PDA

View Full Version : Türkiye - Belçika [ Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup, 2. Maç ]

goosfraba
08.Eylül.2007, 11:23
http://img381.imageshack.us/img381/7112/trklg9.jpg (http://imageshack.us)
http://img381.imageshack.us/img381/7112/trklg9.0cfebbc938.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=381&i=trklg9.jpg)

GeNç KaRTaL
08.Eylül.2007, 13:50
Belçika Ermenistan'a göre çok daha iyi bir ekip.Daha tehlikeli isimlere sahipler.Ama biz onlardan güçlüyüz.Yeterki dikkatli olalım ve Ermenistan maçına oranla daha iyi oynayalım.Evimizde oynamanın avantajıyla kazanırız diye düşünüyorum.Umarım bir puan kaybı yaşamayız.Çünkü her puan kaybının telafisi zor olabilecek bir gruptayız.Heleki evimizde puan kaybedersek işimi zor.Geçenki elemelerde bunun sıkıntısını çektik.

Varonil
08.Eylül.2007, 14:40
Ermenistan maçına oranla daha farklı bir maç olacak.Belçika iyi bir takım,fakat biz onlardan daha güçlüyüz.Kendi sahamızda kazanacağımızı düşünüyorum ..

a.arıcı-11
08.Eylül.2007, 15:16
Belçika da ilk maçta bizim gibi Ermenistandan daha zayıf bir rakip olan Estonya ile oynadı ve 3-2 ile zor bir galibiyet aldı.Yani oyun mantealitemiz aynı galiba.Sahaya futbol oynamak için çıkıyorlar yani.Bu nedenle maçın seyir zevki yüksek olabilir ve açık oynayan bir takımı yenmemiz daha kolay olur.

Trabzonspor
08.Eylül.2007, 16:23
belçika defansı cok iyi takım olarak ermenistandada bikaç gömlek üstünler.mill takım iyi bi kadro ve iy bi oyunla içerde olmanın avantajı ile kazanır ama zorlanır.

El Barto
08.Eylül.2007, 16:25
Bu maçtan kazasız çıkmamız gerekiyor ancak gerek gol yollarında gerekse savunmada sıkıntılarımız var. Çok zorlanacağız ama paniklememek lazım. İyi bir futbol beklemiyorum açıkçası son Ermanistan maçına bakarak. Umarım kazanırız, ancak kazanamazsakta kaybetmeyelim. Savunmada da artık bir değişiklik şart. Gökhan'da Servet'te çok hata yapıyorlar. Özellikle Servet'i çok formsuz gördüm.

eXcitinG
08.Eylül.2007, 17:15
BeLçika Estonya karşısında çok zorLandı. OnLarda bizim gibi savunma probLemLeri yaşıyorLar. Savunmada daha az hata yapan, hücumda buLduğunu değerLendiren kazanır.

anilton
08.Eylül.2007, 18:58
Gökdeniz Karadeniz kadrodan çıkartıldı

Belçika maçı hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımızda sakatlığı nükseden Gökdeniz Karadeniz kadrodan çıkartıldı.

Millilerimizin dün yaptığı antrenmanda arka adale grubundaki ağrıları artan ve sağlık ekibi tarafından çarşamba günkü maçta oynamasının imkansız olduğu söylenen Gökdeniz Karadeniz tedavisini kulübünde sürdürmek üzere Milli Takım kampından ayrıldı.

Milli Takım'da sakatlıkları süren diğer üç oyuncu, Mevlüt Erdinç, Mehmet Aurelio ve Hakan Kadir Balta'nın Belçika maçına yetiştirilmeleri için yoğun tedavileri devam ediyor.

BaFraLı
08.Eylül.2007, 19:00
Ermenistan maçının morali ile Belçika'yıda yeneriz..

KaPaLı
08.Eylül.2007, 19:02
Bu ne yaa durmadan birileri sakatlanıyo. Doktorlardamı sorun var milli takımımızdamı anlamadım birtürlü kim gelse sakat gidiyo

deniz.91
08.Eylül.2007, 21:14
Bu maçıda alırız diye düşünüyorum Fatih Hoca Mehmet Topuzu oynat artık ya yedin bitirdin adamı

Onurap
08.Eylül.2007, 21:42
------------------Volkan-----------------
Gökhan------Servet----G.zan-----H.balta
Kazım-------Emre------Aurelio----Arda
--------------Tuncay------------------
------------------------Semih-------------

Bence güzel kadro olur Aurelio ve emre sakatlıklardan oynamazsa ayhan ve m.topal oynar..Maç bence rahat geçicek Arda kazım şov yapabilir..Çok hantal defansları var..

shamur1
08.Eylül.2007, 21:43
Fatih Terim performansı yüksek olan oyuncuları oynatırsa eğer Belçika maçını çok rahat alırız.. ama yok illa bazı oyunculara sırf form tutsun diye Milli Takım forması giydirmeye devam ederse bu maçta da çok zorlanırız.

nekop
08.Eylül.2007, 21:55
Bu maçta Emre yerine Selçuk,Mehmet Topuz,Nuri üçlüsünden birinin oynamasını bekliyorum.

a.arıcı-11
08.Eylül.2007, 21:59
bence orta sahanın ortasına Selçuk İnan monte edilmeli.O adam bu seneye harika başladı ve uzaktan çok güzel vuruyor.Eğer oyun kilitlenirse uzaktan atacağı bir gol bize 3 puanı getirir.

Revolution
08.Eylül.2007, 22:30
Nuri Şahin ve Selçuk'a artık forma verilmeli diye düşünüyorum..İyi oynarsak rahat alırız bu maçı.

Fernando Gago
08.Eylül.2007, 22:39
Estonya maçındaki Belçika oyununa bakarsak kendi sahamızda çok kolay kazanırız Yinede Belçika ile oynuyoruz dikkatli olmamız lazım Ciddi olursak bu maçı alırız

ShevAnil
08.Eylül.2007, 22:45
Semih Belçika Savunmasındaki Hataları iyi Değerlendirecektir.. 3-1 Kazanırız Sanırım :)

King_91
08.Eylül.2007, 23:43
Macera aramadan formda isimler tercih edilirse kolay veya zor kazanırız .

Redrum
09.Eylül.2007, 00:13
Belçika iyi oynuyor, küçümsenecek bir takım değil. Belçika menajerinin açıklamaları tamamen oyun, bizi rehavete sokmak için. Oyuna gelmemek lazım.

Universal
09.Eylül.2007, 00:36
Bu grupta iki takım var, Türkiye ile İspanya geri kalanlar sadece Türkiye'nin mi yoksa İspanya'nın mı lider çıkaracağını belirlemek için bulunuyorlar. Estonya önünde defansında büyük sorunlarla karşılaşan Belçika bize rakip olamaz. Kadıköy'de en az iki farklı geçeriz.

deniz.91
09.Eylül.2007, 23:48
İspanya genelde gruplarda sorun yaşan ekiplerden öyle bir döneme denk gelirlerse bu gruptan 1. çıkmamız içten bile değil

Alicanfmfan
10.Eylül.2007, 03:43
İnşAllah kazanırız ama Türkiye bu işi belli olmaz..

PesimiSTyLa
10.Eylül.2007, 22:15
Hakan Balta da yok!
Mevlüt ve Aurelio'nun sakatlığının ardından Hakan'ın bugün çekilen MR'ından sonra forma giyemeyeceği açıklandı.

Bu durumda A Milli futbol takımının muhtemel 11'i şöyle oluştu.

TÜRKİYE

Volkan
Gökhan Gönül
Gökhan Zan
Servet
Uğur Boral
Colin Kazım
Emre Belözoğlu
Mehmet Topal
Arda
Semih
Tuncay

BELÇİKA

Stijnen
Simons
Kompany
Van Buyten
Defour
Vermaelen
Ventonghen
Fellaini
Witsel
Sonck
Dembele

10.09.2008
Kaynak : DHA

Ntvspor da oynayacak dedi:confused:

BeeTLeJuiCe
10.Eylül.2007, 22:21
Bu Beçika'nın ümit milli takımında 16 yaşındakilermi oynuyo :D Adamların A Millisinin yaş ortalaması 20 :D

Uğur Boral'ı devamlı bek olarak düşünüyo Fatih Terim. Uğur'unda ne kadar bek olduğu tartışılır. Umarım kazasız belasız atlatırız bu maçı.

PesimiSTyLa
10.Eylül.2007, 22:24
ntvspor da söyledi. H.Balta yok.

JunkChorn
10.Eylül.2007, 22:31
E emre kamptan ayrılmıştı hala kadroda gözüküyor nedir bu?
Ayrıca Selçuk ve M.Topuz hatta G.Ünal bu kadroda en azından sonradan mutlaka şans bulmalıdır diye düşünüyorum.Nihat ve Hamit geldiğinde zaten zor oynayacaklar.

Del Piero_10
10.Eylül.2007, 22:36
E emre kamptan ayrılmıştı hala kadroda gözüküyor nedir bu?
Ayrıca Selçuk ve M.Topuz hatta G.Ünal bu kadroda en azından sonradan mutlaka şans bulmalıdır diye düşünüyorum.Nihat ve Hamit geldiğinde zaten zor oynayacaklar.

1 gün geçmeden geri döndü ve antremana katıldı.Oynaması ne kadar doğru orası tartışılır.

Oghuse
10.Eylül.2007, 22:40
Emre'nin yerine M.Topuz veya Ayhan oynasa daha iyi olur diye düşünüyorum..

JunkChorn
10.Eylül.2007, 22:41
1 gün geçmeden geri döndü ve antremana katıldı.Oynaması ne kadar doğru orası tartışılır.

Sadece bir gün yok diye oynamayacaksa yanlış!Ama ilk maçta kötü,genel de formsuz,sakatlık riski varken oynamayacaksa %100 doğru karar olur..Çokta düşünmeye gerek yok aslında yerine bir sürü alternatif isim var.

anilton
10.Eylül.2007, 22:43
Yürümesine engel teşkil eden bir sakatlığı yoksa(koşmasına demiyorum yürümesine) bu takımda Emre her zaman 11'de oynar.İster formsuz olsun,ister moralsiz.Yanlış anlamayın bu benim düşüncem değil.F.Terim'in düşüncesi olarak söylüyorum...

PesimiSTyLa
10.Eylül.2007, 22:48
Yürümesine engel teşkil eden bir sakatlığı yoksa(koşmasına demiyorum yürümesine) bu takımda Emre her zaman 11'de oynar.İster formsuz olsun,ister moralsiz.Yanlış anlamayın bu benim düşüncem değil.F.Terim'in düşüncesi olarak söylüyorum...

Katılıyorum; hatta abartıp kalecisiz oynar emresiz oynamaz diyorum...

