View Full Version : Porto - Fenerbahçe [ Şampiyonlar Ligi 1. Maç ]
Memedov
14.Eylül.2007, 08:38
http://img88.imageshack.us/img88/778/portologohy6.gif (http://imageshack.us)http://img137.imageshack.us/img137/7008/fenerbahcelogo8934cj0.gif (http://imageshack.us)
17.09.08
saat: 21:45
aykut_gencfb
14.Eylül.2007, 08:42
galip gelip üzerimizdeki karabulutları dağıtacaz....avrupada farklı oynuyorus 2 sezondur bu sezonda geçen sezon ki gibi başırılı geçer umarım....ilk maç çok önemli kazanamasakta mutlak puan çıkarmalıyız...ama ben kazanacağımızı zannediyorum...2-1 alırıs;)
RIDVAN TLM
14.Eylül.2007, 09:28
maç berabere bıter gıbı gelıyo gollu beraberlık olabılır ama umarım fener alır malum ulke puanı.......
Jesus_FB
14.Eylül.2007, 10:22
İnşallah berabere kalabiliriz
GeNç KaRTaL
14.Eylül.2007, 12:44
Porto geçen seneden çok önemli isimlerini kaybetti.Ligde yaptıkları 2 maçtan 4 puan çıkarmışlar.Benfica ile berabere kaldıkları maçın bir bölümünü seyretme imkanım olmuştu.Fena oynamıyorlardı.Fenerbahçe ise lige pek iyi başlamadı.3 maçta 3 puanları var ama geçen sezon Avrupa'daki maçlarda farklı bir performans sergilediklerini biliyoruz.Bakalım yine böyle olacak mı.Eğer olmazsa Porto kazanır diye düşünüyorum ama Fenerbahçe ligdeki oyunundan farklı oynarsa puan yada puanlar alabilir.Kolay maç olmayacak ama..
BlackEagle19o3
14.Eylül.2007, 17:48
Aşağı yukarı denk güçlerin mücadelesi.Ben 2 takımın da evindeki maçları kazanacağını düşünüyorum.Porto alır diyorum.Tabi Porto alır dememde Fener'in kötü formunun da payı var.Tabiki lig maçları ile avrupa maçları bir olmaz, eksiklerden de geri döncekler var ama yine de Porto Portekiz'deki bu maçta favori.2-1 skor tahminim...
_SasKIN_
14.Eylül.2007, 17:55
geçen yılki portoyu bjk zorladı bu yıl porto birçok oyuncusunu yolladı.O yüzden bi GALATASARAYlı olarak fener kazanır diyorum !
BaFraLı
14.Eylül.2007, 17:56
Maç ortada geçecektir.Bence berabere biter..
BeeTLeJuiCe
14.Eylül.2007, 17:59
Dünkü maçtaki halimizden sonra 1 puan alırsak ikide takla atarım.
_SasKIN_
14.Eylül.2007, 18:03
Dünkü maçtaki halimizden sonra 1 puan alırsak ikide takla atarım.
Maldonado ile Josico, aynı anda oynarlarsa FB yenemez Porto'yu.
Ama bu arada Fenerbahçe, Roberto Carlos'un kanatından çok atak yiyor !
Carlos zaten Fener'e geldikten sonra hakemlerle uğraşmaktan başka bir işe yaramıyor bence Carlos'un yerine Wederson o bölgeyi çok iyi kapatır
Universal
14.Eylül.2007, 18:29
Hacettepe'de ki oyundan sonra kazancağımızdan eminim. Çünkü; bu takım özür dilemek zorunda. Aragones özür dilemek zorunda.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Eylül.2007, 18:47
Herkes Fenerbahçe'nin lige ne denli kötü başladığını biliyor... Gerçi Porto'da Quaresma gibi bir yıldızını kaybetti ama... neyse... Eğer Fenerbahçe geçen seneki gibi Avrupa da farklı (süper) bir oyun ortaya koyamazsa Porto 2-0 kazanır diyorum...
GodfatheR
14.Eylül.2007, 19:04
Bize borçlusunuz çoçuklar.O borcu ödemeniz için gidip Porto'yu yeniceksiniz ;)
Sekopej
14.Eylül.2007, 19:58
Geçen sene de lige çok kötü başlamıştık, tam bu dönemde, ilk Inter maçından önce Inter fark atacak, Fenerbahçe puan alamaz yorumları oldukça fazlaydı.
Şimdi de oynanan maçlara baktığımızda bu tür yorumların gelmesi çok normal ama ben takımıma hele ki dünkü maçtan sonra daha çok güveniyorum. Maça kadar herkes onları eleştirecek, büyük çoğunluk kaybedeceğimizi söyleyecek ama onlar bizi şaşırtacak. En kötü beraberlik diye düşünüyorum ama inancım kazanacağımız yönünde.:)
a.arıcı-11
14.Eylül.2007, 20:57
Dünkü maçtan sonra bence bu maçtan en az 1 puan çıkaracağız.Aragones önümüzdeki bu 3 gün boyunca futbolcuları fırça manyağı yapıp onları disipline edecektir.Maç için en ideal kador ise;
------------Volkan-----------
Gökhan--Önder---Lugano---Carlos
----------Maldonado------Emre------
Kazım-----------------------------Uğur(gürhan)
-------------Alex------------------
--------------Semih(Güiza)-------------
bana göre en iyi kadro bu.Tabi Aragones Önderi ortada oynatıp Güiza'yı da kulübeye çekermi o ayrı dava.
KaF KeF
14.Eylül.2007, 20:59
Lugano cezalı ...
a.arıcı-11
14.Eylül.2007, 21:03
Lugano cezalı ...
Edu da sakat zaten mecbur Can'ı da oynatamayacağına göre Önder-Yasin ikilisi forma giyecek.Umudum azaldı birden:(
Sekopej
14.Eylül.2007, 21:06
Lugano cezalı ...
Elemelerde görülen kartlar siliniyor diye biliyorum. Bu kesin mi ben de yanlış biliyorsam düzelteyim.:)
Universal
14.Eylül.2007, 21:08
Lugano cezalı ...
Lugano oynuyor. Eğer ön elemedeki maçlar sonunda bir takım Şampiyonlar Ligine kalmış ise orada ki bütün sarı kartlar siliniyor. Tabii ki oyuncu cezalı ise o cezada kalkıyor. Ama direkt kırmızı kart gördü ise cezası devam ediyor. Kısaca, Lugano bu maçta oynuyor.
KaF KeF
14.Eylül.2007, 21:09
Valla spiker ve çoğu gazetede öyle yazıyordu..Yanlışsam Affola...:icon_neutral:
Memedov
14.Eylül.2007, 21:14
Bende Lugano'nun cezalı oldugunu duydum ve okudum. Umarım oynar..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Eylül.2007, 21:14
Burada ki tüm yorumlar çok iyimser bence... Fenerbahçe'ye o kadar da güvenmeyin bu maçta... Geçen sene ki gibi değiller...
Sekopej
14.Eylül.2007, 21:18
Burada ki tüm yorumlar çok iyimser bence... Fenerbahçe'ye o kadar da güvenmeyin bu maçta... Geçen sene ki gibi değiller...
Geçen sene Inter maçından önce de Inter maçı gibi değildik. evet Edu, Vederson, Deivid sakat olduğu için oynayamayacak ama oynayacak oyuncular da maçın öneminin farkında. Ben takımıma güveniyorum ve onlara inanıyorum, kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.
PesimiSTyLa
14.Eylül.2007, 21:24
Fb nin kazanması çok zor. Böyle bir deplasmandan 1 puan almak basarıdır. Fb nin porto ile 2.lik için cekişecegini düşünürsek deplasmandan puanla dönmek avantajdır. iddaa dili ile 1 yada 0 biter diyorum.
BeeTLeJuiCe
14.Eylül.2007, 21:41
Ön Liberoda birde Önder'i denesek (Geçen bir maçta biraz oynamıştı). En azından bek oynadığında ofansif anlamda etkinliğini görebiliyoruz. Ön Liberoda da iş yapabilir. Şahsen ben Maldonado ve Josico'ya güvenemiyorum. Ama Önderi orada oynatmaz o ayrı konu. Boşunamı takımda 4 tane önlibero var.
Semih ve Emre hazır ise ikiside oynayabilir. Bu maçta ilerde Semih'i, Güiza'ya tercih ederim. Aragones acaba Semih'i ortasahada görevlendirmek yerine, Güiza'ya kanatlarda görevlendirebilir mi? Hızından faydalanabiliriz belki. Şahsen ben ikisini aynı anda sahada görmek istiyorum, Semih'i ortasahada oynatınca sanki biraz yazık oluyor ona.
Uğur'dan iyi bir oyun bekliyorum Porto maçında umarım yanıltmaz.
KaPaLı
15.Eylül.2007, 03:12
Emre- Semih haftasonunda dinlendirildiler. Bu maçta ben Emre'den çok iyi performans bekliyorum. Porto'da Sektoui sorun yaşamıştı ramazanda oruç tutması nedeniyle forma giymez inş. çünkü Porto genelde kanatlardan etkili olan bir takım
Universal
15.Eylül.2007, 03:40
Ön Liberoda birde Önder'i denesek (Geçen bir maçta biraz oynamıştı). En azından bek oynadığında ofansif anlamda etkinliğini görebiliyoruz. Ön Liberoda da iş yapabilir. Şahsen ben Maldonado ve Josico'ya güvenemiyorum. Ama Önderi orada oynatmaz o ayrı konu. Boşunamı takımda 4 tane önlibero var.
Semih ve Emre hazır ise ikiside oynayabilir. Bu maçta ilerde Semih'i, Güiza'ya tercih ederim. Aragones acaba Semih'i ortasahada görevlendirmek yerine, Güiza'ya kanatlarda görevlendirebilir mi? Hızından faydalanabiliriz belki. Şahsen ben ikisini aynı anda sahada görmek istiyorum, Semih'i ortasahada oynatınca sanki biraz yazık oluyor ona.
Uğur'dan iyi bir oyun bekliyorum Porto maçında umarım yanıltmaz.
Önder, Lugano ile birlikte defansda olsun. Macera aranacak bir maç değil, Porto maçı.
Çift forvet oynamalıyız. Bu nedenle ne Maldonado nede Josico takımda olmamalı. Emre ortada oynamalı. Semih ve Güıza'nın arkasında ise Alex görev almalı.
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2007, 07:05
F.Bahçe'de Semih şoku!
Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü Porto ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Semih şoku yaşanıyor. Türkiye - Belçika maçında ayak bileğinden sakatlanan ve Fenerbahçe'nin Hacettepe ile oynadığı karşılaşmada forma giyemeyen Semih Şentürk'ün, Porto karşısında da takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle Porto maçında oynayamayacağı belirtilen Edu'nun ardından Semih'in de forma giyemeyecek olması sarı lacivertlilerde şok etkisi yarattı.
Kaynak : DHA
Fernando Gago
15.Eylül.2007, 07:09
1 puan çıkarabilsek çok büyük başarı olur bu şartlarda söylenecek fazla bir şey yok
Universal
Demekki gene çift ön liberoyuz. Bari bir tanesi Emre olsa, bu takım Josico ile Maldonado'yu fazla kaldıramaz. Aynı tipte iki oyuncu. İkiside savunmayı düşünüyor.
Jesus_FB
Beraberlik için bol bol dua etmek lazım.
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2007, 07:14
Önder, Lugano ile birlikte defansda olsun. Macera aranacak bir maç değil, Porto maçı.
Çift forvet oynamalıyız. Bu nedenle ne Maldonado nede Josico takımda olmamalı. Emre ortada oynamalı. Semih ve Güıza'nın arkasında ise Alex görev almalı.
Tamam hadi 2 tane defansif oyuncu ile çıkılmayabilir ama 0 defansif ortasaha ile Avrupa'da deplasman maçına çıkmak intihar olur.Rakip kim olursa olsun..
