View Full Version : Galatasaray Kongresi
Burak Duran
11.Mart.2006, 09:46
evet şu ana kadar adaylığını açıklayan isimler: Canaydın, Yiğit şardan, Alp Yalman, Turgay Kıran, Semih Haznedaroğlu, Yılmaz Tokgöz... ama Yılmaz Tokgöz Şardan adaylığını kesinleştirirse çekileceğini söyledi... Sizce bu adaylardan kim başkan olur
Renkler ise
Özhan Canaydın: Kırmızı
Semih Haznedaroğlu: Sarı
Turgay Kıran: Gri
Yiğit Şardan: Mavi
Yılmaz Toköz: Turuncu
Alp Yalman: Yeşil
Eray Dengiz
11.Mart.2006, 13:21
Benim adayım Yiğit Şardan. En azından diğer adaylar gibi yok onu getirecem yok bunu getirecem demiyor. Çok hoş bir şekilde Galatasaray'ın borçlarını kurtaracağını söylüyor. Göreceğiz..
nart_susruko
11.Mart.2006, 13:32
canaydın seçilecek diye çok korkuyorum...
Frank_Castle
11.Mart.2006, 14:11
özhan başkan canaydın ..
tabi 5 aday çıkarsa karşısına bu kesin..idğer adayların birleşmesi veya çekilmesi lazım ..1i kalmalı sadece
en uygunu yiğit şardan sanırım ..
Burak Duran
11.Mart.2006, 14:15
canaydın bence başkan olamaz ve sadığa 4kişi girer şardan canaydın yalman kıran
imperius
11.Mart.2006, 14:58
canaydın baskan FENERBAHCE sampiyon... :)
benyaben
11.Mart.2006, 15:34
vuha:Dben adnan Polatın olmasını isterdim ama aday olmamış:)
Maymuncuk
11.Mart.2006, 15:37
Alp Yalman'ın olmasını isterim o olmazsa Özhan Canaydın olsun..
Burak Duran
11.Mart.2006, 15:40
Alp Yalman'ın olmasını isterim o olmazsa Özhan Canaydın olsun..
ne olcak özhan canaydın inşallah şardan olur canaydın gitsin evinde uyusun
Maymuncuk
11.Mart.2006, 15:50
Öncelikle benim fikrim bu herkes herkesin fikrine saygılı olsun ;)
Şardan hakkında değişik birşeyler duydum sağlam ağızlardan onun için onu sölemedim..Ve aralarında en dürüst Özhan Canaydın Ama Alp Yalman da yeni bir soluk getirir..
nart_susruko
11.Mart.2006, 16:54
bildiğim kadarıyla seçimler 25 martta...Galatasaray-fenerbahçe kupa maçı da 22 martta...
bu maçın sonucu kongreyi bayağı etkiler diye düşünüyorum...
başkan canaydın olsun istemiyorum...ama sadece başkanla da iş bitmiyor sağlam bi yönetim kurulu oluşturulmadıktan sonra...
Galatasaray için en iyisi olur İnşaallah...
10_Osmanozc
11.Mart.2006, 23:19
Nedense Alp Yalman'ın başkan olacağından çok eminim.
comandante
12.Mart.2006, 14:34
özhan canaydın olmasın da ben olayım.o kadar yani.
e_mali
13.Mart.2006, 11:55
iclerinden hicbirisi somut birseyler koyamadı ortaya. Bu kadar cok aday GS ye zarar verir gibime geliyor.
Kongreye kadar aday sayısının 3 e kadar dusebilecegini dusunuyorum.
TüMeR_yAğıZ
13.Mart.2006, 13:55
Umarım canaydın harici adaylar ortak bir noktada birleşir ve iyi bir liste ile seçime girerler.yoksa korkarım bu kadar aday gene canaydını başkan yapar.ya niye korkuyomki ben beşiktaşlıyım sevinmem lazım :)
comandante
13.Mart.2006, 15:31
iclerinden hicbirisi somut birseyler koyamadı ortaya. Bu kadar cok aday GS ye zarar verir gibime geliyor.
Kongreye kadar aday sayısının 3 e kadar dusebilecegini dusunuyorum.
umarım düşer 3e kadar.semih haznedaroğlu ben kendimi bildim bileli aday oluyor çekiliyor sonra.yine çekilir diye düşünüyorum.
meddah
13.Mart.2006, 16:40
İster misiniz karambolden Canaydın fırlasın gene?
nart_susruko
13.Mart.2006, 16:42
bu kadar çok adaydan evet canaydın çıkabilir...umarım canaydın harici adaylardan birlik oluşur ve başkan seçilir...
nart_susruko
14.Mart.2006, 12:36
Alp Yalman: G.Saray'ın sorunlarını çözeriz
Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Alp Yalman, sarı-kırmızılı kulübün mali ve sportif meseleleri olduğunu ifade ederek, “Galatasaray'ın sorunlarının altından kalkabileceğime emin olmasaydım, böyle birşeye soyunmazdım” dedi.
Kalyon Otel'de yapılan “Memorial 11 Altın Adam Yarışması” jüri toplantısına konuk olarak katılan Yalman, daha önce de Galatasaray'ın zor günlerini yaşadığını vurgulayarak, “Ne yapılması gerektiğini gayet iyi biliyorum. Galatasaray'ın borçlarını yeniden yapılandırmak, stadını ve tesislerini yapmak ve yarınlarının bir daha tehlikeye gelmemesini temin etmek. Galatasaray, kime görev vereceğini en iyi kendisi bilir. Kim bu görevi alırsa herkes onun etrafında kenetlenir ve bu görevi en iyi şekilde yapmasını temin eder.” diye konuştu.
...Alıntıdır...
TüMeR_yAğıZ
14.Mart.2006, 13:14
KONGREYE bir elin parmakları kaldı. Galatasaray altı adayla gidiyor..
Peki bu adayların kadrosu ne?.
Hâlâ belli değil..
Peki bu adayların programı ne?. Nasıl kurtaracaklar Galatasaray'ı?..
Hâlâ dişe dokunur tek kelime yok..
Platform liderleri ile konuştum. Hani Özhan Canaydın'ı yıkmak için kurulmuşlardı.
"Kime oy vereceksiniz?.."
Hâlâ bilmiyorlar.. Hâlâ dediğin, beş gün kalmış..
Bakın ben Galatasaray Kongre üyeliğinden, geçen seçimlerde Özhan Canaydın'a oy verdikleri için istifa etmiştim. "Kulübü uçuruma götürdüğü açık birine, hâlâ 'Liseci' kafası ile oy verdiler" diye..
Üye olsaydım, bu kongrede kalemimi kırar gider Özhan'a atardım..
Ötekilerden "Tıs" yok, Özhan belki biraz ders almış, akıllanmıştır umudu ile..
Ben böyle diyorsam, anlayın gerisini..
Anlayın Galatasaray'ın halini..
Alıntı.Hıncal Uluç
Bence doğru söylüyor.
nart_susruko
14.Mart.2006, 16:58
NEDEN CANAYDIN ?..
Galatasaray için başlattığı yardım kampanyası ile gündeme gelen ve başkan adaylarının listesinde görmek istediği Adnan Polat, kongrede Özhan Canaydın'ı destekleyeceğini ancak listesinde olmayacağını söyledi.. Bu kararı alma sebebini açıklayan Polat, bazı adayları reklam yapmakla suçladı..
"Daha mantıksal ve kulübün yararına olduğu için Özhan Canaydın'ı destekleme kararı aldım. Projeleri ve analattıklarıyla beni ikna etti. Ben listesinde yer alamayacağım. Bunun sebebi işlerimin yoğun olması. 2 yıl sonunda bana ihtiyaç duyurulursa görev alabilirim."
Adnan Polat, kongre öncesi 6 ismin başkanlığa aday olması ile ilgili olarak ise şunları söyledi:
"6 aday olması çok saçma. Bir çoğu sırf reklam yapıyor."
Özhan Canaydın'ın başkan olması halinde gayrimenkullerin takibini kendisinin yapacağını söyleyen Polat, "Bu konuda tecrübeli olduğum için bunu yapacağım. Ama bunu menfaat için yapmayacağım. Burada kendi şirketlerimmin rolü olmayacak" dedi.
...Alıntıdır...
