PDA

View Full Version : Beşiktaş - Konyaspor [ TSL 2. Hafta ]

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2007, 23:21
http://fullspor.com/haberimaj/besiktas_logo.jpghttp://www.futbolguncel.com/images/stories/konyaspor_logo.jpg

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2007, 23:24
Beşiktaş Uefa Kupası maçını oynadıktan sonra konu açılacaktır.

GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2007, 23:56
Maç ile ilgili yorumlarınızı yapabilirsiniz.

sakary Ali
30.Ağustos.2007, 00:48
Beşiktaş için rahat bir karşılaşma olur

BlackEagle19o3
30.Ağustos.2007, 01:07
Seyircimiz önünde bu maçı rahat alırız...

garydelgadov
30.Ağustos.2007, 01:23
Savunma iLk 15-20 dakika içinde aksamazsa iLk yarı 3-0 biter.İkinci yarıyı kestirmek güç değiL:cool:

anilton
30.Ağustos.2007, 01:29
Konyaspor'un iyi bir kadrosunun olduğunu ve bu sene üst sıraları zorlayacaklarını düşünüyorum...

Uefa'da farklı galip gelip tur atlamanın ve kendi seyircimizin önünde oynayacak olmamızın verdiği moralle maçı zorlansak bile alırız...

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2007, 02:02
Uefa'da farklı galip gelip tur atlamanın ve kendi seyircimizin önünde oynayacak olmamızın verdiği moralle maçı zorlansak bile alırız...

Anıl konuya girmeden önceki kafamdaki yorumun aynısını yapmış.Bende böyle düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ağustos.2007, 02:21
ben Şiroki maçının 2. yarısında oyun şablonumuzu gerçek anlamda sahaya yansıttığımızı düşünüyorum... Eğer Konya maçında da istediğimiz gibi oynayabilirsek maçı rahat alacağımızı düşünüyorum... (Tabi Taraftar faktörünü de unutmamak lazım)...

JunkChorn
30.Ağustos.2007, 02:36
Konyaspor'un iyi bir kadrosunun olduğunu ve bu sene üst sıraları zorlayacaklarını düşünüyorum...

Süpriz bende beklemiyorum ama aynı şekilde biraz konsantrosyon eksikliği olabilir.

Universal
30.Ağustos.2007, 03:25
Konyaspor'um kazanacağını düşünüyorum. Bilindiği gibi üç büyükler her yıl evinde bir veya iki anadolu takımına yeniliyor. Beşiktaş içinde bu maç Konyaspor maçı olacaktır. Konyaspor iyi bir kadro kurdu bu yıl ligi ilk beş içinde bitirmeyi planlıyoruz. Seneyede ilk üç. Umarım bu gerçekleşecektir. Bunun gerçekleşmesi içni büyükleri yenmemiz gerekiyor.

garydelgadov
30.Ağustos.2007, 03:44
Konyaspor'um kazanacağını düşünüyorum. Bilindiği gibi üç büyükler her yıl evinde bir veya iki anadolu takımına yeniliyor. Beşiktaş içinde bu maç Konyaspor maçı olacaktır. Konyaspor iyi bir kadro kurdu bu yıl ligi ilk beş içinde bitirmeyi planlıyoruz. Seneyede ilk üç. Umarım bu gerçekleşecektir. Bunun gerçekleşmesi içni büyükleri yenmemiz gerekiyor.

Süper AntaLya gaLibiyeti,Uefada turLama ve eLeyeceğimiz bir takımLa eşLeşmemiz.Bu kadar havaya girmişken evimizde kadrosunu yeniLeyen tecrübesiz Konya karşısında kayıp vermeyiz.;;)

deniz.91
30.Ağustos.2007, 05:47
BJK bu maçta biraz zorlanır ama almasınıda bilir

Aykan19o3
30.Ağustos.2007, 05:56
Belki zorlanırız ancak kazanırız.

Universal
30.Ağustos.2007, 06:06
Süper AntaLya gaLibiyeti,Uefada turLama ve eLeyeceğimiz bir takımLa eşLeşmemiz.Bu kadar havaya girmişken evimizde kadrosunu yeniLeyen tecrübesiz Konya karşısında kayıp vermeyiz.;;)

Konya, ailemin memleketi ne kadarda kazanmazı zor olsada Konya'nın kazanmasını istiyorum.