Universal
15.Eylül.2007, 07:19
Tamam hadi 2 tane defansif oyuncu ile çıkılmayabilir ama 0 defansif ortasaha ile Avrupa'da deplasman maçına çıkmak intihar olur.Rakip kim olursa olsun..
Zaten çıkarsak intihar etmiş olacağız. Ne Josico ne de Maldonado, çabuk oynayan bir Porto'yu durduramaz. O nedenle zaten işe yaramıyacak bu iki oyuncu yerine forvet koyup çıkmak mantıklıdır.
NisRoc
15.Eylül.2007, 07:20
1 puan çıkarabilsek çok büyük başarı olur bu şartlarda söylenecek fazla bir şey yok
Katılıyorum..
TR.CaPTaiN
15.Eylül.2007, 07:24
Gökhan Önder Lugano RC3
Kazım Maldonado Emre Uğur
_________Alex
_________Güiza
Büyük ihtimal bu şekilde bir kadroyla çıkarız. Uğur şampiyonlar liginde iyi maçlar çıkarıyor. Bu maçta Emre'den patlama bekliyorum. Semih'in eksikliğini hissedebiliriz. 3 ihtimalli bir maç. 3 ihtimal de beni şaşırtmaz.
The.Crow
15.Eylül.2007, 07:40
Kadro bence şöyle olmalı
-------------Kaleci ( Artık kim kaldıysa ) --------
--Gökhan-------Yasin----Lugano------Carlos----
-----------Josico----------Emre----------------
---Kazım-----------------------------Uğur-------
--------------------Alex ----------------------
-------------------Guiza-------------------
Jesus_FB
15.Eylül.2007, 08:16
Lugano cezalı söylentileri var bunun hakkında bilgisi olan varmı?
Bu arada uefa.com'da takım listemizde Deniz Barış'ın ismini göremedim.
Neron_FB
15.Eylül.2007, 11:03
Lugano cezalı değilse ve semih de oynarsa bi şansımız olabilir beraberlik için..Aksi halde yeniliriz..
----------------Volkan------------------
Gökhan---Önder (lugano cezalıysa)---Yasin--Carlos
-----------Josico(selçuk)---------------
-----Kazım--- -Alex---Semih(emre) --Uğur-----------
------------------Guiza-----------------
Bordo61Mavi
15.Eylül.2007, 11:14
Volkan
Gokhan
Carlos
Yasin
Lugano
onlerinde Josico ve Selcuk ( gelen toplari kesecek, pres yapcak )
sagda Kazim
Solda Ugur
Alex forvete yakin oynicak
Ilerde Guiza oynicak
physicist87
15.Eylül.2007, 11:40
Josico yerine maldonadonun oynayacağı kanaatindeyim .. Gerçekten işimiz çok zor .. Semih yok die dert etmeyelim olunca da görüyoruz çünkü kimin oynatıldığını :@ Alex Emre ve Maldonadodan iki kat daha iyi oynamalarını istiyor ve bekliyorumm.. Guiaza da artık istenenleri vermeye başlasa ii olacak.. Edunun sakatlığından dolayı oynayamıyacak olması da pek bişey ifade etmiyor sadece ilk maçında golle buluşamıcak o kadar :p Ortada Öndere görev vermeli ya da hiç olmadı Gökhan Gönülü koysun Önder sağa geçsin, ben bir daha hele hele böle bi avrupa kupası maçında Gökhan-Önder değişikliğini kaldıramıcam .. Ve Carlosa gelelimmm, geldiğinden beri yaptığı hiç dicem ama ayıp olacak pek bişey yok , Can carlos abisi yüzünden Hacettepe maçında o hataları yaptı, artık taşın altına elini mi sokacak canını dişine mi takacak bilemicem ama sağlasın artık bu takıma bi yarar, bindirmeler yapsın tabi adamlar ondan daha önce davranıp indirmelar yapmadan : ))
Varonil
15.Eylül.2007, 15:49
Açıkcası hiç umudum yok,berabere kalıp 1 puan alırsak çok sevineceğim. ...
eXcitinG
15.Eylül.2007, 19:07
Fenerbahçe kazanıcak bence. Neden biLmiyorum ama öyLe hissediyorum. Zaten eğer kaybedicek oLurLarsa kendiLerini çok kötü günLer bekLiyor. Ligde hüsran birde Avrupa da hüsranı bu taraftar kaLdıramaz.
DisCo
15.Eylül.2007, 20:50
F.Bahçe'ye Fransız hakem
Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe'nin 17 Eylül 2008 Çarşamba günü FC Porto ile oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı.
Estádio do Dragao Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak olan karşılaşmanın hakemi Fransa Futbol Federasyonu'ndan Bertrand LAYEC olacak. LAYEC'in yardımcılıklarını aynı ülkeden David BENECH ve Michael ANNONIER yaparken, karşılaşmanın 4. hakemi de Hervé PICCIRILLO.
barahir
15.Eylül.2007, 20:52
İsterse Collina atansın biz yine de 1 puan bile alamayız.. Görünen köy Kılavuz istemez..
Fernando Gago
15.Eylül.2007, 21:03
Porto kazanamayacak çünkü...
Kulüpler bazında Avrupa'nın en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde G grubunda 17 Eylül Çarşamba günü oynanacak Porto-Fenerbahçe maçı öncesinde evsahibi takımı en fazla ilk maç sendromu korkutuyor.
Şampiyonlar Ligi'nde son 7 yıldır ilk maçta galibiyet alamayan Porto, son olarak 2001 yılında deplasmanda Rosenborg'u 1-2 yenmişti. Portekiz basını, Porto'nun psikolojik olarak maça hazırlandığını belirtti. Son olarak 30 Ağustos tarihinde maç yapan ve Benfica ile 1-1 berabere kalan Porto, milli maçlar dolayısıyla verilen aradan dolayı 18 gün sonra ilk maçını Fenerbahçe'ye karşı oynayacak. Sakat olan futbolcuları iyileşen ve tam kadro Fenerbahçe maçına hazır olan Porto'da teknik direktör Jesualdo Ferreira'nın, dizindeki sakatlığından 3 haftadır sahalardan uzak olan, ancak hafta içinde sorunsuz takımla birlikte antrenmanlara çıkan Arjantinli forvet oyuncusu Mariano Gonzalez'i ilk 11'de oynatması bekleniyor.
Öte yandan, Porto kulübünden yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin yarın Portekiz saati ile 13.05'de (TSİ 15.05) Porto'ya varacağı belirtildi. Teknik direktör Luis Aragones 19.30'da Estadio do Dragao'nda (Ejderha Stadı) basın toplantısı yaparken, Fenerbahçe maç saatine denk gelen 19.45'de antrenman yapacak. Porto ise maç öncesi son antrenmanını yarın sabah 10.00'da gerçekleştirecek.
Porto kulübü, maçta en az 40 bin taraftar beklerken, biletler 25 ile 50 Avro arasında satılıyor
sporx
a.arıcı-11
15.Eylül.2007, 21:27
Üzrimizdeki hava gerçekten çok kötü.Semih'inde olmayacak olması kara bulutları iyice başımıza topladı ancak ben bu maçta işlerin çok farklı olacağını ve takımın kaybetse bile harika futbol oynayacağını düşünüyorum.
Onurap
15.Eylül.2007, 21:32
Valla taraflı gözüyle bakmayın ama eldeki kadro,defans acizliği ve form durumuda düşünüldüğünde ben fennerbahçenin 2-3 farkla yenileceğini düşünüyorum..
bugün semihin sakatlandığı söyleniyor ve porto maçında oynamayacak deniyor bu kadar eksik varken fenerbahçenin işi çok zor allah bize kolaylık versin.
El Barto
15.Eylül.2007, 23:18
Bu şartlar altında deplasmandan alıncak 1 puan çok güzel olur bence. Ancak Fenerbahçe kısıtlı kadrosunun sıkıntılarını daha şimdiden yaşamaya başladı. Bakalım neler gösterecek ilerki zamanlar.
Revolution
15.Eylül.2007, 23:25
Porto'yu isterse yenebilir Fenerbahçe..Yüreğimiz onlarla.
Universal
15.Eylül.2007, 23:31
Lugano cezalı söylentileri var bunun hakkında bilgisi olan varmı?
Bu arada uefa.com'da takım listemizde Deniz Barış'ın ismini göremedim.
Lugano oynuyor. Ön elemelerde görülen sarı kartlar siliniyor. Sadece kırmzı kart cezalıları oynayamıyor.
GodfatheR
15.Eylül.2007, 23:37
Geçen senede lige çok kötü başlamıştık.5 haftada 7 puan almıştık.İnter'i yenip kendimize gelmiştik.F.Bahçe'nin kimseden korkusu olmaz ne kadar eksik olursak olalım çıkıp yenicez Porto'yu ve kendimize gelicez;;)
Universal
16.Eylül.2007, 03:45
O maçta oynayan en iyi oyuncularımız saha değil. Deivid, Vederson gibi...
GodfatheR
16.Eylül.2007, 03:50
O maçta oynayan en iyi oyuncularımız saha değil. Deivid, Vederson gibi...
Kimin hangi maç patlayacağı belli olmaz.Ben Uğur'a,Kazım'a,Alex'e,Emre'ye,Güiza'ya bu maçta çok güveniyorum.Kesinlikle mağlup ayrılmıycaz Dragao'dan.
Since-1907
16.Eylül.2007, 03:58
Bu maç kara bulutları üstümüzden atma maçıdır..Şampiyonlar Liginin havası her zaman farklıdır ama rakibi orta sahada karşılamazsak yani rakip orta sahayı çabuk kat ederse işimiz zor..
omersal
16.Eylül.2007, 05:53
FBden hiç ümitli değilim gerçekten hem kadro hem de t.d. olarak çok kötü durumda bence :(
Bakalım nasıl bir maç olacak.Biliyorsunuzki Fenerbahçe avrupada farklı Türkiyede farklı oyunlar oynuyor.Bu maçı 3-1 alırız.Güiza bu maçta açılır.Benim içime böyle doğuyor.:)
nekop
16.Eylül.2007, 08:21
Fenerbahçe tam kadro çıkabilseydi maçı alma şansı vardı ama şu haldeki Fenerbahçe Porto'yu yenemez bence...
Neron_FB
16.Eylül.2007, 08:45
Valla Lugano'nun oynuyor olması beni umutandırdı..Cezalı sanıyordum.. İnşallah Semih bi şekilde yetişir..İğneyle falan :)
Aşk-ı Şehir
16.Eylül.2007, 08:50
Fenerbahçe geçen seneki kadar güven vermiyor. Vederson-Aurelio ve Deivid'in eksiklikleri çok belli oluyor. Umarım ki Fenerbahçe istediği sonucu alır. Güiza golle buluşursa müthiş moral olur kendisi için.
aykut_gencfb
16.Eylül.2007, 09:27
star bu seneki maçları biss sifreleme sistemiyle sifreliyecek örneğin atv nin euro 08 de yaptıgı uygulamayı yapacakmış....
Aşk-ı Şehir
16.Eylül.2007, 09:32
star bu seneki maçları biss sifreleme sistemiyle sifreliyecek örneğin atv nin euro 08 de yaptıgı uygulamayı yapacakmış....
Bir bu eksikti. D-Smart ve Lig TV'den bıkmaya başladım artık. :mad: Çekin ellerinizi futbolun üzerinden. :mad:
aykut_gencfb
16.Eylül.2007, 09:33
star uydudaki yayınları sifreleyecek işte acıklaması :
Avrupa Birliğinin telif haklarına ilişkin uyum yasaları ve bölgesel yayıncılığa ilişkin kısıtlamalarından dolayı Şampiyonlar Ligi Maçlarının yayın hakları‚ yayınların Türksatın iz düşümünde bulunan tüm ülkeleri değil sadece Türkiyeyi kapsayacak şekilde yapılmasını zorunlu kılmaktadır.
