Log in

View Full Version : fm 2008 is running in a dangerously low memory

çaalar
01.Eylül.2007, 23:14
yeni oyun aç dediğimde sürekli bu yazı çıkıyor ne yapmalıyım bulamadım

Suicider
02.Eylül.2007, 01:46
sanırım hafızan düşük geliyor oyun zorlanıyor

tosunpasa
02.Eylül.2007, 02:42
Gereksiz olan programları kaldırarak PC belleğinizde boş alan açıp tekrar deneyiniz.

ERSELKULALI
03.Eylül.2007, 22:21
bende de oldu aynı anda birkaç program açınca olmuştur bilgisayarı yeniden başlat düzelir;;)

paradigma80
04.Eylül.2007, 18:14
PC nin RAM'i yetersiz olduğu için bu uyarıyı veriyor. Birden çok programın açık olması halinde RAM paylaşımı yetersiz oluyor ve memory hatası veriyor. Ctrl+Alt+Delete kombinasyonu ile Görev Yöneticisine gelip İşlemler sekmesinden hangi programın ne kadar RAM yediğini görebilirsin.

El Barto
04.Eylül.2007, 18:20
Arkadaşların dediklerini yapıp dener misin? Birde virüs taraması yaptır güncel bir antivirüs programıyla.

Birde Bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp özellikler>Gelişmiş>Ayarlar(performans'taki)>Gelişmiş>Değiştir(Sanal Bellek yazan yerdeki)

buradaki değerleri maksimum yaparak dene.

tugay21
03.Ekim.2007, 06:36
Aynı Srn Bndede War Ddklerinizi Yptm Olmuyo Yrdm Edin Ya :S

Sekopej
03.Ekim.2007, 19:35
Olmuyorsa RAM'in yetersiz kalıyor. Eğer virüs nedeniyle gereksiz ram kullanımı olmuyorsa oyun oynarken başka program çalıştırma ya da yeni bir ram alarak ram takviyesi yap bilgisayarına.

By_EKReM
04.Kasım.2007, 02:40
bende 2 gb ram var. aynı sorun verıyor. Ramden değil arkadaşlar başka bişeyden...

kskburcin
21.Kasım.2007, 04:25
bu soruna çözüm bulan olmadımı henüz.bendede aynı sorun var oynayamıyorum:uzgun:

Bekq
21.Kasım.2007, 16:37
sanırım hafızan düşük geliyor oyun zorlanıyor
+1

Eski Pc'de bende böyle hata alıyordum.Harddisk dolu diyor.

Ramle alakası yok.

AngelDust
22.Kasım.2007, 00:18
arkadasım pc nin özelliklerini bari buraya yazda bizde arastıralım.. bence yeterli disk alanı yok hardiskini 2 ye böl sistemle ayır öyle kullan bence..

Bekq
22.Kasım.2007, 01:59
arkadasım pc nin özelliklerini bari buraya yazda bizde arastıralım.. bence yeterli disk alanı yok hardiskini 2 ye böl sistemle ayır öyle kullan bence..
Söylediğim gibi.Eski bilgisayarımda bu hata çıkıyordu.C yi boşaltınca bu yazı gidiyordu.

kskburcin
28.Kasım.2007, 06:27
2 bilgisayarım var. birinde c ve d nerdeyse full dolu.oyun kurulduktan sonra c de 800 mb. cık yer kaldı. d zaten nerdeyse full. 2 gb ram , d2160 işlemci var.oyun bu makşnada sorunsuz oynanıyor. diğer makinamda c de 20gb d de ise 30gb boş alan var. ram 3 gb işlemci c2d bu makinamda oyunu oynayamıyorum ne yaptıysam bu hatayı veriyor. yani boş sabit disk le veya ramla bi alakası yok. oyunun oynanabildiği makinada oyun yasak o yüzden diğer pc de mutlaka kurmam lazım bu oyunu. lütfen birileri bi çözüm bulsun ya :uzgun:

tayfunturp
07.Şubat.2008, 08:54
ArkadaşLar bendede Oluyodu.. RamLa faLan aLakası yoK Harddisk dOLu oLduğuNdan veRiyoR.. C yi boşaLtın Biraz...