Log in

View Full Version : A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı

fenerbahce_1907
30.Ağustos.2007, 00:37
2010 Dünya Kupası eleme grubu maçında 6 Eylül'de deplasmanda Ermenistan'la, 10 Eylül'de İstanbul'da Belçika ile karşılaşacak A Milli Takımımızın kadrosu açıklandı.

Sakatlıkları nedeniyle Hamit Altıntop, Nihat Kahveci, Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör ve Caner Erkin'in çağrılmadığı aday kadroda şu oyuncular yer alıyor:

KALECİLER
1- VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
2- SERDAR KULBİLGE KOCAELİSPOR
3- TOLGA ZENGİN TRABZONSPOR

SAVUNMA OYUNCULARI
4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
5- UĞUR KAVUK ANTALYASPOR
6- SERVET ÇETİN GALATASARAY
7- İBRAHİM KAŞ GETAFE
8- MEHMET POLAT GAZİANTEPSPOR
9- GÖKHAN ZAN BEŞİKTAŞ
10- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
11- ÇAĞLAR BİRİNCİ DENİZLİSPOR
12- UĞUR BORAL FENERBAHÇE

ORTA SAHA OYUNCULARI
13- KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
14- SERDAR ÖZKAN BEŞİKTAŞ
15- GÖKDENİZ KARADENİZ RUBIN KAZAN
16- MEHMET TOPUZ KAYSERİSPOR
17- AYHAN AKMAN GALATASARAY
18- MEHMET AURELIO REAL BETIS
19- EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
20- SELÇUK İNAN TRABZONSPOR
21- NURİ ŞAHİN DORTMUND
22- MEHMET TOPAL GALATASARAY
23- TUNCAY ŞANLI MIDDLESBROUGH
24- ARDA TURAN GALATASARAY

HÜCUM OYUNCULARI
25- HALİL ALTINTOP SCHALKE 04
26- MEVLUT ERDİNÇ SOCHAUX
27- SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
28- GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR

bySilver
30.Ağustos.2007, 00:40
En iyi seçimLeri yapmış oLmaLı..

Addolorato
30.Ağustos.2007, 00:42
Mevlüt Yerine Fatih Tekke Olsaydı Daha Güzel Olurdu Ama Fena Değil Kadro :)

erdemzorer10
30.Ağustos.2007, 00:44
Çağlar ın çağırılmasına çok sevindim sol ayaklı savunma oyuncusu gerekliydi..

Kazım ve emre dışındaki seçimleri çok iyi buldum..

anilton
30.Ağustos.2007, 00:45
Deumi'yi,Tabata'yı falan Türk yapıp alsaydık.Fatih Yiğen'i neden almamış.İlk hafta üç büyüklere karşı biraz iyi oynayan Uğur,Çağlar,M.Polat kadroya çağrılmış.Tek maçlık performansla milli takıma seçilmek buna denir...

İ.Toraman en formda zamanında çağrılmadı,ama F.Bahçe karşısında iyi bir futbol sergileyen M.Polat anında milli takımda,yapma be Fatih Hoca.İlk defa kadro seçimlerinde Fatih Hoca'yı zayıf gördüm...

Hazırlık maçı olsa neyse diyecem.2010 dünya kupasında Uğur-Servet-M.Polat-Çağlar dörtlüsünümü düşünüyor acaba...:)

Sekopej
30.Ağustos.2007, 00:47
28 oyuncu çağırmış, bazı oyuncuların milli takım havası alması için çağrılması bence doğru. Sonuçta 18 kişi maça çıkacak, hafta sonu da mutlaka sakatlanan olur ve bu sayı düşer. Takımın 11'ini oluşturacak oyuncular zaten hemen hemen belli.

erdemzorer10
30.Ağustos.2007, 00:48
Deumi'yi,Tabata'yı falan Türk yapıp alsaydık.Fatih Yiğen'i neden almamış.İlk hafta üç büyüklere karşı biraz iyi oynayan Uğur,Çağlar,M.Polat kadroya çağrılmış.Tek maçlık performansla milli takım seçmek buna denir...

tek maçla seçildiğine pek katılmıyorum..

örneğin Çağlar oynadığı dönemlerde Denizlispor un en istikrarlı oyuncularından biri ayrıca sol bek özelliği olan bir oyuncu olması Hakan Balta ya alternatif oluşturabilir..

