PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Gençlerbirliği [ TSL 4. Hafta ]

goosfraba
19.Eylül.2007, 16:58
http://www.hizliresim.com/2008/9/19/861.jpg (http://www.hizliresim.com/)

Varonil
19.Eylül.2007, 17:38
Son zamanlarda işler hiçte beklediğimiz gibi gitmiyor.Bu maç yaralarımızı bir nebze olsun sarma maçı.Bu maçı kazanıp D.Kiev maçına kadar olan süreçte çıkışa geçmeliyiz.Gençlerbirliği bu sene iyi takviyeler yaptı.Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Ayrıca bu maç Volkan Babacan'ın vitrin maçı olacak.İnşAllah iyi bir performans gösterir Babacan :)

Trabzonspor
19.Eylül.2007, 19:23
fener maçı alır helek böle br döneme mutlak 3 puan alması lazımken alır egerk b puan kaybı olursa buda babacan yüzünden olur gb gelyor çünkü henüz hazır değil ve buda fenere dezavantajlar getireblir.

Universal
19.Eylül.2007, 19:48
Fenerbahçe için kazanmaktan başka alternatif yok. Büyük takımlar üç maç üst üste kaybetmezler. Bu nedenle Fenerbahçe kazanır.

Güiza'dan şov bekliyorum.

Umarım bu maçta Çubukluyu giyeriz.

a.arıcı-11
19.Eylül.2007, 21:24
Semih ne durumda beyler eğer semih-güiza ikilisi oynarsa maç için gerçekten olumlu bir gelişme olur bizim için.Semih olmasa bile yerine İlhan oynasın ama takım çift forvet oynasın aksi halde ileride Güiza çok yalnız kalıyor.

Zor da olsa bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

bugra 1905
20.Eylül.2007, 00:51
Moralsiz Fener Kötüde Oynasa Gençlerbirliğini Yener Ama Gençlerbirliğinin Galibiyetide Sürpriz Olmaz

El Barto
20.Eylül.2007, 00:52
İşler iyi gitmiyor. Ancak bu maçta Fenerbahçe'nin puan bırakacağını sanmıyorum.

GodfatheR
20.Eylül.2007, 00:57
Önümüzdeki 4-5 maç puan kaybına tahammülümüz yok hepsini kazanmalıyız ;) Ben hala takıma çok güveniyorum 7 eksiğe rağmen kazanıp çıkışa geçicez ;)

Varonil
20.Eylül.2007, 01:02
Umarım bu maçta Çubukluyu giyeriz.

Katılıyorum.Belki çok saçma gelebilir ama ben çubuklu formanın uğuruna inanıyorum. ;;) Ayrıca güzel,keyifli bir maç olur umarım ..

GodfatheR
20.Eylül.2007, 01:07
Sarı Lacivert çubuklu dendimi Avrupada bile akla gelen ilk takım biziz çünkü sarı lacivert çubuklu forma giyen başka takım yok.Mümkünse her maç özellikle avrupa maçlarında çubuklu giyilmeli.

KaF KeF
20.Eylül.2007, 01:10
Kara kara düşünüyor!..

