View Full Version : AC Bellinzona - Galatasaray SK [Uefa Kupası 1. Tur İlk Maçı]
DisCo
15.Eylül.2007, 21:07
UEFA KUPASI 1. TURU
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:qbNgh6HNR4kucM:http://www.dspor.com.tr/resimler
AC BELLINZONA
http://www.galatasaray.org/images/fikstur/8174__logo_acbellinzona.gif
GALATASARAY
http://www.galatasaray.org/images/fikstur/8448__gs.gif
Hakem Sorin Corpodean
Tarih 18.09.2008 21:00
Yer St. JAKOB-PARK (BASEL)
Yayıncı D-Smart - Show Tv
RaSenGan
15.Eylül.2007, 21:14
Bakalım bu maç kim sağ bek oynayacak ? (: Forvette Baros mutlaka oynamalı.Şaş'ı kesip Aydın'ı oynatmalı Skibbe.Şaş'ı sağ kanatta Aydın'ı sağ bekte oynatırsa Skibbe hiç şaşırmayalım :) Lincoln yine yedek başlar heralde.Savunmamızda bir sorun yok.Bellinzona pek iyi bir takım değil zaten.Maçı alırız ama şöyle 3-0,4-0 kazansak süper olur :)
a.arıcı-11
15.Eylül.2007, 21:31
Bu takım bırakın Galatasaray'a geçen sezon TSL'de ilk 10'a giren hiç bir takıma rakip olamaz.Ama genede temkinli olmak lazım.Sion ve Tromsö takımları içinde aynı şeyleri söydüyorduk çünkü...
Onurap
15.Eylül.2007, 21:33
Oyuncular potansiyellerinde oynasa 5 tane atarız ama ben öyle olacağını düşünmüyorum 3 ihtimale açık bir maç zorlanıcaz bence..
Revolution
15.Eylül.2007, 22:54
Bu maçı kazasız belasız atlatırsak takımın kendine güveni gelecektir ve eski Galatasaray gibi oynamaya başlayacağızdır bence.
King_91
15.Eylül.2007, 23:41
kaza , bela , sakatlık , yanlış taktik ... hiçbir bahane olamaz bu maç alınmalı .
BlackEagle19o3
16.Eylül.2007, 00:07
Galatasaray deplasman bile olsa şov yapar;)
GodfatheR
16.Eylül.2007, 00:08
Rakip çok çok zayıf fark olur ;)
GeNç KaRTaL
16.Eylül.2007, 03:16
Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray geçen sene İsviçre 2.liginde oynayan Bellinzona'yı yener,fark bile olur.Tabii rakibi ciddiye almak koşuluyla..
Universal
16.Eylül.2007, 03:46
Galatasaray'dan fark bekliyorum. Sion maçı gibi olsa bile Galatasaray turu geçer. :)
Nedvedmania
16.Eylül.2007, 04:05
Bu maç bizim patlama maçımız olacak.
Onurap
16.Eylül.2007, 04:13
Bu maç bizim patlama maçımız olacak.
Elimizde patlamasında.. :)
Açıkçası hiç güvenemiyorum galatasaraya özellikle avrupada.. geçen seneki maçlar aklıma geliyor fazla uçuyoruz sanki :)
BaFraLı
16.Eylül.2007, 04:19
İnşl. deplasmanda maçı kazanıp avantajlı bir skor elde ederiz..
Lionel Andres Messi
16.Eylül.2007, 04:21
patlama yapsak ne olur yapmasak ne olur chelsea ile falan oynamıyoruz.belizzona ile oynuyoruz.
3 ten aşağı fark atarsak başarısızlıktır.
Nedvedmania
16.Eylül.2007, 05:14
patlama derken diğer maçların acısını çıkarıcaz manası ile söyledim.
sentugo
16.Eylül.2007, 05:17
İşte düşündüğüm kadro
De Santis
Fatih Kurtuluş-Servet-Meria-Volkan
Aydın-Mehmet Topal-Lincoln-Kewell
Nonda-Baros
Bence budur. Bu kadro 3 atar.. 1 tane yiyebilir
Nedvedmania
16.Eylül.2007, 05:23
fatih kurtuluş kim ya :D
PesimiSTyLa
16.Eylül.2007, 05:28
fatih kurtuluş kim ya :D
Fatih Serkan Kurtuluş (::) 2 ismi var sanırım, hatta fm08 de Fatih Kurtuluş.
omersal
16.Eylül.2007, 05:52
Sağ bekte fatih oynar da GSden emin değilim.Son 3 yılda yaşattığı hüsranlar bu kolay rakip karşısında bile emin olamamama neden oluyor maalesef
RIDVAN TLM
16.Eylül.2007, 05:58
her turlu elerızz ama deplasmanda hangı takım olursa olsun 3-4 sallamak kolay degıll daha onceden orneklerıde var.....zaten oturup kayserı macını ızlıcem gs turu ne olsa atlar.......