Doğan TV de‚ Türkiye haklarına Star Tv için 2012 yılına kadar sahip olduğu Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında‚ Geo Blocking (bölgesel sınırlama) adı verilen bu sınırlamayı saygı ile karşılamış‚ bu nedenle söz konusu karşılaşmaları BISS sistemiyle şifreleyerek yayınlamaya karar vermiştir."
lanettt olsun yaaa.....zorla d-smart aldıracaklar....almıommm yaaa:D
GeNç KaRTaL
16.Eylül.2007, 12:43
Offff bu haber gerçekten kötü oldu.Seyredemeyeceğiz yani maçı.:uzgun:(şifre olayı yok bizim uyduda.)
iyiki dzmart aldım zamanında.. düşündüm çok bunlara para kazandırma eren diye ama yine de lazımdı. zaten maç harici tv izlediğim yok 4 senedir.
Sirius Black
16.Eylül.2007, 17:11
alayının bisini misini hallederiz. (:
barahir
16.Eylül.2007, 17:29
Bi de bizim kahveci halledebilse şu biss işini.. Onun yüzünden belçika maçını izleyemedik zaten..
C h A o S
16.Eylül.2007, 17:51
Hani şampiyonlar ligi maçları şifresiz olmak zorundaydı:mad:
Trabzonspor
16.Eylül.2007, 18:26
fenerın bu macı almasını canı gonulden ıstıyorum artık ulke sıralamasında ılerlıyoruz burda kaybederse kotu olur bızım ıcın seneye 1 takım dırek gıdıo ama olsun daha fazla olsun.
porto ılk maclarda 7 yıldır kazanamıyormus.bu bı avantaj olabılır fener ıns doru oyuncu tercıhlerıyle maca cıkar ve 3 puan olmadı en az 1 puanla doner
Universal
16.Eylül.2007, 19:10
Geçen yıl, Digitürk'de bulunan İtalyan kanallarıda şifre koyuyordu. Çünkü; orada da Şampiyonlar Ligi maçı vardı. Yani uydu üstünden yayın yapan bütün kanallar şifre koymak zorunda kalıyor. Çünkü; ben burada oturup başka bir ülkenin kanalında o maçı izleme imkanım duruyor. İtalya'da RAI 1 yayınlıyor. Uydusu olan açsın baksın saat 21.45'de o kanalda şifreli olacak.
Bu arada maç şifreli değil, uydusu olanlar zorunlu oluyor. Çünkü; elin İtalyanı, Fransızı STAR'ı açıp Fenerbahçe maçını izleyebilir. Bunu engellemek zorunda kalıyor. O nedenle Kablolu TV, Çanak Anteni veya Digitürk'ü olan izleyebiliyor.
Fenerbahçe UEFA Katsayısında rahat. Çünkü; 5 yıl önce Avrupa'da yoktu ve bu nedenle bu sezon bu grupta sıfır çekse bile Ön elemelerde gelen puanlar yüzünden puanı artacak. O nedenle Fenerbahçe bu yıl ne toplarsa büyük bir sıçrama yapabilir.
uAsamet91
16.Eylül.2007, 21:22
Buluruz bissi :=)
physicist87
16.Eylül.2007, 21:36
Arkadaşlar benim çanak antenim bile yok , anten giriş kablosunu takılı sadece ve onsekiz kanal çekio, izleyebilirim değil mi?
a.arıcı-11
16.Eylül.2007, 21:40
Geçen yıl, Digitürk'de bulunan İtalyan kanallarıda şifre koyuyordu. Çünkü; orada da Şampiyonlar Ligi maçı vardı. Yani uydu üstünden yayın yapan bütün kanallar şifre koymak zorunda kalıyor. Çünkü; ben burada oturup başka bir ülkenin kanalında o maçı izleme imkanım duruyor. İtalya'da RAI 1 yayınlıyor. Uydusu olan açsın baksın saat 21.45'de o kanalda şifreli olacak.
Bu arada maç şifreli değil, uydusu olanlar zorunlu oluyor. Çünkü; elin İtalyanı, Fransızı STAR'ı açıp Fenerbahçe maçını izleyebilir. Bunu engellemek zorunda kalıyor. O nedenle Kablolu TV, Çanak Anteni veya Digitürk'ü olan izleyebiliyor.
Fenerbahçe UEFA Katsayısında rahat. Çünkü; 5 yıl önce Avrupa'da yoktu ve bu nedenle bu sezon bu grupta sıfır çekse bile Ön elemelerde gelen puanlar yüzünden puanı artacak. O nedenle Fenerbahçe bu yıl ne toplarsa büyük bir sıçrama yapabilir.
Ya iyide sonuçta bütün ülkelerede ŞL maçları Şifresiz platformdan verilmiyo mu?Yani ben italya'da yaşasam ŞL maçları için Rai kanalına Digitürk gibi paramı ödeyeceğim? Evet olay buysa uygulama doğru ama orda da bizim Star gibi herhangi bir ulusal kanal yayınlıyorsa olay çok saçma.Adam deli mi ki kendi dilinde yayın varken başka ülkenin kanalını izelsin.Neyse Allahtan EURO 2008 zamanında halletmiştim o işide bu maçı izleyebileceğim.
PesimiSTyLa
16.Eylül.2007, 21:41
Arkadaşlar benim çanak antenim bile yok , anten giriş kablosunu takılı sadece ve onsekiz kanal çekio, izleyebilirim değil mi?
Normal anten gösterir. Karasal yayını şifrelemiyorlar.
a.arıcı-11
16.Eylül.2007, 21:42
Evet olay sadece uydu antenler için geçerli.Yerel anten,Kablolu,Digitürk,D-Smart kullanıcılarında herhangi bir sorun olmayacak.
El Barto
16.Eylül.2007, 21:42
Ya iyide sonuçta bütün ülkelerede ŞL maçları Şifresiz platformdan verilmiyo mu?Yani ben italya'da yaşasam ŞL maçları için Rai kanalına Digitürk gibi paramı ödeyeceğim? Evet olay buysa uygulama doğru ama orda da bizim Star gibi herhangi bir ulusal kanal yayınlıyorsa olay çok saçma.Adam deli mi ki kendi dilinde yayın varken başka ülkenin kanalını izelsin.Neyse Allahtan EURO 2008 zamanında halletmiştim o işide bu maçı izleyebileceğim.
Normal anten gösterir. Karasal yayını şifrelemiyorlar.
Cidden karasal yayın şifrelemiyorsa arkadaşın dediği gibi uyduda neden şifrelenir tuhaf. :)
Sekopej
16.Eylül.2007, 21:47
Sanırım bu reklamlarla alakalı bir durum. Gerçi ŞL maçlarında maç esnasında reklam çıkmıyor ekranda diye biliyorum.
Bir de İtalya'da bugün İtalya takımlarının maçları verilir açık kanaldan. Diğerli D Smart'ın yaptığı gibi şifreli olabilir. Nasıl ki bugün Fenerbahçe maçı hariç diğer maçlar D Smart'tan şifreli verilecek, Fenerbahçe maçı da orada şifreli veriliyordur, şifresiz uydudan izlenmesin diye de bu uygulama yapılmış olabilir.
Yabancı örnekler olmasa bunu D Smart bilerek yapıyor diyecektim ama yabancı örnekler de varsa UEFA'nın vardır bi bildiği.
barahir
16.Eylül.2007, 21:49
Cidden karasal yayın şifrelemiyorsa arkadaşın dediği gibi uyduda neden şifrelenir tuhaf. :)
Uydu aracılığı ile yabancı ülkedeki insanlar star tv den izleyebilirler.. Bunu engellemek için uyduya biss koyyolar.. Karasal yayına koymazlar çünki bu sadece türkiyede yayın yapıyor:D
Universal
16.Eylül.2007, 22:01
RAI'de bizim Star gibi kanal ama; şu var Türkiye'de oturan bir İtalyan düşünelim, oturupda RAI'da maç izlemesin diye şifreliyorlar. Çünkü; Star TV'yi tercih etmemiş olacak. Aynısı İtalya'da ki Türkler gibi. Mesela İngiltere'de ligi Sky Sports yayınlıyor ama; Türkiye'de bu kanal izlenmesin diye uyduda bir şekilde şifre koyuyorlar. Çünkü; burada o ligin yayın hakkını almış bir kanal var.
Neron_FB
16.Eylül.2007, 22:50
Bu arada gazetede Aragones'in sırasıyla Maldonado-Selçuk-Josico-Emre ortasahasıyla çıkacağını okudum...Nerde kazım ve uğur... :S
KaF KeF
16.Eylül.2007, 22:51
Azerbaycan kanalı şifresiz veriyor bildiğim kadarıyla ..
Nedvedmania
16.Eylül.2007, 22:59
Hangi azerbeycan kanalı o ?
KaF KeF
16.Eylül.2007, 23:08
http://www.hyper.com.tr/resim/tvlogo/anstv.gif Ans TV
TR.CaPTaiN
16.Eylül.2007, 23:14
Semih, Edu, Deivid, Vederson, Tümer, Can ve Deniz Portekiz'e götürülmemiş.
KaF KeF
16.Eylül.2007, 23:16
Kafilemizde bulunan oyuncularımızın isimleri şöyle: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Yasin, R.Carlos, Selçuk, Josico, Maldonado, Burak, Kazım, Alex, Emre, Uğur, Güiza, Lugano, İlhan, Ali, Gürhan.
Oghuse
16.Eylül.2007, 23:17
Lugano bu maçta oynuyor değil mi?
KaF KeF
16.Eylül.2007, 23:22
Kafile ile götürüldüğüne göre oynuyor ..
BeeTLeJuiCe
16.Eylül.2007, 23:27
Volkan
Gökhan Yasin Lugano Carlos
Josico Emre
Kazım Alex Ugur
Güiza
Muhtemelen bu 11 ile çıkarız maça. Yasin yerine Önder'i acaba oynatırmı Aragones?
Jesus_FB
16.Eylül.2007, 23:29
Deniz Barış'ı şampiyonlar ligi listesine almayan zihniyeti seveyim...
Neron_FB
16.Eylül.2007, 23:53
Cidden Deniz niye yok ? Geçen sene çok iyi işler yapmıştı, sakatlığı geçmedi mi acaba hala..Yoksa Aragones takımını mı tanımıyor hala..!
Fernando Gago
16.Eylül.2007, 23:57
Aragones Deniz'i "tutmadı" yapacak bir şey yok Deniz kadroya zor girer bundan sonra
Universal
17.Eylül.2007, 00:40
Lig TV'de Futbol Gündemi programında Fenerbahçe'nin 4-2-3-1 dizilişi ile sahaya çıkacağını belirtildi.
Kadronunda şu şekilde olduğu söylendi:
Volkan
Gökhan Önder Lugano Carlos
Maldonado(Josico) Selçuk
Kazım Alex Emre
Güiza
şeklinde olacağı söyleniyor.
a.arıcı-11
17.Eylül.2007, 02:21
Uğur'u kesmek bence olumlu.Sonuçta çok formsuz ve savruk oynayan bir adam.Kazım da aynı şekilde ama Kazım kendini iyi hissedince hem kendisi çok iyi oynuyor ve takımıda sürüklüyor.Yani Aragones göle maya çalıyor.İnşallah tutar bu sefer.
IcedEarth
17.Eylül.2007, 02:57
Gerçekten çok zorlu bir mücadele olacak ve Fenerbahçe çok büyük bir ihtimalle bu maçta puan kaybı yaşayacak. Dileğimiz Fenerbahçe'nin Porto'dan avantajlı bir skorla dönmesi.
RaSenGan
17.Eylül.2007, 03:10
Defansta Can yoksa sorunda yok :D Güiza La Liga gol kralı olduğunu anımsayıp Porto defansını alt üst edip gol ve gollerini atmalı Semih yokken.Ön liberoda çok sorun yaşar Fenerbahçe.Josico'nun ayağına geçen maç top gelmemişti.Selçuk'ta Porto'ya karşı ne yapar bilemeyiz.Quaresma olsaydı bu maç Fenerbahçe için çok çok zor olabilirdi.En azından 1 puan alır Fenerbahçe.
sanalkaos
17.Eylül.2007, 03:19
Fenerbahçe, Avrupa'da bir başkadır ve bunu herkez kabullenmelidir. Porto, geçen seneye göre çok daha güçsüz. Ayrıca Porto 7 yıldır, Avrupa'da ilk maçlarını kazanamayan bir takımdır.
bay e-ko
17.Eylül.2007, 03:20
Fenerbahçe, Avrupa'da bir başkadır ve bunu herkez kabullenmelidir. Porto, geçen seneye göre çok daha güçsüz. Ayrıca Porto 7 yıldır, Avrupa'da ilk maçlarını kazanamayan bir takımdır.
