Log in

View Full Version : Ümit Milli Takımımız, Belarus'a Toplamda 2-1 Yenildi

Hugo
12.Eylül.2007, 23:34
Ümitler'in dişine göre

Ümit Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası play-off elemesindeki rakibi Belarus oldu.

http://www.ntvspor.net/Images/35121.jpg

17. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası 2. Eleme Grubu'nu 19 puanla lider tamamlayan Türk Milli Takımı'nın play-off'taki rakibi Belarus oldu.

İsveç'in Malmö kentinde gerçekleştirilen kura çekimine, 10 eleme grubu birincisi ile 4 en iyi grup ikincisi katıldı. Törende Türkiye'yi, Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Müdürü Metin Tunçer ile Ümit Milli Takım Antrenörü Abdullah Ercan temsil etti.

Play-off elemelerinde ilk maçlar 11-12 Ekim, rövanş karşılaşmaları ise 14-15 Ekim tarihlerinde yapılacak ve finallere katılacak 7 takım belli olacak.

Milli Takım'ın rakibi Belarus 8. Grup'ta yer aldığı elemelerde 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alırken, tek yenilgisini averajla gerisinde kaldığı grup lideri Sırbistan'dan deplasmanda 3-1'lik skorla aldı.

Kurada diğer eşleşmeler Almanya-Fransa, Danimarka-Sırbistan, Avusturya-Finlandiya, Galler-İngiltere, İtalya-İsrail, İsviçre-İspanya olarak gerçekleşti.

Tur atlayan 7 takımın belli olmasının ardından final grubu kuralara 3 Aralık'ta yine turnuvaya ev sahipliği yapacak İsveç'in Göteborg kentinde yapılacak. 2009 Ümitler Avrupa Şampiyonası ise 15-29 Haziran 2009 tarihlerinde oynanacak.

Ntvspor.net

El Barto
12.Eylül.2007, 23:40
Diğer maçlara bakarak

Almanya-Fransa, Danimarka-Sırbistan, Avusturya-Finlandiya, Galler-İngiltere, İtalya-İsrail, İsviçre-İspanya

iyi bir kura çektiğimizi söyleyebiliriz. Başarılar diliyorum takımımıza.

Burak Duran
12.Eylül.2007, 23:41
rahat yeneriz diyorum

BlackEagle19o3
12.Eylül.2007, 23:43
Bu ümitler Belarus'u rahat yener;)

Universal
13.Eylül.2007, 00:37
Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya gibi ülkeler varken Beyaz Rusya'yı seçmemiz sevindirici ama; unutmamak gerekir ki bu bir ümit milli maçı ve biz rakibimiz hakkında pek bir bilgiye sahip değiliz. Bu tarz maçlar halı saha maçlarına benzer rakibinizi fazla bilmeden oynarsınız ve bu nedenle sıkıntılı anlar yaşarsınız. Umarım rakibimizi eler ve 2009'da yapılacak finallere kalırız.

GeNç KaRTaL
13.Eylül.2007, 01:48
Diğer gelmesi muhtemel güçlü rakiplere göre iyi bir kur'a çekmişiz ama rakibin performansıda fena değil.Ben güçlü bir takım olmamız dolayısıyla play-off ları geçeceğimizi düşünüyorum.

BaFraLı
13.Eylül.2007, 01:49
Belarusu yener ümitler :)

bay e-ko
13.Eylül.2007, 01:51
Bu sene ümitlerden ümitliyim :D

iyi bir başarı gelecek diye düşünüyorum...

gorkemyilmazkarasu
13.Eylül.2007, 06:53
istatistiklere bakılırsa kolay bir rakip olmadığı görülür zaten böyle eşleşmelerde kolay rakip bulmakta zor.inşallah kazanıp tarihimizde ilk defa avrupa gençler şampiyonasına katılırız.(ilk değil diyen varsa ulaşsın bana net emin değilim )

Universal
13.Eylül.2007, 19:14
istatistiklere bakılırsa kolay bir rakip olmadığı görülür zaten böyle eşleşmelerde kolay rakip bulmakta zor.inşallah kazanıp tarihimizde ilk defa avrupa gençler şampiyonasına katılırız.(ilk değil diyen varsa ulaşsın bana net emin değilim )

Bende ilk biliyorum. Eskiden dört yılda bir yapılıyordu şimdi iki yılda bire indirmişler. Umarım bu turnuvaya katılır ve devamını sağlarız.

Sekopej
13.Eylül.2007, 20:02
Grubu tek yenilgi ile bitirmişler, isim olarak baktığımızda kolay rakip diyoruz ama hiç birini izlemediğim için maçlar oynanmadan da göremeyeceğiz kolay mı zor mu?

Fakat ben takımımıza güveniyorum, elemeyi geçeceğimize eminim.

anilton
13.Eylül.2007, 20:15
Play-Off'larda ya da finallerde Nuri,Caner,S.Özkan gibi isimlerde Ümit milli takımda görevlendirilebilir...