Addolorato
10.Eylül.2007, 23:06
Umarım Maçta Yağmur Yağmaz.. Yağmur Yağınca Neler Olduğunu İsviçre Maçında Gördük :) Aklı Başında Bir Emre Gerçekten Bu Takıma Katkı Sağlar diye düşünüyorum. Uğur Boral Formsuz Umarım Aksamaz Sol Bekte.. Belçika Küçümsenicek Bir Ekip Değil En Ufak Bir Formsuzluğumuzda Bizi Geçebilecek Bir Ekip Kadrosunda Bırakın Çifte Vatandaş Futbolcuyu 4 Vatandaşlığı Olan Meme Tchite (Birundi,Kongo,Belçika,Rwanda)Oynuyor Nitekim En Tehlikeli Adamlarıda Tchite ;;)

JunkChorn
10.Eylül.2007, 23:10
Eralp bence yanlış düşünüyorsun.Belçika yukarıdan gruplandırma yaparsak 4. kategorinin biraz üstünde yer alır.Hatta o kategoride iyi takımlardan birisi olabilir.

Belçika son zamanlarda bireysel olarak iyi futbolcular yetiştirdi.Van buyten gibi.Ancak bu iş biraz da takım olarak tecrübeye bakar.Biz takım olarak son dönemde daha fazla tecrübe yaşadık.Bu maçta Kadıköy'de de olsa orda da olsa ortaya çıkacak bu durum.

El Barto
10.Eylül.2007, 23:14
Ancak son maçta teknik direktörleri Van Buyten'i afaroz etti. :) Yenen gollerde Van Buyten kabahatlidir dedi ve bir daha Milli Takım'a almaz Van Buyten'i. Gençleşme çabası içindeler. Ancak Türkiye ile bir benzerlikleri var. Ersun Yanal zamanında böyle bir gençleşmenin içine girilir gibi olmuştu, Ersun Hoca'nın kellesi gitti. Belçika teknik direktörüde büyük kumar oynuyor. :)

fmsmyrna
10.Eylül.2007, 23:14
Eğer Estonya 2 gol atabiliyorsa bizde atabiliriz.Eğer Estonya 3 gol yiyorsa biz daha az yemeliyiz.Kısaca bu maçı her şekilde. alırız.

anilton
10.Eylül.2007, 23:15
Tchite oynayamayacak

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), dört ülkenin vatandaşı olan Mohamed Tchite'nin Belçika milli takımında oynayamayacağını açıkladı.

Özellikle gençleri çok yetenekli,aç ve tehlikeliler.Bunu Olimpiyatlar'da da gösterdiler...

Vermaelen,Defour,Fellaini,Kompany,Dembele,Mirallas ileriki yıllarda Dünya futbolunda adından söz ettirecek kalitede yetenekler...

Van Damme,Van Buyten,Sonck,Mudingayi,Simons gibi isimlerde cabası...

Tabi ki bizim kadromuzda çok çok yetenekli.Yani demek istediğim kolay maç olmayacak,çantada keklik bir rakip yok karşımızda.Yani Belçika'yı yenmek için Ermenistan maçındaki kötü oyun yetmez...

a.arıcı-11
10.Eylül.2007, 23:40
Ancak son maçta teknik direktörleri Van Buyten'i afaroz etti. :) Yenen gollerde Van Buyten kabahatlidir dedi ve bir daha Milli Takım'a almaz Van Buyten'i. Gençleşme çabası içindeler. Ancak Türkiye ile bir benzerlikleri var. Ersun Yanal zamanında böyle bir gençleşmenin içine girilir gibi olmuştu, Ersun Hoca'nın kellesi gitti. Belçika teknik direktörüde büyük kumar oynuyor. :)
Avrupa ülkerinde futbola bakış açısı bizimkiyle uzaktan yakından ilgili olmadığından dolayı o adam başarıszı olsa bile takımdaki yaşlıları yolladı diye omuzlarda taşınır.

JunkChorn
10.Eylül.2007, 23:44
Avrupa ülkerinde futbola bakış açısı bizimkiyle uzaktan yakından ilgili olmadığından dolayı o adam başarıszı olsa bile takımdaki yaşlıları yolladı diye omuzlarda taşınır.

Kesinlikle böyle.Çünkü adamlar bir jenerasyon yaratmanın ne kadar zor olduğunu iyi bildiklerinden bunu yaparken çıkacak zorluklara karşı hazırlıklılar..

deniz.91
11.Eylül.2007, 00:23
Bu maçıda alırsak iyi bir hava yakalrız

Ilhan
11.Eylül.2007, 01:00
Açıkçası maçı izlemeye bir ilgim yok çünkü milli takım da eski havasında değil. Evimde olsam kesin Yaprak Dökümü'nü izlerdim. Emin olun reyting'de geçecek milli maçı.

Fatih Terim'in yaptığı ana hata bence Semih'i yalnız bırakmak. Semih'e devamlı en az 5-10 metre yakın bir AMC veya FC olması lazım. Bu hücum verimliliğini artıracaktır.

Belçika'da atletik yapılı, hızlı ve kuvvetli çok sayıda oyuncu mevcut. Yiyeceğimiz kontralara dikkat etmek gerekiyor. Ömer Üründül'ün deyimi ile defans blokumuz rakip kontraları karşılayabilecek konsantrasyonda olmalı.

anilton
11.Eylül.2007, 01:04
Fatih Hoca'da Ermenistan maçında Semih'in yalnız kaldığını görmüş olmalı ki bugün Tuncay'ı Semih'in arkasında ikinci forvet hüviyetinde oynatacakmış...

Alicanfmfan
11.Eylül.2007, 02:42
Hakan balta yok kötü oldu .Ugur boralın defansif yönü zayıf inşAllah aksilik olmaz.emre yine oynuyor mu yuh artık yani , Ayhan ın var M.Topuz un nurin selcuk un koy artık birini.
Ana Çağlar ı bu maçta mı oynatıcaksın fatih terim ee artık yuh derim sana

Onurap
11.Eylül.2007, 03:21
emre olmasa şaşardım :(

İŞTE İLK 11'İMİZ
A Millilerimizin, Belçika karşısındaki ilk 11'i belli oldu

Erivan'da Ermenistan galibiyeti ile 2010 Dünya Kupası Grup Eleme maçlarına moralli bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımımız, bu kez İstanbul'da Belçika'yı ağırlıyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stephane Lannoy yönetecek. Lannov'un yardımcılıklarını Eric Dansault ve Fredric Cano yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Philippe Kalt.
Karşılaşma 21.00'den itibaren ATV'den naklen olarak yayınlanacak ve her zaman olduğu gibi maçın tüm ayrıntılarını dakika dakika Sporx.com Canlı Anlatım Servisi'nden takip edebileceksiniz.
İşte ilk 11'imiz:
TÜRKİYE
Volkan
Servet
Gökhan Zan
Gökhan Gönül
Çağlar Birinci
Mehmet Topal
Emre
Kazım
Arda
Tuncay
Semih

ParduS
11.Eylül.2007, 03:22
Az önce atv de söyledi, Hakan Baltan'nın yerine Çağlar Birinci oynuyor.İlk maçına çıkacak oyuncu milli formayla.Umarım konsantrasyon eksikliği yaşamaz maçta.

nerazzuri
11.Eylül.2007, 03:25
bu arada maç hangi kanalda beyler?

ParduS
11.Eylül.2007, 03:27
atv yayınlıyor.

anilton
11.Eylül.2007, 03:30
Uğur'un defansif yönünün zayıf olduğunu düşünürsek Çağlar daha dengeli bir tercih olmuş.Umarım yanıltmaz kendine güvenenleri...

G.Ünal,Nuri,Selçuk,S.Özkan yine 18 kişilik kadroda yoklar...

S.Özkan'la,Nuri'yi madem iki maçtada kadroya almayacaksın bırak çocuklar Ümit milli takımda oynasınlar bari...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Eylül.2007, 04:34
Uğur'un defansif yönünün zayıf olduğunu düşünürsek Çağlar daha dengeli bir tercih olmuş.Umarım yanıltmaz kendine güvenenleri...

G.Ünal,Nuri,Selçuk,S.Özkan yine 18 kişilik kadroda yoklar...

S.Özkan'la,Nuri'yi madem iki maçtada kadroya almayacaksın bırak çocuklar Ümit milli takımda oynasınlar bari...
evet yaaa katılıyorum...madem 2 maçta da kadroda bile olmıcaklar bari ümit milli takımımızda oynayıp,onlara katkı yaparlardı...

IcedEarth
11.Eylül.2007, 04:36
Tuncay'ın sakatlığı kısmen kötü oldu. Fatih Hoca kararlarıyla beni yine öldürdü resmen.

IcedEarth
11.Eylül.2007, 04:48
Hayırlı olsun,Gökhan Zan'ın bulunması gereken yerden golü yedik. İlker Yasin'den alıntı yapalım:
"Elin Belçikalı'sı, elin sarışını golünü çakıyor, bizim Semih'imiz, bizim Halil'imiz uyuyor. Olacak iş değil sayın seyirciler"

......

shamur1
11.Eylül.2007, 05:00
Volkan
Servet
Gökhan Zan
Gökhan Gönül
Çağlar Birinci
Mehmet Topal
Emre
Kazım
Arda
Tuncay
Semih

Koskoca Türkiye'nin çıkarabildiği 11 bu mu ?

Bekq
11.Eylül.2007, 05:05
Çağlar bir şut çekti birden havalara girdi.Acil olarak Çağlar'ı çıkarıp Uğur Boral'ı alması lazım.

Alicanfmfan
11.Eylül.2007, 05:05
Emre belöz oglu Türkiye'ye ihanet ediyor sinyor terim de öyle oynamasın ya ne kadar pasif hatalar yapıyor.herşeyide gökhan zandan beklemeyin bence en iyi maçlarından birini çıkarıyor.Sağ kanada koy Kazım ın yerine Serdar ı gökhan gönül eski si gibi diel çıkar su adamı Al Mehmet topuz mu Emre nin yerinide Al Selcuk u bak bakalım oynadıgımız son 15 dk deki oyun sürekli oynanmaz mı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Çağlar bir şut çekti birden havalara girdi.Acil olarak Çağlar'ı çıkarıp Uğur Boral'ı alması lazım.

Bence Çağlar a o kadar da haksızlık yapma dam daha ne yapsın.Ayrıca Volkan ın golü seyredisi çok güzeldi...

Oghuse
11.Eylül.2007, 05:07
Yine kaleyi bulan ilk top gol oldu..2. yarıda golü erken bulamazsak işimiz gerçekten zor..Ortasaha da pas yapmaktan çok zorlanıyoruz Topal'ın ataklara daha fazla katılması lazım..Gökhan Gönül geçen maça nazaran daha iyi Emre çok hırslı görünüyor umarım başımızı ağrıtmaz bu fazla hırsı..İnşallah ikinci yarı net pozisyonlarla goller buluruz..

