PDA

View Full Version : Küfürbaz Terim şangır şungur

gerrrard
11.Eylül.2007, 21:57
"SPOR yazarı ve yorumcusu Osman Tanburacı’nın yüzü bembeyaz oluyor. "Sen ne biçim konuşuyorsun" diyerek, yerinden fırlıyor, sinirden eli ayağı bir anda buz kesiyor.

9 Eylül, önceki gün. Saat 17.54. Levent Spor Yazarları Derneği. Bir grup arkadaş sohbet ediyor. Aralarında Osman Tanburacı da var. Tamburacı derneğe gelmeden önce Sky TV’de Türkiye-Belçika milli maçına ilişkin görüşlerini anlatıyor.

Dernekte arkadaş grubu sağdan soldan söz ederken, koyu sohbet sırasında Osman Tanburacı’nın cep telefonu çalıyor.

TELEFONDA KÜFÜR
Tamburacı telefon açıyor, arayan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim.

Konuşmaya başladığı anda sinirleri gerilen Tamburacı, telefon konuşmasını bir arkadaşına dinletmeye başlıyor.
Terim:
"Yahu Osman, biraz önce Sky TV’de konuşmuşsun, bana söylediler. Ben ne demişim? Gündem değiştiriyormuşum, öyle demişsin. Ulan bu ne biçim konuşma?"

Tanburacı bu üslup karşısında şaşırıyor, nezaket içinde:
"Hocam, beni hep böyle zamanlarda arıyorsun, bir kere de, nasılsın, diye arasana."

Terim’de fren tutmuyor:
"Ulan ben senin bıyığını s...."

Tanburacı yerinde fırlıyor, "Sen ne biçim konuşuyorsun" derken, sinirden zangır zangır titriyor. Milli Takım Teknik Direktörü kendini kaybediyor:
"Ulan ben senin, ananı, avradını s....".

Tanburacı, "Doğru konuş, konuşmasını öğren" diye bağırırken, Fatih Terim galiz küfürlerini sıralamayı sürdürüyor.
Huzurunuzda Milli Takım Teknik Direktörü.

GENERAL PATTON
Bu duruma en az yedi-sekiz kişi tanık. Biri de, zaten dinliyor.

Telefon kapanıyor. Osman Tanburacı derhal avukatını arıyor. Fatih Terim’i mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Telefon kayıtlarıyla birlikte.

Bu küfür yağmuru ve ardından mahkeme, iki özel kişi arasındaki konuşma ve devamı değil. Olması mümkün değil. Çünkü, ağız dolusu küfür eden milli takımdan sorumlu teknik direktör.

Milli takımı çalıştıran bir teknik direktör, herhangi bir eleştiri karşısında kendini bu kadar kaybediyorsa, terbiye sınırlarını çoktan aşmışsa, o kişi, hangi başarıyı elde ederse etsin, artık milli takımın başında kalamaz.

Çok örnek var. Daha geçen yıl kendi yönettiği takımda futbolculara küfür eden bir teknik direktöre, bir Ankara takımı yol veriyor.

Tarihte ünlü bir örnek var. İkinci Dünya Savaşı’nın en başarılı komutanlarından General Patton. Sinirli, yerinde duramayan, ağzından ne çıkacağı belli olmayan bir general. Bir askere kızıyor, küfürle karışık, onu tokatlıyor. General Patton’ın kariyeri sona eriyor.

MESLEĞE HAKARET
Şimdi merak ediyorum.
Spor basını ve basın kuruluşları bu olay karşısında nasıl tavır alacak? Olayı görmezden gelip unutacak mı, yoksa mesleğe hakaret kabul ederek, Terim’in yakasını bırakmayacak mı?
Ya Futbol Federasyonu?
Bir sinir anıdır, diyerek geçiştirecek mi, yoksa ahlakın spordaki vazgeçilmez kuralını işletip, Terim’e teşekkür edecek mi?

O DA ÖFKELİ
Terim’e bakıyorum, üslup, tavır, çalım, o birisine çok benziyor. Başbakanı’ndan aldığı ilhamla, eleştiriye öfkeyle karşılık veriyor, gazetecilere ders vermeye pek hevesli.