Fenerbahçe sakatlıklardan yakasını kurtaramıyor. Sarı Lacivertlilerde Edu ve Semih'in yanı sıra Porto maçında sakatlanan Josico'nun da Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyeceği öğrenildi.
Edu'nun baldırındaki ağrıların dinmediği ve Brezilyalı Futbolcunun önümüzdeki hafta oynanacak Sivasspor maçına yetişmesinin bile zor olduğu ortaya çıktı.
Semih'in ise ayak tarak kemiğindeki ödemin bir türlü indirilemediği ve bu nedenle dolayı golcü futbolcunun antrenman yapamadığı belirlendi.
Porto maçında sahada sadece 8 dakika kalabilen Josico'nun da baldırında sertleşme olduğu ve İspanyol futbolcunun da Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyeceği öğrenildi.
Bu üç futbolcunun yanı sıra henüz iyileşemeyen Deivid, Tümer, Vederson ve kırmızı kart cezalısı kaleci Volkan ile birlikte sarı lacivertlilerde eksik sayısı 7'ye yükselirken, Teknik Direktör Aragones'in kadro kurmakta zorlandığı ifade edildi.
İspanyol hocanın, yedek kaleci Volkan Babacan ile özel görüşmeler yaparak maça motive etmeye çalıştığı, savunmada da Edu'nun yokluğunda Yasin'in yerine Önder alternatifi üzerinde durduğu bildirildi.
Bu arada kaptan Alex, kendi internet sitesinde ligin ilk üç haftasında kaybedilen 6 puan için "Çok fazla" yorumunu yaptı.
Alex açıklamasında, "Turkcell Süper Lig'in üçüncü haftasında ikinci mağlubiyetimizi yaşadık. Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla. Bu 6 puanı bundan sonraki deplasman maçlarında kaybedemeyiz. Henüz ligin başındayız, telafi edebiliriz ama bundan sonra daha fazla hata yapmamalıyız. Çünkü biz şampiyonluk için yarışan bir takımız" ifadelerini kullandı.

GodfatheR
20.Eylül.2007, 01:19
--------------V.Babacan------------

-------G.Gönül Önder Lugano RC

---------------Maldonado------------

Kazım-----------Emre---------------Uğur

------------------Alex-------------------

------------------Güiza-------------------

Düzeni ile çıkarız büyük ihtimal.

TR.CaPTaiN
20.Eylül.2007, 01:26
Fenerbahçe sakatlıklardan yakasını kurtaramıyor. Sarı Lacivertlilerde Edu ve Semih'in yanı sıra Porto maçında sakatlanan Josico'nun da Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Hiç yoktan 3-5 dakika faydalansaydık. Kısmet..

Bu maçta en az galibiyet kadar iyi futbol da önemli. Oynadığımız maçlarda geleceğe yönelik ışık vermedik, artık bu ışığı vermeli futbolcular ve Dede.

Merak ettiğim konu ise; Dede'nin Önder'e artık şans verip vermeyeceği. Can'ı denedi, patladı. Yasin'i denedi, patladı.

PesimiSTyLa
20.Eylül.2007, 01:43
Fb galibiyete yakın ama Gb den bir sürpriz bekliyorum...

Trabzonspor
20.Eylül.2007, 01:49
fenerde çok eksk var ya bu mac zora gırebılır

fmsmyrna
20.Eylül.2007, 06:28
Zor bir maç bekliyorum yine ,iyi oyun yine zor görünüyor.Uğur yerine birkez Gürhan'la başlamayı neden denemiyor acaba.

Universal
20.Eylül.2007, 06:42
-------------------------Volkan B.----------------------

Gökhan---------Önder-----------Lugano---------RC3

----------------Maldonado-----Emre B.---------------

Kazım---------------------Alex--------------------Uğur

---------------------------Güiza-------------------------

Böyle bir kadro olmasını isterim.

El Comandante
20.Eylül.2007, 10:26
Gençlerbirliği kadrosu zayıf, direnemez, 2-0 tahmin..

Hacettepe´nin kadrosu ondan da gücsüzdü,sonuc belli.Futbolda rakibi kücümsemeye gelmiyor iste,aninda cezani kesiyorlar.

Fenerbahce lige inanilmaz kötü basladi,Sampiyonlar liginde de kötü baslangic yapti,takimda moralin dibe vurdugu bir gercek.Futbolcular bu maci cikis maci olarak kabul ederlerse Fenerbahce kazanir,yok vurdumduymaz halleri devam ederse bir süpriz sonuc daha gelir ki o zaman Fenerbahcenin isleri iyice sIkIntIya girer.

