PDA

View Full Version : Seç beğen oynat

Trabzonspor
08.Eylül.2007, 16:42
Seç beğen oynat

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/9/7_228595_secbegen0809_414_232.jpg

İlk iki maçını kazanarak büyük moral bulan Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesinde güzel gelişmeler var.
Yattara’nın takıma katılması, Isaac’in formda dönmesi ve Sylva sorununun çözülmesi alternatifleri artırdı...
Artık top, her mevkide birbirinden kaliteli isimlere sahip olan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’da...
Şimdi seçim vakti
Süper Lig’e çok iyi bir giriş yaparak ilk iki maçını kazanan Trabzonspor’da Beşiktaş maçı heyecan içinde beklenirken, teknik direktör Ersun Yanal’ın yüzü gülüyor. Özellikle son günlerde yaşananlar, Bordo-Mavililer’in hocasının elini bir hayli güçlendirdi. Olumlu gelişmeler Yattara’nın sakatlığının ciddi olmayıp üçüncü hafta müsabakasına yetişme olasılığının belirmesiyle başladı. Hızlı bir iyileşme süreci geçiren Gineli, önceki gün salondan yeşil zemine çıktı, çarşamba da takıma katılıyor.
Hücum gücü yüksek
Yattara ile aynı gün sahaya inen biri daha vardı; Isaac... Olimpiyatlardan geç döndüğü için sembolik de olsa bir ceza alacak Nijeryalı da artık Trabzon’daydı. İlk testlerinden edinilen bilgi göz kamaştırıcıydı; Isaac bugün bile forma giymeye hazırdı. Yani Beşiktaş maçında hücum futboldan vazgeçmemekte kararlı olan teknik direktör Ersun Yanal’ın elinde artık bir silah daha vardı. Unutulan golcü Ergin Keleş de Karadenizspor ile oynanan özel maçta golünü atıp ‘burdayım’ mesajını yollamıştı.
Zenginlik günleri
Tek zenginlik hücumda da değil. Selçuk ile beraber formu yükselen Hüseyin’in varisi konumundaki Ceyhun Gülselam, Ümit Milli formayla mest etti. Savunmada da büyük bir rekabet başladı. Ersun Yanal’ın dörtlüsü şekillenmiş gibi görünse de yedek kulübesindeki genç yetenekler idman performansıyla 11’i zorluyor. Kalede de tablo aynı... Sylva’nın bonservis sorunu çözülürken, her şeye rağmen Tolga kalenin favorisi. Bu çekişmenin arkasındaki isim de Ümit Milli Takım’ın bankosu Onur.
Serhat DEMİRTAŞ

shamur1
08.Eylül.2007, 20:16
Eğer maç gününe kadar Yattara'nın sakatlığı tam olarak geçip , hazır duruma gelirse onun oynaması yeterli :) Isaac'de duruma göre 2.yarı oyuna dahil olabilir :)

Fietra 10
08.Eylül.2007, 20:21
yabancı oyuncularımızdan en fazla yararlanacagımız sezon bu sezon olacak diye düşünüyorum ..

Beşiktaş maçı için konuşmak gerekirse Umarım Tello ya da Üzülmez sol bek oynar ve Yattara'da takımdaki yerini alır daha fazla yorum yapmaya gerek yok ..:)

Fernando Gago
08.Eylül.2007, 22:38
Resimlere bakınca Afrika Kupası aklıma geldi Trabzon o dönem zor günler yaşayacak :)

Fietra 10
08.Eylül.2007, 23:13
Resimlere bakınca Afrika Kupası aklıma geldi Trabzon o dönem zor günler yaşayacak :)

Son Afrika Kupasından sonra FIFA artık bu kupanında takvime ekleneceği ve klüpleri olumsuz etkilemeyeceği yönünde bir görüş belirtmişti fakat son durum nedir bilmiyorum .. Ayrıca son Afrika Kupasında Gine Milli takımına anlamadıgım bir şekilde Yattara çağrılmamıştı :icon_biggrin: En çok onun yoklugu etkiler bizi bence ..

nekop
09.Eylül.2007, 06:14
Son Afrika Kupasından sonra FIFA artık bu kupanında takvime ekleneceği ve klüpleri olumsuz etkilemeyeceği yönünde bir görüş belirtmişti fakat son durum nedir bilmiyorum .. Ayrıca son Afrika Kupasında Gine Milli takımına anlamadıgım bir şekilde Yattara çağrılmamıştı :icon_biggrin: En çok onun yoklugu etkiler bizi bence ..