Albayrak Şardan'ın listesine girdi
Abdürrahim Albayrak’ın hangi adayın listesine gireceği merak konusuydu. Hemen hemen tüm adayların listesinde görmek istediği Albayrak’ın Yiğit Şardan’la birlikte hareket edeceği ve listesinde yer alacağı belirtildi. Albayrak için Canaydın da çaba sarf etmişti. Albayrak dün camianın ileri gelenleriyle yaptığı görüşmeden sonra Şardan’ın listesinde seçime girmeye karar verdi. Şardan ve listesi seçimi kazanırsa Albayrak, futbol şube sorumluluğunu yürütecek.
...Alıntıdır...
Selman Ozturk
16.Mart.2006, 17:35
"Galatasaray camiası ve Galatasaray'lı taraftarların 25 Mart'a kadarki gündemini oluşturacak Genel Kurul'a sayılı günler kala heyecen doruk noktaya ulaştı.Tarihinde ilk defa 6 adaylı bir seçime girecek olan Galatasaray camiası merakla sonucu bekliyor.Takımın kaderini belirleyecek bu seçimler öncesinde hep birlikte bazı adayları mercek altına alalım...
İlk olarak Özhan Canaydın'la başlamak istiyorum......"
Yazımın devamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:
http://www.turksportal.net/tsi/v2/football/kose/?tsi=oku&id=152 (http://www.turksportal.net/tsi/v2/football/kose/?tsi=oku&id=152)
dinaMYt
16.Mart.2006, 18:59
ilk aşamada düşünülen semih haznedaroğlunun başklanlığındaki konsorsiyumun oluşmaz ise sanırım yine ne yazıkki canaydın başkan seçilecek.önceki iki seçimde yarışı kaybeden cansun ekibi oylarını arttıramazsa şansları yine olmayacak.haznedaroğlu zaten konsorsiyum için aday olduğunu söylüyor gerçekleşmesse çekilecek.toköz ve kıranın şansı zaten yok.kilit isim ise yalman tek başına girerse seçilmesi zor seçeceği taraf seçimin gailibini belirler.sonuçta hiçbiri yenilik getirmeyecek ama.ali dürüst ve adnan polat ise neden başkanlığı hala düşünmüyorlar anlamıyorum bu adamların galatasaraylılığından şüphe etmeye başladım özellikle ali dürüst 10 senedir hala "hazır değil" başkanlığa!
Eray Dengiz
16.Mart.2006, 19:15
Yiğit Şardan hem kendisi olmak üzere hemde listesinde ki insanlar olmak üzere kendisinin kazanmasını istiyorum. Umarım bunu gerçekleştirir. Artık yeni bir yüz görmek istiyoruz.
Jesus_FB
16.Mart.2006, 19:25
Adnan Polat Canaydına destek vericem demiş galina özhan canaydın yine başkan olucak bense Yiğit Şardan'nın başkan olmasını isterdim sırf Albayrak listesinde var diye :D:D
Selman Ozturk
16.Mart.2006, 20:42
Bu arada birşey daha belirteyim Burak Elmas da Yiğit Şardan'ın listesinde.Yani Şardan sırf bu listeyle bile seçimi kazanabilir görüşündeyim
dinaMYt
16.Mart.2006, 22:53
aynı liste2002 ve 2004te canaydına kaybetmişti.bu yenilikçi olarak tanınan grup liselilerden oy alamamaya devam ederse kazanma şansları yine olmayacak.
imperius
16.Mart.2006, 23:15
gs fb macına gore bellı olcak bence baskan..bence canaydın ve beyazıt desteklı yıgıt sardan cekısır..sardan lıstesı farkındaysanız 2002 dekı cansun lıstesının tıpatıp aynısı gıbı..
bu arada once polat sonra sarıgul canaydını destekledıklerını acıkladıı..
mesut966
17.Mart.2006, 14:36
canaydın olmasında kim olursa olsun ama yiğit şardanın listesinde abdürrahim albayrak var adam gs için canını bile verecek birisi...
zalayeta
17.Mart.2006, 21:04
CVanaydın başkan olmasında kim olursa olsun bu seferde başkan olursa bence bu adama tecavüz ederler :)
Yiğit Şardanın olmasını istiyorum ben. adam dürüst konuşuyo. bide daha samimi gibi geldi bana.
Selman Ozturk
20.Mart.2006, 21:19
Bugün bir Tv programına konuk olan Yiğit Şardan çok olumlu açıklamalar yaptı.Bana "İşte Başkan böyle olmalı" dedirtti.Program boyunca aldığım notları sizlerle paylaşmak istiyorum:
Seçimlerde bu kadar aday olmasını nasıl karşılıyorsunuz?
-Seçime 6 adaylı olarak gireceğimize inanmıyorum.Bir birleşme olacaksa bu bizim lehimize olacaktır.Bir kere şunu söyleyebilirim göreve gelecek kişiyi büyük sorunlar bekliyor.Aday olanların bu sorunları göze almış olması gerekiyor.
Borçlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
-Galatasaray'ın sorunu borçlar değil o borçların nasıl oluştuğudur.Gelecek için bir proje yapılmadığı taktirde borçlar kapatılsa bile birkaç yıl sonra tekrar aynı borçlar oluşacaktır.Bu yüzden kesin bir proje gerekiyor.Biz bu projeyi hayata geçirmek istiyoruz.
Riva Arazisi ile ilgili neler planlıyorsunuz?
-Riva arazisi çok değerli bir arazidir.Ben satılmasına karşıyım.Benim amacım Riva'ya yatırım yaparak Galatasaray'a sürekli sıcak para akmasını sağlamaktır.Yani bugün bir Alışveriş merkezi veya benzeri yatırımlar olmuş olsa Riva'da bu tür maddi sıkıntılar olmazdı.Bu sebepten dolayı Riva'yı satmak yerine Riva'ya yatırımlar yaparak kulüp gelirini artırmayı düşünüyorum.Riva'yı sattığımızda alacağımız paranın misli mislini yatırım yaparak alabiliriz.
Stad Projesiniz nedir? Seyrantepe'mi olacak yoksa Ali Sami Yen'mi düzenlenecek?
-Seyrantepe devletin bize vermiş olduğu çok büyük bir nimettir.Kim bu nimeti kaçırmak ister ki?Açıkçası Seyrantepe'ye yeni stad yapılmasına daha sıcak bakıyoruz.Bunlar kısa zamanda yapılacak işlerdi ama çok uzattılar.Seyrantepe projesimizi 6 ay içinde hayata geçirmemiz şart.Galatasaray'ın daha fazla vakit kaybetmeye tahammülü yok.Bu kadar beklediği yeter.Zaten kulüp 4 yıldır kış uykusunda!
Futbol AŞ ile ilgili düşünceleriniz?
-Futbol AŞ'yi büyük sermayelerle dönen bir şirket haline getirmeyi amaçlıyoruz.Kişilerin parasını değil bilgi ve birikimlerini,önerilerini istiyoruz.Binlerce çok başarılı Galatasaray'lı şirket yöneticileri var.Düşünsenize bu kadar başarılı insanın tek bir masa etrafında Galatasaray sevgisi için biraraya geldiğini.
Kalamış adası ile ilgili neler planlıyorsunuz?
-Orası ile ilgili de projelerimizi tamamladık.2 tane Galatasaraylı işadamı dostumla anlaştık.Galatasaray'ın cebinden 5 kuruş çıkmadan halledecekler adayı.Yani bizim amacımız orayı tam bir şov mekanına dönüştürmek.İstanbul her yıl turist potansiyelini arttırıyor ve bu turistler mutlaka deniz turu yapıyorlar.Turistler Kalamış'ı gördüklerinde, o adanın üzerindeki koskocaman Galatasaray amblemini
gördüklerinde: "Galatasaray o kadar büyük bir kulüp ki kendine ait mükemmel bir adası var." diyecekler.Yani Kalamış adası herşeyiyle başlı başına bir eser olacak.
Basketbol AŞ'yi kurmayı düşündüğünüz söyleniyor.Neler söyleyeceksiniz bu konuda?
-Biliyorsunuz ben eski basketbolcuyum.Yıllarca Galatasaray Basketbol Takımı'nda oynadım.Baketbola da önem vermeyi düşünüyorum.Basketbol Aş'yi kurup kendi yağıyla kavrulan bir şirket yapacağız.Yani sadece futboldan değil diğer branşlardan da kâr sağlamayı hedefliyoruz.Sponsorlukları devam ettireceğiz.Yani Galatsaray basketbol takımının ismine bir markanın eklenmesiyle hiç birşey olmaz.Bu projeyi 4 yıl önce ilk olarak ben önermiştim ve bana "Delimisin olur mu öyle şey dediler!".Ama şimdi benim önerdiğim projei uyguluyorlar.