Memedov
20.Eylül.2007, 20:48
Fenerbahçenin çalkantılı bir dönem geçirdiği doğrudur. Bu maç ile toparlanacağından şüphem yok.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Eylül.2007, 22:42
bence de Fenerbahçe bu maçı alacak ama Gençlerbirliği de bir sürpriz yapsa da fena olmaz hani.:p

omersal
21.Eylül.2007, 00:18
Arkadaşlar fanatizme gerek yok.Geçen seneki çeyrek finalden FBnin en iyi olduğunu çıkaramayız.Bir aurelio gitti doğru kadro korundu ama Aurelio gideceğine Alex gitseydi bence FB için daha az bir kayıp olurdu...Her neyse FB büyük ihtimalle 3 puanı alır.Maçın kilit adamı kuşkusuz Babacan olur.

KaF KeF
21.Eylül.2007, 03:37
Kesin İlk 11'Ler

FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Lugano, Roberto Carlos, Burak, Maldonado, Emre, Uğur, Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones
GENÇLERBİRLİĞİ: Periç, Erkan, El Saka, Traore, Ergün, Kerem, Koray, Mehmet Nas, Engin, Burhan, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
.
.
.
----------------

anilton
21.Eylül.2007, 03:47
-------------------Volkan-----------------

Gökhan-----Önder---Lugano-----R.Carlos

-----------------Maldonado----------------

-------------------Emre--------------------

Burak------------Alex-----------------Uğur

-------------------Guiza---------------------

-------------------Peric----------------------

Erkan-------El Saka---Traore--------Ergün

---------------Koray--Kerem-----------------

------------------M.Nas---------------------

Burhan---------------------------------Engin

------------------Mustafa--------------------

KaF KeF
21.Eylül.2007, 03:47
----------------- Volkan Babacan
Gökhan------Önder----Lugano----R3
-----------------Maldonado----------------
-------------------Emre---------------
-------------------
----------------------Alex------------------
Burak--------------------------------------Uğur
-------------------Guiza------------

Diziliş Böyle Muhtemelen..Görünüşe göre Kazım'ı silmiş Aragones ..

anilton
21.Eylül.2007, 03:51
Aykut,Alex Emre'nin yanında değil Guiza'nın hemen arkasında oynar...

Burak'tan bugün kendisini göstermesini bekliyorum...

GeNç KaRTaL
21.Eylül.2007, 03:54
Aragones elindeki oyunculardan çıkarabileceği en iyi kadroyu çıkarmış.Maçtan sonra kadro sebebiyle eleştirileceğini sanmıyorum.Bu maçta bir Beşiktaş'lı olarak umudum Mustafa Pektemet.:)

Maç hakkında tahminim ise aldığı mağlubiyetlerle zor günler yaşayan Fenerbahçe'nin seyircisi önünde galibiyete ulaşan taraf olacağı yönünde.2.ihtimal ise beraberlik diye düşünüyorum..

anilton
21.Eylül.2007, 03:57
Engin ve Burhan'da etkili olabilecek oyuncular.Burhan süratiyle,Engin'de tekniğiyle önplana çıkabilir...

anil luque
21.Eylül.2007, 03:59
gencler puan cıkartabılır .. fenerde ısler yolunda gıtmıyor. .

KaF KeF
21.Eylül.2007, 04:55
GoL geldii...Alex De Souza ...1-0

batuhanry
21.Eylül.2007, 04:56
Statta kaç bin seyirci var bileniniz var mı acaba?

a.arıcı-11
21.Eylül.2007, 04:57
alex gerçekten güzel bir gol attı iki rakibinin önünden dar açıdan uzak köşeye çok sert bir vuruş

anilton
21.Eylül.2007, 04:58
İlginçtir hep Uğur açıyor Alex atıyor...:)

Bekq
21.Eylül.2007, 04:59
Ne varsa Alexte var.:)

a.arıcı-11
21.Eylül.2007, 05:03
ilk yarı bitti.Maç genelde gençler birliği yarı sahasında geçti Burak ve Lugano önemli fırsatlardan yararlanamdı ve en sonunda Alex golü attı.Stadın yarısı boş ve son olarak Gençlerbirliğinin futbol oynamak gibi bir niyeti yok adamlar tuttuğunu inidiryor resmen.

