PDA

View Full Version : Şampiyonlar Ligi G Grubu [ Fenerbahçe ]

goosfraba
29.Ağustos.2007, 03:17
Fenerbahçe takımının şampiyonlar liginde ki grubu belli oldu.

Arsenal
Porto
Fenerbahçe
Dinamo Kiev

Grup ile alakalı tartışmalarınızı artık buradan yapabilirsiniz.

DeNiZ_1903
29.Ağustos.2007, 03:19
Dinamo Kiev'i rahat geçer Fenerbahçe Porto'yu da geçebilir ama Arsenal maçlarında biraz sıkıntılı olacağı kesin , başarılar :)..

Oghuse
29.Ağustos.2007, 03:22
Fenerbahçe geçen sene ki gibi istekli oynarsa bu gruptan çıkabilir..Ancak Aurelio'nun eksikliğini fazlasıyla hissedecek Fenerbahçe..

Raten
29.Ağustos.2007, 03:23
Josico yerine gerçekten Aurelio'nun yerini doldurabilecek biri alınsaydı bu gruptan çıkarız derdim direk.Ama şimdi içimde biraz şüphe uyansa da yine de çıkacağımızı düşünüyorum.

GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2007, 03:24
Porto ve Kiev'in kadroları.Arsenal'inki zaten herkes biliyor.:)

http://www.fmscreenshots.com/images/an35s637vpwfymjxvne.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)

http://www.fmscreenshots.com/images/tqo3gcp822gbgsf86hq.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)

ThersoN
29.Ağustos.2007, 03:27
Arsenal'den 1, Porto'dan 4, Kiev'den 4 alır bence.

Raten
29.Ağustos.2007, 03:28
Porto'nun kadrosunda en korktuğum isimler Quaresma ve 10 numara giyen Rodriguez Kiev'de o kadar da korkulacak adamlar olmasa da ön elemedeki performansları ve yükselişleri insanın gözünü biraz korkutuyor açıkçası.Arsenal ise ortada.Arsenal'den evimizde 1 puan Porto'dan 3 ve Kiev'den 3 puan.Deplasmanda Arsenal'den 0 Porto'dan 0 ve Kiev'den 1 puan alırız diye düşünüyorum.Toplam 8 puan toplarız (en düşük ihtimalle)

Jesus_FB
29.Ağustos.2007, 03:28
Hayırlısı olsun.

Şimdi fikstürde çok önemli rol oynayacak umarım ilk maç geçen seneki gibi Kadıköyde olur

eGowiCh
29.Ağustos.2007, 03:30
Çok güzel bir kura çektik. Arsenal dışındaki diğer takımlar çok zorlu değil. Arsenal'den puan alamasak bile Porto ile D.Kiev'i içerde dışarda yenebilecek güçteyiz. Geçen yılki performansımızı gösterirsek gruptan rahat çıkarız. Yenilmememiz çok önemli, deplasmanlarda mutlaka yenilmemeliyiz (Arsenal hariç), evimizde ise yenmeliyiz.

D.Kiev'den 2 yıl önceki intikamı almamız lazım. İçerde de dışarda da yenememiştik onları, bizi ŞL'den elemişlerdi, inşallah bu sefer içerde dışarda onları yeneriz. Porto ise geçen yıl BJK'den tanıyoruz, çok zorlu bir rakip değil, 4 puan koparabiliriz.

Hayırlı olsun, güzel bir kura, inşallah grupları geçeriz.

GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2007, 03:30
Hayırlısı olsun.

Şimdi fikstürde çok önemli rol oynayacak umarım ilk maç geçen seneki gibi Kadıköyde olur

Evet fikstür önemli.Birde Kiev deplasmanı kış aylarında olmasa çok iyi olur.

fenerbahce_1907
29.Ağustos.2007, 03:33
Porto-Fenerbahce
Fenerbahce-D.Kiev
Fenerbahce-Arsenal
Arsenal-Fenerbahce
Fenerbahce-Porto
D.Kiev-Fenerbahce

Fikstür hiç iyi olmamş

eGowiCh
29.Ağustos.2007, 03:36
İlk maçta Porto'yu deplasmanda yenersek veya en azından 1 puan alırsak, çok iyi bir başlangıç yapmış olur ve o moralle evimizde D.Kiev'i de mağlup ederiz. İlk iki maç çok önemli, en az 4 puan çıkarırsak gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağlarız. Son iki maç da yine Porto ve D.Kiev, herhalde bu maçlar belirleyecek grup 2.'sini, o zamana kadar takım umarım tamamen hazır olur.

gerrrard
29.Ağustos.2007, 03:37
Fenerbahçe yine çok şanslı bir kura çekti 2. olup çıkacağını düşünüyorum ben.

Jesus_FB
29.Ağustos.2007, 03:37
İlk maçta bir süpriz yapıp başlarsak son maça kalmaz iş ama gerçekten iyi bir fikstür çekmemişiz

BlackEagle19o3
29.Ağustos.2007, 03:38
Fikstür berbat bir kere.

Arsenal grupta tartışmasız en iyi takım.Diğer 3 takım ise aşağı yukarı denk güçte takımlar.Geçen seneki Fenerbahçe olsa direk 2.lik için en büyük aday derdim ama bu sene o ışık yok bence.Porto 1 adım önde, Kiev ve Fenerbahçe 3.lük için çekişir.Fener Porto'dan 3, Kiev'den 3, Arsenal'den 1 puan alır tahminimce.Fenerbahçe yani bu grupta liderlik dışında her sonucu alabilir;
%40 3, %30 2. , %30 da sonuncu.Bana göre ihtimaller...

GodfatheR
29.Ağustos.2007, 03:40
İnşallah hayırlı bir kura olur.

1.Torbadan kim gelse bence çok değişmeyecekti.2.torbadan ise dişimize göre bir rakip olan Porto geldi.Son potta ise Kiev'in gelmesi pek iyi olmadı ama bizi 2 sezon önce CL den saf dışı bırakan bir takımı yenmek güzel olacaktır.:)Kötü bir fikstür gelmesine rağmen gruptan çıkabiliriz.Ancak evimizdeki 3 maçıda kazanmalı ve deplasmandan ya 2 beraberlik yada en az bir galibiyet gerekiyor.

eGowiCh
29.Ağustos.2007, 03:43
D.Kiev'in gelmesi bence aksine iyi oldu. Çok kolay bir takım gelseydi (Aalborg, BATE gibi) sıfır çekecekti ve grupta hiçbir takıma karşı puan alamayıp bizim 2.'lik için çekiştiğimiz rakibi zorlayamayacaktı. Şimdi D.Kiev'in gelmesi demek, en azından Porto ile dişe diş maç oynaması, hatta belki de Arsenal'e sürpriz yapması demek, biz kendi işimize bakıp maçlarımızı kazanacağız ve Porto ile D.Kiev de birbirleriyle kapışacaklar. Kolay takım gelse ne olacaktı ki? Biz yenecektik iki maçta da, Porto ve Arsenal sanki yenmeyecek miydi? Şimdi en azından Porto'ya çelme takacak bir takım var.

