Log in

View Full Version : Ermenistan - Türkiye [ Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup, 1. Maç ]

goosfraba
02.Eylül.2007, 23:47
http://img231.imageshack.us/img231/690/turkidr3.jpg

Hugo
02.Eylül.2007, 23:50
Eksiklerimiz var. Ama 1-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Çünkü oynamaktan çok oynatmamayı düşünen bir rakip var karşımızda. Ayrıca dilerim ki yaptıkları sert faullerle oyuncularımızı sakatlamazlar.

eXcitinG
02.Eylül.2007, 23:59
İbret-i aLem oLması için 25 tane feLan atmamız Lazım. Ama ben 4-5 fark iLe kazanırız diyorum.

sakary Ali
03.Eylül.2007, 00:01
Fark atmamız lazım en az 7-8 gol atsak süper olur

Addolorato
03.Eylül.2007, 00:02
Bu Maçta Yıldıraya Çok İhtiyacımız var Umarım Oynar çünkü arkadaşın dediği gibi defansları açmakta bazen zorlanıyoruz ama herşeye rağmen onlardan çok daha güçlüyüz 3-0 tahminimce

Hugo
03.Eylül.2007, 00:28
Ermenistan'a fark atacak takım yoktur yahu dünyada :) Gol yememek daha doğrusu rakibi oynatmamak için yapmayacakları numara yok

Universal
03.Eylül.2007, 01:35
Grupta ki en zor maç. Fark diyorsunuzda ben 1-0 kazansak sevineceğim. Medya gittikçe namus meselesi yapıp, oyuncuları sıkıntıya sokuyor. Kazanırsak ne mutlu bize.

BlackEagle19o3
03.Eylül.2007, 01:47
Rahat alırız;)Bir de fark atarsak tadından yenmez...

Sekopej
03.Eylül.2007, 01:48
Her ne kadar bu sadece bir spor olsa da rakip Ermenistan olunca iş değişiyor. 1-0 beni mutlu etmez, Ermenistan asla rakibimiz olamaz, oyuncular da şavaşa çıkacak gibi elbette hazırlanmasınlar ama hassasiyetin de farkında olsunlar, çıksınlar, mücadelelerini yapıp, farklı kazanıp gelsinler.

Onurap
03.Eylül.2007, 01:53
Türkiye artık kazanmayı öğrendi ve kazanacaktır..

Ilhan
03.Eylül.2007, 01:53
İşin politik yanının elbette bir önemi yok ama bizimklerin kalitesi ortada. Maçı alırız.

GeNç KaRTaL
03.Eylül.2007, 02:13
Ermenistan bizden zayıf bir rakip ama öyle fark falan olacağını sanmıyorum.Çünkü adamlar kapanarak oynayacaklardır.Maçın havası malum sebeplerden dolayı maçın daha zor olmasına neden olacak.Yinede kazanırız diye düşünüyorum.Kazanmalıyızda..

dipnot:Fatih Terim bu tür maçlarda takımı çok iyi motive ediyor.

SaRPeR1903
03.Eylül.2007, 02:21
Ermenistan,Avrupa şampiyonası yarı finalistine karşına hırslı bir futbol sergileyecek.Zorda olsa Türkiye kazanır.

ZeroG
03.Eylül.2007, 02:23
Kesinlikle almamız gereken bir maç.Dünya Kupası'na gitmek istiyorsak bu tür bizden daha düşük kalitedeki takımlarla yapılan maçlarda puan kaybetmemek gerekiyor.Ayrıca Fatih Terim oyuncuları bu maçın havasına iyice sokar...

GodfatheR
03.Eylül.2007, 02:27
Maçı savaş alanına çevirmek hiç doğru değil.Hem gereksiz yere oyuncuları germeyede gerek yok.Her maçın olduğu gibi bu maçında değeri 3 puan.
Ben 1-0 kazanırız diye düşünüyorum çünkü kapanan savunmaları açmakta çok zorlanıyoruz.Misal deplasmanda Malta maçı,Moldova maçı o yüzden çok dikkatli olmalıyız.İlk golü atarsak rahat kazanırız.

King_91
03.Eylül.2007, 02:32
ne yapıp edip bu maçı net bir galibiyetle bitirmeliyiz .

GeNç KaRTaL
03.Eylül.2007, 02:40
Birde Euro 2008 elemelerinde hep küçük takımlara kaybettiğimiz puanlardan dolayı zorlandık.Dikkatli olmakta fayda var..

fmsmyrna
03.Eylül.2007, 02:45
Kazanalım da nasıl kazanırsak kazanalım mümkünse farklı.

RaSenGan
03.Eylül.2007, 02:47
Rahat kazanmamız gereken bir maç.Maçtan önce ve sonra kavgalar olma olasılığı çok yüksek.Güle oynaya kazanırız maçı.

DeNiZ_1903
03.Eylül.2007, 02:55
Rahat kazanırız , umarım siyaset karışmaz..

nerazzuri
03.Eylül.2007, 02:58
Maç içinde kırmızı kart olacağı belli. Kesinlikle fark bekliyorum. Maçtan önce Hocamız çok iyi şekilde motive edecektir.

DisCo
03.Eylül.2007, 05:16
Takım kalitemiz ile rahat kazanamamız gereken bir maç ancak deplasmandayız ve bu bir spor desekte siyasi durumlarda baskı yaratacaktır. Umarım 3 puanla başlarız.

Eklemek istediğim diğer konuda;

Forumumuzda karşı rakibi küçümseyen mesajlar yollamak yasaktır. Lütfen bu konuya dikkat edelim.

Fernando Gago
03.Eylül.2007, 06:51
Maçın psikolejik unsurlarını göze alırsak bu maçı kazansakta kolay bir maç olacağını düşünmüyorum . Oyuncularımızın motivasyonlarını kaybetmemesi gerekir Fatih Hoca bunu sağlayacaktır bence

REsist JuvE11
03.Eylül.2007, 09:56
ermenistan a fark atacağımızı düşünmüyorum.ermeniler kendi sahalarında biricik dostu Türkiye ye yenilmek istemiyecektir ve bunun için elinden geleni yapacaktır..işimiz o kadar kolay değil

physicist87
03.Eylül.2007, 11:22
Ka-zan-ma-lı-yızzzzzzz ..

Şahsen, ne kadar bu maça savaş değil siyasi bişey değil sadece spor denilse de ben sahaya çıksam atalarım aklıma gelir daha hırslı daha azimli oynarımmm ! Sonuçta daha Türkiye Cumhuriyetini tanımdığını söyleyen bir topluma karşı oynuyorsunuz .. Merak etmesinler sahada soluğumuzu enselerinde hissedince bakalım hala tanımayacaklar mı : )))

Türkiyem kalplerimiz ve dualrımız seninle , başarılar çocuklar..

REsist JuvE11
03.Eylül.2007, 11:32
yürüyün be gökçe den gazı da aldınız.yenilirseniz bu topraklara ayak basmayın...

şaka bir yana yenilirsek hiç iyi olmaz..hatta çok kötü olur

physicist87
03.Eylül.2007, 11:34
:D hehe

Ya açıkçası yenilirsek çok üzülürüm ve kızarım ama çok kötü olmaz gruptaki halimiz Belçika'dan üç puan almamız garantileşir o kadar :D

sitte
03.Eylül.2007, 15:10
Disiplinli olursak yenemeyeceğimiz takım yoktur ve inşallah kazanırız...