PesimiSTyLa
21.Eylül.2007, 05:04
yalnız Gb cok rahat geliyor Fb kalesne. 2. yarı golü bulabilirler.

EreN
21.Eylül.2007, 05:06
Stad neredeyse bomboş..
32Bin kişi civarı varmış stadda..
Alex şahane.. vuruşları, pasları.. golü.. futbolcu budur, futbolda budur.
İyi oynuyoruz bugün ama kanatlar hala kötü..Ayrıca güiza taraftardan hakettiği desteği görüyor bugün.

KaF KeF
21.Eylül.2007, 05:24
El Saka 2.sarı Karttan Atılldı..Gençlerbirliği 10 kişi ..

a.arıcı-11
21.Eylül.2007, 05:30
yalnız Gb cok rahat geliyor Fb kalesne. 2. yarı golü bulabilirler.
olaya biraz fazla iyimser bakıyorsun.Daha Volkan'ın kurtardığı bir top ikinci yarıda.Tek şutları var o da kale ile dağ taş arasında bir yere gitti.

El Barto
21.Eylül.2007, 05:35
2 oldu .

KaF KeF
DanieL Guiza.. 2-0 .

PesimiSTyLa
olaya biraz fazla iyimser bakıyorsun.Daha Volkan'ın kurtardığı bir top ikinci yarıda.Tek şutları var o da kale ile dağ taş arasında bir yere gitti.

Hayır izlediiğimi söylüyorum. Gb ilk yarıda cok rahat ceza sahası cevresine geliyordu. Bi pozisyon vardı Engin sanırım ceza sahasına girdi-çıktı, girdi-çıktı ama yararlanamadılar. Gb 10 kişi kaldı bu dkdan sonra gol bulamaz zaten.

Oghuse
21.Eylül.2007, 05:36
2-0 Guiza...

El Barto
21.Eylül.2007, 05:36
Kazım Kazım girdi ama çıkanı göremedim.

KaF KeF
21.Eylül.2007, 05:37
Burak-Uğur
Kazım-Selçuk değişikliği..

Anlamak Güç ..

a.arıcı-11
21.Eylül.2007, 05:41
Burak-Uğur
Kazım-Selçuk değişikliği..

Anlamak Güç ..
Aragones'in düşüncesi maç 1-0 gidiyor Maldonado'nun yanına Selçuk'u alayım rakip nasılsa 10 kişi ben işimi sağlama alayım diye düşünüyordu ki bu sırada 2. gol geldi.Belki maç 2 dk önce 2-0 olsaydı ikinci ön liberoyu almazdı.

Bu arada Kazım istekil gibi duruyor.

El Barto
21.Eylül.2007, 05:41
Gol oldu ama ofsayt Guiza

TR.CaPTaiN
21.Eylül.2007, 05:42
10 kişi kalmış rakip karşısında bile çift defansif orta saha ile oynuyoruz. Enteresan. Gürhan hazırlık maçlarının yıldızıydı. Böyle maçlarda denenmeyecekse ne zaman denenecek merak ediyorum.

KaF KeF
21.Eylül.2007, 05:43
İlhan'ı alsın yahu..2 Defansif Ortaha ya gerek yok ki.Karşında 10 kişilik bir ekip var..Neyin Garantisi bu ..?

a.arıcı-11
21.Eylül.2007, 05:46
Gol oldu ama ofsayt Guiza
orayı göremedim gerçekten ofsaytmıdı yoksa hakem golü yedimi?

