View Full Version : Trabzonspor - Beşiktaş [ TSL 3. Hafta ]
goosfraba
11.Eylül.2007, 19:51
http://www.hizliresim.com/2008/9/11/1665.jpg
Burak Duran
11.Eylül.2007, 20:06
2 formda takim ama bence Trabzon bu maci Avni Aker de vermez tahminim 2-1 falan biter
El Barto
11.Eylül.2007, 20:08
Çok zor bir deplasman. Yattara'yı tutabilir Selçuk'u da pasifize edersek kazanacağımızı düşünüyorum. Gol atacağız ama golde yiyeceğiz muhtemelen. 1-2, 2-3 gibi bir skor bekliyorum. :)
Ancak 3 ihtimalli bir maç. Beşiktaş savunmasının nasıl oynayacağı maçın kaderini etkileyebilir.
a.arıcı-11
11.Eylül.2007, 21:14
Haftanın maçı.Fenerbahçe maçlarını dışında kahvede maç seyretmedim ama kahveye gidip bu maçı izlemeyi bile düşünüyorum.Umarım zevkli bir maç olur.Trabzon galibiyete yakın taraf kanımca.
Fietra 10
11.Eylül.2007, 21:17
Beşiktaş maçını Halis Özkahya yönetecek
MHK tarafından yapılan açıklamaya göre, pazar günü oynanayacağımız Beşiktaş maçını Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Nihat Mızrak ve Alper Ulusoy yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Hakan Özkan görevlendirildi.
BeeTLeJuiCe
11.Eylül.2007, 21:18
Şu anki tahminim Trabzonspor yada beraberlik. Kadrolar tam bir açıklansın tam tahminim o zaman şekillenecek. Ona göre iddaa da oynayabilirim bu maça.
PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 21:21
Trabzon'un yenilmeyecegini düşünüyorum. İddaa diliyle 1 yada 0 diyorum. Trabzon eger sampiyonluk istiyorsa sahasında oynayacagı Gs, Bjk, Fb maclarında yenilme gibi bir lüksü olmamalı. Zaten yenilirse de sampiyonluktan bahsetmek yanlış olur. 2 takıma da basarılar...
Universal
11.Eylül.2007, 21:26
Her türlü sonuca açık bir maç. İki takımda lige çok iyi başladı. Trabzonspor ev sahibi olduğundan dolayı kazanacağını düşünüyorum.
shamur1
11.Eylül.2007, 22:57
11’e 1 Aranıyor.!
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş sınavı için yoğun mesai yaparak gecesini gündüzüne katıyor. Tüm futbolcularının formda olması Bordo-Mavililer’in teknik direktörünü bu kez farklı bir telaşa soksa da ilk 11’de sahaya süreceği 10 oyuncusunun belli olduğu belirlendi. İlk banko eldivenlere sıkı sıkı yapışan Tolga. Trabzon’un savunmasında da sıkıntı yok, seçenek çok. Göbekte Song - Egemen, solda Cale garanti. Sağdaki rekabete rağmen Serkan bir adım önde görülüyor. Gökhan ve Umut da garanti isimlerin başında geliyor.
http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n7000/n6789/detail/Eksik_calistilar.jpg
Isaac Mı Barış Mı?
Orta sahada Hüseyin, Selçuk’un ve Colman’ı da yine değiştirmeyecek olan Yanal’ın tek bilinmeyeni Yattara. Yattara’nın maça yetişmemesi halinde Barış Memiş’ten yararlanması beklenen Yanal’ın bir sürpriz yaparak Isaac’a da görev verebileceği de seslendirildi. Oyunun gidişatını değiştirebilecek yapıya sahip olan Isaac’ın ikinci yarıda oyuna girebileceği görüşü ağırlık kazanırken, Yattara’nın ilk onbirde maça başlayabilmesi halinde Ankaragücü kadrosu bozulmamış olacak ve Yanal, müsabakanın ilerleyen dakikalarında oyuna müdahale edecek.
BlackEagle19o3
11.Eylül.2007, 23:06
Takımıma güveniyorum, kazanacağımıza inanıyorum.Yattara da oynamazsa çok iyi olur ;)
Bordo61Mavi
12.Eylül.2007, 00:13
Bjk maclarimiz hep golu geciyo, buda oyle olacaktir. Iyi oynayan takim kazanacaktir, buda biz olacaz taraftarlarimizin onunde en azindan ben oyle dusunuyom ;)
garydelgadov
12.Eylül.2007, 00:24
Trabzon çok çok yeni bir takım.Henüz yoLun çok başındaLar ve sıkıntıLar yaşayacakLardır.Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Geçen senede Sivas LiderLik mücadeLesi verdiği zamanLarda oynadığı nerdedeyse tüm büyük maçLarı kaybetti.Bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum çünkü biz bu senenin çok ciddi favoriLerindeniz.;;)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Eylül.2007, 00:50
İddia diliyle 0-2 çifte şans ... Yani bu maçı kaybetmez Beşiktaş'ım :)
eXcitinG
12.Eylül.2007, 01:06
İnş Yattara oynar. Herkes Yattara oynarsa TeLLo nun zor duruma düşeceğini sanıyor, ama kimse TeLLo ve Serdar Özkanın tek bir sağ savunucu karşısında neLer yapabiLeceğini düşünmüyor.
İyi oLan, hakeden kazansın.
Fietra 10
12.Eylül.2007, 01:43
İnş Yattara oynar. Herkes Yattara oynarsa TeLLo nun zor duruma düşeceğini sanıyor, ama kimse TeLLo ve Serdar Özkanın tek bir sağ savunucu karşısında neLer yapabiLeceğini düşünmüyor.
İyi oLan, hakeden kazansın.
Tello'nun sol bekteki performansına bakarak yapıldı zannediyorum bu yorumlar ..
Bu arada Bjk'de göbekte Zapo-Sivok ikilisimi oynayacak yoksa Zan'a ilk 11 yolu görünüyor mu ?
BlackEagle19o3
12.Eylül.2007, 02:09
Tello'nun sol bekteki performansına bakarak yapıldı zannediyorum bu yorumlar ..
Bu arada Bjk'de göbekte Zapo-Sivok ikilisimi oynayacak yoksa Zan'a ilk 11 yolu görünüyor mu ?
Zan çok büyük ihtimal yedek.Yani Beşiktaş taraftarı rahat maç izleyebilecek:icon_biggrin:Defansın ortası ya Toraman-Zapo, ya da Sivok-Zapo...
anilton
12.Eylül.2007, 02:23
Zan Beşiktaş'ta kolay kolay forma bulamaz gibi gözüküyor...
Şu üç ihtimalden birisi olacak büyük olasılıkla;
Zapo-Sivok ikilisi oynayacak,Toraman sağ beke S.Kurtuluş önliberoya,Cisse kulübeye...
Zapo-Sivok iklisi oynayacak,Toraman önliberoya Cisse kulübeye...
Toraman-Zapo ikilisi oynayacak,Sivok kulübeye...
Bugra19o3
12.Eylül.2007, 05:56
Holosko şoku
Beşiktaşımızın Slovak golcüsü Holosko, milli takımdan sakat döndü
Beşiktaşımız, 14 Eylül Pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Milli takım kampında bulunan Holosko'nun Slovenya ile Slovakya arasında dün oynanan maçta yeniden sağ ayağını burktuğu ve tedavisine başlandığı öğrenildi. Bu futbolcunun Trabzonspor karşısında oynayıp oynamayacağının Cumartesi günü netleşeceği bildirildi. Türkiye - Belçika maçında forma giyen Gökhan Zan ise takımdan ayrı yaptığı hafif bir çalışmayla günü tamamladı.
Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, bugünkü antrenmanda oyuncularına dünkü gibi hafif bir çalışma yaptırdı. İlk yarım saati basına açık olan idmanda siyah beyazlı oyuncular top sektirme ve pas çalışması yaptı. Genç teknik adamın hafta başından bu yana yaptırdığı antrenmanlarda oyuncularını zorlamadığı ve sezonun ilk ciddi karşılaşması öncesi oyuncularını stresten uzak tutmaya çalıştığı gözlendi. Sağlam, Shakhtar Donetsk ile oynanan hazırlık karşılaşmasından bu yana taktik veya kuvvet artırıcı çalışmalar yerine, hafif antrenmanlar uyguladı. Genç teknik adamın bu antrenman sistemiyle oyuncularını zorlu maç öncesi futbolcularını stresten uzak tutmaya çalıştığı öğrenildi.
Beşiktaşımız, yarın yapacağı basına kapalı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Kaynak: DHA
11.09.2008
eXcitinG
12.Eylül.2007, 16:51
Büyük ihtimaL orta sahada Toraman ve İnceman, savunmada da Zapo,Sivok ikiLisi oynayacak.
El Barto
12.Eylül.2007, 16:56
Toraman orta sahada mı? :confused:
eXcitinG
12.Eylül.2007, 17:03
Mecbur, savunmada Sivok ve Zapo nun oynaması için feda ediLebiLecek tek isim Cisse.