uAsamet91
16.Eylül.2007, 06:49
rakip çok güçcüz.iyi bir skorla döneriz
En Az 3 Farkla Alırız Antrenman Macı Gıbı Bı Sey Olır Heralde
Lıncoln Bu Maçta Ilk 11 Cıkıp En Azından Bu Maçta Bı Seyler Yapmalı Yaparsa Yeter Ona Zaten 1 Ay
Baros ve Serkan'ıda Ilk 11'de Gormek Isterım
sentugo
17.Eylül.2007, 08:40
Fatih Bursa'dan gelen genç oyuncu.. Oyunda -9 veriliyor. 2009 da. Ama sanırım Gs'ye tranasfer oldu diye -8 e düştüler.. Çok yetenekli gerçekten..
Burak Duran
17.Eylül.2007, 21:09
valla rakibi kucumsemezsek 4-5 atariz baros sov olur bu mac tabi oynarsa
KaF KeF
18.Eylül.2007, 00:50
Ümit Karan da götürülmedi!
Galatasaray 12 futbolcusundan yoksun bir şekilde Basel'de. UEFA Kupası 1. tur ilk maçında yarın İsviçre'nin Bellinzona takımı ile Basel'deki Jacob Park Stadı'nda karşılaşacak olan Galatasaray'da Ümit Karan da sakatlığı nedeniyle kafilede yer almadı. Ümit'in yanı sıra Arda, Mehmet Topal, Emre Güngör, Hakan Balta, Orkun, Barış, Serkan, Semih, Uğur, Linderoth ve Sabri'den yoksun bir şekilde Bellinzona karşısına çıkacak olan Sarı-Kırmızılıları havaalanında yaklaşık 30 kadar taraftar karşıladı. Kafile konaklayacağı otele yerleşmek üzere alandan ayrılırken, karşılaşmanın son çalışması St. Jakob Park Stadı'nda saat 19.00'da yapılacak.
Clayman
18.Eylül.2007, 00:55
Neredeyse yedek kadro ile sahaya çıkacağız. Allah yardımcımız olsun...
sentugo
18.Eylül.2007, 01:06
Ohaa sakatlan kadroya bak
Orkun
Serkan-Semih Kaya-Emre Güngör-Hakan Balta
Sarbi-Barış-Mehmet Topal-Linderoth-Arda
Ümit Karan
ilk 11 oynar :D Hatta Uğur bile var..
Sirius Black
18.Eylül.2007, 01:28
Sarbi ? :D
Onurap
18.Eylül.2007, 02:39
Sarbi ? :D
İlk değil.. :D
http://img512.imageshack.us/img512/6458/6510549eaf8afb211971079nj5.jpg
Kötü haberede denk geldik yaa.. :D
bugra 1905
18.Eylül.2007, 02:47
Galatasarayımız Bu Zor Günlerinde Bellinzonayı Yenip Kara Bulutları Dağıtacaktır
ultraslanerdem
19.Eylül.2007, 00:13
Umraım Baros 90 dakika oynar...
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 01:14
Adnan sexgin Baros u istanbulda bıraktık dedi diye hatırlıyorum. Dün eksikleri sayıyordu içinde barosta vardı. Belkide yanlışlıkla söylemiştir.
PesimiSTyLa
19.Eylül.2007, 01:19
Adnan sexgin Baros u istanbulda bıraktık dedi diye hatırlıyorum. Dün eksikleri sayıyordu içinde barosta vardı. Belkide yanlışlıkla söylemiştir.
ümit olmasın :icon_razz:
Varonil
19.Eylül.2007, 01:19
Galatasaray bu kadar eksiğe rağmen bu maçı güle oynaya kazanacak güçte ve kazanacaktır da.Temsilcimize başarılar diliyorum.
sentugo
19.Eylül.2007, 01:50
Abi maç Bellizona'da değil Basel'de oynanıcakmış.. Adamların stadı 4000 olduğu için güvenlik önlemlerinin alınamayacağı için değiştirilmiş..
Stad iyi stadmış.. Hatta taraftar olarak daha fazla bile olabilirmiş..
RaSenGan
19.Eylül.2007, 03:27
Aydın sakatlanmış.
--------De Sanctis--------
Serkan---Servet-Emre Aşık-Volkan Y
-------------Meira----------------
Ayhan---Lincoln-----Kewell--------
------Nonda-----Baros-----
GodfatheR
19.Eylül.2007, 03:29
Allah aşkına M.Topla nerde sakat mı acaba yine Meira oynuyo ön liberoda.
RaSenGan
19.Eylül.2007, 03:30
Evet Topal sakat.
