View Full Version : Sivasspor - Fenerbahçe [ TSL 5. Hafta ]
goosfraba
23.Eylül.2007, 20:27
http://www.hizliresim.com/2008/9/23/1825.jpg (http://www.hizliresim.com/)
a.arıcı-11
23.Eylül.2007, 21:45
kuşkusuz haftanın maçı.Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum çünkü hem Sivasspor nedeni anlaşılmaz bir şekilde büyük takımlardan puan almakta çok zorlanıyor hemde geçen hafta ki Gençler maçını farklı kazanmanın getirmiş olduğu moral ve maçı kazanma duygusu var.Bu galibeyetle üst üste gelen 2 mağlubiyetten sonra tekrar kazanmayı öğrendik.
Doğru kadro ve diziliş ile bu maçı alırız diyorum.
PesimiSTyLa
23.Eylül.2007, 21:48
Sivastan bu macta puan yada puanlar bekliyorum. Bu son olaylar onları hırslandrmış olabilir, 1 yada 0 biter diyorum.
BlackEagle19o3
23.Eylül.2007, 23:14
Sivas geçen seneki çıkışını bu sene de devam ettirecek gibi duruyor.Eğer büyük maç zaafiyetini yendilerse bu maçtan mutlaka puan alırlar...
Varonil
24.Eylül.2007, 00:10
Sivas bana göre geçen senekinden daha iyi bir durumda ve iyi top oynuyor.Güzel bir maç olacak.Bu maçı kazanıp,önümüzdeki hafta arasında oynayacağımız Dinamo Kiev maçı öncesinde moral depolamış oluruz diye düşünüyorum..
El Barto
24.Eylül.2007, 00:11
Sivas evinde çok iyi oynuyor. Fenerbahçe kötü başladı. Beraberlik diyorum.
Neron_FB
24.Eylül.2007, 02:04
Bence beraberlik en favori sonuç..Berabere bitmezse fener galip gelir..
bugra 1905
24.Eylül.2007, 02:40
Eğer Geçen Seneki Futbolumuzu Oynarsak Fener Bize Fark Atar Ama Bu Maçta Çok Farklı Bir Sivas Bekliyorum Tahminim Açık Söyleyeyim Beraberlik Üzerine Kazanan Olursa Bu Fenerbahçe Olur
El Comandante
24.Eylül.2007, 02:42
Sivasspor´un kendi sahasinda Fenerbahceden en az 1 puan alacagi düsüncesindeyim.
GeNç KaRTaL
24.Eylül.2007, 05:17
Geçen sene Sivas deplasmanda ilk maçta Fenerbahçe'yi çok zorlamıştı.Yenilmişlerdi herhalde ama oynadıkları oyunla futbolseverlerin takdirini almışlardı.Bunun sebebi daha o zaman sükse yapmış olmamalarıydı.2.maçta lider çıktıkları maçta büyük bir darbe almışlardı.Açıkcası Sivaslı oyuncular bu baskıyı kaldıramadılar.
Bu haftaki maçtada kafaları rahat oynarlarsa Fenerbahçe'yi zorlayacaklarını düşünüyorum.Puan yada puanlar alabilirler.Çünkü Fenerbahçe henüz tam anlamıyla taşları oturtamadı.Sivas ise geçen seneki performansını devam ettiriyor.
krALEX1907
24.Eylül.2007, 09:38
Artık puan kaybına tahammülümüzün olmadığını düşünüyorum. Ciddi bir şekilde oynarsak zorlanmayız geçen seneki gibi.
a.arıcı-11
24.Eylül.2007, 20:19
arkadaşlar Fenerliler dışında herkesi sevindirecek bir haber olsa gerek bu.
Alex YOK!!!
Alex'siz nasıl oynayacağız çok merak ediyorm...
fmsmyrna
24.Eylül.2007, 20:32
Sağda Kazım solda Uğur eğer iyileşmişse Semih'te Alex'in yerinde oynar muhtemelen.
JunkChorn
24.Eylül.2007, 22:35
Semih yok bu maçta.Kiev maçına belki.
Alex eksiklik olsa da bu maçı kazanmalıyız.Başka bir yolu yok
TR.CaPTaiN
24.Eylül.2007, 23:01
Alex'in yerine İlhan oynatılarak çift forvete dönülebilir. Veya Emre'ye Alex'in görevini vererek Maldonado'nun yanına mecburen Selçuk konulabilir.
cagri10
24.Eylül.2007, 23:14
Sivasspor başkanı açıkLamaLarda buLundu.Sivas çok zorLuyacak ama fenerbahçe'de artık bir seriye geçmek istiyor Fenerbahçe kazanır dedim .
bugra 1905
25.Eylül.2007, 00:26
Alexin Olmaması Çok İyi Bu Maçta Güizaya Dikkat Edip Emreyi Oynatmazsak Uğurun Olduğu Kanattan Ataklara İzin Vermezsek Çok Rahat Bir Galibiyet Alırız Ama Yinede Temkinli Biri Olarak Maçın Berabere Bitmesini İstiyorum Sivasım İçin İyi Olur
GeNç KaRTaL
25.Eylül.2007, 03:13
Temkinli Biri Olarak Maçın Berabere Bitmesini İstiyorum Sivasım İçin İyi Olur
Umarım Bülent Uygun senin gibi düşünmez.Fenerbahçe'yi bu kadar eksikle yakalamışken Sivas'ın atak futbol oynaması gerekiyor.
ultraslanerdem
25.Eylül.2007, 03:14
Bülent Uygun iddialı bi konuşma yaptı...
Sekopej
25.Eylül.2007, 07:06
Zaten rakipler artık kapanmasın, bir takım sürekli saldırıp diğeri 11 kişi ile defans yaptığında ne futbolumuz gelişiyor ne de maçlar kaliteli oluyor.
Orta saha; Kazım-Uğur-Selçuk-Maldonado-Emre şeklinde olur sanırım. Emre'nin sergileyeceği performans Fenerbahçe için çok önemli, zor maç olacak ama futbolcular artık durumun farkına vardılar, kazanmalıyız, beraberlik olursa da fazla moral bozmaya gerek yok, kaybedersek işler daha da kötüye gidebilir...
bugra 1905
25.Eylül.2007, 17:41
Umarım Bülent Uygun senin gibi düşünmez.Fenerbahçe'yi bu kadar eksikle yakalamışken Sivas'ın atak futbol oynaması gerekiyor.
Orası Öyle Ama Hatırlarsan Bülent Uygun Geçen Senede Yeneceğiz Demişti Ve O Maçta Kelimenin Tam Anlamıyla Ezilmiştik O Yüzden Beraberlik Diyorum Ama Sivasın Kazanmasını İstemezmiyim Çok İsterim Ama Yinede Futbolcuların Temkinli Olmasını İstiyorum
BaFraLı
25.Eylül.2007, 18:15
Fenerbahçedeki eksiklikler yüzünden Sivas atak oynicaktır.Sivas puan yada puanlar alır bu maçtan..
eXcitinG
25.Eylül.2007, 18:21
Sivas büyük maçLarda iyi oynayamıyor, henüz buna hazır değiLLer. Fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum.
Neron_FB
25.Eylül.2007, 21:08
Alex sahada!
Süper Lig'in 5. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Fenerbaçe'ye Alex'ten iyi haber geldi. Sakatlığı sebebiyle hafta boyunca antremanlara katılamayan Brezilyalı yıldızın 18 kişilik kadroda olduğu ve Sivasspor'a karşı oynayabileceği belirtildi. Teknik direktör Luis Aragones ile oynayıp oynamama konusu üzerine bir görüşme yapan sarı lacivertli takımın yıldızı son anda bir sürpriz olmaz ise yarın forma giyecek.
Öte yandan sakatlıkları bulunan Semih ve Edu'nun da iyileştiği ve maç kadrosunda olacakları açıklandı. Bu iki futbolcunun da mücadelenin ikinci yarısında forma giyebileceği belirtildi.
..Alıntıdır..
Çok iyi oldu bu :)
fmsmyrna
25.Eylül.2007, 21:12
Gerçekten çok iyi oldu bu Sivasspor umarım atak oynar üzerimize gelir.Alex'in Güiza'yı kaçırmasıyla skor yakalayabiliriz.
GeNç KaRTaL
26.Eylül.2007, 04:17
Alex'in oynayacak olması gerçekten çok iyi oldu Fenerbahçe adına.Ben Alex'siz Fenerbahçe'nin ne yapacağını çok merak ediyordum ama bu hafta kısmet değilmiş görmek..
TR.CaPTaiN
26.Eylül.2007, 07:05
Bazı sitelerin haberlerine göre; Kiev maçı düşünülerek Alex ilk 11'de başlamayabilirmiş.
frtyldrm
26.Eylül.2007, 12:25
favorı beraberlık gıbı dursada bence fener alır 2 deplasman macını kaymettı bu maca daha hırslı ısteklı taraf olarak cıkacak macta kotu bırsey olmassa fener alır bu macı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada tum spor camıasının bası saolsun
GeNç KaRTaL
26.Eylül.2007, 12:30
Volkan'ın cezası 1 maça indirilmiş ama kadroya alınmadığı için oynamayacakmış..
