View Full Version : Bariş Ilk Yariyi Kapatti..!
Onurap
01.Eylül.2007, 23:02
FLAŞ! BARIŞ İLK YARIYI KAPATTI
Galatasarayımızın yetenekli oyuncusu Barış Özbek'in sağ ayağında kırık olduğu belirtildi
Pazar akşamı oynanan Kayserispor mücadelesinin 12. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan genç oyuncumuz Barış Özbek'in ayak tarak kemiğinin kırıldığı ve başarılı oyuncumuzun ilk yarıyı kapattığı öğrenildi. Barış'ın dün gece İstanbul dönüşünde çekilen röntgeninde sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildiği belirtildi. Almanya'da yapılacak olan tedavinin 3 ay sürmesi bekleniyor. Uğur ve Sabri'nin sakatlıklarına Barış'ın da eklenmesi, sağ bekte görev yapabilecek oyuncu sayısı açısından teknik direktörümüz Skibbe'yi zorda bıraktı.
Kaynak: DHA
garydelgadov
01.Eylül.2007, 23:06
Çok kötü oLmuş ayrıca GS içinde çok kötü maLum sağ kanat kaLmadı nerdeyse.
zemlinskis
01.Eylül.2007, 23:10
gerçekten kötü bir haber...
erdemzorer10
01.Eylül.2007, 23:15
kötüden de öte..
GeNç KaRTaL
01.Eylül.2007, 23:28
Sezon öncesi hazırlıklarda en iyisimlerden biriydi Galatasaray'da.Çok kötü oldu bu sakatlık hem Barış için hemde Galatasaray için.Allah acil şifalar versin..
C h A o S
02.Eylül.2007, 00:02
Üzerimizde bir uğursuzluk var.Neredeyse her maç bir adam gidiyor .Hadi hayırlısı.
Alicanfmfan
02.Eylül.2007, 04:02
Çok büyük bir kayıp Barış'ı kaybetmek..
Redrum
02.Eylül.2007, 04:19
Ben pek beğenmiyordum barış'ı açıkçası. Artık oynatamıyacaklar iyi oldu.
King_91
02.Eylül.2007, 04:38
çok büyük kayıp oldu . barış gibi koşan adam her zaman lazım takıma
Emurafu
02.Eylül.2007, 04:47
Dün Barışı aradık yanlız;)..Barış çok yönlü bir oyuncu ayrıca en hazır oyuncumuzdu..Kendisine büyük geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda yerini alır;:)
Kendisini zerre sevmem ama sakatlanmasına üzüldüm açıkçası.
Fernando Gago
02.Eylül.2007, 05:09
Galatasaray'da çok alternatifli bir kadro var çok eksik yaratmaz Barış ama yinede sakatlanması kötü olmuş
Revolution
02.Eylül.2007, 06:05
Önemli bi oyuncuydu Barış..Çok kötü oldu.:/
her sene bir oyuncumu tedavisi uzun dönem sürecek bir sakatlık yaşıyor. Ama geçen yılda linderoth sakatlanmıştı ve Mehmet Topal gibi bir yıldız çıktı ortaya. İnş. bu sene de onun yerine oynayıp patlama yapacak birini çıkartırız...
Onurap
05.Eylül.2007, 21:14
Sarı-Kırmızılı yönetimden, Barış Özbek´e büyük jest...
Sarı-Kırmızılı yönetimden, Barış Özbek’e büyük jest... Kayserispor maçında sağ ayak tarak kemiği kırılan ve Almanya’ya giderek Bayern Münih’in dünyaca ünlü doktoru Wolfarth’a ameliyat olan genç oyuncu, sezonun ilk yarısını kapamıştı. Morali oldukça bozulan Barış’a sahip çıkan yönetim, 21 yaşındaki futbolcunun kontratını 2 sene daha uzatıp, yıllık ücretini 400 bin Euro’ya çıkardı.