Ünal Aysal'ın ve Adnan Polat'ın diğer adayların yanında olmasına ne diyorsunuz? Seçimleri kazandığınız taktirde bu iki isme kapılarınız açık olacak mı?
-Ünal Aysal kulüp tarihinde görülmemiş yardımları Galatsaray'a yapan biridir.Ünal Aysal kadar hiçkimse Galatasaray'a yardım yapmamıştır.Ünal benim dostum,ahbabım,abim.Elbette kapımız açık.Biz Ünal Aysal'ın parasından ziyade bilgilerinden tecrübelerinden yararlanacağız.Keza Adnan Polat da aynı şekilde.O da sevdiğim bir ağabeyimdir.
Galatasaray Uefa ve Süper Kupa'yı aldı ama bunu maddi gelire çeviremedi.Sizce bunun nedeni nedir?
-Bunu Milli Piyango'yu kazanan birine benzetiyorum.Hani ilk kazandığında sersemleşir ve ne yapacağını bilemez ya aynen öyle.Galatasary kupayı kazandığında hazırlıksız yakalandı ve bu yüzden proje üretilmedi.Gelen paralar savrulup gitti."
Gerçekten Yiğit Şardan başkanlık için en ideal isimdir bana göre.Duruşuyla,konuşmalarıyla, asil tavırlarıyla tam bir yönetici karakterine sahip.Dilerim 25 Mart'ta seçimleri kazanır ve kendi tabiriyle 4 yıldır kış uykusunda olan Galatasaray'ı uyandırır...
imperius
21.Mart.2006, 23:11
gazetede sardan ın canaydın a hakaretten ceza aldıgını(3-4 sene once galıba)fakat mahkeme yoluyla bu cezanın kalktıgını okudum..ayrıca kardesı de gs trıbunlerınde canaydın aleyhıne pankartlar astırmıs..dun aksamda haberturktekı programa soz verdıgı halde hastayım dıye katılmayıp daha sonra gec saatlerde alı durustle yemek yerken gorulmus..sunucu baya bı tas attı..canaydın hem stad hem kalamıs hem de florya ıcın herseyın hazır oldugunu soyledı..canaydının ıkı bnuyuk hatası var bence..ılkı goreve gelırken cok buyuk vaatler vermesı.her sene 3 star 10 yılda 7 kupa gıbı..ıkıncısı de lucescuyu kovup terım e gorev vermesı..canaydın tekrar secılcek gıbı gelıyo..
imperius
22.Mart.2006, 23:50
canaydın baskan Fenerbahce sampıyon.. :)
nart_susruko
22.Mart.2006, 23:59
ayrıca kardesı de gs trıbunlerınde canaydın aleyhıne pankartlar astırmıs..
böyle bişey olabilir mi ya...
canaydına rağmen şampiyon olacağız
Maymuncuk
23.Mart.2006, 00:03
F.B. yi eleselerdi Canaydın başkan olabilridi ama gerçekten işi şu anda zor..
Eray Dengiz
23.Mart.2006, 21:08
GS'de Haznedaroğlu adaylıktan çekildi
Galatasaray Kulübü'nde 25 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adaylarından Semih Haznedaroğlu, başkanlık yarışından çekildi. Semih Haznedaroğlu'nun başkan adaylığından çekilmesiyle başkan adayı sayısı 5'e düştü.
ALINTIDIR
Sir DEATH
23.Mart.2006, 21:48
Unutulan bir nokta; GS'nin örf, adet ve geleneklerine bağlılığı---kıdem, abi kardeşlik derecelerinin çok prim yapması---paranın değil ruhun benimsenmiş olması seçimi Canaydın'a getirecektir.Zaten doğrusuda budur, büyüğünü bilmeyen, kendini dünya'nın merkezi sanan, kendisini GS'nin tek kurtuluşuyum diye gösterme aczine düşen bir Yiğit Şardan---Her şeyn para sanıp pervasızca anlaşmalara imza atan Turgay Kıran---ve ne dediğini kendi de bilmeyen ve yapıcı bir proje göstermeyen Yılmaz Toköz--GS'nin başkanı olamayacaktır, olmamalıdır, olmasındır!!! Bize bu şerefe layik, GS'nin değerlerini bilen bir başkan lazımdır, o başkan başarısız olsada elimizde GS değerlerine bağımlı başka bir aday yoktur.
NOT:Yönetim tarzını tastif etmiyorum, zaten GS'nin nasıl yönetilmesi gerektiğini düşündüğüm bir konu açmıştım.
Eray Dengiz
23.Mart.2006, 21:56
Unutulan bir nokta; GS'nin örf, adet ve geleneklerine bağlılığı---kıdem, abi kardeşlik derecelerinin çok prim yapması---paranın değil ruhun benimsenmiş olması seçimi Canaydın'a getirecektir.Zaten doğrusuda budur, büyüğünü bilmeyen, kendini dünya'nın merkezi sanan, kendisini GS'nin tek kurtuluşuyum diye gösterme aczine düşen bir Yiğit Şardan---Her şeyn para sanıp pervasızca anlaşmalara imza atan Turgay Kıran---ve ne dediğini kendi de bilmeyen ve yapıcı bir proje göstermeyen Yılmaz Toköz--GS'nin başkanı olamayacaktır, olmamalıdır, olmasındır!!! Bize bu şerefe layik, GS'nin değerlerini bilen bir başkan lazımdır, o başkan başarısız olsada elimizde GS değerlerine bağımlı başka bir aday yoktur.
NOT:Yönetim tarzını tastif etmiyorum, zaten GS'nin nasıl yönetilmesi gerektiğini düşündüğüm bir konu açmıştım.
Tamam bazı konularda haklısın ama Canaydın'da bu seçime girerken bir çok yıldız getireceğini, bir çok başarı kazandıracağını söylemişti. 2.defa seçilirken hatırlamıyorum yine başka türlü sözler vermişti. Bunlar normal bişi tabikide seçime giren herkes yapar ama şunu unutmayalım ki Canaydın döneminde sadece 1 Türkiye Kupası ve 1 Lig Şampiyonluğu kazanıldı. Ayrıca Avrupada başarısızlık var. O zaman Canaydın başarızsızdır arkadaşlar. Her ne kadar Yiğit Şardan'ı isteyip Canaydın'ı istemezemse muhtemelen büyük olasılıkla Canaydın seçimleri kazanacaktır.
Sir DEATH
23.Mart.2006, 21:59
Ben zaten Canaydın başarılı demedim.
londonboy
23.Mart.2006, 22:51
ayva cicek acmis yaz mı gelecekkk cimbom kadıkoyeee nasıl gelecekkkkkkkk
Eray Dengiz
23.Mart.2006, 22:52
Aklından zorun var galiba? Konuyla ne alakası var???
londonboy
23.Mart.2006, 22:53
sana ne ermoon 34
Sir DEATH
23.Mart.2006, 22:56
Sana forum kurallarını hatırlatmamıza gerek yok heralde. Yaptığın yorumlarda tahrik içeren sözlere yer vermemen laazım.Ne demekmiş ööle.Amigo musun sen.Lütfen daha seviyeli ol.
Selman Ozturk
23.Mart.2006, 22:56
sana ne ermoon 34
Arkadaşım üslûbuna dikkat et yoksa ceza alacaksın!!!
Selman Ozturk
23.Mart.2006, 23:04
vermezsen darılırım..
Öyle mi sen kaşındın
londonboy
23.Mart.2006, 23:05
kes be ..meraklıyız senın sıtene..moderator muss..
Sir DEATH
23.Mart.2006, 23:08
Hocam bu nedir yaa.Bu nasıl bir tebiyesizliktir.Artık şu foruma ipini koparan herkez yorum yazmasa diyorum.
Eray Dengiz
23.Mart.2006, 23:09
Hocam bu nedir yaa.Bu nasıl bir tebiyesizliktir.Artık şu foruma ipini koparan herkez yorum yazmasa diyorum.
Boşver adamın niyeti belli zaten.. Şu insanlara nasıl internet veriliyo anlamıyorum..
Selman Ozturk
23.Mart.2006, 23:14
kes be ..meraklıyız senın sıtene..moderator muss..