Neron_FB
26.Eylül.2007, 18:48
Volkan'ın cezası 1 maça indirilmiş ama kadroya alınmadığı için oynamayacakmış..
güler misin ağlar mısın.. madem götürmemişler keşke inmeseymiş cezası :p Hoş ben aziz yıldırımla birlikte sivas'a gidicek diye okudum gazetede..
barahir
26.Eylül.2007, 19:02
Ben maçı yerinde izleyeceğim, tüm hazırlıklar tamam:) güzel bi galibiyet bekliyorum bakalım nolcak:)
krALEX1907
26.Eylül.2007, 19:12
alex Oynamayacak diyorlar... Peki kaptan kim olacak ??
barahir
26.Eylül.2007, 19:18
Semih olur
krALEX1907
26.Eylül.2007, 19:37
Semih oynayacak mı ??
gerçekten bu günkü kadroyu çok merak ediyorum
El Comandante
26.Eylül.2007, 20:14
Volkan Demirel´in cezasi mac gününde kalkmis ...
Ama kafileye dahil etmemisler onu ...
Bakalim,belki özel ucakla falan getirtirler ...
barahir
26.Eylül.2007, 21:00
bu maç öne mi alındı yoksa herzaman bu tarihtemiydi.. Maçı biz yarın biliyoduk hatta o yüzden ben dönüşümü bugüne almıştım.. Ancak maç bugnmüş gidemicem maça:(
a.arıcı-11
26.Eylül.2007, 21:20
Alex'te Semih'te sahada olmaz ise kaptan Önder Turacı olur.Geçen sene bi kere kaptanlık bantını takmıştı heralde yanılmıyosamda Denizli maçında Alex yoktu ve çıkan oyuncular sonucunda maçın sonlarına doğru olmuştu bu olay.
Neron_FB
26.Eylül.2007, 22:28
Emre de olabilir belki..Milli takımdan dolayı..
Sekopej
26.Eylül.2007, 23:23
Alex-Semih-Volkan eğer 3'ü de oynamazsa kaptan Selçuk olur diye düşünüyorum. Carlos da olur, çok da önemli bir sorun değil kadro sıkıntısının yanında kimin kaptan olacağı sorunu aslında.:)
Volkan'ın cezası kalkmış ama Sivas'a götürülmediği için oynamayacak, maç günü götürüp oynatmak da bence mantıklı değil. 1 hafta diğer kaleciyi çalıştırıyorsun onu hazırlıyorsun ve şimdi pat diye değiştiriyorsun, Babacan'ı da kazanmak için bu maçta oynamalı ki Volkan'a da özel uçak tutup götürülecek gibi haberlerin de asılsız olduğunu düşünüyorum.
fmsmyrna
27.Eylül.2007, 00:04
İki kadro denemiş Aragones.1.kadroda orta saha Selçuk-Emre-Maldonado-Kazım-Uğur ve ileride Güiza.2.kadroda Emre Selçuk'un yerine geçiyor Emre'nin yerine Semih geçiyor bence böyle oynamalıyız eğer Semih 11 oynayabilecek seviyede ise.Semih hücum hattı için önemli bir isim.
Universal
27.Eylül.2007, 00:54
Geçen hafta toparlanma sinyalleri verdik. Sivasspor'unda büyük takımlara karşı zaafı var. Geçen yıl hiç beklmediğim halde dört gol attık. Her zaman büyük takımlar favoridir. Bu nedenle Fenerbahçe kazanır.
GodfatheR
27.Eylül.2007, 01:04
Alex ve Semih oynamassa kazanma şansımız düşer.Yinede büyük takım olduğumuzu gösterip Sivas'ı yenmeliyiz.Hücümda Emre ve Güiza'ya güveniyorum.Tabi Emre Alex'in yerinde oynarsa.:)
Burak Duran
27.Eylül.2007, 01:22
sivas kendi oyununu oynarsa yener
scar face
27.Eylül.2007, 01:47
Sivastan 3 puan alıp döneriz Guizadan en az 2 gol bekliyorum:)
a.arıcı-11
27.Eylül.2007, 04:09
ilk yarıyı Selçuk'un attığı golle 1-0 önde kapadık.Çok iyi oynadığımız söylenemez ama kötüde oynamıyoruz.Sivasspor ise sahada futbol oynamıyor Alex'e sezonu kapattırmaya çalışıyor resmen ve hakemde buna gözyumuyor.Sezer bir pozisyonda Alex topu ayapında çıkarmışken direk geldi Alex'e bodoslama daldı ve hakem neredeyse faul bile vermiyodu 2 sn yakın düşündü sonra verdi diyebilidrz.Bir başka pozisyon ise Mehmet Yıldız Gökhan'ın karın boşluğuna disrek attı ama hakem penaltıyı esgeçti.Kazım yaptığı bir faulde ise direk sarıyı yapıştırdı.
El Comandante
27.Eylül.2007, 04:13
ilk yarıyı Selçuk'un attığı golle 1-0 önde kapadık.Çok iyi oynadığımız söylenemez ama kötüde oynamıyoruz.Sivasspor ise sahada futbol oynamıyor Alex'e sezonu kapattırmaya çalışıyor resmen ve hakemde buna gözyumuyor.Sezer bir pozisyonda Alex topu ayapında çıkarmışken direk geldi Alex'e bodoslama daldı ve hakem neredeyse faul bile vermiyodu 2 sn yakın düşündü sonra verdi diyebilidrz.Bir başka pozisyon ise Mehmet Yıldız Gökhan'ın karın boşluğuna disrek attı ama hakem penaltıyı esgeçti.Kazım yaptığı bir faulde ise direk sarıyı yapıştırdı.
O pozisyon direk kirmiziydi,Kazim ucuz yirtti.
PesimiSTyLa
27.Eylül.2007, 04:18
Kazım'ın yaptıgı foulde kırmızı bile verilebilirdi, bence kırmızıydı. Direk kaval kemigine tabanla girdi kazım, destek ayagı o olsaydı kırılmıştı ayak. Mehmet yıldız- Gokhan arasındaki pozisyonda 2 oyuncu da topa hamle yaparken carpıştılar. Doğal olarak Tank olan Yıldız ayakta kaldı penaltlık bi pozisyon yoktu. Alex konusunda haklısın sarı kart gerekiyordu, hakem es gecti sanırım.
Macta 2 takımın da pozisyonları var. Sivas'ın 1 Musa ile direkten dönen topu var, 1 de Sylla ile yakaladıkları pozisyon var. Fenerin ise gol haricinde Güiza ile direkten dönen bir topu var. Fenerbahce duran toplarda etkili - ki golde duran toptan geldi- Petkovic cok sacma bir cıkış yaptı, kaleyi boşalttı, golde hatalıydı. Fenerin bir de Alex in serbest vurusunda yakaladığı bir pozisyon vardı..
Bakalım 2. yarı da neler olacak...
Neron_FB
27.Eylül.2007, 04:18
bu maç öne mi alındı yoksa herzaman bu tarihtemiydi.. Maçı biz yarın biliyoduk hatta o yüzden ben dönüşümü bugüne almıştım.. Ancak maç bugnmüş gidemicem maça:(
Ben zaten cuma'ydı die biliorm :p
--------------------------------
Valla kazımın yaptığı kırmızıysa Alex'e tpsuz alanda yapılan haydi haydi kırmızı :)
El Comandante
27.Eylül.2007, 04:54
Sonunda atti Sivasspor.Musa üstün futbol yeteneklerini bu macta sergilemeseydi Sivas su anda önde olurdu ...
tayfuncb
27.Eylül.2007, 05:05
sivas 2-1 fenerbahçe gol:Sezer
19_SeRDiNÇ_05
2-1 Sezer attı. dk 88
shamur1
Sezer attı 2-1 oldu. Hayret
Aşk-ı Şehir
88.dakikada 2-1 oldu durum. Fenerbahçe yine mağlup olacak gibi. Fenerbahçe'nin 2.maçı oluyor bu 1-0 öndeyken 2-1 kaybettiği. Bakalım yönetim Aragones'e daha ne kadar dayanacak?
Neron_FB
27.Eylül.2007, 05:06
Çok kötü oynadık her zamanki gibi.. Fener al 3 puanı dedi sivasa resmen ikinci yarıda özellikle.. Fener bu futbolla hedefe ulaşır..Küme düşmeme hedefine!!
IcedEarth
27.Eylül.2007, 05:07
Fenerbahçe'de pozitif olan hiçbir şey yok. Galatasaray Skibbe'yi güzel bir sistemi takıma uyguluor olduğundan tutuyor, ki uyum süreci aşılmak üzere. Fenerbahçe Aragones'e daha ne kadar dayanır bilinmiyor.
PesimiSTyLa
27.Eylül.2007, 05:13
2. yarıda Sivas tek kale oynadı desek yalan olmaz. Musa'nın kacırdıgı 3 net pozisyon var. Daha farklı bir skor da olabilirdi. Galibiyeti hakeden sivastı ve kazanan oldu. Tebrikler...
onurphaned
27.Eylül.2007, 05:17
İlk yarı silik oynadı ve ikinci yarı geride olmasına rağmen Sivas galibiyeti istedi ve aldı. Takımımla gurur duyuyorum.
Volkan Babacan'ı da tebrik ediyorum. Çok kritik kurtarışlar yaptı, takımını oyunda tuttu ama elinden bu kadar geldi. Maçın oyuncusu olmayı hak ediyor.
Universal
27.Eylül.2007, 05:19
Tebrikler Sivasspor. Mükkemmel bir oyun ile kazandılar. Avrupa Şampiyonlu olan Dede'ye futbol dersi verdiler.
Fenerbahçe beş yıl önceki haline dönmüştür. Mayıs'da Güle Güle Aziz Başkan...
Tebrikler sivas, haketti ve kazandı..