JunkChorn
03.Eylül.2007, 15:13
3 puanı alırız.
Zor maç olmayacak beklediğimizden daha güzel geçecek bence

deniz.91
03.Eylül.2007, 16:16
Bu maçı en az 3 0 almalıyız

erdemzorer10
03.Eylül.2007, 20:08
Türkiye nin bu maçta kesinlikle tahriklere gelmeden dostça bir mücadele edip haklı bir oyunla maçı kazanıp dostani tavırlarla maçı bitirmesi ve paşa paşa ülkemize dönmesi lazım..

ancak bu sayede birilerine tarihi yanılgıları gösterebiliriz..eğer tahriklere kapılırsak çok şey kaybederiz..

mclorf
03.Eylül.2007, 20:20
Türkiye nin bu maçta kesinlikle tahriklere gelmeden dostça bir mücadele edip haklı bir oyunla maçı kazanıp dostani tavırlarla maçı bitirmesi ve paşa paşa ülkemize dönmesi lazım..

ancak bu sayede birilerine tarihi yanılgıları gösterebiliriz..eğer tahriklere kapılırsak çok şey kaybederiz..

dediklerine harfiyen katılıyorum.onlar bizi orda tahrik edip,yıldırıp bakın ne yaptılar olay çıkardılar demeye çalışacaklar.buna izin vermemiz gerekir.:tur:

Sheriff
03.Eylül.2007, 20:20
Bende fark bekleyenlerdenim.. Rahat yenmemiz lazım, karşımızda çok güçsüz bir takım var..

ShevAnil
03.Eylül.2007, 20:21
Zorlanmayız 2-0 Kazanırız Heralde.

erdemzorer10
03.Eylül.2007, 20:23
dediklerine harfiyen katılıyorum.onlar bizi orda tahrik edip,yıldırıp bakın ne yaptılar olay çıkardılar demeye çalışacaklar.buna izin vermemiz gerekir.:tur:

kesinlikle öyle..ki bunun örneğini ümit milli maçta verdiler..

Fatih hocanın da dediği gibi bu bir savaş değil maç..üstün kalitemizi ortaya koyup bu maçı olağan bir grup maçı olarak görüp onları yenerek Belçika maçını düşünmeye başlamalıyız..

bu maç grubun en zor deplasmanı bence..

LadroN
03.Eylül.2007, 21:39
bu maçta milli futbolcularımız ne kdar uyarsalarda karsılarında ermenistan oldugu için hırslı oynyacaklardır colin kazım hariç :D cunku adamın Dünya yıkılsa umrunda degil aslında bu macın tam admı alpay özalan :D alpay olsaydı maçta garanti 3 kırmızı kart 2 penaltı falan olurdu herhalde:D amam inşallah mac beraberliğe kitenmez eger 80 lere kadar beraberlik olursa bir yantop falan golu yıyebilir ayrıca artık amerikları kondısyonerlerimiz yok:D ama bu maçı kazanıcagımızı dusunyorum

SiR ToMaSRoSiCkY1
03.Eylül.2007, 21:51
Bu işi siyasi kısımlara çekmeden başarılı bir futbolla yeneceğimizi düşünüyorum.Onların bize karşı siyasi içerik göndererek yapacağı saldırılara aldırmamamız lazım.Güzel oyunla farklı bir galibiyet bekliyorum.Onlara atacağımız gollerle cevap vereceğimize inanıyorum:)

uAsamet91
03.Eylül.2007, 22:16
Geçen seneki Malta maçı gibi oLmaz inşallah.ermenistan kendi sahasında süpriz sonuclar yapan bir takım ama biz oraya Avrupa 3.sü olarak gidiyoruz.Bizim milli takımının ne yapacağı belli olmuyor.Umarım kazanırız fark atarsak da süper olur.

ForsakeN
04.Eylül.2007, 02:05
Puan kaybedeceğiz gibi geliyor bana :(. İnşallah kazanırız. Böyle takımlar bize hep ters gelir.

TR.CaPTaiN
06.Eylül.2007, 01:25
FORVETTE SEMİH VE MEVLÜT!

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Emre Belözoğlu, Ermenistan ile oynayacağımız tarihi maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kadroda bir çok sakat oyuncunun bulunduğunu belirten Fatih Terim, Ermenistan karşısında çift forvet ile mücadele edeceklerini ve ileri ikilideki isimlerin Semih Şentürk ve Mevlüt Erdinç olacağını açıkladı.

"ERMENİSTAN MAÇINA HAZIRIZ"

Ermenistan maçına hazır olduklarını ifade eden Terim, "Ligimiz bu sene geç başladı ve sadece iki maç oynadık. Bütün bunlara rağmen, oyuncularımız Milli Takım'da çok farklı performans sergiler. Bu şu an için dezavantaj olarak gözüküyor ancak benin oyuncularım Milli Takım'a geldikleri zaman sorunlarını yanlarında getirmezler" dedi.

Sakatlıklara alıştıklarını belirten Fatih Terim" Bazın oyuncularımız sakat o yüzden takıma çağırmadık. Nihat ve Hamit bizim için çok değerli oyuncular. Ancak biz artık sakatlıklara alıştık. Burada da sakat oyuncularımız var. Biz EURO 2008'de de sakatlık sorununu ciddi anlamda yaşadık. Biz artık bu sorunları aştık. Kime forma verirsek, herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor." şeklinde konuştu.

"ZOR OLACAK AMA KAZANACAĞIZ"

Ermenistan maçının zorlu geçeceğini belirten deneyimli teknik adam "2010 Dünya Kupası Elemeleri'ne şu ana kadar hiç maç yapmadığımız bir ülkede başlıyoruz. Burada komşumuz Ermenistan'ın başkenti Erivan'da oyuncularımla birlikte bir ilkin parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz. Yarı final oynadığımız EURO 2008'de, futbolun ulusları nasıl kaynaştırdığını, geçmişte yaşanan sorunların nasıl telafi edildiğini hep beraber gördük. Bu maçın gelecek adına bir milat olmasını diliyorum. Futbolun, halkları birleştiren köprüsünden el ele geçmeyi umut ediyorum. Biz buraya futbol oynamaya geldik. Elimizden geleni yapacağız kazanmak için. Saha dışında olanlar bizi ilgilendirmez. Tarihin yükünü sırtımızda taşımak istemiyoruz. Sahasında her zaman etkili bir takım olan Ermenistan, gerçekten iyi bir takım. Bizim için ciddi bir takım ancak tek isteğimiz burada puan kaybetmemek. Bunun da kolay olmadığını biliyoruz." ifadelerini kullandı.

"STATTA 50 BİN KİŞİ OLUR HERALDE"

Türk taraftarların Erivan'da olmamasından etkilenmeyeceklerini ifade eden Terim, "Biz seyircisiz oynamaya alışığız. Şu ana kadar birçok maçımızı seyircisiz oynadık. Erivan'da 40-50 bin kişiye karşı oynayacağımızı biliyoruz. Ümit Milli Takım maçında 15 bin kişi olduğuna göre, A Millli Takımın maçında da 50 bin kişi olur heralde- dedi.