Acıyorum sana...Bak bize darılmaman için verdik istediğin cezayı :n::n::n:
Nedvedmania
23.Mart.2006, 23:48
bide vermessen darılırım diyo yaa :n::n::n: yaa anlamıyorum bu son haftalarda siteye gelen yenilerin % 90 ı kötü amaçlı msj lar ayzıyolar bu aileyi batırmak istiyoyalar heralde ama olmaz turksportal ailesi ilelebet yaşıyacaktır!!! fazlammı ileri gitti be :D
10_Osmanozc
24.Mart.2006, 00:18
Alp Yalman kazanır diye düşünüyordum ama Yiğit Şardan'ın listesini,kendisini ve konuşmalarını görünce ikisi aynı durumdalar gözümde.
SaMaNYoLu
24.Mart.2006, 01:08
Yiğit Şardan gönüllerimizin başkanı bu internet üzerinde yapılmış anketlerlerde ortaya çıkmıştır. bırak artık bu işi özhan canaydın bizide kurtur kendinide.
Neron_FB
24.Mart.2006, 09:07
Acıyorum sana...Bak bize darılmaman için verdik istediğin cezayı :n::n::n:
Ya abi konuyla ilgisi yok ama harbi gıcık oldum o nedenle söylüyorum, işinize karımak gibi de olmasın ama yazma cezası çok hafif..Aynı şeyi 1 hafta sonra da yapıcaktır..Ben şaşkınlıkla okudum bu kişinin yazılarını..
Eray Dengiz
24.Mart.2006, 15:36
Açıkçası bende Yiğit Şardanı istiyorum ama Özhan Canaydın seçlecekmiş gibi geliyor :(
Nedvedmania
24.Mart.2006, 17:21
Canaydin'in listede yer alan isimler şöyle:
-Adnan Polat
-Semih Haznedaroğlu
-Ali Gürsoy
-Cengiz Özyalçın
-Mehmet Helvacı
-Fatih Gökçen
-Şükrü Erginoğlu
-Işın çelebi
-Celal gürcan
-Atilla Kınay
-Tuncer Hazinadaroğlu
-Engin Akçakoca
-Refik Arkan
Eray Dengiz
24.Mart.2006, 17:29
Evet Adnan Polatı'da almış. Klasik Canaydın planı diyebiliriz. Bundan önceki seçimde ise yine süpriz bir isimle Ergün Gürsoy'u alıp yarışı kazanmıştı. Muhtemelen bu yarışıda kazanacaktır. Ama istemiyoruz Canaydını nasıl olacak? :(
barahir
24.Mart.2006, 17:37
Bence Yine Canaydın Kazanacak bakında görün
TüMeR_yAğıZ
24.Mart.2006, 18:00
Ya abi konuyla ilgisi yok ama harbi gıcık oldum o nedenle söylüyorum, işinize karımak gibi de olmasın ama yazma cezası çok hafif..Aynı şeyi 1 hafta sonra da yapıcaktır..Ben şaşkınlıkla okudum bu kişinin yazılarını..
sana katılıyorum son haftada katılan bir çok isim böyle.ban cezası uygulansa daha iyi olur.hatta bunların nete girmesi yasaklansın :D
Universal
24.Mart.2006, 18:04
Bizim adayımız Canaydın inşallah başkan olruda bir 4 yıl daha onun gs'ye yaptığı yararları(vergi kaçırmak oyuncuların maaşını geç ödemek veya hiç ödememek vb) görürüz
TüMeR_yAğıZ
24.Mart.2006, 18:13
Bizim adayımız Canaydın inşallah başkan olruda bir 4 yıl daha onun gs'ye yaptığı yararları(vergi kaçırmak oyuncuların maaşını geç ödemek veya hiç ödememek vb) görürüz
Vergi kaçırmayan Kulüp göstersene Türkiye'den?
barahir
24.Mart.2006, 18:24
Fenerbahce ve Trabzonspor. Zaten açıklanmıştı Maliye Bakanlığı Tarafından. Vergileri ve Sözleşmeleri en Doğru gösteren sadece bu 2 klübümüz. Mesela G.saray; Hakan Şükürün sözleşmesini gerçeğinin %5-10 u kadar para aldığını sölemiş Maliyeye
TüMeR_yAğıZ
24.Mart.2006, 20:10
Fenerbahce ve Trabzonspor. Zaten açıklanmıştı Maliye Bakanlığı Tarafından. Vergileri ve Sözleşmeleri en Doğru gösteren sadece bu 2 klübümüz. Mesela G.saray; Hakan Şükürün sözleşmesini gerçeğinin %5-10 u kadar para aldığını sölemiş Maliyeye
söylediğine inanmıyorsundur herhalde :)
maliye kayıtlarını araştır bulursun.alex yıllık sadece 50.000 YTL alıyormuş.yazık değilmi adama.trabzonda ise gökdeniz sadece 30.000 ytl yıllığa oynuyor.gerçekler bumu sence?vergi kaçırmamak bumu?
Frank_Castle
24.Mart.2006, 21:02
söylediğine inanmıyorsundur herhalde :)
maliye kayıtlarını araştır bulursun.alex yıllık sadece 50.000 YTL alıyormuş.yazık değilmi adama.trabzonda ise gökdeniz sadece 30.000 ytl yıllığa oynuyor.gerçekler bumu sence?vergi kaçırmamak bumu?
abicim neden gerçekleri yazıp fenerbahçelileri rencide ediyorsun .. hakikaten ayıpladım ..
gören de ülkede vergisini tam veren var sanacak ..aslında var.. daha 2 sene evvel senelik kombinesi 20 milyon olan gençlerbirliği çıkmıştı en çok seyirci gelirine sahip takım olarak..
kongre öncesi başkan adaylarından yiğit şardan inanılmaz prestij kaybetti .
adnan polat ın ise canaydını desteklemesinin asıl sebebi riva .. çünkü mevcut hükümetten dolayı büyük ihale alamadı, neredeyse batacak durumda ..
şu şartlarda tüm adayların sloganı :"Her şey Galatasaray için" değil
"her şey riva için"
tombul taho
24.Mart.2006, 21:18
bende yiğit şardanı destekliyodum fakat kulübün büyükleri fb maçından evvel röportaj yaparken özhan canaydını desteklioruz dediler. bence gene canaydın olacakmış gibi bi his war içimde. destekleyenler arasında haznedaroğlu, selahattin beyazıt, adnan polat vs. war zaten.
Sir DEATH
24.Mart.2006, 22:41
GS kongre üyeleri gereğini yapacak..doğru bildikleri yoldan asla şaşmayacak..gelenek, örf, adet ve eskiye(lise'ye) bağlılıklarını göz önüne alacak.. vee işte sonuç: Özhan Canaydın! kendisinin kulübü yönetim tarzından nefret etmeme rağmen şu an için GS değerlerini, niteliklerini ve diğer sıfatlarını olduğu konumda tutabilecek tek aday. umarım seçilir mi seçilmez mi bile diyemiyor merakla bekliyorum...
TüMeR_yAğıZ
24.Mart.2006, 23:05
abicim neden gerçekleri yazıp fenerbahçelileri rencide ediyorsun .. hakikaten ayıpladım ..
gören de ülkede vergisini tam veren var sanacak ..aslında var.. daha 2 sene evvel senelik kombinesi 20 milyon olan gençlerbirliği çıkmıştı en çok seyirci gelirine sahip takım olarak..
Maksadımız kimseyi rencide etmek değildir.son mesajları değilde içinde bulunduğun sayfayı tamamen okursan yazdığımı görürsün.çok ayıpladım...
Vergi kaçırmayan Kulüp göstersene Türkiye'den?
dinaMYt
24.Mart.2006, 23:39
ne yazıkki 2 yıl daha başkan özhan canaydın.tek tesellimiz bu sefer daha güçlü bir yönetim kurulu ile gelmesi.bu dönemde de hata yapmayı sürdürürse kendisiyle birlikte galatasarayı da uçuruma sürükleyecek.
