül.2007, 00:54
Zaten ligin ilk haftasindan Skibbeyi yollayayin diyen olmadi ki,ben de dedim Skibbeye güveniyorum diye ama pasif bir görüntü icerisinde kendisi.Takimi gecen sezonun 2.yarisindan beri takip ediyorum diyor ama hala yapboz gibi takimla oynamaya devam ediyor.Takim cok kaliteli,eger Skibbe dogru isler yaparsa basari gelecektir muhakkak.
erdemzorer10
02.Eylül.2007, 00:55
Sana yolla dedin diyen olmadı zaten arkadaşım..;)
rene adler, arturo vidal, tranquillo barnetta, gonzalo castro, karim haggui çok önemli oyuncular ..yönetim yeterli desteği verir ve Skibbe nin üstündeki medya yükünü azaltırsa bizde de Leverkusendeki gibi önemli devrimler önemli atılımlar yapacaktır
Emurafu
02.Eylül.2007, 03:58
Ümit Karanin oynamasi hataydi,yerine Nonda ile baslanmaliydi,ama oyundan cikmasi da hataydi..
Baran nonda sakattı;)..Karan'ı oynatması dogru ama Bir forvet cıkarıp bir forvet neden sokuyor..Yanlız karan'da çok kötü idi deli etti beni:)..Bende skibbe'ye güveniyorum ama biraz aktif olması lazım.Maçı izlemesin.Oyunu iyi okuması lazım..Bayada iyi kadromuz var ilkonbir kurmada kesinlikle zorlanacaktır..İnsallah şu milli arası takım yarar:)
Alın size Ortasaha;=)
-----Linderoth---Topal----
Hasan-----------------Arda
-------------Kewell----------
---------Baros--------------
Özellikle Zorlu maçlarda...Bu ortasaha çok iş yapar..Kewell ve Baros daha önce bu sistemde aynen böyle oynamışlardı..Hasan çok iyi basladı sezona hem istekli..
erdemzorer10
02.Eylül.2007, 05:23
çift forvete dönerse ligdeki maçları çok daha rahat kazanırız..haa illa tek oynaycgm diyorsa da forveti çok iyi desteklemesi lazım bu yüzden de sistemin oturması için zaman lazım..
bence
________________Sanctis_______________
Serkan______Meira______Servet__________Balta
_________Linderoth____Topal(Ayhan)_____
__Arda________________________Kewell____
___________Baros_____Ümit______
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu kadroyla ligi güle oynaya kazanırız..
Revolution
02.Eylül.2007, 05:46
Aydın dün bence iyiydi..1-2 maç daha oynatılırsa çok iyi olur.