Belçika kalecisinin topu suratı çarptırması gerçekten çok komikti..:D

EreN
11.Eylül.2007, 05:10
Çağlar'ı beğendim defansif açıdan.
Bugün gökhan gönülü toparlamış gördüm çok iyi. Kazım biraz oyuna asılsa çok işler yapacak ama az pas aldı başlarda. Emre şu an gayet iyi gidiyor yani FM' puanıyla 7.. Ama 8 olması gerekir. Pas alıyor pas veriyor güzel yani.
Mehmet'i biraz tutuk gördüm. Arda yine iyi. Semih çok iyi ilerte tak başına iyi mücadele ediyor Halil geriye çekildiğinde. Ayrıca duvarpaslarımız şahane. Ama gol gelmedi bir türlü.

Universal
11.Eylül.2007, 05:10
İlk yarıları hep kötü oynuyoruz. Bugünde öyle oldu. İkinci yarı çok iyi bir milli takım izleyeceğiz. Fatih Terim'in en kötü özelliği Milli Takımızla EURO 2008 ile birlikte ilk yarılarda hep kötü futbol oynattı.

Çağlar bu kadar isim arasında amatör kalıyor. Arda'nın olduğu kanattan durmdan bindirmeli. Gökhan son dakikalara doğru bunu yaptı. Çağlarda yapmalı ve sağlı sollu ortalarla rakip defansın dengesini dağıtarak gol aramalıyız.

Emre Belözoğlu iyi oyun sergiliyor ama; orta alanda kendini göstermeli ve kanatlara çalışarak pozisyon sağlaması gerekiyor.

Milli Takım ne yapar ne eder bu maçı kazanır. 2/2 yapar. Snokcs dışında oyuncusu olmadığı Belçika gösterdi.

Bekq
11.Eylül.2007, 05:11
Bence Çağlar a o kadar da haksızlık yapma dam daha ne yapsın.Ayrıca Volkan ın golü seyredisi çok güzeldi...
Ya yapma lütfen.Hakan Balta'mı?Uğur Boral mı?Volkan Yaman'mı?Hatta hatta İbrahim Üzülmez'mi?
Bunlar varken Çağların işi yok milli takımda.Çağlar köyüne dönsün.;;)

Alicanfmfan
11.Eylül.2007, 05:11
Dedigim gibi son 15 dk mükemmel oynadık hep böyle oynayalım hep yenilelim hiç üzülmem

nerazzuri
11.Eylül.2007, 05:12
dikkat ettimde Emre defanstan aldığı topları kanatlara dağıtırken hep Arda'ya veriyor. Birazda Kazım'a çalışsa diyorum.

BeeTLeJuiCe
11.Eylül.2007, 05:12
Maç Neden Kadıköyde, Semihi çıkar, Volkanı çıkar, Emreyi çıkar, Kazım Gökhan ne işleri var bunların. Neredeyse böyle diyeceksiniz.

Maça gelirsek Gökhan Zan'ın bu maçta her topla buluşması yüreğimi ağzıma getiriyor. Ama henüz hata yapmadı. Yediğimiz golde adam paylaşımı hatası vardı birtek. Halil'in biraz daha etkin olması lazım onun dışında pek sorun yok gibi takımda. Yediğimiz golde Volkan 2 adım arkada olsa toptu tutabilirdi ama biraz önde yakalandı sanki o pozisyonda.

Alicanfmfan
11.Eylül.2007, 05:13
Ya yapma lütfen.Hakan Balta'mı?Uğur Boral mı?Volkan Yaman'mı?Hatta hatta İbrahim Üzülmez'mi?

Tabi kide Hakan balta ama adam sakat ne yapalım.Volkan yaman kendi takımında oynamıor sürekli yedek.İbrahim üzülmez saten oynayamaz suanki problemleri yüzündden.Çağlar ı aşagılaman hiç hosuma gitmedi

nerazzuri
11.Eylül.2007, 05:13
Sen bu kafayla devam et. Genç oyuncuları bu kafaylamı kazanacaksın. Bu tavrın hiç hoşuma gitmedi bunu bil.

Oghuse
11.Eylül.2007, 05:17
Mehmet Topal'ın atağa fazla katılmaması Semih'in top almak için ortasaha'ya gelmesine neden oluyor bu nedenle kanatlara açılan hızlı toplarda Semih'in ceza alanına girmesini bekliyoruz bu da atağa yavaşlatıyor..Topal'ın daha fazla katılması lazım ve ya önliberosuz oynayıp oyuna M.Topuz alınabilir..

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 05:20
Topuz girdi Kazım çıktı. Yerinde hamle...

Clayman
11.Eylül.2007, 05:22
Çağlar köyüne dönsün.;;)
Ne demek bu acaba ? Sen kimsin de bu gencecik çocuğu aşağılama hakkını kendinde buluyosun. Acaba sen önemli birisin de biz mi bilmiyoruz ? Herneyse, Çağlar'ı çok beğendiğimi söyleyeyim ilk yarıda, iş var bu çocukta:)Semih fazla top alamadı, alsa çok iyi işler yapacak. Bence iyi oynuyoruz ve gol bulacağız gibime geliyor..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Eylül.2007, 05:33
yav yorumlara bakıyorum da neden herkes Gökhan Zan'dan bu kadar korkuyor anlamadım...Ayrıca iyi de oynuyo bence...

Edit: Bence böyle oynarsak golü illaki buluruz...

IcedEarth
11.Eylül.2007, 05:47
Emre penaltıyı kullanıyor....... Ve Goooooooooooooooool. 1-1 oldu çok şükür. Sahanın en kötülerinden Emre golü attı böylelikle.

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 05:47
gol 1-1 penden emre

EreN
11.Eylül.2007, 05:49
Emre ikinci yarıdaki güzel oyununu golle süsledi.
Tebrikler çocuklar..

Aşk-ı Şehir
11.Eylül.2007, 05:51
Çağlar'ı garip buldu herkes yüklenir artık. Saçmalamayalım Çağlar takımın en iyilerinden. Elinden gelenin en iyisini yapıyor.

shamur1
11.Eylül.2007, 05:53
Milli Kahraman Emre..

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 05:54
oyuncu değiştrme hakkımz yok selcuk oyuncu değişikliği istiyor. Böyle adamları yorumcu yapıyorlar ...

Aşk-ı Şehir
11.Eylül.2007, 05:57
oyuncu değiştrme hakkımz yok selcuk oyuncu değişikliği istiyor. Böyle adamları yorumcu yapıyorlar ...

O da Çağlar'a takanlardan biri.:)

Semih çok kötü bugün. Beklediğim Semih yok sahada açıkçası. Ayrıca Mehmet Topuz'un girmesiyle Arda biraz pasifleşti. Bu bakımdan Topuz değişikliği yanlıştı.

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 05:58
Bu ne ya Allah cezanızı versin. 2 dk futbol oynatmadı, yatıyor haysyetszler

Aşk-ı Şehir
11.Eylül.2007, 06:01
Türkiye'den deplasmanda 1 puan almak kolay mı Emre? :)

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 06:03
4 dk uzatma cok az.

Aşk-ı Şehir
11.Eylül.2007, 06:05
Tehlikeli bir serbest vuruş olabilir. Haydi çocuklar...

IcedEarth
11.Eylül.2007, 06:07
Emre bugün tüm serbest vuruşları harcadı resmen.

Universal
11.Eylül.2007, 06:08
Geçmiş olsun. Grupta birincilik hayalleri başka zamana kaldı. Belçika, Bosna Hersek ve Türkiye ikincilik için çekişir. Gene son maçta mucize olur Dünya Kupasına gideriz.

DeNiZ_1903
11.Eylül.2007, 06:09
Maç bitti , geçmiş olsun bundan sonra tüm maçlarımızı kazanmalıyız..

Aşk-ı Şehir
1-1 sona erdi maç. Takım genel anlamda iyiydi. Adam paylaşma yanlışlığından 1 gol yedik. Az daha geri çıkaramıyorduk.:) Yan top zaaflarını çözelim artık. Yoksa bize pahalıya mal olabilir...

PesimiSTyLa
Mevlüt ne yapar milli takımda? Bu adam milli takım topcusu falan degil. degil fransada isterse uzayda gol atsın...

Alicanfmfan
11.Eylül.2007, 06:10
Emre ikinci yarıdaki güzel oyununu golle süsledi.
Tebrikler çocuklar..

Farklı maçlar izledik galiba .Güzel oyunu çok güldüm
Emre,Semih hiç iyi degildi neyse kötü de sonuc sayılmaz.Selcuk yula igrenç bir yorumcu ya çaglar a çok yüklendi...

Universal
11.Eylül.2007, 06:11
Emre,Semih hiç iyi degildi neyse kötü de sonuc sayılmaz.Selcuk yula igrenç bir yorumcu ya çaglar a çok yüklendi...

Haklıydı. Kanatlardan saldıracak milli takımızda bir sol bek olarak bir pozisyonda bindirme yapmadı. Kanata çıkmadı. Orta açmadı. Uğur Boral oynasa sonuç daha farklı olabilirdi.

Bekq
11.Eylül.2007, 06:13
Çağlar'ın yaptığı frikikten golü yedik.Çok istedik kazanmayı ama top bizden yana değildi.Mehmet Topuz ise Kazım'ın yerine girdi ama Kazım dan kötüydü.
Emre Belözoğlu maçın yıldızıdır bana göre.Halil Altıntop bekleneni veremedi.Mevlüt ise aynı tas aynı hamam.A2 Milliye gitsin önce orda forma bulsun sonra A milli takımda oynar.

Alicanfmfan
Haklıydı. Kanatlardan saldıracak milli takımızda bir sol bek olarak bir pozisyonda bindirme yapmadı. Kanata çıkmadı. Orta açmadı. Uğur Boral oynasa sonuç daha farklı olabilirdi.

Peki batuhan
Çağlar milli takımda ilk maçına cıktı bu kadar kolay mı adamcagız korkuyor hata yapıcagım diye ilk maçında bir de ataga sanki 40 yıldır birlikte oynadıgı arda ile mi çıkacaktı.Arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız nedir bu çağlar antipatisi yüklenmeyin çocuga.

shamur1
Çağlar Fenerbahçe'de oynasaydı o da Milli kahraman olurdu :)

Bosna Hersek Estonya'ya 6 tane attı.. Fatih Terim hedefimiz İspanya'ya rağmen 1.Lik diyordu .. 2.olursak başarı olur.

EreN
11.Eylül.2007, 06:14

Evet farklı maçları izledik. Sanırım izlediğimiz sistemlerde farklıydı ondan kaynaklandı bu. Mesela ben D-Smarttan izledim.. 70' Vestel televizyondaydı maç. Benim maçımda emre iyi oynadı.

Çağlar Fenerbahçe'de oynasaydı o da Milli kahraman olurdu :)

Bosna Hersek Estonya'ya 6 tane attı.. Fatih Terim hedefimiz İspanya'ya rağmen 1.Lik diyordu .. 2.olursak başarı olur.
Hiç sanmıyorum. Çağlar gayet iyi oynadı ama tecrübesiz. Korktu ileri çıkmaya.