Neron_FB
27.Eylül.2007, 05:23
Tebrikler Sivasspor. Mükkemmel bir oyun ile kazandılar. Avrupa Şampiyonlu olan Dede'ye futbol dersi verdiler.
Hani olur da aragones'i gönderirse, yerine gelen kişi ocak ayında FB'yi 28 puan geriden getirip şampiyon yaparsa eğer..o zaman kalabilir...:confused:
TR.CaPTaiN
27.Eylül.2007, 05:27
Maçta Fenerbahçe açısından tek olumlu bakabileceğimiz olay Volkan Babacan'ın iyi performansıydı. Zaten bir maçta takımın yıldızı kaleci ise bize de Sivasspor'u tebrik etmek düşer.
Clayman
27.Eylül.2007, 05:28
Aragones'e hala tahammül ediyorlarsa diyecek söz yok:)Sivas gerçekten harika oynadı ve bunun meyvesi olarak da şahane bir gol izlettirdi bize, bravo Sivasspor...
Burak Duran
27.Eylül.2007, 05:30
sivas harika oynadi musa biraz daha becerikli olsaydi mac farkli olurdu. fener sahada yok gibiydi cok siliklerdi. ozellikle guiza berbatti.. sivas haketti ve dedigim gibi sivas gibi oynadilar ve kazandilar
DisCo
27.Eylül.2007, 05:33
Fenerbahçe'de Anadolu takımı zihniyeti oturmuş vaziyette. Golü attıktan sonra takım olarak savunmaya çekiliyorlar. 2. yarıda tek kale oynanan bir maç izledik. Sonucunda Sivas kaçıra kaçıra atmayıda başardı ve galibiyetle maçtan ayrıldı.
Son olarak bir hakem ancak bu kadar kötü maç yönetebilirdi.
Memedov
27.Eylül.2007, 05:39
sivas harika oynadi musa biraz daha becerikli olsaydi mac farkli olurdu. fener sahada yok gibiydi cok siliklerdi. ozellikle guiza berbatti.. sivas haketti ve dedigim gibi sivas gibi oynadilar ve kazandilar
Guiza degil de takım olarak berbattı desek daha iyi olacak. Tek bir futbolcuya yüklenmek bence yanlış. Alex'in kaçırdığı karşı karşıya bir pozisyon var 2-0 yapabilse maç zaten kopacak galibiyet gelecekti kimse de bunları konusmuyor olacaktı.
Hakem o kadar kötü bir maç yönetti ki, iki takım oyuncularını çileden cıkarmayı başarabildi. Sivasspor da hakkettiği bir galibiyet aldı bir anadolu takımının 3 forvet oynaması maçı ne kadar istediğinin göstergesidir. İstediler ve kazandılar tebrikler.
Aşk-ı Şehir
27.Eylül.2007, 05:41
Geçen hafta takip ettiğim Sivasspor çok kötüydü. Bu maç öncesi Alex'inde sakatlığının bulunması nedeniyle Sivas her ne kadar geçen haftada kötü olsa puanı alır demiştim. Ama Sivasspor söylenenlere göre çok iyiymişti. Tebrikler Sivasspor...
BeeTLeJuiCe
27.Eylül.2007, 05:46
Aragones'in Türkiyeyi tanımamasının sonuçlarını görüyoruz.
Tebrikler Sivasspor...
RaSenGan
27.Eylül.2007, 05:48
Tebrikler Sivasspor'a.Fenerbahçe'nin durumu çok vahim gerçekten.
eGowiCh
27.Eylül.2007, 05:50
Kadro yetersizliğinden bu yıl gitti gibi bir şey artık. Kaleciden korkuyorduk, kaleci mükemmel çıktı, sıkıntı yaşamadık ama diğer bölgeler çok zayıf. Türkiye'nin en iyi forvet oyuncuları ve ofansif orta saha oyuncusuna sahipken, diğer bölgelerin çok zayıf olmasından dolayı sürekli puan kaybediyoruz.
Geçen yıl şampiyonluk kaçmışken, kadro güçlendirileceğine kadro zayıfladı. Güiza dışında yapılan olumlu bir transfer yok. Sol kanada bir transfer ihtiyacı olduğu açıktı, yapılmadı. Ön liberoya transfer ihtiyacı gün gibi açıkken, Josico gibi bir isim alındı, o da sakat çıktı. Kısacası doğru transferlerin yapılamaması bu sonuçları doğurdu. Güiza gerçekten son yıllarda yapılan en iyi transfer, fakat diğer bölgelere de transfer yapılmalıydı.
Ocak ayında umarım doğru transferler yapılır diyeceğim ama iş işten geçmiş olacak.
BlackEagle19o3
27.Eylül.2007, 05:54
Beklediğim gibi Sivas kazandı, tebrikler Sivasspor...
equinox_cs
27.Eylül.2007, 05:55
Bir Galatasaraylı olarak aziz yıldırımın 7 yılda fbye çok şey kattığını düşünüyorum. Taraftar kötü günde de metanetli olmalı, aziz yıldırım gibi bir başkanımız olmasını çok isterdim.
Fernando Gago
27.Eylül.2007, 05:56
İlk haftadan takımın böyle olacağı belliydi çünkü kadro çok yetersiz ve bu kadro bu sistemi oynayamaz . Biz bunu söyleyince skora göre konuşuyor oluyorduk 5.haftada takımın ne olduğu ortaya çıktı ve kim fanatik gördük :) Söylenecek fazla bir şey yok Avrupada her deplasman maçında en az 2 3 yeriz TSL'de 2 haftada bir 3 puanla tanışırız böyle devam eder gider bu sene
DisCo
27.Eylül.2007, 06:00
Guiza gol atmaya başlasa artık nasıl methedilir düşünemiyorum. Bir golcü gol atıyorsa iyidir. Çok koşuyorsa atlet olarak hayatına devam edebilir veya onun yerine uzun mesafesi iyi olan bir atletizimci alınır. Ordan oraya koşar boş alan yaratır. Uyum sorunu yaşıyor densede iyi oyuncular dünyanın hiçbir yerinde uyum sorunu yaşamıyorlar. Onlarca örnek sayabiliriz. Kaçırdığı pozisyonlardaki acemiliğini sıralamaya kalksam bu adamı nerden aldık diyeceğinize garanti veriyorum.
Fernando Gago
27.Eylül.2007, 06:02
Güiza iyi filan değildi zaten Güiza'ya bu maçta bile "iyi" demek fanatiklikten başka bir şey değil bence :)
scar face
27.Eylül.2007, 06:55
Bu seneye dair tüm umutlarım kayboldu fazla bişey demeye gerek yok
tebrikler Yiğido...
Sekopej
27.Eylül.2007, 06:56
Maçı izlemedim iyi ki de izlememişim ama maçın başındaki kadroya bakıyorum ve sol kanada Uğur yerine Emre'yi koyarak çok şeyin değişmesini vbekleyen Aragones'e de selamlarımı iletiyorum.
Sakatlar gelse de geçen seneki kadro aynı olsa da bu kafayla bu takım ileri gitmez. Deivid takıma katıldığında tüm işler düzelecek mi? Hiç sanmıyorum ya da Aurelio orta sahada olsa bugün oynanan maçın sonucu farklı mı olurdu, bunu da hiç sanmıyorum.
Aragones disiplinli dedik, takıma bir düzen oturtur dedik ama işler daha beter hale geldi. Son 5 senede 3 defa şampiyon olan, diğer ikisinde birini son maçta kaybeden diğerini bitime 3 hafta kaybeden bir takım vardı ve 5 senedir başa oynayarak taraftarı mükemmel oyun sergilenmese de mutlu ediyorlardı. Fakat bu sene bu gidişle 5 sene sonra ilk 2 dışında kalabiliriz, buna alışık olmadığımız için çok üzüleceğiz.
Aragones gönderilemez, eğer gönderilirse ödenecek tazminat yüklü olacak, o zaman derim ki neden bu para transfere harcanmadı da baştan sağlam bir kadro kurulmadı.
Salı günü çok önemli bir maç var, orada kaybedilecek puanlar bu senenın her kulvarda kayıp olarak geçmesine neden olur ve Aragones kupa maçında 2.lig takımına yenilince kovulur.
Yine de kötü düşünmek istemiyorum, salıyı bekleyelim diyorum. Salı kazanmak da yetmez nasıl kazandığımız önemli, aynı mantıkla, aynı dizilişle sahaya çıkarsak kazanırsak şansına kazanmış olacağız.
Nasıl yapar, bu işi nasıl düzeltir bilmiyorum ama 50 yıldır futbolun içersinde olan bir adam artık bu birikimini göstermeli ve olumlu değişiklikler yapmalı, bu sistem yürümüyor artık başka şeyler denemeli.
Sekopej
27.Eylül.2007, 06:59
Bu arada Sivasspor'u da tebrik etmek gerekiyor, bu seneye de çok iyi başladılar. Fenerbahçe için tek umudum gelecekte bir gün Bülent Uygun'un Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimali. 2 sene sonra mı olur 3 sene sonra mı olur bilmiyorum ama sıradan oyuncuları bile takım içinde maksimum fayda alabilecek şekilde kullanabilen bir hocayı, takım oyununu oynatabilen bir hocayı takımımın başında görmek isterim.
Sivas bu şekilde devam ederse yine ligi ilk 4 içerisinde bitirecektir diye düşünüyorum.
Sivasspor'a tebrikler.
