Log in

View Full Version : Helal olsun!!!

Bekq
31.Ağustos.2007, 09:09
Daha ne diyebilirimki artık sizlere(yönetime)eleştiride yapılmıyor.Anında ya mesaj editleniyor yada siliniyor.Bu gidişat kötü bence.Önüne geleni Moderatör yaparsanız olacağı bu.Sırf ben değil herkes şikayetçi bu durumdan.Benim size tavsiyem şu olayı Aydın abi değilde Diğer Adminler aralarında bir görüşsünler.Forumun demirbaşları yavaş yavaş gitmeye başladı e banada yol göründü.Forumun gidişatı iyi değil.Bırakın kulüb üyesi olmak için 20 Lira vermeyi 1 Lira olsa vermem.Bu forumun emektar Modları,Süper Modları ve Adminlerine asla laf söylemiyorum.Ama oturup bir düşünün bence.Bu durum neden böyle?Eskiden okuldan koşarak gelirdim sevinçle turksportal'a girmek için.Hele geçen yaz ne güzeldi.Ama inanınki eski zevkini vermiyor forum.Bunu herkes dile getirdiğine göre bence bu konuları yönetim olarak bir görüşün.

Bu mesajda kimse göremeden Komple silinebilir.Ama biraz eleştirilere açık olun.LÜTFEN

Addolorato
31.Ağustos.2007, 09:13
Yine Gerekeni Yaparlar Berkay Boşver ;;)

EreN
31.Ağustos.2007, 09:17
Yine Gerekeni Yaparlar Berkay Boşver ;;)

Evet yine gerekeni yapacağız, yani konuyu aramızda görüşeceğiz.

Oghuse
31.Ağustos.2007, 09:18
Aynen bence de yönetim kadrosuyla birebir görüşme yapılmalı artık eskisi gibi üyeler karşı sabırları kalmamış gibi görünüyorlar..En ufak şeylerden bile tartışma çıkıyor..Turksportal'ın eski tadı yok..

EreN
31.Ağustos.2007, 09:21
Yaz sıcaklarının getirdiği ruhsal stresten kaynaklansa gerek hem yönetim hem üyeler pek bir gergin bu günlerde. Konuyu uzatmanın alemi olduğunu düşünmüyorum. Bazı demirbaşlar hakkında da nedense herkes buz dağının sadece üst tarafını, denizin altında olan devasa kısmını görmekten kaçınıyor...
Görüşülecek bu konu.
Dileklerinizi ve isyanlarınızı hatta kızgınlık ve kırgınlıklarınızı adaplı yani düzgün bir dille anlatırsanız eleştirilere gayet açığız.

Oghuse
31.Ağustos.2007, 09:24
Elbetteki normal üyeler buz dağını altını göremez. :D Çünkü özelde gelişen olaydan kimin haberi olabilir..

Ancak yöneticilerimizin bu konuda hassasiyetinin azaldığını düşünüyorum..Bi gerginlik olsa bile yöneticilerin bunu anlayışla karşılayıp olayları daha sakin yaklaşması yerekir..

El Barto
31.Ağustos.2007, 09:24
Yönetime kabahat bulmak en kolayı. Yazdıklarımıza özen göstermek isteği hiçbirimizde yok sanırım. Silinen mesajının silinmesi gerekiyordur silinmiştir Berkay.

Ayrıca ufacık şeylerden bile buraya bir konu açmakta moda oldu. ;)

Bekq
31.Ağustos.2007, 09:25
İşte Eren abicim.bahsettiğim kişiler bazı kişiler.Anında mesajı siliyorlar.Kardeşim biz sizleri eleştiremiceksek,fkir veremiceksek bu forum niye var.?Bazı kişiler için söylüyorum bu dediklerimi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ufacık birşeymi?töbe töbe.herkes teker teker gidiyor siz bana ufacık diyorsunuz.Doldum artık.Şiştim,şiştim.Kimsenin cesaret edemediği konuyu ATILMAK pahasına açtım.