Toraman da hem Cisse kadar hatta daha fazLa savunma yapabiLir orta sahada. Topu oyuna sokma işini de İnceman yapar.
anilton
12.Eylül.2007, 18:54
Farketmez S.Özkan oynar,Aydın sola geçer...
Ilhan
12.Eylül.2007, 19:03
Beşiktaş şu anda çok formda, özellikle hücum hattındaki oyuncular çok verimli şu dönemde. Trabzon'un tandem ikilisi çok iyi alan kabiliyetine sahip oyuncular. Tek forvet oynadığımız takdirde havadan veya yerden top almamıza müsade etmeyeceklerdir. Beşiktaş hücum hattının yapması gereken, tek forvet oynanacaksa bile Delgado ve Holosko (Serdar Özkan) veya Aydın'ı hücum ederken serbest bırakmak. Bu oyuncuların sık sık alan değiştirmesi rakip savunmanın alan yeteneğini sekteye uğratacaktır ve hücum adamlarımız daha sık boşluklar bulacaktır.
Bu maç için solda Seric'in oynamasına karşıyım çünkü gözüme hantal gözüktü ve Yattara oynarsa savunmada kolay geçilerek sıkıntıya uğratabilir bizi.
Bana kalırsa bu maçın favorisi Beşiktaş. Trabzon seyircisini kullanarak maçı dengeye getirebilir ama aynı seyrici Beşiktaş erken öne geçerse ters etki yapıp oyuncuları demoralize edecek tezahüratlarda da bulunabilir. Böylece oyun farka da gidebilir. Trabzon kazanırsa da büyük fark olacağını sanmıyorum.
anilton
12.Eylül.2007, 19:19
Bobo 50. golün peşinde
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo, 2.5 yılını doldurduğu siyah-beyazlı takımda 50. golüne ulaşmak üzere... 23 yaşındaki forvet, 2 gol daha attığı takdirde toplam gol sayısını 50'ye çıkaracak.
NTVSPOR ve Ajanslar
Beşiktaş'ın son dönemde parlayan yıldızı olan Brezilyalı futbolcu Bobo'yu, 50. gol heyecanı sardı.
Siyah-beyazlı forma altında şu ana dek resmi maçlarda toplam 48 gol atan ve mevcut kadrodaki en golcü futbolcu özelliğine sahip olan Bobo, 2 gol daha attığı takdirde Beşiktaş'ta 50. golüne ulaşacak.
Beşiktaş'ın Türkiye'de yaptığı maçlarda 41, Avrupa'daki karşılaşmalarında ise 7 gol atarak siyah-beyazlı formayla toplam 48 gole ulaşan Bobo, 50. gol sevinci için 2 gol atmak için uğraş verecek.
Beşiktaş'a transfer olduğu ilk döneminde genç yaşına rağmen attığı gollerle göz dolduran ve kulüp başkanı Yıldırım Demirören döneminde bonservisi alınan Brezilyalı oyuncu, geldiği günden itibaren adeta takımının 'gol silahı' oldu.
Beşiktaş formasını ilk kez 2005-06 sezonun ikinci yarısından itibaren giyen 23 yaşındaki Bobo, oynadığı yarım devrede Turkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 9 gol attı. Sonraki sezonda adeta patlama yapan ve takımın gol yükünü çeken genç oyuncu, bu dönemde ise 18 gole imza koydu. Geçen sezon ligde ve kupada toplam 12 gol kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, iki haftası tamamlanan yeni sezonda ise şu ana dek 2 kez gol sevinci yaşadı.
Bobo, 2005-06'da ligde 5, kupada 4 gol atarken, 2006-07 sezonunda ise ligde 11, kupada da 7 gole imza koydu. Geçen sezon ligde 10 gol atan Brezilyalı oyuncu, Fortis Türkiye Kupası ile TFF Süper Kupa'da ise 1'er gol atma başarısı gösterdi. Siyah-beyazlı oyuncu, böylece Türkiye'deki karşılaşmalarında toplam 41 gole ulaştı.
Türkiye'ye transfer olduğu dönemden beri performansını sürekli yukarı çeken Bobo, attığı gollerin ardından Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.
AVRUPA KUPALARINDA 7 GOL
Bobo, Avrupa kupalarında ise şu ana dek 7 gole imza attı.
Beşiktaş'a geldiği ilk dönemlerinde Avrupa maçlarında kendini fazla gösteremeyen genç futbolcu, 2006-07 sezonunda Avrupa'da takımına 2 gol kazandırdı. Bobo, geçen sezon ise Avrupa'da daha başarılı oldu ve 4 gole imza attı.
İki sezonda Avrupa'da 6 gole ulaşan Bobo, bu sezon takımın yaptığı iki UEFA Kupası maçı sonrası takımına 1 gol kazandırdı.
3 sezonda Avrupa kupalarında toplam 7 gol kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, Beşiktaş'ın Avrupa'daki en golcü futbolcuları sıralamasında da Mehmet Özdilek ile birlikte 3. sırada bulunuyor.
UEFA Kupası 2. ön elemede Beşiktaş'ın Siroki Brijeg takımıyla yaptığı rövanş maçında bir gol atan Bobo, Feyyaz Uçar ve Metin Tekin'i geçerken, Mehmet Özdilek'i yakaladı.
Brezilyalı oyuncu, bundan sonraki Avrupa kupalarında atacağı gollerle önce 9 gollü Pancu'yu, ardından 14 golle zirvede yer alan Oktay Derelioğlu'nu geçmeye çalışacak.
deniz.91
12.Eylül.2007, 21:19
İki ekipte lige çok iyi başladı bu maçta yenişemezler
shamur1
12.Eylül.2007, 22:17
Trabzon çok çok yeni bir takım.Henüz yoLun çok başındaLar ve sıkıntıLar yaşayacakLardır.Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Geçen senede Sivas LiderLik mücadeLesi verdiği zamanLarda oynadığı nerdedeyse tüm büyük maçLarı kaybetti.Bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum çünkü biz bu senenin çok ciddi favoriLerindeniz.;;)
Biz Sivasspor değiliz..! Sivasspor hiçbir büyük maçı kazanamamıştır doğru..
74-75 Sezonundan itibaren ligde oynanılan maçlarda
Trabzonspor Galibiyet Sayısı : 27
Beraberlik : 14
Beşiktaş Galibiyet Sayısı : 27
Geçen seneye kadar 2 maç farkla öndeydik..
BlackEagle19o3
12.Eylül.2007, 23:58
74-75 Sezonundan itibaren ligde oynanılan maçlarda
Trabzonspor Galibiyet Sayısı : 27
Beraberlik : 14
Beşiktaş Galibiyet Sayısı : 27
Geçen seneye kadar 2 maç farkla öndeydik..
Niye sadece lig maçlarını yazıyorsun ki , genel toplamda üstünüz.Hadi diyelim lig maçlarını yazmışsın, gol sayılarını da yazsana.Onu da geçtim 01-02, 03-04 sezonundaki farklı galibiyetler, bir de 94 yılı olması lazım.Unutulmaz bir zafer de orda.Skorları yazmaya gerek duymadım zaten sen de biliyorsundur.Ligdeki en farklı galibiyetin 3-0 bize karşı.Bunları laf olsun diye yazmadım, istatistikleri veriyorsan tam ver.Geçen seneye kadar 2 maç üstündük deyip insanlarda Ts, Bjk'den üstün havası bırakma;)
shamur1
13.Eylül.2007, 00:28
Gol sayılarından , genel toplamdan banane , önemli olan ligde oynanılan maçlar ve alınan galibiyet sayılarıdır.. ayrıca 1-0 yendiğimiz maçlarda 3 puanı vermediler mi bize ? 7-1 , 5-0 , 5-0 yenmiştiniz doğrudur ama bu maçlara da 3 puan verildi , 3+ atılan gol sayısı diye bir kural yok ne yazık ki .
Şu an ligde 27-27 eşitlik vardır , geçen sene de Beşiktaş , Trabzonspor'u her iki maçta da yendiğine göre Trabzonspor'un ligdeki maçlarda Beşiktaş karşısında 27-25 lik üstünlüğü vardı. E bu Yalan mı dır ?
eXcitinG
13.Eylül.2007, 00:33
Bu tartışmayı daha fazLa uzatmayın. Konumuz kim kime üstünLük sağLamış yarışması değiL. Pazar günü oynanacak maç hakkında kritik.