Fenerbahçe'miz ise kendini toparlamalı artık.Güiza tek başına oradan oraya oradan oraya koşuyor.Ama destek veren yok.
Aragones gerçekten artık emekli olsun.Alex sakat sakat oynuyor.Onu çıkarmıyor.Gidiyor defansif bir oyuncu olan Maldonado'yu çıkarıyor.E o zaman golü yiyincede birşey demeye hakkın yok.
Fenerbahçe'mizin acilen Aragones'ten kurtulması lazım.:(
TR.CaPTaiN
27.Eylül.2007, 07:15
Sivasspor'a tebrikler.
Fenerbahçe'miz ise kendini toparlamalı artık.Güiza tek başına oradan oraya oradan oraya koşuyor.Ama destek veren yok.
Aragones gerçekten artık emekli olsun.Alex sakat sakat oynuyor.Onu çıkarmıyor.Gidiyor defansif bir oyuncu olan Maldonado'yu çıkarıyor.E o zaman golü yiyincede birşey demeye hakkın yok.
Fenerbahçe'mizin acilen Aragones'ten kurtulması lazım.:(
Maldonado'yu çıkarması bence olumlu. Zira Güiza'yı çıkarıp Semih'i almış olsa Sivas'a 1 puan için gittiğini göstermiş olurdu. Kazanma adına hamle yaptı, ters tepse de şahsen kazanma adına yapılan o değişiklikten memnunum.
Tek maçla oyuncu değerlendirmek olmaz fakat Volkan ilerisi için ışık verdi ve Volkan Demirel'in rakipsiz olmadığını bu maçta gösterdi. Ayrıca disiplinli bir Kazım gelecek yıllarda çok iyi yerlere gelebilir.
Maldonado'yu çıkarması bence olumlu. Zira Güiza'yı çıkarıp Semih'i almış olsa Sivas'a 1 puan için gittiğini göstermiş olurdu. Kazanma adına hamle yaptı, ters tepse de şahsen kazanma adına yapılan o değişiklikten memnunum.
Tek maçla oyuncu değerlendirmek olmaz fakat Volkan ilerisi için ışık verdi ve Volkan Demirel'in rakipsiz olmadığını bu maçta gösterdi. Ayrıca disiplinli bir Kazım gelecek yıllarda çok iyi yerlere gelebilir.
Sakat Alex'i çıkarıp Semih'i alsaydı sence daha iyi olmazmıydı.Klasik 4-4-2 oynardık.Hemde 10 kişi oynamazdık.
Sen bana gelmiş diyorsunki Maldonado'yu çıkarması doğru.Tek DM ile oynarsan ve o DM Selçuksa inanki bence kazanmak adına yapılmış birşey değil bu.Binevi intihar.
sivas eze eze yendi fenerbahce uzun zamandır yapmadığı bir şeyi ocak ayında yeni teknik direktör getirebilir.
TR.CaPTaiN
27.Eylül.2007, 07:37
Sakat Alex'i çıkarıp Semih'i alsaydı sence daha iyi olmazmıydı.Klasik 4-4-2 oynardık.Hemde 10 kişi oynamazdık.
Sen bana gelmiş diyorsunki Maldonado'yu çıkarması doğru.Tek DM ile oynarsan ve o DM Selçuksa inanki bence kazanmak adına yapılmış birşey değil bu.Binevi intihar.
Alex'i çıkarması gereken zaman golü yemeden önceki zaman dilimi. Golü yedikten sonra Alex gibi bir oyuncunun tek bacağı kopsa dahi yerini onun kalitesine yakın kalitede oyuncuyla dolduramayacaksanız çıkaramazsınız. Atacağı bir ara pas, duran top ile skoru değiştirebilecek bir oyuncu - sakat olsa dahi - Tümer sakat olmasaydı Dede Alex'i sakat halde bu kadar zorlamazdı diye düşünüyorum. Umarım Alex'in sağlık açısından Kiev maçına kadar bir problemi kalmaz.
Çıkan ismin Maldonado veya Selçuk olması o dakikada önemli değildir. Önemli olan defansif bir adam çıkarıp forvete adam alınmasıdır. Yoksa ha Maldonado çıkmış ha Selçuk çıkmış farketmez. Eğer ki o dakikaya kadar Maldonado müthiş futbol oynamış Selçuk vasat kalmışsa ve Aragones Maldonado'yu çıkarıyorsa ancak o şekilde bir problem olabilir. İzlediğimiz maçta gördük ki iki isim de birbirinden pek farklı değildi.
Alex'i çıkarması gereken zaman golü yemeden önceki zaman dilimi. Golü yedikten sonra Alex gibi bir oyuncunun tek bacağı kopsa dahi yerini onun kalitesine yakın kalitede oyuncuyla dolduramayacaksanız çıkaramazsınız. Atacağı bir ara pas, duran top ile skoru değiştirebilecek bir oyuncu - sakat olsa dahi - Tümer sakat olmasaydı Dede Alex'i sakat halde bu kadar zorlamazdı diye düşünüyorum. Umarım Alex'in sağlık açısından Kiev maçına kadar bir problemi kalmaz.
Çıkan ismin Maldonado veya Selçuk olması o dakikada önemli değildir. Önemli olan defansif bir adam çıkarıp forvete adam alınmasıdır. Yoksa ha Maldonado çıkmış ha Selçuk çıkmış farketmez. Eğer ki o dakikaya kadar Maldonado müthiş futbol oynamış Selçuk vasat kalmışsa ve Aragones Maldonado'yu çıkarıyorsa ancak o şekilde bir problem olabilir. İzlediğimiz maçta gördük ki iki isimde birbirinden pek farklı değildi.
O zamanda golü yersin.;;)
TR.CaPTaiN
27.Eylül.2007, 07:43
O zamanda golü yersin.;;)
Ben olayın gol yeme kısmında değilim. Ben olayın düşünce kısmındayım. Fenerbahçe gibi bir takım 80. dakikadan sonra 1-1'lik skora yatamaz. Gerekirse risk alır golü yer mağlup olur fakat kazanma adına teknik adam bir hamle yapmış olur. Diyebilirsin ki kazanma adına hamle yaptı da Fenerbahçe çok mu baskılı oynadı ? Hayır. Fakat Dede orda kazanma isteğini gösterdi futbolcular gösteremedi.
Ben olayın gol yeme kısmında değilim. Ben olayın düşünce kısmındayım. Fenerbahçe gibi bir takım 80. dakikadan sonra 1-1'lik skora yatamaz. Gerekirse risk alır golü yer mağlup olur fakat kazanma adına teknik adam bir hamle yapmış olur. Diyebilirsin ki kazanma adına hamle yaptı da Fenerbahçe çok mu baskılı oynadı ? Hayır. Fakat dediğim gibi işin düşünce kısmındayım.
Ya tamam haklı olabilirsin.En azından sonu kötü bitebiliyor.:(Sende haklısın risk almak lazım.Ama defansıda elden bırakmamak lazım.Mesela Tek Forvetken 2'ye döndü.Ama AMC mevkisinde olan Alex gerçekten önünden geçen topa ayak uzatamadı.Adam bi ara elini kaldırdı beni çıkar diye.Ama iş işten geçti.3 değişiklik hakkını kullandı.
TR.CaPTaiN
27.Eylül.2007, 07:59
Sanıyorum Dede Alex'in dayanabileceğini zannetti ve oyundan çıkarmadı. Sivas'ın bastırdığı dakikalarda Alex'in etkili paslarıyla Güiza'nın Sivasspor'un geride bırakacağı boşlukları değerlendirerek 2. golü bulmasını istedi. Gol yedikten sonra iş işten zaten geçmişti mecburen Alex'i çıkaramadı. Bence sakatlık şüphesi bulunan Alex ilk 11'de başlatılarak baştan hata yapıldı.
Sanıyorum Dede Alex'in dayanabileceğini zannetti ve oyundan çıkarmadı. Sivas'ın bastırdığı dakikalarda Alex'in etkili paslarıyla Güiza'nın Sivasspor'un geride bırakacağı boşlukları değerlendirerek 2. golü bulmasını istedi. Gol yedikten sonra iş işten zaten geçmişti mecburen Alex'i çıkaramadı. Bence sakatlık şüphesi bulunan Alex ilk 11'de başlatılarak baştan hata yapıldı.
Ama seninde dediğin gibi Alex olmayıncada olmuyor.Onun yerine 4-4-2 oynasak oyun kurcak adam yok.4-3-1-2 oynasak AMC adamı yok.4-4-1-1 oynasak yine AMC adamı yok.Yani son 5 senedir herşey Alex'e endeksli yapılmış.Alex olmayınca olmuyor.
TR.CaPTaiN
27.Eylül.2007, 08:30
Ama seninde dediğin gibi Alex olmayıncada olmuyor.Onun yerine 4-4-2 oynasak oyun kurcak adam yok.4-3-1-2 oynasak AMC adamı yok.4-4-1-1 oynasak yine AMC adamı yok.Yani son 5 senedir herşey Alex'e endeksli yapılmış.Alex olmayınca olmuyor.