KaF KeF
21.Eylül.2007, 05:51
Maçı çok güzel izlemişin gerçekten..bravo..

a.arıcı-11
21.Eylül.2007, 05:54
ilhan girdi güiza çıktı

TR.CaPTaiN
21.Eylül.2007, 05:58
Bir futbolcunun kırmızı kart görmesi için rakibini öldürmesi gerekmiyor.

Zico'yu zamanında boşuna asıp kesmişiz.

KaF KeF
21.Eylül.2007, 06:01
Kazım Attı..3-0

Rsa
21.Eylül.2007, 06:01
Kazım attı, 3-0.

a.arıcı-11
21.Eylül.2007, 06:06
maç bitti 3-0.Gerçekten iyi oynadık bu maç kontrol sürekli elimizdeydi ve bunun meyvesini 3 gol ve 3 puanla aldık güzel maçtı.Carlos biraz toparlanmış gibiydi keza Uğur'da öyle.Tabi bunda rakibin etkisizliğininde payı büyük.

BeeTLeJuiCe
21.Eylül.2007, 06:12
Maldonado takıma ısınıyor. Emre ile yan yanada iyiydi bugün. Çift Önlibero yerine Maldonado-Emre İçerde, dışarda, avrupada iş görür.

Burak ikinci yarı açılmıştı ama Kazım oyuna girdi. Uğur ise yine aynı şuursuz Uğur'du ama yine güzel hareketler yaptı. Gökhanda eski formuna yavaş yavaş yakşlaşıyor. Uzun süre sonra ilk 11 çıkan Önder'e ve Volkan Babacan'a pek fazla iş düşmedi ama başarılıydılar. Engin'in frikikini Volkan güzel çıkardı. Zaten başka önemli kurtarış yoktu. :)

3 puanı 3 gol ile aldık devamıda gelir inşAllah...

BeeTLeJuiCe
21.Eylül.2007, 06:17
El Saka'nın atılması sarı kartlık bir pozisyondu ve kartıda gösterdi. Maç içinde benzer pozisyonlarda kartına başvurmadı ama o pozisyonun gelişimi, gidişatı sebebiyle orada kart verilmesi gerekiyordu.

Yok ille art niyet arayacaksanız ben daha çok art niyet aranacak pozisyon söyleyebilirim size :D

barahir
21.Eylül.2007, 06:50
Hakem maçı Katletti.. Resmen Gençlerbirliğinin elinden alıp Fenere Verdi maçı.. Tabii hakemin bi suçu yok.. Hakeme bu talimatı veren Federasyondur zaten..(!)

Bunu dememizi bekliyodunuz sanırım..

TR.CaPTaiN
21.Eylül.2007, 07:08
Güiza yine çalışkandı, çok iyi oynadı. Hatta bir Gençlerbirliği atağında Carlos'un pozisyon içinde kaybettiği yerinde bile Güiza vardı.

Cengo
21.Eylül.2007, 07:14
Güiza yine çalışkandı, çok iyi oynadı. Hatta bir Gençlerbirliği atağında Carlos'un pozisyon içinde kaybettiği yerinde bile Güiza vardı.

3-4 snde geldi hemen 30-40 metre geriden, her yere bastı adam şaka gibi :icon_cool:

Hayatım boyu bu kadar geniş alanda pres yapan bir santrafor daha görmedim ...

LaigLeNoiR
21.Eylül.2007, 07:39
Maldonado iyimiydi Musti ?

Bence berbatın da ötesinde oynadı bugün.

Güiza yine her zamanki gibi bal yapmayan arı gibiydi ancak bugün balınıda yaptı.Tadından yenmez oldu.

Burak Yılmaz da kendini kanıtlıyor.İşte Burak bu :) Beşiktaş'ta da aynıydı burada da aynı.Umarım düzelir de ben utanırım.

İkinci yarıda çok daha iyi oynadı F.Bahçe tebrikler...

Bekq
21.Eylül.2007, 07:41
Maldonado iyimiydi Musti ?

Bence berbatın da ötesinde oynadı bugün.