İspanya Milli Takımı'nın EURO 2008'deki başarısına da değinen Fatih Terim, "İspanya, EURO 2008'i hakederek kazandı. Ancak biz Almanya'yı yenseydik ne olurdu, onu bilemem. EURO 2008'de karşılaşamadığımız İspanya ile bu kez Dünya Kupası Elemeler'inde karşı karşıya geleceğiz. Türk Milli Takımı, EURO 2008'e çok iyi hazırlanmıştı. Elimize geçen fırsatları çok iyi değerlendirdik. Önce fırsat yakaladık sonra şansımızı da kullanarak işi bitirdik. Ama biz kendi şansımızı kendimiz yarattık. Tüm Avrupa'nın en sempatik takımıyız. Tüm Avrupa'da bu yazılıp çiziliyor." şeklinde konuştu.

"ERİVAN'DA ÇOK GÜZEL BİR ORTAM VAR"

Ermenistan'ın ciddi bir rakip olduğunu yineleyen Terim, "Biz EURO 2008'de yakaladığımız başarıyı güzel bir hatıra olarak tarihe gömdük. Şimdi önümüzde yeni bir turnuva var. Artık tek takım Dünya Kupası'na gidecek. İkinci takım ön eleme oynayacak. Biz, hedeflerimizi belirledik. Bundan sonra süper bir performans sergileyerek, EURO 2008'de elde ettiğimiz başarıyı hakettiğimizi kanıtlamalıyız. Ermenistan ile yaşanan gerilim benim için önemli değil. Tarihi tarihçilere, siyaseti siyasetçilere bırakın. Bana futbolu sorun ve gereksiz yere tansiyonu yükseltmeyelim. Şu anda Erivan'da çok güzel bir ortam ve hava var" dedi.

Sakatlıklardan şikayet etmediklerini ögrenen Terim, "Servet'in bugün yapılacak kontrolleri var. Bakacağız durumuna. Maç saatinde belli oldu. Mehmet Aurelio, şimdiye kadar bizimle hiçbir antrenmana çıkamadı. Arda'nın da durumu belli değil. O da haftada iki maç oynamaktan yorgun düştü. Bugün son kez bakacağız. Yarın da ona göre bir kadro çıkaracağız. Ama farketmez kim oynarsa oynasın farketmez. Ermenistan karşısında çift forvet oynayacağız. İleri ikilide Semih ve Mevlüt oynayacak" ifadelerini kullandı.

"HEDEFLERİMİZ ARTIK BÜYÜDÜ"

Türkiye'nin artık hedeflerini daha ileriye taşımak için çalışması gerektiğini ifade eden Fatih Terim, "Bana EURO 2008'de kural çekildiği zaman "Hedefiniz ne" diye sordular. Cevabı kesin oldu. Şampiyonluk. Şimdiki hedefimiz Dünya Kupası'nda büyük başarılar elde etmek. Türkiye Futbol Federasyonu ile 2012'ye kadar -sözde bir anlaşmam- var. Hasan Doğan ile bunu konuştuk. Resmi olarak bir sözleşme imzalamadım ama benim sözüm imzadır. Hasan Doğan ile konuştuklarım, Mahmut Özgener için de geçerlidir. Çok fazla teklif gelirse Tanjevic gibi iki takım çalıştırabilir miyim, bilmiyorum. Artık ona o zaman karar vereceğiz." şeklinde konuştu.

Milli Takımın tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, EURO 2008'de elde edilen başarının sonuna kadar hakedildiğini söyledi. Emre açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Bizim takımımız kaliteli oyuncularda kurulu. Hocamız, her zaman kazanmamız istiyor ve sistemlerimiz bu şekilde oluşuyor. Ermenistan karşısında da elimizden geleni yapacağız. Şu ana kadar nasıl bir performans sergilediysek bundan sonra da aynı çizgide devam etmek zorundayız"

Sporx

deniz.91
06.Eylül.2007, 01:32
Semih - Mevlüt ikilisi iyi bir tercih kanımca Mevlütün yerine ikinci yarı Gökhan girer

JunkChorn
06.Eylül.2007, 01:59
Mevlüt güzel olacak:)
Semih yine gol atamasada çok faydalı olur..

Hugo
06.Eylül.2007, 02:06
Mevlüt busene ligde de çok iyi performans sergiliyor. 3 golü var 4 maçta.

Onurap
06.Eylül.2007, 02:15
Mevlüt busene ligde de çok iyi performans sergiliyor. 3 golü var 4 maçta.

Mevlüt milli maçlarda kafası kopuk tavuk gibi koşuşturdu ne dripling yapabildi ne pas verebildi telaşlı ve acemi gözüktü..

a.arıcı-11
06.Eylül.2007, 04:08
Mevlüt milli maçlarda kafası kopuk tavuk gibi koşuşturdu ne dripling yapabildi ne pas verebildi telaşlı ve acemi gözüktü..
sadece bir kaç maçta oynadı bence böyle yorumlar biraz insafsızca oluyor.

Konuya dönecek olursakta formda olan iki forvetle başlamaktan daha matıklı bir seçenek yoktur zaten.Doğru karar.

KaPaLı
06.Eylül.2007, 04:15
Ne yapıp edip bu maçı kazanmalıyız. Fatih hoca ve öğrencileri bizi sevince boğacaklardır. Semih gol atacak gibi bir his var içimde.

sanalkaos
06.Eylül.2007, 04:33
A Milli Takım'ın hocası Fatih Terim, yarın deplasmanda oynanacak Ermenistan maçının kadrosunu netleştirdi.
Terim, dün akşam basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda kafasındaki kadroya çift kale maç yaptırdı. Tecrübeli hocanın, sahaya Avrupa Şampiyonası'ndaki 11'e yakın kadroyla çıkacağı öğrenildi. Dünkü idmanda
ortaya çıkan 11'e göre Türkiye'nin; Volkan, Gökhan Gönül, İbrahim Kaş, Servet, Hakan Balta, Serdar Özkan, Aurelio (M. Topal), Emre, Tuncay, Semih, Arda'dan oluşan 11'le çıkması bekleniyor.
TERİM'İN 55. YAŞGÜNÜ
Türk halkının beklentilerine cevap vermeyi istediklerini belirten Terim, "Şu anda dünya sıralamasında 10. sıradayız. Neden ilk 3'e girmeyelim" diye konuştu. Başarılı hoca, "Bu yolda da ilk adımı Ermenistan ile atacağız. Temennimiz iyi başlamak ve devamını getirmek. Futbolcularım bu maçın önemini biliyor. Onlar, bu sorumluluğu kaldıracak tecrübe ve birikime sahip. İstediğimiz sonucu alıp döneceğimize inanıyoruz" ifadesini kullandı. Bu arada dün 55. yaşını dolduran Terim, "Bana en güzel hediyeyi nasıl vereceklerini futbolcularım gayet iyi biliyor" dedi

KAYNAK: www.mynet.com.tr

Onurap
06.Eylül.2007, 04:44
bu nası bi kadrodur ne işi var serdar özkanın ibrahim kaşın sakat olan emrenin..nuri bu takımda banko oynar..

anilton
06.Eylül.2007, 05:14
Tabi canım ne işi var İbrahim Kaş'ın,S.Özkan'ın bunlar topçu mu?Milli takıma bile alınmamaları lazım...

Fietra 10
06.Eylül.2007, 05:20
Mevlüt ve Semih ikilisine şans vereceğini söyledi Terim galiba basın toplantısında yukarıdaki kadronun sahada olacagını düşünmüyorum ..