Mehmet Polat --> Emre Güngör ün yerine

Uğur Kavuk---> Sabri Sarıoğlu nun yerine çağırıldı

ayrıca Fatih hoca şunu da söylemek istiyor..yaşınız kaç olursa olsun iyi performans gösterip hak ederseniz milli forma sizin olur

deniz.91
30.Ağustos.2007, 00:49
Mehmet Polat Kazım ve Uğur kavuk kim Allah aşkına ya Terim kafasına göre adam seçiyor yine bir maçlık performansa göre

anilton
30.Ağustos.2007, 00:58
Mehmet Polat ne yaaa.Giray'ı,İlhan'ı,Bekir'i,Yasin'i,Egemen'i,Aydı n'ı,Ali Turan'ı var.Bunlardan iyi mi M.Polat...

Uğur'a gelene kadar Abdurrahman var,daha ne yapsın milli takıma seçilmek için.Koray Çölgeçen var...

Neyse saygı duymak lazım...

Oghuse
30.Ağustos.2007, 01:06
Başka nasıl bir şansı var allah aşkına kaç maç oynandı ki 1 maçlık diyip duruyorsunuz..

BlackEagle19o3
30.Ağustos.2007, 01:09
Hiç beğenmedim Fatih hocanın seçimlerini;)Özellikle defans hattındakileri...

anilton
30.Ağustos.2007, 01:14
Başka nasıl bir şansı var allah aşkına kaç maç oynandı ki 1 maçlık diyip duruyorsunuz..

Milli takımın belli bir iskelet kadrosu vardır.Ara ara o iskelet kadroya eksiklikler olduğunda ve ya çok formda olanlardan oyuncu dahil edersin...

Tek maça bakarak alınacaksa F.Bahçe'den hiç kimse alınmamalıydı.Bilmem anlatabildim mi?

eXcitinG
Aynen adama sorarLar, nerde AbduLkadir, nerde ÇöLgeçen. Hemen bir maç iyidi diye topLamış bütün AntepLiLeri. Geçen sezon ağzınLa kuş tuttuLar yaranamadıLar. Bu yıL bazıLar bir maç iyi oynadı diye hemen miLLi. Yok böyLe bir anLayış yahu.

GeNç KaRTaL
Kale,orta saha ve forvet seçimlerini beğendim.Savunma bölgesinde farklı isimler var.Ayrıca hoca boşuna hak edene formasını veririm imajı vermeye çalışmasın.En formsuz zamanında Sabri'yi bu takıma çağırdığını,Toraman'ı en formda zamanında çağırmadığını hepimiz biliyoruz.Yinede mevkisinden dolayı,karar mercii o olduğundan dolayı kararlarına saygı duyuyorum..

Oghuse
30.Ağustos.2007, 01:20
Milli takımın belli bir iskelet kadrosu vardır.Ara ara o iskelet kadroya eksiklikler olduğunda ve ya çok formda olanlardan oyuncu dahil edersin...

Tek maça bakarak alınacaksa F.Bahçe'den hiç kimse alınmamalıydı.Bilmem anlatabildim mi?

Zaten iskelet kadro alınmış..İskelet kadrodan kimler eksik sence?

bugra 1905
30.Ağustos.2007, 01:24
Mehmet Topuzun Kadroda Olmasına Çok Sevindim

anilton
30.Ağustos.2007, 01:26
Zaten iskelet kadroya bir şey söylediğimiz yok.Ben sadece eksiklerin yerine alınan oyuncuları doğru bulmadığımı söylüyorum...

Egemen,Giray,Ali Turan gibi oyuncular M.Polat'tan daha çok hakediyorlar bence...

Yine Abdurrahman,Koray gibi oyuncular Uğur'dan daha çok hakediyorlar bence...

Bunlar benim fikirlerim...

Fernando Gago
30.Ağustos.2007, 01:29
Kadroya giren süpriz isimler formaliteden zaten takımın istekeleti belli zaten Bence güzel bir kadro

Oghuse
30.Ağustos.2007, 01:30
Zaten iskelet kadroya bir şey söylediğimiz yok.Ben sadece eksiklerin yerine alınan oyuncuları doğru bulmadığımı söylüyorum...

Egemen,Giray,Ali Turan gibi oyuncular M.Polat'tan daha çok hakediyorlar bence...

Yine Abdurrahman,Koray gibi oyuncular Uğur'dan daha çok hakediyorlar bence...

Bunlar benim fikirlerim...

Ben aksi bir durum söylemedim zaten 1 maçtan başka bir şansı yok dedim sadece..
Hangi oyuncuları neden seçti şeklinde bir yorumum olmadı..Artık neye göre seçtiğini de bilmiyorum..Muhtemelen 18 kişilik kadroyuda antrenmanda ki performanslara göre seçecektir Fatih Terim..

Mirza
30.Ağustos.2007, 01:31
Bir Fenerbahçeli olarak Ümit Karan'ın bu kadroda olmasını isterim. Mevlüt'ün yerine ya Tekke ya da Ümit Karan çok iyi olurdu.