Frank_Castle
24.Mart.2006, 23:50
ben fenerbahçeli değilim zaten ..ironi yaptım orada ..
akçaabat sebatada sempatim var sadece, yoksa galatasaraylıyım ..
bu bir başkanlık yarışı değildir, rivayı kim kapacak yarışıdır ; devlet ihalelerini alamayan adnan polat riva da herşeyini ortaya koyacaktır..
tombul taho
24.Mart.2006, 23:56
iş sadece rivayla kalsa iyi.. adanın büyük kullanım hakkı da war. adnan polatında polar renaseance'ını hatırlarsak adaya güzel bi bar & cafe yapabilir. annicaanız bunlar hafif derin mezvu ;) :) ehuehe
comandante
25.Mart.2006, 01:33
arkadaşlar özhan canaydın yine kazanacak gibi gözüküyor...
bi siz var tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakın diye...canaydın gelirse artık en iyi işini çıkarmasını bekleyeceğiz...
nart_susruko
25.Mart.2006, 02:22
valla aynen öyle...kaçınılmazsa durumu...
francesco10
25.Mart.2006, 02:54
hakkaten yani vergi kayıtlarına bi bakmanı öneririm arkadaşm
gs durumuna gelince, büyük ihtimal yine özhan canaydın alacak son dakkada çok sağlam bi liste yapmış, bence seçimi kazansa bile 1 sene içinde elle tutulur bişi yapamazsa ortada bağlılık , saygı, sevgi kalmadan aşağıya alırlar canaydını
nart_susruko
25.Mart.2006, 03:01
böyle şeyler nereden çıkıyorki...o söylemiş bu söylemiş olamaz bence böyle bişey...maliyede çalışan fbli biri çıkıp sadece fb vergilerini tam gösteriyor der...yine maliyede Galatasaray'lı biri çıkıp sadece Galatasaray vergileri tam gösteriyor der...aynı şekilde diğer klüplerde tabii...böyle bişeyde kanıtlanamaz zaten Türkiye'de...
hepsi yapacağını yapıyordur zaten...minareyi çalan kılıfını hazırlar misali...
Nedvedmania
25.Mart.2006, 16:13
oylama bu günmü yarınmı
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 17:31
Oylamada 2.sandık açıldı Özhan Canaydın 1. gidiyor. Ama daha bişi belli değil 11 sandık daha var..
Jesus_FB
25.Mart.2006, 18:08
son durum nedir arkadaşlar
Selman Ozturk
25.Mart.2006, 18:11
Bu genel kurulu anlamak mümkün değil.Nasıl oluyor da 4 yıldır kulübe ve bizlere işkence çektiren birine hala oy veriyorlar anlamıyorum.2 sene önce de 4 sene önce de hep aynı vaatlerle kandırıldık. Diyor ki şu an önde olan başkan adayımız (ismini bile ağzıma almak istemiyorum): "Yarım kalan projelerimizi tamamlayacağım"... Yahu efendi sen hangi projeyi başlattın ki yarım projen olsun..Oyuncularına paralarını veremedin.Taraftarını küstürdün vs.vs. Ama eğer seçilecek olursan da 2 yıl boyunca Galatasaray'ın hiçbir maçına gitmeyeceğim kombinemi de yırtacağım.Eminim ki milyonlarca Galatasaraylı da benim gibi düşünüyordur...Ama hala genel kurul nasıl bu kişiye oy veriyor anlayamıyorum
barman
25.Mart.2006, 18:25
mavİ Renk YİĞİt Şardan SeÇİlsİn
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 18:26
son durum nedir arkadaşlar
Son Durum 5.sandık açılıyor 164 fark oyla Özhan Canaydın 1. gidiyor. 2.Yiğit Şardan 3.Alp Yalman 68 oy ve Turgay Kıran 15 oyla 4. sırada..
5.sandıkta muhtemelen Yiğit Şardan'ın fark atması bekleniyor. sonra ki 8.sandıkta ise durumlar değişebilirmiş. Yani kısacası 8.sandıkta Galatasarayımızın Yeni Başkanı belli olacak..
Bu genel kurulu anlamak mümkün değil.Nasıl oluyor da 4 yıldır kulübe ve bizlere işkence çektiren birine hala oy veriyorlar anlamıyorum.2 sene önce de 4 sene önce de hep aynı vaatlerle kandırıldık. Diyor ki şu an önde olan başkan adayımız (ismini bile ağzıma almak istemiyorum): "Yarım kalan projelerimizi tamamlayacağım"... Yahu efendi sen hangi projeyi başlattın ki yarım projen olsun..Oyuncularına paralarını veremedin.Taraftarını küstürdün vs.vs. Ama eğer seçilecek olursan da 2 yıl boyunca Galatasaray'ın hiçbir maçına gitmeyeceğim kombinemi de yırtacağım.Eminim ki milyonlarca Galatasaraylı da benim gibi düşünüyordur...Ama hala genel kurul nasıl bu kişiye oy veriyor anlayamıyorum
Onu kimse anlayamıyor. Yani hani Fenerbahçeye bakıyoruz Aziz Yıldırım en azından başarılı bişiler yapıyor uğraşıyor oy kazanıyor. Ama Özhan Canaydın'a bakıyoruz bişi yapmıyor ama hala oy topluyor bu nasıl iş kimse anlamıyor!
1. Sandık
(Kullanılan Oy: 201, Geçerli Oy: 201)
Özhan Canaydın 113
Yiğit Şardan 68
Alp Yalman 18
Turgay Kıran 2
2. Sandık
(Kullanılan Oy: 277, Geçerli Oy: 274)
Özhan Canaydın 134
Yiğit Şardan 112
Alp Yalman 19
Turgay Kıran 9
2. Sandık sonunda toplam oylar
Özhan Canaydın 247
Yiğit Şardan 180
Alp Yalman 37
Turgay Kıran 11
3. Sandık
(Kullanılan Oy: 279, Geçerli Oy: 279)
Özhan Canaydın 158
Yiğit Şardan 102
Alp Yalman 15
Turgay Kıran 4
3. Sandık sonunda toplam oylar
Özhan Canaydın 405
Yiğit Şardan 282
Alp Yalman 52
Turgay Kıran 15
4. Sandık
(Kullanılan Oy: 310, Geçerli Oy: 308)
Özhan Canaydın 158
Yiğit Şardan 117
Alp Yalman 28
Turgay Kıran 5
4. Sandık sonunda toplam oylar
Özhan Canaydın 563
Yiğit Şardan 399
Alp Yalman 80
Turgay Kıran 201. Sandık
Özhan Canaydın 113
Yiğit Şardan 68
Alp Yalman 18
Turgay Kıran 2
2. Sandık
Özhan Canaydın 134
Yiğit Şardan 112
Alp Yalman 19
Turgay Kıran 9
Özhan Canaydın 247
Yiğit Şardan 180
Alp Yalman 37
Turgay Kıran 11
3. Sandık
Özhan Canaydın 158
Yiğit Şardan 102
Alp Yalman 15
Turgay Kıran 4
Özhan Canaydın 405
Yiğit Şardan 282
Alp Yalman 52
Turgay Kıran 15
4. Sandık
Özhan Canaydın 158
Yiğit Şardan 117
Alp Yalman 28
Turgay Kıran 5
Özhan Canaydın 563
Yiğit Şardan 399
Alp Yalman 80
Turgay Kıran 20
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 18:46
5.Sandık Özhan Canaydın 220 farkla 1. şuan için :(
Özhan Canaydın: 719
Yiğit Şardan: 499
Alp Yalman: 98
Turgay Kıran: 23
Flood için özür dilerim her sandık için oyları belirteceğim, malesef büyük ihtimalle Özhan Canaydın 3.defa Galatasaray Başkanı seçilecek :(
Jesus_FB
25.Mart.2006, 18:51
Canaydın koptu geliyor :(
şaka bir yana ben bile istemiyorum canaydını
VoLkaN BaROs
25.Mart.2006, 18:53
4 yıldır verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen, kulübü hem sportif hem mali alanda geriye götüren bir başkanı nasıl üst üste 3. kez başkan seçerler aklım hayalim almıyor....
Tek umudum Adnan Polat ve Semih Haznedaroğlunun listede olması... Zaten onlar o listede olmasalardı Özhan Canaydın seçilemezdi...
Bence iş bitmiştir, başkan Canaydın tekrar...