Raten
29.Ağustos.2007, 03:47
D.Kiev'in gelmesi bence aksine iyi oldu. Çok kolay bir takım gelseydi (Aalborg, BATE gibi) sıfır çekecekti ve grupta hiçbir takıma karşı puan alamayıp bizim 2.'lik için çekiştiğimiz rakibi zorlayamayacaktı. Şimdi D.Kiev'in gelmesi demek, en azından Porto ile dişe diş maç oynaması, hatta belki de Arsenal'e sürpriz yapması demek, biz kendi işimize bakıp maçlarımızı kazanacağız ve Porto ile D.Kiev de birbirleriyle kapışacaklar. Kolay takım gelse ne olacaktı ki? Biz yenecektik iki maçta da, Porto ve Arsenal sanki yenmeyecek miydi? Şimdi en azından Porto'ya çelme takacak bir takım var.

Mantıklı bir düşünce katılıyorum ;;)

GodfatheR
29.Ağustos.2007, 03:48
Aslında bende öyle düşündüm ancak 3.lük garanti olucaktı Egemen abi;;)

El Barto
29.Ağustos.2007, 03:56

Tabi bu yazdıklarımızın Fenerbahçe içinde geçerli oldugunu unutmamak lazım.

Mirza
29.Ağustos.2007, 04:10
Porto-Fenerbahce => 0
Fenerbahce-D.Kiev => 1
Fenerbahce-Arsenal => 1/0
Arsenal-Fenerbahce => 1/0
Fenerbahce-Porto => 1/0
D.Kiev-Fenerbahce = 2

Fenerbahçe iyi bir hava yakalarsa bu sonuçlar imkansız olmaz. Bence Arsenal maçlarının peşpeşe olması çok iyi oldu. Grubun en güçlü ekibinin ilk maçta hatalarını görüp ikinci maçta bu hatalardan yararlanabiliriz. Porto'da Quaresma satılırsa bizim işimize çok yarar, satılmazsa da iyi bir, gününde olan bir Carlos Quaresma'yı kesebilir. Arsenal maçları tamamen bizim performansımıza bağlı. Fenerbahçe'nin ne yapacağı önceden kestirilmiyor.

Varonil
29.Ağustos.2007, 04:19
Zor bir grup oldu.Arsenal grubun liderlikteki mutlak favorisi,Portoyu geçen sene Beşiktaş ile oynadığı maçlardan biliyoruz.2.cilik için Porto ile yarışırız diye düşünüyorum.Kendi sahamızda Kiev ve Portoyu yener,Arsenalle berabere kalsak,deplasmandaki maçlardan 1ini kazansak gruptan çıkarız.

RaSenGan
29.Ağustos.2007, 04:20
Kiev'den 6 puan Porto'dan 3 puan Arsenal'dan 1 puan alarak 10 puan toplar Fenerbahçe ve 2.olur.Porto ise Kiev'den 6 Fenerbahçe'den 3 puan alarak 9 puanla UEFA'ya gider.Arsenal tek puan kaybını Fenerbahçe maçında yaşar.Fakat yenilmez.Dinamo Kiev ise averaj takımı olur bence.

garydelgadov
29.Ağustos.2007, 04:22
Şu açıdan bakarsak Fenerbahçe de geçen seneki Fenerbahçe değiL.AureLio yok.Sennanın yedeği 33Lük Josiconun kimin nesi beLLi değiL.Ancak Fenerbahçe şlyi seviyor.O havayı yakaLarLarsa içerde 3 takımı da yenerLer Kiev depLasmanından aLacakLarı 1 puan çıkarır Feneri.ZorLu bir grup çünkü.ArsenaL Porto ve kieve karşı takıLabiLir.İnşaLLah çkar Fenerbahçe.

TR.CaPTaiN
29.Ağustos.2007, 04:35
ARSENAL

İngiltere Premier Lig'in dev takımlarından Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin grubunda mücadele edeceği en sert rakibi. Emirates Stadı'nın borçlarını ödemek için bu sezon kadrosundaki yıldızları satan Arsenal, Premier Lig'e de kötü bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk haftasında West Bromwich'i mağlup eden Arsenal, ikinci hafta da ise Londra derbisinde Fulham'a kaybetti. Lehmann, Flamini, Senderos, Gilberto Silva, Hleb gibi yıldızlarını kaybeden Arsenal'in en büyük kozu ise şüphesiz Cesc Fabregas ve Van Persie. Kadrosunu sadece Manchester United'dan Mikael Silvestre ve Marsilya'dan Samir Nasri''yi alarak takviye eden Arsenal, genç oyuncularla mücadele etmeyi tercih eden bir kulüp görünümünde.

2005-2006 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Arsenal, rakibi Barcelona'ya 2-1 mağlup olmuşu. 1996'dan bu yana deneyimli teknik direktör Arsene Wenger yönetiminde mücadele eden Arsenal, tarihinde 10 kez Premier Lig şampiyonluğu, 10 kez FA CUP'ı kazandı. Maçlarını 60 bin kişilik Emirates Stadı'nda oynayan Arsenal, taraftar gücünü oldukça iyi kullanan bir takım.

ŞAMPİYONLUĞA HASRET!

Arsenal, geçen sezon Premier Lig'i 3. sırada bitirdi. Ligde 87 puanlı Manchester United ve 85 puanlı Chelsea'nin ardından 83 puanla 3. olan İngiliz ekibi, 38 maçta 24 galibiyet, 11 beraberlik ve 3 yenilgi alırken, 74 gol atıp, kalesinde 31 gol gördü. Arsenal, bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın Twente takımını deplasmanda 2-0, kendi sahasında da 4-0 gibi farklı skorlarla yenerek, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

DINAMO KIEV

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu. Devler Ligi'nde (G) Grubu'nda mücadele edecek olan Fenerbahçe, Arsenal, Porto ve Dinamo Kiev ile mücadele edecek.