Alicanfmfan
Çağlar'ın yaptığı frikikten golü yedik.Çok istedik kazanmayı ama top bizden yana değildi.Mehmet Topuz ise Kazım'ın yerine girdi ama Kazım dan kötüydü.
Emre Belözoğlu maçın yıldızıdır bana göre.Halil Altıntop bekleneni veremedi.Mevlüt ise aynı tas aynı hamam.A2 Milliye gitsin önce orda forma bulsun sonra A milli takımda oynar.

Hay Allah ya çağlar futbolcu degil mi faul yapmıcak mı.sanki isteyerek yaptı sana inanamıyorum

El Barto
Mevlüt ne yapar milli takımda? Bu adam milli takım topcusu falan degil. degil fransada isterse uzayda gol atsın...

Aynen katılıyorum. Oynadıgı maçlarda Ermanistan maçında kaçırdığı ! gollerin dışında ne yaptı. Bu ısrar nedir anlamıyorum olmuyor işte yahu. Mevlüt gireceğine Uğur girseydi sola Arda sağa gelseydi daha verimli olabilirdi.

Alicanfmfan
11.Eylül.2007, 06:16
Evet farklı maçları izledik. Sanırım izlediğimiz sistemlerde farklıydı ondan kaynaklandı bu. Mesela ben D-Smarttan izledim.. 70' Vestel televizyondaydı maç. Benim maçımda emre iyi oynadı.

Olabilir .

Bekq
Hay Allah ya çağlar futbolcu degil mi faul yapmıcak mı.sanki isteyerek yaptı sana inanamıyorum
Çağlar Çağlar nereye kadar ya.O zaman bir Çağlar yok.Türkiye genç oyuncularla dolu.Hatta şöyle olsun.

Milli takım forveti: İskender Alın-Yaser Yıldız
DC'lerde:Murat Sözgelmez ile Aytaç Ak olabilir mesela.Ne dersin?;;)

El Barto
Bu kadar yüklenme adama,sağ açık oynadı,o bölgeyide çok şıkıstırdılar..

Forvette oynadığı maçlarıda seyrettik Coşkun. Tek yaptığı Ermenistan maçında gol kaçırmak oldu.

Mehmet Topuz hamleside yanlıştı bence. Ayhan veya Selçuk tercih edilebilirdi Topuz yerine.

Alicanfmfan
11.Eylül.2007, 06:17
Çağlar Çağlar nereye kadar ya.O zaman bir Çağlar yok.Türkiye genç oyuncularla dolu.Hatta şöyle olsun.

sana cvp vermicem ne alakası var anlamıs degilim.

DeNiZ_1903
11.Eylül.2007, 06:18
O topta sadece Çağlar'ın mı hatası vardı hayır bomboş beklettiler adamı hep önü alıyor defans duran toplarda son dakikadaki serbest vuruşuda nasıl harcadılar aklım almıyor Servet filan hepsi oradaydı işimiz zor , havayı bir yakaladık mı bizi kimse tutamıyor ama o da pek kolay olmuyor ne yazık ki Kazım'ı mumla aradık kanatlarda Arda yine süperdi..

Universal
Peki batuhan
Çağlar milli takımda ilk maçına cıktı bu kadar kolay mı adamcagız korkuyor hata yapıcagım diye ilk maçında bir de ataga sanki 40 yıldır birlikte oynadıgı arda ile mi çıkacaktı.Arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız nedir bu çağlar antipatisi yüklenmeyin çocuga.

Ne fark eder. Hiç olmassa denedi başaramadı deriz. Hadi onu geçtim, Mevlüt'ü alacağına Uğur Boral'ı oyuna alsak skoru çevirmede bize daha çok katkı sağlardı. Fatih Terim üç büyükler dışında oyuncu oynatmıyor diye eleştiriliyordu ki bu gün Çağlar'ı oynatarak bunu gösterdi. Çağlar üç büyüklerde Avrupa ve Lig tecrübesi yaşamadan oynaması gerekiyor. Veya bu tarz oyuncular oynayacaksa garanti skorlardan sonra son 10-20 dakika oynatılır daha ilk maçında sol bek verilir mi bir oyuncuya?

Bekq
sana cvp vermicem ne alakası var anlamıs degilim.
Genç Genç diyorsun.Bende dedimki birkaç genç birkaçda Türkiye Liginde orta halli takımlarda iyi oynayanları alsın Fatih Hoca Kadroya.Tecrübe kazanırlar.;;)

Oghuse
11.Eylül.2007, 06:19

Berkay milli takımın devamlılığı açısından böyle denemeler yapılması normal bu kadar abartma..Yani sürekli aynı adamlara bağlı kalırsan ilerde o oyuncu sakatlandığı zaman yerine oynatabileceğin oyuncular olmalı..

Maksic
11.Eylül.2007, 06:19
Sanki bi tek Çağlar kötü oynadı ben genelde beğenmedim takımı ayrıca Çağlar'ı eleştirenlere katılmıyorum sonuçta ilk defa milli olmuş birisi ama bugün fena oynamadı bana göre takım olarak kötüydük 2.lik için savaşırız haydi hayırlısı...

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 06:20
Valla 1 olumlu hareketini görmedim. Kac mac oynadı takımda hep aynı mevlüt.

DeNiZ_1903
Berkay milli takımın devamlılığı açısından böyle denemeler yapılması normal bu kadar abartma..

Evet , hele ilk maçında böyle hatalar yapması onun ders çıkarması demek iyi bir potansiyele sahip bence ama tecrübesizlikten çok başı ağrıdı..

Bekq
Berkay milli takımın devamlılığı açısından böyle denemeler yapılması normal bu kadar abartma..
Oğuz abi o zaman bu puan kayıplarında kimseyi suçlamamalıyız.Söz konusu 2010 Dünya Kupası Hazırlık Maçı değil.

BeeTLeJuiCe
11.Eylül.2007, 06:21
Maç genelinde iyi oynadık. Takım geneli gayet başarılıydı. Bence maçta 3 tane hata var oda oyuncu değişiklikleri. Başka tercihler kullanılabilirdi. Gerçi Mehmet Topuz'un girmesi iyi oldu ama Mevlüt ve Halil ikiside pek etkili olamadı.

Tuncay yerine Topuz girebilirdi Kazım ileriye kayabilirdi.

Neyse olan oldu, artık İspanya maçlarınıda kazanmamız gerekecek liderlik için.

Universal
Valla 1 olumlu hareketini görmedim. Kac mac oynadı takımda hep aynı mevlüt.

Katılıyorum. Mevlüt, Fransa'da futbol eğitimi almasa, Fransa Ligi yerine Türkiye'de oynasa bu milli takıma alınmazdı.

Oghuse
Berkay,
İyi de abicim bu yenilgi'nin sebebi Çağlar seçimi mi?

anilton
11.Eylül.2007, 06:22
Şu takımda Halil'in oynadığı oyunun,Mevlüt'ün oynadığı oyunun(sağ kanatta oynamak onun hatası değil tabi ki) beş mislisini Nuri,S.Özkan oynar.Elalem gençlerine güveniyor,Türkiye gibi zor deplasmanda sahaya sürüyor.Fatih Hoca'da Selçuk'u,Nuri'yi,S.Özkan'ı kadroya almıyor...

İnanamıyorum yaa adam geçmek nedir bilmeyen Mevlüt'ü son dakikalarda 11 kişi kapanan rakibe karşı sağ çizgiye sürüyor.Şurada S.Özkan olsa fenamı olur,en azından adam geçmekten haberi var?Ama Mevlüt'e kızmıyorum.Ondan sağ açık yapmaya çalışan Fatih Hocanın hatası...

Forvet arkası oynayan Tuncay'ın yerine Nuri girse fena mı olur?Halil ne yapıyor,nasıl futbol oynuyor anlamak mümkün değil.Türkiye'den herhangi bir takımın forvetini alıp koysan ondan daha çok iş yapar.Aylak aylak sahada dolaşıyor...

Neyse daha fazla yazmak istemiyorum.Aldığımız bir puana şükredelim...

Alicanfmfan
11.Eylül.2007, 06:22
ya Rıdvan dilmen ne istiyor anlamadım bir robot mu .Servet-Gökhan ikilisi ayaga top yapamıyor diyor.Ya bunlar Maestro mu stoper doldur boşalt yapıcaklar .Bu arada 7-0 oldu bosna golllere devam edicek gibi :D

Aşk-ı Şehir
11.Eylül.2007, 06:23
Farklı bir tek Çağlar'ya suçlu o tabi Oğuz.;)

Bekq
11.Eylül.2007, 06:23
İyi de abicim bu yenilgi'nin sebebi Çağlar seçimi mi?
Tamam abi haklısın Çağlar değil yenilginin sebebi ama onun yerine Uğur Boral veya başka biri(tecrübeli) olsa daha iyi olurdu.Adam korkudan atağa çıkamadı son dakikalarda.

Oghuse
11.Eylül.2007, 06:25
Tamam abi haklısın Çağlar değil yenilginin sebebi ama onun yerine Uğur Boral veya başka biri(tecrübeli) olsa daha iyi olurdu.Adam korkudan atağa çıkamadı son dakikalarda.

Korku değil aslında taktiksel olarak çünkü Servet forvete katıldı Hakan Şükür'ün yaptığı gibi forvete top indirmek için..Bunun yerine atağa katılıp kanattan oynasaydık daha iyi olurdu tabi..

BeeTLeJuiCe
11.Eylül.2007, 06:25
Anıl'a katılıyorum. Fatih Terim benim bulup çıkardığım oyuncular diye çoğu oyuncuda inat ettikçe ediyor. Şahsen maç 1-0 iken yedek kulubesinde skora etki edebilecek, oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncu göremiyorum.

Crocodile1963
11.Eylül.2007, 06:27
Denizlisporda oynuyor diye Çağlar'a yapmadığınız bırakmadınız(özellikle spiker). Madem bütün herkes iyi bir tek Çağlar kötü onun açığını diğer oyuncular kapatırdı. Semih'i herhalde sonradan oyuna almak gerekecek. Maçta pek bir varlık gösteremedi. Mevlüt'ün yerine belki Gökhan Ü. oynatılabilirdi(18'e alınsaydı.) Emre son 2 senedir bir tek milli maçlarda 90 dk oynuyor galiba hatırlayamadım diğer maçını. Emreyi 90 dk sahada tutmanın anlamı yok, Selçuk değişikliği yapılabilirdi...

Alicanfmfan
11.Eylül.2007, 06:28
Vanderheycken in ne kadar haysiyetten yoksun bir adam oldugunu gördüm.1 puan için bu kadar da düşülmez.