Güiza yine her zamanki gibi bal yapmayan arı gibiydi ancak bugün balınıda yaptı.Tadından yenmez oldu.

Burak Yılmaz da kendini kanıtlıyor.İşte Burak bu :) Beşiktaş'ta da aynıydı burada da aynı.Umarım düzelir de ben utanırım.

İkinci yarıda çok daha iyi oynadı F.Bahçe tebrikler...
Maldonado eski Maldonado değil.Lütfen haksızlık etme Murat abi.Nerde o eski Maldonado.Top ayağına gelince heyecanlanıp en yakınındakine kısa pas atan Maldonado gitti.Yerine Oyun Kuran,top Çalan bir Maldonado geldi.:)

TR.CaPTaiN
21.Eylül.2007, 07:46
http://img258.imageshack.us/img258/7198/49798885wh6.jpg (http://imageshack.us)

http://img208.imageshack.us/img208/3152/93339238dw0.jpg (http://imageshack.us)

http://img125.imageshack.us/img125/5763/72188926vv4.jpg (http://imageshack.us)

http://img117.imageshack.us/img117/8425/16hv7.jpg (http://imageshack.us)

http://img221.imageshack.us/img221/4566/14xk9.jpg (http://imageshack.us)

http://img221.imageshack.us/img221/9016/17ux5.jpg (http://imageshack.us)

EreN
21.Eylül.2007, 07:50
yok mu güizanın attığı ok'un resmi :)

Memedov
21.Eylül.2007, 07:53
yok mu güizanın attığı ok'un resmi :)

Olmaz mı :icon_cool:

http://img339.imageshack.us/img339/2745/sl9720jl7.jpg (http://imageshack.us)

TR.CaPTaiN
21.Eylül.2007, 07:54
Edit: Speedy Mehmet. :p

http://img502.imageshack.us/img502/6615/11dt7.jpg (http://imageshack.us)

http://img502.imageshack.us/img502/772/12wq7.jpg (http://imageshack.us)

TR.CaPTaiN
21.Eylül.2007, 08:12
...
Gençlerbirliği'nden kırmızı kartla oyun dışı kalan El Saka ise kendisine gösterilen iki sarı kartta da hakemin haklı olduğunu belirterek, sarı-lacivertli futbolcu Alex'e övgüde bulunup, ''Alex büyük bir futbolcu. Bugün de takımını kurtardı'' ifadesini kullandı.

İnternethaber

goosfraba
21.Eylül.2007, 08:27
Maldonado bugün çok kötüydü. Devre arasına kadar bu performansı böyle giderse gönderilir diye düşünüyor ve umuyorum.

deniz.91
21.Eylül.2007, 16:09
FBye tebrikler.Bu maç diğer maçlara göre biraz daha iyiydi ama maldonadoyla falan şlde çok zorlanır bu yıl

anilton
21.Eylül.2007, 17:47
...
Gençlerbirliği'nden kırmızı kartla oyun dışı kalan El Saka ise kendisine gösterilen iki sarı kartta da hakemin haklı olduğunu belirterek, sarı-lacivertli futbolcu Alex'e övgüde bulunup, ''Alex büyük bir futbolcu. Bugün de takımını kurtardı'' ifadesini kullandı.

İnternethaber

Bende El Saka'ya; "bırak artık,bitmişsin okeye dönüyorsun"...

Bir sözüm'de Alex'e ; "bize 4 yıldır izlettiğin ve izlettireceğin futbol için sonsuz teşekküler"...

El Comandante
21.Eylül.2007, 18:50
Alex Fenerbahce icin ne kadar büyük bir isim oldugunu bu macta bir kez daha gösterdi.

Genclerbirligi ise bu sene küme düser,eger bir mucize olmazsa ...

LaigLeNoiR
21.Eylül.2007, 19:14
Mesut Bakkal'dan şüphelenmeye başladım yavaş yavaş.