İnşallah dediğin gibi olur ve porto gene kazanamaz...
gerrrard
17.Eylül.2007, 03:34
Liverpool'da Man Utd.'ı 7 yıldır yenemiyordu ama geçen cumartesi yendi. Herşeyin ilki vardır.
Yanlış anlaşılmasın dediğim ama yok işte avrupa ilk maçlarını kazanamayan takımmış şuymuş buymuş bunlarla kenidmizi avutmamamız gerekir.
Fenerbahçe yenilmez bu maçta.
aykut_gencfb
17.Eylül.2007, 03:37
normal dijitalden izleyemeyecez değil mi??? şifresini açıkladılar mı haberi olan war mı???
deniz.91
17.Eylül.2007, 03:37
FB bu oyununu devam ettirise bu maçtan hüsranla ayrılır ama umarı yine geçen yılki gibi Şampiyonlar Liginde ayrı bir havayla oynar
Universal
17.Eylül.2007, 03:55
Aziz Yıldırım, Porto'yu kesinlikle yeneceğiz diyor, R.Carlos maçta Porto favori diyor. Allah, sonumuzu hayır etsin.
Nedvedmania
17.Eylül.2007, 04:01
Galatasarayda hiçbir Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçını kaybetmemişti ama steau ya karşı kaybetti.
Porto eski gücünden çok çok uzak.
GodfatheR
17.Eylül.2007, 04:06
Başkan nasıl bu kadar iddalı konuşmuş şaşırdım valla.Bi bildiği var demekki :p
Neron_FB
17.Eylül.2007, 04:26
Aziz Yıldırım bunu 1 hafta önce söylemiş.. Sadece inanmak istediğini söylemiş. :p Bence R.Carlos haklı, favori tabiki porto.. Sonuçta Fenerbahçe geçen sene deplasmanda hiç galibiyet alamadı şampiyonlar liginde..
fmsmyrna
17.Eylül.2007, 04:56
Artık Avrupa'da kolay maç kaybetmemeyi öğrendiler.Ligdeki gibi kötü oynayacaklarını sanmıyorum beraberlik bekliyorum
aykut_gencfb
17.Eylül.2007, 05:18
İŞTE STAR TV BİSS KODU ŞİFRESİ ‚ ŞAMPİYONLAR LİGİ UYDU ŞİFRESİ
"Biss ID: 001FFF (eğer 6 haneli ise) Key Değeri: 1000000000000000
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Marka Sunny
Emurafu
17.Eylül.2007, 05:24
Aykut seninki yanlış olması lazım..Ntv'ninkini kullanıyorlar:)..Şimdi benim odamda girdim oldu..Öbür odadadsmart var ama olsun:)
ÖNEMLİ !!
Star Tv Key'i NTv'nin eski Key'i:)
Provider ID: 00 1f aa
AO2123E43546148F
GeNç KaRTaL
17.Eylül.2007, 05:41
Porto'nun muhtemel 11'i..
Helton
Sapunaru-Pedro Emanuel-Bruno Alves-Nelson Benitez
Mariano-Tomas Costa-Lucho Gonzalez-Raul Meireles-Rodriguez
Lisandro Lopez
Sağ bekteki Sapunaru Bosingwa ayrıldıktan sonra alınmış Rapid Bükreş'ten.2.5 milyon Euro+2 futbolcu vermişler.Sol bekteki Nelson Benitez'de bu sene transfer olmuş.1 milyon Euro karşılığında Lanus'tan alınmış.Stoperde oynaması muhtemel 2 isimden Pedro Emanuel 1.kaptan,Bruno Alves ise 2.kaptan.Belki Pedro Emanul yerine Belenenses'ten ücretsiz kadroya dahil edilen Rolando'da oynayabilir.
Ortasahada tanıdık 2 isim var.Birisi Lucho,diğeri Meireles.Lucho geçen sezon ligde en iyi ortasaha ödülünü almış.Meireles'i ise Euro 08'de Portekiz milli forması altında bize attığı golden tanıyoruz.Ortasahada 2 yeni isim var.Biri geçen sene Benfica'da kiralık oynayan ve sezon başında bonservisi PSG'de olan Uruguay'lı Rodriguez.Tehlikeli bir isim.Geçen sezon ligde 6 golü varmış..Ortasaha ortada oynayan Tomas Costa ile Arjantin ekibi Rosairo'dan 3.25 milyon Euro karşılığında alınmış.
Forvette ise geçen sezon 24 golle gol kralı olan Lisandro Lopez bulunuyor..
Muhtemel yedeklerde göze çarpan isimler ise Tarık Sektioui,Fredy Guarin ve Hulk.Tarık geçen sene bizim maçlarımızda baya etkili bir performans sergilemişti ama sanırım bu maçta oynayamayacak Ramazan ayı dolayısıyla.Fredy Guarin'i ise bazılarımız Fm'den hatırlayacaklardır.Kolombiya'lı oyuncu sezon başında St.Etinne'den 3 milyon Euro artı bir isim karşılığında alındı.Hulk ise 22 yaşında Brezilya'lı bir yetenek.Porto onu 5.5 milyon Euro karşılığında transfer etmiş Japonya'dan.Japonya'da oynadığı 2 sene içerisinde 55 maçta 44 gollük gibi müthiş bir istatistiğe sahip kendisi.
aykut_gencfb
17.Eylül.2007, 06:01
Aykut seninki yanlış olması lazım..Ntv'ninkini kullanıyorlar:)..Şimdi benim odamda girdim oldu..Öbür odadadsmart var ama olsun:)
benmde odamda çalışıyor(::) fazla bilginin zararı olmas....saol bilgilerin için tabi;;)
jarosik_61
17.Eylül.2007, 06:02
nerden çıktı bu şifre ya 2 kuruşlluk futbol keyfimiz vardı onuda mahvettiler.herkesi d smartı almaya zorluyorlar 15 senedir şifre işi yok bu sene çıktı
jarosik_61
17.Eylül.2007, 06:43
vestel kullanıcıları için varmı gri menu
Porto Favorı
Fenerın Kadrosu Gecen Seneye Oranla Daha Zayıf Bırde Deplesman Maclarında Galıbıyet Almakta Zorlanması Yada Alamaması Dezavantaj
Kadro Olarakta Kağıt Ustundede Porto Alır Gıbı
goosfraba
17.Eylül.2007, 15:58
Fenerbahçe'ye bir türlü istediği futbolu oynatamayan İspanyol teknik direkör Luis Aragones, sistemde değişiklik yapmayı düşünüyor. Özellikle Semih'in oynamayacağı maçlarda 4-4-1-1'e geçme planları yapan İspanyol hoca, böylelikle orta sahadaki direnci artırmayı amaçlıyor. Sarı-lacivertli takımın 4-4-1-1 oynaması durumunda, orta alan sağdan sola; Maldonado, Selçuk, Josico ve Emre'den oluşacak. Bu isimlerin hemen önünde Alex, forvette ise tek santrfor olarak Güiza görev yapacak.
mynet
ultraslanerdem
17.Eylül.2007, 17:06
Fenerbahçe 3 puanı almayı başaracaktır. Kadrosu Porto'ya karşı çok daha iyi. Tabi ön libero eksikleri büyük zaaf. Umarım Aragones adam gibi kadro çıkartır...
TR.CaPTaiN
17.Eylül.2007, 17:58
Sarı-lacivertli takımın 4-4-1-1 oynaması durumunda, orta alan sağdan sola; Maldonado, Selçuk, Josico ve Emre'den oluşacak.
Anadolu takımları bile bu kadar defansif bir orta saha ile mücadele etmiyor. Dede'nin böyle bir kadro çıkaracağını zannetmiyorum.
Universal
17.Eylül.2007, 19:51
Fenerbahçe 3 puanı almayı başaracaktır. Kadrosu Porto'ya karşı çok daha iyi. Tabi ön libero eksikleri büyük zaaf. Umarım Aragones adam gibi kadro çıkartır...
Aragones'in çıkardığı kadro önemli değil, takım mücadele etmiyor. Mücadele etse kazanacak. Ruhu olan oyuncu az Fenerbahçe'de.
Burak Duran
17.Eylül.2007, 19:59
Valla gecen seneki kadro olsa garanti derdim ama bu seneki oyun ve inancla zor diyorum
Jesus_FB
17.Eylül.2007, 21:32
Valla gecen seneki kadro olsa garanti derdim ama bu seneki oyun ve inancla zor diyorum
Oyun konusunda katılıyorum sana ama inanç için erken konuşmuşsun onu bu akşam görücez
Onurap
17.Eylül.2007, 21:33
Oyun konusunda katılıyorum sana ama inanç için erken konuşmuşsun onu bu akşam görücez
Buna katılıyorum normalde yanından geçen topa bile bakmayan kazım şlde kazım koşuyor mücadele ediyor.. :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Eylül.2007, 22:52
ya regal için de key bilgileri var mı ? şifre için...
a.arıcı-11
17.Eylül.2007, 22:55
Nedendir bilmiyorum bende bu maçla ilgili acayip bir duygu ve mutluluk var.Bunu iki nedene bağlıyorum;
1)Bu maçı kazanacağız
2)Şimdi bol bol mutlu ol yarın rezil olacağız.(Ben bu çeneyle kendimi rezil ettirmem o ayrı mesele:p)
Umarım birinci sseçenek olur ve kazanırız.
Bu arada dünkü Marsilya-Liverpool maçını sorunsuz izledim bu akşam ki maçta bişey olmayacağına delalet edermi bu olay?
aykut_gencfb
18.Eylül.2007, 00:12
arkadaşlar çoğu uydu alıcısı için şu şifre geçerli:
001FFF A0 21 23 00 35 46 14 00
*eğer şifre 12 haneli ise 00´lar olmayacak‚yani:
A0 21 23 35 46 14
**eğer 001FFF olmuyorsa 1FFF olması gerekir
***eğer sizden index diye birşey istiyorsa index=01 olacak
vestel´ler için eğer aphro(siyah-turuncu olan) menü ise‚menüye girin 7 kere 6´ya basın (yani 6666666) ordan biss´i seçin bu şifreleri girin..
Dün Marsilya-Liverpool maçını izledim ve izledikçe içim karardı.:(Fenerbahçe eğer Şampiyonlar Ligindede ligdeki gibi oynarsa fark yer geliriz.İnşallah böyle birşey olmaz.:(
a.arıcı-11
18.Eylül.2007, 00:57
Dün Marsilya-Liverpool maçını izledim ve izledikçe içim karardı.:(Fenerbahçe eğer Şampiyonlar Ligindede ligdeki gibi oynarsa fark yer geliriz.İnşallah böyle birşey olmaz.:(
Alakası yok güzel kardeşim.Liverpool ile Porto'yu bir tutmamak lazım.Evet Marsilya'da iyi oynadı ama bu olay tamamen Liverpool'un futboluna ayak uydurmak için.Geçen sene BJK Liverpool'u yenerken de çok iyi oynadı ama bir daha göremedik o futbolu
Alakası yok güzel kardeşim.Liverpool ile Porto'yu bir tutmamak lazım.Evet Marsilya'da iyi oynadı ama bu olay tamamen Liverpool'un futboluna ayak uydurmak için.Geçen sene BJK Liverpool'u yenerken de çok iyi oynadı ama bir daha göremedik o futbolu
benim kastetmek istediğim ŞL'de olan tüm takımlar bu tempoda oynar ve hepsi güçlü takımlar.Hacettepeye yenilen bir Fenerbahçe aynı oyunu ŞL'de oynarsa bizim için çok kötü olur.Ama takımımıza yinede güvenimiz sonsuz.:)Geçen senenin Çeyrek Final oynayan takımıyız.Çoğu takım bizden çekiniyor.
anilton
18.Eylül.2007, 02:02
Karşılaşmayı Emre Tilev anlatacak İlker Yasin yorumlayacakmış...