Emre serbest bırakılarak Alex'in görevi verilebilirdi. Emre bu göreve alışık olmasa da Emre'nin o mevkinin ağırlığını kaldıracak yetenekte olduğunu düşünüyorum. Tabi Emre de 90 dakika oynamadı orası ayrı mevzu. Semih tam hazır mıydı değil miydi onu da bilmiyoruz fakat hazır bir Semih de tam olarak Alex'in bölgesi olmasa da yerine oynayabilirdi. Geriden Emre destekli Semih ve Güiza'lı hücum hattı. Kadro fazla geniş olmasa da farklı varyasyonlar denenebilirdi. Zaten Dede geldiğinde maçtan maça göre değişik taktikler deneyeceğiz demişti. Bunca yıldır futbolun içinde olan Aragones bir çok şekilde takımı sahaya çıkarabilirdi.
kral_67
27.Eylül.2007, 09:00
Valla kim şampiyon olur onu şimdiden söylemek zor ama bu aralar fenerbahçe sayesinde iddaadan baya para kazandım...
içerde 1
dışarda 1
:)
Bordo61Mavi
27.Eylül.2007, 12:29
Zico ya kiziyodum oyuna iyi mudahele yapamio diye ama Fenerbahcenin basina daha kotusu geldi simdi. Aragones bu yastan sonrada bisey ogrenmez, Fenerbahcenin isi cok zor
GeNç KaRTaL
27.Eylül.2007, 12:49
Aragones,Del Bosque'nin yaşadığı sorunları yaşıyor.Yani İspanya'nın dışında ilk defa bir takım yönetmesinden bahsediyorum.Del Bosque'nin bir dezavantajı daha vardı.Oda yöneteceği takımın bir önceki sezon sonrası dağılmış olması ve neredeyse sıfırdan kadro oluşturulmuş olmasaydı ama Fenerbahçe'de bu sezon sanki ilk defa oynuyormuş görüntüsü veriyor.Geçen seneden eser yok.Tabii bunda eksiklerin ve gidenlerinde etkisi var.Fakat şöyle bir şeyde var.Sakatlar dönünce her şey eskisi gibi olacak diye beklemekte ne kadar gerçekçi? Bunu zamanla göreceğiz diye düşünüyorum.Ama Aragones'in öncelikli problemi Fenerbahçe'ye takım oyununu oturtması.Bireysel performanslara bakarak fazla bir yerlere gidemez bence.Birde Aragones sezon sonuna kadar takımın başında kalır diye düşünüyorum.Şampiyon yapamazsada yollanır.Büyük ihtimal anlaşmasında takımı şampiyon yapamazsa ile başlayan bir madde vardır.Çünkü kendisi buraya gelirken takımı şampiyon yapacağım üzerine anlaştık tarzından bir şeyler söylemişti diye hatırlıyorum..Neyse Fenerbahçe'de işlerin iyi gitmediği aşikar.Salı günü bir çıkış günü olabilir.Tabii çöküşün devamını,hatta hızlanmasınıda sağlayabilir.
Sivasspor ise geçen seneki performansına dolu dizgin devam ediyor.Büyük takım yenme fobileri vardı.Her ne kadar Fenerbahçe'yi çok güçsüz bir anında yakalamış olsalarda bu tabuyu yıktılar.Şampiyonluk zor gibi gözüksede sonuna kadar devam edeceklerini düşünüyorum.
Fenerbahçe için tek umudum gelecekte bir gün Bülent Uygun'un Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimali. 2 sene sonra mı olur 3 sene sonra mı olur bilmiyorum ama sıradan oyuncuları bile takım içinde maksimum fayda alabilecek şekilde kullanabilen bir hocayı, takım oyununu oynatabilen bir hocayı takımımın başında görmek isterim.
Serkan abi Bülent Uygun Fenerbahçe'nin başına geçse aynı Sivasspor'daki gibi tam bir takım oyunu oynatabilir mi kestirmek zor.Çünkü Sivasspor'daki hava ile Fenerbahçe'deki hava tamamen farklı.Sivasspor'da oyuncular Bülent Hocaya abi diyorlar.Yani takımda o kadar samimiyet var ama bu samimiyet kesinlikle cıvıklığa dönüşecek cinsten değil.Bunun sebebi Bülent Uygun'un çok uzun senelerdir Sivasspor'un içerisinde olması.Fenerbahçe'nin başına geçerse sihirli değnek gibi Fenerbahçe'ye etki etmeyecektir büyük ihtimal ve ülkemizde yerli teknik adamların yaşadıkları sıkıntılarda ortada.Büyük takımların başarısızlığa tahammülleri yok.Ama yinede Bülent Uygun'u Fenerbahçe'nin başında görmek isterim.Gerekli destek verilir ve sabır gösterilirsede başarılı olabileceğini düşünüyorum..
fmsmyrna
27.Eylül.2007, 13:08
Maçı 30'a kadar ve 60'dan sonra izledim.İzlediğim ilk 10 dakikada gayet iyi oynuyorduk ancak Sivasspor'un yaptığı fauller oyuncuları yıldırdı buna rağmen golü bulmuşuz.60'tan sonra ise Sivas'ın daha istekli olduğunu gördük birde şu var Sivas'mı çok iyiydi Fener'mi kötü ikisininde payı vardı.Aragones gitmesin ama sistemde yada oyuncularda biraz değişiklikler yapmalı.Elindeki kadro her ne kadar yetersiz olsa da.
Varonil
27.Eylül.2007, 13:10
Tebrikler Sivasspor,iyi oynadıkları maçta kazanmasını hakettiler.Fenerbahçe çok kötüydü,takımda bütün oyuncular çok silik oynadılar.Hele Selçuk'un golünden sonra takımın iyice geriye yaslanıp Anadolu takımı zihniyetinde kontralarla gol araması yenilgiyi getirdi.Malesef kim olduğumuzu unutuyoruz.İşler iyi gitmiyor Fenerbahçe'de şu aralar.Hocamızın uyum sorunu,takımı tanımama gibi problemler yaşadığını düşünüyorum.Bu ilk haftalarda kaybettiğimiz puanları ligin 25.ci haftadan sonraki dönemde çok arayacağız gibime geliyor bir mucize olmassa.
nekop
27.Eylül.2007, 14:30
Valla kim şampiyon olur onu şimdiden söylemek zor ama bu aralar fenerbahçe sayesinde iddaadan baya para kazandım...
içerde 1
dışarda 1
:)
Aynen hocam 23 YTL aldım bende kısa günün karı :)
eXcitinG
27.Eylül.2007, 16:14
Fenerbahçe böyLe oynamaya devam ederse kendisine bu sezon iLk 10 içerisinde zor yer buLur. Geçen yıL bütün sezon boyunca aLdığını mağLubiyet sayısına bu sezon daha iLk 5 haftada uLaştı. İşLer kötü gidiyor. YapıLabiLecek neLer oLabiLir diye düşünüyorum, bu takım nasıL düzeLir diye düşünüyorumda akLıma sadece tek yoL geLiyor, Aragones Zico yu arayacak ve yahu adamım sen bu takımı nasıL tıkır tıkır oynatıyordun, ne yapayım ben diyecek ve tüyo isteyecek yoksa Aragones in kendi sistemine ve kafasına kaLırsa eyvahLar.
Sivas için söyLenecek fazLa söz yok. Tam bir istikrar ve takım oyunu oynayan bir ekipLer. Geçen sezon kaLdıkLarı yerden devam ediyorLar, bu sezon için artıLarı ise artık büyük maçLarda da iyi oynayıp, kazanabiLecekLErini gösterdiLer. Gerçi bunda Fenerbahçe nin çok kötü oLmasınında etkisi vardı, maça yine biraz korkak ve ürkek başLadıLar ama baktıLar Fenerbahçe de bir şey yok saLdırdıLar ve kazandıLar.
Eğer böyle gidersek bırakın şampiyon olmayı ilk 4'e girersek öpünde başınıza koyun.
El Comandante
27.Eylül.2007, 18:34
Fenerbahce bu sene ligde oynadigi 5.macta 3. maglubiyetini almis oldu.Ne tesadüftür ki bu sene oynadigi 4 deplasman macinda Fenerbahce maglup oldu.Ligde Gaziantepspor´a,Hacettepe´ye ve Sivasspor´a,CL de ise Porto´ya maglup oldu.Bunun nedenleri bana göre kadro kalitesi ve Aragones.
Fenerbahce bu sene gecen seneden daha gücsüz durumda.Bunda sakatliklarin da etkisi vardir ama yanlis transfer politikasi yüzünden Fenerbahce bu durumda.Aurelio´yu birakmak büyük hataydi,hem Türk hem Fenerbahcenin herseyini bilen birisiydi hem de cok iyi bir futbolcuydu.Onun yerini dolduramadigi ortada ...
Güiza bal yapamayan ari konumunda.Cok calisiyor,cok mücadele ediyor ama etkinligi yok,gol yollarinda cok etkisiz,zamanlamasi kötü.Bana Hakan Sükür´ün son dönemlerdeki hallerini hatirlatiyor Güiza.Hakan Sükür de cok mücadele ederdi,calisirdi,defansi yipratirdi ama cok gol kacirirdi,gol yollarinda etkisizdi.
Güiza da ayni bu durumda.Halen görüsüm ortada,bu adam kesinlikle 14 m € etmez.Mehmet Yildiz da bunun yaptigini yapiyor,ama Güiza´nin avantaji yabanci ve ispanya ligi gol krali olmasi.
Ugur-Kazim vasat futbolcular,istikrarsizlar.
Yani kadroya baktigimda ahim sahim bir kadro göremiyorum ben.3 kulvarda sonuna kadar savasacak bir kadro yok.Gecen sene sikayet ederdi Fenerbahceliler,yedek futbolcularimiz kötü,sonradan oyuna giripte bize katkida bulunacak oyuncu bir Semih var diye.Bu sene durum daha da kötü ...