Addolorato
19.Eylül.2007, 03:31
Amerikalı Kondisyonerlerimiz Falanmı Var Bizim ?
ultraslanerdem
19.Eylül.2007, 03:32
Resmi sitedeki muhtemel 11 ;
*************De Sanctis**********
Serkan Kurtuluş**Meira**Servet**Volkan
Aydın****Ayhan****Lincoln****Kewell
**********Baros**Nonda***********
Ama Aydın ne zaman sakatlanmış ...
Emurafu
19.Eylül.2007, 03:33
Onbir açıklandı..Meira önlibero Showtv dede söyleniyor:)..Aygün'ün verdigi kadro dogru..
Ayhan'a önlibero verilmemesi lazımdı..Meira'nın olması iyi oldu..Ayhan eskisi kadar defans yapmıyor,Göbegi iyi kapatamıyor Antalya maçında bunu gördük..Zaten baska alternatif yok;)..Ortasahamız biraz daha dirençli olmuş..Ben iyi kadro..Ayhan ve Meira göbegi iyi kapatırlar..Aydın falanda olsaydı Ortasaha çok ofansif olurdu..Serkan'ın oynamasıda sevindirici..Herkez sakatlanıyor:(
Hahh Ahmet Çakar basladı !!!..İçimi kararttı:)
ultraslanerdem
19.Eylül.2007, 03:35
Bakalım Nonda ve Baros ne yapıcak ilk onbirde çok merak ediyorum...
Emurafu
19.Eylül.2007, 03:36
16 kişi kalmış..Yedek yok gibi:)
RaSenGan
19.Eylül.2007, 03:36
1 saat daha geç başlasa maç bir oyuncumuz daha sakatlanacak :zuhaha
Emurafu
19.Eylül.2007, 03:42
Aydın'ın beli kitlenmiş..Baskan söyledi..Gürcan bilgiç aydın ısınıyor dedi belkide oynar bellimi olur..
PesimiSTyLa
Sakat Futbolcular
Arda Turan
Ümit Karan
Mehmet Topal
Hakan Balta
Emre Güngör
Sabri Sarıoğlu
Barış Özbek
Serkan Çalık
Tobias Linderoth
Orkun Uşak
Semih Kaya
Uğur Uçar
Aydın Yılmaz
Yine de sahadaki kadroya kim kötü diyebilir? :) Kadro genişliği burda farkını gösteriyor...
nekop
Galatasaray bu maçı kesinlikle almalı hem türk futbolu için hem iddaa için :D
ultraslanerdem
Bi yanlışlık olsada şu Skibbe de sakatlanıp arada kaynasa :D
Addolorato
19.Eylül.2007, 03:44
Maçın Hakemi Rumenmiş Steaua - Galatasasaray Maçlarından Sonra Bir Kıyak Beklemiyor Değilim Hakemden
Universal
19.Eylül.2007, 03:46
Galatasaray 17 futbolcu ile gitmiş.
RaSenGan
19.Eylül.2007, 03:48
1'i tuş oldu Kaldık 16.
PesimiSTyLa
19.Eylül.2007, 03:50
evet. Aydın da sakatlandı 16 oldu. Aydının beli tutulmuş dendi ama tv de gösterdi ısınıyordu. çözmüş olabilirler:) belki sonradan girebilir oyuna.
RaSenGan
19.Eylül.2007, 03:51
Kilit olmuştu beli :D Nasıl oluyosa öyle birşey :S
ultraslanerdem
19.Eylül.2007, 03:52
Umarız girer...
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 03:53
Biri sakatların kadrosu diğeri sağlamların. Hangi kadro daha iyi karar vermek oldukça güç :) Karşı Karşıya maç yağsalar çok çekişmeli bir maç olur gerçekten :)
*************De Sanctis**********
Sabri**Uğur**Emre Güngör**Hakan Balta
Aydın****Linderoth****Mehmet Topal****Arda Turan
**********Ümit Karan**Serkan ÇAlık***********
*************Orkun Usak**********
Serkan Kurtuluş**Meira**Servet**Volkan
Aydın****Ayhan****Lincoln****Kewell
**********Baros**Nonda***********
PesimiSTyLa
19.Eylül.2007, 04:15
mac basladı. 15bin taraftarımız var dedi spiker...
Neron_FB
19.Eylül.2007, 04:16
Maç istanbulda sanırsam :D
RaSenGan
19.Eylül.2007, 04:18
Daha ilk dakikalardan kendi sahalarına hapsettik.İlk kez geldiler korner oldu.
PesimiSTyLa
19.Eylül.2007, 04:22
3-5-2 gibi dizildik.
RaSenGan
19.Eylül.2007, 04:24
Serkan'ın heyecanı çok belli oluyor.:) İyi bindiriyor kanattan ama pasları iyi değil.Ah be Nonda :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3-4-3 3-5-2 öyle takılıyo bizimkiler kafalarına göre :D Gol gelebilir 10 dk. içinde.