Bütün futbol izleme şevkim kırıldı...:)
Sekopej
18.Eylül.2007, 02:04
Tüm futbol verilerini bir kenara bırakıyorum, İlker Yasin varsa maçı kazanamayız...
Universal
18.Eylül.2007, 02:06
Tüm futbol verilerini bir kenara bırakıyorum, İlker Yasin varsa maçı kazanamayız...
Kesinlikle geçen yıl yorumculuk yapmasa Şampiyonlar Ligini kazanmıştık. Nazarı deydi. :)
Jesus_FB
18.Eylül.2007, 02:08
Bu Emre Tilev bize uğurlu geliyor. İnter ve Chelsea maçlarıda o anlatmıştı inşallah yine uğurlu gelirde kazanırız
Sekopej
18.Eylül.2007, 02:09
Şuna kızıyorum, çok abartıyor, tamam Türk takımı destekle ama o kadar abartıyorlar ki Türk olsak bile rahatsız oluyoruz bu durumdan. Tamam tutacaksın yine de bizim takımları ama biraz da objektiflik şart.
Varonil
18.Eylül.2007, 03:22
Az da olsa bir umut var içimde.Gaziantep ve Hacettepe maçlarındaki hava,o maçlardaki kötü oyun olmaz.Eğer Şampiyonlar Ligi kimliğimizi hatırlarsak farklı bir maç olacak.Fenerbahçe bu sene oynadığı takımlara baktığımızda ilk ciddi imtihanını verecek gibi.Rakip güçlü,kuvvetli eminim ki bu maçta Fenerbahçe nin gerçek seviyesini göreceğiz.
BeeTLeJuiCe
18.Eylül.2007, 03:28
Maç için skor tahminim 2-2.
Yenilsekte göze hoş gelen bir futbol oynayan Fenerbahçe temenni ediyorum.
Aşk-ı Şehir
18.Eylül.2007, 03:28
Fenerbahçe gol atarsa (ki inşallah atar) "Baba golü gördünmü baba. Ne attı baba yaa..." demesini bekliyorum Emre Tilev'in. :n:
Heyecan katsayım felaket arttı..
Universal
18.Eylül.2007, 03:52
Benimde, bir ümit var maçı kazanacağız. Maçtan sonra Inter maçını kazanmış gibi burada sevineceğiz. Umarım boş umutlar değildir. :)
aykut_gencfb
18.Eylül.2007, 04:06
1 Volkan Demirel
77 Gökhan
19 Önder
2 Lugano
3 Roberto Carlos
21 Selçuk
5 Emre
33 Maldonado
25 Uğur Boral
10 Alex
14 Güiza
BeeTLeJuiCe
18.Eylül.2007, 04:07
Volkan
Gökhan Yasin Lugano Carlos
Selcuk Maldonado Emre
Alex Ugur
Güiza
Enteresan bir 11
Fernando Gago
18.Eylül.2007, 04:19
Emre sağ kanatta ilginç :)
GeNç KaRTaL
18.Eylül.2007, 04:24
Değişik bir sistem deneyecek gibi gözüküyor ilk 11'den yada sistem aynı oyuncuların yeri farklı olacak.Hep beraber göreceğiz..
BeeTLeJuiCe
18.Eylül.2007, 04:31
Benim yazdığım 11 Silinmiş. İlk 11 de Önder yok, Yasin var. ;)
Uğur'u serbest adam olarak düşünüyo olabilir.
Selcuk Maldonado
-----Emre
--Alex Uğur
-----Güiza
Universal
18.Eylül.2007, 04:32
Emre sağda, sonumuz hayır olsun...
sentugo
18.Eylül.2007, 04:37
phahaa :D
Fener iyi oynarsa kazanır. Guiza'da gol atar :)
Onurap
18.Eylül.2007, 04:43
Emre sağ kanatta ilginç :)
Sanırım ispanya milli takının taktiğiği gibi tek kanat olacak ama bunu yapacak bir silva yok fenerde..
acemi oğlanlar ocağı gibiyiz osmanlıdaki..
Emurafu
18.Eylül.2007, 05:12
Ne oluyor yav:(..Fenerbahce top yapamıyor.En çok deivd aranıyor bence...Baya bir kötü basladık 2 oldu:(
Lionel Andres Messi
18.Eylül.2007, 05:13
lisandro ve lucho gonzalez maçtaki dengeleri bozdu 2-0
LaigLeNoiR
18.Eylül.2007, 05:14
Fenerbahçe oyunu yarı sahasında kabul ederek başladı ve ilk 15 dakikada 2 gol gördü kalesinde.
Porto'nun iki golüde birbirinden güzeldi.Bir an önce toplarlanmalıyız...
PesimiSTyLa
18.Eylül.2007, 05:19
FB Böyle oynamaya devam ederse 3-4 olur...
SaRPeR1903
18.Eylül.2007, 05:20
Sevilla maçını hatırlattı.
Emurafu
18.Eylül.2007, 05:20
Maçı izleyemeyenler..Azeri kanalı Ans tv'de izleyebilir..
Sevilla maçı gibi olması için fenerbahce'nin top yapmasılazım..Hala 3 pas yapamadık..Biran önce toparlanmak şart..Guiza biraz daha yırtıcı olması lazım..
RaSenGan
18.Eylül.2007, 05:24
Of Of of.Karşı karşıya kaçırdı Lisandro Lopez.Neler oluyor Fenerbahçe'ye.:S Acilen toparlanmalılar yoksa 3-4 olucak ilk yarı bitmeden.
LaigLeNoiR
18.Eylül.2007, 05:27
Bu defans ne böyle yaa.rezalet.
Porto 5 dk top oynadı 2 gol attı.Son 5 dakikadır daha oynamaya başladı 3-4 tane net şut çektiler.Acilen kendine gelmesi lazım Fenerbahçe'nin derken gol geldi.
2-1 Güiza.
sentugo
18.Eylül.2007, 05:27
ben ne dedim. Guiza gol atar. Noktaaa :)
SaRPeR1903
18.Eylül.2007, 05:28
2-1 .. devam.
şu uğurun yerine bir sol açık alamadık!
RaSenGan
18.Eylül.2007, 05:37
Fenerbahçe'nin ilk ve tek şutu gol oldu.Golden öncede Porto bastırıyordu golden sonrada Porto bastırıyor.Emre kendi halinde geziyor sahada.Her yerde oynuyor.Porto soldan rahatça gelebiliyor.Emre hep ortada oluyor.
LaigLeNoiR
18.Eylül.2007, 05:42
Emre - Kazım değişikliği etkili olabilir.Belkide Selçuk'da çıkabilir.Ancak Kazım'ın en geç ikinci yarıda oyuna girmesi lazım.
Rezalet bir futbol var sahada. Acemi topçular birliği!!
İki pası nereye atacağını bilmeyen bir uğur,selçuk var..
RaSenGan
18.Eylül.2007, 05:46
İleride hiç çoğalamıyor Fenerbahçe.Kanatlara büyük iş düşüyor.Alex tek başına gitmeye kalksa önünde en az 2 kişiyi buluyor.Sol kanatta Uğur'da çok etkili olmuyor.Sağ kanat yok zaten.Emre-Selçuk yer değişmeli.Selçuk çıkıp Kazım girmeli.Yoksa çok zor işi Fenerbahçe'nin.
Oghuse
18.Eylül.2007, 05:47
Kazım kesinlikle oyuna girmeli Aragones çift önlibero'dan vazgeçip Selçuk ve ya Maldonado'dan birini çıkarmalı..Hatta illada çift önlibero oynucam diyosa Emre de orda paşalar gibi oynar..
goosfraba
18.Eylül.2007, 05:47
Oyunu rakip sahaya yığmak için kesinlikle Kazım oyuna girmeli, Selçuk'u çıkarıp Emre orta alanda oynamalı. Emre şuana kadar Selçuk'tan daha hareketli bir oyun gösterdi.
Aşk-ı Şehir
18.Eylül.2007, 05:50
Sol kanat çökük. R.Carlos hiç bişey yapmıyor. Yasin berbat. Potansiyel milli takım stoper adayının biraz daha dikkatli olması gerek. Selçuk berbat. Uğur Boral ayrı bir olay zaten. Ama umarım ki bunca kötü yana rağmen maç döner...
KaF KeF
18.Eylül.2007, 05:50
Selçuk'un çıkıp Kazım'ın girmesi lazım bencede..
TR.CaPTaiN
18.Eylül.2007, 05:51
şu uğurun yerine bir sol açık alamadık!
Uğur'u da geçtim Aurelio'nun yerini Selçuk'la doldurmaya çalışıyoruz.Hiç sevmem '' olsaydı '' ,'' yapsaydı '' türünden kelimeleri fakat Aurelio olsaydı Lucho o şutu o kadar rahat çekemezdi. Selçuk'un ismini oyun başlarken ve 22. dakikada duydum sadece. Tabi ara ara yaptığı saçma pas hataları cabası. Emre kendi bölgesinde oynamıyor. Selçuk - Kazım değişikliğiyle hem oyunu hızlandırabiliriz hem de Emre'den daha fazla faydalanabiliriz.
BeeTLeJuiCe
Bunudamı diyecektim:D Nerdesin Deivid :)
Selçuk, Carlos felaket kötü oynuyorlar. Herkesin dediği gibi bi Selçuk-Kazım(Burak) değişikliği ilaç gibi gelebilir. Carlos her maçta hata yapıyordu ama bu kadar çok pas hatası yaptığını ilk dfagörüyorum.
Maçtaki diğer bir enteresanlık İlker Yasin az konuşuyor. Hep böyle kalsın :D
Jesus_FB
Porto'da iyi oynamıyor ama biz rezil durumdayız. Fırtına yüzünden yediğimiz golleri göremedim digitürk falan iptal oldu neyseki kablolulu yedekte bekliyordu onu oyuna soktum şu aragones'de kazım'ı oyuna soksa
Vieri
18.Eylül.2007, 05:53
guiza öldü ilerde tek başına alexte markaj altında istediği gibi oynayamıyor.. orta saha çok zayıf maldanado ve selçuk ileri çıkışta destek sağlamıyor... uğur boral kötü.. sağ kanata bir çare colin kazım düşünülebilir.. savunma için birşey diyemiyorum.. umarım ikinci yarıda kendine gelir temsilcimiz
KaF KeF
18.Eylül.2007, 05:54
Guiza defanstan top almaya çalışıyor garibim..
goosfraba
18.Eylül.2007, 05:58
Güiza, Kezman gibi ileri de yalnız bırakılıyor. Ama baştakiler bilmiyor ki bu tür oyuncular tek başına yapamaz :)
Sanırım Josico girecek, Selçuk çıkıyor galiba.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Eylül.2007, 05:59
eğer 2.yarı toparlanamazsa Fenerbahçe bence bu maç 4-5 bile olur... Karamsar bi hava var içimde :( ...
PesimiSTyLa
Josico ... :s
RaSenGan
Josico girmiş.Değişen tek şey defans daha iyi olacak.Hücumda yine etkisiz olacak Fenerbahçe.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Eylül.2007, 06:00
ayrıca Josico'yu almamalıydı bence hoca... hala çift ön libero oynatıyor yav...
RaSenGan
18.Eylül.2007, 06:00
Josico berbat bir vuruş yaptı.Selçuk olsa daha iyi değerlendirebilirdi :p
LaigLeNoiR
18.Eylül.2007, 06:02
Önder Turacı oynatılamaz mı Yasin'in yerine ? Bence daha iyi bir seçim olabilirdi.
RaSenGan
18.Eylül.2007, 06:02
Yasin Can'ı Aratmıyor.