BeeTLeJuiCe
11.Eylül.2007, 06:28
Yahu Uğur Boral diyip durmayın, adamın sağı solu belli olmuyor, Çağlar gayet iyi oynadı. Tek kötü yanı maç boyunca Çağlar diye susmayan Selçuk yula'nın dediği gbi Ardaya destek vermemesiydi. Az ileri çıktığı için 70'den sonra Gökhan sağ açık gbi oynadı 3 stopere döndük.

anilton
11.Eylül.2007, 06:29
Bu arada maçı bize zehir eden Selçuk Yula'yada sevgilerimi gönderiyorum...

Evet "penaltı" senin işin...

Ama beceremiyosun bu işi...

Bekq
11.Eylül.2007, 06:29
Semih için hala 2.Yarı oyuna alın diyen varsa bu kişinin futbol bilgisinden şüphe duyarım.

Aşk-ı Şehir
11.Eylül.2007, 06:30
Çağlar'da ki sol ayak şu an Türkiye'de ki sayılı sol ayaklardan. Fazla değil 1-2 ay sonra anlarsınız.;) İlk yarıdaki o şutu savunmaya çarpmasaydı daha şimdiden anlardınız da neyse.:p

Alicanfmfan
11.Eylül.2007, 06:32
Şimdi önümüzdeki maç Estonya ile mi ?

Universal
11.Eylül.2007, 06:32
Şimdi önümüzdeki maç Estonya ile mi ?

Bosna Hersek olarak biliyorum.

I3esiktas
11.Eylül.2007, 06:34
Çaglar Milli Takımda oynıcak bir oyuncu ama bu maçta oynatılacak oyuncu degıldı bence.

Aşk-ı Şehir
11.Eylül.2007, 06:35
Bosna Hersek ne yapmış öyle yahu. :icon_eek: 7-0 Bence Belçika'dan daha ciddi rakibimiz Bosna Hersek.

Alicanfmfan
11.Eylül.2007, 06:35
gözlemci Fatih terim i suclu bulmus .Dogal tabikide Norveç liymiş kuyruk acıları var

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 06:38
Bu arada maçı bize zehir eden Selçuk Yula'yada sevgilerimi gönderiyorum...

Evet "penaltı" senin işin...

Ama beceremiyosun bu işi...

yemin ediyorum kanser etti adamı. Ugur diye tutturdu 90dk susmadı! 3 oyuncu değişikliği yapmış olmamıza ragmen daha Uğur u al diyor . Böyle futboll özürlüsü adamlar yorumcu oluyor. Bir de hiç anlamam yorumcusuz mac olmuyor mu? Mac bitsin yorumunuzu sabaha kadar yapın kardesim.

nekop
Fatih Terim ne yapıyor anlamak mümkün degil.Hayatında milli takımda oynamamış Türkiye'nin vasat sol kanat adamlarından birini alıp böyle bir maçta sahaya sürüyor sonuç 0...Böyle oyuncuları oynatıcaksan hazırlık maçında oynatırsın önce böyle pat diye sürülmemeli sahaya..

Yenik duruma düşüyoruz hala 2 kişi atak yapıyoruz.Doldur boşalt yapıyoruz hava topunda çok iyi diyebileceğimiz tek bir adam yok eğer böyle bir taktikle oynatıcaksın en azından bir tane hava topunda iyi olan bir adamı al kadrona Fatih Tekke bu iş için biçilmiş kaftan şuan neden çağrılmıyor milli takıma formsuz desen formsuz bir Emre'yi oynatıyorsun demek ki ondan degil çağırmıyorsun açıklama yap bari gerekiyorsa kıl oluyorum ondan de ama birşey de...

Fietra 10
Fatih Terim ve kendini beğenmiş bazı elemanlar milli takımı babaların malı gibi görüp kullandığı sürece ne galibiyetimize aşırı seviniyorum ne de maglubiyette ah vah çekiyorum .. Sayfalar dolusu yorum yazmak gereksiz ..

uAsamet91
Maçın kadiköyde oynanması en büyük hataydı ;)

Fietra 10
11.Eylül.2007, 06:39
gözlemci Fatih terim i suclu bulmus .Dogal tabikide Norveç liymiş kuyruk acıları var

espriydi sanırım ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Maçın kadiköyde oynanması en büyük hataydı ;)

Dimi .. Ali Sami Yen varken ..;)

yahu bırakın Allah aşkına zaten 3 statta yapılmıyor mu bu maç ?

Bidahaki maçta İnönü ve ASY'de oynanır bu sefer diğeri der niye burda oynandı .. Yiyelim birbirimizi ..

anilton
11.Eylül.2007, 06:42
yemin ediyorum kanser etti adamı. Ugur diye tutturdu 90dk susmadı! 3 oyuncu değişikliği yapmış olmamıza ragmen daha Uğur u al diyor . Böyle futboll özürlüsü adamlar yorumcu oluyor. Bir de hiç anlamam yorumcusuz mac olmuyor mu? Mac bitsin yorumunuzu sabaha kadar yapın kardesim.

İlk yarıda Kazım'ın kanadını hiç kullanmıyoruz,hep soldan atak yapıyoruz o yüzden Kazım etkisiz diyor...

İkinci yarıda soldan bir atak yapmadık dakika 60 oldu hep sağdan geliyoruz diyor...

Ben ömrü hayatımda böyle dengesiz bir adam görmedim.Zaten kötü oynuyoruz birde üstüne böyle adamları Türk milli takımın maçına yorumcu diye koyuyorlar.Kahveden bir tane adam getirsen daha iyi maç yorumlar...

Fietra 10
11.Eylül.2007, 06:45
FIFA Komiseri Johansen, Fatih Terim'in maç içinde yaptığı hareketler nedeniyle ifadesini almaya karar verdi.
Provakatör Belçika Teknik Direktörü Vandereycken'in çirkin tuzağına düşen Johansen, Terim'i şikayet etti ve FIFA heyeti teknik diröktürümüzün ifadesini alıyor.

10.09.2008
Kaynak : Sporx.com

Umarım F.Terim'e şöyle okkalı bir ceza gelirde belki kurtulma şansımız artar ..

Şu olanları gördükçe Ersun Yanal ve Şenol GÜneş geliyor aklıma ..

Oghuse
11.Eylül.2007, 06:48

Tamam Fatih Terimi sevmediğini anladık ancak adam hakkımızı da mı aramasın..Wesley Sonkc en az 2 dakika yerde yattı o şekilde oyun kenarına aldılar gelen duraklama 4 dakika oldu..Bu konuda itiraz etti ve sonuna kadar da haklıydı..

EreN
11.Eylül.2007, 06:51
ya Rıdvan dilmen ne istiyor anlamadım bir robot mu .Servet-Gökhan ikilisi ayaga top yapamıyor diyor.Ya bunlar Maestro mu stoper doldur boşalt yapıcaklar .Bu arada 7-0 oldu bosna golllere devam edicek gibi :D

İspanya oyunu nasıl hızlı oynuyordu euro08 'de? Stoperlerin etkili top yapmasıyla.
Stoper dediğin zaman sadece defans gelmemeli aklınıza. Oyunun en önemli adamlarıdır kendileri orta saha eğer düşmüşse maç anında. Topu oyuna iyi sokan bir defans adamınız varsa gerçekten rahat edersiniz. Ama bizde bu yok. Servet ve Gökhan aynı tip adamlar. Gökhan hele bomba gibi her an hata yapabilir. Haklı yani rıdvan.

Fietra 10
11.Eylül.2007, 06:51
Tamam Fatih Terimi sevmediğini anladık ancak adam hakkımızı da mı aramasın..Wesley Sonkc en az 2 dakika yerde yattı o şekilde oyun kenarına aldılar gelen duraklama 4 dakika oldu..Bu konuda itiraz etti ve sonuna kadar da haklıydı..

Sevmiyorum inkarda etmiyorum .. İtiraz etti öyle mi ? adama resmen içerde görüşürüz cinsinden el hareketleri yaptı .. İsviçre maçından ders almamış anlaşılan .. Öyle basit bir itiraz değil bu artık bazı şeyleri bazıları yaptıgı zaman daha rahat görmeyi deneyelim .. Bize şovmen değil adam gibi hoca lazım ..Basit bir itiraz olsa idi saha komiseri Terim'in ifadesi almaya tenezzül bile etmezdi ..

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 06:53

iyice sacmaladık. Bende diyorum ki inş ceza gelir de sizin gibi Terim düşmanlarının eleştirilerinden kurtulur. Sahip olduğumuz degerleri harcamaya devam edelim. Terim gibi bir Td ye sahip olmak için kapıda bekleyen cok!

GodfatheR
11.Eylül.2007, 06:54
Yav Galatasaray'ın maç yapmak istemediği stadda Milli Takımı oynatmak istiyor bazıları.Şu anda Türkiye'nin en iyi en modern satdı değilmi eeee Mill Takım maçlarını başka nerde oynasın.

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 06:55
Sevmiyorum inkarda etmiyorum .. İtiraz etti öyle mi ? adama resmen içerde görüşürüz cinsinden el hareketleri yaptı .. İsviçre maçından ders almamış anlaşılan .. Öyle basit bir itiraz değil bu artık bazı şeyleri bazıları yaptıgı zaman daha rahat görmeyi deneyelim .. Bize şovmen değil adam gibi hoca lazım ..Basit bir itiraz olsa idi saha komiseri Terim'in ifadesi almaya tenezzül bile etmezdi ..

atv görüntüleri veriyor, ac izle kim kime ne yapmış?

Fietra 10
11.Eylül.2007, 06:55
iyice sacmaladık. Bende diyorum ki inş ceza gelir de sizin gibi Terim düşmanlarının eleştirilerinden kurtulur. Sahip olduğumuz degerleri harcamaya devam edelim. Terim gibi bir Td ye sahip olmak için kapıda bekleyen cok!

İnşallah .. Ne diyeyim talipleri alsa da kurtulsak ..;)

Oghuse
11.Eylül.2007, 06:56
Yav Galatasaray'ın maç yapmak istemediği stadda Milli Takımı oynatmak istiyor bazıları.Şu anda Türkiye'nin en iyi en modern satdı değilmi eeee Mill Takım maçlarını başka nerde oynasın.

Stad'dan ziyade bilet fiyatları biraz daha cebe uygun olsaydı taraftarın gelmesi açısından daha iyi olurdu..Fazla sesi çıkmadı taraftarın ıslıklar dışında..

anilton
11.Eylül.2007, 06:56
F.Terim'i eleştiririz,yaptığı yanlışları kendimizce belirtiriz ama şuan Türk teknik adamlar içinde milli takımı her anlamda en iyi taşıyabilecek Hocadır bana göre...

Fietra 10
11.Eylül.2007, 06:57
F.Terim'i eleştiririz,yaptığı yanlışları kendimizce belirtiriz ama şuan Türk teknik adamlar içinde milli takımı her anlamda en iyi taşıyabilecek Hocadır bana göre...