RaSenGan
19.Eylül.2007, 04:52
Harry Kewell müthiş bir gol.1-1
Uchiha Itachi
19.Eylül.2007, 04:52
Aman Allah'ım o ne gol
PesimiSTyLa
19.Eylül.2007, 04:54
The wizard of OZ... Sanssz bi gol yedik ama Kewell Nonda nın yapamadığını yaptı.
Clayman
19.Eylül.2007, 05:01
Gelicek gelicek, biraz sabırlı olmamız lazım:)
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 05:06
Şansız bir gol yedik. Süper bir gol attık. Nonda ve Baroş kötü oynuyor. Baroş ve Serkanda ilk maç heyecanı bariz belli oluyor :) Bence 2-3 maç sonra bu 2 oyuncu Galatasarayın en iyi futbolcuları arasında ilk 5 e girer.
Redrum
19.Eylül.2007, 05:06
Kalite farkı çok açık. Kewell ve Nonda'nın aynı takımda olması üzücü.
IcedEarth
19.Eylül.2007, 05:07
Hakemlere buradan bütün belalarımı iletiyorum, elle dokunulan top olsun, Lincoln'e çaldıkları ofsayt olsun maçı katlediyorlar. Avrupa'daki Türk düşmanlığı hat safhaya ulaşıyor ve ben artık takımımın bu oyunlara alet oluşunu görmek istemiyorum.
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 05:08
Bence hakemin yaptığı fazla birşey yok şimdilik. El pozisyonunda eline deymeden önce faul var. Lincoln ün pozisyonuda tartışmaya açık bir pozisyon.
JunkChorn
19.Eylül.2007, 05:09
Elle dokunan topta faul çaldı.
Avrupa'daki Türk düşmanlığı diye konuşur lanse edersek tabiki böyle bişey doğar.Ben kesinlikle katılmıyorum.Galatasaray çıkıp maçı alacak,öyle yada böyle tur geçilir.
İlk yarıda biraz anlaşmazlıklar , biraz şanssızlıklar oldu o kadar.
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 05:10
Bu arada Servetin 2 li mücadeleleri beni kopartıyor :n:
IcedEarth
19.Eylül.2007, 05:13
Bence hakemin yaptığı fazla birşey yok şimdilik. El pozisyonunda eline deymeden önce faul var. Lincoln ün pozisyonuda tartışmaya açık bir pozisyon.
Lincoln'ün pozisyonu çok bariz bir şekilde devam edecek bir pozisyon. Show TV yorumcuları çok pasif insanlar oldukları için biz gayet normal şeylermiş gibi izliyoruz bunları. Oysa biz de Star TVde yayınlanan Fenerbahçe maçlarında İlker Yasin'in yaptığı yorumlar gibi dinleseydik bireysel silahlanmamızı oluşturup İsviçre civarlarına doğru yolculuğumuzu başlatmış olurduk.
Ki elle dokunulan topta da elle temastan sonra adam düşüyor, ele zoom yaptıkları zaman bariz bir şekilde görünüyor olay.
Del Piero_10
19.Eylül.2007, 06:12
Böyle bir köy takımına karşı maçı ite kaka kazanmasını beklemiyordum Galatasaray'ın.
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 06:13
Bellinzona 3-4 Galatasaray
Çok zevkli bir maçtı tebrikler Galatasaray :)
Baros çok top kaybı yaptı ama affettirdi kendisini :)
Nonda da çok top kaybı yaptı ve gollük pozisyonları değerlendiremedi.