PesimiSTyLa
06.Eylül.2007, 05:20
Sallama bir kadro. İmparator fc de Semih-Mevlüt olacagını söyledi...

------------------Volkan-------------------
Gökhan-------Servet-------İ.Kaş------H.Balta
Arda---M.Topuz---Aurelio(M.Topal)---Tuncay
-------------Semih---Mevlüt--------------

İyi olur düşüncesindeyim...

Onurap
06.Eylül.2007, 05:58
Tabi canım ne işi var İbrahim Kaş'ın,S.Özkan'ın bunlar topçu mu?Milli takıma bile alınmamaları lazım...

İ.kaş getafe gibi sıradan bir takımda kadroya giremiyor ilk 11 de başlaması doğru değil..Dersen ki getafe niye aldı ahmet bulut gibi menejerin varsa sözleşmende bitmişse benimde getafeye gitme şansım var..Şuan için 11de yetersiz bi oyuncu..Arda tuncay m.topuz c.kazım varkende s.özkan 11 de başlaması pek doğru değil..Bunlar benim görüşlerim sen istersen 11 bjk li oluştur kadroyu beni bağlamıyor.. ;;)

MeMo
06.Eylül.2007, 06:14

İyileşmesine rağmen Emre oynamasın :confused:

anilton
06.Eylül.2007, 06:31
İ.kaş getafe gibi sıradan bir takımda kadroya giremiyor ilk 11 de başlaması doğru değil..Dersen ki getafe niye aldı ahmet bulut gibi menejerin varsa sözleşmende bitmişse benimde getafeye gitme şansım var..Şuan için 11de yetersiz bi oyuncu..Arda tuncay m.topuz c.kazım varkende s.özkan 11 de başlaması pek doğru değil..Bunlar benim görüşlerim sen istersen 11 bjk li oluştur kadroyu beni bağlamıyor.. ;;)

Ben sana Bjk'li oyuncuları neden istemiyorsun diye bir şey demedim ki bana sen istersen 11 Bjk'li oluştur diyorsun.Burada Bjk'li oyunculara karşı olan antipatini apaçık belli ediyorsun zaten...

İspanya liginde ilk hafta oynandı ve İ.Kaş 18 kişilik kadroda yer aldı.Ayrıca kimse kimseyi izlemeden almaz.Herkes Türk takımları gibi cahil değil bu konularda.Ayrıca İ.Kaş'ın oynamaması milli takımda da oynamayacağı anlamına gelmez.Emre Belözoğlu sezon boyunca yatıp milli takımda oynuyordu,keza aynı şekilde Tümer'de yedek olduğu dönemlerde milli takımda görev yapıyordu.Yine senin banko oynar dediğin Nuri Şahin 3 haftadır kadroya giremiyor.Yani bu tezin çürümüş oluyor.Şu anda kadroda zaten gözün kapalı oynatabileceğin bir Servet var elinde.Gökhan Zan formsuz,Antalya maçındaki hataları yedeğe çekilmesine sebep oldu.M.Polat'ın ipiyle kuyuya inilmez.Aklı selim seçenek bir İbrahim Kaş kalıyor...

S.Özkan'a gelince.Ya sen Beşiktaş'ın maçlarını izlemiyorsun,ya da top S.Özkan'a gelince gözlerini kapatıyorsun.S.Özkan şu anda en formda oyunculardan bir tanesi.Resmi maçlar başladığından beri her maçta skora etkisi var.Asist olsun,gol olsun.Ayrıca tüm maçlarda etkili pozisyonların ya içinde ya da mimarı.Kazım Mtk maçından beri yoklara oynuyor.Ama M.Topuz ya da S.Özkan ikilisinden birisi oynamalı bence...

Zaten benim kızdığım nokta senin bu oyuncuların oynamaması gerektiğini söylemen değil.Bu senin görüşün,saygı duyarım tabi ki.Herkes aynı düşünmek zorunda değil.Ama bunların ne işi var diyerek küçümser ve keser atarsan rahatsız olurum ve saminiyetinden şüphe duyarım.Ama sen kendine göre gerekçlerini söyleyip bunlar oynamamalı dersen benim karşı çıkmak haddime değil zaten...

PesimiSTyLa
06.Eylül.2007, 06:36
İyileşmesine rağmen Emre oynamasın :confused:

Oynamasın. Sakatlıktan yeni çıkan bi oyuncunun -ya tutarsa- mantığı ile hemen ilk 11 e alınmasını doğru bulmuyorum. Kendi görüşüm bu yönde. Hem Fb de İmparator'a Emre konusunda ricada bulunmuş... Fb yönetimi de mutlu olur yani...

erdemzorer10
06.Eylül.2007, 08:03
Emre oynatılıp da tekrar sakatlanırsa al başına belayı -ki sakatlıktan yeni çıkan bi Emre nin bu takıma ne katacağı tartışılır..

açıkçası Nuri Şahin tercihimdir..ama İmparator en iyisini bilir bu da su götürmez bir gerçek..

eXcitinG
06.Eylül.2007, 17:30
HaLa Kazım deyip, sezona bomba başLayan Serdar özkanı görmezden geLen adam fanatiktir. Başka yorumu yok bunun.

Kim çıkarsa çıksın kazanmaLıyız. Ama biz hiç bir zaman hayatımızda rahat kazanamadık. AsLında çok rahat kazanırız ama kendi kişiLiğimizi yansıtmadan oLmaz, zorLanırız sonra geri döneriz.

umarım ermanistan oyunu 9 kişi bitirmez Türkiye 2-1 yener diye düşünüyorum

erdemzorer10
06.Eylül.2007, 20:10
kale : Volkan
dr : Gökhan Gönül
dl : Hakan Balta
dc : İbrahim Kaş
dc : Servet Çetin
mr : Serdar Özkan
ml : Arda Turan
mc: Aurelio (M.Topal)
mc : Nuri Şahin (Ayhan)
fc : Tuncay Şanlı
fc : Semih Şentürk

ben böyle bir kadro düşündüm topu ayağa oynayabilen teknik ve katı Ermenistan savunmasını yırtabilecek oyuncular..

deniz.91
06.Eylül.2007, 21:35
kale : Volkan
dr : Gökhan Gönül
dl : Hakan Balta
dc : İbrahim Kaş
dc : Servet Çetin
mr : Serdar Özkan
ml : Arda Turan
mc: Aurelio (M.Topal)
mc : Nuri Şahin (Ayhan)
fc : Tuncay Şanlı
fc : Semih Şentürk

ben böyle bir kadro düşündüm topu ayağa oynayabilen teknik ve katı Ermenistan savunmasını yırtabilecek oyuncular..
Serdar Özkanın yerine Arda MLye Tuncay Nurinin yerine Mehmet Topuz yada Selçuk Tuncayın yerinede Mevlüt geçer

Onurap
06.Eylül.2007, 21:35
Ben sana Bjk'li oyuncuları neden istemiyorsun diye bir şey demedim ki bana sen istersen 11 Bjk'li oluştur diyorsun.Burada Bjk'li oyunculara karşı olan antipatini apaçık belli ediyorsun zaten...