El Barto
31.Ağustos.2007, 09:27
Bazı kişiler demeyin bir sıkıntınız varsa kişinin ismi ile birlikte -forumda ulu orta konu açmak yerine- admin veya üst yöneticilere bildirin.

goosfraba
31.Ağustos.2007, 09:29
En ufak şeylerden bile tartışma çıkıyor

Ama yani iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın yada tersi.

Rengimiz değişik diye, altımızda yönetici ibaresi var diye bizleri insanüstü varlık olarak görmeyin.

Bizlere düşen şeyleri biz yerine getirmeye çalışıyoruz, peki siz ne yaptınız tartışma çıkarmaktan başka, didişip forumun düzenini bozmaktan başka ne yaptınız? Ha tabi alttan alttan laf sokmaları saymıyorum. Her üye olan şahıs 10 dakikasını ayırıp forum kurallarını okumamıştır bile. Kendinize düşen görevi forum kurallarını okumaktan başlasaydınız bu üsturupsuz eleştirileri yapmamış olurdunuz.

Konuyu açan arkadaş bu konuyu açmadan önce forumun genel bölgelerinde birkaç konuda laf sokuşturmasa, gidip bir admine bu konuyu açsa daha anlamlı olurdu. Ama umumice açılan bu konuyu ben başka yerlere çekiyorum afedersiniz.

gerrrard
Kimsenin cesaret edemediği konuyu ATILMAK pahasına açtım.

Neler açıldı Berkaycım neler neler hemde. :)

Bekq
Admini Adminemi şikayet edelim?

El Barto
31.Ağustos.2007, 09:31
Şikayet edeceğin adminse evet admini admine edeceksin.

Yine bir tartışılacak huzursuzluk yaratılacak konu yine aynı yüzler nedense hiç şaşırmıyorum artık.

Bekq
31.Ağustos.2007, 09:32
Şikayet edeceğin adminse evet admini admine edeceksin.

Yine bir tartışılacak huzursuzluk yaratılacak konu yine aynı yüzler nedense hiç şaşırmıyorum artık.
yine aynı cevaplar yine aynı tafralar.Bu bazı kişileri bu kadar belli etme.;)

REsist JuvE11
31.Ağustos.2007, 09:33
yönetim üyelerin derdini üyelerde yönetimin derdini anlayamıyor.haklı olarak herkes kendisini sovunuyor...burda bir tarafın hoşgörülü olması gerekiyor ama kimin?yönetim olsa,forumun önünü alamaz.üyeler olsa,bir süre sonra hiyerarşik ortamın olduğu eleştiriliyor...bu iş hükümet ile memur-sen arasındaki ilişkilere döndü....şimdilik uzaktan izliyorum..karar vermek zor

Addolorato
31.Ağustos.2007, 09:33
Açıkcası Siz Bizim Gibi Üyeleri bulmuşta bunuyosunuz Tartışma çıkarıp didişmekten başka ne yaptık ;

* Kariyerleri biz açarız Genelde
* Oyuncu Platformuna Biz Ekleriz oyuncuları genelde
* Sohbet Konusunda Biz Konuşuruz genelde
* Transfer Haberlerini biz ekleriz genelde
* Maçları Biz Yorumlarız Genelde
* Bu Forumda Yapılan bütün aktiveteleri genelde biz yaparız

Bunları çıkar ne kaldı hiç bişey hayalet forum ve türkiyedeki en seviyeli üye topluluğuyuz açıkcası

BeaT
31.Ağustos.2007, 09:34
son gunlerde bunlarla ılgılı cok konu açıldı tamam bazı şeyler iyi gitmiyor fakat bunları 2 günde bir konu açarak tartışmamamız gerek diye düşünüyorum.

El Barto

Bazı kişileri ismen söyleyemeceksen ortaya fırlamayacaksın.