Fenerbahçe'nin rakiplerinden Dinamo Kiev, Ukrayna'nın başarılı takımlarının başında geliyor. Geçmiş yıllarda yakaladığı müthiş başarıları yeniden yakalamak için son üç yılda ciddi yatırım yapan Dinamo Kiev, Şampiyonlar Ligi'ne tıpkı Fenerbahçe gibi ön elemeden katıldı.

Dinamo Kiev, 1974-75 ve 1985-86 sezonlarında olmak üzere iki kez UEFA kupasını müzesine götürürken, 1975 yılında da Süper kupayı kazanma başarısı gösterdi. Geçmişi başarılarla dolu Ukrayna takımı, tarihi boyunca 22 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Sovyetler Birliği döneminde 13 kez şampiyon olan Dinamo Kiev, kendi ülkesinin liginde ise 11 kez mutlu sona ulaştı. 8 kez Ukrayna kupasını müzesine götüren Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi, 2 kez de Ukrayna Süper kupasını kazandı.

1927 yılında kurulan Kiev temsilcisi, Şampiyonlar liginde de 1977, 1987 ve 1999'da yarı finale, 1973, 1976, 1982, 1983, 1992 ve 1998'de de çeyrek finale kadar yükselmeyi başarmıştı.

PORTO

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe G grubunda İngiliz devi Arsenal, Portekiz'in güçlü ekibi Porto ve Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile eşleşti. Portekiz temsilci Porto'yu sizler için mercek altına aldık.

2003/2004 yılında Monaco'yu finalde 3-0 devirerek Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Porto, Devler Ligi'nin müdavimlerinden. Kadrosunda Quaresma, Lisandro Lopez, Raul Meireles, Cristian Rodríguez, Tarik Sektioui ve Nuno gibi önemli yıldızları bulunan Porto, maçlarını 50,476 kişilik Estadio do Dragao Stadı'nda oynuyor. Ateşli bir seyircisi olan Portekiz temsilcisi daha 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında temsilcimiz Beşiktaş ile karşılaşmıştı.

Sporx

Rsa
29.Ağustos.2007, 04:46
Gruptan çıkmak için geçen seneki performansımızı sergilemeyiz.Evimizdeki maçları kazanmalı, deplasmanlarda en azından yenilmemeliyiz.

Emurafu
29.Ağustos.2007, 05:00
Fenerbahce bu grubtan cıkabilir..Hele geçenseneki hava yakalanırsa çok rahat cıkar..Son olarak Kiev'i kolat yarım olarak görmeyin..Elemede çok basarılı oldular..Portoyu bile yenerse sasırmayın...Porto sanki hersene kan kaybı yasıyor..Arsenal ise bildigimiz gibi;)..Bu arada Fenerbahce kanatları güclendirirse çok iyi olur.

Universal
29.Ağustos.2007, 05:17
İşimiz zor, İlk üç maçın ikisi evimizde. Bu nedenle Porto'dan bir diğer iki maçtanda altı puan alırsak ilk üç maçda yedi puan ile bitirerek UEFA'yı garantileriz. Kiev deplasmanında en kötü bir puan ve Porto'yu evimizde yenersek onbir puan ile bir üst tura yükelebiliriz. Fenerbahçe, geçen yıla göre kadrosu daha iyi gözüküyor. Bu nedenle Fenerbahçe bu gruptan elenmeden yoluna devam eder.

Cengo
29.Ağustos.2007, 05:19
Porto da eski Porto değil, sanırım 5 ilk11 oyuncusu gitti..

TuTh
29.Ağustos.2007, 05:19
bnce grubumuz o kadar da zor gelmedi
bu gruptan en az 3.oluruz diye düşünüyorum
toplam 9 puan alırız diyorum 3 puan arsenal 2 puan porto 4 puan kiev

Fernando Gago
29.Ağustos.2007, 05:32
Arsenal ile 3 ve 4üncü maçlarımızı yapmamız kötü oldu ama Arsenal ile karşılaşmasının bir iyi yanı var gençleri oynatıyor sürekli Wenger bunu avantaja çevirmemiz gerekir

Arsenal ve Porto favori gözükse de Bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum

fthz
29.Ağustos.2007, 05:43
Fikstüre baktımda 3'te 3 yapabiliriz, grubu 12 puanda da tamamlarız yeterki ilk maç porto deplasmanından 3 puanla dönelim gerisinde coşarız :D

Sir FRD
29.Ağustos.2007, 06:55
Arsenal ile 3 ve 4üncü maçlarımızı yapmamız kötü oldu ama Arsenal ile karşılaşmasının bir iyi yanı var gençleri oynatıyor sürekli Wenger bunu avantaja çevirmemiz gerekir

Arsenal ve Porto favori gözükse de Bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum

Arsenal'in gençlerinin herhangi bir dezavantajı var mı?Bahsettiğimiz oyuncular kendini ıspatlamış oyuncular yani Premier Lig'de 2-3 yıldır ilk 11 oynayan isimler

sakary Ali
29.Ağustos.2007, 07:23
Fenerin işi gerçekten zor

uAsamet91
29.Ağustos.2007, 08:37
Çok zor grup.fenerin işi bence zor kezaa fikstür acayip zorlu gelmiş.eski gücünde degil fener.grubu sonuncu bitirmeleri büyük ihtimal.belki 3.

ShevAnil
29.Ağustos.2007, 08:49
Zor Grup falan Değil :) Fener En Az 12 Puan Toplar Bu Gruptan.

physicist87
29.Ağustos.2007, 11:20
Zor ama dişimize göre biz de kolay değiliz :) Kiev'in gelmesi iyi oldu görülecek bir hesabımız var onunla ve diğer takımlardan da puan koparabilecek bi takım .. Hayırlısı olsun Fenerbahçemize..

Universal
29.Ağustos.2007, 16:53
Ben zor olduğuna inanmıyorum. Tamam rakipler güçlü ama; zor değil. Her takım birbirini yenecek bir güçte olduğundan daha zevkli bir grup olacaktır.

Man. Utd, Real Madrid gibi takımlar dururken Arsenal'ı seçmek şansdır. Porto deseniz geçen yıla göre ilkonbiri değişmiş bir takım. Şampiyon olduktan sonraki güçleri kalmadı. Portekiz ligide değer kaybetti. Bu nedenle onları ligde zorlayacak takım olmaması onların gözünü boyayıp daha kötü hazırlanmalarına neden olabilir.

