PDA

View Full Version : Ümit Milli Takımımızın, Çek Cumhuriyeti ve Ermenistan maçları aday kadrosu

anilton
30.Ağustos.2007, 01:03
Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası eleme grubu maçlarında 6 Eylül'de Bursa'da Çek Cumhuriyeti, 9 Eylül'de ise İstanbul'da Ermenistan'la karşılaşacak Ümit Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı.

Aday kadroda şu futbolcular yer alıyor:

KALECİLER

1- VOLKAN BABACAN FENERBAHÇE

2- UFUK CEYLAN MANİSASPOR

3- ONUR RECEP KIVRAK TRABZONSPOR

SAVUNMA OYUNCULARI

4- AYKUT MUHAMMET DEMİR EXCELSIOR

5- SERDAR KURTULUŞ BEŞİKTAŞ

6- CEYHUN GÜLSELAM TRABZONSPOR

7- EREN GÜNGÖR KAYSERİSPOR

8- EMRE ÖZKAN BEŞİKTAŞ

9- ORHAN ŞAM HACETTEPE

10- ALPARSLAN ERDEM GALATASARAY

11- FERHAT ÖZTORUN MANİSASPOR

ORTA SAHA OYUNCULARI

12- İSMAİL BAYDİL DENİZLİSPOR

13- ZAFER YELEN HANSA ROSTOCK

14- MURAT CEYLAN GAZİANTEPSPOR

15- ABDULLAH DURAK KAYSERİSPOR

16- ÖZER HURMACI ANKARASPOR

17- JEM PAUL KARACAN READING

18- MURAT DURUER MKE ANKARAGÜCÜ

19- AYDIN KARABULUT BEŞİKTAŞ

20- VOLKAN ŞEN BURSASPOR

HÜCUM OYUNCULARI

21- BATUHAN KARADENİZ BEŞİKTAŞ

22- İLHAN PARLAK FENERBAHÇE

23- MUSTAFA PEKTEMEK GENÇLERBİRLİĞİ

24-AYDIN YILMAZ GALATASARAY

Çok önemli iki maç olduğu için S.Kurtuluş,Ceyhun gibi oyuncularda tekrar A takımdan Ümit milli takıma çağrılmış.A takım kadrosunun tersine mükemmel bir kadro.Bravo...

sitte
30.Ağustos.2007, 01:15
23- MUSTAFA PEKTEMET GENÇLERBİRLİĞİ

23- MUSTAFA PEKTEMEk GENÇLERBİRLİĞİ;)

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2007, 01:17
İnşallah 2 maçtada yüzümüzü kara çıkarmazlar..

anilton
30.Ağustos.2007, 01:21
23- MUSTAFA PEKTEMEk GENÇLERBİRLİĞİ;)

Evet TFF 'de yanlış yazılmış.İlk baktığımda gördüm,buraya yapıştırıp düzeltecektim,unutmuşum,sağol...;;)

deniz.91
30.Ağustos.2007, 05:37
İyi bir kadro seçilmiş Mustafa Mektemekin alınmasına sevindim yetenekli bir isim

Hugo
01.Eylül.2007, 18:41
Jem Paul Karacan sakatlandığı için yerine SERCAN YILDIRIM kadroya dahil edildi.
Bu iyi oldu. Sercan bu hafta ilk 11 de başlayıp 2 de gol atmıştı. İnşallah büyük golcü olacaktır.

Hugo
04.Eylül.2007, 20:29
Ümit Milli maçlarını TV verecek mİ?

bursa_mc
04.Eylül.2007, 23:02
Ümitlerin biletleri 5 Eylül'de satışta

Ümit Milli Takımımız'ın, 6 Eylül'de Çek Cumhuriyeti ile Bursa'da oynayacağı maçın biletleri 5 Eylül'de satışa çıkacak.