Raten
30.Ağustos.2007, 07:24
Beşiktaş kendi seyircisinin önünde ön elemenin verdiği moralle Konyaspor karşısında 1-0 veya 2-0 galip gelecektir.

gencerker
30.Ağustos.2007, 08:12
Beşitaş'ta müthiş bir takım ruhu var ve bu sezon bunu maçlara çok güzel yansıtıyor Rahat bir galibiyet olacağını düşünüyorum

eXcitinG
30.Ağustos.2007, 16:55
Arkamızda bu muhteşem taraftar oLdukça, atak oyunumuzu devam ettirdiğimiz sürece kaybetmeyiz diye düşünüyorum. Bu maçı da aLıp, Trabzon depLasmanına rahat gitmek istiyoruz.

Ilhan
30.Ağustos.2007, 17:03
Rüyamda Holosko dehşet bir oyun sergiliyordu. Bu maça damga vurmasını bekliyorum. Atak bir formasyonla çıktığımız takdirde maçı alırız.

Fernando Gago
30.Ağustos.2007, 17:20
Beşiktaş rahar bir galibiyet alır

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2007, 20:15
Rüyamda Holosko dehşet bir oyun sergiliyordu. Bu maça damga vurmasını bekliyorum. Atak bir formasyonla çıktığımız takdirde maçı alırız.

İnşallah dediğin gibi olur İlhan abi.Şöyle silkelenip kendine gelmesi için buna ihtiyacı var.:)

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2007, 04:07
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Süper Lig'in 2008-2009 sezonunda oynadığı ilk üç resmi maçtan galibiyetle ayrılan Beşiktaş, tam kadro olarak Pazartesi günü İnönü Stadı'nda oynanacak olan Konyaspor maçına hazırlanıyor. Sakatlıkları tamamen düzelen Mert Nobre ve Tuna Üzümcü'nün de takıma katılmasıyla birlikte günü tek antrenmanla geçiren Siyah-Beyazlı ekip, yarın yapacağı son çalışmayla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

Süper Lig'in ikinci haftası öncesi kendi seyircisi önünde tek hedefi üç puan kazanmak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam tüm oyuncularının hazır durumda olmasından dolayı ilk 11 oluşturmakta sıkıntıya yaşıyor. Genç teknik adamın son oynanan Siroki Brijeg maçında ilk 11'de görev verdiği yedi yabancı oyuncudan hangisini yedek kulübesinde oturtacağının belirsizliği ise sürüyor. Siyah Beyazlıların 4-0 kazandığı UEFA Kupası maçında ilk 11'de mücadeleye başlayan Sivok, Zapotocny, Tello, Cisse, Delgado, Holosko ve Bobo'dan biri kesin olarak Pazartesi akşamı takımdaki yerini alamayacak. Bu isimlerden Sivok, Zapotocny veya Bobo 6 + 2 kuralı sebebiyle yerini bir Türk oyuncuya bırakacak. Bu üç isminde kadroda yerli alternatiflerinin olması ilk 11'de başlayamayacak isimler arasında ilk sıralarda olmalarına neden oldu. Sağlam, Konyaspor karşısına ya defans hattında Sivok veya Zapotocny'nin yerine Gökhan Zan'a görev verecek ya da defans kurgusunu bozmayıp forvette Bobo'nun yerine Nobre'yi ilk 11'de sahaya sürerek 6 + 2 kuralının gerekliliğini yerine getirecek.

Pazartesi akşamı İnönü Stadı'nda oynanacak olan Konyaspor maçı öncesi ise kesin olan tek şey sistemin yine 4-2-3-1 olacağı. Genç teknik adam Süper Lig'in ikinci maçı olan Konyaspor mücadelesine yine 2 ön libero ve tek forvet ile çıkacak.

Ertuğrul Sağlam'ın Konyaspor karşısına şu ilk 11'le çıkması bekleniyor:

Rüştü, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Zapotocny, Tello, Uğur İnceman, Cisse, Holosko, Delgado, Serdar Özkan, Bobo

Kaynak : DHA

DeNiZ_1903
31.Ağustos.2007, 04:09

Holosko'nun gol veya gollere çok ihtiyacı var bu maçta inşallah rüyan çıkar abi :) Maça gelecek olursak 2-1 veya 3-1 alırız diyorum o kadar rahat bir maç olmasını da beklemiyorum ama skor tahminim bu :)Ayrıca Gökhan Zan Antalya maçında çok hata yaptı ilk yarıda umarı m düzgün bir oyun sergiler keşke Sivok oynayabilseydi :)

anilton
31.Ağustos.2007, 04:15
Sivok'u kesmek ve Zapotocny ile olan uyumunu bozmak doğru olmaz bence.Cisse'yi kesip S.Kurtuluş'u Uğur'un yanına,sağ bekede Toraman'ı kaydırmak en mantıklısı...