Aragones Türkiyeyi tanimadigi icin de durumlar kötü.Yanlis sistem,oyuncu secimlerindeki hatalar bu halin etkenleri.Ispanya ile sampiyon oldugu sistemi oynatmaya calisiyor,ama bu sistem ile basari gelmeez.Milli takimlar ile kulüp takimlarindaki durum farklidir.Simdiki kadroda bir Senna yok,Xavi yok,iniesta yok,silva yok,fabregas yok ! Yani teknik direktörlük kötü durumda takimini ayakta tutabilmektir bi yerde.Aragonesin inadindan vazgecmesi ve yeni bir taktik oturtmasi gerekiyor ...
Takim futbol oynamiyor,rakibi hangi takim olursa olsun kötü oynuyor.Sivasspor karsisinda ezildi Fenerbahce,Musa biraz becerikli olabilseydi mac daha farkli olurdu.
Tabi bu durum sezon sonuna kadar gitmez,mutlaka gereken uyarilar yapilir,Fenerbahce düzelir.Ama bu 5 haftadaki kaybedilen 9 puan ileride cok basini agritacak Fenerbahcenin.Kaldi ki daha sampiyonluk yolundaki rakipleriyle mac yapmadi Fenerbahce.Durum kötü ...
ultraslanerdem
27.Eylül.2007, 18:45
Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'nin bu durumuna gerçekten üzüldüm...
anil luque
27.Eylül.2007, 18:59
tarıhının en kotu sezon baslangıcı heralde bu .. yapılan transferler harcanan paralar hıc fayda etmemıs gıbı gozukuyor .. ben 'şahsen' güiza'nın alınısını sadece gosterıs olark algılıyorum zira bir kulübe toplam 60 trılyona patlayan bır transferın bu kadr etkısız olması dusundurucu.. enerjısı sayesınde taraftarın gozune gırmeyı basardı ancak ıs ıcraata gelınce cok onemlı anlarda suskun kalabılıyor umarım hem güiza hem aragones hem fenerbahce duzelır ve lıgımız daha renklı bı hal alır avrupa da ülkemizi gururla temsıl ederler..
MaTRaKaN
27.Eylül.2007, 19:33
Böyle giderse fenerbahçe için tarihi bir yıkım olabilir
deniz.91
27.Eylül.2007, 21:31
Fener ilk yarı iyi oynadı ama ikinci yarıya kötü başladı sivasın maçı çevireceği belliydi ilk yarıdaki oyunla.FB bu sistemle biryere varamaz
bugra 1905
28.Eylül.2007, 00:46
Sivassporumuzu Oynadığı Futboldan Dolayı Tebrik Ediyorum Soğuk Havada Stada Gittiğime Hiç Pişman Etmedi Bizi Ayrıca Şunu Söyleyeyim Bize Her Türlü Oyunu Oynamak İsteyenler Bizim Ayağımızın Kaymasını İsteyenler Bizden Korksun Son Olarakta Anadoluyu Küçümsemeyin Diyorum Ve Sözümü Bitiriyorum
Fietra 10
28.Eylül.2007, 01:19
Fb kafilesini Sivas'ta karşılayan Gfb'nin açtıgı pankartlar başkana yapılmış bir hakarettir ve Fenerbahçe'deki durumu özetliyor taraftar bazında ..
eGowiCh
28.Eylül.2007, 02:35
Güiza eleştirileri haketmiyor, bu yıl takımın Alex ile birlikte en iyisi kesinlikle. Dün bir topu direkten döndü ki çok iyi bir vuruş yapmış olmasına rağmen şanssızdı. Alex'e "al da at" tarzında süper bir pas verdi ama Alex değerlendiremedi. İki tane çok olumlu iş yaptı ama şanssızlıktan dolayı işler yolunda gitmedi. İlk yarı sol kanattan bir tane bile orta gelmedi, Güiza'dan ne bekleniyor ki, önce orta sahanın bir şeyler yapması lazım değil mi?
Aragones'in bana göre suçu yok, elindeki kadro bu, yapabileceği fazla bir şey yok. Geçen yıl şampiyon olamamışsın, kadronu güçlendireceğine anlamsız transferler yapıyorsun. Suç yönetimin. Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz'ı Aragones mi istedi sanki? Aragones iki futbolcu aldırdı, Güiza ve Josico, o kadar. Aragones'e güvenim sonsuz, dünyanın en iyi hocalarından biri ve bunu da ispatladı, ancak kadro yetersiz olunca onun da yapabileceği çok fazla bir şey yok. Bu takıma iyi bir defansif orta saha (Aurelio tarzı), sol açık (Tuncay tarzı) ve sağ açık (Deivid var ama sakat) lazım. Ancak o zaman işler yoluna girebilir. Sezon başında yapılmalıydı bu transferler, maalesef yapılmadı.
Luis kovulup da başkası başa geçirilse durum farklı mı olacak sanki? Yeni gelen hoca ne yapacak, başka futbolcularla mı sahaya çıkacak? Eldeki malzeme bu, Aragones'in de çok fazla yapacak bir şeyi yok, orta saha son yılların en zayıf orta sahası ve bu da Aurelio'nun gidişinden kaynaklanıyor, zira Aurelio 5 yıldır takımın banko orta saha futbolcusuydu ve hiçbir yıl Fenerbahçe bu denli orta saha sıkıntısı yaşamamıştı.
tombul taho
28.Eylül.2007, 05:36
bi Galatasaraylı olarak Guiza'ya yapılan eleştirileri ben de esefle kınıyorum. Çünkü gol atamasa bile en azından çabalıyor. pres yapıyor basıyor koşuyor. bu bile bi çabadır. ayrıca sonuçta yeni gelmiş bi oyuncunun hemen adapte olabilmesi çok zor. adaptasyon sorunu yaşadığını düşünüyorum.
burada aragones'i suçlamak mantıksız geliyor bana. çünkü ilk defa yurt dışında bir takım çalıştırıyor. yeni bi ülke. kesinlikle onun da guiza gibi adaptasyon sorunu yaşadığını düşünüyorum.
ben fenerbahçe'nin bu hale gelmesinin tek suçlusu olarak fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ı görüyorum. bu takımı o bu hale getirmiştir ve bence tek sorumlu da odur.
ayrıca şunu da belirtmek isterim:
volkan babacan, fenerbahçe için müthiş bi hazinedir ve zamanında kulübün birinde kalecilik yapmış biri olarak söylüyorum volkan babacan bence volkan demirel'e göre kat kat daha iyi bir kalecidir. üstelik daha çok genç ve kendini geliştirecektir. fenerbahçenin önünde bi "casillas" örneği varken bunu mutlaka olumlu şekilde kullanmalı. üstelik dün iki golde de hiç bi hatası yoktu. takımın en iyisiydi. belki o pozisyonları çıkarmasa fenerbahçe sivastan bu zamana kadar hiç yemediği kadar gol yiyecekti.
bi de şu var tabi eğer maçın adamı yenilen takımın kalecisiyse bunu uzun uzadıya oturup düşünmek gerekir.
Universal
28.Eylül.2007, 06:25
Çağrı, Volkan Babacan'ı beğenirken Aziz Yıldırım'ı hatalı bulman çelişki yapıyor. Çünkü; Aziz Yıldırım kaleci transferi istemedi ve Volkan Babacan'ı ikinci kaleci olarak gördüğünü belirtti ve Casillas örneğinide söyleyen ilk kişi oldu. Volkan Babacan'ı hep FM'den biliyoruz yıllardır mutlaka gelcekte ki kalecimiz olarak belirliyoruz. Burada görünen o ki bir kaç yıl sonra Milli Takımın birinci kalecisi olacak.
tombul taho
28.Eylül.2007, 06:32
Çağrı, Volkan Babacan'ı beğenirken Aziz Yıldırım'ı hatalı bulman çelişki yapıyor. Çünkü; Aziz Yıldırım kaleci transferi istemedi ve Volkan Babacan'ı ikinci kaleci olarak gördüğünü belirtti ve Casillas örneğinide söyleyen ilk kişi oldu. Volkan Babacan'ı hep FM'den biliyoruz yıllardır mutlaka gelcekte ki kalecimiz olarak belirliyoruz. Burada görünen o ki bir kaç yıl sonra Milli Takımın birinci kalecisi olacak.
Aziz Yıldırım'ı hatalı bulmam sadece bu kadronun böyle olmasından takımın bu şekilde oynamasından seçimlerden kaynaklanıyor.
ben Aziz Yıldırım'ın yaptığı işleri katkılarını beğenen bi insanım. bak bunu da söylüyorum. o zaman bu da çelişkili oluyor. fenerbahçenin çehreini değiştiren fenerbahçeyi baştan yapan ve daha da yukarılara çıkaran bi başkandır aziz yıldırım. belki fenerbahçe'ye bundan sonra gelecek olan hiç bir başkan aziz yıldırım'ın verdiği faydayı sağladığı yararları sağlayamayacaktır.
ama aziz yıldırım bu sene futbol şubesi'ne yarardan çok zarar sağlamıştır. bu da bi gerçektir.
Neron_FB
28.Eylül.2007, 10:14
Aziz Yıldırım'ı hatalı bulmam sadece bu kadronun böyle olmasından takımın bu şekilde oynamasından seçimlerden kaynaklanıyor.
ben Aziz Yıldırım'ın yaptığı işleri katkılarını beğenen bi insanım. bak bunu da söylüyorum. o zaman bu da çelişkili oluyor. fenerbahçenin çehreini değiştiren fenerbahçeyi baştan yapan ve daha da yukarılara çıkaran bi başkandır aziz yıldırım. belki fenerbahçe'ye bundan sonra gelecek olan hiç bir başkan aziz yıldırım'ın verdiği faydayı sağladığı yararları sağlayamayacaktır.
ama aziz yıldırım bu sene futbol şubesi'ne yarardan çok zarar sağlamıştır. bu da bi gerçektir.