Konu dışına çıkmamaya özen göstereLim.
shamur1
13.Eylül.2007, 00:43
E yani.. arkadaş orda Sivas örneğini vermiş bende Trabzon'un Sivas ile bir tutulamayacağını örnek verip gösterdim hepsi bu.. Ortalığı bu kadar telaşa vermeye gerek yok hiç :)
Ayrıca şunu da ekliyeyim burda ki konu Trabzonspor-Beşiktaş maçıdır. Ha böyle değil de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında ki bugüne kadar oynanılan maçların istatistiği olsaydı o zaman genel anlamıyla bir istatistik koyardım buraya ama dediğim gibi ben sadece küçük bir örnek vermek için lig maçlarını baz aldım. Yoksa burda Trabzon Beşiktaş'tan üstündü gibi bir anlam çıkartmak amacında değildim.
Sivas'la kıyaslanamayacağımızın bir diğer örneği de Trabzonspor'un ligde yarışın dışında kaldığı zamanlar da bile büyük maçları kazanmıştır. Örneğin geçen sene ki 34.hafta Fenerbahçe maçı. Zaten öyle olmasaydı , İstanbul takımlarının Trabzonspor ile ligde ki oynadığı maçlarda bariz bir şekilde üstünlüğü olurdu. 40-8 , 35-11 vs gibi..
GeNç KaRTaL
13.Eylül.2007, 01:22
Hep söylüyoruz.Trabzon bu sene iyi kadro kurdu.Kendi evlerinde oynayacak olmaları büyük avantaj ama şöyle bir şey var:Bizde çok formdayız.Özellikle hücum elemanlarımız..15 günlük arada bu maça en iyi şekilde hazırlamıştır Ertuğrul hoca diye düşünüyorum.Özellikle savunma yönünde.Kazanacağımızı düşünüyorum,kazanacağımıza inanıyorum..
nekop
13.Eylül.2007, 02:28
Lige iyi başladık ve devamını getirmek istiyoruz.Tüm camia bu maça kenetlenmiş durumda Yattara'da maçta oynayacak büyük ihtimal eğer pozisyonları cömertçe harcamazsak Beşiktaş'ı İstanbul'a puansız yollarız.
Sonucunu kestiremedigim bir mac beraberlik de olabilir....
shamur1
13.Eylül.2007, 03:56
Yattara taktiği!
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/9/7_228970_12FAN10YATTARA-B_414_232.jpg
Trabzon´un maç stratejisini büyük ölçüde Gineli´nin durumu belirleyecek. Yanal, kondisyon eksiği olan yıldızının maçı tamamlaması ya da oyundan çıkması ihtimaline göre 2 ayrı sistem üzerinde çalışıyor.
Durumu iyi ama...
Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal’ı Yattara heyecanı sardı... Sağlık ekibi Gineli’nin forma giymesi konusunda olumlu gelişmeler yaşandığını söyleyip, Yattara’nın takımla beraber antrenmanlara katılmasına onay verirken, başarılı oyuncunun da kendisini iyi hissettiği öğrenildi. Ancak Bordo-Mavililer’in hocası işi sağlama almakta kararlı. Deneyimli antrenör, takımdan ayrı çalıştığı dönemler sebebiyle kondisyon problemi yaşaması muhtemel olan Yattara ekseninde çeşitli stratejiler geliştiriyor.
Performansı izlenecek
Mevcut şartlar altında Beşiktaş müsabakasına İbrahima Yattara ile başlaması kesin görünen teknik direktör Ersun Yanal’ın oyunun ilerleyen bölümlerinde duruma göre bazı oyuncu ve taktik değişikliklere gidebileceği öğrenildi. Başarılı oyuncusunun oyundan düşmesi halinde Yattara’yı sahadan alması beklenen Karadeniz ekibinin patronunun maça daha kalabalık bir orta alan ile devam edebileceği dile getirildi. Tam takım olarak ilk kez dün çalışabilen Yanal, alternatif çözümler de arıyor.
Colman göz dolduruyor
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/9/7_228968_12FAN10COLMAN-B_414_232.jpg
Beşiktaş ile oynanacak kritik müsabakada Trabzonspor´un en büyük kozlarından biri de şüphesiz Gustavo Colman olacak.
Beşiktaş ile oynanacak kritik müsabaka Trabzonspor’un en büyük kozlarından biri de şüphesiz Gustavo Colman olacak. Her geçen gün takıma biraz daha uyum sağladığı gözlenen ve teknik direktör Ersun Yanal tarafından da özel görevlerle donatılan Arjantinli’nin de kendisini göstermek için Beşiktaş mücadelesini beklediği öğrenildi. Takımdaki arkadaşlarından sürekli Türkiye’deki üst düzey maçlar hakkında bilgi aldığı vurgulandı. Bu arada Colman, iç sahadaki ilk maç olan Ankaraspor karşılaşmasından sonra Trabzonspor taraftarı için övgü dolu sözler sarfetmişti.
garydelgadov
13.Eylül.2007, 04:16
Ben Trabzon iLe Sivası bir tutmadım,bu yıL Trabzon geçen sene Sivasın yaptığını yapıcak dedim.:)
Yattarayı tutma konusunda iLginç bir fikrim var.İbrahim Toraman soL bekte oynayabiLir.Yattara çabuk ivme kazanabiLen bir oyuncu.Toraman ise hızLı bir defans adamı.İlk müdahaLeLeri iyi yapabiLeceğini düşünüyorum.Yoksa TeLLo oynarsa Sheva-Servet ikiLisi oLuşabiLir.ÜzüLmez oynarsa da Yattara İboya futboLu bıraktırabiLir.:icon_biggrin:
Cengo
13.Eylül.2007, 04:18
Beraberlik kokuyor sanki, hatta gol bile olmayabilir..
shamur1
13.Eylül.2007, 04:58
KARTAL'DA DEV MAÇ ÖNCESİ SAKATLIK SIKINTISI!..
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, Holosko'dan sonra İbrahim Toraman'ın da sakatlanması teknik heyeti düşündürüyor.
Siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde çalıştı. Akşam, basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra koşu ve istasyon çalışması yaptı. Pas ve yarı sahada taktik çalışmayla antrenman sona erdi.
Sakatlıkları olan İbrahim Toraman ve Holosko antrenmana katılmadı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, İbrahim Toraman'ın sol ayak tendonunda ödem olduğunu, Holosko'nun ise sağ ayak bileğindeki ağrıların sürdüğünü bildirdi. Bugün dinlendirilen iki futbolcunun durumunun, yarın sabah yapılacak son antrenmanda netlik kazanacağı kaydedildi.
Beşiktaş, yarın sabah son çalışmasını yapacak ve akşam üzeri de özel uçakla Trabzon'a gidecek.
BlackEagle19o3
13.Eylül.2007, 05:02
Toraman ve Holosko bize lazım, özellikle de Toraman.Holosko'nun yerine Aydın'ı oynatırsın da ; Toraman'ın yerine Ali veya Gökhan, hiç iyi olmaz yani;)
shamur1
13.Eylül.2007, 05:19
tolga
serkan
song
egemen
cale
hüseyin
selçuk
colman
yattara *
umut
gökhan
rüştü
serdar kurtuluş
sivok
zapo
tello
cisse
uğur
aydın
serdar özkan
delgado
bobo
iki takımın muhabirleri lig tv santraya doğru programında kadroları söylemiş.
bySilver
13.Eylül.2007, 05:22
Besiktasın defasına pek güven oLmaz bu araLar Yattarada zaten yarı sakat kesinLikLe oynamaLı bence ama Ersun hocanın tercihi ne oLur biLinmez
shamur1
13.Eylül.2007, 05:27
Tam kapasite çıkamayacaksa maça 1 maç için tehlikeye atmaya gerek yok Yattara'yı .. Onun yerine İshak oynarsa da iyi olur :)
bySilver
13.Eylül.2007, 05:37
Adam zaten 30 dk tam kapasite oynasa oyun aLt üst oLuyor bu bi gerçek 30 dk oynasın sagLam oynasın öyLe degiL mi ? :)
sakary Ali
13.Eylül.2007, 19:02
Çok zevkli maç olacak heyacanlı bol aksiyonlu kırmızı kartta çıkar bu maçta ortalık karışır:) ama sonucunda Beşiktaş kazanır:)
-----------------------rüştü----------------------
--serdar k.------zapo-------sivok-------tello---
-------------uğur--------------cisse--------------
---------serdar özkan---delgado---------aydın karabulut
------------------------------bobo--------------------------------
bugra 1905
13.Eylül.2007, 20:00
Beşiktaş Delgadonun Göstereceği Performansla Trabzonu Yenecektir Çünkü Oturmuş Bir Takım Beşiktaş O Yüzden Beşiktaşın Yeneceğini Düşünüyorum
anilton
13.Eylül.2007, 21:23
Holosko,İ.Toraman ve G.Zan maç kadrosuna alınmadılar.Böylece kadro hemen hemen kesinleşti...
------------------Rüştü----------------
S.Kurtuluş--Sivok----Zapo----Tello
--------------Cisse--Uğur--------------
S.Özkan------Delgado-----------Aydın
-----------------Bobo------------------
Ya da;
-----------------Rüştü------------------
S.Kurtuluş----Sivok---Zapo-----İ.Üzülmez
--------------Cisse--Uğur----------------
S.Özkan--------Delgado--------------Tello
-----------------Bobo--------------------
Ben Ertuğrul Sağlam'ın ikinci kadroyu tercih edeceğini düşünüyorum,ama bana kalırsa birinci kadroyu isterim...