Sheriff
30.Ağustos.2007, 01:32
Katılıyorum bende anilton'a.. Çağlar ve Mehmet hariç kadro iyi.. Mevlüt biraz şansı hakediyor.. Belki patlama yapar..

deniz.91
30.Ağustos.2007, 05:31
Defansa bir Ali Turanı veya bir Aydını birkez denesin başka birey dmeiyorum geçen hafta 3 büüyüklerle oynaynları toplamış yine

Emurafu
30.Ağustos.2007, 05:38
Deumi'yi,Tabata'yı falan Türk yapıp alsaydık.Fatih Yiğen'i neden almamış.İlk hafta üç büyüklere karşı biraz iyi oynayan Uğur,Çağlar,M.Polat kadroya çağrılmış.Tek maçlık performansla milli takıma seçilmek buna denir...

İ.Toraman en formda zamanında çağrılmadı,ama F.Bahçe karşısında iyi bir futbol sergileyen M.Polat anında milli takımda,yapma be Fatih Hoca.İlk defa kadro seçimlerinde Fatih Hoca'yı zayıf gördüm...

Hazırlık maçı olsa neyse diyecem.2010 dünya kupasında Uğur-Servet-M.Polat-Çağlar dörtlüsünümü düşünüyor acaba...:)

Çok haklısın..

Artık takım oturmalı..Ayrıca farklı yüzler takıma mont edilmeli...(Özellikle defansa)Şampiyonada defansımızın ne halleere düsdügünü gördük..Sürekli deneme tahtası gibi olmamalı..Yunanistan gibi takım onbiri hemen hemen belli olması lazım..

gtTs26
30.Ağustos.2007, 16:17
Mehmet Polat çok enteresan ? Çağlar ve Uğur iyi olmuş ama .

Polat'ın yerine Egemen düşünülemez miydi ?

shamur1
30.Ağustos.2007, 17:23
Egemen gerek hazırlık maçlarında gerekse de Ankaraspor ve Ankaragücü maçlarında çok iyiydi , bu adamın Bursa'da ki performansı da ortadaydı azmi ve hırslı oyun yapısıyla adeta defansta tek başına savaşıyor..

4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
5- UĞUR KAVUK ANTALYASPOR
6- SERVET ÇETİN GALATASARAY
7- İBRAHİM KAŞ GETAFE
8- MEHMET POLAT GAZİANTEPSPOR
9- GÖKHAN ZAN BEŞİKTAŞ
10- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
11- ÇAĞLAR BİRİNCİ DENİZLİSPOR
12- UĞUR BORAL FENERBAHÇE

şu oyunculardan stoper olarak sadece Servet var .. Gökhan Zan'ın performansı da iyi değil , Antalya maçında bunu çok net gördük. Gökhan, Uğur Kavuk, Uğur Boral, Çağlar bunlar bek oyuncuları zaten.. bir sürü formda stoperimiz varken neden kadroya çağrılmıyorlar merak ediyorum..! M.Polat olayına ise hiç girmiyorum..

tabi bunları yapan sıradan bir teknik adam değil , karizması , entrasan mimikleri , kısacası koskoca imparator o..

Trabzonspor
30.Ağustos.2007, 17:43
kalsık fatıh hoca

euro 2008de yaptıgı sacma secımlerı yıne yapmıs mevlut yerıne üömit veya fatihtekke.defansta o ladıgı mehmet yerıne aydın,ali turan, bekir,en formda ve gecen yılın en ıyı defanslarından egemen olabılırdı. dahada sayılır bu kadroya alınmayan ıyı ve formda adamlar ama neyse hoca o karear verır uygular.

erdemzorer10
30.Ağustos.2007, 20:08
arkadaşlar bi izleyelim görelim ondan sonra yorum yapalım bence..

Fatih hoca nın bizim yaşımızdan fazla teknik direktörlüğü var..aldıysa vardır bir bildiği..:)

eGowiCh
30.Ağustos.2007, 22:01
Mehmet Polat 30 yaşına gelmiş, milli takıma çağrılıyor. Anlamsız buldum, Gaziantepspor lige iyi bir başlangıç yaptı diye hemen kadroya çağırmış. O mantıkla yaklaşılacaksa Yasin de Partizan maçında iyi oynadı, o da alınmalıydı. Çağlar ve Uğur da gereksiz, Sivasspor'dan Hayrettin çağrılmalıydı sol bek için. Forvet hattında ise Mehmet Yıldız bulunmalıydı.