Katılıyorum..Ben de Aziz Yıldırımın yaptıklarına her fenerbahçeli gibi minnettarım ve onunla gurur duyarım ancak bu sene gerçekten de futbol şubesine neredeyse hiç yararı olmadı..Keşke Scolari falan gelebilseydi..
fmsmyrna
28.Eylül.2007, 12:17
Deivid'in takıma katılmasıyla Güiza'nın etkinliğinin artacağını düşünüyorum.
IcedEarth
28.Eylül.2007, 17:53
Güiza'nın şu ana kadar yaptıklarını Turkcell Süper Lig'de bulunan birçok forvet oyuncusu yapabiliyor. Fenerbahçe bu adama 14 milyon verdiyse, bu adam da "her maç gol atarım" diye bir iddiası varsa (ki Sabah gazetesinde röportajında böyle demişti) bu adamın elle tutulur bir faydası olması lazım. Beğenmediğiniz Hakan Şükür 36 yaşındayken bile bu adamdan daha etkiliydi. Fenerbahçe 14 Milyon'a çok daha iyisini alabilecekken, Semih'ten daha iyi olmayan bir adama 14 Milyon veriyorsa bu işte bir yanlışlık vardır. Aragones'in "illa İspanyol olsun" kaprisi yüzünden Fenerbahçe bu sene transferde çok büyük yanlışlıklar yaptı.
Edit: Ne zaman ki Güiza gol atmaya, takımına 14 Milyon'a değecek katkı sağlamaya başlar, eyvallah der, yazdıklarımın yanlış olduğunu kabul ederim. Ama Güiza şu anda 14 Milkynluk değil, 4 Milyonluk bile iş yapamıyor.
Neron_FB
28.Eylül.2007, 19:29
Kim ne derse desin, şuan Güiza takımdaki 3-5 düzgün oynayan adamdan biri.. Ve adım kadar eminim ki Deivid Vederson vs gibi sakatlar iyileştikçe o da kendini daha iyi gösterecektir..Fener'in şuanki haline göre bence yine iyi gol atıyor.. Para konusuna gelince Fenerbahçe, "bu oyuncuyu alalım bakalım belki iyi çıkar" deme şansına sahip değil. Guiza'nın kalitesi belli.. Fener de zor durumda değil para bakımından.. Yani "Guizaya 14 verdiği için başka oyuncu alamadı" diyemez sonuçta kimse.. :)
tombul taho
28.Eylül.2007, 22:39
eğer sen bi adamı aldıktan sonra ondan hemen gol ya da goller bekliosan sen de hata var demektir. insanın ruh hali her birey için farklılık gösterir.
düşünsene sen bi futbolcusun. liginin gol kralı olmuşun o kadar teklif var ve yurt dışından bi takımı seçiyorsun. ne dilini biliosun ne yemeğini biliyosun üstelik bi ailen var. karın çocuğun... uyum sorunu yaşamazmısın?
hakan şükür örneğini veriyosunuz ama aynı sorunu hakan şükür de yaşadı. torinoya gitti geri geldi. intere gitti blackburne gitti nooldu yapamadı geri geldi. hep uyum sorunu yaşadı. bu da onun gibi işte..
guizaya zaman vermek gerekiyor kısaca. isterse fb 100 milyon'a almış olsun ama o zamanı tanımalı.. tabi fazla değil.. yani işin bişeyini de çıkarmamak gerekiyor. :)
Universal
29.Eylül.2007, 01:50
Aziz Yıldırım transfer yapamadı. Aklındaki isimler Fenerbahçe'ye gelmedi ve şuan zararını çekiyor. Aslında eskiden S.Saran ve bir kaç yönetici çok iyi yabancılar buluyordu. Özellikle Nobre, Luciano gibi isimleri Türk Futboluna getirmişlerdi. Aziz Yıldırım bu yöneticiler ile yollarını ayırması transfer yapmasını zorlaştırdı. Çünkü; başkan Eto'o ile Xabi'yi alamadıkları açıkca belirtti. Eto'o'da durmadan parası artması ve Xabi'nin sevgilisinin İstanbul'a gelmek istememesi transferele engel olduğunu belirtti.
Bu arada ben Fenerbahçe'nin kötü futbol oynadığını düşünmüyorum. Özellikle ilk yarıda çok iyi bir oyun sergiledi Fenerbahçe ama; Alex'in sakat sakat oynatılması takımın ileride top tutmasını zorlaştırdı ve mağlubiyete zemin hazırladı. Aragones yedekte ki oyuncularıan güvenemiyor veya mağlubiyet almaktan korktuğu için taktiksel değişimlere gidemiyor. Buda mağlubiyet için zemin hazırlıyor. Deivid, Tümer, Vederson gibi isimler eğer takıma katılırsa yedekte altarnetif olacak ve buda Fenerbahçe'nin maç içinde skoru değiştirecek yedeklere sahip olmasına sebebiyet verecek. Tabii bu oyuncular performanslarını yakalayana kadar tren kaçar gider.
kral_67
29.Eylül.2007, 03:57
fenerbahçeli arkadaşlar anlamsız bir panik içinde buldum bence zmanla fenerbahçe şampiyonluk yarışı içinde yerini alır bu tarz kayıplar her zaman olur...
barahir
29.Eylül.2007, 03:59
Zico ilk geldiğinde de bu tarz şeyler yaşanmıştı.. ilk 6-7 hafta adam akıllı sonuç alamamıştık.. Bence düzelcek bu takım yakında.. Belki Kiev maçı başlangıç olabilir..
Sekopej
29.Eylül.2007, 04:10
8. haftada Kadıköy'de Bursaspor'a yenilmiştik Zico'nun ilk senesinde ve kaleye şutumuz bile yoktu. O maçtan sonra hem başkan hem de Zico çok ciddi tepki almıştı hatta Zico'ya futbolu bilmiyor diye yorum yapanlar bile olmuştu.
O zaman gündeme Azizsilin diye adlandırılan Aziz Yıldırım'ın Zico'yu uyarması olayı gelmişti, şimdi de Aragones'e bir Azizsilin gerekiyor belki de, Zico'da işe yaramıştı. Bakalım salı günü çok şey belli olacak...
Universal
29.Eylül.2007, 04:22
8. haftada Kadıköy'de Bursaspor'a yenilmiştik Zico'nun ilk senesinde ve kaleye şutumuz bile yoktu. O maçtan sonra hem başkan hem de Zico çok ciddi tepki almıştı hatta Zico'ya futbolu bilmiyor diye yorum yapanlar bile olmuştu.
O zaman gündeme Azizsilin diye adlandırılan Aziz Yıldırım'ın Zico'yu uyarması olayı gelmişti, şimdi de Aragones'e bir Azizsilin gerekiyor belki de, Zico'da işe yaramıştı. Bakalım salı günü çok şey belli olacak...
Aragones 70 yaşında, elde ettiği başarılar ortada. Zico'ya uyarmak gibi Aragones'i uyarmak zor olur. Hiç olmassa arada yaş farkı var. Zaten Kiev maçında bir zafer gelirse mutlaka takım kendini toparlar. Çünkü; ardında Kayserispor maçı var ve oradan da gelecek bir galibiyet ile takım havaya girecektir. Sakatlarında iyileşmesi takımda ki havayı iyileştirdi.
Varonil
29.Eylül.2007, 06:26
Öyle ya da böyle kritik bir döneme giriyoruz.Özellikle şu önümüzdeki Kiev ve Kayseri maçlarını mutlaka kazanmamız lazım ..
Neron_FB
29.Eylül.2007, 07:36
Inter maçında orta sahamızda aurelio deivid vederson çok iyi oynamıştı yanlış hatırlamıyosam..Bizim öncelikle orta sahaya sahip olmamaız lazım.. Emre-maldonado kesinlikle ihtiyaç gidermiyor..O sebeple Aragones'in işi çok çok daha zor Zico'ya göre..Ne zaman ki Deivid Vederson iyileşir, Deniz de bence iyi onu da ne zaman oynatır o zaman bişeyler olabilir..
tombul taho
29.Eylül.2007, 09:06
şimdi bi video seyrettim maratonda. ve biraz ayıpladım açıkçası.
sivasspor teknik direktör bülent hoşgeldiniz demek için yedek kulübesine gidiyor. herkese hoşgeldiniz diyor. aragones dahil.. aragones hiç iplemiyor. sanki karşısında top toplayıcı çocuk var hoşgeldiniz diyor. sonra dönüyor bu kim diye yardımcısına soruyor. yani sen karşındaki takımın hocasını bilmiyosan. karşındaki takımı da bilmiyosundur hiç izlememişsindir bence...
Maksic
29.Eylül.2007, 09:20
sivasspor teknik direktör bülent hoşgeldiniz demek için yedek kulübesine gidiyor. herkese hoşgeldiniz diyor. aragones dahil.. aragones hiç iplemiyor. sanki karşısında top toplayıcı çocuk var hoşgeldiniz diyor. sonra dönüyor bu kim diye yardımcısına soruyor. yani sen karşındaki takımın hocasını bilmiyosan. karşındaki takımı da bilmiyosundur hiç izlememişsindir bence...evet bende izledim onu aragonese yakışmadı şapkasından tanımaması hikaye..