GeNç KaRTaL
13.Eylül.2007, 21:30
Tandemde Sivok-Zapo 2 lisini seyredecek olmamız sevindirici bir haber.Zapo sol tarafta oynarsa Yattara'nın etkisini dahada azaltabiliriz.Holosko'nun eksikliğini formda olan Serdar-Aydın 2 lisi ile yaşamayabiliriz.Bu maçta en büyük kozumuz yine Bobo-Delgado 2 lisi olacak.Bu 2 linin performansı gol yada goller bulmamızda bayağı etkili olacak.Diğer oyuncularımızda iyi performanslarıyla bu oyunculara destek verirlerse Trabzon'u yenmememiz için hiç bir neden yok..
shamur1
13.Eylül.2007, 23:23
YATTARA ÇALIŞMAYA KATILACAK!..
Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sabah kampa girdi.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kampa giren bordo-mavili takımda Beşiktaş maçı öncesi bonservis sorunu çözülemeyen Tony Sylva dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
Ankaragücü maçında sakatlık geçirdikten sonra birkaç gündür takımla birlikte çalışmalara çıkan Yattara'nın Beşiktaş maçında forma giymesi bekleniyor.
Yattara'nın bu akşam basına kapalı yapılacak son çalışmaya da katılacağı, durumunun maç öncesi tam olarak netlik kazanacağı öğrenildi.
Bordo-mavili takımın Beşiktaş karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:
Tolga
Serkan
Song
Egemen
Cale
Hüseyin
Selçuk
Colman
Yattara (Isaac)
Gökhan
Umut
Trabzonspor
14.Eylül.2007, 02:00
bence bu macı 1-0 veya 2-1 alırız seyırcıyle takım bütünleşip. zorlanmadan alırız tabı seyirci baskısı ters etki yaparsa işimiz zor.iy olan kazansın.inşallah oda bz oluruz.
issac değilde barış oynamalı bence yattara olmassa
Trabzonspor
14.Eylül.2007, 03:04
gökhan zanda kadrodan cıkarımış sanırım beşiktaşda eksik 3 oldu
anil luque
14.Eylül.2007, 03:32
cok zor bır deplasman trabzonspor cok ıyı bır form yakaladı ama bence alacagız bu macı yattara abartıldıgı kadar fazla etkılı olamayacak bence
Trabzonspor
14.Eylül.2007, 04:45
cok zor bır deplasman trabzonspor cok ıyı bır form yakaladı ama bence alacagız bu macı yattara abartıldıgı kadar fazla etkılı olamayacak bence
yatara nın olusu yetıo bı orta acar yeter zaten oynamassada canı sagolsun
Cengo
14.Eylül.2007, 07:04
Sylva
Serkan
Song
Egemen
Cale
Barış Memiş
Selçuk
Colman
Yattara
Gökhan
Umut
İdeal kadro budur..
Fernando Gago
14.Eylül.2007, 07:07
Bu maç çok önemli bir hal aldı kazanan ekip Fenerbahçe'y 6 , Galatasaray'a 4 ve kazandığı rakibe 3 puan fark atacak :)
shamur1
14.Eylül.2007, 07:43
Sylva
Serkan
Song
Egemen
Cale
Barış Memiş
Selçuk
Colman
Yattara
Gökhan
Umut
İdeal kadro budur..
Bu takımdan Hüseyin kesilmez .. 2 maçta da takımın en iyisiydi.Geçen sene ki Hüseyin'den eser yok adeta.. Ayrıca bu kadro çok ofansif ortada ki Selçuk - Colman ikilisinin arkasında bir ön libero şart.
Beşiktaş taraftarı maçı burdan ızleyecek.
http://i38.servimg.com/u/f38/12/98/22/02/avniak10.jpg
Jesus_FB
14.Eylül.2007, 11:22
2 Haftadır bu maçı bekliyorum. Kendi takımımdan hayır yok bari bu derbide güzel bir futbol izleriz. Holosko'nun olmamasına çok üzüldüm maça çok şeyler katabilirdi. İnşallah çok heyecanlı, tarihe geçecek bir maç olur.
Taraf olupta izleyenlere Allah yardım etsin :)
pogobass
14.Eylül.2007, 11:26
Hata yapanın telafi olmayacağı zor bir maç.Üstelik Trabzonspor bu yıl her çok daha iddaa'lı.3 ihtimalli maçtır.
shamur1
14.Eylül.2007, 11:29
Nefes kesecekler
http://img.sabah.com.tr/im/2008/09/14/79E98C1B5C72C948AC04330Ar.jpghttp://img.sabah.com.tr/im/2008/09/14/AA9585C73DAED446AC24977Fr.jpg
Turkcell Süper Lig'de 3. haftanın son maçı bugün Trabzon'da Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak.
21.45'de başlayacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek ve maç Lig Tv'den naklen yayınlanacak.
Turkcell Süper Lig'de oynadığı iki maçı da kazanan iki takımın maçında deplasman takımı Beşiktaş 3 önemli oyuncusundan yoksun maça çıkacak.
Siyah-beyazlılarda milli takımdan sakat dönen Holosko, İbrahim Toraman ve Gökhan Zan Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.
Ev sahibi Trabzonspor'da ise sakatlığı devam eden Yattara'nın durumu maç saatinde belli olacak.
Ayrıca bonservis sorunu çözülemeyen Tony Sylva dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
TRABZONSPOR
TOLGA SERKAN EGEMEN SONG CALE HÜSEYİN SELÇUK İNAN COLMAN YATTARA(ISAAC) UMUT GÖKHAN ÜNAL
BEŞİKTAŞ
RÜŞTÜ S.KURTULUŞ SİVOK ZAPOTOCNY TELLO UĞUR CISSE S.ÖZKAN DELGADO AYDIN BOBO
STAT : AVNİ AKER
HAKEM : HALİS ÖZKAHYA
SAAT : 21.45
YAYIN : LİG TV
GeNç KaRTaL
14.Eylül.2007, 12:06
Bu maç çok önemli bir hal aldı kazanan ekip Fenerbahçe'y 6 , Galatasaray'a 4 ve kazandığı rakibe 3 puan fark atacak :)
Evet bu yüzden değeri dahada arttı bu maçın.Açıkcası heyecanlanmaya şimdiden başladım.Kim kazanırsa kazansın çekişmeli ve heyecanlı bir karşılaşma olacağını düşünüyorum.İnşallah biz kazanırız ve yolumuza emin adımlarla devam ederiz..
mozar
14.Eylül.2007, 12:11
Haftalardır herkes Yattara'yı konuşuyor ama belki biraz da zorunluluktan bu maçta forma bulacak Aydın maça damgasını vurabilir. Ümit milli takımımızın açık ara en formda oyuncusu şüphesiz A. Karabulut. Bugün Galatasaraylı Aydın Yılmazın güzel performansını da gördükten sonra ben bizim aydından "maçın adamı" performansı bekliyorum.
shamur1
14.Eylül.2007, 12:53
İşte gecenin rakamı 999
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/9/7_229154_ts_bjk1309_414_232.jpg
Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması iki takım için de büyük önem taşıyor.
50 yıllık Süper Lig tarihinde 1122 maça çıkan Trabzonspor, kalesinde 999 gol gördü, Beşiktaş forvetlerine 99 kez mağlup oldu.
Ev sahibi için kritik
Avni Aker Stadı’nda bugün oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması iki takım için de büyük önem taşıyor. Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadele, istatistiksel açıdan da dengeleri değiştirebilir... Beşiktaş’la bugüne kadar 68 kez karşılaşan ev sahibi Trabzonspor, 27 galibiyet, 14 beraberlik, 27 mağlubiyet almıştı. Rakip fileleri 78 kez havalandıran Bordo-Mavililer, kalesinde 99 gol görmüştü. Trabzonspor ayrıca lig tarihinde de 999 gol yedi ve 1000. golü yememek için bugün kalesini koruyacak.
Bobo 2 tane atarsa!
Trabzonspor karşılaşmalarında attığı gollerle Beşiktaş’ın en büyük kozu haline gelen Bobo da, bugünkü mücadeleyi iple çekiyor. Siyah-Beyazlı formayla ligde 28, Avrupa’da 12, Türkiye Kupası’nda 7, Süper Kupa’da da 1 gol kaydeden Bobo, 48 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Brezilyalı yıldız, bu akşam Trabzonspor karşısında iki gol atması durumunda, Beşiktaş kariyerindeki 50. golünü kaydedecek.