Daha önceki gün, gazetecilere yine "Çarşamba-cumartesi arası nasıl davranacağınızı hálá öğrenemediniz" diye fırça atıyor. Yazık ki, onlar da, cevap veremiyor. Terim meydanı boş buluyor. Oysa, haddini öğrenmesi gerek.

Bu yazı dün öğleden sonra yazılıyor, Belçika maçından önce. Belçika’yı istersen 10-0 yen, istersen dünya kupasına katıl, ne fark eder?

Aristo’nun Büyük İskender’e sözü bu durumlarda geçerli: Zafer veya hiç.

Yalçın Doğan

REZİLLİK !!!!!!!!!!

bySilver
11.Eylül.2007, 22:01
Fatih Hoca' nın bunu yaptıgına inanamıyorm gercek deiLdir:icon_confused:

gerrrard
11.Eylül.2007, 22:03
Tanburacı dün çok sinirliydi kendisi zaten mahkemeye verecek büyük ihtimal.

Del Piero_10
11.Eylül.2007, 22:10
Başbakanı falan niye olaya karıştırmışlar diye düşünürken yazarı gördüm,mesele anlaşıldı.Haftasonu daha gelmedi halbuki.

Onurap
11.Eylül.2007, 22:12
Haber doğru beyler tanburacıda söyledi..F.terim çok büyük yanlış ve ayıp yapmış gerçekten..Hem medyaylar arasını açıyor bu ona daha fazla zarar verecek..Keskin sirke küpüne zarar..

Nedvedmania
11.Eylül.2007, 22:14
Eğer doğruysa zaten mahkemede belli olur.

Ayrıca beni Fatih terimin söylediği sözler değil yaptığı şeyler ilgilendiriyor.

gerrrard
11.Eylül.2007, 22:20
Eğer doğruysa zaten mahkemede belli olur.

Ayrıca beni Fatih terimin söylediği sözler değil yaptığı şeyler ilgilendiriyor. Aynı konu Ahmet Kaya içinde söylenilebilir. Onun için pkk lı diyenler var ama ben müziğini seviyorum ve dinliyorum kişiliği beni ilgilendirmez.

Sana Terim konusunda katılmıyorum. Böyle bir kişinin TÜRKİYE'yi temsil etmesi beni utandırıyor açıkcası. Dün Belçika teknik direktörünede sataştı.

bySilver
11.Eylül.2007, 22:21
Fatih Hoca iyice çıgrından çıkmış. Bencede Türkiye' mizi temsiL etmesi ayıp .

Nedvedmania
11.Eylül.2007, 22:23
Ülkemizi küfürle değil Futbolla temsil ediyor.

SavioGol
11.Eylül.2007, 22:24
emre belözoğlu ve fatih terimi bi an önce milli takımın yakasından düşerler umarım.
babalarının çiftliği değil orası Türkiye yi Türk milletini temsil eden bir takım.

PesimiSTyLa
11.Eylül.2007, 22:25
Sana Terim konusunda katılmıyorum. Böyle bir kişinin TÜRKİYE'yi temsil etmesi beni utandırıyor açıkcası. Dün Belçika teknik direktörünede sataştı.

Kim kime satasmış TV de gördük herseyi.

Tamburacı sütten çıkmış ak kasık mı? Zamanında tv önünde Hakan Şükür'e "Şaban" diyen kendisiydi.

Nedvedmania
11.Eylül.2007, 22:25

belçika TD sinin Fatih Terime sataşmadığını nerden biliyorsun ? Sadece 1 dk lık TV görüntüsüne göre yorum yapmak yanlış.

Belçika TD sine Bende gıcık oldum pis pis gülüyordu

gerrrard
11.Eylül.2007, 22:28
Ben televizyonda değildim kendim bizzat Stad'da idim ve gördüğüm kadarıyla Terim başlattı olayı. Kurt işareti yaptı Belçikalıya.

Nedvedmania
11.Eylül.2007, 22:34
O işaret kurt muydu. Bende diyorum napıyor o :D Kurt derken neyi kastetti peki ?

BeeTLeJuiCe
11.Eylül.2007, 22:38
Kurt değil o yaptığı.

Öküz demekmiş o şekil italyancada. Belçika teknik direktörü italyanca birşeyler söylemiş ve o işareti yapmış, Terimde karşılık vermiş ve 4. Hakeme bunu izah etmiş.