Harry Kewell Herzamanki gibi süperdi :)
Lincoln Klasik golünü attı gene :) Onun şut çekmesi bile çok büyük bir gelişme artık :D
Santics Bire birde çok etkiliydi
Serkan İleride çok güzel bir futbolcu olucak ama bu maçda çok heycanlıydı :)
Hakem 2. yarıyı berbat yönetti. Rakip takımdaki türk futbolcuya gerçekten üzüldüm yahu :)
kral_67
19.Eylül.2007, 06:21
çok eğlenceli maçdı...:D
4-0 5-0 kazansak bu kadar zevkli olmazdı...:D
nonda bugün biraz iyi gününde olsa zaten ilk yarı 4-0 biterdi ama olsun böyle daha zevkli oldu...:D
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 06:24
Bu arada nedendir bilinmez ama bize karşı oynayan kaleciler çok gününde olmaya başladı yahu :D Zapata ,bu kaleci , Ömer Çatkıç vs :)
Galatasaray hazırlık maçı havasında oynadı.Tebrikler Galatasaray.UEFA'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil et.:)
RaSenGan
19.Eylül.2007, 06:27
İyi oynadık fakat rakibimiz bizden daha iyi oynadı.Az geldiler öz geldiler.Kalecileri çok iyiydi bu maç.Bizim golcülerinde biraz beceriksizlikleriyle beraber kaleci iyi işler yaptı maçta.Yediğimiz gollerde defansın hataları çok.İlk gol adam paylaşımı üçüncü gol kornerden ortaya Servet'in vuramayıp rakibin vurması gibi.De Sanctis fena değildi kalede.Meira'da iyiydi.Arada ataklara katıldı.Emre Aşık kırmızı kart göstertti rakibe iyiydi (: Servet her zamanki mücadeleci Servet.Bir gol kaçırdı ama olsun.:) Volkan çok isabetsiz pas ve ortalar yaptı defansta fena değildi ama ortalarını beğenmedim hiç.Serkan ise daha ilk maç heyecana bağlayalım çalımlarını,ortalarını.Bir de asist yaptı onun için iyi moral olmuştur.Ayhan pek etkili değildi maçta.Ne defansta ne atakta.90 dk. oynayan en pasif oyuncuydu takımımızda.Lincoln fena değildi.Bir asist bir gol attı.Ama yine dayanıksızdı maç.Çok yere düşüyor,atıyor kendini.Servet yanından koşarak geçse rüzgarından düşücek o derece :D Kewell bugün en beğendiğim isimdi.Hücum hattında forvette solda bazende sağda etkiliydi özellikle solda iyi ortalar yaptı.Pasları da çok güzeldi.Volkan'la iyi anlaştı diyebiliriz.Nonda çok gol kaçırdı bu maç.Umarım Ali Sami Yen'de telafi eder bu kaçanları.Baros iyiydi.İkinci golünde rahat atabileceği golü çok zorlaştırdı ama olsun sonuçta attı golü :) Yaser'in takıma tek katkısı ileride fazla oyuncu olarak bulunmakta.Kaçırdığı gole söyleyecek söz bulamıyorum.Boş bir transfer olduğunu kanıtladı.Aydın kısa süre oynasada etkiliydi yine.İyi oynadı.Belindeki sorun düzeldiğinde daha da iyi oynayacaktır.Son olarak De Sanctis ortaları iyi karşıladı.Gollerde bir hatası yoktu.İyi kurtarışlar yaptı.Takım olarak çok isabetsiz paslar verdik.Sürekli ara pası atıyor Volkan.Bu da kayıplara yol açıyor.Yaser'de yanındaki Aydın'ın 5 km önüne topu attı daha örnekler var böyle.Serkan ve Volkan daha iyi orta açmalılar.Sol kanadı çok iyi kullanıyoruz bunu bir kez daha gördük.Sağ kanada da Arda veya Aydın geçtiğinde çok daha iyi kullanacağımıza eminim.Savunmamız 3 defansla ilk kez oynadı sanırım.Hiç hatırlamıyorum 3 defans oynadığımızı.O yüzden olsa gerek biraz fazla hata yaptılar.Sonuç olarak 2 beleş golle ve kırmızı kartla olsa da kazandık maçı.Deplasmanda 4 gol atmak iyi fakat Bellinzona gibi takımdan 3 gol yemek kötü.Ali Sami Yen'de rahat almalıyız maçı.Sakatlarımız düzeldiğinde bu takım karşımızda duramaz bizim.Tebrik ediyorum oyuncularımızı.
Clayman
19.Eylül.2007, 06:27
Lincoln'e bu akşam hayran kaldım resmen. Attığı paslar inanılmazdı. Türkiye'de o tip pasları atabilecek oyuncu sayısı az:)Bülent Tulun da Baros'un attığı 2. goldeki yorumu beni televizyon başında çileden çıkardı. Baros için gol pozisyonundan çıkmak istedi dedi ama adam neden böyle birşeyi yapsın ? En uygun pozisyonu aradı ve en doğrusunu yaptı bence...
DisCo
19.Eylül.2007, 06:30
Komik bir maçtı sonuda komik bitti.
Lafı uzatmaya gerek yok. Eskiden bir Galatasaray vardı. Takımlar çekinerek oynardı. Çünkü bu takım yenilmiyordu. Zaman geçtikçe artık Galatasaray ismi çekinilecek bir takım olmaktan çıktı. En basit takım bile kafa tutuyor hatta 10 kişi kalınca bile gol atabiliyor. Bugün Nonda golleri atsaydı bile takım olarak oynayamıyoruz bu gerçeği 10 - 0 lık skor bile değiştiremez.
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 06:31
Aygün ne yazdın okadar ya çok dolmuşsun :D Birde kalın yazmışsın insanın okuyası gelmiyor :D
Lincoln topu aldığı anda sanki zaman duruyor oyun duruyor :) birden bire yavaşlıyor maç. Son dk da ayağında tutmadı şut çekti oda gol oldu :) Maç içinde yaptığı presleride unutmamak lazım .
