PDA

View Full Version : Alex gidiyor!

sanalkaos
06.Eylül.2007, 04:31
Fenerbahçe’nin efsane oyuncuları arasına girmeyi başaran Brezilyalı yıldız Alex de Souza’nın sarı-lacivertli kulüpte artık gün saymaya başladığı öğrenildi.
Bu sezon sonu Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Alex’in, ülkesine dönmek için hazırlıklar yaptığı bildirildi. Daha önce futbolu ülkesinde bırakıp, antrenörlük yapmak istediğini açıklayan Brezilyalı oyuncunun, sarı-lacivertli kulüp ile mayıs ayında sözleşme yenilemeyeceği belirtildi.
Fenerbahçe’de mayıs ayında yapılacak olan kongreden sonra transfer politikasının netleşecek olması Alex’i, beş yıl hizmet verdiği kulübünden kaptan ve zirvede iken ayrılma kararı almaya itti.
Sarı-lacivertli yönetiminin yeni sözleşme önermesi için beklemeyecek olan Alex’in, Brezilya’ya dönerek eski kulübü Corinthians’da bir sezon daha forma giyip futbolu bırakması kesinleşmiş gibi gözüküyor. Transfer olduğu dönemden bu yana çok eleştiri almasına rağmen Fenerbahçe’de oyuncu istatistiklerini alt üst eden bir grafik çizen Alex, sarı - lacivertlilere gelmiş en yararlı yabancı oyuncu olarak tarihe geçti.
Alex’in Türkiye’den ve Fenerbahçe’den ayrılma kararını ligin devre arasında Başkan Aziz Yıldırım’a açıklayacağı ve kendi alanına iyi bir oyuncu alınması için kulübün yolunu açacağı da belirlendi.

KAYNAK: www.mynet.com.tr

IcedEarth
06.Eylül.2007, 04:50
Alex'in yaşı futbolu bırakmak için daha çok küçük değil mi? Alex zaten fazla koşmuyor, Brezilya Ligi'ne giderse 3 yıl daha çok rahat oynar bence. Fenerbahçe ise Alex'i 1 yıl içinde elinden çıkarmalı, her transfer ona göre yapılıyor, her taktik ona göre düzenleniyor, onun istemediği adam takımda kalamıyor. 1 yıldan fazla kalırsa takıma zarar vermeye başlar.

RsTxLqq
06.Eylül.2007, 05:07
Geçen sene Alex in sakat olduğu Fenerbahçeyi de gördük bence haber doğru değildir ama Alex Fenerbahçe için çok önemli

KaPaLı
06.Eylül.2007, 05:10
eski kulübü Corinthians’da

Cruzeiro olmasın :)

Onurap
06.Eylül.2007, 05:17
Alex böyle bir isteği olduğunu daha önce belirtmişti zaten ve gidebilir sezon sonu..

Fernando Gago
06.Eylül.2007, 05:53
Sözleşme yenilediğinde bunu söylemişti zaten Yönetime çok iş düşüyor Alex gibi birini bulmak imkansıza yakın bence iyi araştırma yapmak lazım tabi bunu konuşmak için erken ...

TR.CaPTaiN
06.Eylül.2007, 06:32
Transfer dönemi açıkken futbolcu getirilir, kapandıktan sonra sezon sonu gidecek futbolcu haberi yapılır. Pierre'in dediği gibi QTM.

Revolution
06.Eylül.2007, 06:38
Alex gercekten buyuk oyuncu,yerinin doldurulmasi zor olacak bence..

eXcitinG
06.Eylül.2007, 07:15
Bence saLLama bir haber. Bir kere adamın eski takımı Corinthias değiL Cruzerio du. ALex in ağzından duymadan inanmamak gerek. Bizim medya yine boşLuğa düştü anLaşıLan.

King_91
06.Eylül.2007, 07:19
haber sallama gibi duruyor ama ben alex olsam avrupa'nın büyük liglerinde de kendimi denemeden bırakmazdım .

Cengo
06.Eylül.2007, 07:55
Alex'in Brezilya'da futbolu bırakacağı takım Coritiba'dır, hiçbiri değil.

Yalan haber.

erdemzorer10
06.Eylül.2007, 08:24
Alex bunu daha önceden de belirtmişti ki sözleşmesinin 2 yıllık olmasında bu düşüncesinin de etkisi var..

en son Gürcan Bilgiç 'ten duymuştum Alex ile yolların ayrılacağını..