Fernando Gago
11.Eylül.2007, 22:55
Fatih Terim her geçen gün karizmayı dahada çizdiriyor Tüm basını düşman ilan ederek bir yere varamaz

gerrrard
11.Eylül.2007, 23:02
Söz Tanburacı'da

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Osman Tanburacı arasında yaşanan gerginlik iyice arttı. Hürriyet yazarı Yalçın Doğan'ın bugün kaleme aldığı ve gündeme getirdiği konuyla ilgili olarak Tanburacı bir açıklama yaptı.

İşte Tanburacı'nın sporx.com'a yaptığı açıklama: "Bir musibet bin nasihattan iyidir. İnşallah böyle kötü olayalar Türk futbolunun arınmasına vesile olur.

Tabii burada Türk basınına çok büyük görev düşüyor. Burada Futbol Federasyonu'na çok büyük görevler düşüyor. İnsanlar hangi güçlere güvenerek bir medya mensubuna hakaretamis telefon açma fırsatı bulabiliyor.

Evvela bunların sorgulanması lazım. Türk spor medyası kendi içinde kavga edeceğine, kendisine yapılan saldırıları engellemek için birlik beraberlik içerisine girmesi lazım. Bu son derece kötü bir gidişattır. Zaten gereken yasal her yolu kullanmaya başladım bile. Bana telefonda yapılan sebepsiz, isnatsız, gereksiz -burada kelimelere dökemeyeceğim derecede- hakaretler ve küfürler bir ertesi gün, rakip takım antrenörüne yapıldı. Hicap duydum, utandım."

EreN
11.Eylül.2007, 23:04
Kayıtları sunsun mahkemeye.. gerisi lafı güzah..

El Barto
11.Eylül.2007, 23:13
Söz Tanburacı'da

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Osman Tanburacı arasında yaşanan gerginlik iyice arttı. Hürriyet yazarı Yalçın Doğan'ın bugün kaleme aldığı ve gündeme getirdiği konuyla ilgili olarak Tanburacı bir açıklama yaptı.

İşte Tanburacı'nın sporx.com'a yaptığı açıklama: "Bir musibet bin nasihattan iyidir. İnşallah böyle kötü olayalar Türk futbolunun arınmasına vesile olur.

Tabii burada Türk basınına çok büyük görev düşüyor. Burada Futbol Federasyonu'na çok büyük görevler düşüyor. İnsanlar hangi güçlere güvenerek bir medya mensubuna hakaretamis telefon açma fırsatı bulabiliyor.

Evvela bunların sorgulanması lazım. Türk spor medyası kendi içinde kavga edeceğine, kendisine yapılan saldırıları engellemek için birlik beraberlik içerisine girmesi lazım. Bu son derece kötü bir gidişattır. Zaten gereken yasal her yolu kullanmaya başladım bile. Bana telefonda yapılan sebepsiz, isnatsız, gereksiz -burada kelimelere dökemeyeceğim derecede- hakaretler ve küfürler bir ertesi gün, rakip takım antrenörüne yapıldı. Hicap duydum, utandım."

http://www.sporx.com/video/tv.php?frm_id=11528

Del Piero_10
11.Eylül.2007, 23:41
İki gün önce Fransa teknik direktörü Domenech basın toplantısında ''Hepinizi ilgilendiren tek şey kan kokusu'' diyerek tüm gazetecileri çakal yerine koyduğunda bu olay fazla yankı bulmadı.Bir sene önce 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Portekiz-Sırbistan maçında Luis Felipe Scolari karşı takımın oyuncusuna bırakın hareket yapmayı,laf etmeyi gidip yumruk attı ama Euro 2008 de takımının başındaydı.Kısacası medya ile teknik direktörler arasındaki bu tip olaylar sadece burada yaşanmıyor.

PesimiSTyLa
12.Eylül.2007, 00:03
İki gün önce Fransa teknik direktörü Domenech basın toplantısında ''Hepinizi ilgilendiren tek şey kan kokusu'' diyerek tüm gazetecileri çakal yerine koyduğunda bu olay fazla yankı bulmadı.Bir sene önce 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Portekiz-Sırbistan maçında Luis Felipe Scolari karşı takımın oyuncusuna bırakın hareket yapmayı,laf etmeyi gidip yumruk attı ama Euro 2008 de takımının başındaydı.Kısacası medya ile teknik direktörler arasındaki bu tip olaylar sadece burada yaşanmıyor.