Aslıhan ÇİL
omersal
14.Eylül.2007, 18:01
Trabzonun kazanmasını isterim ama BJK alacak gibi duruyor
bySilver
14.Eylül.2007, 19:02
Yönetim, Beşiktaş maçı için 6 bin YTL olarak belirlenen galibiyet ödülünü 8 bin YTL´ye çıkardı.
Trabzonspor’da yönetim kurulu kısa bir süre önce yaptığı toplantıda Beşiktaş maçına özel bir prim fiyatı açıklamıştı. Buna göre daha önceden 6 bin YTL olarak belirlenen galibiyet ödülünü 8 bin YTL’ye çıkaran Bordo-Mavililer, takımın motivasyonunu bir kat daha artırmak istemişti. Yönetimin de maçtan önce oyuncularla bir toplantı yapması bekleniyor.
Yönetim tam kadro statta
Bordo-Mavili ekibin kurmayları bugün tam kadro Avni Aker Stadı’nda olacak. Sadece Trabzonspor’un yöneticileri değil, kentin idarecileri de statta olacak. Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canailoğlu da maçı izleyecek.
Fanatik.
The.Crow
14.Eylül.2007, 19:12
Ersun Yanal geçen sezon Trabzonspor'un başına geçtiğinden beri bu sezon Trabzonspor'un fırtına gibi eseceğini futbol sohbeti yaptığım her arkadaşıma söylüyordum.Nitekim öyle de oldu ve Trabzonspor 3 puanlarla lige başladı.Bence Trabzonspor bu sezonun son 5-6 haftasına kadar şampiyonluk kovalayarak devam eder ancak son haftalar ne olur bilemem. Bu günkü maça gelirsek Milli maç arasının en çok Trabzonspor'un işine yaradığını düşünüyor ve Trabzonspor'un kazanacağını tahmin ediyorum. Umarım bol pozisyonlu,tempolu ve zevkli bir maç olur.
eXcitinG
14.Eylül.2007, 20:07
Dün yaşanan puan kayıpLArından sonra kuşkusuz bu maçın önemi daha bir arttı. AsLında kaybeden taraf çok şey kaybetmiş sayıLmayacak ama kazanan taraf biraz da oLsun moraL motivasyonunu daha da artırmış oLucak. İki takımda formda ve ofansif oynayan ekip. GüzeL, seyir zevki yüksek bir maç oLur umarım. En önemLisi dostça bir mücadeLe izLeriz.
Tribünde ve burda yazacağımız mesajLarda en güzeL ezeLi rakabetin dostLuk içerisinde sağLanabiLeceğini göstereLim herkese.
El Barto
14.Eylül.2007, 20:14
----------------------Rüştü---------------------
S.Kurtuluş-------Zapo-----Sivok-------Tello
-------------Cisse---------Uğur----------------
S.Özkan---------------------------------Aydın
-------------------Delgado---------------------
-------------------Bobo------------------------
Böyle oynamalıyız kazanmak istiyorsak.
BeeTLeJuiCe
14.Eylül.2007, 20:16
Ümit Milli Takımındaki performansından sonra Aydın'ı oynatır heralde Ertuğrul Sağlam.
Gider Üzülmez'i bek oynatıp, Tello'yu açık oynatırsa çok ayıp eder çocuğa bence.
GeNç KaRTaL
14.Eylül.2007, 21:16
Zaman gazetesinde ve NtvSpor'da Seric'i ilk 11'e alıp Cisse'yi yedek başlatabileceğinden bahsediliyordu.Açıkcası beklemediğim bir hamle ama Ertuğrul hocaya güveniyorum.
sakary Ali
14.Eylül.2007, 21:18
MUHTEMEL 11'LER
STAT: Avni Aker
SAAT: 21.45
HAKEM: Halis Özkahya-Nihat Mızrak, Alper Ulusoy-Hakan Özkan.(4.hakem)
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Song, Egemen, Cale, Yattara (Isaac), Selçuk, Hüseyin, Colman, Gökhan, Umut
BEŞİKTAŞ: Rüştü, Serdar Kurtuluş, Zapatocny, Sivok, Tello, Cisse, Uğur İnceman, Serdar Özkan, Aydın, Delgado, Bobo
ligtv ye göre muhemel 11 ler
bySilver
14.Eylül.2007, 21:21
Defansın sagında Tayfunu bekLiyordum Serkan' ı oynatacakmıs hoca
Bugra19o3
14.Eylül.2007, 22:28
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kabettiği haftada bu avantajı iyi kullanmalıyız haydi KArakartalım....
BlackEagle19o3
15.Eylül.2007, 01:40
Zaman gazetesinde ve NtvSpor'da Seric'i ilk 11'e alıp Cisse'yi yedek başlatabileceğinden bahsediliyordu.Açıkcası beklemediğim bir hamle ama Ertuğrul hocaya güveniyorum.
Aslında kötü bir hamle de olmaz, Tello'nun ortasahanın ortasında da ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz...;)
bursa_mc
15.Eylül.2007, 02:26
Trabzonspor show yapar bence..
BlackEagle19o3
15.Eylül.2007, 03:02
Trabzonspor show yapar bence..
Anlayamadım , nasıl bir şov ? :icon_biggrin::s7:
KaF KeF
15.Eylül.2007, 04:34
Yattara kadrodan çıkartıldı!
Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Ibrahima Yattara, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçının kadrosundan çıkartıldı. Yattara'nın yerine Isaac'in forma giymesi bekleniyor. Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara, ligin ikinci haftasında oynanan Ankargücü karşılaşmasında sakatlanmıştı.
14.09.2008
Kaynak : DHA
a.arıcı-11
15.Eylül.2007, 05:01
Yattara'nın olmamaıs BJK'liler için sevindirici oldu ama Trabzonsporlular için üzücü olmuştur.Bu maçı sadece futbol için izleyecekler olanlarda üzülmüştür onun sahada ki o ilginç hareketlerini izleyemeyecekleri için.
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2007, 05:30
Maç dengeli geçiyor şu ana kadar.
SaRPeR1903
15.Eylül.2007, 05:52
İlk yarı bitti.
Maçı gollü bekliyorum yanıldım.İkinci yarıda da iki takımın çok fazla risk alacağını düşünmüyorum.Atan kazanır.
Universal
15.Eylül.2007, 05:52
Çok sıkıcı bir maç geçiyor. İki tarafda kozlarını son 10-20 dakika gösterecek. Maç bu dakikadan sonra hareketlenir. Yattara'nın olmaması Trabzonspor'un ofansif yönden zayıflamasına neden oldu. Trabzonspor daha istekli ama; pozisyonlara girip hem taraftarını ateşlemedikten sonra maçı kazanması zor.
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2007, 05:53
İlk yarı 0-0 bitti.Beklendiği gibi çok zevkli,bol gollü bir maç izlenimi vermedi ilk yarıda maç.Trabzon Yattara'nın eksikliğini yaşıyor.Bizde Holosko'yu aramıyor değiliz.Aydın Antalya maçındaki gibi yine etkili olamadı maalesef.2.yarıda hocaların yapacakları müdahalelerle maçın seyri değişecektir diye düşünüyorum.Kimin hamleleri daha iyi olursa o taraf kazanacaktır..
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2007, 06:34
2.yarıda şu ana kadar Trabzon etkili olan taraf.Kalelerine fazla yüklenmiyoruz.Yüklendiğimizdede savunmaları açık vermiyor.Bizim savunmamızda Trabzon ataklarında başarılı.Gol atan kazanır.Öyle bir maç gidiyor şimdilik.Bobo çıktı Nobre girdi.Bakalım bu hücumlarımızda neyi değiştirir.Ertuğrul hoca forvet çıkarıp forvet sokarak risk almayı tercih etmedi.Belki sonlara doğru Batuhan ile bu riski alır.İnşallah golü bulup kazanırız maçı..
Jesus_FB
15.Eylül.2007, 06:39
Beşiktaş, Trabzonun üzerine hiç gitmiyor. Gitse çok daha hızlı ve zevkli bir maç olacaktı ama artık 10 dk kaldı.
GReeN BeReT
15.Eylül.2007, 06:40
Beşiktaş'ın ataklarını Tolga Zengin başlatıyor.Oyuncu değişiklikleri Beşiktaş'a yaradı gibi görünüyor.Trabzonspor yavaş yavaş oyundan düşmeye başladı.Beşiktaş her an gol atabilir.
Universal
15.Eylül.2007, 06:56
Maçın hakkı buydu. Beşiktaş, Trabzonspor'dan çok çekindiği belli oldu. Adeta beraberlik için çıkmışlardı. Oyuna Nobre'yi alırken bile Bobo'yu çıkartıp riske girmediler. Trabzonspor biraz daha hızlı tempoda oynamalıydı. Yattara olsa Trabzonspor'un bu maçı alacağını düşünüyorum.
Cengo
15.Eylül.2007, 06:57
Beraberlik kokuyor sanki, hatta gol bile olmayabilir..
Bir kedi gördüm sanki..