DeNiZ_1903
31.Ağustos.2007, 04:17
Sivok'u kesmek ve Zapotocny ile olan uyumunu bozmak doğru olmaz bence.Cisse'yi kesip S.Kurtuluş'u Uğur'un yanına,sağ bekede Toraman'ı kaydırmak en mantıklısı...

Ben de böyle düşünüyorum Anıl abi ama Cisse Siroki maçında çok savaşcı bir görüntü çizdi zor bir tercih , umarım Sivok'u gelecek maçlarda görebiliriz..

BlackEagle19o3
31.Ağustos.2007, 06:17

Aynen öyle, Gökhan Zan oynamamalı, Ertuğrul Hoca gör artık...

garydelgadov
31.Ağustos.2007, 06:20
TeLLo yedek kaLmaLı,onun yaptığını yapabiLecek oyuncuLarımız var zaten.

sakary Ali
31.Ağustos.2007, 06:25
Evet ya kesin Zan oynamaması lazım Sivok-Zapo ikilisi oynasın sağ beke Ali Tandoğan oynasın Uğur-Serdar ikilisi olsun ortada

Bu arada Nobre oynayamıyacak dimi?Nobre oynarsa Nobre-Bobo-Holosko-Delgado-Serdar Özkan hepsi oynasın diyorum ben söyle farklı bir galibiyet alalımda

BlackEagle19o3
31.Ağustos.2007, 07:15
TeLLo yedek kaLmaLı,onun yaptığını yapabiLecek oyuncuLarımız var zaten.

Hocam ne yaptın sen ya Tello gibi sol kanat oyuncusu mu var Allah aşkına:o

Addolorato
31.Ağustos.2007, 07:19

Rüyaların tersi çıkar ;;) Bence bjk bu maçı çok rahat kazanır ama

LaigLeNoiR
31.Ağustos.2007, 07:32
Rüştü
Serdar-Sivok-Zapo-Üzülmez
Uğur-Cisse
Serdar--Delgado--Tello
Bobo

Bu şekilde çıkacağız bence maça.

BlackEagle19o3
31.Ağustos.2007, 07:40
Bence de
GK-Rüştü
Dr-Toraman
Dc-Sivok
Dc-Zapo
Dl-Tello
Dm-Serdar K.
Dm-Uğur
Amr-Holosko
Aml-Serdar Ö.
Amc-Delgado
St-Bobo

Eğer Ertuğrul Hoca aklına eser de Çift forvet oynarsa ,
Serdar Kurtuluş'u sağ beke çeker, Uğur tek ön libero,Holosko-Bobo ileri ikili olur, Serdar Özkan sağ açık olur, Aydın(Ekrem) da sol açık.

garydelgadov
31.Ağustos.2007, 08:07
Rüştü
Toraman-Sivok-Zapo-Üzülmez
Uğur-Cisse
HoLosko--Delgado--Serdar
Bobo

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2007, 08:24
Bence böyle olmalı:

Rüştü
Toraman-Sivok-Zapo-Tello
Uğur-Serdar K.
HoLosko--Delgado--Serdar
Bobo

Onurap
31.Ağustos.2007, 18:08
Beşiktaşın kazanacaığını düşünüyorum inönüde..2-0 olabilir..

anilton
31.Ağustos.2007, 18:09
Zapotocny Sivok uyumunu bozmamalıyız.G.Zan'ın Antalya maçında yaptığı hatalarda ortada.Cisse kesilmeli ve S.Kurtuluş Uğur'un yanına gelmeli...

http://www.this11.com/boards/1220169177574033.jpg

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ağustos.2007, 19:13
Zapotocny Sivok uyumunu bozmamalıyız.G.Zan'ın Antalya maçında yaptığı hatalarda ortada.Cisse kesilmeli ve S.Kurtuluş Uğur'un yanına gelmeli...

