PDA

View Full Version : 3.Hafta / Samsunspor - Giresunspor

LaigLeNoiR
12.Eylül.2007, 18:26
http://server104.kucukresim.com/uploads/1878c6c87.png (http://www.kucukresim.com)http://server104.kucukresim.com/uploads/130367aadd6.png (http://www.kucukresim.com/)

13.09.2008 Cumartesi

Saat : 20.00

Samsun 19 Mayıs Stadı

Paolo Di Canio
13.Eylül.2007, 03:47
beraberlik maçı gibi.

LaigLeNoiR
14.Eylül.2007, 00:36
Bu akşam maçtayım :) Güzel maç olması dileğiyle.

Giresunspor yönetimi hocaya son şansını verdi ve bu maç hocanın son maçı olabilir.Bu yüzden benim favorim Giresun olacak.

BaFraLı
14.Eylül.2007, 00:45
Samsunumuz evinde inşl. iyi bir galibiyet alır.:)..Favorim Samsunspor..

sakary Ali
14.Eylül.2007, 04:46
giresun4-0 önde dk 70

bay e-ko
14.Eylül.2007, 04:57
giresun4-0 önde dk 70

ben evdeyim maçı takip etmiyorum ama şaşırdım buu skora :(

FOREVER SAMSUN
14.Eylül.2007, 05:21
tebrikler giresunspor

BaFraLı
14.Eylül.2007, 05:26
Çok basit goller yedi Samsun.İkinci yarıya güzel baskılı başladı ama,kontradan bi gol daha yiyince ztn 4-0 oldu dicek bişi yok.Tebrikler giresun..

nekop
14.Eylül.2007, 07:31
Tüm Samsunlu arkadaşlarımı aradım çoğu telefona cevap bile vermedi :D Tebrikler Giresunum... :)

KaF KeF
14.Eylül.2007, 20:50
Giresunspor'da yüzler gülüyor!

Bank Asya 1. Lig'de dün deplasmanda Samsunspor'u 4-0 yenen Giresunspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, ortaya koydukları güzel oyun sonucu alınan farklı galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor karşılaşmasına galibiyet hedefiyle çıktıklarını ifade ederek, ''Ligdeki ilk iki karşılaşmadan şanssızlıklardan dolayı puansız ayrılmıştık. Lige yeni bir başlangıç yapmak için bu karşılaşmadan başarılı sonuçla ayrılmamız gerekiyordu.
Sahaya bu bilinçle çıktık. İlk yarıda baskılı oyun ortaya koyduk ve yakaladığımız pozisyonların üçünü değerlendirerek ilk yarıyı 3-0 önde kapadık'' dedi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün oyun ortaya koyan ve sürekli gol arayan tarafın kendileri olduğunu anlatan Birinci, ''İlk yarıyı farklı skorla bitirmemiz oyuncularımızı oyun disiplininden çıkarmadı. Her oyuncumuz üzerine düşen görevi başarıyla yerine getirdi. Çok net gol pozisyonları bulduğumuz ikinci yarıda bunların ancak birini değerlendirmeyi başardık ve skoru 4-0'a taşıdık'' diye konuştu.
Birinci, Samsunspor deplasmanından, ortaya konulan güzel oyun sonucu farklı galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
''Ligdeki ilk iki karşılaşmada alınan sonuçlar talihsizlikti diyorduk ve iyi bir takım olduğumuzu, başarılı sonuçlara imza atacağımızı ifade ediyorduk. Bunu Samsunspor karşılaşmasında her yönüyle gösterdiğimizi düşünüyoruz. Bu karşılaşma bizim için bir başlangıçtır. Bu başarının devamının önümüzdeki karşılaşmalarda süreceğine inanıyoruz.''

14.09.2008

Kaynak : AA

LaigLeNoiR
14.Eylül.2007, 21:05
Evet arkadaşlar dün malum maça gittim ve Giresunspor tribününde de yerimi aldım :)

Maça çok iyi başladık diyebiliriz.İlk golü bulana kadar sanıyorum 16.dakikada falan oldu Samsunspor'un ciddi sayılacak atağı yok ve Giresunspor neredeyse tamemen karşı kalede oynuyordu.İlk gol geldi yine sahnede ALEX vardı :) Daha sonra yine Alex'in kişisel becerileriyle ceza sahasına girmesi sonucu Samsun defansı yere indirince Alex'i penaltıdan golümüzü Tolga Çavdar kaydetti.

