Log in

View Full Version : Raşit Çetiner'in Bileti Kesildi

Fernando Gago
18.Eylül.2007, 00:19
Raşit Çetiner'in bileti kesildi

(FLAŞ) Turkcell Süper Lig takımlarından Konyaspor, teknik direktör Raşit Çetiner ile yollarını ayırdı.

Konyaspor Kulübü'nün bu konudaki açıklamayı en kısa sürede yapması bekleniyor.

a.arıcı-11
18.Eylül.2007, 00:32
Son maçtaki kötü futbolla alakalıymış galiba.Ne güzel ya daha 3 haftada teknik direktör değiştiriyoruz hiç sebat etmiyoruz sonrada neden büyük kulüplerimz Türk Teknik adamlarla çalışmıyorda yabancıya gidiyor diyoruz.Bu adamlar önce Anadolu kulübünde adam gibi görev yapmaz ise nasıl büyük takımların başına geçecek peki?

Futbolumuz geriliyor gibi bir his var içimde.

El Barto
18.Eylül.2007, 00:34
Geç kalınmadı mı biraz sayın Konyaspor yöneticileri. :icon_lol: Destur daha 3. hafta.

sakary Ali
18.Eylül.2007, 00:37
çocuk oyuncağımı bu ya bu anadolu takımlarına inanamıyorum

KaF KeF
18.Eylül.2007, 00:51
Çetiner'in bileti kesildi

(FLAŞ) Turkcell Süper Lig takımlarından Konyaspor, teknik direktör Raşit Çetiner ile yollarını ayırdı. Konyaspor Kulübü yaptığı açıklamada, Raşit Çetiner ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu. İlk olarak Sporx.com'un duyurduğu haberle ilgili yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Kulübümüz Teknik Direktör Raşit Çetiner ile yaptığı görüşme sonrası karşılıklı anlaşmaya vararak yol ayrımına gitti. Kendisine bugüne kadar Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz.
Kulübümüz Teknik Direktör Raşit Çetiner ile bugün öğle saatlerinde yapılan görüşme sonrası alınan kararın ardından karşılıklı anlaşmaya vararak yol ayrımına gitti.
Alınan bu kararın hem Konyaspor, hem de Raşit Çetiner adına hayırlı olmasını dilerken, kendisine bugüne kadar Kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz."
Hilmi SEVER / Sporx

17.09.2008

Kaynak : Sporx.com

sakary Ali
18.Eylül.2007, 00:54
Raşit Çetiner'le yollar ayrıldı!

Turkcell Süper Lig'e yaptığı flaş transferlerle giren Konyaspor 3. hafta sonunda teknik direktör Raşit Çetiner'le yollarını ayırdı. Denizlispor karşılaşmasında oynanan kötü futbol ve alınan beraberlikten dolayı Konyaspor yönetiminin böyle bir karar aldığı öğrenildi.
(Ligtv.com.tr)

Sekopej
18.Eylül.2007, 01:10
Bence de geç kalmışlar yahu.

Ligde Aragones, Skibbe ve Antalyaspor'un hocası yabancı sadece. Türk hocalara güvenmek gerek, bu sene daha sezonun başındayız ve ben aadolu takımlarının performansını beğeniyorum. Şimdi yerine yabancı hoca getirmesinler de ya da Yılmaz Vural, Hikmet Karaman vs her sene 2 takım çalıştıran birini getimesinler, günlük düşünmeyi bırakıp uzun vadede çalışacak birisi gelse keşke ama ülkemizde de bu pek rağbet görmüyor.

Universal
18.Eylül.2007, 03:19
Yok artık ya, geçtiğimiz günlerde Konyaspor başkanı ben 10 yıl görevde kalmak istiyorum ve Raşit Hoca'yıda 10 yıl takımda tutacağım demişti. Yahu bu Konyalıları anlamak mümkün değil. Bir Konyaspor'lu olarak hala istikrarı istiyorum. Raşit Hoca takıma iyi oyun oynatıyordu.

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2007, 04:04
10 yıl görevde kalmak istiyorum ve Raşit Hoca'yıda 10 yıl takımda tutacağım demişti.

Başlığı okuyunca başkanın bu sözü benimde aklıma gelmişti.İstikrar şart..Kesin Aykut hoca boştaysa onu getirirler..

KaF KeF
18.Eylül.2007, 04:06
Aykut Hoca Ankaraspor'da ..

deniz.91
18.Eylül.2007, 04:41
Konya başkanı 1 ay önce Lig TV futbol gündeminde Raşit Hocayla en az 5 yıl çalışmayı düşünüyorum diyodu:D

Cengo
18.Eylül.2007, 07:28
Kıyım başladı..