Log in

View Full Version : İki Ankara ekibi birleşiyor mu

İsildur
04.Eylül.2007, 00:24
Ankara'da dün akşam düzenlen iftarda 4 başkent temsilcisinin yöneticileri ile bir araya gelen Başbakan Tayyip Erdoğan sorunlara el attı.

http://www.hurriyet.com.tr/_np/5219/6355219.jpg

Ankaraspor ve Ankaragücü yöneticileriyle Başbakan arasında yapılan özel sohbette Ankaraspor ve Ankaragücü forması hediye edilmesi üzerine, Başbakan'ın bu iki kulübün en kısa sürede birleşmesini istediği ve "Ankara'dan şampiyon bir takım çıksın" dediği öğrenildi.

Bu konuyla ilgili görüştüğümüz Ankaragücü Kulüp Başkanı Cemal Aydın, Başbakan ile yapılan bu sohbeti doğruladı ve bu konuyla ilgili şu şekilde konuştu:

"Bu sayın başbakanın bize karşı gösterdiği bir teveccüh. hatta bu konuda olumsuz düşünce içerisinde olanlara da başbakan cevap vermiş oldu. Ama ben bir kere daha teşekkür ediyorum.Ama hala diyorum Ankaragücü'nün menfaatleri doğrultusunda ise kulübün başında olmam gerekiyorsa olurum ki öyle yapıyorum.Gitmem gerekiyorsa da 30 saniyede giderim.Ama gururlandım tabi ki. Başbakanımızın sporla ve Ankaragücü ile bu kadar nazik olarak ilgilenmesi gerçekten mutluluk verici. Akşamki iftarda başbakanımızın bu anlamda bakışı bizim için çok değerli. Sayın başbakanımızın orada bize "yalnız değilsiniz" mesajı verdiğine inanıyorum. İlgilerine teşekkür ediyorum. Bizimd e Ankaragücü ile ilgili her türlü yararlı olayda olumlu yaklaşımda olacağımızı hatta başkanlıkta da Ahmet olmuş Cemal olmuş diye tartışmanında olmayacağımızı bildirdik. Yeterki herşey Ankaragücü'nün yararına olsun, biz fikren manen madden yanında olacağımızı söyledik.Dolayısıyla yapılan hizmet hem Ankaragücü'ne hem Türk futboluna yapılan hizmettir Anlayışımız bu.

Melih Gökçek ile bir konuşmam olmadı. Ama tabii ki Ankara'nın Büyükşehir Başkanı'dır.Olmayacak birşey değil.bazı prensiplerin de burada ortaya konması lazım.Ankaragücü açısından bir şart sözkonusu değil.İyilik şartsız yapılmalıdır.Bu güncel olmayan bir takım başka türlü düşüncelerle sürülen şartların hiçbir önemi yoktur"

Ercan ATA / Ankara (DHA)

sakary Ali
04.Eylül.2007, 00:26
Ne birleşmesi imkanısz bence:)

garydelgadov
04.Eylül.2007, 00:27
Tamamının her açıdan birLeşmesi iyi oLur.Süper bir finans,birLeşmenin getirdiği itibar ve geLecek kaLiteLi oyuncuLar.

TR.CaPTaiN
04.Eylül.2007, 00:29
Ama hala diyorum Ankaragücü'nün menfaatleri doğrultusunda ise kulübün başında olmam gerekiyorsa olurum ki öyle yapıyorum.Gitmem gerekiyorsa da 30 saniyede giderim.

Biz de yedik. Takımının kaptanını ( Emre Güngör ) 1 m € civarı bir bonservis karşılığında verirsen Ankara'dan şampiyon çıkmaması çok normal. Birleşme olacağını zannetmiyorum.

deniz.91
04.Eylül.2007, 00:52
Keşke böyle birşey olsa bir ankara takımı ligden çıkar iyi olur ama çok zor

Sir FRD
04.Eylül.2007, 03:13
Bu Ankaragücü iyi oyuncular çıkartıyor ama hemen satıyor hepsini.En yakın tarihte Umut Bulut ve Emre Güngör var.Yakında Murat Duruer'i felan da satarlar.Halbuki bu oyuncuları elinde tutsa ilk 5'e oynar ligde

Trabzonspor
04.Eylül.2007, 03:44
bırlesseler hatta hacettepe,ankara,gücü,g.birlği brlesssn tam br takım olsun sora onlarda artık şampyon vermelı baskent şampiyon takımı yok

Revolution
04.Eylül.2007, 03:53
Lig başladı birleşmezler heralde..

Fernando Gago
04.Eylül.2007, 04:09
Çok önce olmalıydı bu birleşmeler

Nedvedmania
04.Eylül.2007, 04:18
Ne birleşmesi yahu istemiyoruz birleşmek felan . Ankaraspor , Ankaraspor olarak kalacaktır !

Revolution
04.Eylül.2007, 04:26
Gençlerbirliği ve Ankaragücü gibi lige artık temel atmış takımların ilk 3ü zorlaması lazım..

Universal
04.Eylül.2007, 04:28
Ankaragücü, taraftarı bunu kesinlikle kabul etmez. Zaten Ankaragücü takımını bildiğim kadarı ile Askerler tarafından kuruldu ve bir belediye takımı ilede birleşmezler.

barahir
04.Eylül.2007, 04:51
Evet, TSK'nın Bünyesindeki Makine Kimya Enstitüsü Tarafından kuruldu Ankaragücü..

Bence birleşirsele çok iyi olur hem seyirci bütünlüğü açısından hemde Ankaranın tek takıma odaklanması bakımından.. Ayrıca bu sayede Süper Lig farklı İllere de yayılabilir..