Kiev bizi üç yıl önce eledi ama; Fenerbahçe o zaman ki Fenerbahçe değil. Kiev ise o zamanki Kiev Fenerbahçe içeride yener deplasmanda ise hava şartları önemli etken olur ama; oradan en kötü bir puan çıkarır.

Fenerbahçe bu grupta en kötü üçüncü olur. Lider olma şansımız Arsenal önünde ki oyunumuza bağlı olacaktır. İki yıldır Kadıköy'de kaybetmiyoruz. Sekiz maçtır üst üste Kadıköy'de kazanıyoruz. Bu nedenle Arsenal'da burada mağlubiyet tadacaktır.

Tek sorunumuz Edu, umarım kendi kalesine bu sezon gol atmaz. :)

El Barto
29.Ağustos.2007, 17:03
Porto zaten Beşiktaş ile eşleştiği senede hiçbirşey oynamıyordu ki. Porto ile 2.lik için mücadele eder n.ş.a Fenerbahçe. Ama Porto ve D. Kiev ekstra performans gösterirlerse gruptan çıkamayabilir ancak bu zayıf bir ihtimal bence. Kiev iyi başlarsa 3., Fenerbahçe iyi başlarsa 2. olur. Şöyle bir sıralama tahmin ediyorum

Arsenal
Fenerbahçe
D.Kiev
Porto

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ağustos.2007, 17:45
Bence Arsenal sürpriz yaşamayıp lider çıkacak...Porto gerçeektende eski gücünde değil...Kiev'le Fener'in görülecek hesabı varmış,onu kapatırlar...Sıralama Tahminim :
Arsenal
Fenerbahçe (performansına bağlı)
Porto (performansına göre 2.liğide zorlayabilir)
D.Kiev
.................................................. .................

Universal
29.Ağustos.2007, 17:53
Bu grupta dikkatimi çeken, Fenerbahçe, Arsenal ve Porto geçen yıl gruplarında ikinci oldular. Yani bu üç takımda bir üst tura ismini yazdırdı. Buda grubun kalitesini artırabilir. Ama bir üst tura çıktılarında, Arsenal yarı final, Fenerbahçe çeyrek final ve Porto ise ikinci turda elendi.

Mirza
29.Ağustos.2007, 17:55
Inönüdeki Porto karşılaşmasında sonuç ne olmuştu ? O maç da belirleyici olabilir. Quaresma gerçekten de çok kaliteli, dünyanın en iyisi benim için. Carlos gününde olursa çok iyi olur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ağustos.2007, 17:56
Bu grupta dikkatimi çeken, Fenerbahçe, Arsenal ve Porto geçen yıl gruplarında ikinci oldular. Yani bu üç takımda bir üst tura ismini yazdırdı. Buda grubun kalitesini artırabilir. Ama bir üst tura çıktılarında, Arsenal yarı final, Fenerbahçe çeyrek final ve Porto ise ikinci turda elendi.
hayır...Arsenal geçen sezon çeyrek finalde elendi (Liverpool'a)...

El Barto
29.Ağustos.2007, 18:01
Porto karşısında etkiliydi Beşiktaş hatta maçı kazanabilecek fırsatlarda geçmişti eline ama 90+bilmem kaçta yediği golle 0-1 bitmişti maç Özkan.

Trabzonspor
29.Ağustos.2007, 18:18
hayırlı olsun ş.ldekı tek temsılcımız guruptan cıkar dıyorum bence fener çerdeki tüm maçlarını alır.kıevdede kazanır dıger 2 deplasman zor olacak portoda cok zor bir ekip.

Universal
29.Ağustos.2007, 18:21
Inönüdeki Porto karşılaşmasında sonuç ne olmuştu ? O maç da belirleyici olabilir. Quaresma gerçekten de çok kaliteli, dünyanın en iyisi benim için. Carlos gününde olursa çok iyi olur.

Çıktı 90'da golünü attı ama; o gün Beşiktaş, Porto'yu yenmek için herşeyi yaptı ama; topu üç direğin içine sokamadı. Fenerbahçe eğer topu o direk içine sokarsa ve farkı iki yaparsa son dakika süprizi yaşamaz.

El Barto
29.Ağustos.2007, 18:25
Çıktı 90'da golünü attı ama; o gün Beşiktaş, Porto'yu yenmek için herşeyi yaptı ama; topu üç direğin içine sokamadı. Fenerbahçe eğer topu o direk içine sokarsa ve farkı iki yaparsa son dakika süprizi yaşamaz.

Ki bir Semih'imiz olsaydı o gün. :)

fmsmyrna
29.Ağustos.2007, 18:55
Eğer ilk 3 maçtan 5 puan çıkartırsak çıkabiliriz gruptan.Arsenal'i evimizde yenmemiz çok zor 1 puan çok iyi olur o maçta.Keşke son maçımız Saracoğlu'nda olsaydı ve Arsenal'le olsaydı.

Sir FRD
29.Ağustos.2007, 19:27
hiç kimse alınmasın ama ben Fener'den umutlu değilim bu sene.Çünkü takımın sistemi tamamen değişti ve Zico'nun sistemi gibi uyum sağlamaları zor.Takımda ilk 11 dışında yedek oyuncular yeterli değil.Uğur ya da Kazım sakatlansa kim oynayacak yerine.Ya da defanstan biri sakatlandığı zaman kim oynayacak.Fener'in kadrosu hiç derin değil grup maçlarında kadro genişliği çok önemli buna dikkat etmek lazım

Neron_FB
29.Ağustos.2007, 20:35
Bu sene gruptan çıkmak çok zor bence çünkü Porto şampiyonlar liginin en deneyimli takımlarından biri..Keşke Porto yerine PSV gelseydi.. Bu sefer 6 puan garanti derdim :) Bu sene ben 3.lüğü de başarı sayarım. Ayrıca 3. olursak üzülmem çünkü UEFA finali Saraçoğlu'nda.. Uefa'ya kalırsak AC Milan'la eşleşene kadar elenmeyiz :) Bu arada fikstür çok çok kötü çıktı FB'ye.. Hayırlısı olsun..

Bekq
29.Ağustos.2007, 21:01
Arsenal'den 3,Porto'dan 3,Kiev'den 6 puan alırız.

Arkadaşlar biraz güvenin takımınıza yahu.Biraz güvenelim Fenerbahçe'ye.Kadıköy'de son 8 maçtır Kazanıyoruz.(Avrupada)Ve geçen senenin Çeyrek Final oynamış bir takımyız.Fenerbahçe büyük bir takımdır.Ve eğer biraz zorlarsa ve maçları CİDDİYE alırsa 12 puanla gruptan çıkarız.