http://www.this11.com/boards/1220169177574033.jpg
bu kadroya katılıyorum,iyi olur...:)

erdemzorer10
31.Ağustos.2007, 20:00
Ertuğrul hoca çift ön liberodan vazgeçti diye duyumlar aldım şayet öyleyse Beşiktaş geçen sene yaşadığı savunma sorunlarını yaşayabilir..Konyaspor maçını çok zorlanmadan kazanacaktır

sakary Ali
31.Ağustos.2007, 21:41
Anıl abinin dediği taktikle çıkacağız büyük ihtimal erken gol atıp taraftarımıza rahat bir karşılaşma izletmeliyiz

eXcitinG
31.Ağustos.2007, 23:47
Maç saat kaçta ?

anilton
31.Ağustos.2007, 23:54
21:00'da...

eXcitinG
31.Ağustos.2007, 23:55
SağoL AnıL.

sakary Ali
01.Eylül.2007, 13:56
Fotomaça Göre Muhtemel 11ler
Beşiktaş
Rüştü S. Kurtuluş Zapotocny Sivok İ.Üzülmez Cisse Uğur Holosko Delgado Serdar Özkan Bobo

Konyaspor
Jefferson Mehmet Mihajlov İsmail Da Silva Cihan Zafer Fahri Celalettin Erdal Veysel
Fanatiğe Göre
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Serdar Kurtuluş
Sivok
Gökhan Zan
Tello
Uğur
Cisse
Holosko
Delgado
Serdar Özkan
Bobo
KONYASPOR
Jefferson
İsmail Güldüren
Milos
Cihan
Da Silva
Zafer
Fahri Tatan
Mustafa Er
Celalettin
Veysel
Erdal

LigTvye Göre
Bu arada, siyah-beyazlı takımın Konyaspor karşısına Rüştü, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Sivok (Zapotocny), Tello, Holosko, Uğur İnceman, Cisse, Serdar Özkan, Delgado ve Bobo muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

GeNç KaRTaL
01.Eylül.2007, 19:22
Bu akşam 2 farklı kazandığımız takdirde lideriz.:)

nekop
01.Eylül.2007, 21:09
Konya yeni bir kadro kurdu ve kadrolarında iyi oyuncular var bence Beşikta 1-0 öne geçer Konya 1-1 yapar Beşiktaş 2-1 maçı alır.Holosko gol atmalı fantezi futboldaki tek umudum o :D

Valla son haftadan önce gerçek sahibine teslim ederseniz sorun degil istediğiniz kadar kalabilirsiniz. :D

Bugra19o3
01.Eylül.2007, 21:30
Akşam İnönüde Taraftar Show olacağı kesin...Buna birde Futbol şovumuz eklenirse Galibiyet neden olmasın ? :)

BlackEagle19o3
01.Eylül.2007, 22:34
Sanırım taraftarın çoğunlukla istediği kadroyu sürmeyecek Ertuğrul hoca.(sağ bek Toraman, ön libero Serdar K., Cisse kulübeye)

Aksine taraftarın istemediği İ.Üzülmez veya Gökhan Zan ikilisinden biri ilk 11 olacak gibi gözüküyor.Bu da şu demek Sivok,Zapo,Tello bu 3 oyuncudan biri yedek kalacak.Ertuğrul Hoca yanlış yapıyor bence.Umarım maç saatine kadar doğruyu bulur...

Revolution
01.Eylül.2007, 22:52
Beşiktaş rahat bir galibiyet alır.

garydelgadov
01.Eylül.2007, 22:56
LiderLiği bu kadar erken aLmayaLım yahu diğer takımLarda tatsın bu duyguyu.:p
İyi bir gaLibiyet bekLiyorum açıkçası.:)

Sir FRD
02.Eylül.2007, 03:23
eğer lider olursak bırakmayız Bjk'nin geleneğidir liderliği aldığı zaman en az 2 sezon bırakmıyor:D

geçen sene böyle olmadı böyle olmasını bekliyordum ama

BlackEagle19o3
02.Eylül.2007, 03:27
İlk 11'ler belli oldu;

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Serdar Kurtuluş
İbrahim T.
Zapatocohny
Tello
Holosko
Uğur İnceman
Cisse
Serdar Özkan
Delgado
Bobo

KONYASPOR
Jefferson
Mehmet Çoğum
İsmail
Mihajlov
Da Silva
Cihan
Zafer
Fahri
Celalettin
Erdal
Veysel

Sivok'un yedek kalması üzücü ama, Ali ve Gökhan'ın olmaması sevindirici:DFena kadro değil...