İspanya liginde ilk hafta oynandı ve İ.Kaş 18 kişilik kadroda yer aldı.Ayrıca kimse kimseyi izlemeden almaz.Herkes Türk takımları gibi cahil değil bu konularda.Ayrıca İ.Kaş'ın oynamaması milli takımda da oynamayacağı anlamına gelmez.Emre Belözoğlu sezon boyunca yatıp milli takımda oynuyordu,keza aynı şekilde Tümer'de yedek olduğu dönemlerde milli takımda görev yapıyordu.Yine senin banko oynar dediğin Nuri Şahin 3 haftadır kadroya giremiyor.Yani bu tezin çürümüş oluyor.Şu anda kadroda zaten gözün kapalı oynatabileceğin bir Servet var elinde.Gökhan Zan formsuz,Antalya maçındaki hataları yedeğe çekilmesine sebep oldu.M.Polat'ın ipiyle kuyuya inilmez.Aklı selim seçenek bir İbrahim Kaş kalıyor...

S.Özkan'a gelince.Ya sen Beşiktaş'ın maçlarını izlemiyorsun,ya da top S.Özkan'a gelince gözlerini kapatıyorsun.S.Özkan şu anda en formda oyunculardan bir tanesi.Resmi maçlar başladığından beri her maçta skora etkisi var.Asist olsun,gol olsun.Ayrıca tüm maçlarda etkili pozisyonların ya içinde ya da mimarı.Kazım Mtk maçından beri yoklara oynuyor.Ama M.Topuz ya da S.Özkan ikilisinden birisi oynamalı bence...

Zaten benim kızdığım nokta senin bu oyuncuların oynamaması gerektiğini söylemen değil.Bu senin görüşün,saygı duyarım tabi ki.Herkes aynı düşünmek zorunda değil.Ama bunların ne işi var diyerek küçümser ve keser atarsan rahatsız olurum ve saminiyetinden şüphe duyarım.Ama sen kendine göre gerekçlerini söyleyip bunlar oynamamalı dersen benim karşı çıkmak haddime değil zaten...

HaLa Kazım deyip, sezona bomba başLayan Serdar özkanı görmezden geLen adam fanatiktir. Başka yorumu yok bunun.

Kim çıkarsa çıksın kazanmaLıyız. Ama biz hiç bir zaman hayatımızda rahat kazanamadık. AsLında çok rahat kazanırız ama kendi kişiLiğimizi yansıtmadan oLmaz, zorLanırız sonra geri döneriz.

Yahu neden fanatiklik yapayım veya bjkye antipati oluyım..? :icon_biggrin:Fenerbahçeli değilim ki..Üstelik kazım 11 de başlasın demedim s.özkan yerine onu tercih ederim ondan öncede tuncay ve ardayı..Görende serdar özkanı milli takımın olmazsa olmaz sanacak..He sen tercih edebilirsin buna bi şey demem ama karşınızdaki etmezse fanatiklikle suçlamayın lütfen..

anilton
06.Eylül.2007, 21:44
Benim mesajımı bir kenara koymanı istiyorum.Ben sana fanatiksin falan demedim.Aksine düşüncene saygı duyarım dedim.Sadece "ne işi var" demene tepki gösteriyorum.Oynamamaları gerektiğini söylemene değil.Böyle düşünebilirsin ama gerekçelerini söyleyerek fikirlerini desteklemelisin.Yoksa hoş olmuyor...

Neyse dağıtmayalım,kim oynarsa oynasın bu maçı kazanmalıyız...

MeMo
06.Eylül.2007, 21:47
Doktorlar Emre'nin tamamen iyileştiğini söylüyor ama Fenerbahçe'ye gelmeden önce milli takımda direk ilk 11 oynayan Emre,Fener'e geldi diye ilk 11'e yazmıyorsunuz başka biri olsa lafım yok ama Emre bu.

Hugo
06.Eylül.2007, 22:27
Yine takım tartışması başlamış:mad:. Maça saatler kala hala kadro tartışması yapılıyor. Enteresan...

Universal
07.Eylül.2007, 00:55

Tuncay sağda, Arda solda oynarsa daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü; Hakan & Arda aynı takımda oynuyor ve aynı kanatta oynadıklarında daha rahat anlaşabilirler.

PesimiSTyLa
07.Eylül.2007, 00:57
Tuncay sağda, Arda solda oynarsa daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü; Hakan & Arda aynı takımda oynuyor ve aynı kanatta oynadıklarında daha rahat anlaşabilirler.

Haklısın. Maç içinde sık sık kanat değiştirirler :)

Fietra 10
07.Eylül.2007, 01:02
Maç saati çok ters yahu .. Tam iftar vakti başlıyor ..Bu arada sitede maç havası pek hissedilmiyor..:)

MeMo
07.Eylül.2007, 01:05
Yanlış anlaşılmasın takım tartışması yapmak istemiyorum.Sadece Emre'yle ilgili bi konu diğer oyuncularla ilgili bişey yazmadım.

Hugo
07.Eylül.2007, 01:11
Volkan
K.Gökhan - Servet - B.Gökhan - Hakan
Tuncay - Selçuk İnan - Aurelio - Arda
Mevlüt - Semih

Güzel olurdu bence. Emre oynamayacak sanırım. Onun yerine Selçuk olursa süper olur.

anilton
07.Eylül.2007, 01:29
Kadro belli oldu...

--------------------Volkan------------------

G.Gönül-------G.Zan--Servet--------H.Balta

---------------Aurelio----Emre---------------

Tuncay---------------------------------Arda

-------------Mevlüt----Semih----------------

Lionel Andres Messi
07.Eylül.2007, 01:38
arda bu maçta tekrar gündeme oturacaktır diye düşünüyorum 4-2 kazanırız gibi geliyor.2 gol arda 2 tanede tuncay atcak sanki:)

ermeniler yine sert savunma yaparsa maç kesin kitlenir.1-0,1-1 biter.

Universal
07.Eylül.2007, 01:40
5 KM özel bir barikat kurmuşlar. Ermenistan Hükümeti stadın yanındaki binalara sniperler koymuş. TRT'de yayın başladı.

anilton
07.Eylül.2007, 01:42
U.Boral,Selçuk,Nuri,S.Özkan,M.Topuz,Gökdeniz 18 kişilik kadroda yer almıyorlar...

GeNç KaRTaL
07.Eylül.2007, 01:55
U.Boral,Selçuk,Nuri,S.Özkan,M.Topuz,Gökdeniz 18 kişilik kadroda yer almıyorlar...

Kimler var peki yedek olarak?

anilton
07.Eylül.2007, 01:58
Serdar Kulbilge,İ.Kaş,M.Topal,Ayhan,Kazım,Halil,G.Ünal...

Flawless Victory
07.Eylül.2007, 02:00
3 ihtimalli bir maç. Kimse yüksekten uçmamalı.

King_91
07.Eylül.2007, 02:10
Milli Marşımızı ıslıklıyorlar . Göstereceğiz inşallah 90 dakka sonunda .

PesimiSTyLa
07.Eylül.2007, 02:14
En son ıslıklayana 4 atmıştık dep'de.(yunan)

Universal
07.Eylül.2007, 02:14
Hadi yolumuz açık olsun...

Burak Duran
07.Eylül.2007, 02:47
emre ve gokhan gonulu hic begenmedim bu mac. gokhan daha toparlanamamis bence yanlis tercih. emre duruyor pek bi laubali. Takim hic pozisyon yaratamiyor cok kotu oynuyoruz

King_91
07.Eylül.2007, 03:03
Emre ve Mevlüt yanlış tercih olmuş anlaşılan . Mevlük dribbling yapabilen boşluklar buldugunda etkili olan bir forvet . bence halil sert ermeni defansında daha etkili olabilir + emre oynuyorken orta saha çok boş kalıyor oraya da bir değişiklik gerekiyor .