Az daha 3 geliyordu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Josico sakatlandı çıktı yerine Burak girdi.Bir değişiklik hakkı boşa gitti diyebiliriz.Ama iyi oldu bu Fenerbahçe için.Keşke Kazım girseydi.
LaigLeNoiR
18.Eylül.2007, 06:10
Zaten sakatmış galiba Josico,Aragones hata yaptı bir değişiklik hakkını yedi.
Aşk-ı Şehir
18.Eylül.2007, 06:15
Hulk girdi. :n: Adam harbiden Hulk'a benziyor.:D
RaSenGan
18.Eylül.2007, 06:31
Uğur çıktı Kazım girdi.Umarım bu değişiklik takımı canlandırır.
PesimiSTyLa
18.Eylül.2007, 06:36
kiev 1-0 önde. Herkes 6 puaan ondan hesaplıyordu ama porto kadar zor rakip.
RaSenGan
18.Eylül.2007, 06:39
Of of of.Nasıl kaçtı öyle.Güiza'da Lugano'da dokunamadı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lugano ucuz yırttı kırmızıdan :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aman Aman Aman.Naptın Volkan.Az daha gol geliyordu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lugano kaş göz forma herşeyi yaptı hakeme kart yok.:) TSL'de yapsa anında gelirdi kırmızı.
Aşk-ı Şehir
18.Eylül.2007, 06:45
Arsenal beraberliği yakaladı. Bir teselli oldu Fenerbahçe için.
Geçmiş olsun. 3-1 Fenerbahçe bu kadar hata yaparsa grupta işi zor...
RaSenGan
18.Eylül.2007, 06:46
3-1 oldu.Lino ilk kez buluştu ve gol oldu.
Oghuse
18.Eylül.2007, 06:47
Yaaa yeter yaaa adamlar top oynamadan maç kazanıyorlar..Hakikaten yazık..
Yazık ne diyeyim..
orta sahada dizilişten mi desem? her top adamlarda kaldı yere inen.
Ayrıca geriye dönme hastalığı var.. Zico böyle miydi? hep ileri oynardık ne şart olursa olsun.
Çok pas yapıyoruz, fazla pas aşık usandırır.
Redrum
18.Eylül.2007, 06:50
Pas yapmaya çalışıyor da, yapamıyor ki takım. Alex ve Emre top dağıtamıyacaksa, kim dağıtacak?
Bu arada, R. Carlos gibi orta açan bir adam daha olsaydı fenerde, maç bizimdi.
BeeTLeJuiCe
18.Eylül.2007, 06:53
Çok Yazık.
Bu ortasahayla Uefa'da devam edersek iyi. Bu defansla daha ne kadar idare edicez. Ne zaman bitecek bu Önder inadı. Uğur yerine Gürhan'ı denesen ölürmüsün. Ali Bilgin'e bile razıyım.
Önümüzdeki maçlara bakıcaz. Kalan 5 maçtan en kötü 10 puan çıkarmamız lazım.
Universal
18.Eylül.2007, 06:56
Çok güzel oynadık. Hele o Yasin, Şampiyonlar Liginde gördüğüm en iyi defans oyuncusuydu. Bu kadar olumlu paslar top kesişleri mükemmeldi.
R.Carlos döktürdü adete, ne müdehalaler etti. Ne paslar attı. Çok iyi oynadı alkışlamak lazım.
Emre adeta orkestra şefiydi. Öyle şutler çektiki kaleci hop oturdu hop kalktı.
Bir takım dört ayda bu kadar kötü nasıl değişebilir. Bir tane olumlu hareketimiz olsa gerek oda goldü. O golüde İstanbul'da ki hava şartları nedeni ile uyduda yayın kesildi ve göremedim.
Fenerbahçe'de hastalıktır son dakikaya yenik giriyorsa mutlaka bir gol daha yer. Tamam 2-1 yenilmişsin 3'ü niye yiyorsun. Bir adam arkada o kadar boş bırakılır mı?
Şu takımda Güiza gibi bir ortasaha bir defans olsa Porto'yu yenerdik. Veya geçen yılki Fenerbahçe bu Porto'yu evire çevire yenerdi.
Güiza maçın en iyisiydi, portoda bile onun kadar oynayan adam yoktu. Koşmadık yer bırakmadı.. Helal olsun.. Kuruşuna kadar.
Universal
18.Eylül.2007, 06:58
Güiza maçın en iyisiydi, portoda bile onun kadar oynayan adam yoktu. Koşmadık yer bırakmadı.. Helal olsun.. Kuruşuna kadar.
Defans'da bile Yasin'in yapacağı işi yaptı.
yahu güiza şahane.. vallahi şahane.. beni hayran bıraktı kendine.
TR.CaPTaiN
18.Eylül.2007, 07:00
Arsenal golü 88. dakikada bulmuş, golü atan isim Gallas olduğuna göre muhtemelen yan toptan atmıştır. Bu futbolla devam edersek eve erken dönüş yaparız.
Bugün Yasin, Can'ın kadroya alınmamasını protesto eder gibiydi. Elinden geleni yaptı kalemizde gol görmemiz için. Güiza ve hafiften Gökhan hariç göze batan hiç kimse yoktu. Bu futbolla bu mağlubiyeti hakettik.
İlker Yasin laf arasında çok önemli bir konuyu gündeme getirdi. Spiker kim girer oyuna diye soruyor İlker Yasin Kazım'dan başka oyunu değiştirebilecek isim yok diyor. Herşeyin özeti İlker Yasin'in sözüydü. Sahadaki futbolcular kadar yönetimin de mağlubiyette payı vardır.
Oghuse
18.Eylül.2007, 07:00
Gerçekten Güiza'yı bugün çok takdir ettim helal olsun adama vallahi Emre şutları hariç idare ederdi en azından ortasaha'da basıp pres yaptı..Alex'in markaj altında kalması etkisiz olmasına sebep oldu..Neyse Fenerbahçe doğru dizilişle bu Porto'yu Saraçoğlun'da yener..
Universal
18.Eylül.2007, 07:01
yahu güiza şahane.. vallahi şahane.. beni hayran bıraktı kendine.
Bu adam çift forvet adamı. Çünkü; koşuyor top kapıyor kaptığında yanında bir adam olursa gol olur. Tek forvet olunca sadece yaptığı mücadele ile kalıyor. Semih ile iyi ikili olmuşlardı kısa süre ile. Bu gün üç kritik pozisyondan birini daha gole çevirse mükemmel olacaktı.
Unutmadan bir penaltımız verilmedi ama; iyi ki verilmemiş takıma iyi ders olmuştur. Artık Gençler'e 10 atsalar bile kendilerini bir dahaki Şampiyonlar Ligi maçına kadar affettiremezler.
BeeTLeJuiCe
Semih olmasa bu Güiza ile Kezmanda iyi oynardı be.
KanaKe
Sahanin en iyisi Güiza,Ugur Boral ve Maldonado idi bana göre.. Ayrica Edu'nun Fenerbahce icin ne kadar önemli bir oyuncu oldugunu bu macta görmüs olduk. Bircok Fenerbahceli Yasin'in daha iyi oldugunu söylüyordu :D Adam tecrübesiz, nitekim yaptigi hatalarla bunu kanitladi. Emre Belözoglu ile Josico ne diye alindilar anlamiyorum Emre macin basindan beri dogru dürüst pas atamadi sahada yürüdü durdu.. Aragones kenarda ona nasil tahammül ediyor anlamiyorum.. Josico ise sakat bir oyuncu 7 dakika zor dayandi zaten.. Saglam Mehmet Aurelio'yu 1 milyon € icin gönderiyorlar sakat Josico geliyor.. Aklim almiyor bu transferleri.. Sag bekte Gökhan Gönül cok vasatti macin basindan beri dogru dürüst bir ortasi yok.. mücadele desen oda yok eski hizinida kaybetmis.. Önder Turaci'yi oynatmanin vakti geldi.
Aragones Yasin'ide alıp gitsin.Zico'yu çok ararız.Önder'i oynatmıyor gidiyor Yasin'i oynatıyor.Kazım'ı almıyor ve Burak'ı alıyor.Daha sonradan Kazım'ı alıyor ve oyunun en iyisi Uğur'un yerine.Geçmiş olsun.UEFA'ya gidersek İyi Olur.
anilton
18.Eylül.2007, 07:05
Savunma'da Yasin'i anlatmaya gerek yok,Lugano ve G.Gönül canla başla savaşıyor,elinden gelenin en iyisini yapıyor.R.Carlos sanki idman havasında,ne hırs var,ne istek,bir tek olumlu top kullanamadı,sürekli çalım yedi yerini kaybetti...
Orta saha gerçekten içler acısı.Selçuk,Maldondo,Josico,Emre,hepsi ağır oyuncular,top kapmaları ve markajları iyi değil.Böyle olunca orta alandaki bütün mücadelelerde rakip galip çıktı.Hadi Emre biraz daha ofans ağırlıklı diyelim,ama oda topu kullanamıyor.Adam geçemiyor,pas hatası yapıyor,şutları dağlara taşlara...
Alex aldığı toplar olumlu kullanmaya çalışsada bugün sıkı markaj altında kaldı ve bildiğimiz Alex'ten uzak bir görüntü çizdi...
Maçın F.Bahçe adına en iyi ismi Guiza.Tek başına koştu,top kaptı,stoperlerle boğuştu,faul aldı,top indirdi,golünü attı...
Bu kadar olumsuz bir tablo olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.Guiza'nın isteğinin,arzusunun 10 da 1'i diğer futbolcularda olsa F.Bahçe yenilmezdi...
Jesus_FB
18.Eylül.2007, 07:07
Sağ kanatımız Emre; Defansif görevi: Gökhan Gönül'ün karşısından gelecek oyunculardan birini karşılamak. Ofansif görevi: Sahanın heryerine koşucak top dağıtıcak verkaçlar yapacak. Oyunu geriden ileriye taşıyacak alex ve güiza'ya pozisyon hazırlayacak.
Maldonado, Selçuk ikilisi göbekte defansa yakın oynaycak hiç risk almayacak tempoyu düşürecek. Alex ilerde Güiza'ya top taşıyacak ama nasıl yapsın? Bırakın Güiza'ya top taşımayı ön liberolarımız aralarında paslaşmaktan Alex'e pas veremedikleri için Alex'de ara ara geriden gelip top aldı.. Alex ne yapsın?
Güiza zaten bildiğimiz gibi iyi niyetli şekilde sürekli sağa sola kaçıp top istedi, pres yaptı, defansı karıştırmaya çalıştı. Neyseki en azından bir gol attı o kadar emeğine yazık olmadı.
Şampiyonlar liginde oynuyorsun deplasmandasın rakip eski cl şampiyonu Porto takımının kurtarıcısı Burak Yılmaz! Euro 08'de ve geçen sene cl'de kısmende olsa başarılı maçlar çıkaran Kazım yerine Burak'ı koyuyorsun.
Defansın evlere şenlik Yasin'in yaptığı pas hatalarını saymakla bitmez kalecin desen zaten delifişek yerinde duramıyor 50 metreden gol yiyecekti az kalsın.
Yok arkadaş yok senin kadrondan 3 oyuncun sakat ve oynayamayabilir ama senin hedefin yarı final! Bakalım geçen sene yarı final veya çeyrek final oynayan takımlara. Hangisinin 3 oyuncusu sakat diye takımı çöker?
Bence yükselme devri bitmiştir. Durulma başlanmıştır önlemleri alınmazsa gerileme devri başlayacaktır.
Estranged
18.Eylül.2007, 07:08
Oyunun en iyisinin Uğur olduğunu düşünmüyorum,sol kanatta yaptığı koşularla içeriye 5-6 orta açtı onun dışında top kaptırdı,kafa vurulabilecek tek top da gol oldu.
Burak ve Önder konusunda çoğu kişi aynı görüşte ama ileriyi olduğu gibi görmek çok zordur.