GeNç KaRTaL
02.Eylül.2007, 03:39
Sivok'un yedek kalması üzücü ama, Ali ve Gökhan'ın olmaması sevindirici.Fena kadro değil...

Aynı fikirdeyim.Yalnız şu tandem 2 lisinde bir istikrar yakalamamız lazım.Böyle her maç adam değiştirerek geçen seneki sıkıntıları aşamayız..

Onurap
02.Eylül.2007, 04:21
serdar kendini yere attı resmen bide penaltı bekliyor :zuhaha

erdemzorer10
02.Eylül.2007, 05:08
Beşiktaş Fahriyi neden yollamış anlamadım..Uğur İncemandan fazlası var eksiği yok

PesimiSTyLa
02.Eylül.2007, 05:16
Holosko yine cok etkisizmiş. amr yerine fc de cok daha iyi işler yapar...

Emurafu
02.Eylül.2007, 05:19
Boboyu oynatmak için Amr'de oynatıyor sanırım..

Onurap
02.Eylül.2007, 05:29
orta gol oldu :zuhaha

Knightmare
02.Eylül.2007, 05:45
Delgaadooooo!!!! :D

KaF KeF
02.Eylül.2007, 05:48
Delgado Penaltı Kaçırdı!

Ziya38
02.Eylül.2007, 05:49
Gol oldu Holosko

KaF KeF
02.Eylül.2007, 05:49
Top Döndü,Holosko Attı ...
2-0

Universal
02.Eylül.2007, 05:50
Beş dakikadır izliyorum. Beşiktaş dağıttı bizi. :) Maçtan önce kazanırız diyorum bir umutla... :) Bakalım ne olacak... Cihan kırmızıda gördü tam oldu... :(

Knightmare
02.Eylül.2007, 05:50
Holoşkoooo!!!!!!! KArtal goool gool gool :D

Ziya38
02.Eylül.2007, 05:55
Kartlar havada uçuşuyor...

Universal
02.Eylül.2007, 05:58
Beşiktaş taraftarı süper.

UEFA'da final oynayacağız, Kadıköy'ü Siyah Beyaz Boyayacağız...

Addolorato
02.Eylül.2007, 06:11
Hakemi Hiç Beyenmedim Delgado'nun kaçırdığı penaltı kesinlikle penaltının p'si bile değildi.Cihan'ın atıldığı pozisyonda insiyatif gösterebilirdi ama direk sarı kart göstererek attı. Zapotocny'nin konyasporlu futbolcuyu adeta biçmesini ise zapo özür diledi diye es geçti. Sonra Beşiktaşlı Futbolcunun kestiği ortada top hiç kimseye deymeden auta gitti fakat hakem korner verdi.. OnunDışında Holoskonun bilek dönmüş ağlayarak oyundan çıktı ..Fena oynamıyor beşiktaş bu sene şampiyonluğu zorlayacaklar gibi özellikle delgado muhteşem paslar atıyor.

sakary Ali
02.Eylül.2007, 06:17
İnönüde 3 puanı aldık.Konyasporu 2-0 yendik ve liderliğe yükseldik.İlk yarıda oyun ortada gibiydi son 10 dakika Konya biraz daha üstündü 2.yarı ile rakip kaleye gitmeye başladık ve golüde hemen bulduk Daha sonra pozisyonlar bulmaya devam ettik Bobo'nun penaltısı penaltı ile alakası yoktu ama sarı kartkların 2.si kesin sarı karttı bence.

Taraftarımız mükemmeldi yine.Kadıköyü siyah beyaza boyacağız çok süperdi.Dk 85'te Gündoğdu söylendi yine maç bttiğinde taraftarların oyunculara "Lider" olarak seslenmeside güzeldi

3 puanı aldık liderliğe yükseldik umarım liderlikten düşmeyiz ama futbolu biraz daha geliştirmemiz gerekiyor.

Ilhan
02.Eylül.2007, 06:20
Holosko kötü oynuyorsa böyle devam etsin. Her hafta ya golü ya da asisti var. Bizim medyamız iyi futbolu iyi çalım atmak olarak görüyor sanırım.