6 Eylül Cumartesi akşamı saat 21.30'da başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları, Kapalı Tribün 5 YTL, Maraton Tribünü 4 YTL, Kale Arkaları 3 YTL olarak belirlendi.

deniz.91
05.Eylül.2007, 01:20
A milli takımdan daha iyi kadrosu var:D

Revolution
05.Eylül.2007, 04:16
A Milli Takımla maç yapsa bence kazanır Ümit Milli takım bu kadrolarla. :)

Hugo
05.Eylül.2007, 16:57
Ya bu maçı TV verecek mi??

anilton
06.Eylül.2007, 05:10
Futbol Smart'tan yayınlanacak maç...

deniz.91
06.Eylül.2007, 21:36
Milli maçı nasıl Futbol Smart alıyor yahu:@

Hugo
06.Eylül.2007, 22:25
Bravoo.. Ümit Milli takımı da izleyemeyeceğiz.

King_91
07.Eylül.2007, 02:47
yuh artık milli maçları da izleyemiyelim tam olsun .

travis1903
07.Eylül.2007, 06:38
2-0 bitti. goller Aydın'dan(Karabulut olanı)

:0:

anilton
07.Eylül.2007, 06:54
Maçı 2-0 kazandık ve Ç.Cumhuriyet'inden liderliği aldık.Goller Aydın Karabulut'tan.Bir solda,bir sağdaydı,maç boyunca takımın en etkili ismiydi.Maçın yıldızı oldu "Sarı Kanat"...

-------------------Onur-------------------

O.Şam------Eren--Ceyhun--------Ferhat

-------------S.Kurtuluş-Abdullah------------

A.Yılmaz------------Özer---------A.Karabulut

-------------------Sercan-------------------

Sercan çıktı M.Pektemek girdi,A.Yılmaz çıktı Zafer Yelen girdi ve Özer çıktı Aykut Demir girdi...

Crocodile1963
07.Eylül.2007, 07:14
Maç gibi maç sonu da güzeldi. Hele hele Timsah Show yaptıkları sahne.
Maça gelince Aydın Yılmaz kanatta iyi çalıştı. İlk yarıda Sercan etkisiz kaldı bunun nedeni bence Sercan'a uzun ve havadan toplar atılmasıydı oysa yerden-seri oynansa daha etkili olurdu veya ikinci yarıda oyuna alsaydı. Golleri atan Aydın K. güzel performas çıkardı ve iki şık gol attı. İkinci golde Özer Hurmacı iyi asist yaparak vurması için boş alan yarattı. Sağ bekimiz Orhan Şam defansif özellikleri gayet iyi ancak ileri atağa çıkışlar pasif kalıyor. Serdar K. orta sahayı topladı. Millilerimiz iyi bir sonuç aldı..

deniz.91
07.Eylül.2007, 18:00
Kazanmamız sevindirici

GeNç KaRTaL
07.Eylül.2007, 19:09
Çekleri yenip liderliği aldık.Sıra Ermenileri yenip rövanşı almakta..

PesimiSTyLa
10.Eylül.2007, 04:03
Ermenistan macı: 3-0 bitti ilk yarı...

2 Gol Batuhan 1 Gol Eren. Batuhan'ın attığı 2. gol mükemmeldi. Röveşata attı :)

anilton
10.Eylül.2007, 04:04
İlk yarı bitti 3-0 öndeyiz...

İlk gol;Aydın Karabulut sağ taraftan serbest vuruşu kullandı Batuhan kafayla durumu 1-0 yaptı...

İkinci gol;İlk golün kopyası,yine Aydın Karabulut kesiyor Eren Güngör kafayla durumu 2-0 yapıyor...

Üçüncü gol;bu golü anlatmaya kelimeler yetmez,Batuhan mükemmel bir röveşata golü attı,bu golü şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum...

Aydın ikinci Ümit milli maçı 2 gol 2 asist...

Batuhan'ın ilk Ümit maçı 2 gol...