Katılıyorum. Bizim ülkede abartılıyor. Kişilik olayına hiç girmeyelim; Türk erkekleri olarak çoğumuzun 2 kelimesinden biri küfürdür. Bu da su götürmez bi gercek...

Addolorato
12.Eylül.2007, 00:07
Katılıyorum. Bizim ülkede abartılıyor. Kişilik olayına hiç girmeyelim; Türk erkekleri olarak çoğumuzun 2 kelimesinden biri küfürdür. Bu da su götürmez bi gercek...

Sen Teknik Direktörsen Sokaktaki Adamdan Bir Farkın Olmalı Diye Düşünüyorum

Bordo61Mavi
12.Eylül.2007, 00:09
Kaydi varsa eywallah, sunsun mahkemeye cezasi verilir Terime.

Ama boyle gundemi kirletmesinler

PesimiSTyLa
12.Eylül.2007, 00:10
Sen Teknik Direktörsen Sokaktaki Adamdan Bir Farkın Olmalı Diye Düşünüyorum

sokaktaki adamı gec sahada topçular bile sövüyor birbirine.

garydelgadov
12.Eylül.2007, 00:25
Söz konusu Fatih Terim oLunca kanıta ihtiyaç duymuyorum açıkçası...

Sirius Black
12.Eylül.2007, 00:38
Söz konusu Fatih Terim oLunca kanıta ihtiyaç duymuyorum açıkçası...

Aynen .

Burak Duran
12.Eylül.2007, 01:16
Bu kadar terbiyesizlik olmaz ayip ki ne ayip. Sen koskoca Turkiye Milli takimi teknik direktorusun gazeteci acip kufur etmek ne demek sen kimsin ki sokak kabadayisi misin? Insallah Osman Tamburaci terim hakkinda gerekeli butun islemleri yapar.. Ustu kapali fransiz td sinin soyledigi gibi soylemek var birde ana avrat sovmek var bence bu olayin savunulacak hic bir yani yoktur

BeeTLeJuiCe
12.Eylül.2007, 01:16
Ben başlığa takıldım biraz. :D
Şangır şungur ne alaka orada. :)

"Terim Tanburacı'ya küfür etti iddiası!" Asıl başlık daha güzel dururdu sanki. :)

Del Piero_10
12.Eylül.2007, 01:21
Ben başlığa takıldım biraz. :D
Şangır şungur ne alaka orada. :)

"Terim Tanburacı'ya küfür etti iddiası!" Asıl başlık daha güzel dururdu sanki. :)

Yazarın gazetede attığı başlık bu.

gtTs26
12.Eylül.2007, 02:37
Fatih Terim artık Türk Milli Takımı'nı bırakmalı .

Fietra 10
12.Eylül.2007, 02:52
Anlamıyorum her milli maçtan önce Medya-Basın arasında Medya-Emre arasında geçen tartışma-eleştiri vs. nereye kadar ? Maçın bile önüne geçiyor bu tartışmalar .. Mahkemede çıkacak karardan sonra konuşmak daha doğru ..

MeMo
12.Eylül.2007, 03:45
Ben de Terim'den pek hoşlanmam ama Tanburacı'nın daha önce yaptıkları ortada.Müthiş bir şekilde milli takımın üzerine oyunlar oynanıyor.Emre olayından sonra bide bu çıktı bakalım nereye varacak.

Universal
12.Eylül.2007, 03:49
Osman Tamburacı, Fatih Terim'den onlarca yaş büyük. Zaten şana şöne gerek yok. Osman Tamburacı'nın yalan söyleyeceğini düşünmüyorum.

Ama gelin görünki, maçtan bir gün önce Fatih Terim, telefon ile arayıp neden küfür etsin. İstanbul Üniversitesi Öğrt. Üyesi, Milli Takımlar teknik drektörü. Elde edince eline ne geçecek anlamış değilim.