BlackEagle19o3
02.Eylül.2007, 06:25
Hakemi Hiç Beyenmedim Delgado'nun kaçırdığı penaltı kesinlikle penaltının p'si bile değildi.Cihan'ın atıldığı pozisyonda insiyatif gösterebilirdi ama direk sarı kart göstererek attı. Zapotocny'nin konyasporlu futbolcuyu adeta biçmesini ise zapo özür diledi diye es geçti. Sonra Beşiktaşlı Futbolcunun kestiği ortada top hiç kimseye deymeden auta gitti fakat hakem korner verdi.. OnunDışında Holoskonun bilek dönmüş ağlayarak oyundan çıktı ..Fena oynamıyor beşiktaş bu sene şampiyonluğu zorlayacaklar gibi özellikle delgado muhteşem paslar atıyor.

Delgado'nun kaçırdğı penaltı tartışılır;bariz bir şekilde çekerek yere indiriyor Bobo'yu ama ben de böyle her pozisyonda penaltı verilmesi taraftarı değilim.Cihan'ın pozisyonunda ne insiyatifinden bahsediyorsun:icon_biggrin:10 sn falan Cisse'nin bileğini ezdi, büzdü:s Zapo'nun pozisyonunda kartlık bişey yoktu.Korner pozisyonunda haklısın, o top auta çıkmıştı.Ama genel olarak iyi maç yönetti bence Selçuk Dereli...

I3esiktas
02.Eylül.2007, 06:27
Ertuğrul Sağlam Serdarı Ön Liberoya cekip Toramanı Defansın sagına cekip Sivokuda Zapo ile yan yana koyarsa besiktas daha iyi olur. Cisse cok yavaş kalıo haftaya oynıyacagımız Trabzonspor maçında büyük zaaflar verebilir.

garydelgadov
02.Eylül.2007, 06:39
Maça istekLi başLadık.Ancak orta aLan ve iLeri uç arasındaki boşLukLar yüzünden etkiLi oLamadık.Maçın yıLdızı kesinLikLe "Zapo" idi.Hatasız oynadı.Süper pasLar attı.Maçın en güzeL hareketi ise DeLgadonun Serdara attığı muhteşem uzun pastı.KoLLektif ve göze hoş geLen futboL oynuyoruz.Bu çizgimizi bozmazsak süper bir sezon geçiririz.Hakem inanıLmaz atakLarımızı kesti.Fahrinin bariz eLLe aLdığı pozisyonu es geçerek oyundan atmadı.Trabzonu da bu anLayışLa yenersek tadımızdan yenmez.:)

GodfatheR
02.Eylül.2007, 06:45
Penaltıda Bobo kendini müthiş atıyor.Pozisyonun penaltı ile uzaktan yakından alakası yok.

eXcitinG
02.Eylül.2007, 06:57
ÖnceLikLe istediğimiz zaman oyunu hızLandırıp, yavaşLatabiLiyor oLmamız gerçekten büyük bir başarı. Müthiş bir formumuz var ve her hafta üstüne koyarak oynamaya devam ediyoruz. ÖzeLLikLe DeLgado o yıLLardır bekLediğimiz oyununu bu sezon gösteriyor, gösterirkende devamLıLık sağLıyor ve bu da bizi sevindiren ve oyun içerisinde sürekLi oLmamızı sağLayan bir husus. Zapo gerçekten yıLLar sonra savunmada aradığımız bir isim. Harika zamanLaması ve müdahaLeLeri var. Serdar Özkan da kendisine Arda yı örken aLıyor sanırım ki ve iyi de yapıyor. SoL taraftan içe katederek oynaması bizim hücum gücümüzü arttırıyor. Sadece biraz benciLLiğini yenip, takım oyununu düşünse takım için çok faydaLı oLacaktır. HoLosko için söyLeyecek tek cümLe var ''ÖLüsü yeter'' adam gerçekten az oynuyor ama tam oynuyor. Gerçekten çok kaLiteLi bir oyuncu. Onu uzun yıLLar bu forma aLtında izLemeye devam etmek istiyorum ama sağ kanatta değiL, forvette. Bobo ise eLinden geLenin en iyisini yapıyor. Zaman zaman yaLnız kaLsada topu tutarak arkadaşLarının geLmesini sağLıyor. Topu aLdığında şut atabiLiyor, asist yapabiLiyor, adam eksiLtebiLiyor, bir forvet oyuncusunda oLması gereken çoğu özeLLiğe sahip bir isim.