Nazar değmesin...:)

sitte
10.Eylül.2007, 04:17
5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 :p

PesimiSTyLa
10.Eylül.2007, 04:30
4 olmuş:D Özer atmış, Asist yine Aydın Karabulut. 3 asist oldu..

ve yerini İlhann Parlak'a bıraktı.

Crocodile1963
10.Eylül.2007, 04:51
Kadrolar nasıl arkadaşlar birde seyirci durumu kaç bir taraftar var acaba?

PesimiSTyLa
10.Eylül.2007, 04:56
TÜRKİYE: Onur, Orhan, Ferhat, Ceyhun, Eren, Serdar, Aydın Yılmaz, Abdullah, Batuhan, Özer, Aydın Karabulut

11 i ile basladık. Sonradan Ufuk(gk), İlhan, M.Ceylan girdi. Serdar, Aydın K. , Onur çıktı... Tribünler çok dolu degil; ama yine de fena degil. Ses geliyo :p

anilton
10.Eylül.2007, 05:05
Maç bitti...

Emre Serdar çıkmadı Özer çıktı...

PesimiSTyLa
10.Eylül.2007, 05:23
Maç bitti...

Emre Serdar çıkmadı Özer çıktı...

Karıştı :icon_lol:

Çok saglam bi jenerasyon geliyor valla. Murat C, Aydın K. , Abdullah, Eren Güngör, Ceyhun , Aydın Y, Orhan, Serdar K, Batuhan hepsi çok iyiydi. Aydın K, Abdullah, Eren, Sonradan giren Murat, Batuhan (öz. ilk yarıda) benim gözüme carpan isimlr oldu... Zevkle izledm takımı, hepsine helal olsun.

Sekopej
10.Eylül.2007, 05:25
Değişiklikler olana kadar çok iyidik gerçekten. Aydın bu takımın herşeyi bence, öncelikle diğer genç oyuncularımızda olduğu gibi bencillik yok onda. Bu şekilde çizgisini bozmadan devam ederse Türk futbolu bir yıldız daha kazanacak bence.

Ümit Davala bıraktıktan sonra oynanan ilk Ermenistan maçından sonra gelecek için endişelenmiştim ama Hami ve Abdullah son 2 maçta bize gösterdiler ki Ümit Takım da emin ellerde. Şimdi sıra elemelerde, maça başlayan 11 ile devam edersek elemeleri de geçeriz. Tebrikler Türkiye.

KaF KeF
10.Eylül.2007, 05:30
Tebrikler Türkiye..

anilton
10.Eylül.2007, 05:36
Artık basın bıraksın Batuhan'ın üzerine gitmeyi.Ben Türk ve dünya futboluna damga vurucam diye bağırıyor adam resmen.Daha ilk Ümit milli maçında hemde kendisinden 5 yaş büyük(86-87) futbolcuların oynadığı kategoride parmak ısırtıyor.Bugün gollerini çıkar yinede ne kadar yetenekli olduğunu anlamaya yeter oyunu.Fiziğini kullanması,kafa toplarındaki hakimiyeti,arkadaşlarına pozisyon hazırlamadaki becerisi.Bu yeteneğe sahip çıkmamız lazım.Şu anda H.Şükür'ün tahtına aday tek isimdir bana göre.Hep beraber bir yerlere getirmeliyiz,söverek değil överek,yıkıcı değil yapıcı eleştiriler yaparak.Ama tabi ki oda bu güveni boşa çıkarmayacak,hal ve hareketlerine dikkat edecek.Nerede olduğunun kendisinden neler beklendiğinin farkında olacak...

Batuhan gerçekten beni çok heveslendiriyor,sadece Beşiktaş'lı olarak değil bir Türk olarak içim kıpır kıpır.Umarım bizi hayal kırıklığına uğratmaz...