Hatta M.Topal,Arda,İ.Kaş,Mevlüt'ün bile yaşı tutuyor...:)

Fernando Gago
13.Eylül.2007, 20:17
Belarus'u tanımıyoruz ama elenirsek büyük süpriz olur Çünkü kadromuz gerçekten çok iyi

Hugo
13.Eylül.2007, 23:29
Sanırım BATE Borisov'dan pekçok oyuncu varmış kadrolarında.

gorkemyilmazkarasu
14.Eylül.2007, 03:25
Bende ilk biliyorum. Eskiden dört yılda bir yapılıyordu şimdi iki yılda bire indirmişler. Umarım bu turnuvaya katılır ve devamını sağlarız.

araştırdım da ilk değilmiş.ilk olarak 2000 yılında katılmışız Avrupa Gençler Şampiyonasına.o dönem 77-78-79 jenerasyonu oynamış.hatta o kadroda nihat, yıldıray, erhan albayrak, ali güneş gibi oyuncular da varmış

Universal
14.Eylül.2007, 04:42
araştırdım da ilk değilmiş.ilk olarak 2000 yılında katılmışız Avrupa Gençler Şampiyonasına.o dönem 77-78-79 jenerasyonu oynamış.hatta o kadroda nihat, yıldıray, erhan albayrak, ali güneş gibi oyuncular da varmış

Nihat dışında şuan A Milli Takımda oynayan yok. Düşünün artık gençlerimizi oynatıyoruz A Milli Takıma almıyoruz. Bakalım bu gençler katılırsa bundan on yıl sonra kaçı A Milli Takım forması giyecek.

Memedov
11.Ekim.2007, 06:54
Sercanın golüyle 1-0 kazandık. Sercan kalitesini konuşturdu yine helal olsun.

deniz.91
12.Ekim.2007, 00:05
Dün oyuncularımız iyi oynadı çok pozisyon kaçırdık maçı ordada alırız bence

IcedEarth
12.Ekim.2007, 05:31
Alpaslan'ı çok beğendim dün, soldan çok etkili geliyordu. Ümitlerimizi t ebrik ederim ayrıca :)

KaPaLı
12.Ekim.2007, 07:18
Bu Belarus'u biz içeride dışarıda 5'lerdik tam kadro olsak , ama böyle bile müthiş oynadık çok gol kaçırdık hiç pozisyon dahi vermedik

Universal
12.Ekim.2007, 20:30
Belarus ile A Milli Takım olarak hep maç yaparız ama; bir türlü kazanamayız gençlerimiz kazandı tebrikler. :)

KaF KeF
15.Ekim.2007, 03:24
Dk 51 Belarus 2-o Önde..:/

Nocna Mora
15.Ekim.2007, 03:31
Çok kötü ya

Rsa
15.Ekim.2007, 04:05
Maçı 2-0 kaybettik.Yazık oldu..

KaF KeF
15.Ekim.2007, 04:06
Kaybettik...

Universal
15.Ekim.2007, 04:08
Buraya kadar geldik teşekkürler. Bir gol atsak turu geçiyorduk. Ama en kötü yanı son dakika korner kullanıyoruz sadece 6 kişi ceza sahasının içinde kaleci dahil herkes olması gerekiyordu. Son dakikalarda bastırdık ama; olmadı. Şu ön elemeyi bir türlü geçemiyoruz.

Bordo61Mavi
15.Ekim.2007, 04:09
Son 15 dakkayi izledimde, topu sisirdik hep yine pozisyonlar bulundu ama kontrolu bi sekilde gelseydik dahada iyi pozisyonlar olurdu

KaPaLı
15.Ekim.2007, 04:14
Yok artık yaa TÜrkiye'de oynayan takım bizi 2-0 mı yendi?

Futbolda kural gibi birşey vardır atamayana atarlar. O kadar çok gol kaçırdıkki ilk maçta. Buraya gelmekte başarıdır teşekkürler Ümitlerimiz.

GeNç KaRTaL
15.Ekim.2007, 04:24
Açıkcası ilk maçta alınan 1-0 lık galibiyet beni tedirgin ediyordu ve maalesef haklı çıktım.Yazık oldu gerçekten.Bu takımın orada olması gerekiyordu..

Emurafu
15.Ekim.2007, 04:42
Alpaslan neden oynamadi!!! Bütün mac soldan 1 tane atak yoktu.İlk maç çok iyi oynamışdı..Bu arada Çok tecrübeli bir hoca takımın başında olsa idi..Kesin finallerde idik.Almanyaya'da playoff'larda kaybetmişdik..

PesimiSTyLa
15.Ekim.2007, 04:45
Büyük hayal kırıklığına ugradm.

ForsakeN
15.Ekim.2007, 04:45
Yazık ya.Son dakikalarda korneri ,serbest vuruşu doğru dürüst açan bir adam kullansaydı gol bile atardık.Serdar Kurtuluş tüm topları havadan kaleciye gönderdi.Aydın tüm kornerleri yerden ön direğe attı sinir oldum.