Universal
18.Eylül.2007, 07:08
Tarık abi kısaca Osmanlı gibi takım Fenerbahçe...
kral_67
18.Eylül.2007, 07:10
yazık oldu hakkaten belkide bu grupda oynayabileceği en yumuşak maçdı fenerbahçenin 1 puan bile değil kazanmalıydı bu maçı ama çok basit hatalarla maç gitti...
bundan sonra ki 5 maç içerdeki porto maçıda dahil bu kadar rahat olmayacakdır...
Universal
18.Eylül.2007, 07:13
Bu arada fark ettiyseniz, Porto'nun kanatları çok zayıf. Fenerbahçe golü bile kanattan gelen orta ile buldu. Maç boyunca bütün tehlikelerimizi kanatlardan yaşattık. Eğer bunu maç geneline yaysaydık skoru değiştirebilridik. Tabii bu defans olduktan sonra kaç tane atasnızda önemi yok.
scar face
18.Eylül.2007, 07:56
Fazla konusmaya gerek yok ruhsuz 10 adam vardı sahada...
Guiza dısında tabi eh biraz da Lugano bu futbolla işimiz cok zor.Zico dedik Zico bos konusmadık...Baskan da gitsin saysın GFB kac kişi sen önce Dmye adam gibi bi oyuncu bul
yine hatalar yine fenerbahce daha önceki mesajımdada belirttiğim gibi eksikler bizi bitirdi bu maçta ve görüldüğü gibi ara transferde bu takıma iyi bir türk defans alınması gerekir yasin ve can orayı dolduramıyorlar kievin yenmesi bizim açımızdan kötü olabilirdi berabere bitmesi çok iyi oldu bundan sonra kiev gelicek onları kadıköyde yenmemiz gerekicek yenemezsek çıkmamız çok zor olacak diye düşünüyorum.
LaigLeNoiR
18.Eylül.2007, 08:04
4 defans 2 dm (maldonado-selçuk) 2 mc (alex-emre) 1 ml (uğur) 1 fc (güiza)
bu nasıl bir dizilim.Aragones'e sormak lazım çok aramışmı bunu ? İspanya Milli Takımını çalıştırmış bir hoca bu hatayı yapmaz.
Josico'yu yedek oturtacak kadar ona güvenmiyorsan,hazır olmadığını düşünüyorsan ne diye sakat adamı sonradan oyuna alırsın.Ne değişti.Hadi alacaktın baştan Josico ile başlasaydın bari.
Tamamen fiyasko bir değişim hatası.
Kazım gibi bir oyuncuyu oynatmıyorsun.Orta sahaya dolduruyorsun oyuncuları ancak onlarda orada ölüyor.4 oyuncu neredeyse ortada ve birbirlerine giriyorlar.
Her orta sahadan top alınacak, Maldonado-Selçuk-Emre-Alex hepside geri gelip top almak istiyor.Bu görevi 1 veya 2 oyuncu yapsa daha mantıklı olmaz mı ?
Selçuk nereden çıktı bu maçta onu da anlamadım.Selçuk yerine birazcık Sağ Kanat kokan birisi oynasa eminim maç farklı olurdu.
Yasin-Önder olayına girmeyeceğim bile.Can'dan sonra Yasin'de kesik yiyecektir artık.Hoca bu kadarını da görmüştür.
Uzun lafın kısası F.Bahçe Aragones'in sistemine göre bir takım değil,olamazda.F.Bahçe çok büyük bir kulüptür.Bu kadar mahkum oynayamaz.Acilen birilerinin Aragones'e F.Bahçe'nin kim olduğunu anlatması lazım.
Memedov
18.Eylül.2007, 08:14
Aragones Yasin'ide alıp gitsin.Zico'yu çok ararız.Önder'i oynatmıyor gidiyor Yasin'i oynatıyor.Kazım'ı almıyor ve Burak'ı alıyor.Daha sonradan Kazım'ı alıyor ve oyunun en iyisi Uğur'un yerine.Geçmiş olsun.UEFA'ya gidersek İyi Olur.
Kazım disiplinsiz tavırları nedeniyle yedek kaldı ve bunuda hak etti bence. Yasin Konusunda haklısın Hacettepe maçında görmedi sanki Aragones Önder Yasinin yerine oynayabilirdi hatta oynamalıydı.
Bu takımda Alex olmasa bırak gol atmayı, pozisyon yaratamayacağız. Alex'in çabasıyla golü bulduk yine.;)
Guiza Alex ile beraber sahanın en iyisiydi. Saha da basmadık yer bırakmadı ve bir de gol attı helal olsun.
Eksiklikler çok oldugunu ve sakatlarında takıma katılacağını düşünürsek ilerisi için umudum yok desem yalan olur. Umarım herşey istediğimiz gibi olur takım kendine gelir bu gruptan çıkarız.
Bordo61Mavi
18.Eylül.2007, 11:28
Fenerbahce hata yapiyo demistim Aragonesi getirdigi zaman, herzaman genc teknik direktorlerden yanayim heleki yabanciysa.
Feldkamp geldi gitti, Aragones de gidecek insallah. Ben ne kadar Trabzonsporlu olsamda, Fenerbahce de boyle imkanlar varken boyle oynamamasi lazim
Trabzonspor
18.Eylül.2007, 17:08
maçı zlerken dedim nerde gecen yılkı fenerbahçe bi trabzonspor taraftarı olarak fener destekledk dün babamla ama cileden cıkardı bizi ilk gol carlos kademeye gırmıyo 2. gol defansif orta sahalar nerde selcuk nıe 11 de basladı.3. golu goremedım ama takım çok kötü kiev bile arsenalden 3 puan alıyordu fener böle devam ederse bu guruptan sonuncu olursa şaşırmam ama inş uefaya gıderde oralarda iş yapmaya çalışır
Varonil
18.Eylül.2007, 17:28
Yazık,gerçekten yazık.Bir Şampiyonlar Ligi maçında bu kadar da aciz oynanmazki.Bu kadar ciddi hatalar yapılmaz ki.Hele bir defansımız var ki evlere şenlik.Geçen seneki çeyrek finalist apoletimiz bizi tarihi farktan korudu.
Takım genel olarak çok kötüydü.Ancak buradan Güiza için ayrı bir parantez açmak istiyorum.Koştu,çabaladı sahanın her yerindeydi.Golünü de attı.Şunu da söyleyebilirim dün maçı seyrederken sahanın içinde gözlerim Semihi çok aradı.
İyi takım böyle kurulmaz Aziz Başkan.Tamam böyle teknik,iyi oyunculardan kurulu bir takımla başarılı olabilirsin ama mutlaka aksayan bir yerler olacaktır.Tıpkı geçen seneki çeyrek final başarısına rağmen ligde şampiyonluğun kaçması gibi.Devamlı başarı için temeli olan bir kadro kurulması şart.Her sene Şampiyonlar Liginin demirbaşı olan Porto gibi,7 senedir kendi ligine ambargo koymuş Lyon gibi.Uefada final,Şampiyonlar Liginde final gibi uçuk hayallerden önce bizim ligde şampiyonluğu,şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor.Sonrasında finaller,avrupa şampiyonlukları gelecektir zaten.
KaPaLı
18.Eylül.2007, 17:50
Artık takımda birilerinin dur demesi gerekiyo. Hepsinde vurdumduymazlık var. Bu formanın kolay kolay giyilmeyeceğini anlaması gerekiyo futbolcuların.
Maçla ilgili bir tane yorum yapmycm Porto 2 gol bulup kendi sahasında bekledi o anlarda gol bulsaydık belki maçı alacaktık ama olmadı. Kiev maçında artık puan kaybına tahammül yok
Universal
18.Eylül.2007, 18:15
Bugün kü oyundan sonra Carlos'da yedek kalmalı. İlk golde topu izledi. Carlos gibi bir isme ceza verilmesi gerekiyor ve kendini mutlaka toparlması şart.
KaPaLı
18.Eylül.2007, 18:20
Batuhan sadece omu ?
Volkan - Gökhan Gönül - Uğur boral - Kazım Kazım artık iyice saçmalamaya başladılar.
Uğur'da biraz akıl olsa geçen seneyi hatırlardı. Sezon öncesi Uğur bankoydu ama yine aynı böyle şımarma dönemine girdi Vederson formayı kaptı. İçeride oynadığımız CSKA maçında Vederson sakattı sanırım Uğur forma giydi 2 gol attı sonra yerini tekrar aldı. Bunları ne çabuk unuttu anlamıyorum.
Gökhan geçen sene bizim hayranlıkla izlediğimiz oyuncuydu tamam önünde Kazım oynuyo çıkamıyo ileri ama hakemle çok oynamaya başladı .
Volkan'ı söylemycm bile rakibi olmadığnda saçma sapan hareketler yapıyo
goosfraba
18.Eylül.2007, 18:24
Evet, Aziz Yıldırım soyunma odasına girmeli :)
Universal
18.Eylül.2007, 18:24
Diğerleri hadi neyse, bu Carlos adı var... En çokda bu hak ediyor çünkü; en iyi performansı ondan bekliyoruz. Zaten Uğur'u kessen Gürhan oynayacak. Kazım'ı kessen Burak oynayacak. Gökhan kesmek yanlış olur yavaş yavaş toparlanıyor. Sakatlık korkusu var içinde oynamasına engel oluyor. Önder ile Lugano kesinlikle iki stoper olmalı. Aynı Luciano & Önder gibi...
TR.CaPTaiN
18.Eylül.2007, 18:45
Aziz Yıldırım Josico'lu, Selçuk'lu, Yasin'li, Can'lı kadromuzun sadece Turkcell Super Lig'de değil Şampiyonlar Ligi'nde de yürüye yürüye gruptan çıkacağını düşünmüş olacak ki gerekli transferler yapılmadı.
anilton
18.Eylül.2007, 18:59
Carlos sol çizgide Boral'a bir pas attı ve Boral bu topu kontrol edemeyince Carlos'un takındığı tavır inanılmaz hoşuma gitti
''Çoluk çocukla top oynuyoruz'' der gibiydi.
Bu benimde dikkatimi çekti.Ayrıca Carlos her pozisyonda Uğur'a kızıyor,istisnasız her pozisyonda ama,Uğur'da sinirini hakemden çıkardı,dün hakeme faul pozisyonlarında bir ton küfür etti...:)
Universal
18.Eylül.2007, 19:00
Aslında düşünmedi, transfer yapamadığı için böyle demek zorunda kaldı. Oyunculara güvendiğini söyledi. Eskiden bu takıma bir çok forvet lazım dedi. Şimdilik forvetimiz yeter dedi. Semih ve Güiza dışında sadece İlhan var. Oda geleceğin Semih'i olarak görüyorum.
Trabzonspor
18.Eylül.2007, 19:35
Bu benimde dikkatimi çekti.Ayrıca Carlos her pozisyonda Uğur'a kızıyor,istisnasız her pozisyonda ama,Uğur'da sinirini hakemden çıkardı,dün hakeme faul pozisyonlarında bir ton küfür etti...:)
uğurun o kadar ıtrazına dedım atılcak kesın ama atmadı hakem bıse demedı
LaigLeNoiR
18.Eylül.2007, 19:56
Carlos gitgide zarar vermeye başladı.Sonu hayırolsun.
DisCo
18.Eylül.2007, 20:19
Porto'da ahım şahım bir futbol oynamadı ancak Fenerbahçe daha berbattı. Çıkıp topunu oynarsın ve golleri yersin. Bazen çok çok iyi oynadığın maçıda kaybedersin. Dün Fenerbahçe karizmasını azda olsa çizdirerek mağlup oldu. Çok acemice işler yaptı savunmada ve bu bütün takımın oyununu etkiledi.
İlk maç kaybedildi ve daha 5 maç var. Sahasındaki 3 maçı alırsa gruptan çıkarız diyoruz ancak diğer takımlarında kendi evlerinde maç alma şansları en az Fenerbahçe kadar var. İnanın o takımlarda deplasmandan 1 puan alacak güçteler. Gruptan çıkmak öyle kolay iş değil bunu gördük.