Del Piero_10
29.Ağustos.2007, 21:14
Porto bugün itibarı ile Quaresma'yı satıyor.

Mirza
29.Ağustos.2007, 21:17
Porto, 20 Milyon Euro ve Genç Pepe karşılığında Quaresma'yı satmış. Bizim açımızdan çok iyi oldu bu.

C h A o S
29.Ağustos.2007, 21:21
O zaman bence 20 Milyon Euro'ya alırlar bir tane iyi oyuncu.Yeri boş kalmaz gibime geliyor.

Mirza
29.Ağustos.2007, 21:30
Bu kadar kısa bir zamanda Quaresma'nın yerini kolay kolay dolduramazlar zannediyorum.

GodfatheR
29.Ağustos.2007, 21:40
oh oh iyi oldu bu kime gitti Queresma

Mirza
29.Ağustos.2007, 21:46
Inter'e gitti. Kadıköy'de izlemeye giderdim, eğer Quaresma gitmeseydi Porto'dan.

GodfatheR
29.Ağustos.2007, 21:47
Valla çok iyi oldu zaten ilk onbirinden 5 oyuncu kaybeden Porto en önemli yıldızınıda kaybetti.

Fernando Gago
29.Ağustos.2007, 22:05
Quaresma'nın gitmesinin lehimize bir gelişme oldu bakalım Porto transfer yapar mı ? hiç sanmıyorum ama

fmsmyrna
29.Ağustos.2007, 22:09
hiç kimse alınmasın ama ben Fener'den umutlu değilim bu sene.Çünkü takımın sistemi tamamen değişti ve Zico'nun sistemi gibi uyum sağlamaları zor.Takımda ilk 11 dışında yedek oyuncular yeterli değil.Uğur ya da Kazım sakatlansa kim oynayacak yerine.Ya da defanstan biri sakatlandığı zaman kim oynayacak.Fener'in kadrosu hiç derin değil grup maçlarında kadro genişliği çok önemli buna dikkat etmek lazım

Deivid ve Vederson yakında dönecek takıma

JunkChorn
29.Ağustos.2007, 23:55
Quaresma'nın gitmesinin lehimize bir gelişme oldu bakalım Porto transfer yapar mı ? hiç sanmıyorum ama

Dün duruyordu nereye gitti Quaresma:D

KaF KeF
30.Ağustos.2007, 00:08
Ricardo Quaresma bugün Inter'e imza atıyor. Mourinho geldiğinden beri onu ve Lampard'ı istiyordu. Porto 40 milyondan kapıyı açmıştı. Şampiyonlar Ligi kuralarının çekildiği Monaco'da kurbanlık pazarlığı yapmışlar Inter'den Marco Branco ve oyuncunun (aynı zamanda Mourinho'nun) menejeri Jorge Mendes. Transferin maliyeti 25 milyon +Pele olarak söyleniyor. Porto en iyi adamını kaybetti.

...................

eGowiCh
30.Ağustos.2007, 00:53
Quaresma giderse hücum hattında etkili silahları kalmaz, gitmesi iyi olur, bizim açımızdan. Porto'dan daha iyi bir ekip olduğumuz kesin, eğer adam gibi oynarsak bu turu rahat geçeriz.

Lionel Andres Messi
30.Ağustos.2007, 01:02
arsenal ve portonun turu geçeceğini düşünüyorum 3.lük için ise fenerbahçe avantajlı bence...

porto nun kadro kalitesi arsenale yakın kesinlikle güç kaybetmiyorlar bir kere takım oyunları var quaresma sadece portonun extrasıydı...

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2007, 01:54
Valla çok iyi oldu zaten ilk onbirinden 5 oyuncu kaybeden Porto en önemli yıldızınıda kaybetti.

Bosingwa ve Quaresma haricinde başka kim gitti acaba?

physicist87
30.Ağustos.2007, 02:41
Bizene onlardan yaa onlar bizden korksunn çeyrek final oynamış takım arkamızda bıraktığımız takımlara baksınlar bii .. Porto ve Kiev Arsenalden çok bizim çıktığımıza üzülüyorlardır emin olun : ))

GodfatheR
30.Ağustos.2007, 03:30
Bosingwa ve Quaresma haricinde başka kim gitti acaba?

Assuncao,Helder Postiga,Marek Cehc,Bosingwa,Queresma bir oyuncu daha vardı ama şu an hatırlayamadım.Bu oyuncuların tamamı geçen sene bu takımda ilk onbir oynadı.Çok kan kaybetti bu sene Porto.

C h A o S
30.Ağustos.2007, 22:22
Quaresma'nın İnter'e gittiğini hiç bir sitede görmedim.Meraktan soruyorum acaba kesin mi? Resmi açıklama yapıldı mı?

deniz.91
30.Ağustos.2007, 22:24
FBye çok zorlu rakipler geldi bence ama 2. olarak çıkacağını düşünüyorum

eGowiCh
30.Ağustos.2007, 23:51
Porto bizden korkmalı, biz onlardan değil. Şu an Arsenal'den sonraki favoriyiz tartışmasız.

Sekopej
31.Ağustos.2007, 00:16
Geçen senenin çeyrek finalistiyiz. Takımdan sadece Aurelio ayrıldı Fenerbahçe bitti yorumları yapılıyor. Porto'nun ise ilk 11'in de oynayan neredeyse 5-6 oyuncusu takımdan ayrıldı. Üstelik geçen sene Beşiktaş'ın şansı yanında olsa Porto yerine onlar çıkacaktı üst tura. Porto'yu gözümüzde fazla büyütmeye gerek yok. İlk maçta alınacak 1 beraberlik bile grubu Porto'nun üzerinde bitirmemizi sağlayabilir.

fmsmyrna
31.Ağustos.2007, 00:19
Ben Bosingwa'nın Postiga'nın falan ayrıldığını unutmuştum.Şuan da Quaresma'da ayrıldıysa 2.sıra için biz favori oluruz bence de.Çünkü kadro kalitemiz diğer iki takımdan daha iyi seviyede.

metaLwrath
31.Ağustos.2007, 00:44
Aragones'in sistemi tam oturmuş değil.O yüzden biraz tedirgin bakıyorum.Eğer oturursa iyi şeyler yapabilir Fenerbahçe...