PesimiSTyLa
10.Eylül.2007, 05:52
Batu gercekten çok iyiydi. Her hava topunu indrdi. Bi ara Hakan Şükür mü oyunda dedim:D

shamur1
10.Eylül.2007, 06:02
Ümitlerimiz , A Millilerimizden performans olarak çok daha iyi tabi bunda Ümit Milli Hocalarımız Hami Mandıralı ve Abdullah Ercan'ın da çok büyük payı var , çok sağlam bir jenerasyon geliyor ama Fatih Terim A Milli Takımın başında olduğu sürece A Milli Takıma buradan hiç bir oyuncu giremiyecektir saolsun Fatih Terim sürekli bildiğini okuyor ve kendi adamlarına forma şansı veriyor.

Hami Mandıralı için de çok büyük deneyim oluyor Ümit Milli Takım.. umarım ilerleyen zamanlarda kendisini Trabzonspor'un başında görürüz..

gorkemyilmazkarasu
10.Eylül.2007, 22:31
bende maçı tribünden seyreden biri olarak söyleyebilirimki iyi bir nesil geliyor arkadan.ayağa iyi top yapan orta sahada mücadeleci kanatları kullanabilen...özellikle gözüme çarpan oyuncularda ceyhun gülselam,eren güngör,abdullah ve serdar kurtuluş oldu..batuhanda her hava topunu indirdi hakkını yemeyelim attığı güzel röveşeta golüyle kaçırdığı önemli 2 pozisyonu da unutturdu bir galatasaraylı olarak benide heyecanlandırıyor batugol..

son sözümde beni galatasaraydan soğutan taraftara..insanlığı,bilinçli davranmayı hala öğrenememişler 2.yarı boyunca galatasaray lehine bağırdılar hemde insanlar uyardığı halde..galatasaray kulübü sayelerinde ayaklar altına alınmıştır,sıradanlaştırılmıştır sağolsunlar varolsunlar...

deniz.91
11.Eylül.2007, 00:20
Ümit millier helal olsun sizlere süper yetenekler var cidden bizden Abdullah ve Eren harika çok sevinidim:)

GeNç KaRTaL
11.Eylül.2007, 13:15
Ermenistan mağlubiyeti sonrasında düşüncem ümit millilerimizin 2 maçıda kazanıp gruptan çıkacağı yönündeydi.Bunu başararak beni yanıltmadılar.Tebrik ediyorum kendilerini.:k: Bakıyorum şimdi yorumlara.Harika bir nesil geliyor felan denmiş ama bizim genç milli takımlarımız her zaman başarılı oluyor ama A milli düzeyde kendilerini göremiyoruz maalesef.Bu sistem devam ettikçede göremeyiz gibi geliyor..

gorkemyilmazkarasu
13.Eylül.2007, 06:49
bizim genelde u19 veya u17 milli takımlarımız başarılı oluyordu bugüne kadar.ümit milli takım baraj maçlarına 1 kere kalabilmişti o da şuanki a milli takımın iskeletini oluşturan kadronun oyuncuları volkan,hamit,tuncay,halil,servet..(hatırlayanların ız vardır almayayla oynamıştık hatta buradaki maçta hamitin uzaktan çok güzel bir golü vardı) yani bu başarının ümit milli takıma taşınabilmesi çok güzel.mesela 86 jenerasyonu u19da avrupa 2.siydi ama ümit milli takımda o jenerasyon çok kötü sonuçlar almıştı ve ünal karaman kadroyu zorunlu olarak değiştirmişti.

dikkatimi çeken bir nokta da ümit milli takımdaki oyuncularımızın çoğunun takımlarında ilk11 oynaması.bunun da mutlaka başarıda etkisi vardır.

edit:evet biraz araştırdım ve ümit milli takımın 2000 yılında avrupa gençler şampiyonasına ilk defa katıldığını gördüm..o jenerasyonda yıldıray,nihat,ismail güldüren,erhan albayrak gibi isimler var 77-78-79 jenerasyonuymuş yani ilk katılım olmayacak eğer belarusu geçersek