Peki illaki Türk hoca ilemi çalışmak gerekli ? Bi Hiddink'i falan getirsek çok daha yararlı olur bu takıma ..

Ilhan
11.Eylül.2007, 07:00
Burası kahve değil, lütfen seviyeli olun.

anilton
11.Eylül.2007, 07:02
Peki illaki Türk hoca ilemi çalışmak gerekli ? Bi Hiddink'i falan getirsek çok daha yararlı olur bu takıma ..

Orasını bilemem,orası yetkililerin bileceği bir iş.Ben Türk teknik adamlardan bahsediyorum.Oğuz Çetin,Metin Tekin gibi önemli isimlerin olduğu ekibide yakalamak kolay değil...

Bu arada Hiddink Rusya milli takımından yıllık 6 milyon euro kazanıyor.F.Terim'in aldıklarını meclise taşıyorsak,Hiddink gelirse IMF'ye falan gideriz...

Fietra 10
11.Eylül.2007, 07:03
Orasını bilemem,orası yetkililerin bileceği bir iş.Ben Türk teknik adamlardan bahsediyorum.Oğuz Çetin,Metin Tekin gibi öenmli isimlerin olduğu ekibide yakalamak kolay değil...

Bu arada Hiddin Rusya milli takımından yıllık 6 milyon euro kazanıyor.F.Terim'in aldıklarını meclise taşıyorsak,Hiddink gelirse IMF'ye falan gideriz...

Biz yabancıya para vermeyi severiz :icon_smile: hem sesimizde çıkmaz yabancı ya ondan.. ;)

anilton
11.Eylül.2007, 07:07
Bu arada şimdi aklıma geldi...

F.Terim Belçika teknik direktörüne bozkurt işaretine benzer işaret yaptı bir kaç kez,orayı çözemedim...

DisCo
11.Eylül.2007, 07:07
Tuncay'ın sakatlığı maçın kopma anı oldu. Oyuna giren Halil'i maç boyunca sadece 2 faulde ve attığı golde gördüm. Çağlar bindirme yapmayarak hem kendini hem Ardayı hemde sol kanadımızı mahvetti. Bir oyuncu 90 dakikada sadece bir kere mi bindirme yapıp orta açar. Oda kornere gitti zaten. Emre'ye bakıyorsun oynasa döktürecek maç içinde ara ara süper işlerde yapıyor ama dikine oynasa kendisi gitse bu takım daha çok iyi işler çıkarır. Sağ kanatta beğenmediğimiz orta açmayı bilmeyen Sabri bile bence Gökhan'dan daha etkili oynardı. Yine Gökhan'ın ilk yarı boyunca hücuma katkı sağlamaması Kazım'ında etkisiz olmasına neden oldu. Mehmet Topal çok geriye gömüldü. Hücuma çıkamayan bir takımın hücum hattına en iyi golcüyü koyun yinede kaybolur gider. Semih'inde başına bu geldi. Kısacası takımın tamamı kötü olunca aldığımız beraberliğe şükretmek gerekiyor. Maça bakarsakta sürekli isteyen arzulayan takım görüntüsünde olsakta bir tane adam gibi pozisyonumuzun olmadığını görürsünüz.

Son olarak Mevlüt'te bu takımın oyuncusu değil. İstersen kale boş olsun ben bu oyuncunun onu gol yapabileceğine inanmıyorum. Gün gelir iyice adapte olur takıma o zaman oynatılır.

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 07:09

Bu ülkede Fatih Terim'in maası ne kadar tartışıldı. Hidink gibi Td leri Terim e vrdiğin parayla getiremezsin; o zamanda maas tartışmaları alır basını yürür..

He herkes caglar falan demiş. İlk yarıda cagların vurdugu top kompany nin uzvuna carpıp korner olmasa gol olsaydı ne denilecekti? Helal olsun çaglar, helal olsun Terim dencekti... Cok yasadık bunları...

Anıl'a katılıyorum. Milli takımın yükünü kaldırabilecek tek hoca İmparator'dur...

http://www.ilknokta.com/img/Metas/t/975857811-1.jpg

Biz arkandayız. Olmayan olmasın, kalan saglar bizim...:0:

Clayman
11.Eylül.2007, 07:15
Fatih Terim yaptığı itirazlarda yerden göğe kadar haklıydı. Hakem zaten birçok pozisyonda yanlış karar verdi. Üstüne üstlük oyuncuların oyunu yavaşlatmasına göz yumdu. Sadece kaleciye sarı kart gösterdi, onun dışında ne uyarı ne birşey... Oyuculardan da Arda ve sakatlanmadan önce Tuncay baya istekliydi. Semih de top alamadı ama aldığı zaman da tehlikeli pozisyonlar yarattı bence. Ayrıca burdan Selçuk Yula'yı sevgiyle (!) anıyorum:) Maç boyunca Uğur Boral da Uğur Boral diye diye maçı bitirdi bizde de kafa bırakmadı:)Mevlüt konusunda da diyecek fazla birşey yok. Ayağına gelen her topu kaybetti, tek yararlı işi bile yok...

shamur1
11.Eylül.2007, 07:23
Herkes kendi futbolcusunu , eski teknik adamını aklama derdinde.. Mübarek Milli Takım değil sanki kulüp takımı..

Şu Fatih Terim kaç senedir Milli Takımın başında söylermisiniz kaç maçta adam gibi top oynadık ??

Bu ülke Şenol Hoca'yı kovdurmak için elinden geleni yaptı e bu adamın suçu günahı neydi ? Dünya 3.sü olduk şans denildi , oysa ki Brezilya gibi bir takıma dişimizi gösterip başabaş maçlar çıkarmıştık.. Oysa şimdi sıradan takımlara karşı üstünlük sağlıyamıyoruz..

Selçuk İnan 2 maça çıkmış ortasaha oyuncusu 2 gol atmış , oyunun sıkıştığı anlarda uzaktan kaleyı görebılecek bir oyuncu ve gol yüzdesi de baya yüksek.. Şu adamı hadi as oynatmadın bari kadroya al da 10-15 dakika oynasın..

Ümit Milli Takım çatır çatır top oynuyor .. Niye ? Çünkü Hami ve Abdullah hakedene formayı veriyor .. performansı yüksek olana.. Fatih Hoca ise hala bazı adamlardan medet umuyor..

Neyse bu ülkede bu kadar delicesine fanatizm varken kimseye bişey olmaz..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Eylül.2007, 07:26
Herkes kendi futbolcusunu , eski teknik adamını aklama derdinde.. Mübarek Milli Takım değil sanki kulüp takımı..

Şu Fatih Terim kaç senedir Milli Takımın başında söylermisiniz kaç maçta adam gibi top oynadık ??

Bu ülke Şenol Hoca'yı kovdurmak için elinden geleni yaptı e bu adamın suçu günahı neydi ? Dünya 3.sü olduk şans denildi , oysa ki Brezilya gibi bir takıma dişimizi gösterip başabaş maçlar çıkarmıştık.. Oysa şimdi sıradan takımlara karşı üstünlük sağlıyamıyoruz..

Selçuk İnan 2 maça çıkmış ortasaha oyuncusu 2 gol atmış , oyunun sıkıştığı anlarda uzaktan kaleyı görebılecek bir oyuncu ve gol yüzdesi de baya yüksek.. Şu adamı hadi as oynatmadın bari kadroya al da 10-15 dakika oynasın..

Ümit Milli Takım çatır çatır top oynuyor .. Niye ? Çünkü Hami ve Abdullah hakedene formayı veriyor .. performansı yüksek olana.. Fatih Hoca ise hala bazı adamlardan medet umuyor..

Neyse bu ülkede bu kadar delicesine fanatizm varken kimseye bişey olmaz..
Fanatizmlilik yapmış herkes demişsin ama...! Kanımca sende Trabzonsporluluk yapmışsın açıklamanda. (::)

shamur1
11.Eylül.2007, 07:30
Yoo ben doğruları sölüyorum .. Bir kişi desin ki söylediklerin tamamiyle yanlış ?

Sen şu an ki Milli Takımdan memnunsan problem yok ..

Selçuk İnan'ın performansı kötü mü şu an ? 2 gol atmadı mı ? Uzaktan kaleyi göremiyor mu ? Bunlar doğru değil mi ??

Hangi oyuncu takımında as oynayıp o dönem formdaysa Milli Takım formasını o giysin .. gelip te 3-5 senedir doğru dürüst maça çıkmayan Emre Milli Takımın her dönem as oyuncusu olmasın..!

ShevAnil
11.Eylül.2007, 07:40
Kesinlikle Emre'nin Hiç Oynamaması Bile Gerekliydi.. Çağlar Muhteşemdi, Takımın Tek İyi Oyuncusuydu.. İlk Maç Acemiliğinden İleriye Çıkamadı. 2. Yarıda Rakibin Sahasına Çekilmesiyle Beraber Top Bize Kaldı, Topu Yönlendirdik Birde Gol Bulduk ama İkincisi Gelmedi. Mehmet Topuz'un Takıma Hiçbirşey Katmadığını Düşünüyorum, Neden Oynatılmadığını Birkez Daha Gördük. Selçuk Yula'da Muhteşem bir Yorumcu Olduğunu Birkez Daha Kanıtladı Sanırım.

Oghuse
Yoo ben doğruları sölüyorum .. Bir kişi desin ki söylediklerin tamamiyle yanlış ?

Selçuk İnan'ın performansı kötü mü şu an ? 2 gol atmadı mı ? Uzaktan kaleyi göremiyor mu ? Bunlar doğru değil mi ??

Hangi oyuncu takımında as oynayıp o dönem formdaysa Milli Takım formasını o giysin .. gelip te 3-5 senedir doğru dürüst maça çıkmayan Emre Milli Takımın her dönem as oyuncusu olmasın..!

Sonra da 2 maçla oyuncu mu alınır Milli Takıma diyorlar.. :n:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3

Ya söylediklerinde sonuna kadar haklısın da ! Benim demek istediğim, senin hem milli takım konusunda klüp fanatikliği yapmayalım deyip,Şenol Güneş,Hami,Abdullah,Selçuk gibi Trabzonsporluları ön plana çıkarman... Umarım anlatabilmişimdir...OK... (::)

EreN
11.Eylül.2007, 07:43
Unutmayın ki Doğru kişinin kendi yorumudur yanlışta öyle.
Ortada olan gerçek ise maçın skoru 1-1.

shamur1
11.Eylül.2007, 07:49
Başarı varsa elbette öne çıkarılır.. nasıl zamanında Fatih Terim Galatasaray'ı Uefa Kupası şampiyonu yaptığı zamanlarda her maçını izleyip destek verdiysem , şu an ki kötü performansından dolayı eleştirmem de çok normal..!

Kimseyi ön plana çıkardığım falan yok..! Hami,Abdullah, Şenol Güneş benim yazmamla mı öne çıkacak zaten.. Bu isimler yıllardır Türk Futbolunun içerisindeler.