En iyi kararı mahkeme verecektir.

a.arıcı-11
12.Eylül.2007, 04:02
bence bu olaylardan sonra Fatih Terim bir basın toplantısı yapacak ve medyanın kendisine çok yüklendğini artık bu durumu kaldıramadığını söyleyip istifa edecek sonra da Newcastle'nin başına geçecek.Böylece gitmek için kendisine bir sebep edinmiş olacak.Yoksa her gün kendisi hakkında eleştiriler yapılıyor neden bu defa arayıp ana avrat ve bıyık küfür etsin:D:D

Universal
12.Eylül.2007, 04:13
Newcastle gidemez. İstanbul Üniversiteside Öğretim Üyesi derslere girmesi gerekecek.

El Barto
12.Eylül.2007, 04:14
Kim İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi?

Universal
12.Eylül.2007, 04:16
Fatih Terim, geçtiğimiz gün Lig TV'de gösterdiler. Servet Çetin ile beraber kayıda gittiklerinde açıklama yapmış burada eğitim vereceğine dair.

El Barto
12.Eylül.2007, 04:21
Hakikaten yahu BESYO'da ders verecekmiş Terim. :p Ama öğretim görevlisi sıfatı olmaz heralde. Okutman olur diyeceğim ama.. :D

GodfatheR
12.Eylül.2007, 04:47
İnanmıyorum inanmak istemiyorum bu iddalara Türk Milli Takımı teknik direktörü, ülkesi için en üst raddeye çıkmış bir adam,bir yorum yüzünden bir spor yazarına ana avrat sövecek bir olmamalıdır.Ve değildir bence.Osman Tanburacının da ne olduğunu herkes çok iyi biliyor.

Sekopej
12.Eylül.2007, 04:52
Fatih Terim eğer böyle bir şey yaptıysa o kendisini ayıbıdır ve zaten Tanburacı da şikayetçi olmuş. Biz burada yorumlarımızı yaparken kişiliğe hakaret etmezsek sevinirim. Hakaret barındıran mesaj yazanlar mesajlarını editlesinler bence. Yorum yazmak herkesin hakkı ama hakaret etmek değil. Bizim editlememiz gerekmesin mesajları lütfen.:)

Revolution
12.Eylül.2007, 05:27
Fatih Terim çok sinirli,agresif bir antrenör ama bu derece de ileri gitmiş midir hiç bilmiyorum.Osman Tamburacı'nın belgeleri herşeyi netleştirecek.

fmsmyrna
12.Eylül.2007, 05:42
Osman Tamburacı, Fatih Terim'den onlarca yaş büyük. Zaten şana şöne gerek yok. Osman Tamburacı'nın yalan söyleyeceğini düşünmüyorum.

Ama gelin görünki, maçtan bir gün önce Fatih Terim, telefon ile arayıp neden küfür etsin. İstanbul Üniversitesi Öğrt. Üyesi, Milli Takımlar teknik drektörü. Elde edince eline ne geçecek anlamış değilim.

En iyi kararı mahkeme verecektir.

İnternette bulamadım ama aralarında onlarca yaş farkı olmadığı tahmin ediyorum.Yinede olayın mahkemeyle sonuçlanacak olması sevindirici.Eğer böyle birşey sözkonusu ise umarım göz ardı edilmeden en uygun ceza verilir.

Universal
12.Eylül.2007, 05:44
İnternette bulamadım ama aralarında onlarca yaş farkı olmadığı tahmin ediyorum.Yinede olayın mahkemeyle sonuçlanacak olması sevindirici.Eğer böyle birşey sözkonusu ise umarım göz ardı edilmeden en uygun ceza verilir.

Onlarca derken en fazla 10'dur. Zaten Fatih Terim'de Osman Tamburacıya abi sıfatını kullanıyormuş.