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2007, 07:00
Maç 0-0 sona erdi.Herkes maçtan önce zevkli,eğlenceli bir maç bekliyordu ama böyle bir maç yoktu sahada.İlk yarıda dengeli bir karşılaşma vardı.2.yarıda Trabzon daha üstün taraftı.2 taraftada savunmalar başarılıydı.Bizim yüklendiğimiz anlarda Trabzon iyi kapattı alanı.Özellikle Song harikaydı.Geçit vermedi.
Tamam Trabzon gibi bir deplamandan 1 puanla ayrılmak güzel ama Ertuğrul hocanın takımı daha çok hücuma çıkarmamasına şaşırdım.Beşiktaş böyle oynayacak takım değil.Ertuğrul hoca hiç risk almadı skoru değiştirmek adına.Diğer büyük maçlardada deplasmanda böyle oynayacaksak işimiz zor valla.Liderlik koltuğundanda indik.Ne diyeyim bilmiyorum..
2.yarıda Ertuğrul hocanın yapacağı hamlelerle maçı çevirebileceğini düşünüyordum ama yanılttı beni.Açıkcası büyük bir hayalkırıklığı yaşadım bir çok Beşiktaş'lı gibi.Tekrar söylüyorum.Beşiktaş 1 puan için oynayacak takım değil.Her zaman kazanmak için oynamalı.Kazanmak için risk almalı..
PesimiSTyLa
15.Eylül.2007, 07:02
Macın ilk yarısını radyodan, 2. yarıyı pcden izledim. Oldukça sıkıcı bir mactı. Beraberlik macın hakkıydı. izlediğim 2. yarıda hatırladığım tek pozisyon serkan balcı nın karsı karsıya kaldığı pozisyondu. Beraberlik istediğim skordu böyle bitmiş olması bizim için iyi oldu...
Jesus_FB
15.Eylül.2007, 07:02
Bütün hayallerim yıkıldı. Çok zevksiz, heyecansız bir maç oldu bunun nedeni olarakta Beşiktaşı görüyorum çünkü neredeyse hiç saldırmadı. Trabzonda'da yaratıcı oyuncu azlığından pozisyon yaratamadı. Ortaya son derece yavan, seyir zevki düşük bir maç çıktı.
Öyle bir maç olduki mücadele bile azdı iki takım 90 dakika içinde toplam 20 faul yaparak maçı bitirdi.
nekop
15.Eylül.2007, 07:40
Maçın hakkı beraberlikti.İki ekipte kaybedilen 2 puana üzülmek yerine kazanılan 1 puana sevinmelidir.Maçta Yattara ve Holosko olsa çok daha zevkli geçebilirdi.
sentugo
15.Eylül.2007, 07:49
Ben berabere biter demiştim :) hehe iddaa oynadınız mı ? :)
mozar
15.Eylül.2007, 11:02
Bütün hayallerim yıkıldı. Çok zevksiz, heyecansız bir maç oldu bunun nedeni olarakta Beşiktaşı görüyorum çünkü neredeyse hiç saldırmadı. Trabzonda'da yaratıcı oyuncu azlığından pozisyon yaratamadı. Ortaya son derece yavan, seyir zevki düşük bir maç çıktı.
Öyle bir maç olduki mücadele bile azdı iki takım 90 dakika içinde toplam 20 faul yaparak maçı bitirdi.
Saldırmadık değil, saldıramadık. Şimdi yalan yok Trabzonun Serkan-Hüseyin-Selçuk üçlüsü ortasahada müthiş bir pres yaptı. Bizim yapı itibariyle defansif ortasahadan çok "mc" tabir ettiğimiz Cisse ve Uğur ikilisi bu prese karşılık veremediler. Zaten hafta içi Ukrayna ekibiyle hafta sonu Anteple maç yapacak bir Beşiktaşın o derece pres yapma lüksü de yoktu.
Oyunumuzu asıl etkileyen kanatlarımızın kötü performansıydı. Anladık ki Holosko bu takımda kağıt üstünde sağ bek de yazılsa Holoskolu takım çift forvet, Holoskosuz takım tek forvet oynuyor. Aydın-S. Özkan kanattan rakipleri topla geçemedikleri gibi, topsuz alanda da arka direklere inip gol aramadılar(ki Holosko maç içinde bunu her zaman yapar). Delgado ise böyle bir maçta daha bencil oynamalıydı. Rakibini ekarte ettiği nadir zamanlarda bile kendi gidip şut şansı ya da faul arayacağına birilerine pas vermeye çalıştı. Bu pasları sıkı markaj altındaki Bobo, Aydın, Nobre Serdar alamadılar. Trabzonsporlular Yattaranın yokluğuna alışamamışlar anlaşılan, her atakta son vuruş becerisi olmayan Serkanın bölgesine top attılar, halbuki öbür kanadı değerlendirebilirlerdi. Beşiktaşta ise Holosko kadar Toramanın yokluğu da hissedildi. Çünkü Toraman aynı anda hem Sivok-Zapoya, hem Serdar Kurtuluşa, hem de sağladığı rotasyon sebebiyle Cisse-Uğur İnceman ikilisine alternatif olan joker bir oyuncu, onun yokluğu Ertuğrul Hocanın yapabileceği hamleleri de kısıtladı.
Sonuç olarak ligin şu aşamasında Trabzon deplasmanından alınan bir puan iyidir. Herkesin anlaşacağı nokta, bu maçta iki tkaımın da eksik oyuncuları olsa çok daha zevkli bir oyun izlerdik. Trabzonsporu kutluyorum, centilmence maç çıkartıp hakeme itirazlarla seyirciye oynamadıkları için. Son olarak, seyircilerinin daha coşkulu ve baskın olması lazım.
Bordo61Mavi
15.Eylül.2007, 11:08
Kisa tutcam, hic bekledigim gibi bi mac olmadi.
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2007, 12:22
Bu arada Rüştü'nün dün giydiği siyah kaleci forması en beğendiğim kaleci formamız.Diğer mavi ve sarı renkli formaya göre daha çok renklerimizi yansıtması hoşuma gitmemin sebebi herhalde.Bu arada savunmamız iyiydi dedik ama Rüştü'nünde hakkını yemeyelim.Allah nazarlardan saklasın bu sezona iyi başladı valla.Umarım performansını artırarak devam eder..
shamur1
15.Eylül.2007, 15:40
Song-Egemen-Cale-Selçuk-Colman-Gökhan ilk 11 de 6 tane yeni isim . Şu an tam anlamıyla lige hazır değiliz ama geçen seneden kat ve kat iyiyiz. Özellikle defansımız şu an en sağlam bölgemiz , zaten şu an ki sorunuda hücumda yaşıyoruz. Çift forvet oynamak önemli değil önemli olan bu 2 forvetin birbirleriyle olan uyumu.
Maçın ilk yarısı ortada geçti ama 2.yarı oyunun hakimi bizdik. Bir kez daha anlaşıldı ki Yattara Trabzonspor için çok önemli bir oyuncu. Bu takımda 5 senedir forma giyiyor ve hücum gücümüzün çoğu onun sırtında.
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/56197_2_080914234710.jpg
Beşiktaş'ın bir tane bile isabetli şutu yok kalemize. Bu çok önemli bir ayrıntı.
Ayrıca Ersun Hoca 2.yarı Barış yerine Isaac'ı oyuna alıp , Gökhan'ın yerine Umut'u dışarı alsaydı belki de şu an ligin tepesinde 9 puan da duruyor olabilirdik.
Neyse bu takıma güveniyoruz henüz yeni bir takımız bazı şeyler için sabretmek gerekiyor. Isaac da az bir süre almasına rağmen bu takımda iş yapacak bence.
eXcitinG
15.Eylül.2007, 16:40
Şut oranLarına aLdanmamak gerek, sonuçta iki takımında birer tane net pozisyonu vardı. Onun dışında Trabzonspor uzaktan attığı şutLar ve Beşiktaşın uzaktan atıp TrabzonLuLarın sırtında patLayan şutLar dışında atak yoktu. Tamamen mücadeLeye dayaLı bir oyun vardı. Trabzon agresif ve tam saha pres yaptı, Beşiktaş da basit kısa pasLarLa oyunu sağa soLa yayarak bu baskıdan kurtuLmaya çaLıştı ve oyun tıkandı. Sabaha kadar oynansa goL oLmazdı.
Kaybedene yazık oLacaktı. Berabere bitti, hakediLen oLdu.
Trabzonspor
15.Eylül.2007, 16:52
Song-Egemen-Cale-Selçuk-Colman-Gökhan ilk 11 de 6 tane yeni isim . Şu an tam anlamıyla lige hazır değiliz ama geçen seneden kat ve kat iyiyiz. Özellikle defansımız şu an en sağlam bölgemiz , zaten şu an ki sorunuda hücumda yaşıyoruz. Çift forvet oynamak önemli değil önemli olan bu 2 forvetin birbirleriyle olan uyumu.