Porto:

Quaresma'nın takımdan ayrılması çok büyük kayıp.Ayrıca Bosingwa,Helder Postiga.. bunlar da çok önemli oyuncular.Fenerbahçe Saraçoğlu'nda galip gelir deplasmanda Porto yener diye düşünüyorum..

Arsenal

Grubun favorisi.Fenerbahçe ile Emirates de yapılacak maçta kaybetmez.Hatta 3-0,4-0 gibi skorlar bile olabilir :) (iddaacılara şimdiden söylüyorum banko üst biter abicim )bkz. Old Trafford-Man Utd../6-2 Ama Saraçoğlunda beraberlik koparabilirler.

Dinamo Kiev

Grubun en iddaasız takımı.Fenerbahçe 4 sene öncenin öcünü alacaktır.Büyük ihtimalle 4. sırada bitirirler :)

Bana göre durum şöyle olur

Arsenal
Fenerbahçe
Porto/Dinamo Kiev
Dinamo Kiev/Porto

GodfatheR
31.Ağustos.2007, 01:03
Ayrıca Assuncao bu takımın Marco'suydu ama sözleşmesi bitti.Ve A.Madrid kaptı bu oyuncuyu.

Lionel Andres Messi
31.Ağustos.2007, 01:06
portoda gelen gidenler.

http://www.transfermarkt.de/de/verein/720/fcporto/transfers/uebersicht.html

porto bir oyuncunun yeri dolmadıktan sonra oyuncuyu göndermez diye biliyorum.ayrıca postiga geçen yıl kiradaydı bu yıl sattılar.

Neron_FB
31.Ağustos.2007, 01:12
Valla bu portonun aslarının ayrıldıgını bilmiyordum..Daha cok umutlandm sımdı. Ilk macta beraberlık avantaj saglatır, galıbıyet gruptan bıle cıkartır :)

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2007, 01:16
Highbury'de yapılacak maçta

Yeni stad yaptırdılar.Orada oynuyorlar maçlarını.(Emirates Stadyumu)

JunkChorn
31.Ağustos.2007, 01:18
ilk maçta iyi oynayıp beklenmedik şekilde galibiyet alsak çok iyi olur.Madem iyi bir takımız onlardan o zaman 3 puan almak lazım ilk maçta:)

Kiev ilede rövanşı halletsek 4 puan ile zaten 3 maçta 7 puan oluyor.Ben emirates'de 4-0 yenileceğimizi sanmıyorum.Gol atarız mutlaka

Universal
31.Ağustos.2007, 01:24
Neden tartışmasızmış :confused:O senin görüşün...Bana göre Arsenal bu grupta %99 lider olur, 2. favori de Porto'dur...

Bana göre Fenerbahçe görünmeyen favori, herkes geçen yılın çeyrek finalistinin sonuncu olabileceğini söylüyor. Fenerabahçe sadece Aurelio'yu kaybetti. Güiza gibi bir gol kralı transfer edildi. O yetmedi ortasahaya dinamizm getirecek Emre Belözoğlu geldi. Ligde bir mağlubiyet aldı diye takım küçümsemeye başladınız. Fenerbahçe bu grupta lider olup çıkar. Arsenal geçen yıl gruplardaki liderliğini Sevilla'ya vermişti hemde üçüncü ve dördüncü torbadan gelen takımların daha kötü olduğu bir grupta.

JunkChorn
31.Ağustos.2007, 01:28
Arsenal tehlikeli takım en başta bir İngiliz takımı ama çok kötü günümüzde olmazsak 4-0 da bitmez artık maçlar diye düşünüyorum.

Porto bizim çıktığımıza kesinlikle sevinmedi çünkü geçen sene Beşiktaş'tan gerçekten zor kurtuldular biraz da şansları vardı:)Ancak bu sene birde Kiev geldi arkasına.

Cengo
31.Ağustos.2007, 01:39
Neden tartışmasızmış :confused:O senin görüşün...Bana göre Arsenal bu grupta %99 lider olur, 2. favori de Porto'dur...

Porto favori falan değil, gözünüzde büyütmüşsünüz pfff

eGowiCh
31.Ağustos.2007, 03:58
Tartışmasız gruptan çıkma favorisi Fenerbahçe'dir. Geçen yılın çeyrek finalisti Fenerbahçe çünkü, Porto ise Schalke'ye elenmiş bir takımdır. Dünyada da favori tabii ki Fenerbahçe, çünkü hem teknik ekip hem de kadro olarak Porto'ya nazaran güçlenmiş bir durumdadır.

Universal
31.Ağustos.2007, 04:04
Tartışmasız gruptan çıkma favorisi Fenerbahçe'dir. Geçen yılın çeyrek finalisti Fenerbahçe çünkü, Porto ise Schalke'ye elenmiş bir takımdır. Dünyada da favori tabii ki Fenerbahçe, çünkü hem teknik ekip hem de kadro olarak Porto'ya nazaran güçlenmiş bir durumdadır.

Egemenlerin dedikleri ile beraber. Türkiye Liginin zorluğu ve kalitesi Portekiz ligine göre daha üst seviyededir. Portekiz Liginde Porto rakipsiz ve zorlanmadan kazanıyor buda gözlerinizi boyuyor. Portekiz ligi Porto'ya iki gömlek küçük geliyor.

Sekopej
31.Ağustos.2007, 06:40
Tabi bu akşam ki gibi oynamayarak. Orta sahaya 1 adam daha koyarak. Semih ya da Güiza'dan birini yedek oturtarak. Neyse ki daha ilk maça çok var, birşeyler düzelir umarım.

metaLwrath
31.Ağustos.2007, 07:00
Yeni stad yaptırdılar.Orada oynuyorlar maçlarını.(Emirates Stadyumu)

düzeltmiştim yahu onu ben :S

yeni stad yaptırdıklarını biliyordum highbury yazdım sonra araştırdım emirates yazmıştım ama :S..
.
.
.

---------------

Ayrıca Fener'in üst tura gruptan 1. çıkarak yükselmesi hayalden ötesine gidemez.En azından ismi ile geçer Arsenal..

Fulham önünde ecel terleri döktü ama Newcastle'ı 3-0 gibi net bir skorlar geçti.İngiltere Premier Ligi'nde bu normal..

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2007, 08:07
Arkadaşlar bu akşam Benfica-Porto maçı vardı.En son dakika 75'te durum 1-1 idi.Tamamını olmasada bir bölümünü seyrettim.Porto giden oyuncularına rağmen yinede taş gibi bir takım görüntüsü veriyordu.Yani o kadar küçümsemeyin derim ben.Hee Porto Fenerbahçe'den çok iyi takımdırda demiyorum.Sadece küçümsemeyin diyorum.Beklentilerinizden farklı bir takım bulabilirsiniz zira.

TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2007, 08:26
Ne Arsenal'i yenilmez armada olarak görmeye, ne de Porto ve Kiev'i çantada keklik olarak görmeye gerek var. Fenerbahçe Fenerbahçe gibi oynarsa bu gruptan çıkar. Quaresma,Bosingwa gibi oyuncuların ayrılması tabi ki bizim için avantaj fakat Lyon, PSV, Porto gibi takımlar önemli yıldızlarını kaybetseler dahi takım oyununda zayıflama olmaz sadece skoru tek başına değiştirebilecek oyuncularını kaybetmiş olurlar.

Sir FRD
31.Ağustos.2007, 09:02
Quaresma takımdan ayrılmamış ve herhangi bir yerde transfer haberi yok

Fernando Gago
31.Ağustos.2007, 18:00
Wenger, F.Bahçe'yi değerlendirdi

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, gruptaki her takımın çok güçlü olduğunu söyledi. Tehlikeli bir grupta yer aldıklarını ifade eden İngiliz ekibinin başarılı hocası, kulübün internet sitesine şu değerlendirmede bulundu: “Fenerbahçe, benim için yükselişe geçen bir ekip. Geçen sezon ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıktı. Chelsea'ye zor anlar yaşattı ve yarı finale çıkma şansını son anda kaçırdı.”

‘Kiev kapalı kutu'

“İstanbul'daki maç bizim için zor ama iyi bir test olacak. Taraftarları onları her zaman destekliyor. Bunu, sizler de benim gibi biliyorsunuz. Porto'nun Devler Ligi'nde pek çok takımdan daha büyük bir tecrübeye sahip olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu ligin önemli bir parçası. Daha önce şampiyonluk da yaşadı. Ayrıca İngiliz takımlarına hep zorluk çıkarıyor. Dinamo Kiev ise şu an kapalı bir kutu. Çok tehlikeli oldukları kesin. Shevchenko ve Rebrov döneminde zorlu bir takımdı.”

KaF KeF
31.Ağustos.2007, 19:56
Arkadaşlar bu akşam Benfica-Porto maçı vardı.En son dakika 75'te durum 1-1 idi.Tamamını olmasada bir bölümünü seyrettim.Porto giden oyuncularına rağmen yinede taş gibi bir takım görüntüsü veriyordu.Yani o kadar küçümsemeyin derim ben.Hee Porto Fenerbahçe'den çok iyi takımdırda demiyorum.Sadece küçümsemeyin diyorum.Beklentilerinizden farklı bir takım bulabilirsiniz zira.
Ama Benfica 10 kişi idi ...:)

Universal
31.Ağustos.2007, 19:58
Ama Benfica 10 kişi idi ...:)

Evet birde 1-0'dan 1-1'i elde etti.

GodfatheR
31.Ağustos.2007, 20:20
Porto dün ahım şahım bi takım görüntüsü vermedi.Yalnız Lucho takımı çok iyi yönetiyor ve Hulk uzaktan toplara çok iyi vuruyor.Bunun dışında rakibi çok etkili görmedim.

anilton
31.Ağustos.2007, 20:41
Porto dün ahım şahım bi takım görüntüsü vermedi.Yalnız Lucho takımı çok iyi yönetiyor ve Hulk uzaktan toplara çok iyi vuruyor.Bunun dışında rakibi çok etkili görmedim.

Peki F.Bahçe ne kadar etkili bu sene?Tamam Porto çok iyi değil diyelim.F.Bahçe iyi mi sence?Bence F.Bahçe bu oyununu sürdürürse D.Kiev'e bile puanlar verir.Ama geçen seneki F.Bahçe olsa Kievi burda da orada da yener derdim.Porto eskisi kadar iyi değil kabulum ama F.Bahçe'de geçen seneki oyunundan çok çok uzak...

GodfatheR
31.Ağustos.2007, 20:46
Peki F.Bahçe ne kadar etkili bu sene?Tamam Porto çok iyi değil diyelim.F.Bahçe iyi mi sence?Bence F.Bahçe bu oyununu sürdürürse D.Kiev'e bile puanlar verir.Ama geçen seneki F.Bahçe olsa Kievi burda da orada da yener derdim.Porto eskisi kadar iyi değil kabulum ama F.Bahçe'de geçen seneki oyunundan çok çok uzak...

Ben zaten Porto'dan çok iyiyiz demedim.Sadece Porto'nun eski gücünde olmadığını söyledim.

anilton
31.Ağustos.2007, 20:50
Ben zaten sana söylemedim.Sen etkili değildi dedin ya o yüzden alıntı yaptım sadece.Yoksa Porto'yu rakip görmeyip ve ya Porto'dan daha iyi olduklarını söyleyen arkadaşlara söyledim...

TuTh
01.Eylül.2007, 22:10
quaresma intere gitti porto en önemli yıldızını kaybetti işimiz kolaylaştı

erdemzorer10
01.Eylül.2007, 22:21
arkadaşlar Kiev bu sene çok formda Fenerbahçe nin kesinlikle Kievi küçümsememesi lazım..

quaresmanın porto dan ayrılması sevindirici bir haber :)

metaLwrath
03.Eylül.2007, 04:15
Quaresma takımdan ayrılmamış ve herhangi bir yerde transfer haberi yok

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=34&go=123754

Fernando Gago
03.Eylül.2007, 05:01

Geçen sene lige çok kötü başladık Inter maçı öncesinde de Rize ile sahamızda 1-1 kalmıştık Inter maçında herkes tarihi fark bekliyordsu bize şans bile vermiyorlardı sonucunun ne olduğunu gördük Cambiasso'ya top yedirdik )) O yüzden Belediye maçını değerlendirerek Porto maçına çıkarım yapılamaz :)

CeNTeR_TR
03.Eylül.2007, 05:19
Ben anladım bizim Avrupa'da maç kazanmamız imkansız.!

Kazanırsakda kesin rakip takım o gün gününde olmaz yada eksiği olur..

O yüzden Bekleyip göreceğiz..