Türkiye Ligi Alex için şuanki yaşından 2 yıl sonra dahi oynayabileceği bir lig bence kalması gerekiyor..[/B]

haber sallama gibi duruyor ama ben alex olsam avrupa'nın büyük liglerinde de kendimi denemeden bırakmazdım .

İtalya da Parma ile denedi şansını , olmadı..

Sir FRD
06.Eylül.2007, 08:28
Bence Palmeiras'a gider orda bırakır

Cengo
06.Eylül.2007, 08:40
Alex bunu daha önceden de belirtmişti ki sözleşmesinin 2 yıllık olmasında bu düşüncesinin de etkisi var..

en son Gürcan Bilgiç 'ten duymuştum Alex ile yolların ayrılacağını..

Türkiye Ligi Alex için şuanki yaşından 2 yıl sonra dahi oynayabileceği bir lig bence kalması gerekiyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

İtalya da Parma ile denedi şansını , olmadı..

Alex bir yere gitmiyor, sözleşme uzatmak istediğini söylemişti, hatta olursa futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyor.

a.arıcı-11
06.Eylül.2007, 16:22
Alex'in yaşı futbolu bırakmak için daha çok küçük değil mi? Alex zaten fazla koşmuyor, Brezilya Ligi'ne giderse 3 yıl daha çok rahat oynar bence. Fenerbahçe ise Alex'i 1 yıl içinde elinden çıkarmalı, her transfer ona göre yapılıyor, her taktik ona göre düzenleniyor, onun istemediği adam takımda kalamıyor. 1 yıldan fazla kalırsa takıma zarar vermeye başlar.
Galatasaraydaki Hakan Şükür gibi olmaz Alex.Yorumunda özne olarak Alex'in yerine Hakan Şükür'ü koysaydın tamamen doğr bir yorum olurdu ama Alex için aynı şey geçerli değil.

Haber de yalan benziyor ama yalanda olsa bize Alex giderse ne olacak sorusunu hatırlattı...

GeNç KaRTaL
06.Eylül.2007, 19:39
hazırlıklar yaptığı bildirildi..

sözleşme yenilemeyeceği belirtildi..

kulübün yolunu açacağıda belirlendi..

3 sorum var.Kim bildirdi? Kim tarafından belirtildi? Kim tarafından belirlendi?

eski kulübü Corinthias..

Filmin koptuğu yer..

erdemzorer10
06.Eylül.2007, 20:02
Alex bir yere gitmiyor, sözleşme uzatmak istediğini söylemişti, hatta olursa futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyor.

bende zaten gitmemesi gerektiğini söylüyorum..

en son çok güvenilen Gürcan Bilgiç ten duydum böyle bir yorum ..ki kendisi yönetimden haber alabilen bir insandır..

bekleyip görelim..tekrarlıyorum giderse hata yapar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Galatasaraydaki Hakan Şükür gibi olmaz Alex.Yorumunda özne olarak Alex'in yerine Hakan Şükür'ü koysaydın tamamen doğr bir yorum olurdu ama Alex için aynı şey geçerli değil.

Haber de yalan benziyor ama yalanda olsa bize Alex giderse ne olacak sorusunu hatırlattı...

ne alakası var Hakan Şükür ile bu işin neden olayı renlere yönlendiriyorsun..? burada tartışılan Fenerbahçeli Alex in geleceği ..

Galatasaraylı Hakan Şükür ün değil..;)

Universal
06.Eylül.2007, 20:08
Alex geldiği gün söyledi, futbolu Brezilya'da tuttuğum kulüpte bırakacağını. Bu nedenle şaşıracak bir durum yok, Alex bir gün gidecek. Büyük ihtimalle çocuklarının eğitim yaşına gelince Türkiye'den ayrılacak.

a.arıcı-11
06.Eylül.2007, 20:55
Ne Alex ne de Aragones Gidiyor

Star Gazetesi hafta içerisinde yayımladığı bir haberinde futbolcumuz Alex de Souza'nın sezon sonunda takımımızdan ayrılacağına ilişkin bir haber yaptı.
Aynı gazete bugün de Aragones'in gönderilmesi durumunda kulübümüzün ödeyeceği tazminata dair uydurma bir haber yayınlıyor. Star Gazetesi'nin neyin peşinde olduğunu anlamak mümkün değil. Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol Takımı uyum içerisinde çalışmalarına devam etmektedir.
Kimsenin gönderildiği ya da bir yere gittiği yoktur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