VoLkaN BaROs
25.Mart.2006, 18:55
Flood için özür dilerim her sandık için oyları belirteceğim, malesef büyük ihtimalle Özhan Canaydın 3.defa Galatasaray Başkanı seçilecek :(
bunun için flood a izin veriyorum sorun değil ;)
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 18:56
Adnan Polat ve Semih Haznedaroğlu listede olsa bile Özhan Canaydın'ı değiştireceklerini zannetmem. Hani insanın içinde ufacık bir ümit olur ya o kalmadı bende 4 senedir. Galatasarayın bir sloganı vardır Samiyende herkes bağrır;
3 senelik bu çile bitsin artık bu sene.. Malesef bu senede böyle devam edeceğiz :(
Jesus_FB
25.Mart.2006, 19:05
özhan başkan Ergün Gürsoyu bile bezdirdi Adnan Polat ondan bile önce pes edebilir
VoLkaN BaROs
25.Mart.2006, 19:06
Bakalım aslında herşey bitmiş değil btince kesin yorum yaparım ama Ö. Canaydın seçilirse Işın Çelebi, Adnan Polat ve S. Haznedaroğşu gibi isimler kulübü oldukça iyi yöneteceklerdir. Bu isimler kolay kolay pes etmezler ;)
Ben de istemiyorum Canayını ama listesi oldukça kuvvetli ve Galatasaray'ın yararına isimlerle dolu, Yiğit Şardan' ı pek bilmem, ancak Canaydının listesine kafa tutabilecek bir oluşumu yok...
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 19:12
Taraftar 4 senedir doğru düzgün maçlardan olsun yönetimden olsun zevk alamadı. 4 senenin son senelerine doğru Galatasaray taraftarı Özhan Canaydın'dan iyice bezmeye başladı. Bunu son senelerde çok açıklıkla görüyoruz. Peki Özhan Canaydın bunca başarısızlıktan sonra seçilirse ne değişir?
Volkan abi, dediğin gibi Özhan Canaydın'ın listesi kuvvetli isimlerle dolu. Ama 4 senedir işleyen bu zihniyet değişmedikçe yani Özhan Canaydın değişmedikçe listesi değişse bile kendisinin değişmeyeceği inancındayım. Eğer Özhan Canaydın bugün seçilip yarından itibaren borçları ufak ufak kaparsa, her maça gelirse o zaman hem bu taraftar kendisini affeder hemde ilerleyen senelerdede bu kulüpte görmek ister. Bizim istediğimiz borçların büyümemesi, derbilerde veya diğer maçlarda kulüp Başkanımızı stadımızda yerinde görmektir.
Yiğit Şardan'a gelince ben bu ismi destekliyorum. Listesine bakınca belki bir iki isim dikkatimizi çekiyor. (Mehmet Cansun ve Abdülrahim Albayrak) ama genç oluşuyla özelliklede biz taraftarların gönlünü kazandı. Bunun nedeni ise Canaydının 4 senelik bu çilesi olsa gerek.
Eğer dediğin gibi iyi yöneteceklerse neden olmasın? Herkesin son bir şansı olmalı bu hayatta..
İsildur
25.Mart.2006, 19:16
Canaydın yine başkan olacak gibi gözüküyor.
Arkadaşlar geçtiğimiz yönetim kaybettirdi bize ama işallah bu yönetim kazandıracak.Semih Haznedaroğlu,Adnan Polat gibi isimler çok iyi yapacaklardır işlerini.Başkan ise pasif.En azından insan maça gider.
Şunu söyleyeyim şu an oylar Canaydın'a değil Canaydın'ın listesine gidiyor.
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 19:22
Sandık Sonuçları
1. Sandık
Özhan Canaydın 113
Yiğit Şardan 68
Alp Yalman 18
Turgay Kıran 2
--------------------------------------
2. Sandık
Özhan Canaydın 134
Yiğit Şardan 112
Alp Yalman 19
Turgay Kıran 9
Özhan Canaydın 247
Yiğit Şardan 180
Alp Yalman 37
Turgay Kıran 11
3. Sandık
Özhan Canaydın 158
Yiğit Şardan 102
Alp Yalman 15
Turgay Kıran 4
Özhan Canaydın 405
Yiğit Şardan 282
Alp Yalman 52
Turgay Kıran 15
4. Sandık
Özhan Canaydın 158
Yiğit Şardan 117
Alp Yalman 28
Turgay Kıran 5
Özhan Canaydın 563
Yiğit Şardan 399
Alp Yalman 80
Turgay Kıran 20
5. Sandık
(Kullanılan Oy: 277, Geçerli Oy: 277)
Özhan Canaydın 156
Yiğit Şardan 100
Alp Yalman 18
Turgay Kıran 3
5. Sandık sonunda toplam oylar
Özhan Canaydın 719
Yiğit Şardan 499
Alp Yalman 98
Turgay Kıran 23
6. Sandık
(Kullanılan Oy: 277, Geçerli Oy: 277)
Özhan Canaydın 153
Yiğit Şardan 107
Alp Yalman -
Turgay Kıran -
6. Sandık sonunda toplam oylar
Özhan Canaydın 872
Yiğit Şardan 606
Alp Yalman 98
Turgay Kıran 23
gunners
25.Mart.2006, 19:23
canaydın baskan fenerbahce sampıyon..bı sozu vardı 10 senede 7 lıg sampıyonlugu dıye..hakıkaten sozunu tutuyo..sız yanlıs anladınız o gs yı degıl fenerbahceyı sampıyon yapacagım demıstı..
Neron_FB
25.Mart.2006, 19:24
Ok !! Canaydının Listesi kazandı diyebilirz...
Canaydın farkı 266 oya çıkardı!
Galatasaray'da tarihi başkanlık seçimlerinde, ilk altı sandık açıldı
Canaydın: 872 - Şardan: 606
Selman Ozturk
25.Mart.2006, 19:41
Dilerim 2 sene içinde borcumuz ikiye katlanır.Bu şahıstan ancak bu şekilde kurtulabiliriz.Ayıptır, yazıktır milyonlarca taraftara.Ne yaptığını bilmeyen ve hala dostluk ilişkileri üzerine kurulu bir genel kurula da yazıklar olsun, lanet olsun.
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 19:51
7. Sandık
(Kullanılan Oy: 246, Geçerli Oy: 246)
Özhan Canaydın 139
Yiğit Şardan 107
Alp Yalman -
Turgay Kıran -
7. Sandık sonunda toplam oylar
Özhan Canaydın 1011
Yiğit Şardan 714
Alp Yalman 98
Turgay Kıran 23
Selman Ozturk
25.Mart.2006, 19:52
Son dakika! G.Saray taraftarları ayaklandı!
G.Saray Spor Kulübü Olağan Kongresi'nde olaylar var! Sandıkların açılmasıyla birlikte Özhan Canaydın'ın önde gitmesi G.Saraylı bir grup taraftarı çileden çıkardı.
Bazı G.Saraylı taraftarlar kongrenin yapıldığı G.Saray lisesinin kapısında Özhan Canaydın aleyhine tezahüratlarda bulundu. Öfkeli taraftarlar kongre salonuna girmeye çalıştı.
Güvenlik ekipleri taraftarları güçlükle yatıştırdı. Taraftarın bu tutumundan sonra Canaydın'nın nasıl bir tavır takınacağı merak konusu..
Taraftarların Yiğit Şardan lehine tezahüratları devam ediyor..
----------------------------------------ALINTIDIR---------------------------------------------------
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 19:55
Son dakika! G.Saray taraftarları ayaklandı!
G.Saray Spor Kulübü Olağan Kongresi'nde olaylar var! Sandıkların açılmasıyla birlikte Özhan Canaydın'ın önde gitmesi G.Saraylı bir grup taraftarı çileden çıkardı.
Bazı G.Saraylı taraftarlar kongrenin yapıldığı G.Saray lisesinin kapısında Özhan Canaydın aleyhine tezahüratlarda bulundu. Öfkeli taraftarlar kongre salonuna girmeye çalıştı.
Güvenlik ekipleri taraftarları güçlükle yatıştırdı. Taraftarın bu tutumundan sonra Canaydın'nın nasıl bir tavır takınacağı merak konusu..
Taraftarların Yiğit Şardan lehine tezahüratları devam ediyor..
----------------------------------------ALINTIDIR---------------------------------------------------
Eğer dediğin doğruysa bu akşam ortalık karışacaktır. Taraftarın haklı tepkisi. Bu akşam Galatasaray Cemiyetine gitmek lazım. Muhtemelen Yönetim orada olacaktır. Bir güzel protestomuzu yaparız. En güzeli..
Selman Ozturk
25.Mart.2006, 19:59
Eray haber doğru.Ayrıca Galatasaraylı arkadaşlar orada boşuna bağırıp da nefeslerini tüketmesinler.Bizleri duyacak, anlayacak bir genel kurulumuz yok ne yazık ki!!!
