Log in

View Full Version : Cache Klasörü sorunu

Poyraz Bey
11.Eylül.2007, 07:22
Sevgili dostlar, bana acil bi çare lütfen :(
Şimdi bu grafiksel olaylarla başım acaip dertte....Facepack - logolar - formalar indiriyorum....Fakat bazen şöyle bir şey çıkıyo karşıma "C:\Documents and Settings\Kullanıcıadı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008 içindeki 'Cache' adlı dosyayı silin." hah şimdi ben giriyorum C ye ordan Documents e fakat orda Kullanıcı adı diye bişey yok bende....user ve all user diye bişey var sonrasında Applicat. Data yok.....ayrıca Cache adlı dosya hiç yok kafayı yiycem acaba gözümün önünde duruyoda benmi görmüyorum yaaa....ikinci öğrenmek istediğim şey mesela diyelimki oyuncu resimlerini indiriyoruz ardından yine aynı lige ait bir başka pakedi indiriyoruz yani üst üste indirirsek karışmıyormu yada son indirdiğimiz mi kullanılmış olacak ?
Özür diliyorum ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim....

Saygılarımla.

El Barto
11.Eylül.2007, 07:27
kullanıcı adı diye bir klasör olmayacak. Oturum adınız olacak ahmet, ev bilgisayrı, bilgisayar, mehmet vs. gibi.

bySilver
11.Eylül.2007, 21:56
Application Data gizLi dosya o yüzden göremiyor olabiLirsin.

DisCo
11.Eylül.2007, 22:14
- Cache dosyasını bulamayan arkadaşlarımız gizli dosyaların görünümünü aktif hale getirmeleri gerekmektedir. Bunun için Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Klasör Seçenekleri'ne girin. Açılan bölümde Görünüm'ü tıklayın. Gizli dosyalar ve Klasörler kısmından Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretleyin ardından uygulayı tıklayın.

- C:\Documents and Settings\Kullanıcıadı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008 burada yer alan "kullanıcıadı" kısmı bilgisayarınıza kurulum yapılırken verilen isimdir. Bilgisayardan bilgisayara farklılık gösterdiği için "kullanıcıadı" tanımlamasını yapmak zorunda kalıyoruz. Zira kullanıcıadı isminde bir dosya aramıyoruz.

Aynı lige ait 2 farklı yüz paketini yüklerseniz bunlardan ilk yüklediğiniz çalışır.

Poyraz Bey
13.Eylül.2007, 18:35
İlginize teşekkür ederim....sanırım artık sorun olmaz :)

DisCo
13.Eylül.2007, 19:18
Konu halledildiğine göre kilitliyorum.