Maçın ilk yarısı ortada geçti ama 2.yarı oyunun hakimi bizdik. Bir kez daha anlaşıldı ki Yattara Trabzonspor için çok önemli bir oyuncu. Bu takımda 5 senedir forma giyiyor ve hücum gücümüzün çoğu onun sırtında.
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/56197_2_080914234710.jpg
Beşiktaş'ın bir tane bile isabetli şutu yok kalemize. Bu çok önemli bir ayrıntı.
Ayrıca Ersun Hoca 2.yarı Barış yerine Isaac'ı oyuna alıp , Gökhan'ın yerine Umut'u dışarı alsaydı belki de şu an ligin tepesinde 9 puan da duruyor olabilirdik.
Neyse bu takıma güveniyoruz henüz yeni bir takımız bazı şeyler için sabretmek gerekiyor. Isaac da az bir süre almasına rağmen bu takımda iş yapacak bence.
hepsine katılıyorum emrah
ilk yarı ortadaydı.2. yarıı80e kada bariz üstün oynadık.sora takım o ataklardan sora yorulunca beşktaş küçük bikaç tehlike yaptı ama kaleyı bulan sut yok.
oyuna gırenlerden ferhat iyi oynadı beklediğimden oda orda hazırım dedi .sağ bek alınmalı dıyordukm artık sadece sol acık lazım bize
beşiktaş kaleyı bulan şut atmadan 1 aldı hayırlı olsun bu defans böyle devam etsin ligin en az gol yiyen takımı olur hücumdada biraz etkin olursak hatta ligin şampiyonu olmak hayal olmaktan çıkar.
song tam ehli olmuş olayın ya adam defanstan top geçirmedi bu yılın bizim için en iyi transferi o sezon başından beri oyunuyla gösterdi.
hüseyn fatih olduğu dönemde çok iyi oynuyodu o gitti bi haller oldu ona sora herkes gitsin dedi basta bende ole dedım ama onun takımda gorevi baya önemli ve dün harika oynadı.
hüseyin delgadoya markaj yaptı cissenin önü bos kaldı orta sahada selçuk etkisiz di bence onu tutabılır veya kale önüne gelmesini engellebilirdi.
kanatsız cıktımız macdan iyi sut yuzdesıyle ayrldık. serkanı sağ açık oynatmış çok kızıdım ama ne yapsın oda haklı yattara olsaydı bu maç böyle olmazdı.serkan koşmaya başladı bu sefer onu oyundan aldı.
bence issac'ı biraz daha erken almalıydı o kada kısa suerde oyuna ısın ve gol at herkes semih değil.
seyirci ler sttadı doldurmuş iyi hoş güzelde seyirciler arasında bi bütünlük yok buda beni çok sinir ediyo her kafadan ayrı ses cıkıo su seyırcıler artık bi taraftar gurrubu altında birleşmeli ya rakibi rahatsız etmiyo sadece kuru gürültü olmaktan ileri gitmiyo..
bu takım hazır hale gelsın harıka işler yapar.
garydelgadov
15.Eylül.2007, 21:25
GS ve FBnin puan kaybettiği haftada kaybetmemiz çokta önemLi oLmayacaktı bizim için.Bu maçta benim hayaL kırıkLığına uğradığım nokta puan kaybı değiL,goL atamamak oLdu.Oynayacağımız her maçta goL atacağımızı düşünüyordum ama bu maç izin vermedi.ErtuğtuL hocanın bu taktiğin bize uymadığını görmesi gerek.En azından Uğur ve Cissenin biraz daha ofansif oynamaLarı gerek.7 adamLa defans yapıyoruz nerdeyse.Bize yakışmıyor bu mantaLite.Umarım sistem değişikLiğine gider ErtuğruL hoca...
mozar
16.Eylül.2007, 00:05
"Beşiktaş 7 kişiyle defans yaptı"ya katılmıyorum, dün bizim sahadaki kadromuz Trazbonunkinden çok daha ofansifti. Trabzonun kadrosunda hücum kabiliyetli Gökhan, Umut, Colman dıaşında bir de yarım Selçuk vardı. Trabzon kanada bile sağ bekini koydu. Beşiktaşta ise Sol bek Tello, A. Karabulut, S. Özkan, Delgado, Bobonun yanı sıra Selçuk kadar atak yapabilecek Uğur ve Cisse de kadrodaydı. Eğer dediğiniz gibi 7 kişiyle savunma yapabilsek zaten ortasahayı vermezdik. Bunun yolu da ortasahaya Hüseyin gibi gelene gidene vuracak kendini paralayacak safi defansif oyuncu koymak demek. Elimizde Toraman olsa Toraman-sağ bek, Kurtuluş-ortasaha rotasyonu ile bunu sağlayabilirdik.
Elbette maç Trabzona daha yakındı 2. yarıitibariyle de, işin şakası bu maç aklıma arkadaşlarla yaptığımız PES maçlarını getirdi. Onda da bir taraf maç boyu 30 metrelerden kaleye vurup vurup berabere biten maç sonrasında şut sayılarıyla maç üzerinde hak iddia ederdi :)
BlackEagle19o3
16.Eylül.2007, 00:22
Trabzon daha istekli olan taraftı ama o şut meselesine pek takılmamak gerek.Çünkü o şutların geneli orta sahadan atılan şutlar, kaleyi bulanlar da Rüştü'nün üstüne gitti.Serkan'ın pozisyon önemliydi sadece, bir de Gökhan'ın ilk yarıda sağ çaprazdaki vuruşu tehlikeli olabilirdi.Bizde ise ilk yarıda kornerden gelen topa Bobo'nun dokunamaması, Cisse'nin gole giden topunun defansa çarpması.Son dakikada da yine ceza sahası içinden vurduğumuz bir topun kaleye doğru giderken defansa çarpması beni heyecanlandıran anlardı.Yani kaleye giden 2 topumuz da defansa çarptı:)Sonuç olarak bana göre maçın hakkı beraberlikti.Beşiktaş'ta Sivok-Zapo , Trabzon'da Song-Egemen ikilileri iyi maç çıkarınca kısır bir maç ortaya çıktı..Yattara ve Holosko olsa oyun zevki açısından daha iyi bir maç izleyebilirdik.Ben beraberlikten memnun değilim, Beşiktaş'ın 1 puana razı gibi oynamasına da anlam veremedim ama sağlık olsun.Rakibi de tebrik ederim...
bugra 1905
16.Eylül.2007, 00:44
Maçın Hakkı Beraberlikti Ve Oldu Beşiktaşın Savunmasındaki Sivok-Zapotoncny İkilisi Gerçekten Çok Uyumlu Bence Trabzonspor Uzaktan Şut Çekmek Dışında Hiç Bir Şey Yapmadı Ve Maç Göze Hoş Gelmeyen Bir Futbolla 0-0 Bitti
anilton
16.Eylül.2007, 04:40
Trabzon'dan eve geleli 3-4 saat oldu.Maça gittiğime pişman oldum.Yenemedik diye mi?Hayır alakası yok.Oynanan futbol adına pişman oldum.Yoksa skor olarak baktığımız zaman Beşiktaş çok fazla bir şey kaybetmedi bence.Ama sezona çok iyi başlayan iki takımın maçının bu kadar sıkıcı olmasına üzüldüm açıkçası...
Tam manasıyla iki taraf içinde hakedilen sonuç çıktı ortaya.İkinci yarıda Trabzon kendi evinde ve seyircisinin önünde olmanın verdiği avantajla gol için çok daha istekliydi(bu arada 61. dakika göze hoş geldi gerçekten).Son 15-20 dakikada Trabzon'un oyundan düşmesiyle Beşiktaş daha canlı,diri ve rakip kaleye giden takım olarak gözüktü.Hem bu anlarda hemde maçın genelinde Trabzon'da Hüseyin-Song-Egemen üçlüsünün,Beşiktaş'ta Cisse,Zapotocny,Sivok üçlüsünün mükemmel oyunu eklenince gol sesi çıkmadı.Ekstra olarak Trabzon'da Cale'yi de eklemek gerekir.Savunmadaki görevini çok iyi yaptı.Savunmada inanılmaz başarılı ama hiç hücuma katılmadı.Bunlarıda yaparsa mükemmel bir bek olur...
Avni Aker'e ilk defa gittim(99'dan beri gidiş yasak zaten)Gerçekten çok modern bir stad görüntüsü var.Ama seyirci açısından hayal kırıklığına uğradım desem yeridir.Trabzon tribünlerini çok daha iyi bilirdim...
Fietra 10
16.Eylül.2007, 04:49
Trabzon'dan eve geleli 3-4 saat oldu.Maça gittiğime pişman oldum.Yenemedik diye mi?Hayır alakası yok.Oynanan futbol adına pişman oldum.Yoksa skor olarak baktığımız zaman Beşiktaş çok fazla bir şey kaybetmedi bence.Ama sezona çok iyi başlayan iki takımın maçının bu kadar sıkıcı olmasına üzüldüm açıkçası...