15 gün sonra zor bir depLasmana çıkacağız. Ama bu formumuzu korursak, bu istekLi oynumuzu devam ettirirsek kazanacağımıza inanıyorum.

Ve uzun yıLLar sonra böyLesine Logosunda ki KartaL ambLemine yakışır bir oyun sergiLedikLeri içinde teşekkür ediyorum. Hep böyLe devam.

Fietra 10
02.Eylül.2007, 06:59
Beşiktaş'ı izledim bugün .. 15 gün sonraki maç çok süper olacak .. Ligin en agresif ve en istekli top oynayan iki takımı karşı karşıya gelecek .. Hadi hayırlısı..:)

BlackEagle19o3
02.Eylül.2007, 07:01
Maça iyi başladık, sağlı sollu ataklar yaptık.Serdar Özkan'la çok da net bir pozisyon kaçtı.İlk yarının ortalarına doğru Konya oyunu dengeledi.İlk yarı golsüz sona erdi.2. yarıda ipler yine bizim elimizdeydi.Bana göre maçın yıldızı Delgado orta şut karşımı bir vuruşla takımını öne geçirdi.Kaçırdığı penaltı da baya bir ilginçti ama senin canın sağolsun Delgado:icon_biggrin:Jefforson yediği 2 gole rağmen çok iyi maç çıkarıp farkı önledi.Zapo tek kelimeyle muhteşem.Uzun yıllardır Beşiktaş defansında böyle sağlam bir oyuncu görmemiştim.Toraman ile de iyi ikili oldular.Serdar Kurtuluş bu ligin birkaç sağ savunmacısından biri.Uğur-Cisse geçen maçlara göre daha tutuktular ama yine de görevlerini yerine getirdiler.Serdar Özkan çok çabaladı, iyi de oynadı ama bazen karar verme hataları yaptı ve hala sol ayağını kullanmaya çekiniyor.Bobo çok iyi oyuncu, her hareketinden belli oluyor bu.Holosko'ya da çok güzel bi gol attırdı.Holosko hakkında yorumu da İlhan abi yapmış yukarda; bize diyecek bişey bırakmadı:)Sonuç olarak kazanmak ve lider olmak güzel, taraftarımızın yaptığı Çocuklar İnanın'a Uefa derlemesi de çok güzel uymuş bu arada:icon_razz:

garydelgadov
02.Eylül.2007, 07:03
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=18904
AyakkabıLara dikkat:n:
Carew giyerdi renkLi ayakkabı şimdi hepsi giyiyor.:D

eXcitinG
02.Eylül.2007, 07:03
Bu arada ekLemeden geçemeyeceğim, PenaLtı deyince ArjantinLiLerin sürekLi kaçırmaLarı akLıma geLir. Bu DeLgado nun kaçırdığı ikinci penaLtı sanırım. Topun başına Bobo nun geLmesini istedim ama DeLgado kuLLandı. DeLgado bence penaLtı kuLLanmamaLı. PenaLtıLarda goL oranı &75 dir, ama topun başına showu seven bir adam geçince yarı yarıya düşer. Tamam DeLgado seni seviyoruz, süpersin ama penaLtı atma bir daha oLurmu :D

Sir FRD
02.Eylül.2007, 07:52
Serdar Özkan da kendisine Arda yı örken aLıyor sanırım ki ve iyi de yapıyor. SoL taraftan içe katederek oynaması bizim hücum gücümüzü arttırıyor. Sadece biraz benciLLiğini yenip, takım oyununu düşünse takım için çok faydaLı oLacaktır.

Hayrettin abi Arda bir röportajında çalım atmayı Serdar Özkan'dan öğrendiğini söylemişti zaten ikisi çok iyi arkadaş

GeNç KaRTaL
02.Eylül.2007, 08:02

Lideriz.:) İnşallah sezon sonuna kadar hiç bırakmayız..