Önce yazdığın mesajı bir düşün bakalım acaba neden silinmiştir diye sonra bir kaşık suda fırtınalar kopar.

goosfraba

Şimdi sen bir kere bu forumdan faydalanmak istiyorsan, eski zevki bu çatı altında yaşamak istiyorsan öncelikle büyüklerine saygılı olacaksın. Gerisi ip söküğü gibi gelir. Lakin insan da ne yaparsa onu biçer.

Bekq
31.Ağustos.2007, 09:35
Açıkcası Siz Bizim Gibi Üyeleri bulmuşta bunuyosunuz Tartışma çıkarıp didişmekten başka ne yaptık ;

* Kariyerleri biz açarız Genelde
* Oyuncu Platformuna Biz Ekleriz oyuncuları genelde
* Sohbet Konusunda Biz Konuşuruz genelde
* Transfer Haberlerini biz ekleriz genelde
* Maçları Biz Yorumlarız Genelde
* Bu Forumda Yapılan bütün aktiveteleri genelde biz yaparız

Bunları çıkar ne kaldı hiç bişey hayalet forum ve türkiyedeki en seviyeli üye topluluğuyuz açıkcası
Tamamen katılıyorum.Hak ettiğimiz değer verilmiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İsimleri açıklıyorum.Madem çok istediniz.

1502005 (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=103279)
10672196 (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=128538)
Ve Son olarakta Mehmet Topçu.

Bu kişilerle normalde alıp veremediğim yok.ama kardeşim bu kişileri hiç eleştiremiyorsun.Hele Umut abi ve Emre abi.Bişey dersen yandın.

Aydin
31.Ağustos.2007, 09:40
ibob, tabii ki istediğine şikayet edebilirsin. bu forumda benim zaten yapmaya çalıştığım tek şey herkesin eşit olduğunu anlatmaktı. burada benim, yeni üye olan birisinden farkım yok. çünkü sitede admin olmam benim için birşey ifade etmiyor. ben gerçek hayata bakarım. gerçek hayatta ikimiz de eşit miyiz? eşitiz. ona göre davranırım.

beni niye şikayet edeceğini anlamadım. forumdaki sıkı tutumu diyorsan, bunu şikayet etmen biraz boşa olur. çünkü bu tutum devam edecek. sadece benim değil bütün adminlerin desteklediği birşey bu. şikayetin Allah'a olabilir ama forumdaki işleyiş hakkında şikayette bulunacaksan dediğim gibi zahmet etme.

şunu beğenmiyorum bunu beğenmiyorum dersen eleştirin hakkında düşünebilriz. herşeyden önce Fıratcan'ın açtığı konu için ben yönetim ofisinde herkese çuvaldızı kendimize batıralım dedim. eğer benim beğenmediğim bir yönüm varsa direk bana da söyleyebilirsin.

gerçi neyi şikayet etmek istediğini hala anlamadım ama görelim bir.

Bekq
31.Ağustos.2007, 09:43
ibob, tabii ki istediğine şikayet edebilirsin. bu forumda benim zaten yapmaya çalıştığım tek şey herkesin eşit olduğunu anlatmaktı. burada benim, yeni üye olan birisinden farkım yok. çünkü sitede admin olmam benim için birşey ifade etmiyor. ben gerçek hayata bakarım. gerçek hayatta ikimiz de eşit miyiz? eşitiz. ona göre davranırım.

beni niye şikayet edeceğini anlamadım. forumdaki sıkı tutumu diyorsan, bunu şikayet etmen biraz boşa olur. çünkü bu tutum devam edecek. sadece benim değil bütün adminlerin desteklediği birşey bu. şikayetin Allah'a olabilir ama forumdaki işleyiş hakkında şikayette bulunacaksan dediğim gibi zahmet etme.