Bu kadroya bakarsak en iyi onbir şu şekilde olabilir:
Volkan, Gökhan Gönül, Servet, İbrahim Kaş, Hakan Balta, Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Mehmet Aurelio, Arda, Tuncay, Semih.

fmsmyrna
30.Ağustos.2007, 22:13
Mehmet Polat hariç kadro iyi bence.Fransa Ligi'nde Sochaux'da 11 oynayan Mevlüt mü çağırılmayacaktı.Çağlar ve Uğur Kavuk kadroya giremez bence.Hayrettin ve Abdurrahman'ı beğenmiyorum.İkisi de düz kanat oyuncuları bence Çağlar ve Uğur gördüğüm kadarıyla topta kullanabiliyorlar.Hayrettin'i bir ara çağırmıştı zaten ama bir daha gerek duymadı demekki.Mehmet Polat yerine Egemen veya Eren Güngör olabilirdi.

Hugo
01.Eylül.2007, 18:43
Mehmet Polatı alıp da 11 e koyacak değil yahu :9 İbrahim Kaş ı da çağırdıydı zamanında Fatih Hoca.
Bu arada Aurelio sakatlandı diyorlar. Kadrodan çıkarıldı mı? Yerine birisi alındı mı?..

deniz.91
01.Eylül.2007, 20:05
Dün Fatih Hoca izledimi bilmiyorum ks-gs maçını ama orda bir eren güngör vardı süper bir defans sana işte hemde çok genç böyle oyuncuları alıp takıma monte etsene be adam

anilton
01.Eylül.2007, 20:13
Deniz Eren şu anda Ümit milli takımın kilit oyuncularından birisi.Ve Avrupa şampiyonası yolunda çok önemli maçlar var.Sırf bu yüzden Ceyhun ve S.Kurtuluş'da Ümit milli takıma çağrıldılar.Fatih Hoca Eren'i düşünmese zaten sürekli Ümit milli takımda göremeyiz onu.Ama zamanı var daha.Şu anda Ümit milli takım düzeyinde.Ama bir dahaki seneden itibaren mutlaka A milli takım kadrosunda bulunmalı ve zaten bulunacaktırda...

Hugo
01.Eylül.2007, 21:52
Aurelio'dan kötü haber

Real Betis formasıyla çıktığı ilk maçta sakatlanan Mehmet Aurelio'nun A Milli Takım'ın Ermenistan ve Belçika ile yapacağı maçlarda oynayamayacağı açıklandı.

http://www.ntvspor.net/Images/34722.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 14:08 TSİ 1 Eylül 2008 Pazartesi
İspanya'nın Real Betis takımında ilk resmi maçına çıkan ve 22. dakikada sakatlanan milli futbolcu Mehmet Aurelio'nun durumunun ciddi olmadığı, ancak A Milli Takım'ın 2010 DÜnya Kupası elemelerinde Ermenistan ve Belçika ile yapılacak maçlarda yer almayacağı öğrenildi.
Aurelio'nun sakatlığıyla ilgili Real Betis kulübüne yakın kaynaklardan alınan bilgilerde, Türk futbolcunun birkaç gün sonra antrenmanlara çıkabilecek düzeyde olduğu, ancak cumartesi günü Türkiye'nin deplasmanda Ermenistan ile oynayacağı maçın kadrosundan çıkartılacağı ifade edildi.
La Liga'nın ilk maçında Recreativo Huelva'ya karşı sahasında oynayan Real Betis 1-0 yenilirken, İspanyol basını, dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan Aurelio'nun erkenden oyundan çıkmasının Real Betis'in oyun düzenini etkilediğini ve yenilginin en büyük sebeplerinden birinin bu olduğunu yazdı.

sakary Ali
01.Eylül.2007, 22:01
Kadro olarak 2 takımdanda üstünüz doğru 11 ile çıkarsak 2 maçıda rahat kazanırız ve kazanacağız gibime geliyor

a.arıcı-11
03.Eylül.2007, 19:19
Bence kadro son zamanların en akıllıca seçilmiş kadrosu.Herkes Ümit neden yok demiş bunun cevabı basit adam sezon başı sakatlandı 2-3 maç oynaymadı.Sonra Kayseri maçında hiçbir varlık gösteremedi.Sizde bu adamı almak için Fransa Liginde 3 maçta 3 gol atan Mevlüt'ü keselim diyorsunuz.

Kazım'a hala kulp bulanlarında fanatiklikten başka birşey yapmadıklarını düşünüyorum.

erdemzorer10
03.Eylül.2007, 20:04
Fanatiklikle ne alakası var ..Kazım bu performansıyla girebiliyorsa o zaman o zaman birçok oyuncu Kazım kadar oynuyor zaten onlara haksızlık oluyor..

ama Fatih hoca bir bildiğim var diyor orası ayrı ona da kimse bişey diyemez takım iyi yolda olduğu sürece..