Skor 2-0 oldu ama Giresunspor ne geri çekiliyor ne dandun oynuyordu.Hala tek paslar ve hücum futbolu.Bu futbol karşısında gol bulmamak olmazdı.Yine soldan gelen Alex 2 defansa çalım attıktan sonra sağ kanattan gelen arkadaşı Barış'ı gördü ve Barış şık bir hareketle rakibinden sıyrılıp topu ağlara gönderdi.3-0.

İlk yarı böyle son buldu.İkinci yarıda Samsunspor daha baskılı başlamak istedi ancak baskısı sonuç getirmedi.Metin Aktaş kalesinde devleşti.3-0'ın da verdiği rahatlıkla kontra atağa dönen Giresunspor 4.gol'ü de buldu.Bu kez sağ kanattan Alex'in getirdiği topta ceza sahası içine Aydın'a verdiği pası araya giren Samsunspor'lu defans oyuncusu kesmeye çalışırken kendi ağlarına gönderdi topu.

Bu dakikadan sonra tamamen oyundan düşen Samsun bir gol bulmak için çabaladı ama sonuç gelmedi.En önemli olan ise 4-0'dan sonra Giresunspor'un hala oyunu bırakmaması ve baskı yapmasıydı.Bunun sebebi geçen hafta 2-0'dan 2-3 maç vermesiydi.Akıllanmışlardı.Hoca da akıllanmıştı.Alex'i 90 dakika sahada tutması sonuna kadar doğru ve korkutucuydu.Çünkü geçen maçta Alex'i 75'de oyundan çıkarıp 3 gol yemesindne sonra Alex'in ben tüm sezonu 90 dakika oynayacağını düşünüyorum.

Öte yandan maça giden veya izleyen arkadaşlar varsa Alex'in son dakikalarda Samsunspor korner direği önünde yaptığı ve 4 kişiyi çalımlayarak Sezai'ye al da at dediği posizyonu görmüştür :)

Çok güzel bir maç oldu tek kelimeyle adıma da çok sevindim.Her gittiğim deplasmanda farklı kazanmak zorundamıyız :D

Geçmiş olsun Samsunspor'a.Tebrikler Giresunspor'uma.

FOREVER SAMSUN
15.Eylül.2007, 02:43
"Şampiyonluk hedeflemiyoruz"

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor'un, kulüp başkanı Fuat Köktaş, "Şampiyonluk hedeflemiyoruz, ilk on içinde olabilecek bir takımı hedefliyoruz" dedi.
Köktaş, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, göreve geldikleri 12 Temmuz tarihi itibariyle yaşanan sıkıntıları aşmak için yoğun bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Lig başında Kayseri Erciyesspor karşısında galibiyet alarak iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Köktaş, şöyle konuştu:
''Dün sahamızda oynadığımız Giresunspor karşısında aldığımız mağlubiyet, bizleri olumsuz yönde etkiledi. Biz yönetime geldikten sonra kulübün sorunlarını ve mali yapısını düzelttik. Oyuncular paralarını alıp maça çıkıyorlar. Bir sorun yok. Şampiyonluk hedeflemiyoruz, ilk on içinde olabilecek bir takım hedefliyoruz. Biz takımın iskeletini bu yıl oluşturup, seneye hedefi olan bir takım haline geleceğimizi söyledik. Bunun en önemli nedeni de takımın daha genç olmasıdır. Futbolcuların oynamamasını bir yönetim zafiyetine ya da ekonomik problemlere bağlamak da mümkün değil. Bu sadece bir uyumsuzluktur.''

Köktaş, başarıyı primlendirdikleri gibi mutlaka başarısızlığı da kulüp olarak cezalandıracaklarını belirterek, ''Bunların nedenlerini ortadan kaldırmaya da gayret göstereceğiz. Bu anlamda taraftarımızın tepkilerini anlıyorum. Taraftarımız her zaman bize destek vermektedir. Onların desteğiyle takım olarak daha büyük başarılara imza atacağız'' dedi.

HELAL OLSUN BAŞKANIMIZA BU TAKIMDA BİR SANA BİRDE SERKAN AYKUT'A GÜVENİYORUM, BU SEZON BAŞKANIMIZIN HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK DEDİĞİNİ HİÇ DUYMADIM DİĞER ARKADAŞLAR KAFADAN ATMASIN ÇARK ETME YOK, BU SEZON ORTA SIRALAR VE DÜZELEN BİR MALİ SÜREÇ OLACAK GEÇECEK GELECEK SENEDE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE SÜPERLİG OLACAK ALLAH İZİN VERİRSE

ultraslanerdem
19.Eylül.2007, 03:28
Acaba biraz daha gayret etsek, şampiyonluğa oynasak, mali durum daha bi düzelmez mi..;;)