şunu beğenmiyorum bunu beğenmiyorum dersen eleştirin hakkında düşünebilriz. herşeyden önce Fıratcan'ın açtığı konu için ben yönetim ofisinde herkese çuvaldızı kendimize batıralım dedim. eğer benim beğenmediğim bir yönüm varsa direk bana da söyleyebilirsin.

gerçi neyi şikayet etmek istediğini hala anlamadım ama görelim bir.
Abicim şikayet etmek istediğim şu.Siz Adminsiniz Moderatörler yanlış birşey yaptığında masaya yumruğu siz vuracaksınız.Her yaptıklarında onların arkasını kollamıyacaksınız.Benim Şikayetim bazı moderatörlerden.Onlarıda yazdım oraya.Demek istediğim ise biraz modları denetleyin.Lütfen.Burda ayrılanların çoğu bu kişiler yüzünden ayrıldı.

Aydin
31.Ağustos.2007, 09:46
Senin şikayetin moderatörlerdense bunu turksportal destek merkezine yazacaksın ki olayı galeyana getirmeyeceksin. herşeyin bir yeri var. siz böyle konuları açarak 2-3 kişiden de destek alarak gaz oluyorsunuz. bunu bir daha yapmayın artık yeter gına geldi. kişiler hakkında şikayetiniz varsa güvendiğiniz adminlere özel mesaj atın ya da turksportal destek merkezine konu açın.

forumun işleyişi hakkında şikayetiniz varsa buyrun buraya yazın. forumu çok biliyoruz diye geçiniyorsunuz ama nereye konu açacağınızı bilmiyorsunuz daha.

Vieri
31.Ağustos.2007, 10:00
Bak güzel kardeşim, sizin sıkıntılarınız sorunlarınız için destek merkezi açtık. Bir sıkıntınız varsa bunu ilgili yere açabilirsin.

Önce bir konu açmadan önce ortayı velveleye verirsen külahları değişiriz! Ayrıca sorunun ana kaynağını anlatmadan başka mevzuları dile getirerek provokasyon yapar gibi davranırsan senin derdine odaklanmaktan çok senin diğer önceden benzer konularını kapattığımız kötü niyetli üyelerden birisi olduğunu düşünürüz.

İsmini verdiğin yöneticiler sana ne yaptıda bu kadar kızdın onu açıkla rahatlıkla bunu buraya yazabilirsin.

Ayrıca şunuda kafana sok ki, bizim üye kaybetme, giden üyelerin arkasından ağlamamız veya forumdaki ortamın bozulacağı gibi korkularımız bulunmamakta. Burası bir paylaşım alanı, o yüzden günde yüzlerce üyenin olduğu forumlarda üyeler gelip geçicidir, 10 yıldır bu forumlarda yüzlerce ortam değişikliği olmuştur. Bu tip şeylerle bizim karşımıza çıkanlar hep kaybeden taraf olmuştur. Daha sonradan geri dönmek için yalvaranları tanıyorum. Ama bu tutumumuz üyeleri önemsemiyoruz anlamı kesinlikle taşımamaktadır. Her eski kalıcı üyemiz bizim için değerlidir. Sizin sıkıntılarınızı yöneticilerimiz ile aranızdaki problemleri çözmek için ilgili alanları kullanabilirsiniz.

Ek olarak her sıkıntınızda Kulüp turksportal'a laf atmanız gibi söylemler tamamen sizin kötü niyetiniz, forumda kulüp üyelerinin kayrıldığı gibi bir şey söz konusu kesinlikle değil, Kulüp Turksportal özel bir platformdur ve üye olanlara kendi içinde bazı özel haklar tanımaktadır, buna üye olursun yada olmazsın paran yoksada olmazsın bu kadar basit. Kimseyi zorla üye yapmıyoruz. Bu söylemlerini sürdürdüğün taktirde Kulüp Üyesi olmak istesen dahi bırak 20 YTL'yi 100 YTL versen seni mimler üye yapmam bu kadar basit...