Neron_FB
29.Eylül.2007, 10:24
Evet yanlış hatırlamıyorsam dün yorumcu (sanırım oktay ) da öyle söyledi maçtan önce..Harbi ayıp etmiş..
Sanmıyorum küçümsemek amacıyla veya başka birşeyden yapsın. Öküz altında buzağa aramamak gerekir.
Fernando Gago
29.Eylül.2007, 17:15
Aragones'in Fenerbahçeye ne kadar konsantre olduğunun kanıtıdır bu
GodfatheR
29.Eylül.2007, 17:41
Aragones'in Fenerbahçeye ne kadar konsantre olduğunun kanıtıdır bu
Bende tan bunu söyleyecektim.Sen daha rakip takımın TD'ünü tanımıyosun.Rakibi analiz etmediğinin bir göstergesidir bu.:u:
bugra 1905
29.Eylül.2007, 19:44
Bu Konuyu Fazla Abartmamak Gerekir Arkadaşlar Bencede Aragones Bülent Uygun Hocamızı Tanımamıştır
Sekopej
29.Eylül.2007, 19:57
Art niyet yoktur tabi, Bülent Hocayı o halde görünce şapkalı falan adam şaşırmıştır.:p Sivas'ın önceki maçlarını izlediyse bilmesi gerekirdi gerçi. Rakibi bir küçümseme yok, Aragones'in yaşlılığına verelim.:p
LaigLeNoiR
29.Eylül.2007, 20:02
Aragones diyor zaten kim bu şapkalı adam :)
Universal
29.Eylül.2007, 20:21
sivasspor teknik direktör bülent hoşgeldiniz demek için yedek kulübesine gidiyor. herkese hoşgeldiniz diyor. aragones dahil.. aragones hiç iplemiyor. sanki karşısında top toplayıcı çocuk var hoşgeldiniz diyor. sonra dönüyor bu kim diye yardımcısına soruyor. yani sen karşındaki takımın hocasını bilmiyosan. karşındaki takımı da bilmiyosundur hiç izlememişsindir bence...
Buda benim dikkatimi çekti ama; Aragones orada Bülent Uygun'u Teknik Drektör sanmadığını ilerki dakikalarda belirtiyor.
eGowiCh
29.Eylül.2007, 20:42
Güiza'nın Sivasspor maçındaki direkten dönen topu gol olsa bu fikirler değişecek miydi? Gol atamıyor diye eleştiriliyor ama kabul edilmesi gereken bir şey var ki, Fenerbahçe gol atamıyor. Geçen yıl Sivasspor'a 4 tane gol atan Fenerbahçe, bu yıl 1 gol attı ve mağlup oldu. G.Antepspor'a geçen yıl deplasmanda 5 tane gol atan Fenerbahçe, bu yıl hiç gol atamadı ve yenildi. Sorun Güiza'da değil, takımda. Takımın en iyisi sene başından beri Alex ile Güiza, verilen her para kuruşuna kadar helal olsun.
Ligde Fenerbahçe'nin attığı gol 7. Golleri atanlar; Alex ( 2 ), Kazım ( 2 ), Güiza, Semih, Selçuk.
Sorun Fenerbahçe'de kesinlikle, Güiza eleştiriyi hakeden en son kişi bu takımda. Maldonado, Selçuk, Uğur Boral, Kazım, Can Arat, R.Carlos, Gökhan Gönül gibi isimler eleştiriyi hakederken, Güiza'nın eleştirilmesi abes kaçıyor.
Deivid ve Vederson'un takıma katılımıyla işler yoluna girer diye düşünüyorum. Zico zamanında da gidişat kötüydü, Newcastle maçı milat olmuştu ve her şey yoluna girmişti, umarım D.Kiev maçı da işlerin yoluna gireceği maç olur, iyi bir başlangıç olur.
Universal
29.Eylül.2007, 21:20
Bülent Uygun bu arada Aragones'in davranışı doğal olarak karşıladı. Telefonla Lig TV'ye bağlanarak bunu söyledi.
fmsmyrna
29.Eylül.2007, 22:01
Güiza'dan biz memnun oldukça gerisinin önemi yok bence.
tombul taho
29.Eylül.2007, 23:30
Bülent Uygun bu arada Aragones'in davranışı doğal olarak karşıladı. Telefonla Lig TV'ye bağlanarak bunu söyledi.
bundan sonra aragones'in bülent uygun'u unutmayacağı belli zaten. :p :n:
DisCo
30.Eylül.2007, 00:00
Guiza'dan siz memnun olabilirsiniz. İnanın fikirleriniz benimkiyle aynı olsun diye yazmadım. Bende kendi düşüncemle memnun olunmaması gerektiğini belirttim.
Herhangi bir golcü senede 100 gol atsın diyelim. Büyük takıma geldiğinde bu gol oranı kesinlikle düşer. Çünkü takımda gol potansiyeli olan bir çok oyuncu vardır. Galatasaray'a baktığımızda geçen sene tüm golcüler 10 civarı atmıştı. Çünkü goller dağılıyor. Guiza'dan 27 gol atmasını bekleyemeyiz.
Ancak şu kısımada değineyim. Top direkten dönmese, pası iyi atsalardı şöyle olsaydı böyle olsaydılarla iş yürümüyor. Zaten topu 3 direk arasından geçiremediği için eleştiriyorum. Siz öyle bir bahsediyorsunuz ki sanki bulaşık makinası almışsın ama eve gelince aynı anda çamaşırda yıkadığını farketmişsiniz gibi bir yorum var. Bu adam bi zahmet koşacak, pres yapacak, alan boşaltacak ve asıl işi olan golüde atacak. Sizler sanki koşması, alan yaratması gibi durumlar piyangodan çıkmış gibi davranıyorsunuz. Gol atamıyor ama koşuyor. Koşacak zaten :)
Şuan baktığımda Guiza olmasa Fener'de ne değişir diyorum ve hiçbir fark göremiyorum. Para Fener'in parası elbette ama yazık olduğunu düşünüyorum. Umarım hakkını ilerleyen dönemde verir.
Onurap
30.Eylül.2007, 00:18
"Türk halkına yakışmaz"
Turkcell Süper Lig'de Sivasspor'la Fenerbahçe arasında oynanan 5. haftanın açılış maçı öncesi yaşanan bir olay hala gündemdeki yerini koruyor. Sivasspor'un 2-1'lik galibiyetiyle noktalanan Süper Lig'in 5. hafta açılış maçı başlamadan önce Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in kendisine başarı dilemeye gelen Bülent Uygun'u tanımaması olayıyla ilgili olarak Uygun'dan açıklama geldi.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Zannedersem tanımamıştır. Yeni bir teknik direktör. Takımına odaklanmıştır. Belki de ben şapka takıyordum bu nedenle tanımadı. Ben merhaba dedim ama beni duymadı daha sonra selamlaştık ve ben geçtim. Ancak, böyle bir durum tabii ki üzdü beni. Sonuçta, insanlar böyle durumlarda samimi bir hava oluştururlar ve sevgi gösterilerinde bulunurlardı. Siz hoş geldin demeye gidiyorsunuz O sizi fotoğraf çektirmek isteyen biri zannediyor. Aragones, Fenerbahçe'nin teknik direktörüdür her şeyden önemlisi misafirimizdir. Bir şey söylemek Türk halkına yakışmaz" dedi.
Fenerbahçe'nin ligdeki kötü gidişatını da değerlendiren Bülent Uygun Aziz Yıldırım'ı eleştirerek, "Yapılması gerekenler var ama yapılmıyor. Fenerbahçe bir dünya markası ancak Aziz Yıldırım Türk teknik adamlara şans vermiyor. Dikkat edin Türk teknik direktörler hep takım dibe vurmuşken getiriliyor. Şimdi Aragones'in yanında bir Türk antrenör olsa ve ben oraya giderken onu uyarsa, Aragones'de benimle selamlaşsa iyi olmaz mı?" diye konuştu.
Karşılaşma öncesi Fenerbahçe yedek kulübesinin önünde bekleyen Luis Aragones'in, kendisine başarılar dilemeye gelen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'u tanımamış ve Uygun'a çok soğuk davranmıştı. Daha sonra çevresindekilerle konuşan ve kendisiyle tokalaşmaya gelenin Bülent Uygun olduğunu öğrenen Aragones, yine umursamaz tavırlarıyla dikkat çekmişti.
29.09.2008
Kaynak : İHA
Neron_FB
30.Eylül.2007, 01:09
Doğru söylemiş bi bakıma.. En azından Aragones'in yanında bi Türk antrenör olmalıydı.. Sadece selamlaşma konusu için değil..Kendi takımını da daha iyi tanırdı..
Universal
30.Eylül.2007, 01:34
Bülent Uygun bu arada üstü kapalı mesaj gönderdi. Türk Teknik adamlarına Aziz Yıldırımın güvenmediğini söyledi. Adeta kendisinin reklamını yaptığını düşünüyorum. Çünkü; kendisin Sivas'ta istikrarlı bir şekilde gittiğini ve gerektiğinde Türk Teknik adamlarının neler yapacağını belirtti. Artık buradan ne sonuç çıkar bilmiyorum ama; Bülent Uygun vakt-i zamanında Fenerbahçe'de teknik adamlık yapmak istediği belli.
fmsmyrna
30.Eylül.2007, 01:35
Güiza'yı eleştirenlere de saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın da.