Addolorato
07.Eylül.2007, 03:07
İlk Kez Bi Milli Maçta Uyuya Kalmışım :) Baya Sıkıcı Oynuyoruz en azından uyanık kaldığım bölümde bunu gördüm

bence çok zayıf kaldık ikinci yarı çok daha iyi olmasını diliyorum

Revolution
07.Eylül.2007, 03:33
Gooooooooooooollllll..Dakika 61 Tuncay goool..

KaF KeF
07.Eylül.2007, 03:43
Hala Kazım'ı Milli Takımda Düşünmeyenlere İyi bir cevap vermiştir Heralde..:)

Bursaspor
07.Eylül.2007, 03:49
2-0 oldu Semih Şentürk attı.

KaF KeF
07.Eylül.2007, 03:50
Semit Attı..2-0...

Burak Duran
07.Eylül.2007, 04:01
bu kadar kotu oyuna 2-0 super skor

Fernando Gago
07.Eylül.2007, 04:05
Çok sıkıcı bir maç oldu ama güzel bitti

Revolution
07.Eylül.2007, 04:07
Maç bitti hayırlı olsun..

PesimiSTyLa
07.Eylül.2007, 04:08
Tebrikler Milli Takım...

Türkiye milli takım'ın yenemiyeceği takım mı var

anilton
07.Eylül.2007, 04:12
Kötü oynasakta kazanmasını biliyoruz.Henüz hiç bir futbolcumuz istenilen seviyede değil.Sezon başı olmasından dolayı olsa gerek.Fatih Hoca ileride Semih-Mevlüt ikilisini oynatıcam diyor ama maça bakıyoruz 4-3-3 oynuyoruz.Mevlüt oynayacaksa forvet oynamalı.Çizgiye yakın oynayamıyor Mevlüt alışık değil.Semih her zamanki gibi görevini çok iyi yerine getirdi.Top indirdi,sakladı,sağa sola top verdi ve golünü attı.Tuncay joker zaten,nereye koyarsan koy sırıtmıyor...

Elemelere Ermenistan deplasmanından üç puan alarak başlamak sevindirici.Umarım Belçika maçında da seriyi devam ettirip ikide iki yapıp yolumuza devam ederiz...

Trabzonspor
07.Eylül.2007, 04:14
Elemelere Ermenistan deplasmanından üç puan alarak başlamak sevindirici.Umarım Belçika maçında da seriyi devam ettirip ikide iki yapıp yolumuza devam ederiz...

emre bence hiç yararlı olmadı semıh yerıne emreyı alıp 2 forbet olsaydık daha ıyı olurdu bence

Flawless Victory
07.Eylül.2007, 04:14
Mevlüt'ü beğenmiyorum en azından 1 sene daha milli takımda oynayacak kapasitede değil.

deniz.91
07.Eylül.2007, 04:22
Kötü oynadık ama kazanmasını bildik takım çok tutuktu Terim Emreye bu maçta neden bu kadar sabır gösterdi hayret dorusu adam sakat oynayamıyor hala 11de ısrar ediyor böyle maçlarda az diğer isimlere şans verse çok güzel olacak birde sahad mevlütü beğenmedim.Çok tutuk ve top kaybı yapıyor ayrıca Gökhan Gönülde büyük düşüş var

Teksasvega16
07.Eylül.2007, 04:23
ne kadar sevmesemde tam 2 senedir Ermeni ülkesinin milli takımını araştırıorum ortasaha tamamen yok heriflerde Hovsepyan ve Arzumanyan Ortasaha görevini görüyor bu yüzden zor gol atıp zor gol yiyolar damgası yemişler yani defansa dayalı futbolları var manucharyan karamyan yalan oldu bence futbollarını ilerletmeleri için 40 fırın ekmek yemeleri lazım

Universal
07.Eylül.2007, 04:24
Sıkıcı bir maçtı. Saha kötüydü, rüzgar vardı ve rakip takım oynatmamayı amaçlıyordu. Buda seyir zevkini öldürdü. Türkiye, isminin kalitesini gösterdi ve kazanmasını bildi. Gruba üç puan ile başlayarak gücümüzü gösterdik.

Ermeni taraftarını çok merak ediyordum ama; maç boyunca bir tane mi marşları olmaz. Milli Takımız rahat bir sahada maç oynadı.

Tebrikler Milli Takım.

Onurap
07.Eylül.2007, 04:33
"EMRE'Yİ OYUNDAN ÇIKARABİLİRDİM AMA ÇIKARMADIM"

Türkiye’nin Ermenistan deplasmanında 2-0 kazandığı maçın ardından teknik direktör Fatih Terim’in ilk sözleri şunlardı:

“DEVRE ARASINDA İDRAK ETTİK”
“İyi başladığımız için memnunum. Sonlara doğru rahat ettik. Oyuncularımın coşku ve cesaretlerinden çok memnunum. Saha çok kötüydü. Rüzgâr da vardı. Biz topu yere indirmeyi başardık. Bu grupta 10 maç var. Her maçın önemi çok fazla. Bunu devre arası da olsa idrak ettik.”

“HAMLELERİMİZ KAZANMAK İÇİNDİ”
“Ermenistan’ın neredeyse burada gol atmadığı maç yok. Girenler, çıkanlar iyiydi. Türk Milli Takımı’nı temsil etmeye devam ediyoruz. Hamleleri kazanmak için yaptık. Mevlüt çok pozisyon bulmasına rağmen baskı altında kaldı.”

“EMRE’Yİ BİLEREK OYUNDA TUTTUM”
“İkinci yarıda pasa daha çok ihtiyacımız olduğu için Tuncay’ı ileri kaydırdık. Kazım gibi hem orta yapan hem gidip gelen bir oyuncu aldık. İşe yaradı. Ayhan ile de orta sahayı güçlendirmek istedik. Emre’yi sonlarda çıkarabilirdim ama bilerek çıkarmadım. Bir maçı 90 dakika oynasın ve bu güveni kazansın istedim. Emre’nin boşluğunu da Arda’nın devreye girmesi ile kapadık.”

“ARDA FİZİĞİNİ GELİŞTİRMELİ”
“Arda da yardımcı oldu takıma bu konuda. Arda’dan şık hareketler görmez isek tepki göstermemiz lazım. Arda içeri girmeli. Bu ciddiyet ve konsantrede oynamalı. Fiziğini de geliştirmeli. Her gün üstüne koyuyor biraz zaten.”

“BU KADAR İYİ BİR FUTBOL BEKLEMİYORDUM”
“Ermenistan’ı geri çekilmeye biz mecbur bıraktık. Türk Milli Takımı’nın bugün 7-8 pozisyonu var. Hamlemizi modern futbola uydurmaya çalışıyoruz. Tek taraflı oynayamazsınız bu seviyede. İlk maç adına bu kadar iyi ve yürekli bir oyun beklemiyordum. Ermenistan’da 3 puanı herkes kolay almayacak. Beni sevindiren de bu 3 puan.”

“YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE ALIŞTIK”
“İnşallah Fenerbahçe Stadı’nda seyircimizle beraber Belçika’yı da yeneceğiz. Türk Milli Takımı, Türkiye’nin yüzünü güldürmeye alıştı. Devam edeceğiz.”

fmsmyrna
07.Eylül.2007, 04:42
Hiçbirşey yapmadığımız ilk yarıda bile 2-3 uzun topla tehlike yarattık.Maçı alacağımız belli olmuştu.Ermenistan çok kötü bir takım ama evlerinde işte ite-kaka puan alabiliyorlar.Biz 3 puanımızı aldık şimdi İspanya'nın takılmasını bekleyelim.

GeNç KaRTaL
07.Eylül.2007, 05:27
Maça hareketli başladık.Ermenistan'ın bu hareketliliğimiz karşısında zorlanmasından sonra rahat kazanırız diye düşünmeye başladım ama devamı gelmedi.Ermenistan oyunu dengeledi.Sonra maç sıkıcı bir hal almaya başladı.Ermenistan iyi kapandı.Bizde uzun toplarla pozisyon aramaya çalıştık.Bir kaç pozisyon bulduk ama sonuç alamadık.

2.yarının başında ilk yarıdan farklı bir görüntü çizmedik ama bir çaba vardı.Kazım'ın girmesiyle birlikte daha çok baskı kurmaya başladık.Ermenistan savunması açmak kolay değildi.Bu savunmayı açmak için tam Halil oyuna girecektiki Tuncay ile golü bulduk.Bu golü erken bulmamız kolay oldu.Zira ne kadar gecikse gol o kadar sıkıntı çekecektik.Biz golü atınca Halil'in yerine Ayhan girdi.Ben Emre'nin çıkmasını beklerken Fatih Terim beklenmedik şekilde Tuncay'ı çıkardı.Herhalde Halil girseydi yine Tuncay çıkacaktı.Golden sonra etkili futbolumuzu devam ettirdik.75'de Semih'in golüyle iyice rahatladık.Birde Ayhan'ın çok net pozisyonu vardıki golü atması işten bile değildi.Değerlendiremedi..

Maçın aslına bakarsak çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz ama buna etkenlerde çoktu.Zemin,Rüzgar ve rakibin savunma futbolu üzerine kurulu sistemleri.Ama 2.yarıda biraz bastırınca golü bulduk ve rakibimizi açtık.Zaten sonrasında daha rahat bir futbol seyrettik.Bu maçta en çok hoşuma giden şeylerden biriside Arda'nın 2 kere üst üste Ermeni oyuncuları çalıma dizmesiydi.Gruba Ermenistan gibi hiçte kolay olmayan bir deplasmanda galibiyetle başlamak güzel oldu.Umarım Belçika maçındada kazanıp 2 de 2 yaparız..

GReeN BeReT
07.Eylül.2007, 06:05
Sanırım Fatih Terim Ermeni gazetecilerin sürekli telefonlarının çalmasından dolayı rahatsız olmuş ve bunu belirtmiş.Olay tekrarlanınca basın toplantısını yarıda bırakmış.

El Barto
07.Eylül.2007, 06:35
Kazım bu takımda banko oynayacak oyuncu ama nedenini anlamadıgım bir şekilde bu adamı kimse beğenmiyor yada yedek kalıyor hep. Mevlüt yerine Kazım ile başlasa bu kadar zorlanmazdık ama Ermenisten'da hiçbir hikaye yok. Yorumcular rakiplerimiz buraya gelecek çok zorlanacaklardır falan diyorlar. Hiç sanmıyorum 5'lik yapar her takım bu Ermenistan'ı. Bu maç ölçü değil Çarşamba günkü Belçika maçına bakmak lazım. Mevlüt Kazım değişikliği olması takımın yararına olacaktır. Yalnız savunmada yine çok basit hatalar yapıyoruz. Acaba İbrahim Kaş Gökhan'ın yerine düşünülür mü,?

Sekopej
07.Eylül.2007, 07:23
Bu maç bir ölçü olmaz bencede. Çıktık ve istediğimizi aldık, bu şartlarda oynanan oyuna pek bakmamak gerekir. Azıcık top yaptığımızda onlardan çok çok kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Galibiyet sevindirici, 3 puanla başlamak güzel.

JunkChorn
07.Eylül.2007, 07:51
Kazım bu takımda banko oynayacak oyuncu ama nedenini anlamadıgım bir şekilde bu adamı kimse beğenmiyor yada yedek kalıyor hep. Mevlüt yerine Kazım ile başlasa bu kadar zorlanmazdık ama Ermenisten'da hiçbir hikaye yok. Yorumcular rakiplerimiz buraya gelecek çok zorlanacaklardır falan diyorlar. Hiç sanmıyorum 5'lik yapar her takım bu Ermenistan'ı. Bu maç ölçü değil Çarşamba günkü Belçika maçına bakmak lazım. Mevlüt Kazım değişikliği olması takımın yararına olacaktır. Yalnız savunmada yine çok basit hatalar yapıyoruz. Acaba İbrahim Kaş Gökhan'ın yerine düşünülür mü,?

Kazım'ın motivasyon özelliği düşük olduğu için bence Mevlüt başladı.Ayrıca Mevlüt takımında da iyi bir başlangıç yaptı.

Kazım olsaydı daha yavaş oynasakta top ilerde kalırdı biraz daha.Tuncay,Semih,Hakan Balta izlediğim kadarıyla iyiydi.Arda'da yer yer çok güzel çalımlar attı.

Bence Euro 2008 deki hüviyetsiz oyundan biraz sıyrıldık ama Ermenistan karşısındaki oyun için söylemiyorum bunu.Nihat,Hamit ve defansta eksik stoper var iken bu oyundan dolayı söylüyorum.

Yolumuz açık bence.

erdemzorer10
07.Eylül.2007, 08:30
Milli Takımımız artık kazanmaya alıştı..Euro 2008 inanılmaz bir özgüven getirmiş futbolcularımıza bu çok iyi bir şey..

bu arada maçla ilgili çok hoşuma giden bir kare (belkide tek hoş olan)

http://www.ntvspor.net/Images/34900.jpg

JunkChorn
07.Eylül.2007, 08:32
Milli Takımımız artık kazanmaya alıştı..Euro 2008 inanılmaz bir özgüven getirmiş futbolcularımıza bu çok iyi bir şey..

bu arada maçla ilgili çok hoşuma giden bir kare (belkide tek hoş olan)

http://www.ntvspor.net/Images/34900.jpg

Gerçekten güzel aması var yeri burası değil..

erdemzorer10
07.Eylül.2007, 08:43
Gerçekten güzel aması var yeri burası değil..

kötünün yanında iyi ve güzel düşünceli insanlar olduğunu da göstermek istedim..

bugün -özellikle milli marşımızda- yaşanan olumsuzluklara rağmen böyle duyarlı vatandaşlarının da olduğunu görmek güzel..

umarım Türkiye deki müsabakada Ermeniler'i en iyi şekilde karşılayıp ağırlıyarak ; tüm dünyaya gösteririz asilliğimizi..

bu fotoğrafı da buna bir çağrı olarak koydum..çünkü ülkemizdeki müsabakada yaşanan en ufak bir olay dış basında büyütülecek..

örnekleri çok (yunanistan,isviçre,malta...vb deplasmanlarında bize yapılmayan kalmamışken ; kendi evimizde yaptığımız her kötü hareket eğilimi dahi not edildi cezalar yedik..)