Mustafa Pektemek bir forvet oyuncusu değildir.Geçen sezon Sakaryaspor'da oynamıştı ve kanatlarda daha iyi oynayan bir oyuncu. (Deivid gibi)

1988 doğumlu olmasına karşın 78 resmi maça çıkmış.Süperlig,1.Lig,2.Lig,Türkiye Kupası,Avrupa Şampiyonası vs vs...

Çok dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.Ancak Mustafa'yı Fenerbahçe karşısında hele hele bir de deplasmanda ileri koyuyorsun.Tek başına da bırakıyorsun.Ne yapmasını bekliyor Mustafa'nın ilerde anlam veremedim.

Her neyse olan olmuş artık.Yineliyorum Maldonado ve Josico şimdiye kadar göründü ki ikisini toplasak bir Aurelio etmez.Hiç sevmem Marco Aurelio'yu ama F.Bahçe'nin orta sahasını kurtaran oyuncuydu.Çok aranacak gibi.

Trabzonspor
21.Eylül.2007, 19:15
Bir sözüm'de Alex'e ; "bize 4 yıldır izlettiğin ve izlettireceğin futbol için sonsuz teşekküler"...

harbıden turkıyeye gelmıs en ıyı yabancı bu adamdır ya

alex alex alex sahanın heryerınde bizde nasıl yattara lıder o olmadan olmuyosa fenerdede alexsiz olmazzz adam mukemmel br futbol zekası ve tekniği var

anilton
21.Eylül.2007, 19:18
Mesut Bakkal'dan şüphelenmeye başladım yavaş yavaş.

Mustafa Pektemek bir forvet oyuncusu değildir.Geçen sezon Sakaryaspor'da oynamıştı ve kanatlarda daha iyi oynayan bir oyuncu. (Deivid gibi)

1988 doğumlu olmasına karşın 78 resmi maça çıkmış.Süperlig,1.Lig,2.Lig,Türkiye Kupası,Avrupa Şampiyonası vs vs...

Çok dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.Ancak Mustafa'yı Fenerbahçe karşısında hele hele bir de deplasmanda ileri koyuyorsun.Tek başına da bırakıyorsun.Ne yapmasını bekliyor Mustafa'nın ilerde anlam veremedim.

Her neyse olan olmuş artık.Yineliyorum Maldonado ve Josico şimdiye kadar göründü ki ikisini toplasak bir Aurelio etmez.Hiç sevmem Marco Aurelio'yu ama F.Bahçe'nin orta sahasını kurtaran oyuncuydu.Çok aranacak gibi.

Cavcav'ın işi,dört büyüklere adam satmanın peşinde,o yüzden görücüye çıkardı.Djite ve Kahe yedek Mustafa tek forvet,ilginç...

BlackEagle19o3
21.Eylül.2007, 19:49
Öncelikle kırmızı kartın haksız olduğunu düşünüyorum, orda kart görmesi gereken biri varsa Traore olmalıydı.El Saka haksız biçimde atıldı.Fb gole kadar yine kötü oynadı.Gol geldi, rakip 10 kişi kaldı Fb oynamaya başladı.Bu Burak'tan harbiden hiçbişey olmaz.Kazım'ın ölüsünü bile tercih ederim bu adama.Guiza yine aynı Guiza çok çalışkan, golünü de attı.Alex bu takımın en önemli oyuncusu, kilidi açan isim o oldu.Rakip haksız bir şekilde 10 kişi kalmasa sonuç daha farklı olabilirdi ama yine dfe Fener'i tebrik ederim...

scar face
21.Eylül.2007, 21:11
Kaleci Volkana ben çok güveniyorum fiziği falan çok uygun seneye kalede sürekli onu görmek isterim.
Rakip eksik kaldıktan sonra 2 ve 3 geldi Deividi cok arıyoruz özellikle onun gelişi ve yenilerin iyice takıma adapte olmasıyla zirveye çıkarız diye düşünüyorum.Özellikle bu sene Kadıköyde puan kaybetmeyiz.

goosfraba
21.Eylül.2007, 22:17
Birbirinize kör demekten vazgeçin.