Ne dememi bekliyorsun yani ? Ne diyeyim bu maçtan sonra .. Hazır Emre oynarken , Okan Buruk ta çağrılsın Milli Takıma , İlhan Mansız sahalara geri dönsün Milli Forma verilsin , kendi takımlarında oynamayan , formsuz oyunculara Milli Takımın değişmezi olsun .. bunları mı diyeyim yani ? Doğrular neyse onları sölüyorum kim formdaysa formayı o alsın . İster Beşiktaş'lı , ister Denizli'li olsun.!

EreN
11.Eylül.2007, 08:00
shamur1, emre bence gayet iyi oynadı.

TR.CaPTaiN
11.Eylül.2007, 08:04
Gökten taş yağsa bilet Emre'ye kesilecek. Herkes görevini tam takır yapmış gibi. Adam bir kol hareketi yaptı spor basını tarafından temcit pilavı gibi pişirip pişirip önümüze getiriliyor. Oyun hakkında söyleyecek laf bulamayan spor yazarı konuyu dolaştırıp Emre'nin koluna getiriyor. Artık durum daha da vahim bir hal almış ki Milli Takımda bir oyuncu hata yapsa konu Emre'nin koluna kadar gidiyor. Daha da vahimi '' Vatana ihanet '' gibi bu kelimenin manasını kavrayamayanlar Emre'yi bununla yargılıyor. Ayıptır.

Maça gelince; maçtan sonra bakıyoruz özellikle yayıncı kuruluş ATV sahadaki futbolla ilgili doğru düzgün yorum yapmadan Fatih Terim karşı kulübeye top atmış, karşı teknik direktör çıkmış Terim'e çok konuşma demiş, yok sahaya 2 top atmış vs. Tabii ki bunlar da konuşulmalı fakat öncelikle bir bakılmalı hata nerede ? neden doğru düzgün gol pozisyonuna giremiyoruz ? neden hala Milli Takımımız sağı solu belli olmayan dün yedekleriyle Almanları dağıtan takım bugün Belçika'ya karşı etkili olamayan bir takım oluyor ? Umuyorum 2002 Dünya Kupası sonrası yaşadığımız travma dönemini tekrar yaşamadan 2010'da boy gösteren takım oluruz.

anilton
11.Eylül.2007, 08:07
Emre özellikle ilk yarı çok kötüydü.Hemen hemen tüm topları ezdi.Fellaini M.Topal,Emre ikilisini ezdi resmen tek başına.İkinci yarıda rakip oyunu kendi alanında kabul edince,önde basmayınca Emre'de daha rahat oyun kurma imkanı buldu.Bir de yanına M.Topuz desteği gelince iyice rahatladı ve iyi bir oyun sergilemeye başladı.Emre topları sağa sola vermek kanatları oyuna sokmak yerine hep ortadan gitmeyi tercih ediyor,rakip orta alanda kalabalık oluncada bunda başarılı olamıyor.Emre şu anda orta sahanın yükünü tek başına kaldırabilecek fizik ve kondüsyon yeterliliğine sahip değil.Yanına Hamit,Ayhan,Selçuk gibi ikinci bir oyun kurucu eklenirse hem daha az yorulur hemde daha kolay top kullanır...

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 08:16
Başarı varsa elbette öne çıkarılır.. nasıl zamanında Fatih Terim Galatasaray'ı Uefa Kupası şampiyonu yaptığı zamanlarda her maçını izleyip destek verdiysem , şu an ki kötü performansından dolayı eleştirmem de çok normal..!

Kimseyi ön plana çıkardığım falan yok..! Hami,Abdullah, Şenol Güneş benim yazmamla mı öne çıkacak zaten.. Bu isimler yıllardır Türk Futbolunun içerisindeler.

Ne dememi bekliyorsun yani ? Ne diyeyim bu maçtan sonra .. Hazır Emre oynarken , Okan Buruk ta çağrılsın Milli Takıma , İlhan Mansız sahalara geri dönsün Milli Forma verilsin , kendi takımlarında oynamayan , formsuz oyunculara Milli Takımın değişmezi olsun .. bunları mı diyeyim yani ? Doğrular neyse onları sölüyorum kim formdaysa formayı o alsın . İster Beşiktaş'lı , ister Denizli'li olsun.!

çok değil 2-3 ay önce Avrupa 3. sü yaptı bu takımı Terim ...

Alicanfmfan
11.Eylül.2007, 08:34
İspanya oyunu nasıl hızlı oynuyordu euro08 'de? Stoperlerin etkili top yapmasıyla.
Stoper dediğin zaman sadece defans gelmemeli aklınıza. Oyunun en önemli adamlarıdır kendileri orta saha eğer düşmüşse maç anında. Topu oyuna iyi sokan bir defans adamınız varsa gerçekten rahat edersiniz. Ama bizde bu yok. Servet ve Gökhan aynı tip adamlar. Gökhan hele bomba gibi her an hata yapabilir. Haklı yani rıdvan.

Tamam öylelerini bulup koyalım yeter ki sussun Rıdvan hoca

EreN
11.Eylül.2007, 08:40
Tamam öylelerini bulup koyalım yeter ki sussun Rıdvan hoca

Dinlemek zorunda değilsin ki? Adam haklı sonuç olarak.
Gökhan Zan yerine Servet ile uyumlu olabilecek ondan biraz daha kısa ve ayaklarına hakim bir defans oyuncusu daha iyi olacaktır.

shamur1
11.Eylül.2007, 08:45
çok değil 2-3 ay önce Avrupa 3. sü yaptı bu takımı Terim ...

Maçları izlemişmiydin yoksa sadece Türkiye'nin 3.olduğunu mu biliyorsun ?

nekop
11.Eylül.2007, 08:58
Dinlemek zorunda değilsin ki? Adam haklı sonuç olarak.
Gökhan Zan yerine Servet ile uyumlu olabilecek ondan biraz daha kısa ve ayaklarına hakim bir defans oyuncusu daha iyi olacaktır.

Orhan Sam şuan bunun için en ideal aday...

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 09:04

Macların hepsini de izledim, sonuna kadar da hakettik, finali de haketmiştik.

nekop
11.Eylül.2007, 09:11

Kupayı kazansaydık herhalde bir madalyayıda Cech'e gönderirdik.

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 09:14

Futbol bu. Cech in hatası basarının önüne mi gecti?

shamur1
11.Eylül.2007, 09:20
Yok canım Cech de nerden çıktı.. Bütün maçlar mükemmel oynadık biz..

Hatta Euro 2008'e gelmeden önce Malta, Moldova , Bosna gibi takımlara da puanlar dağıtmadık. Gruptan çıkmayı 3-4 maç öncesinden garantiledik..

Sırf kendi takımının eski hocasını koruyacam diye komik duruma düşmeye gerek yok.

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 09:30
Sırf Fatih Terim'e sallayacagım diye bu denli basarıyı , basarı saymamak komik duruma düşmek değil; trajikomik bi durum. Güler misin, aglar mısın durumu yani.

Bu basarıya üzülende mi oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Ne diyim inş en kısa sürede bırakır milli takımı Fatih Terim. Herkes rahatlar böylelkle.

GeNç KaRTaL
11.Eylül.2007, 13:08
Dün akşam çok yorgun olduğum için maçı seyredemedim.Bir az önce öğrendim sonucu.Açıkcası fazla sürpriz olmadı.Zira Belçika her ne kadar bizim seviyemizde olmasada yabana atılacakta bir takım değildi.

Daha heyecanlı olsun diye direk skoru öğrenmektense bu konuya girip yavaş yavaş maç hakkındaki yorumlardan sonucu öğrenmek istedim.Böyle daha heyecanlı oluyor.:icon_biggrin: Ama daha en baştan konunun 5 sayfaya varmasından anladım puan kaybı yaşadığımızı.

Maçı seyretmedim ama yorumlardan ve maç hakkındaki yazılardan çıkardığım kadarıyla yorumumu yapacağım.Maçın başında Tuncay'ın sakatlanması milli takımı olumsuz etkilemiş anlaşılan.İlk yarıda çok fazla etkili olamamışız.Adam paylaşımından dolayı yediğimiz golden sonrada işimiz dahada zorlaşmış.2.yarıda Belçika bulduğu golün üstüne yatmak istiyince daha etkin taraf olarak gözükmüşüz ama o çok hata yapıyor denilen Belçika savunmasını aşamamışız.Penaltıdan bulduğumuz golle beraberliği kurtarmışız.Kafamda toparlayabildiklerim böyle.

Daha 2.maçtan evimizde puan kaybı yaşadık.Anlaşılan geçenki elemelerde olduğu gibi yine kolay kolay çıkamayacağız.Bu puan kaybının telafisi mümkün.Hatta daha 2.maçtan uyarılmış olmamızda iyi ama Fatih hoca bildiğini okumaktan vazgeçen bir yapısı olmadığı için ne kadar etkiler orası muamma.Bu grupta İspanya'dan sonra birde Belçika'dan daha iyi olan bir Bosna-Hersek var.İşimiz kolay değil ama biz bu takımlardan daha güçlüyüz.Yeterki bunu sahaya yansıtalım..

EreN
11.Eylül.2007, 15:35

Futbol bu. Cech in hatası basarının önüne mi gecti?

Yok canım Cech de nerden çıktı.. Bütün maçlar mükemmel oynadık biz..

Hatta Euro 2008'e gelmeden önce Malta, Moldova , Bosna gibi takımlara da puanlar dağıtmadık. Gruptan çıkmayı 3-4 maç öncesinden garantiledik..

Sırf kendi takımının eski hocasını koruyacam diye komik duruma düşmeye gerek yok.
Yapmayın arkadaşlar, şampiyon neredeyse almanya oluyordu. Almanya finale kadar nasıl geldi? Ya hakem hataları ya çirkeflikle benim gözümde.. Ama final oynadı sonuç olarak.
Bende fatih terimi çok seven biri değilim ama milli takım teknik direktörü olarak elinden geleni yaptığına inanıyorum. İyi yapıp yapmadığı size kalmış ama elinden geleni bence yapıyor.

eXcitinG
11.Eylül.2007, 15:59
Bir orta saha oyuncusu takımını yönLediren adamsa, işini doğru düzgün yapacak. Adam gibi goLLük pas atıcak, adam eksiLtecek, topu aLdığında sağa soLa oynamayı bende yaparım. Hatta daha iyisini de yaparım. Emre nin eLeştirdiğimiz MaLdonado dan bir farkı yok. BöyLe oyun yönLendiriLmez, böyLe 34354132 kişi iLe savunma yapan bir takımı böyLe yenemezsiniz.

AdamLar oLayı çözmüş. Semih e vermişLer iki stoper i, Arda ya da 3 adam vermişLer tamam oLayı kiLitLediLer zaten. Eğer Emre biraz topLa beraber kaLeye doğru koşsa, soL ve sağda ki adamLarımız sürekLi çizgiye yöneLmek yerine içeri kat ederek oynasaLardı eLimizi koLumuzu saLLayarak yenerdik bu takımı.