Jesus_FB
19.Eylül.2007, 06:31
Hazırlık maçı gibiydi
PesimiSTyLa
19.Eylül.2007, 06:32
Adamlar her gelişinde gol attı. Volkan ın kanat felç oldu. Oynamaya oynamaya futbolu unutmuş volkan. H.Balta en kısa zamanda dönmeli. 3-5-2 oynuyorsan ki bugun buna benzer oynadık 3dc den 2 si hızlı olmalı. Bizde 3ü de agır defansın arkasına atılan top gol(1. gol- volkan ofssaytı bozdu) 2. golleri ofsayt kokuyordu ve 3. gol duran top. Defansta sorunu cözmeliyiz.
Bugun Baros cok iyiydi, çok begendim. Hızlı, adam gecti, istekliydi. Kewell çok iyiydi, ne kadar yerinde bir transfer oldugunu gösterdi.Lincoln gercekten iyiydi. Çok güzel paslar attı. Nonda yı, Baros u arapası ile gk ile karsı karsıya bıraktı. 2. golde Barosa asisti yaptı ve sansla falan da olsa golünü attı. Nonda beni hayal kırıklığına ugrattı. 3 net gol kacrdı. 2sini atsa daha farklı skor olurdu.
Hakemm 1 penimizi vermedi(volkanın ortasına el), Lincoln gole giderken ofsayt diye kesti pozisyonu. 2. golleri ofsayt gibiydi. Neyse en azından tekmeyi gördü kırmızıyı verdi.
Turu gectik %90 ama defansı düzeltmeliyiz.
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 06:33
Hakem birçok elle oynamayı görmedi yada görmezden geldiç
Hakem,hakem,hakem.Ya kardeşim hakemleri bu kadar eleştirmeyin onlarda insan.Birgün size birgün onlara.Yani bu kadar büyütülecek birşey yok.Baros'a yapılan çoğu faullerde sarı kart çıkarmalıydı ama es geçti.Haklısınız ama olur o kadarda.
Suicider
19.Eylül.2007, 06:38
soldan volkan mı kewell mı ne orta açmıştı adamın eline çarptı vermedi hakem...birde kalecinin çıkardığı bir topu aut vermesi iyice kopardı beni maçtan
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 06:40
Son 2 senedir nerdeyse her maç Avrupalı hakemler bizim maçları abuk sabuk yönetiyor. Ayrıca ben hakem hakem hakem demiyorum hakemin yaptığı hataları ve 2. yarı maçı çok kötü yönetti diyorum.Hakem hata yapamaz demiyorum. Hakem insan değildir demiyorum. Benim yorumum budur .(nokta)
DisCo
19.Eylül.2007, 07:00
Arkadaşlar kişisel tartışmaya dönüştürmeden yorum yazalım.
Hakemi beğenen olur beğenmeyen olur. Size sadece saygı duymak düşer. Lütfen dikkat edelim.
ultraslanerdem
19.Eylül.2007, 07:06
Kanatlarda hiç iyi değildik. Eksiklerimiz belli etti maçta kendini. Nonda ve Serkan Kurtuluş sanki amatör ligden transfer edilmiş gibiydi. Hiç bir profesyonellik göremedim. Bence forvet ikilimiz Baros ve Ümit Karan olmalı.
Ama yinede çok zevk aldım maçtan...
PesimiSTyLa
19.Eylül.2007, 07:12
Serkan ilk yarı gayet iyiydi. Bindirmeleri ve ortaları yapıyordu ki kewell a golü attırdı.
2. yarı çok kötüydü ki skibbe de oyundan aldı. Daha cok genc ve ilk macını oynuyor, fena degildi.
Bordo61Mavi
19.Eylül.2007, 07:31
kim ne derse desin Galatasaray avantajli bi skor aldi, Skibbe nin basarili olabilecegine inaniyorum ama yaptigi hatalardan hizli ders almasi lazim. Galatasaray bi ara 3-5-2 oynuyodu, 4-4-2 asla bozulmamasi lazim.
Kewell da olmasa Galatasaray ne yapcak, eski Kewell geri dondu.
PesimiSTyLa
19.Eylül.2007, 07:35
Kewell da olmasa Galatasaray ne yapcak, eski Kewell geri dondu.
MaşAllah diyelim :n:
sentugo
19.Eylül.2007, 07:58
3-5-2 den başka nasıl oynayabilirdi ki takım ? Bir sürü sakatlık yüzünden böyle oynadı ayrıca bende katılıyorum. 4-4-2 bu takımı şahane kılar
Lincoln'un her zaman oynaması lazım
Arda solda,Aydın sağda, Lin coln ortada Mehmet ortada.. Daha sonraki değişikliklerde 60 ta falan Kewell girer Şaş girer. Ayhan girer. Belli olmaz.