Aydin
03.Eylül.2007, 05:39
bundan sonra birbirine kahve kültürüyle sataşanların mesajları silinmeyecektir. direk yazma hakları alınacaktır.

tnrr
03.Eylül.2007, 10:29
Liderliğin favorisi tartışılmaz Arsenal. Ve lider çıkacaktır.
Bahis sitelerine göre favori Porto. Fakat avrupadaki futbol izleyicisine göre favori tartışılmaz Fenerbahçe. Çünkü geçen seneyi daha unutmadı insanlar. Arsenal forumlarına girerseniz orda herkes ama herkes Fenerbahçe'yle birlikte gruptan çıkacaklarını düşünüyorlar. Ve 3. torbadan çıkabilecek en güçlü takımlardan biri olduğumuzu düşünüyorlar. Kuradan dolayı da üzgünler zor grup çıktığı için.
Ama bizim zor grup deme hakkımız yok.
Arsenal çoğu kişinin Lyon'dan sonraki isteğiydi (benim değildi ama olsun).
Porto 2. torbadaki en güçsüz üç takımdan biriydi. (Werder Bremen, Sporting Lisbon)
Kiev'e gelince biraz kötü bi kura ama Shaktar, Atletico ve Fiorentina'yla eşleşmediğimiz için mutluyum.

Fenerbahçe'nin performansı yanıltmasın insanları. ŞL nin havası başkadır orda daha iyi oynayacaktır FB. Transfermarkt'tan baktığıma göre portodan 9 futbolcu gitmiş 11 futbolcu gelmiş. Yani Porto yeniden yapılanıyor. Bu bir avantaj olabilir.

Geçen seneki FB geçen seneki Portoyu evire çevire yenerdi bu kesin. Bu sene değişen şey ise sakatlanan deividin ilk maça belki de 2. maça kadar yetişemeyecek olması. Takımın en önemli futbolcusu Aurelio'nun gitmiş olması. Aurelio'nun yerine Josico'nun gelmesi. Kezman'ın yerine Güiza'nın gelmesi. Burak gibi iyi bir yedeğin alınması. Emre gibi kaliteli bir ortasaha oyuncusunun alınması. Son olarak da teknik ekip değişikliği. Aurelio'nun ve Deivid'in dışında olumsuz bir olay yok. Ama bunlar da takımı çok kötü etkileyebilir. Bu hafta ve haftaya oynanacak lig maçlarından sonra herşey daha iyi anlaşılacaktır. Deivid maçlara yetişirse (herhalde yetişemez ama), Josico tutarsa (Ya da deniz formuna kavuşursa), Aragones taktiği oturtursa geçen seneki FB kadar oynayabilir ve bu gruptan belki de lider çıkabiliriz.
Hiç birşey ama hiç birşey belli değil. Ne olacağı hakkında bir yorum yapmak zor. İlk maçta alınacak bir puan çok şeyin kapısını açacaktır. En önemli maç ilk maç. Geçen sene Inter'i ilk maçta yenmeseydik gruptan bile çıkamazdık belki.

anilton
04.Eylül.2007, 02:07
Geçen sene lige çok kötü başladık Inter maçı öncesinde de Rize ile sahamızda 1-1 kalmıştık Inter maçında herkes tarihi fark bekliyordsu bize şans bile vermiyorlardı sonucunun ne olduğunu gördük Cambiasso'ya top yedirdik )) O yüzden Belediye maçını değerlendirerek Porto maçına çıkarım yapılamaz :)

Ben Belediye maçına bakarak yorum yapmıyorum.Ben ligin başından beri tüm maçları baz alıyorum,bilhassa Avrupa maçlarını.Porto'nun daha izlemeden Quaresma gitti diye çantada keklik olduğunu anlayanlar var,D.Kiev'i tek bir doksan dakikasını izlemeden köy takımı yapanlar var.Bu kadar yetenekli arkadaşlar varken bırak bizde maçlarını izlediğimiz gözümüzün önündeki takımın nasıl bir görüntü verdiğini ve neler yapabileceğini az çok tahmin edelim dimi...

He tahminimiz tutar tutmaz,orası ayrı mesele.Ben F.Bahçe'nin geçen sene çok daha kaliteli bir kadroya ve hocaya sahip olduğunu düşünüyorum.Bu benim kişisel düşücem.Bu sene geçen seneki başarının tekrarlanabileceğini ve ya daha üstüne çıkılabileceğini düşünmüyorum.Olursada geçen sene olduğu gibi alkışlar,tebrik ederiz...

a.arıcı-11
04.Eylül.2007, 21:09
Son 2 senedir Avrupa Kupalarında başka bir havayla oynuyoruz.Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi Rize ile Kadıköy'de berabere kaldıktan 4 gün sonra bombaşka bir futbolla İnter'i ezdik.O maçta şanslı günümüzde olsaydık maçın nerelere varacağı belliydi.8 kişiyle yenildiğimiz GS maçından sonra gittik Sevilla'yı eledik.Avrupa'da çok farklı oynuyorz bunu kabul edin.Ayrıca takım birbirine ve Aragones'e alıştıktan sonra Formayı giyen herkes sistemi işletecektir.

RaSenGan
06.Kasım.2007, 06:54
Porto deplasmanda Kiev'i yendi 2-1.Lisandro LopeZ kırmızı kart gördü.(:

Jesus_FB
06.Kasım.2007, 07:23
lucho kırmızı gördü lopez değel

scar face
06.Kasım.2007, 07:25
Lucho'nun kırmızı görmesi daha iyi oldu çünkü Lopez'e o topları tasıyan Lucho.Ah be berabere kalsalardı...:(

Universal
06.Kasım.2007, 07:25
Bu gruptaki her takımın kötü olduğu belli oldu. Zico'nun Fenerbahçe'si olsa bu grupta lider olurdu.

Artık hesap belli iki maçıda kazan diğer maçların sonucunu bekleme.

Varonil
06.Kasım.2007, 15:21
Porto'yu kendi sahamızda yenmek farz oldu.Arsenal işini son maçta Porto deplasmanına taşımak istemeyecek ve kendi sahasında Dinamo Kiev'i yenecektir.Ondan sonrasında ise bizim Kiev'deki maçı muhakkak almamız lazım

Sekopej
06.Kasım.2007, 19:41
Dün alınan puan çok önemliydi. Arsenal evinde Kiev'i yenip son maça rahat çıkmak isteyecektir. Bu da bizim işimize gelir.

Tabi en önemlisi bizim Porto'yu yenebilmemiz. Porto'yu yendikten sonra deplasmanda alınacak gollü beraberlik bile bizi UEFA'ya götürür. Öncelikli hedef olan Porto maçı mutlaka kazanılmalı.

Cengo
07.Kasım.2007, 07:11
Lucho da, Lopez de cezalı..