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 20:12
8.Sandık Sonucu Özhan Canaydın ve Yiğit Şardan Oyları
Özhan Canaydın: 1122
Yiğit Şardan: 836
9.Sandık Sonucu Özhan Canaydın ve Yiğit Şardan Oyları
Özhan Canaydın: 1225
Yiğit Şardan: 962
Berkaiser
25.Mart.2006, 21:08
Ya olmaz böyle şey ya yine Canaydın kazandı.Canaydın'a oy veren tüm üyeler yarın köprüden atlasınlar...
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 21:26
10. sandık sonunda Özhan Canaydın’ın üstünlüğü devam ediyor!.. İşte sonuçlar:
İşte sonuçlar:
ÖZHAN CANAYDIN: 1346
YİĞİT ŞARDAN: 1080
Büyük bir süpriz olmadığı halde ki olmayacaktır. Galatasaray başkanı Özhan Canaydın olmuştur. İyi veya kötü yine katlanacağız arkadaşlar. Madem Galatasaraylılar olarak Özhan Canaydını seçtiği bir çoğumuz demekki bir bildikleri vardır diye bekleyelim ve görelim.
Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Ne kadar olursa artık ..
Nedvedmania
25.Mart.2006, 22:09
başkanıımız öazhaaaaan canaydııııın!!!
özhan başkan cimbom şampiyon :D:D
şaka biyana yaa napıcaz biz yaa inşallah geçen senelerdeki hatalarını anlamıştır ve bidaha yapmaz
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 22:12
Şimdi baktım açıklama yaptı. Eski 2.Başkan Ergün Gürsoy'uda almış elleri havaya kaldırdı. Açıklama hoş güzel ama ne bilim yani bir yandan inanmak istiyorum ama eski yıllara bakınca hayır inanma diyorum. Yani sonumuz ne olacak bilemiyorum. İnşallah yanılırımda iyi olur..
Nedvedmania
25.Mart.2006, 22:15
bide kongredeki adamlar özhan canaydın hakkında birsürü tezahurat yaptılar bi türlü anlamadım hani kimse istemiyodu onun başkan olmasını
CeM_85
25.Mart.2006, 22:20
allahımmm yine mi bu eziyeti çekcez yok 10 senede 7 şampiyonluk yok 3 tane championlar ligi kupası yok yıldız futbolcular yani arkadaşlar hani dost kötü günde belli olur ama yeter artık ya bunlar GALATASARAYı batırmak için ellerinden geleni yaptılar
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 22:23
Arkadaşlar şimdiden konuşmak gereksiz. Yani tamam Özhan Canaydın bu süre için başarısız ama ne yapabiliriz artık seçildi. Özhan Canaydın olmasa bile belki Adnan Polat bişiler yapar bu takımı kurtarır umuduyla yaşamak lazım..
lazyboy7
25.Mart.2006, 22:24
bu nasıl bı rezıllıktır ya anlayamıyorum zat-ı muhterem 4-5 senedır waad ettıgı hıc bırseyı yapmamıs we onu donemı en basarısız donemler olarak tarıhe gecmıstır...uA alparslan abının bı sozu wardı!'galatasaray'a basarısızlık lazım kı aklımız basımıza gelsın!''cok tuttugum bı sozdur...e artık canaydın da geldıgıne gore olmaması ıcın bır neden de kalmadı.benım anlamadıgım nokta bunca bos lafa ragmwn klup ıcınde nasıl bır kulis 'i wardır kı hala basakan secılebılıo...
CeM_85
25.Mart.2006, 22:25
Arkadaşlar şimdiden konuşmak gereksiz. Yani tamam Özhan Canaydın bu süre için başarısız ama ne yapabiliriz artık seçildi. Özhan Canaydın olmasa bile belki Adnan Polat bişiler yapar bu takımı kurtarır umuduyla yaşamak lazım..
Allahım inşALLAH bu söylediklerin olsun bari özhan canaydın yapayağacağına kesin gözüyle bakıyorum ama adnan polat bişeyler yapabilir
lazyboy7
25.Mart.2006, 22:26
uzum uzume baka baka hesabı olmaz umarım...
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 22:27
Şimdi niye seçildi diye soranların cevabını belki verebilirim.
Geçenlerde Erman Toroğlunu dinledim. Dedi ki, Özhan Canaydın bu seçimde Başkan seçilir dedi ve nitekimde öyle oldu. Peki neden bunu dedi. Nedeni ise belli.. Özhan Canaydın bu 4 sene içinde baya uğraşmış bir şeyler için yani projeler için ilerlemiş ve tam başarmak üzereyken seçim gelmiş. Eğer seçilmese bu projeler yarım kalacakmış. Yani kısacası projeleri bitirsin diye devam ettirmiş Erman Toroğluna göre ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Ama öyleyse bir iki sene içinde iyi şeyler olacak. (ben inanmıyorum o ayrı konu ama)
lazyboy7
25.Mart.2006, 22:31
erman toroglu hal etmış slodıklerı tamamen taraflıdır.onun we butun aılesının fb li oldugunu bılmeyen yoktur sanırım...GALATASARAY ı en basarılı oldugu donemlerde bıle elestıren tek watandaş odur...su calısmalara gelınce nasıl calısmaysa 4 senedır bıtemedı...gecmıste 4 yılda neler yaptıgımızı butun dunya bılıo...diyil 4 40 yıl bıle gecse bısey degısecegını zannetmıorum...umarım yanılıorumdur
gorkemyilmazkarasu
25.Mart.2006, 22:58
valla bu genel kuruluda anlayamıyorum.bi yandan diyorumki adamlar galatasaray lisesi mezunu hepsi okumuş kültürlü adamlar bi bildikleri vardır seçtiklerine göre diyorum...biyandanda canaydının başkan olduğu süre içinde yaptıklarına ve yapmak istediklerine bakıyorum ortada bişey yok zaman geçtikçede kötüye gidiyo...ben bu işi çözemedim arkadaşlar hayırlısı olsun bakalım
erman toroglu hal etmış slodıklerı tamamen taraflıdır.onun we butun aılesının fb li oldugunu bılmeyen yoktur
Biri diyor Gs li bir diyor bjk li biri diyor fb li :D ne iştir anlamadım!
lazyboy7
25.Mart.2006, 23:12
99 da show tv de yayınlanan maraton prg.kendı solemıstı hatırlıorum...ama dönmüşse bilmem :D
gorkemyilmazkarasu
25.Mart.2006, 23:26
99 da show tv de yayınlanan maraton prg.kendı solemıstı hatırlıorum...ama dönmüşse bilmem :D
bende ankaragücünü tutuyo diye biliyorum :D :D
lazyboy7
25.Mart.2006, 23:28
ewet ole bısey de demıstı galıba:D:D
ama bıldıgım we gordugum kadarıyla anklara tayfa onu pek sewmıo
dinaMYt
25.Mart.2006, 23:56
bir kez daha liseliler başkanlık yarışını kazandılar.galatasaray tarihinin en başarısız başkanının 3 dönem üstüste görev alacak olması galatasarayın ve ona oy veren tüm lise arkadaşlarının yüz karası olarak kalacak.listedeki yeni isimler tek umut.
SaMaNYoLu
26.Mart.2006, 00:04
Lahnet oLsun yine canaydın kazandı. arkadaşlar başarı için 3 sene daha bekliyicez anlaşıldı şimdide geçmiş olsun hepimize.
TüMeR_yAğıZ
26.Mart.2006, 01:04
bende ankaragücünü tutuyo diye biliyorum :D :D
evet ankaragücü taraftarı futbolda oynamıştı aynı zamanda istanbul takımlarının bir numaralı düşmanı.fbli olan şansal büyüka,karıştırmayalım bilmeden konuşmayalım :)
nart_susruko
26.Mart.2006, 01:54
Lahnet oLsun yine canaydın kazandı. arkadaşlar başarı için 3 sene daha bekliyicez anlaşıldı şimdide geçmiş olsun hepimize.
3 sene nerden çıktı ya...
bu sene "canaydına rağmen" şampiyonuz inşaallah
SaMaNYoLu
26.Mart.2006, 03:37
şampiyon olucaz artık onun başka yolu yok. Genel başarı için 3 sene daha beklicez anlamında söyledim. yani finansman açısından yıldızları gs forması altında görmek açısından güzel yeni stadyum da maç izleme açısından vs... yoksa Bu Sene Ne Beşiktaş Ne Fener Sensin Şampiyon CIMBOM...
Nuri Alco
26.Mart.2006, 05:30
oooffff ooffff....