Kewell bu maç çok iyiydi. Son dakikalarda yine kondisyonunun hala zayıf olduu görüldü
Bordo61Mavi
19.Eylül.2007, 08:05
MaşAllah diyelim :n:
Nazar degmesin gercekten.
ml- Kewell
Mr- Arda
amc - Lincoln
Dmc - Linderoth
En iyi cikabilcek orta saha. Aydin henuz cok tecrubesiz, Hasan ise tam bi joker herhangi bi sakatlik veya cezada ilk dusunulcek isim o olur
PesimiSTyLa
19.Eylül.2007, 08:16
Son gülen Aslan
UEFA Kupası'ndaki temsilcilerimizden Galatasaray, İsviçre'nin Bellinzona ekibi karşısında beklenen performansı sergilemeyedi ama kazanmayı başardı. Güçsüz rakibi karşısında 2 kez yenik duruma düşen Sarı kırmızılılar, uzatmanın son anlarında Lincoln'ün golüyle sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı.
St. Jakob Park'taki mücadelede Galatasaray, maça etkili başladı. Ama Nonda'nın gününde olmaması nedeniyle üstüste pozisyonlardan faydalanamadı. 32. dakikada Lustrinelli, defansımızın hatasından faydalandı ve topu ağlara gönderdi. Kewell, 39. dakikada yine nefis bir gol attı ve skora dengeyi getirdi.
İkinci yarının başında ofsayt kokan bir pozisyonda Gürkan, ev sahibi ekibi birkez daha öne geçirdi. Baros, bu golün 4 dakika sonrasında Sarı kırmızılı formayla ilk golünü atarak bir kez daha beraberliği getirdi. Galatasaray, 80. dakikada Gürkan'ın hatalı pasını yakalayan Baros ile ilk kez öne geçti. Ama 89. dakikada La Rocca maça üçüncü kez dengeyi getirdi. Maç böyle bitecek denilirken, maçın önemli ismi Lincoln mücadelenin skorunu 4-3 olarak ilan etti ve Galatasaray avantajı yakaladı.
Defansta çok kötü bir performans ortaya koyan temsilcimizde özellikle sol ve sağ kanatta oynayan Volktan ile Serkan ile Servet çok kötü bir oyun ortaya koyarken, Lincoln takım arkadaşlarını 4 kez kaleci ile karşı karşıya bırakacak paslar atarak oyuna ilk kez ağırlığını koydu.
Bu arada Bellinzona'nın ikinci golündeki ofsaytı görmeyen Rumen hakem Corpodean, Barras'ın topa ceza sahasında elle müdahalesini de görmedi ve Galatasaray'ın bu sezon hakemlerden yana şanssızlığı devam etti.
BELLINZONA-GALATASARAY 3-4
STAT: St. Jakob-Park
HAKEM: Sorin Corpodean,Cristian Constantin Nica, Octavian Sovre
BELLİNZONA: Gritti, La Rocca, Mangiarratti, Siqueira-Barras, Bernardet, Gürkan Sermeter (Dk. 90 Raso), Wahab, Rivera (Dk. 68 Diarra), Gashi, Lustrinelli( Dk. 73 Neri), Kalu
TEKNİK DİREKTÖR: Marco Schällibaum
GALATASARAY: De Sanctis, Serkan Kurtuluş (Dk 73 Yaser), Emre, Servet, Volkan, Meira, Ayhan, Lincoln, Kewell, Baros, Nonda (Dk 61 Aydın)
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
GOLLER: Lustrinelli (Dk. 32), Kewell (Dk 39), Gürkan (dk. 47), Baros (dk 51, 80)
SARI KART: Kewell, Meira, Diarra
KIRMIZI KART: Gashi
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=44527
Hayal kırıklığı oldu biraz bende.. ben daha farklı bir maç bekliyordum
sentugo
19.Eylül.2007, 08:25
Arda'nın sağ kanatta pek başarılı olabileceğine pek inanmıyorum.. 3-4 atar dedikte 3-4 yer dememiştik. Aslında gollerde kalecinin bir hatasında yok yani.. Anlamadım gitti ama Samiyende 5 atarız :D
gorkemyilmazkarasu
19.Eylül.2007, 11:19
+kötü bir maç, kötü bir skor, kötü bir oyun...
+gecenin parlayan tek ismi kewell oldu,serkan umut vaad etti,de sanchis defans tarafından aciz duruma düşürüldü.
+bu takımdan kimse bu sene bişey beklemesin gruplardan da öteye gidemeyiz bence ancak bu kadro ve bu teknik ekiple seneye devam edilirse bişeyler olabilir tabii bu da bir risk bakalım bu riski adnan kardeşler alacak mı?