Ama bu şartLar aLtında ben 4 puan da iyidir diyorum. Sadece iki maçta 1 puan da aLabiLirdik.

VoLkan,G.GönüL,H.BaLta,Servet,G.Zan,Hamit,AureLio, Arda,Tuncay,Nihat ve Semih Li bir miLLi takımın Dünya üzerinde yenemeyeceği hiç bir takım yoktur. Ama bu adamLar oLmadığı zaman yerine oynatacak adamLarı da çok iyi seçmek gerekir. Hamit yoksa Topuz var, Tuncay yoksa Serdar Özkan var, Nihat yoksa Gökhan ÜnaL var, AureLio yoksa Nuri var. VaroğLu var ama bu adamLarın hiç biri yok piyasada nedense.

Neyse önümüze bakıcaz. AsLında bakmamıza gerek yok, senaryo beLLi. Son maçLara kadar düşe kaLka geLiriz, son iki maç dişimizi sıkar pLay off tan eLemeLere kaLırız. Zaten direk oLarak çıkarsak bir tarafımız eksiLir.

Sekopej
11.Eylül.2007, 19:32
İyi ki Emre zamanında o hareketi yapmış da günah keçisi o oldu en azından yoksa Çağlar'a yükleneceklerdi ve bitirecektik adamı.

Öyle bir hal almış ki, takım kötü oynasın da Terim'e Emre'ye bir geçireyim havasında herkes. Emre tek başına oyunu yönlerdimede iyi işler yaptı bence. Ofsayttan verilmeyen golde, Semih'e yaptığı ortada ve bir kaç verkaçta başarılıydı. Devamlılığı yoktu elbette ama dün maçı onun yüzünden kaybettik diyenler tamamen emre'yi sevmedikleri için bu yorumu yapıyorlar bence, başka açıklaması yok.

Emre'nin yanında Mehmet Topal oynuyordu, girmiş stoperlerin arasına, ileriye hiç destev vermedi. Sağ kanatta Kazım, inmiş çizgiye ayağına top bekliyor. Halil oyuna girmiş 2 defa adını duyduk sanırım, Semih ile birlikte stoperlerin arasında ezilmişler, orta sahaya gelip boş alan yaratmıyorlar. Tamamen kapanan takıma beklerin Gökhan ve Çağlar sürekli bindirme yapamıyor, tüm bunlar olurken suçlu Emre, neden? Çünkü Emre'yi sevmiyoruz.

Peki Emre çok mu süper? Elbette hayır. Ama şu takımın da en kötüsü değil. Fizik gücü yüksek değil, bu nedenle devamlılığı yok. Uzun süre maç oynamadığı için çabukluğu yok. Oynadıkça kendine geleceğini düşünüyorum, şu anki performansı elbette istenen Emre değil.

Yediğimiz gol bariz eşleşme hatası, o adamın bom boş olduğunu göremiyorsa bizim stoperlerimiz vay halimize. Hele Servet'in maçtan sonra açıklaması tam trajikomik, golü atan oyuncuyu Tuncay tutuyordu, sakatlanıp çıkınca Halil'e o oyuncuyu tutmasını söylemedik. E Servet defansın organizasyonunu sen yaparken bunu söylemedik diye açıklama yapıyorsun hata kimdedir acaba?

Duran toptan golü yemesek onların atacakları da yoktu zaten. Kendi hatamızdan yediğimiz gol 2 puan kaybetmemize neden oldu.

2. devre bir şeyler yapma çabasında da olsak takımda telaş vardı ve sonuca bir türlü gidemedik. Halil neden beni oynatmıyor Terim sorusunun cevabını umarım dünkü maçtan sonra öğrenmiştir. Semih de bildiğimiz şekilde oynamadı, stoperlerin arasında ezildi ama bir türlü geriye gelip boş alan yaratamadı kendisine.

Arda çabalıyordu ama arkasından destek gelmeyince tek başına 4 adamı da geçemedi haliyle. Biraz dolaştı sahada(yanlış anlaılmasın, sağ kanada geçti, ortaya geldi pozisyon bulmak için.:) ), herhalde takımın en iyilerinden biri olarak gözüktü.

Kazım yine çizgiden ayrılmıyor, yerine giren Topuz biraz hareket getirdi oyuna. Topal sadec savunma yapacaksa bu tür maçlarda tercih edilmemeli, Emre'nin yanında eğer daha çok hücum yapmak istiyorsanız top yapabilen bir orta saha oyuncusu olmalıydı. Nuri'yi bu maçta neden oynatmadı Topal yerine anlamıyorum. Ha uzun boylu Topal duran toplarda defansa yardım etsin düşüncesi olabilir, doğrudur da ama yediğimiz golden sonra istersen 11 tane 2 metrelik adam koy, bir şey değişmez.

Gökhan bu sene formsuz başladı, kısa zamanda toparlar umarım kendisini. Formayı kaybetmeye çok yakın bence. Çağlar savunma anlamında görevini iyi yaptı da rakip ne kadar zorladı bizim defansı? İlk maçıdır, ileriye destek vermedi, burada oyuncuyu asmak yerine bu tercihi yapanı eleştirmeliyiz. Uğur ile başlasa savunması zayıf diye yine eleştiri olmayacak mıydı? Evet olacaktı.

Evimizde 2 puanı kaybettik sadece. Bu kayıp liderliği kaybetmemiz neden olabilir yoksa Hamit, Nihat bu takıma eklendiğinde ilk 2'ye rahat gireriz çok da karamsar olmaya gerek yok, oynanan oyun çok parlak olmasa da...

Addolorato
11.Eylül.2007, 19:44
Dün Maçtaydım ;

Maçın Başında Kale Arkası Tribününden Belçikalı Kaleci Antrenörüne Pet Şişe Yağdı :) Çok Sinirlendi Antrenör Sonra Bir Uyarı Geldi Pet Şişe Atmayın diye Belçikayı Baya Bir Baskı Altına Aldık zaten belçikayı maçta destekleyen saydım 9 yada 10 kişi vardı :)

Gelelim Maça Tek Kale Oynadık Nerdeyse Bütün Maç Çağlar Gerçekten İlk Maçı Olmasına Rağmen Gayet İyiydi. Arda Gerçekten Özel bir futbolcu maçın başından sonuna kadar top kaptırmadı nerdeyse kanatlarda. Semihi Çok Etkisiz Buldum Defansların Arasında Kayboldu Gitti. Tuncay'ın Maçın Başında Sakatlanması Moralleri bozdu biraz. Emre İlk Yarı Olmasada İkinci Yarı Fena Değildi. Mehmet Topalı Çok Beyendim Top Çaldı Baskı Yaptı Defansı Rahatlattı Pas Dağıttı. Ama Hem Taktiksel olarak hemde sarı kartı olduğundan yerini Mevlüte Bıraktı. Bu Maçta Semih Yerine Fatih Tekke Tuncay Yerine Yıldıray Ve Şanssızlık Yerine Şansımız Olsaydı Çok Rahat Kazanırdık.

Burak Duran
11.Eylül.2007, 19:44
Macta oynayan 2 tane adam vardi.. 1) Arda: Verilen gorevi cok iyi yapti rakibi oyunculari teke tekte super gecti 3-4 oyuncu ile bogustu cok ama cok iyiydi 2) Topal: onlibero gorevini cok iyi yapti defansa donuk oynamasi gereken bir oyuncuydu ve defansla cok iyi iletisim kurdu, defanstan toplari alip dagatmaya calisti ama ortasahada ona yardimci olmasi gereken kaptanimiz ortalarda yoktu. Emre bu takimin beyni olacak kapasitede degil onun yerinde ayni kapasite ile oynayabilecek bir cok oyuncu var. Semih ve Halil dun ofsaytten atilan gol haric 2si hic birsey yapmadi berbattilar. Kazim bir ara aktif olmaya calisdiysada genelde toptan kacti mumkun oldugunca top ayagima degmesin diye ugrasti. Caglar cok cakili kaldi orda mutlaka Ugur oynamaliydi Arda ya verecegi destekle bir cok gol pozisyonuna sokardi takimi. Sonucta evimizde oynuyoruz cakili 4 defans oynamamiza gerek yok hucuma ciktigimizda kanattaki beklerin destek olmasi gerekiyor ki gol atalim. Defans gobeklerine pek is dusmedi golde cok buyuk bir adam paylasim hatasi vardi. Bu takimda umit karan oynamiyorsa ben terimin teknik direktorlugunden suphe ederim.

Onurap
11.Eylül.2007, 21:54
Kötü oynadık hamit,aurelio,nihatı çok aradık tuncayın çıkmasıda cabası oldu..Çağlar yerine uğur olsaydı çok bindirme yapardık..Arda ile harika anlaşırlardı..Çağlar ileri felan hiç çıkmadı arda 5 kişiyle uğraştı kanat değiştirdi durdu..Madem arkadan destek gelmeyecekti amc oynasaydı daha faydalı olurdu..Halil hiç milli takıma seçilmiyorum felan demesin bu adamın shalkede oynaması skandal..Herhalde hamitle olan benzerliğinden girmiş takıma.. :D

deniz.91
12.Eylül.2007, 01:12
Kesinlikle Emre'nin Hiç Oynamaması Bile Gerekliydi.. Çağlar Muhteşemdi, Takımın Tek İyi Oyuncusuydu.. İlk Maç Acemiliğinden İleriye Çıkamadı. 2. Yarıda Rakibin Sahasına Çekilmesiyle Beraber Top Bize Kaldı, Topu Yönlendirdik Birde Gol Bulduk ama İkincisi Gelmedi. Mehmet Topuz'un Takıma Hiçbirşey Katmadığını Düşünüyorum, Neden Oynatılmadığını Birkez Daha Gördük. Selçuk Yula'da Muhteşem bir Yorumcu Olduğunu Birkez Daha Kanıtladı Sanırım.

Dikkatini çekerim Mehmet Topuz önliberoda oynatıldı adamın hiç oynamadığı mevki daha ne yapmasını bekliyorsun adam takımla 11de çıkmıyo ki hiç milli takıma alışsın

Alicanfmfan
12.Eylül.2007, 02:31
Tamam emrah 11 inide Ts den koyalım rahatlar sın belki dostum yapma gözünü seviyim

KaPaLı
12.Eylül.2007, 03:23
Hala daha Üzerindeki formayı çıkarmayı unutanlar var. Milli takımda şu takım bu takım olmaz arkadaşlar. Emre daha ne yapsın allah aşkına ? Arda sağa geçince Emre ıska geçen ortalara Çağlar'ın koşması gerekirken koştu. Orta açtı, Şut attı, Paslar attı. Tamam ilk yarıda bir kaç pozisyonda hata yaptı ama o hataları çok süper oynadı dediğiniz tüm adamlarda yapıyo