çok dertliyim bee. nasıl olur nasıl olurda seçilir özhan bey anlamış değilim.
nedir bir adnan polatı kendi tarafına çekemedi diye yiğit beyi seçmemek nedir.
şu dünyada yaşayan en iyi galatasaraylıda olsa yinede gelmiş geçmiş en kötü yöneticidir. politikadan anladığının yarısı kadar klüp yönetiminden anlasa şimdi avrupanın zirvesindeydik. 4 yıldır aynı oyunları yediriyor insanlara.. Önce Fatih Terim'i yem yaptı sonra Ergun Gürsoy'u önümüzdeki iki sene boyuncada Adnan Polat'ı yiyecek sevgili Özhan Bey. 2 sene daha başta kalmayı garantiledi. Rakipler sürekli yükselirken sürekli geriye doğru gidilen 6 kocaman yıl..
Yarın birgün Rivayı satarlar borçları öderler işler güllük gülistanlık olur ama bu yönetim ve Özhan Bey 10 sene sonra Galatasaray'ın satacak yeni bir Rivası kalmadığında bu taraftarlara ne hesap verir..
Ne olacak bu Galatasaray'ın hali.. Şmapiyon olsak sezonun sonunda benim başarımdı bu diye ortaya çıkacak Özhan Bey...
çoook dertliyim çookk...
fatalflex111
26.Mart.2006, 12:40
özhan canaydın bu dünyadaki en iyi taraftar fair play açısından takımını sewmesi açısından fakat en kötü yönetici burası kesin
aziz yıldırımla kıyaslarsak özhan canaydını şöle bi bakalım
Aziz Yıldırım Ali Şen denen adamdan bi enkaz devraldı buna rağmen şimdi takımı getirdiği nokta tesisler ve stadımız gözle görülür biçimde değişti.
Gelelim Özhan Canaydına Avrupa Şampiyonu bi takımın başında yöneticilik yapıyo daha stada dokunmadı stad git gidede çürüyo.Bi ara yaptırıyodu yalan oldu gitti.Galatasaray'ın zenginliğinin en büyük bölümünü oluşturan Riva'da borçları ödemek için satılıcak Gs'de Ali Şen'ini buldu bir nevi.
Bütün Gs'lilere sabır diliyorum bizim böle yöneticimiz varken bizde saç baş yoluyoduk çünkü.
emirduman
26.Mart.2006, 13:47
Diyebileceğim birşey yok, kongre yapacağını yapmış...
gunners
26.Mart.2006, 13:50
tum fenerbahcelılere hayırlı olsun.. :)
PhotoGrapher
26.Mart.2006, 14:58
Bütün duygularimi su kücük smiley anlatiyor arkadaslar
---------> http://e.deviantart.com/emoticons/c/cries.gif
Eray Dengiz
26.Mart.2006, 15:13
Galatasaray'da 3. kez başkanlığa
seçilen Özhan Canaydın, müthiş seçim stratejileri izleyerek girdiği
kongrelerden zaferle ayrılmasını bildi.
Uzun yıllar yöneticilik yapan Özhan Canaydın, ilk olarak 2002
seçimlerinde başkan adayı oldu. Bu dönemde taraftarlara yönelik
mesajlar veren Canaydın, 10 yılda 7 şampiyonluk kazanma hedefini
ortaya koydu. Dünya çapında 3 yıldız transfer etme sözü veren
Canaydın, en büyük kozunu da ''Taraftarın gönlündeki teknik adamı
(Fatih Terim) takımın başına getireceğim'' diyerek oynadı.
Canaydın ayrıca, bu seçimde başkan adayı olan Alp Yalman'ı
listesine dahil ederek, önemli bir desteği de arkasına almış oldu.
Sonuçta ilk seçiminden zaferle ayrılan Özhan Canaydın, 2 yıl
boyunca Galatasaray'da tartışmalı bir dönem geçirdi. Fatih Terim,
başarısız bir dönemin ardından takımdan kendi ifadesi ile ''Teknik
direktör olarak Galatasaray'a dönmemek'' üzere ayrıldı.
Canaydın, 6-0'lık Fenerbahçe mağlubiyetinin yaşandığı
karşılaşmada, rakip takımın golünü alkışladığı gerekçesiyle
taraftarlardan büyük tepki gördü.
İKİNCİ SEÇİMDE GÜRSOY
Özhan Canaydın, 2004 seçimlerde ise geçmişte oldukça başarılı bir
yöneticilik dönemi geçiren Ergün Gürsoy'u listesine aldı.
Futbol Şubesi'ni Gürsoy'a teslim edeceğini belirterek düş
kırıklığı yaşayan taraftarların yeniden sempatisini kazanan Canaydın,
başkan adayı olan Turgay Kıran'ı da listesine alarak iyi bir strateji
izledi.
Bu seçimden de başarılı çıkan Canaydın, ancak yine umduğunu
bulamadı. 2005-2006 sezonunun ilk maçından itibaren taraftarların
büyük tepki gösterdiği Özhan Canaydın yönetiminde, Ergün Gürsoy da
taraftarlarla zıtlaştı. Gürsoy, iki yıl sonunda aktif yöneticiliği
bıraktığını açıkladı.
Bu dönemin ilk sezonunda takımın başına teknik direktör olarak
getirilen ve futbolculuk döneminde taraftarlar tarafından ''İdol''
olarak benimsenen Gheorghe Hagi de başarısız bir şekilde takımdan
ayrıldı.
BU KEZ POLAT VE HAZNEDAROĞLU
Canaydın, 2006 seçimlerinde de listesini güçlü tutarak 3. kez
başkanlık seçimini kazanmayı başardı.
Galatasaray'a bağış kampanyası düzenleyerek taraftarların
desteğini kazanan, ancak ''Galatasaray'a şu anda başkan olmayı
düşünmüyorum'' diyen Adnan Polat'ı ikna ederek listesine alan Özhan
Canaydın, başkan adayı olup renk dahi çeken kulüp divan kurulu başkanı
Semih Haznedaroğlu'nu da yönetimine aldı ve izlediği bu stratejiyle
zafere ulaştı.
Canaydın, kongrede önemli ve adı konulmamış bir grup olan ''Su
sporları eski sporcuları''nın oyları için de bu sporu geçmişte yapan
ve çok sevilen Vedat İrdelp'in yanı sıra, camia tarafından sevilen
eski yönetici Celal Gürcan'ı da kadrosuna dahil ederek, rakibi Yiğit
Şardan önünde önemli bir avantaj elde etti.
Özellikle taraftarları tarafından ''Fazla centilmen'' olmakla
eleştirilen Özhan Canaydın, son seçimde ''Bu kez yumruğumu masaya
vuracağım, sesimi yükselteceğim'' mesajlarıyla yeni bir dönemin
başlayacağı sinyallerini de verdi.
Galatasaray Kulübü'nün 4 yılda yapılan 3 Olağan Genel Kurul
Toplantısı'nda, bütün rakiplerini geçen Özhan Canaydın, müthiş
stratejileriyle 3. kez başkan seçilmeyi de başarmış oldu.
ALINTIDIR
inşallah geçmişinden biraz ders cıkarmıştır.İnşallah hayırlısı olur ne diyim??????:(
Sir DEATH
26.Mart.2006, 17:55
Son derece mutlu olunacak bir haber Özhan Canaydın'ın seçilmesi. Çünkü GS'nin büyüklüğü işte burda..Para değil GS'nin değerleri kazandı.Hiç bir aday Ö.C hariç layik değildi bu göreve.Daha önce de sebeplerini gerek yazdığım yorumlarda gerekse açtığım konuda belirtmiştim..
tombul taho
26.Mart.2006, 21:27
özhan canaydın'ın açıklamaları gerçekten ilginç. artık bende gülücem ve yumruğumu masaya vuracam fln diyo. hayırlısı diyelim napalım! bekliip görecez.
gunners
26.Mart.2006, 22:03
valla ben acıkcası canaydın dan degıl ama polat tan cekınıyorum...trıbunlerde kı bu %5 olayını baslatan bu adam gene bıseyler yapabılır..
erkanxxl
27.Mart.2006, 12:18
bir fenerbahçeli olarak Canaydın ın seçilmesine çok sevindim!!!
10_Osmanozc
29.Mart.2006, 21:15
Galatasaray Kongresi açık açık gösterdi ki camiaya ikiye bölünmüş bir tarafta eski nesil diğer tarafta yeni nesil.Yiğit Şardan kongreyi terk etmiş doğru mu?Konuşmayı yerine başkası yapmış?