GeNç KaRTaL
19.Eylül.2007, 12:43
Deplasmanda 4-3 kazanmış olmak avantajlı bir skor.2.maçta Galatasaray turu elde edecek skoru bulur ama Bellinzona gibi bir takımdan deplasmanda olsa 3 gol yemek ve son dakikada bulunan golle gelmek Galatasaray'a yakışmadı.Yinede tebrikler..:k:
galatasarayın bence uefada ilerlemesi için bir kaç önlem alması gerekir diye düşünüyorum ileriye dönük kötü sinyaller veriyor geçen seneki gibi hüsran olabilir böyle giderse gruplardan öyle veya böyle geçecektir ama sağlam bir rakip galatasarayı kolay geçebilir bu yüzden önlem almalılar.
eXcitinG
19.Eylül.2007, 16:30
Savunma inanıLmaz kötüydü ama onLarın savunması da bizden daha kötü oLunca kazanan taraf GaLatasaray oLdu.
Baros ve LincoL ün goLLerini GaLatasaray başka hiç bir takıma atamazdı.Ama yediği goLLeri de başka hiç bir takım yemezdi. Sonuç oLarak GaLatasaray bu takımı İstanbuL da daha rahat yer.
bugra 1905
19.Eylül.2007, 17:16
Galatasarayımız Toparlanacaktır Çünkü Çok İyi Kadro Var Biraz Süre Ayrıca Bu Takımdan Bişey Olmaz Diyenler Sezon Sonu Galatasarayımızın Başarılarına Ne Diyecek Ayrıca Şunu Söyleyeyim Bellinzona Maçında Servet-Meira Uyumsuzluğu Görüldü 1.Golde Meira Adamı Kaçırdı Golü Yedik 2.Gol İçin Birşey Söylemiyorum 3.Gol İçinse O Kadar Uzun Boylu Savunmamız Arasında Adam Fotoğraf Çektirir Gibi Gol Attı Artılarımıza Gelince Kewell Çok İyiydi Baros Mükemmeldi Aydın Sonradan Girmesine Rağmen Güzel Oynadı Lincoln Şans Eseri Atmış Olsada Çok İyi Oynadı Kimse Lincolnü Bu Maçta Eleştiremez Son Olarak Sakatlarımız Takıma Katılınca Ve Takım Oturunca Çok Daha İyi Bir Galatasaray İzleyeceğiz
ultraslanerdem
19.Eylül.2007, 17:46
Genelde Galatasaray küçük takımlara karşı pek güzel oynayamııyor. Bize biraz dişli rakip lazım...
PesimiSTyLa
19.Eylül.2007, 20:04
Daha gruplar için konuşmak çok erken. Neyin ne olacagı belli degil, rahat olun;)
El Comandante
19.Eylül.2007, 21:27
Bellinzona gibi takima karsi 3 gol yememiz beni hayal kirikligina ugratti.Adamlarin her pozisyonu gol oldu,defans cok kötüydü.Bunlar bende endise yaratmiyor degil.Takim biran evvel kendine gelmeli,yoksa istenmeyen seyleri yasayacagiz ...
Onurap
19.Eylül.2007, 23:00
Geçen sene yan toptan bi gol yedik (bjk maçı).Feldkamp ilk geldiği zaman defans güven veriyordu..Şimdi nerdeyse ortalama 2 yan top golü yiyoruz ki Galatasaray'ın bu sorunu milli takıma bile yansıdı..Üstelik öne geçtiğimiz her maçı kazanıyoduk sadece manisa maçı berabere bitmişti..Tüm bu olumsuz gelişmeler bana eric geretsin 2.sezonunu hatırlatıyor..Umarım bi anca bu hatalardan kurtuluruz yoksa sık son dakika golleri yememiz ve öne geçtiğimiz maçları kaybetmemiz an meselesi..
Baros ve kewell bu takıma çok faydalı olucak bunu gösterdi..Serkan kutulusta toparlanır umarım ilk izlenimlerim pek olumlu değil forvet oynayan e.şentürk bile onun kadar oynayabilirdi o bölgede..Kewell ın biraz kondisyon sorunu var zamanla geçer mi bilemiyorum çok maç eksiğide vardı..Bunu atlatırsa harika olur..
Lincolndede değinmek istiyorum..Bi insan bu kadarmı şanslı olur :) Bu kaçıncı golü böyle..
Sonuç olarak memnun değilim takımdan 3-3 olunca yenilmesini ve elenmesini istedim açıkçası belki skibbe gider diye :) Turu geçsekte geçen senkinden farklı bi noktaya gelemeyiz..
King_91
20.Eylül.2007, 00:03
artık servet-meira uyumunun yakalanması lazım . bence bellinzona dan 3 gol yemek rezalet .
Emurafu
20.Eylül.2007, 07:10
Hocaya suç bulmuyorum..Oyuncular baya hafife almışlar..Nasıl olsa gol atarız havasında oynadılar..Nitekim bundada yanıldılar...Diger maçlar için umarım ders alınmışdır..