Maça gelirsek.İlk yarı açıkcası futbol açısından pek tat veren bir karşılaşma değildi.Bu yarıda Serdar Özkan'ın pozisyonu var akıllarda kalan.Ondada Jefferson başarılıydı.2.yarıda daha tempolu bir karşılaşma vardı.Ağırlığımızı koyduk bu yarıda.Golün erken gelmeside iyice rahatlattı bizi.Delgado'nun ortasının kimsenin dokunmadan köşeye gitmesi birazda şansımızın yaver gitmesinden kaynaklandı diyebilirim.Penaltı pozisyonu evet bariz penaltı değildi diyebilirim.Bobo kendisini attı ve hakemde bunu yedi.Hakemlerimiz ilk 2 hafta yine pek sağlam sinyaller vermiyorlar.Nitekim Delgado'da atamadı zaten.Kaleciden döndü yine atamadı.Hak yerini bulmuş oldu tabiri caizse.:icon_lol: 2.golü Bobo'nun asistiyle Holosko'nun atması beni sevindirdi.Çünkü bu gole ihtiyacı vardı.Umarım bundan sonra formunu katlayarak artırır.Bu arada bence maçın adamı olan Zapotocny'dende bahsetmezsek ayıp olur.Tam isabet bir transfer olduğunu gösteriyor.Yıllardır savunmada çektiğimiz bütün sıkıntıları giderecek meziyetler onda.(Oyuna top sokma ve Pozisyon alma) Zago-Ronaldo 2 lisinden sonra bu takım böyle bir adam görmedi.İnşallah hep böyle devam eder.Beşiktaş'ımı galibiyetinden ve liderliğinden dolayı tebrik ediyorum.İnşallah bu sezon hep yüzümüz böyle güler..

anilton
02.Eylül.2007, 08:08
Maça çok etkili başladık ve özellikle S.Özkan'la pozisyonlar bulmaya başladık.Jefferson çok önemli bir top çıkarttı.Ondan sonra oyun kilitlendi ve orta saha mücadelesi şeklinde geçti.İkinci yarıya yine ilk yarıda olduğu gibi etkili başladık.Baskının sonucunda gol geldi.Ardından yine etkili oyunumuzu sürdürdük ve önemli pozisyonlardan yararlanamadık.Daha doğrusu Jefferson başarılıydı.Penaltıyı Bobo'nun atmasını istedim.Delgado'nun kaçıracağını tahmin etmiştim.Daha öncede bir penaltı kaçırmıştı,Trabzon maçında da kötü bir penaltı kullanmıştı Tolga'nın ayağının kayması sonucu gol olmuştu.Neyse umarım bundan sonra Bobo kullanır.Zapotocny'yi anlatan en iyi kelime "sağlam" kelimesidir.Birebirde çok başarılı,fiziğini kullanmasını biliyor,müdaheleleride çok iyi.Ve en önemlisi çok iyi top kullanıyor...

Bu arada şaşırmamak elde değil.Birisi Cisse'nin ayağının kırılmasının an meselesi olduğu,Premier ligde olsa direk kırmızı kart gösterilecek bir pozisyonda müsamaa gösterilebilir diyor.Birisi Bobo'nun önce sırtından,ardından kolundan çekmesine bakmıyorda,Bobo'nun atmasına bakıyor.Bobo ha takla atmış,ha amuda kalkmış,az ve ya çok çekme var mı? var.O zaman penaltı bu kadar basit.Ceza alanı içinde eline koluna sahip çıkacaksın.İtirazlarıyla tanıdığımız İsmail Güldüren bile itiraz etmedi ellerini başına koyarak nasıl yaptım der gibi isyan etti...

Tribünü anlatmaya hiç gere yok.Ramazan'ın ilk günü.Hafta içi iş günü.Ama mükemmel bir atmosfer...

Çocuklar inanın,inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Uefa'da finali biz oynayacağız
Kadıköy'ü siyah beyaz boyayacağız

travis1903
02.Eylül.2007, 09:51
maçta nasıl oynadıgımızın dışında. planlı,programli bir Beşiktaş gormek beni fazlasıyla mutlu etmekte ve gelecek adına umutlandırmaktadır.

zapo çok saglam bir adam gibi, uzun yillar sonra defans konusunda aranan kan bulunmusa benziyor.
öyleki hiç bir zaman Beşiktaş'a yakıştırmadıgım ve takıma tekrardan dahil olmasına kahroldugum toroman bile hiç sırıtmadı. gayette uyumlu gözüktüler.

delgado kral adamsın yeminlen, amokachi ve giunti'den beri hiç bir futbolcuya boylesine hayranlık beslememiştim.

:0:

DeNiZ_1903
02.Eylül.2007, 17:22
Bu sene herşey farklı olacak güzel bir oyun haklı bir galibiyet takımın bir çoğu harikaydı Zapo , Holoşko :icon_lol: , Delgado vs. İnşallah kazandığımız bu liderliği bırakmayız..