JunkChorn
07.Eylül.2007, 09:12
örnekleri çok

Bence yine ele güne rezil olmak deyimini canlı olarak oynacağız.Çünkü televizyonda izlerken yapılanlara ne kadar ... diye cümleler kuruyoruz ardına biz bunları yapmayız yerine siz Türkiye'ye gelmeyeceksiniz sanki! diye ekleme yapıyoruz.

Bu yüzden ben ümitli değilim.
Umarım yanılırım

garydelgadov
07.Eylül.2007, 09:26
Fatih Terim yine aynı aynı aynı !
MevLütü iLk kendi oynattıya miLLi takımda,çoğu kişiye iLk kendi tanıttıya,Takarda takar.Yahu MevLüt hayatında kaç kez çizgide oynamış.Ne yapıyorsun sen ?
Bizim NabtaLya maçını hiç izLemedin mi sen.Niye oynatırsın Zanı.Maç boyunca korktum Gökhan yerinde donup kaLacak kontradan goL yiyeceğiz diye.Emrenin durumunu görmüyormusun.Adam nerdeyse ayakta duramıyor yahu.Yapamazmısın 5Li koşan mücadeLe eden bir orta saha.Çizgide Arda-CoLin.Orta üçLüde AureLio-TopaL,Tuncay.Koy iLeriye Semihi.Geride GönüL-BaLta-Servet-Kaş.Çok mu zor.Yemin ederim her an pis bir goL yiyeceğiz diye korktum.Emre zaten gezindi sahada.Oyun kurucu gibi oynadı pas dağıttı ama o kadar yavaş yaptıki bunLarı uykum geLdi.Bu kadar düşük tempodamı oynanır ?Oynayacak gücün yoksa o an söyLeyemezmisin bunu hocana ?
Arda ve Tuncay kurtardı bugün bizi.O soL çizgide 3 adamı komedi dükkanına çıkarttı.Yine döktürdü.Umarım Emre Zan-MevLüt üçLüsünden vazgeçerek sahaya çıkarız BeLçika maçına.BeLki onLarı da yeneriz ama İspanya bu takımı mahveder...

a.arıcı-11
07.Eylül.2007, 18:59
Zaten maçın zevksiz olacağı belliydi.Biz saha çıktık istediğimizi elde ettik.Bu iş burda bitti artık Kadıköy'deki Belçika maçında ne yaparız onu konuşmak lazım.

erdemzorer10
07.Eylül.2007, 21:03
Bence yine ele güne rezil olmak deyimini canlı olarak oynacağız.Çünkü televizyonda izlerken yapılanlara ne kadar ... diye cümleler kuruyoruz ardına biz bunları yapmayız yerine siz Türkiye'ye gelmeyeceksiniz sanki! diye ekleme yapıyoruz.

Bu yüzden ben ümitli değilim.
Umarım yanılırım

haklısın..üzülerek söylüyorum ki haklısın..

ve umuyorum ki yanılırsın , yanılırız..

en azından bu sefer öyle olmalı..

eXcitinG
07.Eylül.2007, 22:22
Zan a nazaran dün Servet daha çok hata yaptı.

Servette inanıLmaz bir form düşükLüğü var. Kendisini toparLaması gerekiyor. Zan zaten beLLi ne zaman ne yapacağı hiç kestireLemeyen bir oyuncu birde Servet böyLe formsuz oynarsa işimiz çok zor.

a.arıcı-11
08.Eylül.2007, 01:40
Zan a nazaran dün Servet daha çok hata yaptı.

Servette inanıLmaz bir form düşükLüğü var. Kendisini toparLaması gerekiyor. Zan zaten beLLi ne zaman ne yapacağı hiç kestireLemeyen bir oyuncu birde Servet böyLe formsuz oynarsa işimiz çok zor.

Zaten iki futbolcuda en iyi zamanlarında bile patlamaya hazır bir bomba gibi olduklarından hep elimiz yüreğimizde maç seyrediyoruz.Buna rağmende o ikili bozulmuyor ben asıl ona şaşıyorum abi.

physicist87
08.Eylül.2007, 10:51
Zaten iki futbolcuda en iyi zamanlarında bile patlamaya hazır bir bomba gibi olduklarından hep elimiz yüreğimizde maç seyrediyoruz.Buna rağmende o ikili bozulmuyor ben asıl ona şaşıyorum abi.

Haklısın kardeşim sonuna kadar haklısın .. Eskiden Toraman vardı şimdi Zan, Beşiktaş da az çekmedi bunların elinden.. Ama Türkiye de stoper (ki bu terim bence o mevki için çok yanlış ama çoğu kişi öyke kullanıyor, aslında ön liberonun adı stoperdir) yetiştirme sıkıntısı çekiyoruz üç büyükler baktığımızda edu lugano, sivok gökhan servet meira egemen song ki egemen yeni yeni katıldı.. yani çok kısır ben düşünüyorum Anadolu takımlarımızdan alalım ama orası da öyle pek aklıma gelmiyor aklıma geleni de kadroya çağırmıyor , yahu gurbetçi futbolcularımızadan hiçbirisi mi defansif oynamaz hep mi atak gurbetçilerimiz var? Yıldıray mevlüt halil hamit serhat nuri hep atak hep atak , bi gurbetçi bulabilriz düşüncesindeyim ama bakalımm :)

Sheriff
08.Eylül.2007, 11:10
Bekir, Yasin, Egemen, Emre Güngör gibi oyunculara yönelmemiz gerekir.. Bu 4ünden bir ikisi tutacaktır gibime geliyo..

physicist87
08.Eylül.2007, 11:15
Emre Güngörün fiziği biraz Gökhan Gönülü andırıyor belki sadece o yönden kaybediyor bence de o güzel olur diğerleri için henüz erken diye düşünüyorum , Fatih hoca sırf boyları uzun fizikleri yerinde diye Zan ve Servetten vazgeçmiyor neyleyim ben öyle fiziği topa çıkınca rakip onlardan erken davranıyorsa ya da sıyrılıyorsa bi hamle de onlardan.. Servet'i çok eleştiriyordum ama yavaş yavaş düzelmeye başladı ya da mıştı diyeyim büyük bir form düşüklüğü var çabuk atlatması gerekiyor.. Tecrübeleri şuanda onları oynatmam için neden olabilir ama gerçekten savunmada intihar komando timleri gibiler :)

Sheriff
08.Eylül.2007, 11:22
Kesinlikle, patlamaya hazır bomba gibiler.. Bu nedenle yeni isimlere yönelmek, denemek ve tecrübe kazandırmak lazım.. En azından bi denenip fayda sağlayıp sağlayamayacaklarına bakmak gerekir..

KaPaLı
08.Eylül.2007, 17:22
Maça gelince zaten böyle olacağı belliydi Volkan terlemedi bile maçta, ilk yarıda mevlüt biraz dikkatli olsa 2-0 bitecekti maç. Kazım girdikten sonra sağ kanada hareketlilik geldi Tuncayda Aurelio-Emre ikilisinden ayrılıp forvet arkasına geçince pozisyon bulmaya başladık. Semih yine süperdi bu adamı bunca yıl boşuna yedek bekletmişiz, Oyunun gidişatı nasıl olursa olsun takım ne kadar kötü oynarsa oynasın yinede golunu atıyo Helal Olsun Semih. Belçika maçında Saraçoğlu'nu doldurup onlarıda eli boş göndermeliyiz [/B]