Yattara açıklama yapmıştı ben Trabzonspor'da çok rahat ve mutluyum milli takımdaki bazı arkadaşlarımız beni ve bikaç arkadaşımı bu yüzden çekemiyor diye...Bu saatten sonra t.direktör değişikliği falan olmazsa çağrılması zor gözüküyor.

shamur1
09.Eylül.2007, 06:30
Çağrılmaması daha iyi zaten..

Çağrılan Jabi'nin Trabzonspor'a ne katkısı olmuştur ? Hiç..

İbo hiç gitmesin Milli Takım'a , futbolu bırakana kadar da Trabzonspor'da oynasın. =)

nekop
09.Eylül.2007, 06:32
Çağrılmaması daha iyi zaten..

Çağrılan Jabi'nin Trabzonspor'a ne katkısı olmuştur ? Hiç..

İbo hiç gitmesin Milli Takım'a , futbolu bırakana kadar da Trabzonspor'da oynasın. =)

O degil bize 0 katkı yapan Jabi Gine'nin kadrosuna katılmıştı. :D

shamur1
09.Eylül.2007, 06:43
Bende onu diyorum zaten :)

nekop
09.Eylül.2007, 10:00
Bende onu diyorum zaten :)

ehehehe dalmışım son günlerde böyle hataları çok yapıyorum. :D

Bordo61Mavi
09.Eylül.2007, 10:16
Bi baska sitede bi arkadas yazmis, Uzulmez Yattarayi tutabilir diye :D

Gecen seneki maci izlemedi galiba:D

nekop
09.Eylül.2007, 10:30
Valla ben Tello taraftarıyım digerlerine göre hem çok yavaş hemde defansif yönü çok kötü Yattara önünde kimse yokmuş gibi oynar.Ertuğrul hoca Tello'da ısrar eder umarım. :D

eXcitinG
09.Eylül.2007, 16:29
Yattara oynarsa, TeLLo zor durumda kaLıcakmış feLan diyorsunuzda, TeLLo tek başına tutmayacak herhaLde Yattarayı orta sahadan da destek geLicek kendisine. Herşey hafta sonu beLLi oLacak bakaLım.

anilton
09.Eylül.2007, 19:09
İyi tamamda top 90 dakika Yattara'da olmayacak heralde.Yattara oyunda kaldığı süre boyunca kendi yarı sahasına gelen bir adam değil.Allah Yattara'nın arkasında oynayacak futbolcuyada kolaylık versin.Umarım Tello,S.Özkan oynar o kanatta.Hücuma hücumla karşılık vermek en mantıklısı...

Bordo61Mavi
10.Eylül.2007, 00:59
Bjk ye yenildigimiz maclarda bile hep o kanatta cosmustur Yattara. Hafta sonu mac cok guzel gececek, bol goller izleriz ins

shamur1
10.Eylül.2007, 01:06
Evet.. geçen sene İnönü'de ki 3-0 yenildiğimiz maç , aynı şekilde A.Aker'de ilk 10 dakika 2 gol attığımız maçta yıne sol kanat Yattara tarafından gelmişti. Yattara'nın Beşiktaş maçlarında ki performansı internette sürüsüyle mevcut :)

Ayrıca bu maçta en güvendiğim ikili Song - Egemen..

Geçen sene Holosko , Erdinç'in 5 metre arkasından gelmesine rağmen topu ondan alıp , hatta Erdinç'in yere yıkılmasıyla yediğimiz gol bir an gözümün önüne geldi ..!