Şimdi sonuca gelirsek Fenerbahçe'nin maddi yönden sıkıntısı olmayabilir ama yıllarca zor anlarda takımı ayaklandıracak futbolcusu olmamıştır. Yabancı anlamında ise şunu söyleyebilirim. Galatasaray'a gelen yabancıların çoğu sanki doğuştan bu takımla doğmuşlar gibi sahipleniyorlar. Fenerbahçe yabancı oyuncu anlamındada bu sıkıntıyı çekiyor. Şuan tek gereken şey birinin çıkıp ne yapıyoruz demesidir.
JunkChorn
18.Eylül.2007, 20:36
Maçı haketmedik.Ancak 2-2ye getircek pozisyonlarıda yakaladık,biraz şans olsa kale önünde 1 puana çok sevinebilirdik.Ama kendi kalemizde bu kadar şanslı olmasakta bir fark olabilirdi!
Defans biraz toparlanırsa Portoyu burada yenebiliriz diye düşünüyorum.Kiev maçının tamamını izledim,defansları aynı şekilde iyi değil.Adebayor,Persie falan tamam ama acemilik onlarda da var.
Bekleyip görmek lazım.Bence gruptan çıkamayız
Sekopej
18.Eylül.2007, 20:37
İlk gol Carlos seyrediyor, 2. gol Selçuk-Maldonado seyrediyor, 3. gol Lugano hediye ediyor ve Porto'nun her girdiği gol pozisyonunun başlangıcı bizim basit top kaybımız.
Çizgiye inmiş adama 20 metreden pas atamayan oyuncular var. Maldonado ve Selçuk ayaklarında top geldiğinde bir kere de dikine pas atın yahu.
Puan alırız diye düşünüyordum hatta bu oyuna bu kadar hataya rağmen alabilidik de puan ama olmadı.
Herşeyden önce Aragones bu takımı nasıl oynatacağına karar vermeli, bir mantelitemiz yok, sezon başından beri oyucuların pas hatası yapmalarını izleyip duruyoruz. Eksikler elbette büyük sorun ama Fenerbahçe oyuncusu 5 metre yanındaki adama pas atamaz mı yahu? Aragones geçmişe sünger çekip, kafasındaki taktiği takıma uygulatmak yerine takıma uygun bir taktik oluşturacak, böyle devam etmez.
Dün beni tek sevindiren o mücadelesini Güiza'nın golle süslemesiydi. Herşeyiyle mücadele ediyor ama geçen seneki hastalık ileride tek kalıyor. Mutlaka Semih ile beraber oynamalı. Güiza gerçekten çok önemli bir oyuncu ama diğerleri ona ayak uydurmuyor diye pes etmesinden korkuyorum...
Sakatlar yavaş yavaş takıma dönüyor, Kiev maçı çok önemli, burada kaybedilecek puan gruptan çıkma şansımızı bitirir. Arsenal maçında çoğu sakat eğer yenileri eklenmezse sahalara dönmüş olacak, Kiev'i geçersek ve Aragones nasıl oynatması gerektiğine karar verebilirse yine şansımız olabilir.
deniz.91
18.Eylül.2007, 20:41
Fenerbahçe dün gerçekten çok berbat oynadı geçen yıldı avrupalı FBden eser yoktu takımda Portoda çok iyi oynamamasına rağmen yenildi.Aragones takımı yönetemiyor bence FBnin hala iyi bir kadrosu var ama sahaya çıktığı diziliş ve mentalitesi yanlış
a.arıcı-11
18.Eylül.2007, 21:07
Takımı anlamak elde değil.Eskiden bizim takımlarımız Avrupaya gidince basit hatalrdan dolayı iyi oynasa bile yenilirdi.Bu tabuyu 2000'de Galatsaray geçen senede Fenerbahçe yıkmıştı ama bu sene o tabulrımızı malzeme çantamıza koymuş gibiyiz yine.
Maç için çoğu arkadaşıma katılıyorum.Önceden Güiza'yı hiç beğenmiyen biri olarak ise kendime kızıyorum ve bu adam bu takımın en iyi oyuncusu diyorum.Ve bunu söyleceğime inanmıyarak artık Deivid'i geri istiyorum.
Sekopej
18.Eylül.2007, 21:10
Takımı anlamak elde değil.Eskiden bizim takımlarımız Avrupaya gidince basit hatalrdan dolayı iyi oynasa bile yenilirdi.Bu tabuyu 2000'de Galatsaray geçen senede Fenerbahçe yıkmıştı ama bu sene o tabulrımızı malzeme çantamıza koymuş gibiyiz yine.
Maç için çoğu arkadaşıma katılıyorum.Önceden Güiza'yı hiç beğenmiyen biri olarak ise kendime kızıyorum ve bu adam bu takımın en iyi oyuncusu diyorum.Ve bunu söyleceğime inanmıyarak artık Deivid'i geri istiyorum.
Deivid'i ben de istiyorum da bunu kendime söyleyemiyorum bir türlü. Deivid'in oynamasını bu kadar isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi, gerçi mantelite değişmedikten sonra Kazım'ın yerine Deivid'i de koysan pek fark olmaz, Aragones'in 2 önliberoyu kullanmaması ya da birini Emre yapması gerek.
Universal
18.Eylül.2007, 21:19
Ne kadar kötü oynasakta dün kötü oynayarak puan alabileceğimiz gösterdik. Eğer Fenerbahçe o girdiği üç dört net pozisyondan birini gole çevirse veya penaltımız verilse bu maç büyük ihtimalle 2-2 bitecekti ve bu kötü futbol ile puan alacaktı. Herşeye rağmen iyimserim çünkü; Fenerbahçe form bulursa moraller yerine gelirse Porto'yu içeride yenebilir.
PesimiSTyLa
18.Eylül.2007, 21:37
Fenerbahce'nin işi zor. Porto 15 dk oynadı 2 gol buldu ve yattı. İlk yarıda golden baska pozisyonu yoktu Fb'nin. 2. yarıya baslarken Josico'nun alınması hataydı ki 7dk oynayabildi. 2. yarıya da Porto iyi basladı. RC3 ün kanatını koridor gibi kullandılar. RC3 cok kötü, vurdumduymaz oynuyor bu sene. Kötü bir durum Fb için. Güiza bu macta cok koştu, golunu attı; ama 2-1 ken çok önemli topları ıskaladı. Birini en azından gol yapmalıydı... Yapsaydı puan cıkabilirdi ama olmadı. Sonucunda Porto 3 ü de atıp 3 puanı kazandı.
Bu arada Fb'nin karsısında hazır olmayan bi porto vardı. 2 haftadr mac yapmamışlar.
Nedvedmania
18.Eylül.2007, 22:02
Maçın başından belliydi hemen gol geleciği ve ardarda 2 gol geldi. Çok büyük pas hatalatı yaptı fener. Porto istese dahada farkı açabilirdi. Bir posizyonda kaleciyle karşı karşıyayken artislik bir şekilde aşırtma denedi auta gitti. İstese geçip atabilirdi bence.
fmsmyrna
18.Eylül.2007, 22:10
Carlos bencede çok kötü ama bunun nedeni takım farkı olabilir.Carlos Madrid'de sürekli hücum yapan bir takımdaydı yani defansif anlamda çok çaba sarfetmesi gerekmiyordu.Ondan beklenen sık sık hücuma çıkması,gol atması iyi orta açmasıydı.Ama Fenerbahçe yıllardır oyuna rakip sahaya yıkan bir takım değil uzun zamandırda tek forvet oynuyoruz genelde defansif bir takım Fenerbahçe bu sebeple Carlos'un performansının çok düşük olduğunu düşünüyorum.Ayrıca o oynamasa alternatifli ve yeterli! kadromuzda onun yerine oyuncu bulur muyuz?.
Dün gecenin tek sevindirici yanı Gökhan'ın ikinci yarı eski formunu hatırlatmasıydı.
El Barto
18.Eylül.2007, 22:24
Fenerbahçe bu oyununu sürdürürse sonuncu olur bu grupta. Gruba 4. torbadan gelen Kiev Arsenal'den puan aldı. Fenerbahçe'nin hedefi 3.'lük olmalı bence. Yoksa hüsranla sonlanacak bir grup gibi.
2-1 olmadan Porto'nun kaçırdığı net 2 tane pozisyon var. Onlar girmiş olsa maç 4-0 olurdu ama Allahtan Porto'lu oyuncular biz bu takımı rahat yeneriz havasına girip lakayıt şutlar attılar. Golü yedikten sonra biraz daha kendilerine geldiler. Ve netekim kazandılar maçı.
Ancak Fenerbahçe'de oyuncular sanki ilk defa bir maça çıkıyormuş gibiydiler. Seçmelere gelmiş 13-14 yaşında çocuklar gibi hatalar yaptılar. Bununlada kalmayıp topu kaptıran kovalamayınca savunmaya çok iş düştü. Aragones'in dizilişi problemliydi en başta aslında. Sağ tarafta Gökhan tek başına kaldı Porto hücumlarında. Bir an önce bu takım ne oynara karar verip bir sistem içerisine sokmalı takımı Aragones yoksa bu kısıtlı kadroyla başı daha çok ağrır.
Jesus_FB
18.Eylül.2007, 23:02
Bizim dede demişki iyi takım olmamız için 4 - 5 ay'a ihtiyaç var. Bende diyorumki ona sen gelmeden önce biz zaten iyi takımdık.
BlackEagle19o3
18.Eylül.2007, 23:32
Güiza ile başlamak istiyorum.Dün harika oynadı.Gerçekten helal olsun, o ne efordur be;)O kafa topu içeri doğru yönelse kahraman olacaktı :)Takımın geri kalanı içinse söylenecek pek bişey yok.Yasin, Selçuk,Burak bunlar bu takımın kapasitesinde değil.ampiyonlar Liginde hedefleri olan takımın oyuncuları hiç değil.Maldonado çabalıyor ama bence yetersiz.Uğur maç içinde çok top kaybediyor ama yine de asistlerin çoğunda onun adı var.Skora etki edebiliyor en azından....ŞCarlos dün nerde o eski Carlos dedirtecek cinsten oynadı, ki o da uzum zamandır formsuz zaten.Dün Kiev Arsenal'i yenebilseydi 3. lük de zora gircekti Fb için, şimdi ise umutlar devam ediyor.Bazı arkadaşlar Porto'yu çok küçümsüyorlardı , 6 puan alırız falan diyorlardı.Onlar da artık almışlardır boylarının ölçülerini.Tüm Fenerbahçeliler için konuşmuyorum, onlar kendilerini biliyor...
sentugo
19.Eylül.2007, 00:05
Şimdi Carlos'un soldan kaleye yönelttiği bir top var, o girse eski Carlos olurdu bence.. Ama defansif yönden evet katılıyorum
Uğur bence dün iyi oynadı ve banko oynar.
Kazım oynamadığı bir bölgede oynadı, verim alamadı
Burak dün iyiydi, ben Burağı beğeniyorum
Gökhan Gönül geçen seneki performansına ulaşmaya çalışıyor..
Fener o kadar kötü durumda değil aslında.. Sadece bu yenilgiden sonra, yenilgilerden sonra sadece kötü durumu görüyoruz.
Sonuçta Deivit ve Semih geldiğinde takım iyi oynar..
Ama bu sisteme uymuyor.. Rıdvan hoca'da dün anlattı :D
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 01:15
Bizim dede demişki iyi takım olmamız için 4 - 5 ay'a ihtiyaç var. Bende diyorumki ona sen gelmeden önce biz zaten iyi takımdık.
4-5 ay çoook uzun bir zaman.
KaPaLı
19.Eylül.2007, 03:37
Şu Spikerleride nasıl maça atıyolar çok merak ediyorum. Dün maç 2-0 oldu ilker yasin denen şaklaban az daha zil takıp oynayacaktı. Bütün maçı sessiz izledim arasında pek farkta olmadı açıkçası. Partizan maçındada aynısı oldu 2-0 öne geçmişiz spiker hiççç sanki gol atan Partizan.