View Full Version : Yalnızlığı Anlamak
KaPaLı
12.Eylül.2007, 03:47
Cep telefonu faturanızın sabit ücretten ibaret olduğunu gördüğünüz an, doğum gününüzü kimsenin hatırlamaması ve birilerine zorla anımsatmaya çalışırken bişeylerin dank etmesi ve sonrasında yaşanılan durgunluk, gelen her mesajda cep telefonuna heyecanla atlayıp aptal servis mesajları ile karşılaşmak, etrafınızdaki herşeyin sizi gözetlediğini düşünmek, otobüs camına yapışıp derin düşüncelere dalınan anlar, dışarı çıkarken anahtar alma alışkanlığını dahada benimsemek, inbox’unuzda spam mailden başka mesaj bulamadığınız an, etrafınızı saran kalabalıkların sizi delip geçtiğini farkettiğiniz an ve bi derdini paylaşmak istediğin anda kimseyi bulamamak ki derdin zaten yalnızlıktır..
Çok hoşuma giden bir yazı.
Bunların hepsi bende var.Ben şimdi yalnızmıyım.:D
bySilver
13.Eylül.2007, 04:57
Bunların hepsi bende var.Ben şimdi yalnızmıyım.:D
Biraz öyLe oLuyor :D
Biraz öyLe oLuyor :D
Ben sadece evde yalnızım.:DHem okula gidiyorum.Dolu arkadaşım var.:D
KaPaLı
22.Temmuz.2009, 12:38
Ben sadece evde yalnızım.:DHem okula gidiyorum.Dolu arkadaşım var.:D
Okulun değeri böyle anlarda anlaşılıyo zaten berkay. Okul bittikten 2-3 yıl sonra o arkadaşlarından kalacakmı o zaman göreceksin.
Eski konuyu hortlattm ama bu yazı çok hoşuma gidiyo :D bide Berkay'ın yazsını görünce :D
BaFraLı
22.Temmuz.2009, 13:48
Bende görmemiştim bu yazıyı aynen çok iyi bir yazı olmuş.Artık bazen pc başından uzaklaşıp arkadaşlarla gezip eylenmek lazım ama arkadaç çevremin geneli sıyırmış durumda.Knight,silkroad vs. oyunlarla kafayı bozmuşlar :D.Bende dışarı çıksam gezsem dolaşsam hiç akfa dengi bir arkadaşım olmadığı için günlerim evde pc başında geçiyo.Dışarı çıkarsamda sadece ekmek almaya bir şeyler almaya gitmek vs. gibi şeyler.
E.Cartman
07.Ağustos.2009, 03:16
vallaha ben şu anda okulu özlemiş durumdayım tatil fazla geldi hele ilk 1 hafta gırgır şamata gerisinde de derslere razıyım teneffüsler yeter :zuhaha:zuhaha
Oghuse
07.Ağustos.2009, 03:25
Nokta atışımı desem ne desem..