Universal
21.Eylül.2007, 22:51
Boşuna tartışmayın maçtan sonra El Saka yaptığım fauller ile gördüğüm kırmızı kart doğrudur açıklaması yaptı. :)

Dün ilk kez memnun ayrıldım iyi bir futbol sergileme yolunda ilerliyoruz. Emre hazır olması için üst üste oynaması gerekiyor bu onun gerçek performansını göstermesinde etkili olacak. Dün Önder ile Lugano defansda güven verdi. Güiza mükkemeldi. Alex için söylenecek söz yok. Burak Yılmaz dünkü şansı iyi değerlendiremedi. Kazım bu formayı giymeli ama mutlaka disiplin içinde olması gerekiyor.

Sekopej
21.Eylül.2008, 14:31
Kart nasıl haksız yahu? El Saka bile atılırken verdiği tepki ve maçtan sonra açıklamalarıyla doğru atıldığını söylüyor. İlk sarı kartta Güiza'yı düşürmese Fenerbahçe gol pozisyonuna girecekti ve sarı kart doğru. 2. pozisyonda Alex'e arkadan müdahalesi var, açıkca görünüyor, müdahale etmese Fenerbahçe yine net bir pozisyona girecekti. 2 kart da doğru.

Rakibin 10 kişi kalmasının da etkisi var ama Emre sol kanada geçince daha rahat hücum eder olduk. Semih geldiğinde Emre'yi zaman zaman orada görebiliriz. Daha tam hazır değil bence Emre, bu şekilde 4-5 maç daha oynaması gerek, yine de sahada olumlu işler yaptı.

Rakibin Volkan'ı zorlayacak hiç pozisyonu olmadı, bu nedenle Volkan hakkında net fikrimiz de olamadı ama kendisine güveni var, Sivas maçında daha net belli olur herşey.

Alex bu sezon formunun zirvesinde. 5. sezonunda en iyi sezonunu geçiriyor. O'nu izlemek büyük keyif.

Güiza da bildiğimiz gibi çalışıyor, çabalıyor. Bu şekilde devam etsin goller nasılsa gelecek diyorduk ki atmaya da başladı. Takımın daha bir uyum içerisinde olmadığını da düşünürsek zamanla çok daha faydalı olacaktır Güiza. taraftarın da gönlünü tamamen kazandı.:)

Maldonado maçtan sonra iyi çalışıyorum ama benden istenen seviyede değilim dedi. İlk yarı ileride çoğalmakta zorlandık, takımı itecek oyuncu Maldonado ama o çaklı kalında defans de öne çıkamıyor, Güiza tek kalıyor orada. Zamanla takımı ileri itmeyi becerebilir mi, bekleyip göreceğiz? Selçuk oyuna girdikten sonra ikisi de daha önde basmaya başlamışlardı ve pas trafiği arttı göze hoş gelen oyun oynandı.(Rakibin 10 kişi olduğunu da unutmamak gerek)

Kazım'a Porto maçında oyundan çıkarken Aragones'e tepki mi gösterdin diye sordular, hayır amacım ona tepki göstermek değildi, ben yaptığımın cezasını çektim dedi. Hacettepe maçında oyundan çıkarken yaptığını dün gördüm, gerçekten saygısızlık etmiş ama sonrasında aldığı ceza O'nu akıllandırmış ki yaptığımın cezasını çektim diyor. Disiplinsizliği olmasa çok önemli bir oyuncu olabilir ama kendisini yakıyor işte.

Rakibin etkisiz oyunun da etkisi var ama genel anlamda ilk yarı vasat 2. yarı iyi bir oyun ortaya koyduk. 3 puanı kazandık, mutluyuz.