Addolorato
12.Eylül.2007, 05:50
Bu konuyu neden daha önce açıklamadınız? Bir nedeni var mı?
"Bugüne kadar bu konuyu asaletimden açıklamadım. Milli maç öncesi böyle bir açıklama yapamazdım. Kimsenin şahsi edepsizliğini millete çektiremezdim. "

Hukuki yollara başvuracak mısınız?
"Avukatımla konuştum ve bu konuda dava açacağım. Yargının yolları bana sonuna kadar açıktır bu konuda. Gereken neyse yapacağım. "

Fatih Terim sizi tam olarak hangi yorumunuzla ilgili aradı?
"Sky Türk’te yaptığım bir yorum sonrası aradı. ‘Fatih Terim, Hıncal Uluç’un Emre ile yaptığı yorumdan bahsedeceğine bize Belçika maçıyla ilgili bilgi versin. Terim gündem değiştirmeye bayılıyor’ dedim. Bunun üzerine beni aradı. "

“FATİH TERİM BANA ‘AĞABEY’ DERDİ”

Öncesinde herhangi bir husumetiniz ya da tartışmanız var mıydı Fatih Terim’le…
"Öncesinde bir husumetimiz olup olmadığını ona soracaksınız. Bana ‘Osman ağabey’ diyordu. Benim onunla hiçbir husumetim yok. Onun benle var mı? Onu da Fatih Terim’e sormak lazım. Geçmişte bana yaşımı sorup da aramızda 7 yaş fark olduğunu öğrenince ‘Sana bundan sonra ağabey diyebilir miyim?’ diye soran bir insandı Fatih Terim. O da çok stresli ama bu stresi bu şekilde boşaltmamalı. "

Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?
" Bu olaya spor medyasının sahip çıkması lazım. Asil ve seviyeli insanların oluşturduğu spor medyası bu olaya sahip çıkmalıdır. "

PesimiSTyLa
12.Eylül.2007, 05:55
Asil ve seviyeli insanların oluşturduğu spor medyası bu olaya sahip çıkmalıdır.

güler misin aglar mısın ? :icon_biggrin: Medyanın da ne olduğunu biliyor bu millet ayık ol O.Tanb.

Burak Duran
12.Eylül.2007, 19:50
bakalim bu olay uzerine f.terim hala duracak mi takimin basinda

Onurap
14.Eylül.2007, 22:07
Terim: "Geri adım atmam"

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2010 Dünya Kupası eleme grubunda Belçika ile İstanbul'da yapılan maçta rakip takım teknik direktörü Rene Vandereycken ile yaşadığı olaydan dolayı kamuoyundan özür diledi.

Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan Galatasaray-Antalyaspor maçını izlemeye gelen Terim, maçtan önce Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, Belçika ile gerilimli bir maç yaptıklarını ifade ederek, ''Maçtan sonra salim kafayla düşündüğüm zaman şartlar ne olursa olsun antrenörlük kariyeri çok küçük olan veya belli olan bir antrenörün tahriklerine kapılmamalıydım. Ne yaparsa yapsın, haklı olsam da bu gerilimi yaşamamalıydım. Burada bir hata yaptığımı kabul ediyorum'' dedi.

Bir özür borçlu olduğunu vurgulayan Fatih Terim, şunları söyledi:
''Meslektaşlarıma, ekibime, oyuncularıma bir özür borçluyum. Özellikle de kamuoyuna, futbolseverlere bir özür borçluyum, ama en sonunda kendime bir özür borçluyum. Çünkü bu kadar kariyeri belli olan, benim gibi tecrübeli birinin, bilerek, isteyerek üzmek için daha evvel çalışılmış olan bir şeye, tahriklere kapılmamalıydı. Bu gerilim içinde çok büyük krizleri halleden ben maalesef hata yapabiliyorum. Hiçbir şekilde muhatap olmamalıydım. Hatalı olduğumu kabul ediyorum. Kamuoyuna özür borcum var, bu vesileyle özür dilemiş oldum.''
Terim yazarımız Osman Tanburacı ile yaşadığı olayın (küfür) sorulması üzerine, ''O konuda bir adım geri atmam. O konunun evveliyatı var. İş mahkemeye gitmiştir. Bana göre söyledikleri eks.iktir, 'söylemedim' de demem. Bir adım da geri atmam. O kişisel bir mevzu. Benim hiçbir kurumla çatışmam yok. İşi kurumsal yapmanın manası yok. O mahkemeye gitmiştir. Daha ne iyilik de yaptım işte, kimse ne okuyordu ne dinliyordu, şimdi birkaç günde tanınmış oldu'' diye konuştu.

14.09.2008

Kaynak : AA

frtyldrm
26.Eylül.2007, 12:54
rezalet yaa bole olmaz fatıh hocanın ornek olması gerekırken yaptıgı seylere bak