Tam manasıyla iki taraf içinde hakedilen sonuç çıktı ortaya.İkinci yarıda Trabzon kendi evinde ve seyircisinin önünde olmanın verdiği avantajla gol için çok daha istekliydi(bu arada 61. dakika göze hoş geldi gerçekten).Son 15-20 dakikada Trabzon'un oyundan düşmesiyle Beşiktaş daha canlı,diri ve rakip kaleye giden takım olarak gözüktü.Hem bu anlarda hemde maçın genelinde Trabzon'da Hüseyin-Song-Egemen üçlüsünün,Beşiktaş'ta Cisse,Zapotocny,Sivok üçlüsünün mükemmel oyunu eklenince gol sesi çıkmadı.Ekstra olarak Trabzon'da Cale'yi de eklemek gerekir.Savunmadaki görevini çok iyi yaptı.Savunmada inanılmaz başarılı ama hiç hücuma katılmadı.Bunlarıda yaparsa mükemmel bir bek olur...
Avni Aker'e ilk defa gittim(99'dan beri gidiş yasak zaten)Gerçekten çok modern bir stad görüntüsü var.Ama seyirci açısından hayal kırıklığına uğradım desem yeridir.Trabzon tribünlerini çok daha iyi bilirdim...
Öncelikle tribünden anlarsın bu konuya bi açıklık getireyim..:)
Tribün hakkındaki görüşlere katılmamak elde değil ama şunuda söylemek gerekir .. Farkındaysanız misafir tribününün oldugu maratonda hiçbir şekilde grup kalmadı oradaki kombine olayı tribünü büyük ölçüde bitirdi Kale arkasında da henüz bir düzen oturtulmuş değil .. bir maç farklı diğer maç farklı yerde taraftar grupları .. bir Çılgınlar kale arkasında küçük bir kıpırdamaya neden oldu o da çok küçük gerçekten gerisi tamamen normal taraftar kitlesi haliyle bu kadar olabiliyor ..Ayrıca Sadri Şener'in şu sözleride umut veriyor bize '' Stadı bitirdik şimdi içini yapmaya geldi'' heralde 6-7 .haftadan sonraki iç saha maçında tam anlamıyla bir birleşme meydana gelir ve kale arkasındaki çogunluk saglanıp maraton'a ya grup yerleştirilip ya da amigolar görevlendirilir .. Herkes şikayetçi tribünden geçen seneki atmosfer ile kafaya oynamamız bir araya gelse idi gerçekten süper olurdu ..
Söylemeden geçemeyeceğim yıllarıdır rakip seyirci tribünü 20-30 kişiyi geçmezken bu maçta bayagı bi kişi vardı Bjk'li ..
Çok gördük 10 otobüs diyip 10 kişi geleni ..:)
anilton
16.Eylül.2007, 04:56
Her zaman söylerim.Tribünde birden fazla grubun olması dezavantaj.He bizde de bir çok grup,semt vs. var ama tribüne girildiği andan itibaren Çarşı adı altında kenetlenilip tek ses olunur.Bizim başarımızın sırrı birazda buradan gelir...
Ama söylediğin şeyler doğru.Zamanla oturur.Bizim İnönü'de yenilendiği zaman bir iletişim eksikliği olmuştu ilk zamanlar.Yoksa zaten Trabzon seyircisinin potansiyeli belli...
Ama ben bir rakip taraftar olarak çok beğendim stadın yeni halini.Baktığın zaman Avrupai bir havası var...
Fietra 10
16.Eylül.2007, 05:01
Her zaman söylerim.Tribünde birden fazla grubun olması dezavantaj.He bizde de bir çok grup,semt vs. var ama tribüne girildiği andan itibaren Çarşı adı altında kenetlenilip tek ses olunur.Bizim başarımızın sırrı birazda buradan gelir...
Ama söylediğin şeyler doğru.Zamanla oturur.Bizim İnönü'de yenilendiği zaman bir iletişim eksikliği olmuştu ilk zamanlar.Yoksa zaten Trabzon seyircisinin potansiyeli belli...
Ama ben bir rakip taraftar olarak çok beğendim stadın yeni halini.Baktığın zaman Avrupai bir havası var...
İşte bizde bu yok .. Faroz , Arafilboyu ,Boztepeliler , Erdoğdu fln hepsi rant kavgasında malesef hepsi 10 metre aralıklarla farklı tezahüratlar yapıyor .. en ufak birşeyde birbirine giriyor .. Bende Boztepe oturan biri olarak Arafilboyu-orada büyüdüm-tayfası ile maçlara giderim fakat bütün grupların Çılgınlar çatısı ve yeni ad altında birleşmesi taraftarıyım .. Sadece kale arkasında bulunacak bir grup bile çok iş yapar o tribünde ..
Maç ile ilgili olarak bir kaç şey söylemek gerekirse bu iki takımın 3.haftada karşılaşması iki takım açısındanda kötü oldu bir Gs ve Fb ile oynasak daha iyi olabilirdi çünkü Bjk ve Ts bence ligin en hazır takımları arasında ..Kötü bir Fb ve bozuk bir Gs iyi gidebilirdi bu hafta ..
Trabzonspor
16.Eylül.2007, 18:32
İşte bizde bu yok .. Faroz , Arafilboyu ,Boztepeliler , Erdoğdu fln hepsi rant kavgasında malesef hepsi 10 metre aralıklarla farklı tezahüratlar yapıyor .. en ufak birşeyde birbirine giriyor .. Bende Boztepe oturan biri olarak Arafilboyu-orada büyüdüm-tayfası ile maçlara giderim fakat bütün grupların Çılgınlar çatısı ve yeni ad altında birleşmesi taraftarıyım .. Sadece kale arkasında bulunacak bir grup bile çok iş yapar o tribünde ..
Maç ile ilgili olarak bir kaç şey söylemek gerekirse bu iki takımın 3.haftada karşılaşması iki takım açısındanda kötü oldu bir Gs ve Fb ile oynasak daha iyi olabilirdi çünkü Bjk ve Ts bence ligin en hazır takımları arasında ..Kötü bir Fb ve bozuk bir Gs iyi gidebilirdi bu hafta ..
bende bunu dıyorum artık bı catı altında bırlesılmelı ve tek tezahurat yapılmalı ben kavede sınır oldum ya sahadakı veya trıbundekı yonetıcı nasıl olmasın
jarosik_61
16.Eylül.2007, 23:40
egemen ve song efsane olma yolunda ilerliyorlar harika ikili oldular bence arkadaşlarla lakap bile taktık.song'a cesur yürek william wallace,egemene ise gladyatördeki maximus ismini uygun gördük.w.wallace ve maximus harika ikili ya:icon_smile:
garydelgadov
17.Eylül.2007, 00:24
Sivok ve Zapo çok uyumLu oynadıLar,HoLoskoda iyiLeşti,Ligde kim yedek oturacak peki? :icon_biggrin:
anilton
17.Eylül.2007, 00:31
Cisse diyecem ama Trabzon maçında çok iyi oynadı.Allah Ertuğrul Hoca'ya kolaylık versin...
eXcitinG
17.Eylül.2007, 00:38
egemen ve song efsane olma yolunda ilerliyorlar harika ikili oldular bence arkadaşlarla lakap bile taktık.song'a cesur yürek william wallace,egemene ise gladyatördeki maximus ismini uygun gördük.w.wallace ve maximus harika ikili ya:icon_smile:
Egemen gibi sıradan bir savunma oyuncusu biLe Song gibi kaLitesini ispat etmiş bir isim yanında nasıL da birden büyüverdi. AsLında Egemen haLa aynı Egemen değişen birşey yok ama adamın kendine güveni geLmiş, biLiyor ki bir hatası oLsa arkasında Song var süpürecek o yüzden daha cesur ve daha istekLi oynuyor.
BuLunmaz bir fırsat Egemen için bu asLında.
BlackEagle19o3
17.Eylül.2007, 00:38
Defansa Toraman'î koyarız.Sivok yedek maalesef;)
eXcitinG
17.Eylül.2007, 00:41
Sivok ve Zapo bence birbirLerini tamamLıyorLar. İkisi birden oynayınca daha bir rahat oLuyoruz. Biri soğukkanLı ne zaman ne yapacağını biLiyor ne zaman müdahaLe etmesini gerektiğini biLiyor, diğeri agresif tuttuğunu koparan yapıda. İkisinden birisinin oLmaması demek hiçte iyi oLmaması demek bizim açımızdan, Cisse den vazgeçiLebiLinir. Orda Serdar da oynar Toraman da oynar.
shamur1
17.Eylül.2007, 01:15
Hayrettın abinin dediklerine katılıyorum . Trabzonspor'un en iyi transferi Song'dur. Üstelik böyle bir lider oyuncuyu bonservis bedeli olmadan takıma kattık.